نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 441467
حمایت از دستاورد های نظام و احترام به رفیق دیرین؛
نگاره ای بر حکم انتصاب دکتر ولایتی به عنوان رئیس هیات موسس دانشگاه
بخش تعاملی الف - سروش کریمی
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۳۹


در تاریخ سی‌ام دی‌ماه رهبر معظم انقلاب طی حکمی آقای دکتر علی اکبر ولایتی را به عنوان رئیس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کردند. ایشان بعد از درگذشت آیت‌الله هاشمی که ریاست هیئت مؤسس این مجموعه آموزشی را برعهده داشت، دست‌به‌کار شدند و یکی از اعضای هیات موسس که هم معتمد بنیانگذار این دانشگاه آیت الله هاشمی و هم معتمد رهبری بودند را برای این مسئولیت مهم انتخاب کردند. با مرور حکم معظم له مبنی بر انتصاب دکتر ولایتی، می‌توان به نکات مهمی دست یافت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب با این انتخاب، از تضمین موفقیت هرچه‌بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی و ادامه کار آن حراست کردند. دانشگاه آزاد اسلامی که هم‌اکنون بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است، به هیئت مؤسسی نیاز دارد که برآیند انسجام و همبستگی اعضاء آن، تقویت وجاهت این مجموعه آموزشی را در پی داشته باشد. با انتخاب دقیق و به‌موقع دکتر ولایتی که از همراهان آیت الله هاشمی بوده اند به ریاست هیئت مؤسس، می‌توان بخش بزرگی از نگرانی بابت عدم حضور آیت‌الله هاشمی را کنار گذاشت و مفتخر بود از این‌که حضرت آقا دانشگاه آزاد اسلامی را همچنان در سایه حمایت و تفقد خود نگاه‌می‌دارند.

این مجموعه أموزشی که در دوره اخير و براساس گزارش پایگاه علم‌سنجی جهانی (WOS) در ماه ژانویه ۲۰۱۷ در رتبه ۱۵۸ جهان قرار دارد، نه‌تنها به افزایش اعتبار علمی جمهوری اسلامی ایران کمک می‌کند، بلکه امیدوار به تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه نیز است. حضور شخصیت حوزوی برجسته‌ای چون آيت الله حسن خمینی یادگار امام درکنار دکتر ولایتی منتخب رهبر معظم انقلاب و دکتر ميرزاده که سابقه مدیریتی طولانی دارد، از هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی یک «ساختار مدیریتی و نظارتی» مستحکم و قابل تکیه می‌سازد که به‌راحتی می‌تواند در نزدیک شدن حوزه و دانشگاه به یکدیگر نیز گام‌های مؤثر بردارد.

رهبر انقلاب همان‌طور که در این حکم نوشته‌اند، انتظار دارند هیچ‌گونه وقفه‌ای در انجام وظیفه اصلی دانشگاه آزاد اسلامی به‌وجود نیاید و بر نقش مؤثر این دانشگاه بر امر آموزش عالی کشور صحه گذاشتند.

دانشگاه بین‌المللی آزاد اسلامی باید امیدوارانه به اهمیت این مجموعه آموزشی نزد رهبر معظم انقلاب تکیه کند و همچنان تازه‌نفس و هدفمند در مسیر هرچه فراگیرتر و معتبرتر شدن حرکت کند. شایسته است تمام دست‌اندرکاران حوزه فرهنگ و آموزش عالی کشور نیز به اهمیت این دانشگاه در نظر رهبری و از دغدغه رهبری برای ادامه بی‌وقفه خدمت‌رسانی الگو بگیرند و نگذارند فقدان تأثربرانگیز آیت‌الله هاشمی خللی در انجام وظیفه مهم اعتلای علمی جمهوری اسلامی ایران وارد آورد.
کلمات کلیدی : سروش کریمی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۰۰:۴۳:۴۱
واقعا حکم به موقعی بود (4149927) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۲ ۰۹:۱۷:۱۹
تنها راه عملی کیفی شدن دانشگاه ازاد، داشتن 70 تا 80 واحد بزرگ و قوی بجای 300 واحد ضعیف است، ایجاد نظام پرداخت هماهنگ و سراسری و بستن دست مدیران هر واحد در هر نوع پرداخت سلیقه ای که واقعا زیانبار بوده است. (4182867) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.