توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 428660
مایکروسافت اولین شرکت ۱ تریلیون دلاری در تاریخ
بخش دانش و فناوری الف،7 دی95
شرکت مایکروسافت طراح و بنیان گذار سیستم عامل ویندوز یکی از غول های نرم افزاری دنیا شناخته می شود که بر اساس تحلیل های تحلیل گران ارزش این شرکت چیزی بالغ بر یک تریلیون دلار تخمین زده شده است.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۸
 کلیک، در ماه فوریه سال ۲۰۱۵ میلادی، اپل به عنوان اولین شرکتی که ارزش آن بیش از ۷۱۰ میلیارد دلار برآورد شده بود، شناخته شد. در آن زمان اپل اولین شرکت در طول تاریخ بود که ارزشی بیش از ۷۰۰ میلیارد دلار داشت.

اما شرکت مایکروسافت اولین شرکت در طول تاریخ است که ارزش آن چیزی بالغ بر یک تریلیون دلار تخمین زده شده است. ارزش کنونی ۵ شرکت فعال در زمینه فناوری به صورت زیر است.

شرکت اپل ۶۱۷ میلیارد دلار

شرکت آلفابت ۵۴۸ میلیارد دلار

شرکت مایکروسافت ۴۹۲ میلیارد دلار

آمازون ۳۵۹ میلیارد دلار

فیس بوک ۳۳۳ میلیارد دلار

 در این میان مایکروسافت که شرکتی نرم افزاری است از شانس بهتری نسبت به شرکت های سخت افزاری مانند اپل برای رسیدن به ارزشی بالغ بر یک تریلیون دلار خواهد داشت. بر اساس اظهار نظر تحلیل گر ارشد، مارکوفسکی، تصاحب لینکد این توسط مایکروسافت از جمله مواردی بوده است که توانسته است به مایکروسافت کمک کند تا به این حد از ارزش برسد زیرا تصاحب و در اختیار داشتن شبکه های اجتماعی پر طرفدار می تواند یک شانس مضاعف برای بالاتر رفتن ارزش یک شرکت باشد. در واقع مایکروسافت به ازای هر کاربر فعال در شبکه اجتماعی لینکداین تنها ۶۰ دلار پراداخته است. این در حالی است که فیس بوک برای هر کاربر به صورت میانگین چیزی در حدود ۲۱۸ دلار پرداخته است.

اما برای این که ارزش شرکت مایکروسافت به بیش از ۱ تریلیون دلار برسد، باید ارزش سهام این شرکت در بازار بورس بالاتر رود. در واقع یکی از راه ها برای بالاتر رفتن ارزش سهام مایکروسافت در بورس افزایش تعداد کاربران شبکه اجتماعی لینکد این از ۴۳۳ میلیون نفر به ۷۰۰ میلیون نفر است.

نکته جالب توجه در این رقابت این است که تنها رقیب جدی و اصلی مایکروسافت از میان شرکت های نام برده شده در لیست بالا شرکت آلفابت است. به نظر می رسد بعد از آلفابت اپل نیز می تواند شانس رسیدن به ارزش بالای یک تریلیون دلار را داشته باشد.

 
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+مایکروسافت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.