نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 338561
کلید روحانی برای حل بحران آب
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۲۱
شرایط بحرانی آب کشور توجه مقامات و مسوولان عالی را به خود جلب کرده است تا جایی که در برنامه ششم توسعه توجه اساسی به این بحران شده و رییس جمهور نیز در آخرین صحبت های خود حل بحران آب را محور توجه دولت خواند است.

به گزارش ایسنا، تشدید بحران آبی توجه دولت را به خود جلب کرده به طوری که در بحث های مهم کشوری موضوع بحران آب توانسته جایگاه خود را پیدا کند که این مساله نیز نوید خوشی برای نجات تشنگی کشور است.

رییس جمهور، بحران آب را واقعیتی که زندگی در خاورمیانه و از جمله ایران را تحت تأثیر قرار داده، می داند و تاکید دارد که تحقق برنامه‌های دولت برای مدیریت بحران آب، به علت فرابخشی و فرازمانی بودن آن و نیز آثاری که بر پیکره اقتصاد، اجتماع و محیط زیست و حتی امنیت کشور دارد، بدون مشارکت مؤثر همه بخش‌ها نتیجه‌بخش و منشأ اثر نخواهد بود.

وی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، معتقد است که دولت همچنان با جدیت بهبود مدیریت مصرف آب در کشور را در دستور کار خود قرار داده و این اراده در مفاد لایحه برنامه ششم توسعه و اقدامات جاری دولت متجلی است.

به گفته رییس جمهور، دولت تدبیر و امید برای مدیریت این بحران، از ابتدا فعالیت‌های عملی خود را، با تشکیل «کمیته نجات» دریاچه ارومیه آغاز کرد و سپس با فعال سازی شورای عالی آب، تصمیم‌های اساسی برای حل مشکل آب‌های زیرزمینی و رفع کم‌آبی برخی از رودخانه‌های کشور از جمله زاینده‌رود، ‌اتخاذ کرد.

روحانی با بیان اینکه ورود دولت به مسائلی همچون حفظ حقوق بین‌المللی آبی کشور و سرمایه‌گذاری در مأموریت فراموش شده مهار آب‌های مرزی، از نتایج ملموس توجه به امر مهار، ذخیره و مصرف آب به خصوص برای مناطق دورافتاده و کمتر توسعه یافته کشور است،اظهار کرد: دولت برای حمایت و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود در حل بحران آب علام آمادگی می کند و انتظار می رود که همه دستگاه‌های مسئول و بخش خصوصی ایده‌ها و راهکارهای خود را برای اجرای مناسب و موفق طرح تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی و ارتقای بهره‌وری آب ارائه کنند.

صحبت های رییس جمهور تدبیر و امید حاکی از مهم بودن بحران آبی کشور و لزوم وجود یک عزم همگانی برای حل این شرایط است و امید می رود که با توجه به صدا درآمدن آلارم های خطر آبی تدبیر های دولت یازدهم بتواند گره گشا باشد.
 
کلمات کلیدی : کم ابی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۱۰:۰۰:۲۰
حل اين بحران توسط وزارت نيرو غير ممكن است . اين وزارتخانه بلد نيست چكار كند. يك مجموعه تركيبي ميخواهد كه زير نظر سازمان حفاظت محيط زيست و با شركت نمايندگان متخصص وزارت نيرو ، وزارت جهاد كشاورزي ، وزارت صنعت معدن وتجارت، وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشكي، وزارت رفاه كار واموراجتماعي، وزارت كشور، وزارت اطلاعات، شوراي اسلامي استانها، مركز آمار، هواشناسي، اتاق ايران ، سازمان استاندارد، صاحب نظران دانشگاهي،مهاب قدس، سازمان مديريت و برنامه ريزي، تشكيل شود و طرح جامع وبرنامه بلند مدت آب را براساس ظرفيت هاي موجود و سهم بخش هاي مختلف را براساس آمايش سرزمين تهيه و به تصويب دولت و شايد لازم باشد مجلس برساند و طبق آن عمل كند . وزارت نيرو بيشترين ضربه را در طول تاريخ موجوديت خود به آب و برق كشور زده است (3603749) (alef-11)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۱۴:۱۹:۳۷
باید آب از چرخه تولید برق حذف شه؛کولر های آبی حذف شن ؛ نوک پیکان توسعه کشور از کشاورزی به صنعت تغییر جهت پیدا کنه ؛جز محصولات استراتژیک بقیه نیازهای کشور وارد شه چون همه چیز قابل جبرانه الا کمبود آب ؛فقط کشت دیم در کشور باشه ؛طی یک برنامه 5 ساله شبکه آبرسانی کشور تعویض شه ؛صنایع آب بر با صنایع بی‌نیاز از آب جایگزین شوند (3604325) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.