نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 395469
رمز ازدواج موفق چیست؟
تاریخ انتشار : يکشنبه ۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۰
یک جامعه شناس گفت: مشارکت یکسان زوجین در امور خانواده و همدلی در انجام امور رمز مهم در ازدواج‌های موفق است.

به گزارش ایسنا، مرجان انصاری در گفت و گویی در خصوص ضرورت توجه به اهمیت مشارکت در خانواده عنوان کرد: ازدواج های موفق تاثیری شگفت انگیز بر زندگی افراد می گذارد، بر این اساس دست یافتن به چنین موفقیتی مستلزم وجود عنصر مهم مشارکت زوجین در زندگی است. در واقع مشارکت یکسان یکی ازاصول بنیادی است که موفقیت ورشد روانی زوجین را تضمین می کند.

وی تصریح کرد: طبق تحقیقات گسترده علمی و پژوهشی، مشارکت یکسان زوجین در امور خانواده و همدلی در انجام امور رمز مهم در ازدواج های موفق است. بی‌شک ازدواج و انتخاب شریک مناسب برای زندگی یکی از تاثیرگذارترین اتفاقاتی است که در زندگی هر فردی رخ می‌دهد. ازدواج و تشکیل خانواده چنان تاثیر قدرتمند و پررنگی بر شخصیت و عادت فرد دارد که قادر است از او یک انسان متفاوت بسازد.

این جامعه شناس با تشریح ازدواج های موفق و ناموفق گفت:برخی افراد پس از ازدواج ازآن چه که بودند بهتر می‌شوند یعنی شادابی و خوش بینی و آرامش آنها افزایش می یابد اما گروهی دیگر به افرادی عصبی، پرخاشگر وافسرده تبدیل میشوند که چنین فرآیندی نشان دهنده تفاوت ازدواج های موفق و یا ناموفق است.

وی افزود: حتی در حوزه پزشکی و سلامت نیز متخصصان به این باور رسیده اند که بسیاری از بیماریهای روان و جسم، به دلیل اضطراب و فشار روانی است که همسران در خانه متحمل می شوند که این موضوع نیز بر نقش مهم ازدواج های موفق بر روی سلامت افراد تاکید دارد. در این میان هر چه سطح مشارکت زوجین در امور خانواده بیشتر باشد بهتر می توانند مسائل و مشکلات را از میان برده و فضایی آکنده از صمیمت ایجاد کنند که در آن خانواده به آرامش دست یابد.

وی اظهار کرد: گفت‌وگوی شفاف و صادقانه موجب می شود طرفین به شناخت و درک صمیمانه از دیدگاه‌های یکدیگر برسند وپس از آن با مشابه سازی اهداف و یا توافق بر سر چند هدف مشترک در یک برنامه‌ی مشترک و همسو قرار می گیرند و پس آن زمان تقسیم مسئولیتها و تعیین انتظارات فرا می رسد.

این جامعه شناس و پژوهشگر اجتماعی گفت:در یک ازدواج مبتنی بر مشارکت همه جانبه، طرفین به طور یکسان احساس شادمانی و رضایت می کنند. در این راستا حتی هیچ یک خود را بدون رضایت قلبی فدای آمال دیگری نمی کند و یا خودخواهانه مانع رشد همسر خود نمی شود. اساسا یکی ازنشانه های ازدواج مبتنی بر مشارکت و همدلی همین است که هردو طرف پا به پای یکدیگر رشد می کنند و هریک در عین همدلی وتعهد قلبی، از استقلال فکری و شخصیتی برخوردار هستند.

انصاری یادآور شد: یکی از رموز ازدواج همدلانه و مبتنی بر مشارکت، احترام نسبت به یکدیگر است به این معنا که زوجین به حریم فکری و استقلال رای یکدیگر احترام گذارده و حقوق مادی و معنوی یکسانی را برای خود و همسرشان قایل می شوند.
 
کلمات کلیدی : ازدواج
 
ثريا دالغين
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۱:۴۵:۳۷
دوره دوره تنبلي اقتصادي و اجتماعي نيست.به نظرم همجنسان من كه مدعي حقوق برابرند ميتوانند اول از خود شروع كنند مثلا شريك شدن در مزاياي مالي گذشته مرد يك بي انصافي بزرگ هست اسمش هر چه ميخواهد باشد مهريه يا شيربها! از آن طرف مرداني كه معترض به عسر و حرج مالي در ازدواجند ميتوانند آن قسمت از حقوق اجتماعي را كه بايستي در زن و مرد برابر باشد اما به دلايل اسناد گذشته در اختيار مردان قرار گرفته با فراغ بال در اختيار بانوان بگذارند..علاج زندگي اين دوره مشاركت هست.سود و زيان برابر.. (3948442) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.