نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 239219
اگر این بی اخلاقی نیست، چیست؟!
بخش تعاملی الف - ناصر خادمی ماشاری
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۳۴

متأسفانه نگرانی دلسوزان جامعه از پرده دری ها و هجمه های به دور از اخلاق افراط گرایان به شخصیت های موجه نظام، در حال بروز و ثبوت است.

بیراه نبود که در دهه اخیر و علی الخصوص پس از مناظره های انتخابات ۱۳۸۸ و اتفاقات بعد از آن، برخی از علما اَعلام و مراجع گرانقدری همانند حضرات آیات مکارم شیرازی، جوادی آملی، وحید خراسانی و نیز شخصیت های انقلابی ممتازی چون سردار فیروزآبادی، امیر شمخانی و مرحوم عسکراولادی همواره نگران رفتارهای افراطی وحرمت شکن برخی نو سیاسیون بودند.

و اما روی سخن حقیر با افرادی است که غالباً با پشتوانه کمتر از ده درصدی آرای واجدین شرایط و حتی مجموع رأی دهندگان شهر و منطقه خود، افتخار پوشیدن لباس خدمتگزاری در سنگر قوه مقننه نسیب شان گردیده، لیکن به جای داشتن دغدغه رفع مشکلات اساسی ملت و کشور، آنچنان غرقِ در لذَّتِ راهواری اسب سرکش سیاست گردیده اند که گوئی نمایندگی ملت را نه امانتی خطیر که حق و مایملک مطلق خود و آمال گروهی شان می پندارند.

بهره گیری از ابزار استیضاح، حق قانونی نمایندگان ملت است و هر آنچه از صندوق نظرات وکلای محترم خارج شود برای همه قوا و حتی موکلین محترمشان، حجت است و قابل احترام. تک تکِ نمایندگان محترم هم از این حق برخوردارند تا با بررسی جوانب امر، آنچه را که برایشان حجت و یقین گردیده بر زبان بیاورند و بدان عمل نمایند. گرچه شاید سایر همکاران و حتی برخی اقشار ملت هم نظر دیگری داشته باشند، لیکن هیچ کسی حق تعرض و تخریب یک نماینده را به جهتِ ابراز نظرش، ندارد. اما برخی گویا تنها نظر خود را صائب و قابل احترام می دانند و بس، مگر در قضیه استیضاح وزیر علوم و در صحن مجلس، جناب دکتر لاریجانی چه رفتاری نمود و چه اِعمال نظر و تحمیل عقیده ائی نمودند که یک نماینده افراطی حاضر می شود اینچنین اهانت نماید؟

اعضای گروه تابلودار مجلس نشین، در آن روزهائی که رئیس دولت محبوبشان علناً و به صراحتِ تمام و بر خلاف نظر صریح امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری، از در رأس نبودن مجلس شورای اسلامی سخن می گفت، کجا بودند تا از کیان و اعتبار این مهمترین رکنِ رکینِ نظام، دفاع نمایند؟

در آن روزهائی که جناب دکتر لاریجانی به واسطه ایستادگی در پای حقوق ملت، در صحن خانه ملت و با پروژه نوارسازی، موردِ هجمه ناجوانمردانه و انتقام گیریِ رفیق شفیق اینان واقع شدند، این آقایان که امروز به ظاهر خود را نگران مُلَوُّث گردیدن اخلاق و ارزش ها می دانند، کجا بودند و چه کردند جز سکوت و بدتر از آن، وصله و پینه زدن و دفاع از این رفتارهای خلاف دین و اخلاق؟ و سخیف تر از این هم، آن زمان که رئیس دولت سابق به جای پذیرش بی چون و چرای حکم حکومتی ولایت امر، به نشانه قهر و تمرُّد، خانه نشینی اختیار نمود و فضای داخل کشور را به سمت بحران سوق می داد، جز اینکه اینان سکوتِ سکته وار پیشه نمودند، کمترین اخمی به محبوبشان نمودند؟

امروز نیز، گروه تابلودار و شناخته شده افراطی که جزو ساکتین و بلکه حامیان رفتارهای ریز و درشت خلاف اخلاق دولت گذشته بودند، در قبال یک توصیه عامِ ریاست گرانقدر مجلس به پرهیز از رفتارهای هزینه زا و بر هم زننده تعامل قوا، اینچنین سرمست شده و پیروزی خود در حذف یک عضو کابینه را معادل شکست رئیس مجلس شورای اسلامی معرفی می کنند.

بدون شک انتخابات آتی مجلس، آزمون خوبی برای میزان مقبولیت افراطیون خواهد بود.
 
کلمات کلیدی : ناصر خادمی ماشاری
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۰۰:۲۹
این مطلب شما به نظرم توهین بیشتری در بردارد تا این پیام واضح و روشن یک نماینده در واکنش به رفتار آشکار صورت گرفته از سوی رئیس مجلس. یک نماینده قانونا حق دارد در هر زمینه و موضوعی اظهارنظر کند این که این نماینده یک موضوع واضح و کاملأ روشن را برای تذکر به مردم و دادن پیام شفاف مطرح می کند این قدر برای شما سنگین است که هزار انگ و ... به آن می زنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتر است معیاز و سنجه فعل اخلاقی تان را یک بار دیگر بررسی و وارسی کنید (2346188) (alef-10)