نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 228680
قسمتی از وصیت نامه عباس بابایی به همسرشان
بخش تعاملی الف - مبین حسنی سوخته سرایی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۹
بسم الله الرحمن الرحیم

همسرم
راه خدا را انتخاب کن که جز این راه دیگری برای خوشبختی وجود ندارد…

ملیحه جان
همانطوری که میدانی احترام مادر واجب است. اگر انسان کوچکترین ناراحتی داشته باشد اولین کسی که سخت ناراحت می شود مادراست که همیشه به فکر فرزند یعنی جگرگوشه اش می باشد…

ملیحه جان
اگر مثلا نیم ساعتی فکر کردی راجع به موضوعی هرگز به تنهایی فکر نکن حتما از قرآن مجید و سخنان پیامبران – امامان استفاده کن و کمک بگیر- نترس هر چه می خواهی بگو. البته درباره هر چیزی اول فکر کن . هر چه که بخواهی در قرآن مجید هست مبادا ناراحت باشی همه چیز درست می شه ولی من می خواهم که همیشه خوب فکر کنی . مثلا وقتی یک نفر به تو حرفی می زند زود ناراحت نشو درباره اش فکر کن ببین آیا واقعا این حرف درسته یا نه . البته بوسیله ایمانی که به خدا داری…

ملیحه جان
در این دنیا فقط پاکی، صداقت، محبت به مردم، جان دادن در راه وطن و عبادت باقی می ماند! تا می توانی به مردم کمک کن…

حجاب
حجاب را خیلی زیاد رعایت کن.

اگر شده نان خشک بخور ولی دوستت، فامیلت، … را که چیزی ندارد و کسی که بیچاره است را از بدبختی نجات بده. تا میتوانی خیلی خیلی عمیق درباره چیزی فکر کن. همیشه سنگین باش، زود از کسی ناراحت نشو، از او بپرس که مثلا چرا اینکار را کردی و بعد درباره آن فکر کن و تصمیم بگیر…

ملیحه
باید مجددا قول بدهی که همیشه با حجاب باشی، همیشه با ایمان باشی، همیشه به مردم کمک کنی و به همه محبت کنی. در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبری است و راه خداست…
۱۳۹۴/۰۱/۲۱ ۰۹:۰۱
 
۱۳۹۳/۱۰/۰۶ ۰۷:۱۹
 
۱۳۹۳/۰۵/۰۶ ۱۲:۴۵
 
۱۳۹۳/۰۲/۲۹ ۱۱:۳۱
 
۱۳۹۳/۰۲/۲۵ ۰۶:۴۴
 
 
کلمات کلیدی : مبین حسنی سوخته سرایی
 
محسن
۱۳۹۳-۰۳-۱۳ ۱۲:۴۳:۴۸
1- ساعات عملیات والفجر مقدماتی در منطقه چناران نزدیک بود منطقه رملی و که بدلایلی آمده شهادت مظلومانه بسیاری از همرزمان غیرتمند و جاودان ایران اسلامی بود.
2- اکبر عزیز دوست نازنینم وقتی مشغولیت مرا دید پرسید چه می کنم گفتم وصیت نامه می نویسم گفت برای منهم یکی بنویس گفتم اینکه نمی شود هر کس باید خود وصیت کند گفت بابا از همین چیزها بنویس دیگه گریه نکنید و حجابتون رعایت کنید و در کنار امام بمانید تا چون جدش علی(ع) و امام حسین(ع) در کربلا تنها نماند .... گفتم باشه ببینم چی می شه.
3- وصیت نامه رزمندگان دفاع مقدس چون ضمیر و نهادشان بسیار ساده ، بی آلایش و بی تکلف اما بسیار روشن ، بنیادین ، جدی و ماندگار بود بلاتشبیه بلاتشبیه همانطور که بسیاری قرآن را در تلاوت بسیار ساده و حتی نوعی داستانگویی می بینند که هر چه است برای ساختن است و از جنس بالندگی اخلاقی و در بستر مردانگی هماتطور که شاید البته شاید برای بخشی از خوانندگان تطبیق وصیتی در نهایت سادگی با روحیات شیرمردی بی مانند چون عباس بابایی دشوار باشد اما واقعیت چزیز جز این نیست.
4- مرور وصیت نامه برجای مانده از صدهها هزار شهید معظم چیزی جز این نیست همانکه نوجوانان و جوانان بسیاری را در مسیر انتخاب آزادانه و مدبرانه جانبازی و گذشت از خود قرار داد همانی که عباس نازنین به همان سادگی بیان فرمود :
احترام به مردم
مشورت با قرآن و تبعیت از ائمه اطهار و ولایت پذیری
پرهیز از قضاوت های عجولانه
کمک به مستمندان
گذشتن از خود برای مردم و وطنمان
توجه به مشکلات و گرفتتاریهای مردم
مهربانی و مهربانی با مردم
توجه به عفت و پاکدامنی
5- عباس و بیش از سیصد هزار شهید معظم دفاع مقدس و صده ها هزار ایثارگر جانباز بالاترین هزینه ها برای دفاع از مردمشان به جان خریدند تا بگویند مردم با هم مهربان باشیم مردم به ضعیفان و مستمندان کمک کنیم مردم از کنار درد و فقر مردم بی توجه عبور نکنیم مردم سعادت در پاکدامنی است مردم همدیگر را به تعجیل قضاوت نکنیم مردم قرآن و روایت منقول از ائمه اطهار برای سعادت و خیر دنیا و آخرت ماست مردم بی ولایت نمی توان به سعادت امید داشت مردم مهربانی ، پاکدامنی و محبت به والدین کلید خیرات بلند خدا بر مخلوقات می باشد.
6- عباس نازنین و صدها هزار شهید معظم ساده گفتند چون ساده دیدند نه اینکه ساده انگارانه نگاه کردند مدافعین دین و ملت و خاک عزیز کشورمان لحظاتی را به سختی متحمل می شدند که بخدا قسم از سختی قابل تصور برای عمرها سنگین تر بود آنان مرگ در راه دین و میهن را در لحظه انتخاب نمی کردند که ماهها و روزها برای دیدنش متحمل رنجهای بسیار بودند انتخابی آگاهانه و عالمانه از سر هوس و نه بدلیلی کوری که به وعده های دروغین پرداخته شده باشند تصاویر تلویزیونی اخلاق گویی مهدی و علیرضای نازنین در اردوگاه عراق در برابر خبرنگاران خانم خارجی چیزی جز این نبود مهدی و عزیز و. علیرضای کم نظیر در لحظاتی که باید به فکر زندگی بود و از فرداهای سخت اردوگاهی بی نام و نشان هراس داشت مردانه ایستادند و بدون یک لحظه تردید بجای انتخاب زندگی به اخلاق گفتند و خانم خبرنگار را به سیرت فاطمی فراخواندند جملاتی بسیار ساده اما ریشه دار در باورهایی به عمق تمامی ادیانی که به واسطه پیامبران خدا به مردم ابلاغ گردید.
7- آحاد مردم با صحنه های شبهای عملیات دوران دفاع مقدس حداقل از طریق فیلمهایی که ساخته شد مختصر آشنایی دارند یا صحنه هایی که توسط برخی مستندسازان آن ایام تصویر برداری گردید صحنه وداع با یاران صحنه بازگویی داستان پر شور شب عاشورا و دعوت از رزمندگان برای ترک صحنه جنگ و بازگشت به زندگی صحنه توضیح این واقعیت که از جمع حاضر هیچ کس باز نخواهد گشت صحنه بازگویی فرماندهان مبنی بر اینکه باید به میدان مین بزنیم یعنی اینکه برای هر قدم پیشروی باید جانی از بدن خارج شود یعنی اینکه پرواز به سمت بغداد توسط دوران عباس دوران و عباس بابایی و دیگر مردان به معنای زممینیش همان رفتن به میدان مینی بی خروج است پس چرا چنین شتابان رفتند و می روند؟
8- عباس همچون تمامی همرزمان دفاع مقدسش ساده گفت چون ساده دید چون ساده زیست چون ساده می دانست که دینمداری چیزی نیست جز مهربانی و رحمت ، پاکی و درستی ، کمک به دیگران برای خود نخواستن ، خود را برای دیگران خواستن و باور به قرآن و ائمه اطهار علیه السلام
خداوندا به میمنت سالروز ولادت حضرت سیدالشهدا(ع) ، حضرت ابوالفضل العباس(س) و حضرت زین العابدین امام سجاد(ع) یاریمان کن همچون دوران پاک سیرتی دفاع مقدس و چون عباس نازنین سادگی دینمداریمان را به یادآورده و همراهمان کنیم (2181715) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۳-۱۵ ۲۱:۳۳:۱۶
روحش شاد خوشا به حال شهدا که رفتند و نیستند نظرات رئیس جمهور مملکتشون رو بشنوند (2184980) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۶ ۱۱:۵۰:۱۰
دوست عزیز! عباس بابایی رو کسی بزور بهشت نفرستاد! خودش با انتخاب خودش رفت... (2185549) (alef-13)