نظر منتشر شده
۳۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 365480
تأملی در سخنان روحانی با اساتید دانشگاه‌ ها
مخاطب سخنان رییس جمهور چه کسانی اند؟
محمد کاظم انبارلویی/ 2 تیر 95
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۵۴
رئیس جمهور محترم در دیدار با اساتید دانشگاه‌ ها و پزشکان نکاتی را بیان داشتند که قابل تأمل است. در زیر به چند نکته ایشان توأم با گلایه اشاره می ‌شود؛
۱- "چرا ما به دانشگاه اعتماد نمی ‌کنیم، بعد می ‌خواهیم دانشگاه به ما اعتماد کند؟"
مخاطب این سخن رئیس جمهور کیست؟ چه کسی یا کسانی به دانشگاه و دانشجو اعتماد ندارد؟ رئیس جمهور محترم در آغازین روزهای ریاست جمهوری‌اش، بحث بورسیه‌ها را مطرح کردند و با صدای بلند در یک محفل دانشگاهی فرمودند: "بورسیه و ما ادراک ماالبورسیه؟" ایشان با همصدایی با برخی روزنامه ‌ها که صلاحیت سه هزار بورسیه پذیرفته شده در دولت قبل را زیر سؤال بردند، عملاً عدم اعتماد خود را به صد ها نفر از نخبگان علمی دانشگاه که موفق به کسب بورسیه شدند، ابراز کردند.
در بررسی‌ها مشخص شد از سه هزار بورسیه کمتر از دویست نفر مشکل دارند.
اگر حس اعتماد به دانشگاه، ‌استاد و دانشجو بود، چنین سخنی به میان نمی‌ آمد.
۲- "می‌گویند؛ اگر اساتید ما با اساتید دیگر کشورها ارتباط داشته باشند ممکن است خطراتی کشور را تهدید کند، باید این رابطه را قطع کرد! نمی ‌توان درهای کشور را بست و انتظار پیشرفت اقتصادی و علمی داشت!"
چه کسانی می ‌گویند اساتید ما با اساتید دیگر کشورها ارتباط نداشته باشند؟ چه شأنی در تصمیم‌ گیری‌ها دارند؟ اساتید دانشگاه‌ های ما که موتور پیشرفت علمی کشور هستند، در سطح جهانی مطرحند. رکوردهای اعجاب‌ انگیزی در رشد علمی هم در منطقه و جهان به‌جا گذاشته ‌اند. اینها هیچ گاه و هیچ وقت نگفته ‌اند کسی مانع ارتباطات ما با جهان بوده ‌است. اساساً امروز ارتباطات به آمد و شد نیست. با فشار یک دکمه می ‌توان به بزرگترین مراکز علمی و تحقیقاتی متصل شد یا با دانشمندان خارجی ارتباط برقرار كرد. این ارتباطات امروز به طور هوشمندانه در داخل و خارج وجود دارد. درهای کشور هیچ وقت از این زاویه بسته نبوده است. خوب است رئیس جمهور دقیق بگوید چه کسی و کجا این حرف‌ را زده و اصلاً شأن او چیست؟
اگر نهادهای امنیتی کشور دقت‌ هایی دارند، مثلاً در رصد جنگ نرم آمریکا می ‌رسند به فردی به نام "جفری دیوید ساکس" مشاور جرج سوروس که فعال در انقلاب‌ های رنگی بود و می ‌بینند او به تهران آمده و با محافل دانشگاهی ما تحت پوشش‌ های خاص تماس می‌ گیرد، این مصداق آن نیست که رئیس جمهور محترم می ‌فرماید. بالأخره ما یک جامعه آزاد هستیم، اخبار درز پیدا می ‌کند ولو نهادهای امنیتی آن را فاش نمی‌ کنند، اما برای دانشجو و استاد و دانشگاه باید یک مقدار هوش سیاسی قائل باشیم. خبر ورود یا ارتباط با چنین افرادی به رسانه‌ های مستقل درز پیدا می ‌کند و واکنش‌ هایی پدید می‌‌آورد. اسم این واکنش را نمی ‌شود مخالفت در ارتباط با اساتید خارج کشور دانست. اگر پیشرفتی هم قرار است صورت گیرد قطعاً از طریق مشاور سوروس امکان‌ پذیر نیست. دانشجو و دانشگاه و نخبگان بین مفهوم "نفوذ" و "پیشرفت علمی" تفکیک قائل هستند.
۳- "شعار دادن و فریاد زدن کار مشکلی نیست، اما حل مسئله مهم است. اینکه باری از دوش مردم برداریم. اگر می ‌خواهیم شعار دهیم لطفاً از جیب مردم نباشد."
معلوم نیست باز مخاطب این سخن رئیس جمهور کیست؟ آیا مردم باید شعارهای انقلاب را فراموش کنند، فقط به حل مسئله فکر کنند؟ خب اگر شعار ندهند کدام مسئله حل می‌ شود؟ معلوم نیست! آن باری که با قطع شعار از دوش مردم برداشته می‌ شود، چیست؟ چه کسانی از جیب مردم شعار می ‌دهند؟ این هم معلوم نیست! مردم و نخبگان پاسخ این سؤالات را جز از رئیس جمهور، از چه کسی باید بپرسند؟
۴- "برخی، از شرایط و گشایشی که برای کشور ایجاد شده عصبانی هستند. چرا هر روز یک مشکلی را در فضای رسانه‌ ها برای دولت به وجود می ‌آورند؟"
شکی نیست دولت، خدماتی طی سه سال گذشته داشته است. انبوه کارمندان و کارگزاران دولتی که با حقوق ناچیز، این خدمات را برای رضای خدا و برای کارآمدی دولت ارائه می‌ دهند کم نیستند، اما اگر معدودی از مدیران، حقوق چندصد میلیونی بگیرند و خروجی کارشان هم برای مردم ملموس نباشد مورد اعتراض رسانه‌ ها و افکار عمومی قرار گیرند، باید گفته شود "هر روز مشکلی را در فضای رسانه ‌ای به وجود می ‌آورند؟"
اگر تجار و بازرگانان و نخبگان جامعه و مردم، دستاوردهای برجام را طلب کنند، به بدعهدی آمریکا اعتراض کنند و خواهان فعالیت بیشتر دولت در استیفای حقوق ملت باشند، باید گفته شود؛ "برخی، از شرایط و گشایشی که برای کشور ایجاد شده عصبانی هستند؟!"
این شرایط و گشایش واقعاً برای کیست؟ برای ما یا برای آمریکایی ‌ها؟ این سؤالی است که در سطح و عمق افکار عمومی وجود دارد.
پاسخ ‌های رئیس جمهور به شرح آنچه رفت، افکار عمومی را اقناع نمی ‌کند.
تیم رسانه‌ ای دولت در دسته‌ بندی مطالبات افکار عمومی رسانه ‌ها دچار مشکل رصد کردن است. هر نقدی را با این توهم که توطئه ‌ای یا اتاق فکری علیه دولت در کار است ارزیابی می‌ کنند و در طراحی پیام‌ های اقناع‌ کننده و سرویس‌ دهی به رئیس جمهور دچار مشکل هستند. به جای پاسخگویی، نیت‌ خوانی می ‌کنند. در این مورد هم به بیراهه می‌ روند. اکنون رسانه‌ ملی به صورت برخط در حال نشر اخبار رئیس جمهور و هیئت وزیران است. آنها باید دستاوردهای دولت را به طوری که برای مردم ملموس باشد بگویند. بیش از دو سوم رسانه ‌های مکتوب کشور در اختیار دولت است. فضاهای مجازی داخل و خارج یکصدا از دولت حمایت می ‌کنند. چرا از این ابزار استفاده نمی ‌شود؟
دولت در طراحی پیام اقناع کننده افکار عمومی دچار مشکل است. اتاق فکر رسانه‌ ای دولت در تمییز نقد مشفقانه و نقد تخریب کننده، مشکل دارد. این دو را با هم قاطی می ‌کند. لذا حساب و کتاب افکار عمومی از دستش خارج می ‌شود. به نظر می ‌رسد اتاق فکر رسانه ‌ای دولت به دنبال نوعی "قرق رسانه ‌ای" است که رسانه‌ های مستقل و منتقد وارد حوزه نقد نشوند و اگر وارد شدند باید برچسب‌ ها را بپذیرند، تنها رسانه‌ های دولت، میدان‌ دار باشند و هر چه گفتند مردم بپذیرند. این راه درستی نیست. باید به دولت کمک کرد شفاف تر سخن بگوید. فراموش نکنیم طرح پرسش، یک حق است و پاسخ به آن یک وظیفه.
 
کلمات کلیدی : اساتید دانشگاه‌+ روحانی+دانشگاه
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۱۹:۰۲:۴۵
مانده‌ایم شعارهای آقای رئیس‌جمهور در دفاع از منتقدین دولت را باور کنیم یا به دادگاه کشاندن کیهان و توقیف جهان نیوز و توقیف چند باره نشریه 9 دی را که مجددا آن را توقیف کردند. (3777172) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۱۹:۰۵:۲۹
با توجه به اینکه طی هفته‌های اخیر دولت به طور میانگین یکی از رسانه‌های منتقد را تعطیل کرده یا به دادگاه کشیده است، شعار افتخار به آزادی مطبوعات منتقد چه وجهی دارد؟! ما که بی‌سوادیم ولی باسوادها اظهار نظر کنند که آیا اینگونه حرف زدن و عمل کردن طبق آیات قرآن کریم از صفات مومنان است؟ (3777176) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۱۹:۱۱:۳۹
حرفهای روحانی کاملا" درست است . عده ای میخواهند دولت با سر به زمین بخورد و مدام از جیب مردم حرف میزنن در حالیکه مردم اصلا انها را قبول ندارند و انتخابات اخیر هم سندی بر این مدعاست . (3777188) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۱۹:۳۳:۴۳
یعنی 200 نفر بورسیه مشکل دار از نظر جنابعالی کمه ؟! (3777220) (alef-13)
 
مشکین نقاب
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۱۹:۳۷:۰۳
آقای روحانی...
ملت تا کی به بیانات گهربار شما که هیچی ازش درنیومده امیدوار باشن؟
آقا بلد نیستی بزن کنار وقت ملت رو هم نگیر...
هر روزم نیا پشت تریبون و سردر بیخود بهمون نده... (3777226) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۱۹:۵۱:۴۳
ما از شما گشایشی ندیدیم (3777256) (alef-13)
 
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۲۰:۳۳:۵۸
دولت حرف و حرف و حرف و ...... تقریبا هیچ! (3777311) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۲۰:۴۶:۴۷
طرف با رانت رفته مقطع دکترا بعد نخبه علمی شده؟!!! (3777320) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۷:۵۶:۳۰
کمتر از 200 نفر مشکل داشتند، بقیه چی؟ اونها که با طی مراحل قانونی و تشریفات کامل علمی و اداری بورسیه شده اند چی؟ شخصا کسی را می شناسم که دوره تحصیلش در آلمان تمام شده و قید درآمد ماهیانه 4500 یورو را زده و برگشته حالا می گویند باید از اول مصاحبه بشی.. (3778941) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۲۱:۰۴:۴۷
یه دونه به نعل یه دونه به میخ (3777340) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۲۳:۵۴:۵۰
اقای رئیس با این حرفا ذهن جامعه از انچه باید منحرف نخواهد شد (3777530) (alef-13)
 
استاد دانشگاه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۰:۳۷:۳۲
من خودم از طرفداران این دولت هستم اما به نظر می رسد که آقای روحانی باید کمی بیشتر مراقب مشاوران و افرادی که دورش هستند باشد. گویی در بعضی حوزه ها این دولت متوهم است. شما بحث بورسیه ها را مطرح کردید بنده بحث اساتید هیأت علمی دانشگاه پیام نور را مطرح میکنم. اینکه چند نفر غیرقانونی در دولت قبل عضو هیأت علمی این دانشگاه شده اند قبول اما آقای رئیس جمهور باور کنید آن افراد اکنون مشکلی ندارند و رسمی شده اند. لطفاً از وزیر علوم خود بپرسید چرا برای مجازات افرادی که نمی توانید آنها را مجازات کنید به جان سایرین افتاده اید. 1200 نفر از اعضای هیأت علمی را با استرس اخراج روبرو کردن در یک دانشگاه دولتی هیچ کجای دنیا دیده نمی شود الا در ایران! چه زیبا شاعر این اوضاع فلاکت بار ما را سروده:
گنه کرد در بلخ آهنگری به سیستان زدند گردن مسگری (3777564) (alef-13)
 
محمد قاسمی
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۱:۴۱:۴۰
بالاخره گشایشی برای مدیران شده و سالی دو سه هزار میلیارد حقوق میگرن خیلی بدی الف (3777638) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۵:۴۰:۱۸
همین که جلو اختلاس های 20 صفری را گرفته در مرحله اول خیلیه! به این مرحله هم رسیده داره جلو اینها را هم می گیره! نه مثل دولت قبل بگه اینها خط قرمز من هستند! (3777748) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۷:۲۹:۰۰
رييس جمهور براي توجيه ناكامي هاي دولتش، هميشه از " يك عده اي" سخن میگوید. یک عده ای این طور, یک عده ای ان طور,.....! (3777784) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۹:۲۱:۰۲
اساتید منظورتون کدوم اساتید استادهای بی سواد ما که ابزار نمره دارند و وقتی اشکالاتشون به رخشون می کشیم و می گوییم سواد ندارند می گویند اخر ترم همو می بینیم منظورتون دقیقا کدوم اساتید (3777889) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۲:۲۲:۰۴
من باب فرمایشات حضرتعالی نکاتی هست که باید به عرض برسانم. البته امید دارم که الف عزیز این عرایض بنده رو هم منتظر کنه و جنابعالی متکلم وحده نباشید.
1- در موضوع بورسیه ها، اونهایی که باید می شنیدن، شنیدن. اونایی هم که معترض بودن و در واقع از افرادی بودند که حقشون بود بورسیه شدن، اونا هم صدای فریاد شخص اول مملکت رو شنیدند و دیدند که رییس اجرایی کشور در مقابل این حق کشی سکوت نکرد. منی که 10 ساله در دانشگاه تدریس میکنم، میدونم رییس جمهور چی گفت. نه روزنامه کیهان. در رابطه با اعتماد به دانشجو هم همین بس که در دو دولت قبلی، یعنی نهم و دهم، انقدر به دانشجو اعتماد داشتند و براش شخصیت قائل بودند که دم در دانشگاه آینه گذاشته بودند و دانشجو و شخصیتش رو لگدمال می کردند، تحت عنوان امربه معروف!!! کدام از این رفتارها در دولت فعلی وجود داره؟؟ برای پاسخ به این پرسش باید از دانشجویان سوال کرد، نه اینکه بشینید و ماحصل تصوراتتون رو بنویسید.

2- گویا نویسنده کلا از در دانشگاه رد هم نشده که چنین نظراتی رو فرمایش میکنن!! اولا که این افکار دایی جان ناپلئونی مربوط به دانشگاه نیست و سرچشمه دیگری داره. این اعمال اعجاب انگیز و... هم فقط در رسانه های داخلی مطرح میشه، نه مجامع جهانی. اونهایی که واقعا کاربلد بودن و به قول شما کارهای اعجاب انگیز انجام میدادن، پر زدن و فرار کردن از این مملکت تا مجبور نباشن هرروز و هرشب به بقیه بابت کارهاشون توضیح بدن و الان تابعیت دیگری دارند. منی که دانشیار یک رشته فنی هستم کاملا متوجهم که تولید علم ما فقط در تولید مقالات survey و مروری خلاصه میشه. پس لطفا اینقدر هندوانه زیربغل ما نگذارید! در رابطه با جرج سوروس و... هم گویا اینقدر که شما از این آقا واهمه دارید، از خدا ندارید!! این کلمات هم فقط توسط قشر خاصی برای دستاویز قرار دادن استفاده میشه. نه دانشجویان و اساتید.

3- اتفاقا اگر آقای روحانی یک کلمه در عمرش درست گفته باشد، همین جمله است. شعار یعنی شعار. یعنی جمله ای که هیچگاه عمل و عینیت پیدا نحواهد کرد... جز دستاویزی برای رسیدن به مقصود عده ای..تا امروز که مردم شعار دادند، چه مشکلی از مردم حل شده که اینقدر از پیر و جوان و مرد و زن ناراضی هستند؟؟ چرا هیچکس در عمل کاری نمیکند؟ مردم از شعار خسته شده اند. بهتر بگم، مردم از شعار متنفرند. حتی اگر یک آرمان ملی باشد. مردم عمل لازم دارند.

4- عجب!! عجب!!! شما رو توصیه میکنم به تقوا.. در این ماه خدا.. اگر امروز گوشه ای از دریافتی های نجومی مدیران رو شده، نه از قاطعیت دولت ها و این دولت و حکومت هست، بلکه از صدقه سر همین شبکه های اجتماعی هست که کسانی که دوست ندارند مردم حقایق را بدانند، آنها را شبکه های معاند و جاسوس و... می نامند. اگر امروز این فیش ها فاش شده، اصلا به معنای این نیست که ماحصل این دولت بوده. بلکه ریشه در دولت فسادی نهم و دهم و شاید قبل از آن دارد. اگر نبوده، پس امثال ب-ز و ... از کجا سربرآوردند؟
بهرحال، این دولت رو با تمام نقایص و قصورش مردم دوست دارند. نه سیب زمینی به رایگان به مردم میده، نه صاف تو چشم مردم زل و میزنه و دروغ تحویلشون میده. این دولت همینه. تا امروز هم مملکت رو بد اداره نکرده.. اگر پیشرفت کنده، دلیلش اینه که هنوز درحال پاکسازی خرابی های گذشته است. چیزی بیش از یک جنگ در طول 8 سال به مردم ایران گذشت. از رانت خوار هایی مثل ب-ز!!! تا .... (3777672) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۳:۴۹:۴۱
در مورد ب. ز و دوستان و همدستانش کم لطفی میکنید !!!! چرا ؟؟ . اگر نتیجه گیری های دیگرتان هم اینقدر صادقانه !!!!!!!! باشد ، بهترین جواب را از خودتان گرفته اید !!!! . معدل این دولت مأیوس کننده است . طرفداری و اصرار در تخریب دول خدوم نهم و دهم کم لطفی بزرگتری است که در آینده ای نزدیک بیشتر به آن پی خواهید برد . راستگویی و اعتدال و عدالت تدبیریان از استدلال های امثال شما کاملا" هویداست !!!!!!!!!!!! (3777710) (alef-13)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۵:۳۹:۲۵
این دولت رو مردم دوست دارند؟ جوک بود دیگه؟ سال دیگه روحانی 25 تا حداکثر 30 درصد رای بیشتر نخواهد داشت. (3777747) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۶:۱۱:۲۱
خصوصا در انتخابات مجلس و کمسیون ها محبوبیت دولت خیلی خیلی معلوم شد (3778738) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۶:۰۸:۳۴
بسیار زیبا و جامع متن و کالبد شکافی کردید. (3777763) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۸:۵۲:۲۰
عالی بود خوب جوابش دادی ممنونم (3777848) (alef-3)
 
روح الله
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۹:۰۸:۳۴
نمیدونم چرا با اینکه برخی از موارد مطرح شده این دوستمون رو قبول دارم ولی باورم نمیشه که استاد دانشگاه باشن یا لااقل استاد مطرحی باشند
تمامی نقد ایشان منفی و یکطرفه بود پس نمیتونه منطقی باشه چون امکان نداره یک مقاله یا تحلیل سیاسی هیچ نکته مثبتی نداشته باشه (3777872) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۰:۱۱:۳۲
دوست عزیز در مملکتی که
۱- اکثر مردم فرق گرانی با تورم رو متوجه نمیشوند چه انتظاری دارید؟
۲- اکثر مردم دارای حافظه تاریخی ضعیفی هستند و می گویند احمدی نژاد بهتر بود چه انتظاری دارید؟
۳- اکثر مردم دنبال گرفتن سود بانکی هستند و نه ایجاد اشتغال چه انتظاری دارید. (3777975) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۰:۱۱:۵۲
جانا سخن از زبان ما میگویی . (3777976) (alef-3)
 
منتقد
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۱:۲۱:۵۱
هیچ کدامشان اهل منطق نیستند. دیگر تا حالا باید فهمیده باشند که این دولت چه کاره است. (3778069) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۱:۴۰:۵۱
واقعا درست فرمودی !
صرفنظر از 4 بند ...
برای پاراگراف آخری ,
کدام دولت این قدر دوست داشتنی است که توانسته باشه تورم را ماهی یک واحد و شاید هم دو واحد کاهش بده بدون اینکه مردم درکش کنند (3778114) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۳:۵۳:۲۷
چینیها از وقتی شعار رو رها کردند و به عمل چسبیدند پیشرفتشان شروع شد.
شوروی هرگز از شعار دست بر نداشت ، فروپاشید.
حاکمان ما مختارند هر کدام را خواستند انتخاب کنند. ما هم ناچاریم قبول کنیم. (3778388) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۴:۰۵:۳۱
برادر یا خواهر من ، تو دانشگاه تهران به دانشجو دکتری سال 4 میگم باید اول در جوامع آزادی باشه تا رشد و توسعه فکری و اقتصادی اتفاق بیوفته. طرف میگه یعنی مردم لخت بیایند بیرون و عرق خوری کنند! برگشتم خونه تو آینه قدی به خودم و ظاهرم و سر و وضعم و لباسهام نگاه کردم. یعنی من با این ظاهر (غیر چادر) و رفتار محافظه کارانه و تا حد زیادی سنتی برای یک زن جوان می تونم طرفدار برهنگی یا الکل باشم؟! چرا فکر کرد من وقتی از آزادی و توسعه حرف میزنم منظورم اینها بوده؟! فهم دانشجویان دکتری بهترین دانشگاه ما ( در دانشکده ما این تیپ افراد حداقل نیمی از دانشجویان دکتری هستند) از ابتداییترین مسائل مربوط به توسعه و رشد و جامعه و فرهنگ و علوم انسانی ، این است، من از مردم عادی انتظاری ندارم.
نتیجه اینکه تو این گور سالهاست که مرده ای وجود نداره! (3778428) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۸:۰۴:۴۴
1- واقعا اونهایی که حقشون بود گرفتند؟ پس اینهمه بلاتکلیفی که هنوز رو زمین می کشندشون چی هستند؟ فقط دیگران را به تقوی دعوت می کنید؟

2- شما اگر مقالاتتون در survey خلاصه می شه لطفا تعمیم ندهید آقای دکتر. در این کشور بسیاری در زمیته فنی کارهای پژوهشی دست اول انجام می دهند. متاسفم که برای به کرسی نشوندن نظر سیاسیتون چشمتون را روی تلاشهای همکارانتون و دانشجوهای تحصیلات تکمیلی بستید. (3778966) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۰۴ ۲۲:۲۶:۴۷
تا چه حد تعصب نابخردانه داری شما و کسانی که شما رو تایید کردن
۱.کاملا مشخصه که اعتراض اقای روحانی به بورسیه ها سیاسی و برای جلب توجه بود.حتی ۱ بورسیه ناعادلانه هم فاجعه است اما بزرگتر کردن ۲۰۰ بورسیه مستقیما از طرف رییس جمهور جز جنبه سیاسی چیز دیگری ندارد.
۲.در مورد رشد علمی کاملا غیر منصفانه است که صرفا جهت تعصب به دولت فعلی و مخالفت با دولت قبل کار علمی دانشمندان قبل رو نادیده بگیرید و با مقاله بسنجید.در مورد جورج سوروس قطعا اطلاعات کافی ندارید که این گونه صحبت میکنید.ضمنا چون شما دانشجو هستید بدین معنی نیست که حق دارید از طرف تمام دانشجویان صحبت کنید و نظر بدید.
۳.شعار یعنی یاد کردن اهداف و انجام عمل برای رسیدن به هدف.حالا اکه شما و اقای روحانی تعریف دیگری دارید طرز فکر شماست.
ضمنا شما طرفداران دولت کمتر خودتون رو مردم بنامید.هر چیزی که شما بخواهید دلیل بر مقبولیت جامعه نیست.
در مورد دروغ گویی هم این دولت و هم دولت قبل دست مردم رو کم خالی نذاشتن.باز هم میگم مردم این دولت رو دوست ندارن طرفداراش دوستش دارن از طرف مردم صحبت نکنین.
۴.شاید تنها موردی که کمی با شما موافق باشم مورد ۴ است.ایجاد فساد فرایندی زمان بر است که من در مورد زمانش قضاوت نمیکنم.هر چند که در این مورد هم تعصب خودتون رو نشون دادید. (3781526) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۲:۵۲:۲۲
اگر برجام نبود کی ایران می توانست بویینگ و ایرباس بخره...روحانی مچکریم.. (3777687) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۵:۵۶:۲۰
حلا مگه خریدیم؟ هنوز حتی روی کاغذ هم قولش رو بما ندادن، هر وقت هواپیماها وارد کشور شدن قبول کن. (3778700) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۳:۲۵:۵۰
حکایت جناب آقای روحانی حکایت کسی است که به مردم گفت:

"من دیگر نمی خواهم شعار بدهم می خواهم اینبار به وعده هایم عمل کنم"

یکی از پایین داد زد:

"شعار خوبی بود" (3777699) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۳:۵۲:۱۱
ریس مخاطبش هر کی بوده ظاهرا شما نبودید چون از دانشگاه خبر ندارید (3777712) (alef-13)
 
دکترخلیل عمرانی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۰۵:۰۷:۳۲
بعنوان کارشناس داده های علمی موافقم که پیشرفت های ما اعجاب آور و تماما رکورد های جهانی بوده اند. همانطور که نویسنده دانشمند و مطلع و بزرگوار فرموده اند دنیا در مقابل این پیشرفت های شگفت انگیز به شدت اعجاب زده و متحیر و مبهوت است و شاهد آن تشکیل اطاق های بررسی رموز پیشرفت های ما است که البته بعلت کور ذهنی و بیسوادی و کتاب نخواندن و تحقیق نکردن هیچگاه رمز گشائی نخواهد شد. اما رمز واقعی و علمی پیشرفت های شگفت آور ما منحصرا در نیروی فکری جوانان ما است که به تصدیق دوست و دشمن پدیده ای استثنائی است و اعجاب آور که تا کنون دشمنان این کشور و بدخواهان موفق به رمز گشائی آن نشده اند. به نظر میرسد وظیفه مدیران دلسوز و خدوم جامعه پژوهشی کشور حفظ رموز پیشرفت ها و جلوگیری از انتشار آن بمنظور نسیدن بدست دشمن باشد و لا غیر. (3777741) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۴:۳۴:۲۳
با سخنان دکتر روحانی موافقم نمی شود همفکران خود را نخبه کنیم بلکه باید نخبگان را بپذیریم با همه گرایشها چون کشور با متخصصین نخبه به اقتصاد مقاومتی می رسد سرمایه های کشور را صرف نخبگان مملکت کنیم نه مجیز گویان (3778515) (alef-13)
 
سامان
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۳ ۱۵:۵۳:۵۸
من متوجه نمی شوم که چطور با وجود گذشتن سه سال و اندی از ریاست جمهوری آقای روحانی و باقی ماندن چند ماه از دوران تصدی ایشان، دولت کماکان در بسیاری از اظهار نظرها و سخنرانی ها خود ژست اپوزوسیون و منتقد وضع موجود را میگیرد. آقای روحانی شما در زمان رقابت های انتخاباتی قبل از انتخابات نیستید، شما چندسال است که انتخاب شده اید و تصمیمات و سیاستهای دولت شما سهم بزرگی در بوجود آمدن وضع فعلی کشوری داشته و اگر انتقادی به وضع موجود باشد بخش عمده ای به خودتان برمیگردد. (3778693) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.