نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 262286
عراقچی: قضاوت درباره رسیدن به توافق زود است
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۵
معاون وزیر امور خارجه روز چهارشنبه در پاسخ به خبرگزاری ریانووستی روسیه گفت طرفین در مذاکرات هسته‌ای، برای رسیدن به پیشرفت بیشتر تلاش می‌کنند، اما هنوز برای قضاوت در این مورد زود است.

به گزارش فارس، سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران روز چهارشنبه گفت هنوز برای صحبت از پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای زود است، اما طرفین برای رسیدن به پیشرفت بیشتر، تلاش می‌کنند. آقای عراقچی که با خبرگزاری ریانووستی گفت‌وگو می‌کرد، در این مورد گفت: «دور پیش (در ژنو)، ما پیشرفت کردیم. داریم تلاش می‌کنیم پیشرفت بیشتری داشته باشیم. اما فعلا برای صحبت در این مورد، خیلی زود است.»

پایگاه خبری اسپوتنیک پیش از این به نقل از یک عضو تیم مذاکره‌کننده ایرانی، نوشته بود که پیشرفت‌هایی در مذاکرات صورت گرفته است. دور تازه مذاکرات هسته‌ای از روز دوشنبه با دیدار معاونین وزیران خارجه ایران و آمریکا در شهر مونترو سوئیس آغاز شد و از امروز با دیدار وزرای خارجه ادامه یافت. قرار است نشست کامل ایران و گروه ۱+۵ هم روز پنج‌شنبه در همین شهر برگزار شود.

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل، گفت مذاکرات خوب پیش می‌رود. وی همچنین در گفت‌وگو با وزیران خارجه ایران و آمریکا، گفت نباید فرصت تاریخی کنونی را از دست داد.
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۳ ۰۹:۳۰:۳۹
نتانیاهو با سیاست بازی می‌خواد به همه بگه که علاوه بٔر ۵+۱ باید نظر مثبت اسرائیل هم پای این توافق باشه و عملا با انتخاب این تاریخ برای اعلام مواضع اسرائیل، یعنی‌ ۲ هفته قبل از انتخابات در اسرایل، این نظر اسرائیل را به همه پرسی‌ در اسرائیل تبدیل کرد و با توجه به پیش بینی‌ها که دوباره او انتخاب خواهد شد، حال برای اوباما و ساختار سیاسی آمریکا و البته ۵+۱ بسیار مشکل خواهد بود که با چنین موضع اسرائیل به ایران به توافقی برسد که مطابق میل ایران هم باشه.. نتیجه اینکه ۱۵ سال توافق باقی‌ خواهد ماند به شرطی که بعد از این ۱۵ سال دوباره ۵+۱ نظر بدن که چگونه فعالیت هسته‌ای ایران باید ادامه یابد، ولی‌ حتی باز این بهتر از هدف نهایی‌ نتانیاهو و روسیه و عربها، برای به جنگ کشاندن آمریکا و ایران است، چون هر چند ما در هر دو صورت ضرر خواهیم کرد، ولی‌ خدای نکرده اگر کار به گزینه نظامی یا تشدید تحریمها برسه کسی‌ که ضرر می‌کند دو ملت ایران و آمریکا خواهند بود، و از همین رو است که اوباما تمام تلاش خود را میکنه تا با دور زدن تندروها در ایران و آمریکا بتواند به ‌یک مراوده بلند مدت با ایران برسد، امیدوار باشیم که برخی‌ تندروها در ایران این را نتیجه ضعف آمریکا ندانند و نخواهند وسط دعوا نرخ تعیین کنند... حتی اگر این تحلیل را قبول داشته باشیم که همه اینها بازی پلیس خوب و پلیس بد است، ولی‌ باز هم به دلیل اهمال و اشتباهات استراتژیک ۱۰ سال گذشته در سیاست خارجی‌، برای ما انتخاب بین بد و بدتر است... کاش مسببین این وضعیت حاضر به قبول مسئولیت بودند، و حداقل حالا که ایران مجبور است به این مراوده و دیالوگ برود ، مانند کره جنوبی،ژاپن، آلمان و حتی ترکیه، تایوان و... امتیازات اقتصادی، سیاسی و دیپلماتیک از طرف غربی میگرفتند، و نه اینکه به صورت منفعل فقط دلم به این خوش باشیم که فشار بیشتری وارد نخواهد شد و همچنان ما میتوانیم به شعارهای خود علیه استکبار جهانی ادامه دهیم، و کشور را با رشد ناچیز هدکسر ۲ تا ۳ درصد برای ۱۵ تا ۳۰ سال آینده ببینیم.... (2721260) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۳ ۰۹:۳۶:۴۵
بعد از یک سال و نیم مذاکره هنوز برای قضاوت زود است
ما را مسخره کردید یا خودتان را (2721270) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۳ ۰۹:۵۷:۱۶
تنها چیزی که این عراقچی از وقتی رفته تو مذاکرات بلده بگه اینه که فضای مذاکرات خوب بود. (2721290) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.