نظر منتشر شده
۱۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 331757
پذیرفته شدگان استخدامی وزارت آموزش و پرورش و مشکلات پیش رو
بخش اجتماعی الف، 25 مهر 94
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۳
سیاست پذیرش بوم برای بوم یک بار برای شرکت کنندگان در آزمون استخدامی دردسرساز شده بود اما حالا نبود این سیاست در برگزاری کلاس های آموزشی برای پذیرفته شدگان مشکل ساز شده است.

سیاست اصلی وزیر آموزش و پرورش در آزمون استخدامی این وزارتخانه پذیرش بوم برای بوم بود به طوری که این سیاست موجب شد تا بیش از ۵۰۰ ظرفیت خالی بر جای بماند. از مجموع حدود ۱۷۷ هزار نفری که در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند، برای ۳۷۰۰ نفر سهمیه در نظر گرفته شد که مابقی آن تا پنج هزار نفر مربوط به خانواده شهدا و ایثارگران بودند که در نهایت بیش از ۵۰۰ سهیمه به دلیل سیاست بومی گزینی که بر این آزمون حاکم بود خالی ماند.

تقریبا روند برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش یکسال طول کشید. وزارت آموزش و پرورش اواخر اسفند ماه سال ۱۳۹۳ مجوز استخدام ۵ هزار نیرو را از سازمان مدیریت و برنامه ریزی دریافت کرد. ۲۷ شهریور آزمون استخدامی برگزار شد و نتایج اولیه پذیرفته شدگان آبان اعلام و نتایج نهایی نیز بهمن ماه منتشر شد.

پذیرفته شدگان باید دوره های آموزشی فشرده برای فراگیری تربیت حرفه ای معلم را در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی طی کنند که این دوره ها حاشیه هایی را به همراه دارد.

گرچه سیاست پذیرش بوم برای بوم، یک بار برای شرکت کنندگان در آزمون استخدامی دردسرساز شده بود در حالی که شاید برای بسیاری از شرکت کنندگان در آزمون، استخدام در آموزش و پرورش ارزش مهاجرت را داشت. البته اکنون نبود این سیاست در برگزاری کلاس های آموزشی برای پذیرفته شدگان مشکل ساز شده است.

اکنون پذیرفته شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش برای گذراندن دوره های آموزشی باید چند ماهی را به شهر و شهرستان دیگری مهاجرت کنند و جدا از پرداخت شهریه و دوری از خانواده باید خوابگاه اجاره کنند و هزینه ایاب و ذهاب خود را بدهند و چه بسا برخی از افراد نیز کارهای کنونی خود را که از قبل آن هزینه زندگیشان را تامین می کنند از دست بدهند تا بتوانند هفت خوان رستم استخدامی را بگذرانند.

یکی از پذیرفته گان استخدامی وزارت آموزش و پرورش به خبرنگار مهر می گوید: از استان آذربایجان غربی هستم و باید برای گذراندن دوره های آموزشی به اصفهان بروم. کار و خانواده ام در آذربایجان هستند. جدا از شهریه باید هزینه رفت و آمد و خوابگاه را نیز بدهم که برایم سخت است اگر آموزش و پرورش تسهیلات ارائه ندهد مجبور به انصراف می شوم .خیلی از پذیرفته شدگان نیز شرایط بنده را دارند و از شهرهای مختلف برای ثبت نام به پردیس محل دوره های آموزشی آمده بودند.

یکی دیگر از پذیرفته شدگان نیز از پرداخت شهریه گلایه دارد و به خبرنگار مهر می گوید: در پورتال یکی از پردیس های دانشگاه فرهنگیان آمده است که مبلغ دو میلیون تومان برای نیم سال اول که هشت هفته می شود باید پرداخت کنیم البته این بعد از چند ساعت، بندی که مربوط به شهریه بود برداشته شد. اما اگر پرداخت هزینه جزو شرایط ثبت نام باشد واقعا برای بنده پرداخت این شهریه مقدور نیست. مخصوصا اکنون که نزدیک شب عید است و باید این هزینه را پرداخت کنم سخت است.

تعداد دانشجوها در هر رشته برای تشکیل یک کلاس کافی نیست

در این ارتباط؛ رئیس مرکز برنامه‌ریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش به خبرنگار مهر گفت: پراکندگی رشته زیاد است و تعداد دانشجو در هر رشته ای به اندازه یک کلاس نیست لذا ما مجبوریم در چند منطقه کشور کلاس های آموزشی را متمرکز کنیم تا دانشجویان در آنجا آموزش ببیند و پس از آموزش برای تدریس در منطقه خود جذب شوند.

محمدحسین سلیمی جهرمی تصریح کرد: از اول اسفند تا نیمه شهریور دوره آموزشی درحدود ۸۰۰ ساعت برگزار می شود در تمام روزهای هفته دانشجویان کلاس دارند.

وی درباره ی ارائه تسهیلات برای دانشجویان آموزش و پرورش گفت: ثبت نام دانشجویان مشروط به پرداخت شهریه نیست دانشجویان می توانند در طول ترم شهریه را پرداخت کنند در تلاشیم تا یک وام نیز برای دانشجویان فراهم کنیم تا بتوانند شهریه خود را پرداخت کنند. در عین حال تاکید ما این است که افرادی که توانایی پرداخت دارند، شهریه را بپردازند تا پردیس ها بتوانند دوره های آموزشی را برگزار کنند.

به هر روی، پذیرفته شدگان به دلیل بعد مسافتی محل برگزاری دوره های آموزشی با محل زندگی آن ها باید هزینه های زیادی را برای رفت و آمد و اسکان متحمل شوند و اگر صاحب شغلی نیز هستند ناگزیر از دست خواهند داد و دوری از خانواده به ویژه برای پذیرفته شدگان متاهل نگرانی هایی را برای آن ها به وجود می آورد که بر یادگیری تربیت حرفه ای معلمی آنها تاثیرگذار خواهد بود. وزارت آموزش و پرورش با همه کمبود اعتباراتی که دارد باید تدابیری بیندیشد تا حداقل از بار مالی معلم های آینده کشور که تربیت کننده نسل فردا هستند بکاهد.
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۱۵:۱۳:۱۱
الف عزیز
لطفا گزارشی هم راجع به استخدام فارغ التحصیلان رشته های نفت دانشگاه های تهران و شریف و امیرکبیر تهیه کنید عملا استخدام ما در طول سه و چهار سال گذشته در دولت ممنوع بوده و فقط فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت استخدام شده اند این در حالی است که آن ها فقط اولویت استخدام دارند نه انحصار استخدام
در طول 3-4 سال گذشته حتی یک نفر هم از فارغ التحصیلان مهندسی نفت سه دانشگاه شریف و تهران و امیر کبیر در دولت استخدام نشده اند آیا این عدالت است؟؟ (3543724) (alef-11)
 
معلم
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۱۵:۳۱:۵۴
به پیر به پیغمب آموزش و پرورش با 200 -300 هزار نیروی مازاد مواجه هست
پول آب و برق مدارس نداره ، پول حق التدریس معلما نداره ، هر روز از اولیا گدایی می کنن ، هزاران معلم غیر فعال حقوق میگیرن ، هزاران نیروی اداری فقط تو فضای مجازی سیر می کنن و از بیکاری کف کردن و حقوق میگیرن
وزیر برای رضایت مجلس و تثبیت مقامش استخدام کرده ، اون هم نیروی نهضتی غیر ماهر . بزرگان ، آقازاده ها را فرستادن خارج برای تحصیل و با ایجاد مدارس پولی و مدرک فروشی ، هزینه تحصیل اونا را تامین می کنن .
بیسوادی بیداد می کنه . مجلس ، ملت ، به داد آموزش و پرورش برسید . (3543784) (alef-11)
 
سعید
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۲۰:۱۹:۰۷
نخیر اتفاقا خیلی جاها کمبود داره و بعضی جاها اضافه نیرو
ما جزو استخدامیای اخیر هستیم بهمون گفتن باید یک تا دو میلیون شهریه بدین خرج خوابگاه و غذا پا خودتونه و هیچ بیمه و حقوقی تا مهر 95 در کار نیست . (3544224) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۱۸:۱۸:۵۵
نیروگرفتن هابایدمثل دانشسراهای زمان جنگ استانی بشه (3544040) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۲۲:۳۳:۱۰
واقعا باید به حال آموزش و پرورش تاسف خورد. مطمئن باشید تا وضعیت آموزش و پرورش درست نشود مملکت درست نخواهد شد متاسفانه هیچ اراده ای از سوی مسئولان برای سر و سامان دادن به این اوضاع فلاکت بار وجود نداره. (3544390) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۲۳:۰۵:۱۴
این استخدام خانه مان را سوزاند هیچکس تو این مملکت به فکر ما نیست فقط به آقای فانی میگم به فکر کلاس رفتن و روحیه ی ما هم باشید (3544413) (alef-11)
 
وحید
۱۳۹۴-۱۱-۲۶ ۰۱:۰۵:۱۸
آخه چرا با کسی که با هزار مشکل و زحمت خونده قبول شده از هزار جور فیلتر رد شده و رسیده اینجا بدین شکل برخورد می شود خداییش لیاقت معلمی و تکریم اون این اندازه بی ارزش است؟
من پذیرفته شده این هزینه ها رو از کجا تهیه کنم باز شرایطی بود در کنارش میشد کارگری کرد تا بشه خرج این 6-7 ماه رو در آورد ولی با این فشردگی برگزار کردن چجوری میشه این هزینه رو تقبل کردو از پسش براومد؟؟!!
تورو خدا بدادمان برسید... (3544515) (alef-11)
 
مدیرمدرسه
۱۳۹۴-۱۱-۲۶ ۰۸:۱۸:۲۳
«متاسفانه هیچ اراده ای از سوی مسئولان برای سر و سامان دادن به این اوضاع فلاکت بار وجود نداره.»,واقعاًهمینطوره !!!به خداقسم داریم باگدایی ازمردم، مدارس رواداره می کنیم. وبرای برطرف کردن ابتدایی ترین نیازه های مدارس ازقبیل آب ،برق ،گاز وحتی میزونیمکت های دانش آموزان اززاولیاء پول می گیریم . میزونیمکت ها روازاداره آموزش وپرورش خریداری می کنیم.وحتی اگردانش آموزهم روی زمین بنشینداداره آموزش وپرورش کک اش نمی گزدوتازمانی که پول میزونیمکت، مدیربه حساب اداره واریزنکند،ازمیزونیمکت خبری نیست!وحتی کتاب های راهنمای معلم ودفاترکلاسی رابایدازاداره آموزش وپرورش محل خریداری کنیم!!! (3544666) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۶ ۰۸:۲۷:۰۴
آقای فانی توجه داشته باشید
ما تا به حال 500 هزار تومان خرج کرده آیم .سه میلیون باید به دانشگاه فرهنگیان بدهیم .برای گرفتن خانه باید حدود 10 میلیون رهن بدهیم و ماهیانه 30هزار تومان کرایه بدهیم .ب ای رفت و آمد هفته ای کمش 70 هزار تومان خرج کنیم . برای خوراک روزی اگر نان و پنیر و یک چای بخوریم 15 هزار تومان آب می خورد در شهر های کلان دیگر خدا می داند چقدر باید هزینه کنیم .شما خودتان حقوق میلیونی می گیرید و رییس و روسا ی شما حقوق میلیونی می گیرند و نفستان از جای گرمی بر می خیزد و نمی دانید که جوان بیکار چه طور باید آنهمه هزینه را بپردازد .این استخدام برای ما 20 میلیون آب می خورد شما چند ساله با حقوق آموزش پرورش می توانید این بیست میلیون را برای ما پر کنید ؟ (3544676) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۱۲-۰۸ ۱۳:۰۱:۵۱
باسلام اگر امکان دارد از آقای وزیر آموزش وپرورش به پرسید چرا درخوزستان شهرستان رامهرمز که قرار بود نیروی بومی بکاربگیرند . باواسط نماینده و ریس آموزش وپرورش و معاون آموزش متوسط از افراد غیر بومی مثلان از شهرهای بهبهان و لیکک و غیر نیرو گرفتن درصورتی که بچه های خود رامهرمز بیکا ر آن همه با مدرک بالا زیاد است (3569666) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.