نظر منتشر شده
۴۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 429056
روحانی در نشست جامعه نظارت و بازرسی دولت:
شریک مجرم سه میلیارد دلاری چه کسانی بودند؟/ برخی‌ها از نظر ذهنی بیماری‌هایی دارند/ برخی خبرگزاری‌ها بخاطر توهین به دولت تشویق می‌شوند
بخش خبری الف، 8 دی 95
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۳
رئیس جمهور گفت:نظارت و بازرسی از وظایف مهم‌شان ترمیم سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی است اگر تخلف، انحراف و جرم بزرگی رخ می‌دهد و مردم احساس کنند تخلف یک مجوعه بوده نه فرد باید برای مردم توضیح داده شود تا مشکل در اعتماد عمومی را ترمیم کنیم.

به گزارش ایلنا، ‌حجت الاسلام حسن روحانی روز چهارشنبه در نشست تخصصی جامعه نظارت و بازرسی دولت که در محل سالن اجلاس سران تهران برگزار شد، ‌ گفت: مساله نظارت و بازرسی در نظام جمهوری اسلامی ایران دارای اهمیت ویژه‌ای است. اساسا اگر هرگونه اختیار و قدرت در یک نظام، توام با نوعی بازرسی و نظارت نباشد، احتمال انحراف و فساد در آن بسیار زیاد است.

وی افزود: گرچه در فرهنگ اسلام یک بخشی از کنترل قدرت، کنترل داخلی انسان هاست که به نام تقوی می‌نامیم. تقوی‌‌ همان قدرت و توانی است در نهاد یک انسان که بشر را از انحراف و خطا باز می‌دارد.

رئیس جمهوری ادامه داد: تقوی یعنی نگهدارنده‌؛ متقی کسی است که دارای توانمندی نفسانی و قدرتی در درون است که می‌تواند او را از انحراف و خطا بازدارد. در آیات قرآن مجید و روایات ما نیز بسیاری از عبادات و اعمال به دلیل تقویت قدرت واقعی تقوی در نهاد انسان بوده است.

رئیس جمهور با برشمردن دستگاه های نظارتی و بیان لزوم وجود آن ها افزود: دستگاه هایی از قبیل وزارت اطلاعات بر دستگاه اجرایی نوعی نظارت دارند علاوه بر این که هر ارگان و دستگاه اجرایی برای خود بازرسی هایی دارد و در راس آن هم در دستگاه ریاست جمهوری دفتر بازرسی ویژه وجود دارد.

روحانی گفت: در دستگاه قضایی هم دستگاه های نظارتی وجود دارد، از سازمان بازرسی گرفته تا دیوان عدالت اداری و بقیه دستگاه های قضایی؛ کلا قوه قضاییه یک نوع نظارتی را بر امور در بخش اجرا و بخش های دیگر برعهده دارد.

او خاطر نشان کرد: مجلس یکی از وظایفش نظارت است .مجلس طبق قانون اساسی حق تحقیق و تفحص دارد، می‌تواند سؤال و حتی استیضاح کند.  آن چه در قانون اساسی آمده کلمه نظارت نیست اما با تسامحی می توان گفت که مجلس و کمیسیون ها به نحوی نظارت دارند. علاوه بر آن، دیوان محاسبات بر بودجه نظارت دارد و دستگاه تخصصی این کار است. این دیوان نوعی ارتباط هم با دستگاه قضایی دارد.

روحانی در ادامه با بیان اینکه کمیسیون اصل 90 در قوه مقننه می‌تواند بر سایر نهادها نظارت داشته باشد گفت: شورای نگهبان هم بر انتخابات مجلس و مجلس هم باید بر انتخابات شوراها نظارت داشته باشد.

وی با بیان اینکه بخش های دیگری همدر کشور وجود دارند که نظارت می‌کنند، گفت: نیروهای مسلح یک نهاد نظارتی است و یا  بانک مرکزی  خود یک دستگاه نظارتی بر سایر بخش های پولی بانکی کشور  است.

وی با اشاره به یکی از تخلفات رخ داده در دولت قبل گفت: چرا با این همه دستگاه نظارتی در کشور باز هم شاهد تخلفات بزرگ هستیم و می‌بینیم چگونه یک تخلف بزرگ حدود سه میلیارد دلار در کشور ایران در دولت قبل اتفاق می‌افتد.

شریک مجرم سه میلیاردی چه کسانی بودند؟

روحانی ادامه داد: این همه دستگاهای نظارتی وجود داشتند، کدام یک نظارتش دقیق نبوده و یا قوانینش اشکال داشته و یا افرادی با آن سهیم بودند اگر اگر یک نفر به تنهایی سه میلیارد دلار را به جیب می‌زند باید پرسید به کجا وصل بوده چه کسانی شریکش بودند و در چه رده و درجه‌ای قرار داشتند چگونه نفت و اموال در اختیار یک نفر قرار گرفته و صد‌ها میلیون دلار را به یک نفر داده‌اند.

رییس‌جمهور یادآور شد: دستگاه قضایی رسیدگی کرده به حکمی رسیده من درباره حکم و دستگاه قضا حرفی ندارم، رسیدگی کرده و به حکمی رسیده است.اماسوال مردم همچنان باقی است. فردی اعدام شود. پول چه شد؟ کجا رفت؟ چه کسانی نقش داشتند؟

می‌خواستیم متهم نفتی ابتدا در اختیار وزارت اطلاعات باشد

رییس شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: از آغاز پرونده گفتم این فرد به جای دستگاه قضا در اختیار وزارت اطلاعات قرار گیرد تا اطلاعات آن آشکار شود بعد در اختیار قوه قضاییه قرا بگیرد. اما به هردلیلی این نظر عملی نشد. ولی انتظار مردم این است که ماجرا برای مردم مشخص و سوال مردم پاسخ داده شود.

رییس‌جمهور گفت: به عنوان نماینده ملت و مسوول اجرای قانون اعلام می‌کنم در پرونده‌های مهمی که اموال عمومی حیف و میل شده باید سوالات مردم پاسخ داده شود وگرنه مهم‌تر از از دست دادن ۳ میلیارد یا ۱۰ میلیارد دلار مساله اعتماد عمومی مردم و سرمایه اجتماعی است. بزرگ‌ترین سرمایه‌ای که نظام دارد سرمایه اجتماعی است. قدرت ما قدرت مردم است. موشک و هواپیما و نظامی قدرت دوم است قدرت اول قدرت ملی است قدرت نظامی در رده اول نیست قدرت مردمی و سرمایه اجتماعی از قدرت‌های اول است.

ترمیم سرمایه اجتماعی مهم‌ترین وظیفه بازرسی است

وی گفت: نظارت و بازرسی از وظایف مهم‌شان ترمیم سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی است اگر تخلف، انحراف و جرم بزرگی رخ می‌دهد و مردم احساس کنند تخلف یک مجوعه بوده نه فرد باید برای مردم توضیح داده شود تا مشکل در اعتماد عمومی را ترمیم کنیم.

روحانی ادامه داد: اما مهم‌تر این است که ما در فرایند کار ببینیم که قوانین، مقررات و رویه‌های ما چه اشکالی داشته است. هر بازرسی مهمی در نهایت باید به یک پیشنهاد برای اصلاح فرایندها، نقص رویه‌ها و یا حتی قوانین حاکم بر کشور منجر شود.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه در بازرسی ما نیاز به تخصص‌های گوناگون داریم تا به نتیجه مطلوب برسیم، اظهار کرد: بازرسی تنها بخش حقوقی نیست بلکه بخش اقتصادی اجتماعی و سیاسی آن هم مهم است. گاهی تخلف یا انحراف به دلیل نقایص در بخش اقتصادی و فنی است و گاهی هم بخاطر نقایص در بخش حقوقی و قضایی است. ما باید بتوانیم به آن نقص رسیده و آن را رفع کنیم. اگر نقایص رفع نشود، نمی‌توانیم به نقطه‌ای برسیم که به سلامت سیستمی اعتماد و آن را در جامعه تضمین کنیم.

وی افزود: تخلف‌ها اگر رسیدگی نشود آدمی که کار نیک کرده  با کسی که انحراف دارد و وظایف را عمل نکرده، مثل هم دیده می‌شود. ما نیاز داریم تا متخلف را شناسایی و بعد از شناسایی آن از ایجاد تخلف‌های بعدی پیشگیری کنیم. وقتی قاضی به پرونده‌ای رسیدگی و حکمی می‌دهد باید ریشه‌های تخلف را نیز روشن کند .

معطل ماندن پرونده‌ها در پیچ و خم دستگاه قضایی موجب پیشگیری نمی‌شود

روحانی با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی این نیست که کشف جرم و صدور حکم کند بلکه یکی از وظاف او اصلاح مجرم است تا سالم به جامعه بازگردد، یادآور است: طبق قانون اساسی دستگاه قضایی باید اقدام مناسب برای پیشگیری کند نه اینکه دولت یا بخشی را برای این کار درست کنیم. قانون اساسی می‌گوید عمل دستگاه قضایی باید پیشگیری کننده باشد. اگر یک پرونده در پیچ و خم‌های دستگاه قضایی معطل بماند قطعا موجب پیشگیری نخواهد شد.

وی تصریح کرد: یکی از عوامل پیشگیری این است که مردم به دستگاه قضایی و سلامت او اعتماد داشته باشند و بگویند اگر هر چیزی شد آخرش یک قاضی است که به داد ما رسیده و حق ما را می‌گیرد.

رسانه‌های توهین کننده به قوه مجریه تشویق می‌شوند

رییس جمهور با تاکید براینکه خیلی مهم‌است که در ارزیابی‌ها دستگاه‌ها پیش‌داوری نداشته باشیم، چرا که این امر ما را به خطا وا می‌دارد، ادامه داد: در بسیاری از موارد متاسفانه بخاطر مسائل حزبی ، جناحی ،گاهی قومیتی و یا حتی قیافه ظاهری فرد ما پیش‌داوری می‌کنیم. چرا یک عده در کشور ما حاشیه امنیتی دارند و این از کجا آمده است؟ چرا برخی از خبرگزاری‌ها، سایت‌ها و روزنامه‌ها حاشیه امنیتی دارند و هرچه بگویند و بنویسند و فحاشی و تهمت کنند گاهی تشویق هم می‌شوند. اگر آن تهمت‌ها به دستگاه اجرایی باشد تشویق می‌شوند اما جرات نمی‌کنند در مورد سایر دستگاه‌ها از این مطالب بنویسند.

روحانی افزود: این‌ها را نمی‌گویم تا از دستگاه‌های اجرایی حمایت کنم بلکه ما نباید از وقوع گناه خوشحال شویم. سقوط اخلاقی در جامعه، زمانی است که کسی از گناه و منکر خوشحال شود. ما می‌بینیم که گاهی اوقات برخی افراد افراطی در جناح‌ها می‌گویند اگر این تهمت و توهین علیه جناح ما باشد، بد است اما اگر برای جناح مقابل باشد، خوب است. اسلام آمده تا ما را از این ظلمت و گمراهی نجات دهد.

وی با تاکید بر اینکه نباید خرده حساب‌ها، دعوا‌ها و دشمنی موجب آن شود که ما از عدالت فاصله بگیریم، اظهار کرد: عدالت فوق قومیت و مذهب و جناح‌بندی‌های سیاسی است.

رییس جمهور خطاب به نیروهای بازرسی گفت: مسائل جناحی نباید در مسائل بازرسی ما دخالت نکند. من سراغ دارم مواردی که استاد یا معلمی در دادن نمره جناح را در نظر گرفته است. خدا نکند ما به‌آن روزی برسیم که معلم در دادن نمره نگاه کند که فرزند چه کسی است یا حتی فرزند دشمن خونی خودش است. در بازرسی‌ها که نوعی قضاوت اولیه در پایان بازرسی صورت می‌گیرد ولو اینکه قضاوت دادگاهی نیست اما داوری می‌شود خیلی مهم است که ما عدالت را مدنظر قرار بدهیم.

به ریشه مشکلات برسیم 

روحانی با بیان اینکه در تمام بازرسی‌ها باید به این نقطه برسیم که ریشه مشکلات در کجاست، اظهار داشت: اگر در هر بازرسی به ریشه مشکلات برسیم و برای حل آن مشکلات، سیستم را عوض کنیم، شیوه‌ها را اصلاح کردیم و به دنبال حل مشکل بودیم، می‌توانیم امیدوار به موفقیت باشیم. 

حریم خصوصی افراد را افشا نکنیم 

او با تاکید بر ضرورت حفظ حریم خصوصی افراد تصریح کرد: اگر در بازرسی‌ها و بررسی‌ها به حریم خصوصی افراد رسیدیم، آن را افشا نکنیم و برای دیگران تعریف نکنیم. ممکن است در یک بررسی و بازرسی، در یک شنود تلفنی، در بازرسی یک نامه یا از بازرسی در محل کار یا منزل به یک گناهی برسیم ولی ممکن است آن جزو زندگی خصوصی افراد باشد. مثلا ممکن است من به عنوان بازرس در ماه رمضان وارد محلی شدم و طرف در حال روزه‌خواری است. ما حق نداریم آن را افشا کنیم. یک آقایی حدود ۱۰، ۱۵ سال قبل، پیش من آمد و درباره فردی می‌گفت که آن فرد مناسب نیست. گفتم چطور؟ گفت من صبح تا عصر پهلوی او بودم ولی نماز نخواند. گفتم تو کی رفتی؟ گفت من نیم ساعت قبل از غروب آفتاب رفتم. گفتم ممکن است او نماز خوانده باشد و تو حق نداری این گونه سخن بگویی. 

اینکه برخی‌ها از نظر ذهنی بیماری‌هایی دارند

رئیس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه برخی‌ها از نظر ذهنی بیماری‌هایی دارند، تصریح کرد: ما نباید زندگی خصوصی افراد را دنبال کنیم اما باید تخلفات و مسائلی که مربوط به مصالح مردم است را عادلانه بررسی کنیم. 

با فساد، اخلاق درست نمی‌شود 

روحانی با بیان اینکه همه افراد باید برای ما از نظر قانون باید مساوی باشند، خاطرنشان کرد: بسیار مهم است در شرایط کنونی درباره مسئله فساد و مقابله با آن، کمربند‌ها را محکم ببندیم. اگر ما در این کشور، اقتصاد می‌خواهیم، اگر می‌خواهیم رشد و توسعه داشته باشیم و اگر می‌خواهیم اقتصاد مقاومتی را شاهد باشیم، یکی از شرایط دستیابی به آن‌ها، نبود فساد است. با فساد رشد و پیشرفت به دست نمی‌آید، اخلاق درست نمی‌شود و با فساد سرمایه اجتماعی آسیب جدی نمی‌بیند. 

بدون نظارت مردمی فساد حل نمی‌شود 

او با بیان اینکه مهم‌ترین وظیفه ما مبارزه با فساد است، ابراز داشت: برای بازرسی و مبارزه با فساد بازرسی‌های ویژه و بازرسی از دستگاه‌های خاص از قوای سه گانه کافی نیست. این بازرسی‌ها لازم است ولی کافی نیست. این‌ها بازرسی‌های ویژه است ولی ما نیازمند یک بازرسی کامل و عمومی داریم که آن بازرسی مردمی است. همه مردم باید وارد صحنه بازرسی شوند مگر می‌شود مشکلی را بدون کمک مردم حل کنیم. 

واکنش رییس جمهور به نامه اصغر فرهادی

رئیس جمهور با اشاره به نامه اصغر فرهادی به او بیان کرد: من نامه یکی از نامه هنرمندان را که دیروز برای من نوشته بود و دردناک هم بود، دیدم. خوانده بودیم و دیدیم که مردم از فقر به کارتون خوابی روی می‌آورند ولی قبرخوابی را ندیده بودیم که فقیری به خاطر فقرش در قبر زندگی کند. اینکه آن فرد آسیب‌دیده برای نجات از سرما به قبر روی آورد. این هنرمند برای من نوشته بود که وقتی خواندم و دیدم بغض در گلویم و شرمساری در سیمایم. 

روحانی افزود: چه کسی می‌تواند در جامعه بزرگی مانند ایران، با این دین، با این فرهنگ و با این عشق به خاندان رسالت و نبوت در این باره سکوت کند. 

از ۹ دی استفاده جناحی نکنیم 

او با بیان اینکه مردم در ۹ دی احساس کردند که به امام حسین (ع) توهین شده است، یادآور شد: ۹ دی به خاطر عشق به امام حسین (ع) بود. از آن استفاده جناحی نکنیم. ۹ دی یک حرکت مردمی برای دفاع از امام حسین (ع)، ولایت فقیه و نظام بود و مربوط به این جناح و آن جناح و این دسته و آن دسته نیست.
 
کلمات کلیدی : حسن روحانی+روحانی
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۱۸:۲۸
مبارزه بی امان دولت با فساد صندوق ذخیره فرهنگیان،حقوق های نجومی،حسین فریدون ،باند سرخه ای ها و .....همگی نشان از عزم دولت راستگویان با فساد رو داره!!!! دولت قبل رو بیخیال خودت چیکار کردی (4087621) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۱۱:۵۶
ایول (4087761) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۱۸:۳۱
ادامه این دولت برای چهار سال بیشتر فقط خسارت محض است. دولتی که حتی نمیتواند از حقوق مثلم رای دهندگان ایرانی‌ دفاع کند و فقط سوال مطرح می‌کند و در واقع هر کاری کرده این است که همان دلواپسان تحریم و کسانی‌ که مملکت را به اینجا رساندند، مدعی هم بشوند و ایشان سکوت کند. (4087781) (alef-13)
 
امید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۶:۲۷:۴۷
به جای عذر خواهی از به باد دادن صنعت هسته ای ، تعطیلی کارخانجات ، رکود

و بیکاری فزاینده ، گرانی بی حد و حصر ، ایشان طلبکار هم هست و مدام

حاشیه آفرینی میکند از جمله تدوین حقوق شهروندی که تازه از تنور درآورده

است . ایشان باید شهامت داشته باشد مانند وزیر خارجه اش به اشتباهات خود

اعتراف کند و از مردم عذر خواهی کند . بخاطر هتاکی ها و بد دهنی ها ، برای

اهمیت ندادن به توصیه های اقتصادی کارشناسان و خیلی چیزهای دیگر

که زمانی رو خواهد شد . و داوطلبانه صحنه ی سیاست را نه تنها ترک کند بلکه

از آن فرار کند . (4088549) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۲۲:۱۶
روحانی عزیز مردم متوجه مشکلات دولت و سنگ اندازیهای غیر منصفانه مخالفان هستند به امید خدا در انتخابات پیش رو ملت درس فراموش ناشدنی به این قوم دلواپس نما خواهد داد. (4087637) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۱۲:۵۳
امضا
از طرف مدیران نجومی (4087765) (alef-13)
 
محمد قاسمی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۳۴:۳۹
میگن اختلاس صندوق ذخیره به 12 هزار میلیارد رسیده
خسته نباشی پهلوان خدا قوت (4087823) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۵:۳۹:۲۳
هنوز سراغ ماشین سازی اراک از شرکت های زیر مجموعه نرفته اند (4088406) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۲۳:۰۰
نمایش!
اقای روحانی دوره شما تموم شده (4087638) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۲۴:۳۱
آقای رییس جمهور به اتهامات ۳ میلیارد دلاری رسیدگی خواهد شد
شما به جای اون ،فساد ۱۲۰۰۰ هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان و فساد کرسنت رو که در دولت خودتون اتفاق افتاده روشن کنید؟
خلاصه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه بزرگوار (4087641) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۴۵:۲۲
کرسنت؟؟ دولت روحانی؟؟؟ (4087844) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۲:۴۰:۵۷
همه این ها از وظائف قوه قضائیه است (4087999) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۳۲:۱۹
تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره؟
4 سال مدام بر اختلاس دولت قبل کوبیدید نتیجش چه شد: فساد 8 هزار مییاردی (4087668) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۳۶:۳۶
واقعا چه كساني با چه مجوزي اين ميزان پول را در اختيار يك نفر گذاشتند...اگر كسي وام 5ميليوني بخواهد بگيرد بايد 3 نفر ضامن كارمند ببرد ولي يكنفر اينهمه پول برده حتي بدون يك ضامن كارتن خواب...مگه ميشه...مگه داريم... (4087677) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۳۹:۴۹
کاش یک نفر هم در کشور به اون دومیلیارد دلار یا به عبارتی هشت هزار میلیاردتومانی که آمریکا چندماه پیش قصد خوردنش را داشت رسیدگی میکرد..ما بالاخره نفهمیدیم تونست بخوره یا نه..کل هزینه اتوبان کردن پردیس تا پلور هزار میلیارد تومان برآورد شده بعبارتی با اون هشت هزار میلیارد تومان میشه کل هراز رو اتوبان کرد و مردم را از کابوس این جاده های ناهوار شمالی نجات داد و میلیونها ساعت و میلیونها لیتر از هدر رفت سوخت جلوگیری کرد..اون موقع هنوز یک عده با شعار مرگ بر آمریکا مشکل دارن... (4087688) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۳۰:۳۸
وقتی ریس جمهور بصورت شفاف بیان نمی کند که چه کسانی بوده اند چهار احتمال وجود دارد
1- شریکان این دزدی کار خلاف قانون نکرده اند مانند حقوق های نجومی و در بستر قانون این دزدی انجام گرفته است
2- ریس جمهور شهامت بیان شفاف حقایق را ندارد و از شرکای این دزدی می ترسد
3- ریس جمهور از این موضوع فقط استفاده سیاسی می کند و نمی خواهد با بیان شفاف تاریخ مصرف این اهرم تمام شود
4- ریس جمهور دروغ می گوید (4087811) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۳:۴۱:۲۸
ممنونم بابت این تحلیل زیباتون (4088154) (alef-3)
 
صمصام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۴۰:۰۵
وحانی ادامه داد: این همه دستگاهای نظارتی وجود داشتند، کدام یک نظارتش دقیق نبوده و یا قوانینش اشکال داشته و یا افرادی با آن سهیم بودند اگر اگر یک نفر به تنهایی سه میلیارد دلار را به جیب می‌زند باید پرسید به کجا وصل بوده چه کسانی شریکش بودند و در چه رده و درجه‌ای قرار داشتند چگونه نفت و اموال در اختیار یک نفر قرار گرفته و صد‌ها میلیون دلار را به یک نفر داده‌اند؟؟؟؟؟

الان رجا نیوز ، وطن امروز ،یالثارات ،رسالت و بقیه همگی ساکتین اند سکاتین اختلاس !!!!!!!!! (4087690) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۴۰:۳۳
سرمایه اجتماعی با حقوقهای نجومی بر باد رفت. (4087692) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۴۸:۴۲
آقای ریس جمهور مردم واقعا از این حرف ها خسته شدن، یعنی چی که شرکا کی بودن؟ اگر میدونید کی بوده خب به قوه قضایه بگید، اگر اقدام نکردن به مردم بگید، هدفتون از طرح این سوالات واقعا چی هست؟ چطور شما سه هزار میلیارد که معادل یک میلیارد دلار هست رو میبینید ولی پرونده کرسنتی را که در دادگاه ایران محکوم به پرداخت 18 میلیارد دلار شده را نمیبینید؟ درحالی که خیلی ها در معرض اتهام هستند و هنوز پرونده بسته نشده شما آقای زنگنه را گذاشتید وزیر نفت، دلیلش چی هست؟ دهن کجی به مردم؟ (4087703) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۲۸:۵۹
متهم اصلی در محکوم شدن ایران به پرداخت 18 میلیارد دلار، محمود احمدی نژاده که بدون بررسی عواقب قرارداد کرسنت رو یکطرفه نقض کرد.این قرارداد حتی اگهبد هم بسته شده بود به هر حال وجهه حقوقی داشت و نباید یکطرفه میزدیم زیرش. (4087807) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۴۷:۲۱
کدوم حکم کرسنت منظورتونه؟؟؟ (4087851) (alef-13)
 
مهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۵۳:۱۷
واقعا این حرف آقای روحانی درست است مثلا باید دید در فساد 8 هزار میلیاردی چرا فردی که منصوب رسمی دولت است مرتکب این فساد می شود و چه کسانی در دولت ایشان را از طرف دولت در این صندوق منصوب کردن آقای روحانی در فساد های قبلی ازشهرام جزایری و سه هزار میلیارد تا بدهی بابک زنجانی هیچکدامشان به صورت رسمی از طرف دولت منصوب نشده بودن اما در دولت شما نماینده رسمی دولت در صندوق فرهنگیان رکورد اختلاس ایران رو با 8 هزار میلیارد شکوند همچنین همشهری شما و دوست نزدیک برادر شما و مدیر عامل بانک ملت نیز برای اختلاس سنگین بانک ملت دستگیر شدن چه کسی پشت این انتصابات هست؟ (4087713) (alef-13)
 
قاسم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۵۹:۲۴
از ۹ دی استفاده جناحی نکنیم (4087729) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۰:۵۹:۵۱
همه فساد ها را خواص انجام می دهند و عامل سرنگونی همه تمدن ها هم خواص فساد بوده وهست . لذا هر حکومتی که می خواهد بماند باید با خواص فساد برخورد جدی وسریع نماید . در غیر این صورت ان حکومت از بین می رود . چون حکومت به کفر می ماند اما با فساد از بین می رود (4087731) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۰۰:۱۶
ادعا می کنید هنوز مشخص نیست فلان متهم با کمک چه کسانی و چطوری 12 هزار میلیارد تومان درآمد نفتی رو بالا کشیده حداقل یه توضیحی هم میدادید که چطور بعضی مدیران شرکتی 10 الی 20 میلیون تومان اضافه دریافتی ماهانه داشتند بهتر نیست هر کس پاسخگوی مسائل حوزه مدیریت خودش باشه ضمنا وزارت نفت که امروز دست شما است خوب پرونده و سوابق ائن چپاول نفتی رو رو کنید یعنی میخواهید بگید جراتشو ندارد (4087734) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۰۱:۲۹
دولت تدبیر و امید نیست، دولت بی برنامگی است، صبح تا شب دولتی ها از هر رسانه ای که پیدا میکند قرقر میکند و با فرافکنی مسئولیت هیچ چیزی را برعهد نمیگیرند و طوری صحبت میکنن که گویی یک ماه هست دولت را در دست گرفته اند، عزیزان از خواب بیدار بشید، سه سال و نیم هست که دولت در دست شما است. یک دوره تمام شد!!! نه در اشتغال بهبود حاصل شد و نه در مسکن، همین دولت احمدی نژاد که همه مشکلات دنیا را به گردن آن می اندازید، هم برای اشتغال برنامه داشت و هم برای مسکن (با وجود انتقاد به این برنامه ها) ولی شما چه برنامه ای داشتید؟ شما مرتب آسمان و زمین را متهم به تلاش برای تخریب دولت میکنید ولی خودتون حاضر شدید به قیمت قربانی کردن صدها هزار خانواده کم درآمد که امید به صاحب خانه شدن از طریق مسکن مهر داشتن، مسکن مهر را پشتیبانی نکردید. شما خودتون برای مسکن چه طرحی دادید؟ جز وام 100 میلیونی با قسط ماهی سه میلیون تومان؟!!! در شرایطی که بانک مرکزی کشور تحریم شد، نفت تحریم شد و تجربه کشورهایی مثل عراق باعث شده بود غربی ها صحبت از در هم شکسته شدن اقتصاد ایران و فروپاشی و ورشکستگی میزدند دلار از 1200 به سه هزار رسید اون هم در طول هشت سال، شما الان ظرف سه سال و نیم دلار را از سه هزار تومان به چهار هزار و صد و پنجاه تومان رساندید، دولت قبل را متهم میکنید که ششصد میلیارد نفت در هشت سال نفت در 8 سال فروخته و معلوم نیست پول چی شده، ولی نمیگید نفتی که فروخته میشد به دلیل تحریم بانک مرکزی امکان گرفتن پولش نبود و این فروش نفت به نام دولت قبل شد ولی به کام دولت شما، چون به گفته معاون شما با برجام 100 میلیارد دلار از پولهای ایران که همین پولهای نفت فروخته شده در دولت قبل بود به خزانه شما رسید. شما بی برنامه ترین دولتی هستید که بعد از انقلاب روی کار بوده واقعا جای تاسف داره... (4087738) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۰۵:۱۰
معنای دقیق فرافکنی یعنی همین سخنان! (4087747) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۰۸:۰۹
تو واقعا رئیس جمهوری؟؟؟؟
از که میپرسی؟ چرا میپرسی؟
تو باید بگویی که شرکای سه میلیاردی چه افرادی بودند.
وظیفه توست.
(4087754) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۰۸:۱۴
مبارزه با فقر دارای دو جنبه است
1- راهبردی که باید توسط دولت ریشه یابی گردیده و بصورت کلان در مورد آن برنامه ریزی گردد که در طول 37 سال گذشته همت دولت ها این بوده است(مانند کمیته امدادو بهزیستی و حتی طرح پرداخت یارانه و طرح تحول سلامت و ......) ولی اینکه چرا جواب نداده است باید بررسی کارشناسی شود
2- جنبه دوم مبارزه با فقر وظیفه عموی است که متاسفانه در این سالها خیلی کمر نگ شده است و آنچه بیشتر مایه شرم ساری است اینکه چرا در همسایگی ما و فرهادی ها و .... این افراد زندگی می کنند و همه شبها راحت می خوابیم اینکه به انسانهای فقط سودجو تبدیل شده ایم جای فریاد دارد
زندگی مولایمان علی (ع) را به یاد آوریم که با اینکه مسئول حکومت بود ولی به وظیفه فردی خود در مقابله با فقر چگونه عمل می کرد (4087755) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۱۴:۲۷
بحران سازی برای فراموشی قیمت ارز (4087769) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۱۵:۴۸
آقاي روحاني اگر قضيه ي صندوق فرهنگيان را البته اگر اختلاس ودزدي ميدانند،دستور بفرمايند كه عوامل همراه و نصب كنندگان بر مسند بانك سرمايه و رفاه وملت و... را هم مجازات كنند.كه فكر نميكنم از اين بشر چنين چيزي برآيد كه برادر در زندان افكن باشد .راستي يك سوال بي پاسخ ،مشايي كه اين همه درموردش اصلاح طلبا ن غيبت وتهمت ميزدند چي شد ،چرا جرمش مشخص نشد ،بيچاره بيگناه بود همه بر سر ش ميزدند. (4087773) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۲۶:۰۸
اقای ریس جمهور فساد و تصرف بیت المال حرام زشت و قبیح است فرق نمی کند در این دولت باشد یا دولت گذشته چرا طفره می روید همه گناهان را به گردن دولت گذشته می گذارید فساد و انحراف دولت شما که سه سال گذشته با هشت سال دولت قبل برابر است؟ مگر نه؟ (4087802) (alef-13)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۴۰:۵۰
آقا به جاي اينهمه شعاف قيمت دلارو كنترل كن پدرومون دراومد هرچي ميايم بخريم دوبله سوبله شده (4087834) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۴۲:۲۸
آقای روحانی به امید خدا دور دیگه رئیس جمهوری را انتخاب می کنیم که بتونه مشکلات را حل کنه نه اینکه فقط بهانه بگیره (4087837) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۴:۰۷:۲۶
باشه ! میگم به روحانی رای ندن (4088226) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۱:۴۲:۵۷
اینم معوقه بانکیه فساد نیست دزدی نیست خودتو ناراحت نکن اقای ریس جمهور (4087838) (alef-13)
 
Sweden
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۲:۰۴:۳۴
درود بر تدبیر ؛ درود بر روحانی ... (4087916) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۲:۳۷:۲۴
حالامگه کسی درمورد...جریمه ی کمرشکن کرسنت...فساد8000 میلیارد ی صندوق فرهنگیان....حقوق های نجومی و.....به مردم پاسخ داده؟؟!!!! ازقدیم گفتن :یه سوزن به خودت یه جوالدوزبه دیگرون!!!! (4087990) (alef-13)
 
ها
Sweden
۱۳۹۵-۱۰-۰۸ ۱۲:۴۲:۰۴
هر چه بیشتر حرف بزنی مردم باهت بیشتر آشنا میشن!!! (4088003) (alef-13)
 
شهرام
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۰-۱۳ ۱۸:۴۸:۳۶
اقای روحانی اول شمابه فسادهای دولت خودت رسیدگی کن بعدا از 3000مىلىارد حرف بزن (4097371) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.