توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 423151
رویترز: اولین سری ایرباس‌ها سال ۲۰۱۷ به ایران تحویل داده می‌شوند
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۱۲
خبرگزاری رویترز ضمن مصاحبه با یک مقام ایرانی در مورد قرارداد هواپیماهای مسافربری، نوشته است که اولین هواپیماهای ایرباس در سال ۲۰۱۷ به ایران می‌رسند.

به گزارش فارس، در حالی‌ که ایران و شرکت هواپیمای سازی آمریکایی «بوئینگ» روز یکشنبه از نهایی شدن قرارداد فروش هواپیما خبر دادند، یک مقام ایرانی هم در گفت‌و‌گو با «رویترز» به نهایی شدن قرارداد خرید ده‌ها فروند هواپیما از شرکت «ایرباس» اشاره کرد.

این مقام ایرانی به رویترز گفته است: «در قرارداد با ایرباس که ژانویه سال جاری منعقد شد، تکمیل ارسال اولین محموله از ۱۱۸ هواپیمای مسافربری باید در اولویت باشد.»

به نوشته رویترز، این دو قراداد مذاکرات سراسیمه بین ایران و سیاستگذاران غربی در تلاش برای نهایی کردن توافق‌های موقت اعلام شده در ژانویه سال جاری را به همراه دارد که البته با موجی از انتقادهای سیاسی در تهران و واشنگتن نیز مواجه می‌شود.

بر این اساس، اولین هواپیمای مسافربری که به ایران می‌رسد ساخت اروپا خواهد بود. ارسال هواپیماهای ساخت ایرباس و شرکت ایتالیایی- فرانسوی «ATR» که ایرباس نیمی از سهام آن را در تملک دارد، از سال ۲۰۱۷ آغاز می‌شود.

مقام مطلع ایرانی در ادامه گفت‌و‌گو با رویترز اعلام داشته که هواپیماهای ساخت بوئینگ سال ۲۰۱۸ وارد این کشور می‌شوند.

وی در این باره افزود: «ایرباس در مرحله‌ای زمانی جلوتر  برای ورود به ایران قرار دارد.»

مقام مطلع ایرانی همچنین گفته است که شرکت «ATR» مجوز‌های لازم را از وزارت خزانه داری آمریکا دریافت کرده است.

سخنگوی شرکت یاد شده نیز با تایید این موضوع از تلاش برای نهایی شدن این قرارداد خبر داده است.

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در واکنش به این خبر در گزارشی نوشت: توافق بوئینگ با ایران در حالی صورت می‌گیرد که به نظر می‌رسد دولت جدید «دونالد ترامپ» رویکرد خصمانه‌تری را در قبال ایران پیش گیرد.

به نوشته این روزنامه، شرکت بوئینگ نیز در توافق با ایران که از لحاظ سیاسی حساسیت برانگیز است، امروز یکشنبه اعلام کرد در این پروسه به طور کامل با دولت آمریکا در تماس بوده و این قرارداد موجب تولید شغل در آمریکا می‌شود.
 
کلمات کلیدی : ایران+ایرباس+خرید هواپیما
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.