نظر منتشر شده
۱۷۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 260855
شما نظر بدهید؛
پیشنهاد شما برای جلوگیری از فرارهای مالیاتی و تشویق مردم به پرداخت آن چیست؟
بخش اقتصادی الف، 2 اسفند 93
تاریخ انتشار : شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۶
هفته گذشته با توجه به بیانات مهم رهبر انقلاب درباره وضعیت اقتصادی کشور و ارائه راهکارهایی برای به تعبیر ایشان " عزا و ماتم نگرفتن" از وضع تحریم های جدید و کاهش قیمت نفت، الف اقدام به نظرسنجی از بینندگان خود مبنی بر ارائه پیشنهاداتی درباره راهکارهای تشویق تمامی ایرانیان به خرید تولیدات داخلی نمود {اینجا} که با بازخورد مناسب مخاطبان خود در ارائه پیشنهادهای بسیار مناسب روبه رو شد.

یکی دیگر از محورهای مورد اشاره رهبر معظم انقلاب تاکید بر گرفتن مالیات از تمامی افراد به خصوص سرمایه داران و نه فقط افراد عادی کارمند و کارگر بود؛ ایشان دراین زمینه فرمودند: "برخی سرمایه داران کلانی که از دادن مالیات خودداری و فرار می کنند مرتکب جرم می شوند زیرا کشور را به پول نفت بیش از پیش وابسته می کنند و زمینه ساز بروز مشکلات بیشتر می شوند."

ایشان همچنین به این نکته اشاره داشتند که، اکنون از تمامی کارگران و کارمندان در لحظه پرداخت حقوق و مصرف خدماتی مستقیما مالیات دریافت می شود، این درحالی است که بسیاری از ثروتمندانی که دولت فضای کسب و کار برای آنها فراهم کرده است از دادن مالیات به کشور خودداری می کنند.

با توجه به اینکه، مالیات ها در توسعه اقتصادی نقش بسیار مهمی دارند، اینبار شما نظر بدهید که اولا، چگونه می توان از فرارهای مالیاتی سنگین جلوگیری کرد و ثانیا چگونه می توان عموم را به رضایت برای پرداخت به موقع آن تشویق کرد؟
 
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۹:۵۱:۱۸
رئیس سازمان امور مالیاتی بتازگی اعلام کرده: حدود 40 درصد از اقتصاد ایران در بخش های مختلف از پرداخت مالیات معاف هستند. با توجه به معافیت صادرات محصولات کشاورزی از پرداخت مالیات می توان گفت حدود 15 درصد از محصول تولید ناخالص داخلی کشور از پرداخت مالیات معاف است.

علی عسکری سهم مالیات حقوق بگیران را در مجموع مالیات های کشور حدود شش تا هفت درصد ذکر کرد و گفت: بنابراین 93 تا 94 درصد مالیات ها را سایر بخش های اقتصادی می پردازند که حدود 55 درصد آن توسط اشخاص حقوقی پرداخت می شود.

به گفته وی، حقوق بگیران قشر نظام مندی هستند که قبل از دریافت حقوق، مالیات خود را نسبت به سایر بخش های اقتصاد دقیق تر و زودتر پرداخت می کنند.

این خبر اگر واقعا بشه اصلاح بشه اونوقت همه چی درست می شه


(2694185) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۹:۵۸:۵۳
قابل توجه مسئولان مالیاتی و اقتصادی:

مقامات مالیاتی انگلیس میزان مالیات دریافتی از ثروتمندان این کشور را به میزان 10 درصد افزایش دادند. جورج آزبورن، وزیر دارایی انگلیس، در تلاش است تا به مردم این کشور ثابت کند ثروتمندان را نیز وادار کرده در برنامه ریاضتی‌اش مشارکت کنند. (2694215) (alef-1)
 
نظری
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۵۶:۲۱
ثروتمندان ایرانی مخصوصا بچه هاشون در حال پز دادن اموالشون به مردم در صفحات اجتماعی هستند و هیچ مالیاتی هم نمی دهند. (2694518) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۴:۱۵:۰۶
ثروتمند بودن هیچ ایرادی نداره
ولی نحوه ثروتمند شدن مهمه

من نمیدونم چرا تو ایران ثروتمند معنی بد میده ؟ (2694887) (alef-3)
 
saeed
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۲:۰۲:۵۱
تو یه ثروتمند غیر دلال تو ایران معرفی کن تا بگم چرا معنیه بد میده! (2696781) (alef-10)
 
علی - ح
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۹:۲۴:۳۰
می دانید در کشور انگلیس تنها یک ماشین وجود دارد کهمالیات نمی دهد و پلاک هم ندارد و همه هم می دانند و بقیه مردم هم مالیات را می دهند چون همه چیز شفاف است
ایا می دانید مقامات ایرانی چند ماشین در اختیار دارند چقدر شفاف است ایا مدانید ادارات دولتی ایران چند خوردرو پلاک سفید دارند که مثلا دولتی است ولس در اختیار کامل مسولین این اداره هستند (2697031) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۳:۲۹:۳۵
من . حالا دلیلشو بگو (2697883) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۴:۱۲:۴۲
برا این که تو ایران افراد به ندرت به دلیل لیاقتشون ثروتمند میشن مثلا ما چند هنرمند ثروتمند داریم ما چند دانشمند ثروتمند داریم ما چند مبتکر ثروتمند داریم ؟چند آشپز یا طراح مد یا آرشیتکت یا نویسنده یا ... ثروتمند داریم ؟ اما تا دلتان بخواهد دلال وبساز بفروش و امثالهم ثروتمند موجود است !در کشوری که ملک استاد حسابی را که رهن بانک بوده وبعد سالها با بهره آن حساب می کنند واز او پس می گیرند شما ببین چه کسانی فرصت ثروتمند شدن می یابند !!! (2698061) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۹:۳۷:۱۴
دعوا سر اینست که ما مالیات تبدیم ا آقایان هر طور که مایلند کشور را اداره کنند.
چطور درزمان دادن مالیات ما شهروندیم ولی در اداره کشور ما شهر وند درجه 2 هستیم .
حق نداریم وکیل و وزیر شیم
این یک با م و دو هوا مشکل بزرگی است ا (2704232) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۱۰:۱۷
بحث مالیات زمانی معنی پیدا میکند که تورم به عدد منطقی 0 تا 5 درصد برسد . شاید برای این مهم عده ای دلیل بیاورند که رسیدن تورم به زیر 5 درصد شدنی نیست ولی در جواب باید گفت که متاسفنه تورمی که در کشور بیش از 30 سال است به عرف تبدیل شده نه فقط از روی شاخص های اقتصادی بلکه ابزار اخذ مالیات نهان... از مردم است . با این ترفند ...با افزایش تورم و چاپ پول و تحمیل تورم به مردم نیاز مالیتی خود را به قیمت کاهش ارزش پول ملی جبران می نماید .
تا زمانی که ....طرز فکر خود را اصلاح نکرده و افراد منتسب و متصل ... را مهار نکرده و دست و و رانت ...از اقتصاد کشور و معیشت مردم کوتاه نکند حرف از راه های وصول مالیات و ... مساوی است ....
بیش از 30 سال است که اقتصاد کشور به واسطه انحصار طلبی از ....!؟!؟!؟!؟! (2695724) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۳۷:۱۱
دلیل آن این هست که وقتی به ممیز واقعیت را می گویی او بدون در نظر گرفتن واقعیت فکر می کند شما دارید مبلغ را کمتر می گوئید و خود آن بدون در نظر گرفتن قیمتها ارقام عجیب و غریبی را اضافه می کند بطوری که از راست گفتن خودت پشیمان می شوی (2695804) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۴:۵۷:۲۹
عقلانی ترین راه ترویج ظرداخت داوطلبانه مالیات، اخذ مالیات صحیح از بالا به پایین است.
تاوقتی ثروتمندان کلان، دلالان مسکن و ارز و بورس با استفاده از رانت، فرار مالیاتی دارند، طبقات پایینتر رقبتی به پرداخت مالیات ندارند. (2698291) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۷:۵۸:۲۶
واقعا" با این نظر موافق هستم . امروزه حرف راست گفتن هم سخت شده است. اداره دارایی در چند سال گذشته دفاتر ما رو رد کرد. گفتیم چرا ؟ علت ؟ گفتن شما مبلغ 10000 تومان مالیات اضافه دادید. ما یک فاکتور 200000 تومانی به یک سازمان داده بودیم و همین فاکتور هم به عنوان فروش در دفاتر ثبت شد. و سازمان مذکور از جیب خودش 10000 تومان مالیات را پرداخت کرده بود. هیچی پیدا نکردن بهانه دادن مالیات 10000 تومان اضافه را گرفتن و چند مورد حسابداری با نامه از سازمان مذکور و کلی دوندگی در روز بررسی موارد حسابداری رو اصلا" مشکل نبود خود ممیز مالیاتی در جمع حاضر زیر سئوال رفت و مشکل 10000 تومان حل شد. اما گفتن شما باید دوباره مالیات بدهید. حالا اگر ما نتونستیم چیزی پیدا کنیم .
به هر حال در جلسه هیچ چیزی رو نتونستن ثابت کنند. اما جالبه بعد از ما مکتوب نوشتن قانع نشدیم . خوب بود کل گردش مالی ما 15 میلیون تومان نبود. یک شرکت خیلی کوچک بودیم چند نفری بدون کارمند . چون دفاتر داشتیم و حسابدار و به تامین اجتماعی دادیم بررسی کنند و از ابتدا خیلی قانونمند برخورد کردیم فکر کردن ببینید چقدر ما کار کردیم . آنقدر ما رو درگیر این مسائل کردند که وقت نمی کردیم کار کنیم . آخرش چند تا از دوستان من رفتن خارج و حالا اونجا اقامت دارند و دارن کار می کنند. یکنفر هم اگر بخواهد حداقل برای خودش کارآفرینی کند اینطوری اذیت می کنند. (2700171) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۷:۰۵:۵۸
فرض کنید شما کارگاهی در اطراف یک شهر کوچک دارید اما شرکت شما در تهران ثبت شده است ممیز در تهران بجای اینکه قیمت واقعی منطقه را بگیرد یا حتی استعلام از اداره مالیات منطقه آن شهرستان بکند برای خود قیمت اطراف تهران را ملاک می گیرد بدون اینکه حتی بداند آنجا کجاست ! که دیده شده این قیمت حتی 4 برابر قیمت واقعی آنجا هست ! (2698781) (alef-11)
 
احمدی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۱:۴۹:۳۷
در سالهای اخیر عملا مالیاتها نزدیک به 2 برابر شده ( مالیات درامد به همراه مثلا ارزش افزوده ) حالا چه نتیجه ای حاصل شده ؟؟ وابستگی به نفت بیشتر شده
هر اتفاقی که تا حالا افتاده بعد از این هم خواهد افتاد یعنی به حال ما تفاوت نخواهد کرد . حتی با نرخ های بالا تر هم ما به دولت همیشه بدهکار خواهیم بود (2699473) (alef-11)
 
1364
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۳۰:۰۱
سلام دوستان
مالیات را فقط قشر ضعیف جامعه مانند:فرهنگیان،کارمندان،کاسبان،کارگران و.... پرداخت میکنن.
نظر کرده ها از این قاعده مستثنی هستند.

اما ی پیشنهاد
اگر مالیات اخذ شده صرف توسعه و عمران کشور بشه و بواسطه ی آن خدمات عمومی افزایش پیدا کنه و در نهایت عموم مردم از نتایج آن بهره مند شوند،بر همه واجب است که در حد توان خود مالیات پرداخت نمایند. (2694311) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۵۱:۳۳
شهروندان کشورهای توسعه یافته حجم بالایی از درآمد خود را به شکل مالیات پرداخت می کنند و در قبال این پرداخت از خدمات بهینه اجتماعی برخوردار می باشند. (2694355) (alef-13)
 
یکان
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۱:۰۶:۰۳
بلندتر بگو بشنون، چی؟ :
"از خدمات بهینه اجتماعی برخوردار می باشند."

- کلا خوزستان 4 تا پل عابر پیاده برقی نداره!
- تاکسی تو اهواز سوار میشی، وسط مرداد، آتیش و شرجی عین سونا بخار، ته آپشنش اینه که شیشه رو بده بالا که رطوبت نخوری، داخل ماشین میشه خود ماکروفر!
- میری "زیگورات چغازنبیل"، میبینی از همه جای دنیا اومدن بازدید، اونوقت یه توالت عین آدمیزاد نذاشتن برا حفظ آبرو!
- بازم بگم!؟

ازشوخی بگذریم که عین حقیقته؛
باید کاری کرد که مردم به این باور برسند که اگر حتی آنچه بعنوان مالیات تقدیم می کنند به خودشان بازنمیگردد، اما دستکم پول بلیط فرست کلاس تهران - فرانکفورت - ونکوور و یک ویلای چند هزار متری و ماشین لوکس و یک حساب بانکی توپ برای خانواده آقای خاوری هم نمی شود.
خدمات فرهنگی - اجتماعی - اقتصادی پیش کش. (2696734) (alef-10)
 
amir
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۳۱:۴۷
به عنوان مدیر عامل یه شرکت کوچیک
اگر از بخشهایی که تحت کنترل از ما بهترون هستند مالیات اخذ بشه اعتماد مردم برای پرداخت مالیات بیشتر خواهد شد. شخصا تا برخی ارگانها و نهادهایی مانند .... (خود سانسوری کردم) مالیات ندهند هر راهی را برای فرار از مالیات در پیش خواهم گرفت. (2694468) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۷:۳۸:۰۳
یکی از ممیزین مالیاتی میگفت دولت هم شریک کاری شماست اول باید سهم این شریک رو (مالیات ) بگذارید کنار بعد ضرر کردی یا سود کردی بخودت مربوطه
یک سئوال داشتم شریکی که به علت سوء مدیریت در عرض یک ماه ارزش پول ملی رو به یک سوم میرسونه شریک خوبی برای مال مردم هست ؟
اگه کار بلدی با این پول نفت که تمام اختیارش از طرف ملت به دولت داده شده خودت رو مدیریت کن و یا سیاست هایی پیش بگیر تا با رونق اقتصاد مردم درآمد خوبی داشته باشن و اونوقت مالیات هم میدن ! (2695613) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۵:۴۷:۱۲
سال 90 که ارزش پول ملی هر روز داشت پایین تر میومد! من پس انداز مادر و خواهر و خاله و چند نفر دیگه رو که نزدیک 40 میلیون میشد جمع کردم و بردم شعبه کارگشایی بانک ملی و براشون 200 تا ربع سکه خریدم دونه ای 203 هزار تومن و اونا هم به نسبت تقسیم کردن. اونجا یک کپی از کارت ملی من هم گرفتن. امسال یک پیامک برام اومد جهت رسیدگی به پرونده مالیاتی شماره...بیا شعبه ... . منم متعجب رفتم اونجا، دیدم تو قسمت مشاغل بخش طلا فروشها !!!! یه پرونده برا من درست کردن و گفتن اگه همون سال اظهارنامه می دادی چون مبلغش چندان بالا نیست معاف میشدی! اما حالا هم باید مالیات بدی و هم جریمه. بالاخره با کلی قسم و آیه 250 هزار تومن از من گرفتن. من هم روم نشد دیگه برم از اونا که براشون خریده بودم پول بگیرم.
خوب شما که همون روز مالیات ارزش افزوده رو گرفتین یه کاغذ هم به ما میدادین که باید بری دارایی اینو اظهار کنی. خلاصه من که حلال نمیکنم. حالا شما میگی بریم داوطلبانه مالیات بدیم؟ در ازای کدوم خدمات؟
امروز ربع سکه 275 هزار تومنه به فرض نگهداری یعنی 40 میلیون سال 90 شده 55 میلیون امسال اما قدرت خریدش نصف اون روزه. از دولتها متشکریم که هر روز ما رو فقیر تر میکنن. (2703769) (alef-7)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۳:۵۳:۴۴
تا زمانی که سیستم دریافت مالیات بر مبنای گردش مالی افراد و کنترل حساب بانکی آنها قرار نگیرد امکان برقراری عدالت مالیاتی وجود ندارد.این اصل مطابق پرداخت خمس است که بر اساس آن به یک پنجم مازاد افراد خمس تعلق می گیرد و در حال حاضر در بسیاری از کشورهای پیشرفته در حال اجراست.
بر این اساس صرفه نظر از نوع فعالیت افراد گردش مالی آنها در یک دوره یکساله ملاک پرداخت قرار می گیرد که مالیات به باقیمانده درآمد پس از کسر هزینه ها و به صورت پلکانی و به صورت سیستماتیک اعمال می شود.
در این سیستم با توجه به استقرار سیستم مالیات بر ارزش افزوده حتی اگر فردی برای فرار از مالیات هزینه بیشتری هم انجام دهد با توجه به اینکه مالیات بر ارزش افزوده از وی اخذ شده است عدالت اجتماعی محقق می گردد. این سیستم کاملا شفاف و ساده پیاده سازی و اجرا می گردد.
متاسفانه در حال حاضر فراوانی قوانین مالیاتی بستر فرار مالیاتی را فراهم کرده چرا که بیشتر تمرکز سازمان مالیات تمرکز بر حرفه افراد هست نه درآمد آنها.
با پیشرفت امکانات امکان ثبت کلیه درآمدها و هزینه و رصد آنها به صورت سیستماتیک در شبکه بانکی وجود دارد ولی متاسفانه به نظر می رسد به بهانه وارد نشدن به حریم خصوصی افراد تلاشی برای ایجاد این سیستم تنجام نمی شود در حالی که کنترل دولت در این زمینه نه تنها دخالت در حریم خصوصی افراد نیست بلکه عین وظیفه قانونی دولت هم می باشد.
بالاخره دولت باید نسبت به منشا درآمد شهروندان حساس باشد تا امکان حمایت از ضعفا و جلوگیری از فعالیت رانتخواران را داشته باشد ولی افسوس که اینجا و این قسمت از حریم خصوصی عامدا محترم نگه داشته می شود توسط یک حقوق دان (2694843) (alef-10)
 
عبدالرضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۲۱:۰۰:۳۶
ضمن اظهار موافقت با فرمایشات آقا رضا، عرض میکنم که یکی دیگه از راه های برقراری عدالت مالیاتی میتونه اجرای کامل طرح کاداستر باشه. با این کار هم میشه امکان اخذ مالیات از خانه های خالی و صاحبان املاک متعدد رو فراهم کرد و هم میشه از اون برای مبارزه با زمین خواری و افزایش قیمت زمین و مسکن استفاده کرد. (2704378) (alef-3)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۵:۴۲:۳۴
سلام. موضوع مالیات و مالیات برارزش افزوده متاسفانه بسیار شاکی برانگیز است بگونه ای که دولت برای جبران مشکلات مالی خود به این قدرت روی می آورد و بدترین شکل آن در فساد امورمالیاتی نهفته است یعنی با توسل به زور از عده ای بالاترین نرخ مالیات وارزش افزوده را اخذ می کنند وقوانین علی الرس را اعمال میکنند وعده ای هم با استفاده از راهکارهای مناسب کمترین پرداختی را به سیستم مالیاتی کشور پرداخت می کنند.
از طرفی قانون غلط ارزش افزوده به کل فروش تحمیل می گردد واز مبلغ فروش ارزش افزوده اخذ می گردد درصورتی که ارزش افزوده فقط می بایست از ارزش افزوده شده به کالا اخذ گردد
از جانب دیگر دولت بابت هر گردش فروش ارزش افزوده را از کل ثمن معامله دریافت می کند به همین دلیل افزایش قیمت نهایی به مصرف کننده آخر که کارمند وکشاورز است فشارمضاعف می آید .
جناب آقای وزیر محترم لطف کن واز جیب ما کارمندان وکشاورزان بابت آنچه که تو ی ذهنت است خرج نکن نظر حضرتعالی موجب افزایش قیمت محصول در بازار می گردد وحاجی بازاری داخل میدان ومغازه دار آنچه که در نهایت خریدش است را طبق روال قانون حضرتعالی و کارکنان مالیاتی و ارزش افزوده به قیمت محصول اضافه نموده وسپس میزان سود خود را به قیمت تمام شده کالا اضافه می کنند .یعنی بنده مصرف کننده اکنون باید بیست درصد سود به افزوده ارزش افزوده نیز علاوه قیمت اصلی کالا بپردازم.
عزیز لطف کن ومارا مس گردان. (2695200) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۸:۱۳:۱۶
در سازمان امور مالیاتی قلدری جای تفکر را گرفته وبی مسئولیتی بیداد میکند.بجای کار محاسباتی برای حوزه ها سهمیه وصول تعیین میکنند. بی حرمت ترین موجود موءدی مالیاتی است .تعطیل کردن بازار ها افتخارشان است و برو کسب وکارتو تعطیل کن لق لقه زبان هر کدامشان.موءدی آزاری و تحقیر مرامشان شده ودروغ بزرگی بنام سیستم جامع مالیاتی سنگر بیدادگری و الفاظی مثل سیستم تبریز - همدان -مشهد-خدمات ماشینی ابزار فرار از پاسخگویی واخذ مالیات به غیر حق (2704077) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۷:۲۴:۳۶
دولت حامی سرمایه داران و هر که کلاهبرداره هست ! همه این افراد از تمامی امکانات مادی و معنوی کشور استفاده می کنند و هیچ کمی هم به کشور نمی کنند ! الان هر کس به قانون احترام قائله کلاهش پس معرکه است ! زور و زر تنها قانون نانوشته حاکم بر ادارات ماست! همه این حرفها در حد آرزو و حرف مفته !اونجایی که باید کار انجام بشه عده ای سوادگر حضور دارند که همه قوانین و امتیازات رات برای خودشان و اطرافیانشان مصادره کرده اند و بقیه اش هم کشکه ! هر روز بدتر از دیروز! (2695561) (alef-10)
 
داروغه ناتینگهام
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۳:۴۳:۴۱
به نظر می رسد مشکلات مالیات چیزهای عجیب و غریبی نباشد که از مردم بخواهید طوفان ذهنی بگیرید
اگر حکومت داران تا الان مشکلات سیستم مالیات که باید اساسی ترین منبع برای گرداندن مملکت باشد را نشناخته اند و یا برطرف نکرده اند باید مشکل را جای دیگر جستجو کرد :
1 - " مملکت به پول مالیات نیاز ندارد " با گرفتن پول نفت ( چه فروش به خارج و چه به داخل ) و دیگر منابع طبیعی مثل معادن و ... دولت نیازی به پول مالیات ندارد بنابراین اصلا نیازی احساس نمی کند که سیستم ...مالیات را در این مملکت اصلاح نماید
2- "دولت از کسی که باید مالیات بدهد ، نمی گیرد بلکه از کسی که بتواند بگیرد مالیات می گیرد" به علت بند یک مالیات در ایران یک امر تشریفاتی بوده است بنابراین اگر دولت می توانسته از شما مالیات بگیرد می گرفته ولی اگر گرفتن مالیات از شما سخت بوده بی خیال شده است . همین مطلب به اینجا ختم شده که بخش تولید - کارمندان - خدماتی قانون مند به خاک سیاه نشسته اند و دلال ها میلیاردر شده اند . ( در فامیل خودتان ببینید پولدارهای فامیل از چه راهی ثروتمند شده اند)
3- " تبعیض - رشوه - فساد " به علت بی کفایتی و فساد در سیستم مالیاتی کشور ...و ... ) خیلی خیلی ارزانتر از دادن قانون مند مالیات است ...بنابراین بدون سیستماتیک شدن مالیات همین آش و همین کاسه است.
4 - ....

و آخر اینکه : " اقتصادی که طبق برآورد ها حدود 70 درصد آن دولتی است اصلا مالیات دادن یعنی چه ؟ " یعنی آن 30 درصد خصوصی باید خرج ب...مدیریت آن 70 درصد را بدهند. دولت چنبره اش را از اقتصاد کم کند و منابع ارزشمند خود را به خصوصی ها بدهد بعد هم راه بیافتد از ملت مالیات بگیرد.

..... (2697933) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۸:۱۸:۵۸
فکر کنم یکی از بهترین راه های تشویق دادن مالیات :
1- کسی که بیشترین مالیات را می دهد، پس بنابراین بیشتر از سایر افراد جامعه از نظر فکری، کاری و ... دارد تلاش می کند و باید هر ساله یک کارت مخصوص (اسمش هر چه می خواهد باشد) داده شود. و در جامعه برای وی ارزش خاصی قائل شوند. و برای گرفتن بلیط هواپیما ، کارهای درمانی و غیره حداقل یک ویژگی داشته باشد تا از سایرین متمایز شود. یعنی مردم هم قبول می کنند چون این شخص مالیات زیاد داده، پس دوندگی هم زیاد کرده .
من نوعی هیچ فعالیتی نمی کنم و اصلا" میگم خدایا شما به من یک شانسی بده یک پولی برسون ، باید یکی دیگر با تلاش برای من این امکانات رو فراهم کند.
بعدش هم دولت حالا دارد با 500 برابر نیروی زیادی که با زدو بند و پارتی به هر نحوی شده وارد سیستم دولتی شدند داره کار می کند و برای تامین حقوق این افراد که گاها" هم حضورشون برای جامعه مشکل ساز است حالا حقوقشون هم دیگران با دادن مالیات باید پرداخت کنند.
موضوع بعدی پرداخت مالیات کارمندان دولتی است :
اصلا" چرا دولت در فیش حقوق کارمند مبلغ مالیات را ذکر می کند. حقوق از خزانه پرداخت می شود. و مالیات هم به خزانه بر می گردد. مثلا" به جای پرداخت 2300000 تومان و کسر مالیات 230000 تومان در فیش حقوقی بنویسد. مبلغ حقوق 2070000 و مالیات معاف در اصل قضیه چه فرقی دارد. (2700207) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۹:۵۵:۵۱
مشکل اصلی فساد است.
وقتی قانون سیاست های مالیاتی بر سفته بازی در بخش مسکن که در بسیاری از کشورهای دنیا اجرا می شود به راحتی در مجلس ما با اکثریت قاطع رد می شود، این تنها و تنها نشان بر فساد دارد.
اول باید این فساد را حل کرد. (2694208) (alef-1)
 
محسن
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۹:۵۶:۱۵
باید لغت مالیات را عوض کنید.وتا مدتی برای لغت جدید کارهای اساسی انجام دهید. (2694212) (alef-1)
 
فرهنگستان زبان
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۱۸:۴۷
مالیات = حرکت خود جوش و توام با رضایت 100 %ی مردم در اهدای بخشی از سرمایه خود به دولت پاکِ !!! (2694284) (alef-13)
 
مهر
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۵۱:۵۳
شکی نیست، میزان دستمزد در ایران با بسیاری از کشورها قابل مقایسه نیست. به عبارتی دستمزد در ایران برپایه ریال اما مخارج به شکل دلار است. در ایران 10درصد از دستمزد به شکل مالیات حذف می شود و به عبارتی فرد با 90درصد از درآمد خود به خانه می رود. (2694357) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۰۰:۳۳
مجازات سنگین حقوقی و در صورت تکرار کیفری (2694221) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۳۱:۰۹
موافقم مالیات دادنی نیست گرفتنی است
1-تمام فعالیتهای اقتصادی شفاف شود
2-در صورت اثبات فرار مالیاتی زندان و اعمال شاقه برای این افراد در نظر گرفته شود چون با دزدی هیچ تفاوتی ندارد.با قاطعیت برخورد شود (2694466) (alef-10)
 
پدر جوان 35 ساله فوق لیسانس مکانیک مجرد بیکار
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۰۳:۱۳
با وجود این همه سرمایه های عظیم خدادادی در کشورم ایران ؛ بنده برای فقر و نداری و بیکاری فرزندِ تحصیلکردهِ مجردِ بیکارم و سایر جوانان مشابه فرزندم ، عزا و ماتم میگیرم . (2694226) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۲۰:۲۵
هزاران لایک (2694291) (alef-3)
 
حقوق بگير در شرف بيكاري
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۵:۲۲:۳۶
ميليونها لايك به تعداد بيكاران كشور (2695116) (alef-3)
 
محبی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۰۶:۲۷
دولت به ازای دریافت مالیات های آنچنانی از مردم ؛ خدمات درخور به مردم ارائه دهد تا مردم تشویق به پرداخت مالیات شوند .
مثل کشورهای اروپایی و آمریکا (2694243) (alef-1)
 
کارمند دولت
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۲۱:۱۶
دولت برای حقوق یک میلیون و سیصد هزار تومانی بنده ، ماهانه 90 هزار تومان مالیات کسر میکند ولی شیلنگ سرویس بهداشتی اداره ما مدت 11 ماه است که از 6 جا سوراخ شده است !!!!
این است معنی ارائه خدمات در ازای دریافت مالیات !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2694436) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۴:۰۵:۱۶
آقای " کارمند دولت " از امروز طرح زوج و فرد توسط دوربین کنترل و میلیارد ها میلیارد پول جریمه اخذ میشود ، کافیه یه نگاهی به کف بزرگراههای تهران بیاندازی حالا بگذریم از وضع بیمارستان ها و مترو و خیلی جاهای دیگه که مالیات باید صرف آنها شود . (2694871) (alef-3)
 
masoud
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۶:۲۴:۲۲
عزیز من من خودم فیش حقوقی کارمندان آتش نشانی رو دیدم برای حقوق دو میلیون و سیصد هزار تومانی ماهانه 36 هزار تومن مالیات کم میشه از شما چطور ماهی 90 هزار تومن مالیات میگیرن (2695327) (alef-10)
 
كارمند شهرداري
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۱:۰۲:۲۰
مسعود جان !!!!!!
بنده از پرسنل آتش نشاني ايستگاه ... در شرق تهران با 8 سال سابقه كار هستم .
بنده 1 بار ياد ندارم كه حقوق 2 ميليون و سيصد هزار تومني گرفته باشم .
مسعود جان !!!!!
اطلاعاتتان را آپديت نمائيد و به روز و آنلاين باشيد . (2697260) (alef-10)
 
masoud
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۶:۲۶:۰۱
سیسم گرفتن مالیات خیلی ضعیفه به طوری که تا مودی خودش نره اداره مایات پرونده تشکیل نده هیچ کاری باهاش ندارن تازه وقتی هم میره فقط مالیات 5 سال آخر رو ازش میگیرن (2695334) (alef-10)
 
گ / ه
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۰۷:۲۹
مردم ، گرسنه اند .
دولت باید به این مردم مالیات بپردازد . نه اینکه مالیات اخذ کند . (2694245) (alef-1)
 
سعید تمر
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۰۷:۵۸
با تمام احترام به ارزشهایی که الف به دنبال آن است باید بگویم جواب ساه و صریح است.
در کشور ما از دیرباز، دولت (و به تعبیر غلط مصطلح، حاکمیت) چیزی جدا از مردم و منافعشان بوده و متاسفانه هست!

حال در این صدسال دولت بر پول نفت مردم چمبره زده و خود را مستقل از مردم، وجود فرض کرده است.
تا وقتی که دولت در سطح ملموس آن، مال مردم و برآمده از مردم نباشد، مالیات یک مفهوم سوتعبیری است.
مالیات یعنی پرداخت حق و سهم من برای بهره مندی از اداره جامعه!
وقتی من نوعی پولی پرداخت می کنم که برای چیزی است که نمی پسندم، یعنی من با اصل مالیات مشکل دارم.
این مساله بدیهی برای بسیاری از ما ناپذیرفتنی است. پس، همینیم که میبینی!


یا حق (2694246) (alef-1)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۱۴:۳۹
در تایید نظر آقای سعید تمر و در تکمیل آن، باید در نظر داشت که نگاه سازمان امور مالیاتی و ممیزین آن به مودیان مالیاتی بگونه ایست که اصل را بر فرار مالیلاتی مودیان قرار داده اند و برخوردشان حالت مچ گیری دارد. همواره ممیزین بدنبال ادله و بهانه هایی برای رد دفاتر و اظهارنامه های مالیاتی مودیان هستند و هر گاه بنگاه اقتصادی در يک دوره مالیاتی با ضرر یا سودی کمتر از دوره قبل مواجه شود، ممیزین دنبال بهانه ای برای رد دفاتر میگردند تا مالیات را علی الراس نمایند. در عمل اکثر اعتراضات مودیان بجز پیچیده تر شدن پرونده مالیاتی و اخذ جریمه تاخیر در پرداخت مالیات نتیجه ای ندارد، حال آنکه تحمیل مالیاتی غیر منصفانه به بنگاهی که با ضرر یا سود پایین مواجه بوده است همان قدر نا عادلانه است که فرار مالیاتی ناپسند میباشد.
اولین قدم در اخذ مالیات درست و کامل می بایست تغییر نگرش سازمان امور مالیاتی و ممیزینمالیاتی و حتی مهمتر از آن تغییر نگاه مسئولین ارشد کشور به شرایط و مشکلات واقعی کار و کسب در ایران است.
نکاه مسئولین به مودیان مالیاتی باید از روی اعتماد باشد تا اعتماد مودیان به سیستم اخذ مالیات حاصل شده و هیچ کس از بیان حقیقت واهمه نداشته باشد.
ضمنا یکی از مشکلات اخذ مالیات در کشور بالا بودن ضرایب مالیاتی است که تردید سرمایه گذاران بخش خصوصی در کشور را موجب میشود. اگر ضرایب مالیاتی در ایران پایین باشد سرمایه گذاران رغبت بیشتری برای سرمایه گذاری در کشور خواهند داشت و در نتیجه با افزایش فعالیتهای کسب و کار در نهایت مالیات بیشتری برای اداره کشور جمع میشود. یعنی بجای آنکه مالیات زیادی از فعالیت محدود مودیان اخذ شود، مالیات کمتری از فعالیت بیشتر آنان گرفته میشود ولی در عمل وجوه بیشتری از اخذ مالیات حاصل شده و فعالیتهای اقتصادی بهتر و بیشتری صورت خواهند گرفت و کسب و کار پر رونق تری در کشور وجود خواهد داشت که خود می تواند به حل معضل بیکاری نیز کمک کند. (2694422) (alef-10)
 
omid
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۰۹:۴۸
تو ممالک پیشرفته که ندادن مالیات از دزدی بدتره به این دلیل هست که دولت در مقابل مالیاتی که میگیره خدمات عمومی ارائه میده و کاملا پاسخگو هست در مقابل عملکردش ،وبه این صورت است که اگر کسی مالیات نده یعنی بنوعی مرتکب دزدی یا بدتر از اون شده ولی وقتی در مملکت ما هیچ چیز شفاف نیست و وقتی پولهای انچنانی جابجا میشه و مردم برای استفاده از همان خدمات عمومی باید جدا گانه پول بدن(شما اسمشو بذارید پول چایی) وقتی بدلیل سو مدیریت یا سو استفاده، کلی از منابع کشور حیف و خراب میشود(از میل ها بگذریم)، وقتی به هر اداره مراجعه میکنی تا پول چایی ندی کارت نمیشه خوب مردم هم ترجیح میدن مالیات رو ندن چون در مقابلش خدمتی دریافت نمی کنند یا مالیات رو خودشون به صورت مستقیم بعنوان پول چایی بدن...
الف جان درست است گفتن این مسایل خیلی درد اور است ولی حقیقتی است که تا درد و تلخیش رو نکشیم مشکل حل نمی شود (تازه من کلی سانسور کردم) پس لطفا چاپ کن (2694250) (alef-1)
 
مؤدی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۰:۴۰:۴۹
آقا امید: مخلص کلام این است که چرا باید 20% اقتصاد کشور ( 80% اقتصاد دست دولت است ) هزینه ( اگر درآمد داشته باشد )بیش از سه میلیون کارمند را بدهد ، تا بر سر هر کار جزئی اش مانع ایجاد کند ؟ (2696217) (alef-10)
 
کاسب با چهل سال تجربه
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۱:۵۴:۱۲
قانون مالیات ها وسازمان امور مالیاتی که بستر اخذ مالیات کشوراست مربوط به 50 سال پیش می باشدواصلاحات بعدی وحتی اخیر ، هیچ تغییری در مواداصلی پدید آورنده فساد وقرار مالیاتی ، ایجادنکرده است . طبق ماده 219 ، تایید اسناد ومدارک وتشخیص وتعیین مالیات مردم انحصارا دراختیار مامور سازمان است واگر مؤی به تشخیص ممیز ورد دفتر واسنادش اعتراض کند باید در کمیسیون وهیات های تحت فرمان سازمان مراجعه کند(مانند ماده 244 وقاضی عضو هیات حقوق بگیر سازمان مالیاتی ) . واین یعنی مدعی خود قاضی است !!!واین قطعا فساد آور است . سال ها است که تقریبا مالیات 100% بخش خصوصی با چانه زنی ( علی الرآس و اظهارنامه برآوردی در اصلاحیه جدید )تعیین می شود واین یعنی 100% ظلم که به دولت بیشتر ظلم می شود و گسترش فرهنگ بی اعتمادی وتقابل دولت وملت . چه باید کرد ؟ 1 ـ گروهی فرهیخته ،خارج از سازمان مالیاتی مسئول بررسی وتدوین قانون مالیات ها با توجه به فرهنگ مردم سالاری دینی شوند . مسئولان بدانند تقلید از اجانب وبدون توجه به توانائی وفرهنگ کشورمان مانند مالیات برارزش افزوده راه به جایی نمی برد . قطعا اگر قانون و مجری خوب باشد بااعتماد به مردم درآمد دولت چندین برابر خواهد شد . (2696389) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۱۲:۱۷
پیشنهاد من:
رفع تبعیض
حذف رانت
اخذ مالیات از همه نهادها نه فقط مردم و کسبه و تجار
از همه (2694261) (alef-1)
 
بیگی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۱۲:۵۳
بنظر من اگر بتوان اعتماد مردم را جلب کرد دریافت مالیات از طبقه متوسط بیشتر میشود اما در مورد طبقات با درآمد بالا باید باید هزینه فرار مالیاتی را بالا برد.البته بدون رفع فساد هیچ یک نمیتواند نتیجه بدهد. (2694263) (alef-1)
 
همشهری
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۱۳:۱۰
یک سری به بازار کامپیوتر و ماشین های اداری بزنید(در خ ایرانشهر و ولی عصر) بیش از 50 درصد از آنها اصلا اعتقادی به پرداخت مالیات ندارندو بدنبال فرار از آن هستند. و حدود نیمی از این 50 درصد نیز می گویند که اکثر مسئولین و مامورین و کارشناسان مالیات اهل رشوه و بده بستان هستند.
-یکی می گفت یک مبلغ کمی می دهیم به مامور مالیات اون خودش کارها را درست می کند
- دیگری می گفت صاحب ملک خودش با مسئول مالیات حساب می کند .یعنی پارتی دارد
-دیگری می گفت کد اقتصادی نداریم . برای چی پول ها را بدهیم آخوندها بخورند!!! خب بروند از پول نفت بخورند (2694265) (alef-1)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۱۵:۴۵
اگر مردم شاهد باشند که مالیات پرداختی شان صرف آبادانی کشور و بیمه و رفاه شان می شود با رضایت آن را پرداخت می کنند.
در مورد فرار مالیاتی باید حاکمیت قانون اعمال شود. همه ارگان های وابسته به حکومت و خصوصی ملزم به پرداخت مالیات باشند و با فساد اداری مبارزه شود. شرکت های متقلب (متاسفانه اکثریت قریب به اتفاق شرکت ها) تنبیه شوند و فرار مالیاتی جریمه های سنگین داشته باشد حتی زندان.

چون هیچ کدام از این موارد اجرا نخواهد شد در نهایت کارمندان و بعضی کسبه مظلوم مالیات خواهند پرداخت و همین آش و همین کاسه (2694276) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۱۹:۱۲
متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلات این است که پردرآمدها با رشوه از پرداخت مالیات فرار می کنند و کم درآمدها مالیات می پردازند. (2694286) (alef-3)
 
داود
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۲۱:۳۴
به نظرم اگر داعیه حکومت اسلامی داریم در حکومت اسلامی مالیات می تواند به عنوان بخشی از وجوهات شرعی تلقی گردد و افراد مستقل از اینکه مقلد کدامیک از مراجع هستند اولویت پرداخت وجوهات خود را مالیات بدانند، اگر علاوه بر آن باز هم دیونی داشتند، به مراجع خود بدهند. این موضوع هم ترغیبی برای دادن مالیات در بین متدینین است و هم ترغیبی برای رد دیون شرعی برای کسانی که در این زمینه مردد هستند. و هم اینکه به این صورت گردش های مالی کلانی که الآن بلاتکلیف هستند، و بعضاً از کشور خارج می شوند، وارد اقتصاد کشور شده و می توان برای آنها برنامه متمرکزتری داشت و نفع آن به عموم می رسد. (2694294) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۲۳:۳۰
چرا ما باید مالیات بدیم دولت چه امکاناتی داره در ازای گرفتن مالیات ارائه میده امنیت کاری ایجاد کرده ؟اقتصاد پویا درست کرده ؟ تسهیلات خوبی داره میده؟ بعد هم که با این اختلاسها هر چی کمتر مالیات بدیم بهتره چون کمتر اختلاس میشه وقتی پول کمتری باشه
60 درصد اقتصاد ایران دست از ما بهترونه چرا از اونها مالیات گرفته نمی شود
من بشخصه تمام تلاشمو میکنم تا کمترین مالیات را بدم چون فقط حیف و میل میشه (2694301) (alef-13)
 
مهد
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۲۵:۴۳
با سلام . نیاز به پیشنهاد نیست فقط همت مسئولین را میطلبه . تعداد زیادی از بنگا های اقتصادی صورت های مالی خود را شفاف ارائه نمی کنند و مسئولین امور مالتی هم از این موضوع مطلع هستند . فقط یک حساب رسی دقیق می خواد .
نمیگم همه ولی تعدادی از دارایی های کارمندان امور مالتی هم مورد بررسی قرار بگیره بعد نیست . تا بفهمیم کی داره زیر ؟آبی میره . فقط یاد گرفتیم دارایی های وزیر وزرا و رئیس جمهور را چک کنیم . (2694302) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۲۷:۳۵
اجرای قانون یکسان برای همه و مشاهده و مطلع کردن مردم از نحوه دریافت و خرج مالیاتها میتواند راهکار مهم در پرداخت مالیات باشد و اینکه مردم احساس کنند بامالیاتی که پرداخت میشود اجازه اعتراض داشته باشند مهم است
تمام کارمندان و کارگران براحتی مالیاتشان از حقوقشان کسر میشود اما ایا سیستم کارامدی برای دریافت مالیات گیری از مشاغل ازاد و شرکتهای دولتی و خصوصی وجود دارد
ایا در دریافت مالیات جلوگیری از فساد وجود دارد؟
ایا تمام ارگانها مالیات پرداخت میکنند؟
ایا کنترل دریافت و خرج مالیاتها توسط سازمان مستقل صورت میگیرد؟
و هزاران سوال که باید جواب داده شود تااعتماد و رضایت مردم به پرداخت مالیات بوجود اید (2694307) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۲۷:۴۵
من عاشق ایرانم.

جنگ هم بشود اولین نفر برای حفاظت از کشورم به جنگ می روم. اما از طیف فکری من (که نظام فعلی را قبول نداریم) حتی یک نفر نمی تواند نماینده ی مجلس شود. یا حتی در یک اداره، پست آبدارچی بگیرد.

صدا و سیما اصولا من را به رسمیت نمی شناسد و هیچ کس از طیف فکری من نمی تواند حتی یک کلمه در صدا و سیما و نه در هیچ رسانه ی دیگر بگوید.

من عاشق ایرانم.
متخصصی هستم که اکثر همدوره ای های من علیرغم میل باطنی جلای وطن کردند و هم اکنون تاج سر مجامع علمی کشورهای دیگر هستند. این "متخصصان" رفتند تا "متعهدان" جای آنان را بگیرند و به وضعیت کنونی برسیم.

تنها باری که وجود به من به رسمیت شناخته شد، وقتی بود که مقام رهبری در انتخابات ریاست جمهوری اخیر گفتند:" حتی اگر حاکمیت و نظام را قبول ندارید، برای ایران در صحنه ی انتخابات شرکت کنید" و من برای کشورم در انتخابات شرکت کردم.

من فقط وقتی مالیات می دهم که لااقل سهمی کوچک از صدا و سیما یا هر رسانه ی دیگر یا نماینده ای (یا حتی کاندیدی) در مجلس (یا هر مقام انتخابی دیگر) و یا هر مقام انتصابی دیگر (لااقل ابدارچی فلان اداره) داشته باشم.

با تشکر (2694308) (alef-13)
 
دره چايي
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۲۸:۱۹
1) در ايران نظام مالياتي جامع وجود ندارد. بايد دقيقا معلوم شود تك تك اشخاص حقوقي و حقيقي اين كشور هر سال چقدر درآمد دارند. اين پيشنياز يك اقتصاد سالم است.
2) قرار نيست هر چيزي را خودمان بسازيم. در خصوص محصولات كشاورزي ديديم كه استفاده بي رويه از منابع آب و خاك چه بلايي بر سرمان آورد. در بسياري از حيطه ها واردات به صرفه تر و سودآور تر از توليد است.
3) در جهان كنوني چه بخواهيم و چه نخواهيم (كه نمي خواهيم) توليد كنندگان بزرگي وجود دارند كه توليد زير نام آنها و تاسيس واحدهاي زير نظر آنان هيچ ارتباطي با عدم استقلال و وابستگي ندارد. در حال حاضر بيشتر مردم مرفه دنيا در چنين فضايي زندگي مي كتند و وضعشان خيلي بهتر از ما بوده و است و خواهد بود.
4) براي تحقق مورد بالا بايد سرمايه گذاري خارجي به معناي كامل آن آزاد باشد. اين مدل سرمايه گذاري كه الآن اجرا مي شود در حقيقت كاركاتور سرمايه گذاري است!!! سرمايه گذار گردن كلفت خارجي بايد بتواند سرمايه گذاري كند و سود برداشت كند. اين يك بازي برد برد است. آنوقت سطح اشتغال هم بصورت وحشتناك بالا ميرود.
5) اگر شما از خارجي ها مي ترسيد و به آنها اعتماد نداريد مطمئن باشيد آنها هم از شما مي ترسند و به شما اعتماد ندارند. (2694309) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۳۰:۳۰
تا زمانی که مردم خود را از دولت ودولت را از خود ندانند برای نپرداختن مالیات بهانه دارند واین تنها با آموزش و فرهنگ سازی حل خواهد شد (2694313) (alef-3)
 
سام2
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۳۸:۱۲
پیشنهاد میکنم میزان تسهیلات بانکی ارتباط مستقیم با یک ضریب محاسبه شده داشته باشد تا کسانی که میخواهند از تسهیلات بانکی استفاده کنند دارای سابقه مالیاتی قابل قبولی داشته باشند. (2694323) (alef-3)
 
سعیداس اف
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۴۵:۰۸
شفافیت شدید بانک های اطلاعاتی مالی و اداری
اصلاح قوانین کسب و کار و تجارت و بانکداری و ....
اصلاح ساختار قضایی کشور برای مبارزه جدی و شدید با فسادها
مجازات های سنگین و بی رافت برای خاطیان مسلمان و شیعه کشور عزیز اسلامی (2694339) (alef-13)
 
بهروز
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۴۵:۳۷
پرداخت مطلوب ماليات به لحاظ كمي و كيفي و بي نيازي بودجه به درآمد نفتي درشرايط ذيل محقق ميگردد.

1- مبارزه جدي با مفاسد اقتصادي و رانت خواري مسئولين
2- شفاف سازي فعاليتهاي اقتصادي
3- خصوصي سازي به معناي واقعي
4- گسترش فرهنگ شايسته سالاري
5- شفاف سازي فعاليتهاي سياسي و انتخاباتي احزاب و كانديداها
6- افزايش رفاه اجتماعي به نسبت پرداخت ماليات

نتيجه گيري :

با عدم اجراي كامل پيش فرض هاي فوق يقينا" - جلوگیری از فرارهای مالیاتی و تشویق مردم به پرداخت ماليات - محقق نميگردد. (2694340) (alef-13)
 
ک م
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۱۴:۱۹
کاملا درسته (2695734) (alef-3)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۴۷:۰۷
سلام حذف پول نقد از معاملات تا آنجایی که امکان عملی دارد و خرید و فروش با کارتهای بانکی و اعتباری و چک-کنترل تغییر دارایی افراد بوسیله سامانه املاک و کارت بنزین-کنترل تمامی سفرهای داخلی و مخصوصا خارجی چه تفریحی و چه زیارتی-فعال سازی کامل کد ملی در تمامی سامانه های رسمی دولتی و بانکی- ارتباط دادن سایتهای مجزا به سایتهای مالیاتی در امور مالی-بهره گیری از اطلاعات مردمی از طریق اینترنت و با ارائه مدارک (2694344) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۵۷:۰۴
دولتهاى با كفايت در طى اين سالها از اول تا كنون هر سال با تورم هاى سنگين ارزش پول كشور را پايين اورده اند در حقيقت اگر در يك سال تورم ٣٠ درصد شد يعنى دولت از پول مردم سى درصد ارزش انرا گرفته است و بقول يك رييس جمهور يك كشور غربى كه گفت تورم بيرحمانه و جابرانه ترين مالياتى است كه از يك ملت اخذ ميشود .
ضمنا واقعا بايد مردم بدانند كه ثروت كشور و داراييهاى كشور خرج چه چيزهايى ميشود ، ريخت و پاشها و سفرهاى دسته اى مقامات ، استفاده از امكانات بيشتر نسبت به مردم هزينه هاى امنيتى بسيار بالا براى حفاظت و بذل و بخش هاى خارجى و بسيارى از مراسمهاى غير ضرورى در همه نهادها و از ان طرف حيف و ميلها و مفاسدهاى اقتصادى مختلف و سنگين در كشور و بسيارى مسايل ديگر حالتى را در اجتماع بوجود اورده كه تمايل به پرداخت ماليات نيست . (2694371) (alef-13)
 
1360
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۰۱:۴۳
هر فرد درامدشو به اداره ماليات اظهار كنه و هر مميز بايد حساب خودش و خانوادش چك بشه گردش مالي موئدي هاي ماليات هم چك بشه كارمندان در اين نظام مالياتي بيشتر از مغازه داران و سرمايه داران ماليات ميدن (2694386) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۰۳:۴۵
شما انتظار دارید مردم پولشان را بدهند تا دولت هر طوری دوست داره خرج کنه باید سیستم طوری باشه که نماینده هایواقعی مردم نظارت داشته باشند. نکته بعدی اینکه سیستم مالیاتیبسیار پیچیده است باید آنرا ساده کرد مثال پدر من مرحوم شده وراث برای دادن مالیاتبر ارث مراجعه به دارایی داشتند دارایی میگه پایان کار و گرفتن پایان کار بسیار زمانبر است و هنوز ما نتوانسته ایم مالیات را بدهیم (2694390) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۰۸:۲۹
در مورد کارهای آزاد (بخش خصوصی) ، ظاهرا قرار و قانون آن است که مالیات درصد مشخصی از درآمد واقعی افراد باشد، حال آن که در عمل ممیزان مالیاتی به این مساله اکتفا نمی کنند. یعنی شما چه درامد داشته باشی و چه نداشته باشی، ممیز مالیاتی بنا بر ظن خود یا انصاف و یا میزان رشوه!! مودی مالیاتی مبلغ مالیات را تعیین می کند!
بسیار مشاهده شده که ممیز با رویت سر و روی دفتر کار یا کارگاه افراد و با تخمین قیمت دستگاه ها یا متراژ مکان و یا صورت هزینه های افراد حکم به مبلغی مالیات میدهند که اصولا برای مودیان سنگین و غیرقابل توجیه است.
مثلا به مودی می گویند: با این همه دم و دستگاه حتما فلان مبلغ کار کرده ای؟
حال آن که به شرایط اقتصادی اصلا توجهی ندارند.

نتیجه آن که مودیان وقتی ببینند اگر بنا بر پرداخت مالیات باشد باید بسیار بیشتر از درآمد خود را بپردازند و لذا برای فرار از مالیات به هر روشی دست میزنند. حال آن که اگر میزان مالیات واقعا و عملا تابعی از درآمد واقعی افراد باشد چه بسا بسیاری خود داوطلبانه به دنبال پرداخت مالیات باشند. (2694407) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۱۲:۲۵
بایست تعرف های بسیار سنگین گمرکی بر همه کالاهای خارجی گذاشته شود تا خرید ان به صرفه نگردد . (2694419) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۷:۰۲:۱۴
این می شود رانت برای تولید داخل که هر اشغالی را به نام جنس ایرانی به خورد مردم بدهند نمونه اش همین رانتی که تولید کنندگان خودرو دریافت می کنند و چه حیف و میل ها که نمی کنند (2700105) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۱۷:۵۹
اگر بدانم که مالياتي که مي پردازم درست خرج ميشود در جهت منافع جامعه

هزينه ميشود واختلاس نميشود سعي ميکنم پرداخت کنم.


وقتي ميبينم درشهرداري براي يک پايان کار سه ماه شده ميرم و ميام وقتي ميبينم روز در ميون جدول هاي خيابان را عوض ميکنن سعي ميکنم عوارض ندهم (2694428) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۱۸:۳۲
برای جلوگیری بعضی از صنوف که مشمول مالیات ارزش افزوده نمیشوند و از مشتری بابت ان مالیات می گیرند !! و بدلیل مشمول نبودن انرا به سازمان مالیاتی پرداخت نمی کنند بایست با نصب تابلو در رویت مشتری . صنوف مشمول مالیات ارزش افزوده را سازمان مالیاتی معرفی نماید. (2694430) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۱۹:۴۲
بازنگري اساسي در معافيت ها (2694433) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۲۶:۴۷
بهترین کتنرل ثبت داد و ستدها از راه های سیستم های رایانه ای می باشد. برای فرار مالیاتی بوده است که پزشکان متخصص با وجود اخرین دستگاه های پیشرفته در مطب های شان اما برای ویزیت از دفتر و دستک ها وحتی ورق پاره بکار می برند . اگر همه این امور در دفاتر سیستمی ثبت شوند راه گریز مالیاتی بسته میشود . (2694450) (alef-10)
 
علي
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۲۶:۵۹
سلام
1. واقعا يكي بايد جرات به خرج بده و كساني كه از دادن ماليان فرار ميكنن رسانه اي كنه. الان انواع و اقسام بنيادها و موسسات مختلف هستند كه منابع عظيمي از ثروت و امكانات در اختيارشونه مثل آستان قدس رضوي و بنياد مستضعفان و دهها نمونه ديگر كه هر كدوم برا خودشون يه دولت هستند
خب چرا نظام دنبال ماليات گرفتن از اينا نيست؟؟؟( دولت حريف اينا نميشه پس نظام بايد كاري كنه)

2. وقتي مردم اثار ماليات دادن رو تو زندگي خودشون نميبينن ميگن برا چي ماليات بديم. واقعا بايد پول ماليات براي مردم خرج بشه . بايد خيابون و جاده هاي استاندارد داشته باشيم. مدرسه و بيمارستان استاندارد و خلاصه پول ماليات برا خودمون خرج بشه نه بره جاهاي ديگه. ملت الان به اين موضوع شك دارن و دقيقا نميدونن پولي كه بايت ماليات پرداخت ميكنن كجا خرج ميشه. (2694451) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۲۷:۵۰
نهادهایی که بیشترین فعالیت اقتصادی را بدون نظارت دارند مالیات نمی دهند. کارمندان و کارگرانی که پیش از دریافت دستمزد، مالیات می دهند نظرشان در باره هزینه کرد این درامد مالیاتی در نظر گرفته نمی شود. کار از بیخ خراب است خواجه در بندنقش ایوان است! (2694452) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۴۰:۳۸
مردم سالی سی درصد به خاطر تورم مالیات پنهان می دهند . مالیات دادنشان دیگرچیست؟ تازه حاج آقا قرائتی دنبال خمس و زکات دادن مردم هم هست. دیگه چی میمونه؟ (2694492) (alef-10)
 
فرید
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۴۷:۴۶
اولا" مردم باید اثر پرداخت مالیات را در زندگی روزمره خود درک کنندو تا وقتی این رو لمس نکنند هیچوقت قلبا راضی به پرداخت نیستند دوما" مردم مالیات رو به دولتی پرداخت می کنند که نماینده واقعی خودشون باشه مردم دوست ندارند به کسی مالیات پرداخت کنند که نمایندشون نیست یعنی اعتماد نمی کنند شما وقتی نمی توانید نماینده واقعی خود رو در مجلس و یا دولت داشته باشید خوب مردم هم علاقه ای به پرداخت مالیات ندارند سوما " وقتی فساد در حد فاجعه ای آمیز در کشور و دولت و در تمام ارکان نظام رشد کرده مردم هم انگیزه ای به پرداخت مالیات ندارند (2694503) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۵۹:۲۹
همونطور که مجلس بررسی میزان ثروت افراد را جهت حذف یارانه تصویب کرده باید بررسی میزان اموال منقول و غیرمنقول افراد را تصویب و به دولت اجازه دهد تا میزان ثروت را بررسی و بطور مستدل از افراد خواهان پرداخت مالیات شود.وگرنه افراد بالخصوص برخی ثروتمندان به راحتی از زیر بار آن فرار میکنند. (2694525) (alef-10)
 
بشیر
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۰۳:۱۰
سلام به نظر بنده دلایل زیادی هست یکی ازمهمترین انها عدم رعایت قانون توسط خود ادارات مالیات هست.که در تشخیص مالیات فقط به فکر درامد هست نه اینکه مودی چه مشکلاتی دارد وبا درنظر گرفتن درامد ویا ضرروزیان محاسبه کنند.ایا دولت باید مالیات را بگیرد خرج امور جاری کند.......یا به سرمایه گذاران متضرر کمک کند .جهت بالا رفتن ضریب اطمینان بازار.اگر شده گزارشی داده نشده... (2694532) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۰۴:۲۱
تو کشوری که تورم روز به روز است ، مالیات چه مفهومی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2694537) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۳۱:۲۳
پول زورى مفهوم دارد (2694604) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۰۷:۳۲
سپرده يك ميليارد تومانى با سود خالص دويست و بيست ميليون تومان معاف از ماليات ولى كاسب با سرمايه يك ميليارد اگر اعلام كند كه دويست ميليون تومان سود برده بايد نصف را بدهد ماليات ايا عدالت و اقتصاد سالم اين است كاسبى كه چند نفر باربر شاگرد ووووو با هم نان مي خوردن با يك نفر در خانه نشسته و سود خالص ميخوره بايد ضرر و ماليات بيشتر بدهد ايا اين انصاف است با تشكر (2694544) (alef-10)
 
ناصر
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۰۸:۵۰
باسلام 1-اول باید مالیات از تمام گروهها درکشور که خدمات میگیرند گرفته شود مثل بنیاد مستضعغان بنیاد جانبازان استان قدس نهاد های نظامی و....... 2-دولت وهر کسی که مالیاتها را هزینه میکند باید پاسخگوی ندانم کاریها واستفاده از ادمهای پارتی دار ودوباره کاریها باشد که میتوان به شهرداریها ساخت سد که به کوه نمک خورده وباعث عدم جریان اب در کارون وحورها شده اشاره کرد 3-مالیات بیشتر را باید افراد حقیقی ویا حقوقی بدهند که بیشتر سلامت عمومی مردم را به خطر میاندازند مانند کسانی که سیگار میکشند ویا کسانی که ازاتومبیل شخصی استفاده میکنند ویا نیروگاهها کارخانه های ذوب فلزات فولادی ورنگی پالایشگاهاو.... (2694549) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۱:۱۵:۴۳
همون بند اول اگه مالیات بدن درامد های مالیاتی ما برای ده سال کافیه (2696287) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۰۹:۳۳
سلام

به گمانم نخستین شرط برای اقناع افراد به پرداخت هر گونه وجهی، توجیه ضرورت و منفعت پرداخت آن وجه است. وقتی برای خرید یک جفت کفش قرار است پولی پرداخت کنیم، اولا باید مجاب شویم که کفش لازم داریم، ثانیا برای داشتن آن کفش باید وجهی بپردازیم و ثالثا وجهی که برای آن کفش مطالبه می شود متناسب با کیفیت آن است. بر این اساس برای پرداخت وجهی به عنوان مالیات هم باید قانع شده باشیم که اولا قرار و دوام جامعه مستلزم پرداخت آن است ثانیا در ازای پرداخت آن ما به ازای ملموس و قطعی دریافت می کنیم و ثالثا متناسب با بهره مندی مان از آن ما به ازا در پرداخت مشارکت داریم. وضعیت حال حاضر کشور نه تنها هیچ یک از ضرورت های بالا را پاسخ نمی دهد بلکه مبتلا به کژی های دیگری هم است به ویژه آنجا که اولا بخش بزرگی از ثروت جامعه که در شرایط معمول باید منشا تولید ثروت خصوصی و متعاقبا پرداخت مالیات به اقتدار حاکم باشد در اختیار خود اقتدار حاکم است ثانیا بخش بزرگی از پرداخت کنندگان بالقوه ی مالیات تحت نظام مالی ممتازه ای قرار دارند که غیر شفاف و تبعیض آمیز است. در این میان تلاش اقتدار حاکم به نادیده گرفتن (عالمانه یا جاهلانه) شرایط و ضرورت ها و معضلاتی که بخشی از آن در بالا آمد (و البته جای بحث و گفتگوی آزاد کارشناسانه دارد) و به جای آن تمرکز بر بحث جمع آوری مالیات که تازه پس از تحقق و حل آن شرایط و ضرورت ها و معضلات قابل طرح و بررسی است، نمونه ی دیگری از نعل وارونه زدن های مرسوم است. (2694550) (alef-10)
 
معلم بوشهری
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۴۴:۲۹
1- اخذ مالیات از همه بدون استثنا و تبعیض
2- شفافیت منابع و دارایی افراد حقیقی و حقوقی و اخذ مالیات متناسب با آن
3- امکان رصد مصرف مالیات ها توسط پرداخت کننده
4- ایجاد محدودیت ها و مجازات های سنگین برای افرادی که مالیات نمی دهند یا کمتر از درآمد مالیات می دهند.
5 - به روز کردن اطلاعات نظام مالیاتی کشور (2694633) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۵۲:۰۸
1- تمامی معاملات ( حتی خرید از مغازه های کوچک ) بایستی با تحویل رسید به خریدار همراه باشد. در این رسید بایستی مالیات اخذ شده ثبت گردد.

2- تمامی رسیدهای پرداخت توسط خریداران بایستی نگهداری و در انتهای سال به اداره مسئول مدیریت مالیاتها جهت عودت بخشی از مازاد پرداخت شده ارائه شود. برای اینکار لازم است برای هر سطح درآمدی میزان سقفی برای مالیات تعیین گردد که مازاد آن عودت داده می شود.


3-با توجه به این رسیدها اداره مسئول مدیریت مالیاتها می تواند فروشندگان کالا را کنترل نموده و مالیات اخذ شده توسط فروشندگان را به اداره مربوطه بر گرداند.

4-محل مصرف مالیاتها مشخص شده و به اطلاع مالیات دهندگان برسد .

5 - . . . (2694660) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۳:۰۸:۱۶
--- آقا شما ماليات مي پردازيد ؟
---- بنده كارگر كارخونه هستم ! گرچه بده كاري زياد دارم ولي شكر خدا يك ريال بده كاري مالياتي ندارم ! از اين لحاظ خاطرتون جمع باشه !
---- من قربونتم كارمند هستم ! چه بخوام ،چه نخوام ،ماليات ميدم ! بعني خودم كه ماليات نميدم !
از من كم ميكنن بدون يك ريال كم يا اشتباه ! من خوشبختانه از اين نظر جزء خوش حساب ها هسم
---- چشم آقا جان ! چشم ! بقيه ماليات شون بدن ،من مغازه دارهم رو دوتا تخم چشم !
----- چاكرتم ! ميليارد ها خيلي ها شون از زير ماليات در مي رن ! اون وخت من مسافر كش با صنار سهشاهي درآمد ماليات بدم ! تازه اگه بخوام ماليات هم بدم ، به زن و بچه ام ميدم ! مستحق ترن داشم !
----- برادر من ! اگه دولت خرج خودمون بكنه ،چرا من خياط ماليات ندم ! ولي ميگن به اين كشور
واون كشور ميده !! چراغي كه به خانه رواست ،به مسجد حرامه !!
----- نه مخلصتم ! من اگه مي خواستم ماليات بدهم كه ميلياردر نمي شدم ! دولت ماليات مي خواد
از كارمنداش بگيره ! مگه من كار مند دولتم !!
----- آخه من باربر ،ماليات از كجا بيارم بدم ! دولت اين همه در آمد نفت و گاز داره ، با همين
در آمد كشور را بچر خونه ! ميگن دولت قبلي كرور كرور در آمد از نفت خدا تومن داشته ! ميگن
خيلياش دود شده ،رفته آسمون ! ديگه دولت نبايد چشمش به دنبال اين صنار سه شاهي من باشه !
----- ماليات بدم ! مگه چيزي اضافه دارم ! اگه خدايشو حساب كني تازه بايد ،ماليات هم به من
بدن ! و كمكي به من بكنن ! مگه يك شلغم فروش ،چه قدر در آمد داره !
---- دولت اگه ما ليات مي خواد ،بره سراغ بالاي شهريها ! اووووووووووه ه ه ه ! ميدوني چه قدر
مي تونه ماليات جمع كنه !! من قربونتم ،هشتم گرو نه ام است ! اميد دولت به من نباشه ! (2694706) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۳:۱۰:۴۳
بایدنهادهایی که بیش از50 درصدبودجه کشوردستشان است ونه نظارتی دارند ونه مالیاتی پرداخت میکنند همچون کارمندان وکارگران تحت فشاراقتصادی کمرشکن مالیات پرداخت نمایند (2694714) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۳:۵۱:۲۰
هشتاد درصد از جيب ما را به خاطر مسکن مهر و تورم لجام گسیخته در هشت سال گذشته زده اند. حال به جای دستگيري و محاکمه دزدان و جيب بران و پس گرفتن اموالمان بايد مالیات هم بدهیم چرا ؟ (2694836) (alef-10)
 
جاوید
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۴:۲۳:۲۱
1-پرداخت مالیات توسط تمامی نهادهای که کار اقتضادی میکنند زیر نظر هرکسی هستند بدون تبصره و............
2-عدم ورود ارگانهای نظامی و دولتی به اقتصاد خرد و متوسط حتی به روشهای مختلف دور زدن قانون مثل ایجاد شرکتهای مثلا خصوصی ویا هر نوع کلاه قانونی دیگر
3-ایجاد شبکه کامپیوتری در مالیات تا مودی و ممیز کمترین ارتباط رو با هم داشته باشند
4-مشاوران مالیاتی کشورهای دیگر که تجربه موفق دارند کمک گرفته شود (2694910) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۴:۲۹:۳۳
از همه بطور قانونی مالیات گرفته شود و این ملیات را برای مردم هزینه کنند و از حیف و میل آن جلوگیری کنند بطوری که نقش مالیاتی که مردم داده اند در شهر و زندگی خود حس کنند . (2694924) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۴:۳۵:۲۲
مالیات اگر از " همه " گرفته شود و صرف همه شود مردم به دادن آن تشویق خواهند شد نه اینکه طبق معمول از ما بهتران و پولدارها مالیات ندهند و بیشترین خدمات را بگیرند این می شود تبعیض (2694945) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۴:۳۹:۱۸
"پیشنهاد شما برای جلوگیری از فرارهای مالیاتی و تشویق مردم به پرداخت آن چیست؟ "
منظور از مردم کیست ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
کارمندان ؟ معلمان ؟ باز نشسته ها ؟ ........
.
.
.
.
یا خدای ناکرده متمتولین و ثروتمندان ؟ (2694955) (alef-3)
 
alireza
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۴:۴۸:۴۶
مالیات کارگران را قبل از اینکه حقوقشان را دریافت کنند کسر میکنند ولی پولدارها پولهایی را که از بانکها بعنوان وام گرفته اند پس نمیدهند شما انتظار دارید مالیات بدهند ؟ زهی خیال باطل (2694988) (alef-3)
 
تراب
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۵:۳۵:۱۷
با سلام
از همه ارگانها ومقامات بایستی براساس دستورالعمل های مالیاتی مالیات اخذ شود وبر اساس سیستم های الکترونیکی ،کنترل های لازم برای اخذ مالیات به موقع انجام شود ودرضمن کارانه اخذ مالیات برای مامورین دارایی حذف شودزیرا چه بسیار مالیات های گزافی را برای کارگاه های کوچک تعیین می کنند که کارگاه های کوچک را به فرایند اخذ مالیات بدبین می کند
در یک کلام بایستی سیتم مدیریتی اخذ مالیات زیربنایی اصلاح شود وهمه در مقابل قانون یکسان شوند نه اینکه براساس نظر مامورین مالیاتی ،مالیات برای اشخاص حقوقی وحقیقی قابل تغییر باشد وبتوانند بخش های آزاد در بخش خدمات آزاد براحتی از زیر مالیات دادن طفره روند واز قسمت اعظمی فعالیتهای اقتصادی نهادها آن هم با حربه تصویب قانون از مالیات دادن معاف شوند (2695169) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۶:۰۴:۲۷
در همه جای دنیا میزان مالیات باید متناسب با میزان درآمد باشد، یعنی بیشترین مالیات را کسانی باید بدهند که بیشترین سهم را در اقتصاد دارند مثل شرکتهای بزرگ، تولیدکنندگان، واردکنندگان و در مراحل بعد صاحبان کسب و پیشه و بازاریان و اقشار کم درآمد هم معاف میباشند.

آیا در ایران بنیاد مستضعفان، قرارگاه خاتم و... مالیات می پردازند؟ آیا شرکتهای دولتی و شبه دولتی نظیر شرکتهای نفتی، خودروسازی ها و بانک ها و... سهم خود را می پردازند؟ (2695267) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۶:۴۸:۱۸
الان دولت ازهرراه وبه عناوین مختلف ازمردم مالیات میگیرد وهرشب نیز خواب جدیدی دیده وصبح نیز خودشان تعبیر هم میکنند.آیا عامه مردم منابع جدید درآمدی پیداکرده اند وخودشان نیز خبر ندارند ؟این چه کاریه که همیشه فشار برگرده عامه مردم هست وخواص دارند دزدیهای خودشونومیکنند این دزدیهاثروت وداراییهای مردمه که یکعده دزد دارند میبرند .شاید ماباید مالیات وجرایم دزدیهای این دزدان راکه اموالمون رو به امانت نزد دولت گذاشتیم رابدهیم .شمااول تکلیف این موضوع رامشخص کنید بعدباهم سر موضوع مالیات وپرداخت آن باهم صحبت میکنیم. (2695421) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۱۲:۰۹
قابل توجه وزير محترم اقتصاد ودارايى. أبشان حتما مستحضر هستند كه پس از تصويب وإجراء قانون ارزش افزوده كه اين قاتون داراى نقاط ضعفى ميباشد كه اجراى ان براى بعضى از صنوف مشكلات عديده او درست كرده چرا كه دولت يكابر در مبدأين ماليات را از تجار ميگيرد و در ادامه دوباره بايد كاسب انرا پرداخت كند و به همين دليل افراد بسيا زيادى بظاهر محل كار خود را تعطيل كرده اند و مخفيانه كار ميكنند وحتى ديگر ماليات مشاغل خود را پرداخت نميكنند كه به نظر من اگر اجراى ماليات ارزش افزوده را بفرستى انجام دهند در بعضى از صنوف فرار مالياتى صورت نميگيرد (2695729) (alef-10)
 
يك ايراني
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۱۸:۰۰
سلام
طبق معمول مي نويسم و شما هم طبق معمول يادتون ميره تاييد كنيد
برخلاف تمامي دوستاني كه در اين بخش با توجه به تيتر صحبت كردند ، ميخوام بگويم تمامي فرار مالياتي ها بدليل ثروتمندي و پارتي و غيره نيست
با مشكل مالياتي خودم شروع ميكنم
در سال 90 مشابه خيلي از شركتهايي كه دفتر و دستك ندارن و طبق معمول هر سال علي الراس شديم . اما مبلغ علي الراس در سالهاي قبل مثلا 100 ميليون بود ولي در سال 90 به يك ميليارد و 700 ميليون تبديل شد
رقم را دوباره بخوانيد
(اين رقم 12 برابر تمامي چيزي است كه من در زندگي دارم)
با اعتراضات بسيار زياد و پيگيري مبلغ به 220 ميليون تبديل شد . يعني مشخصا مبلغ اوليه را به مرگ گرفته بودند تا ...
بعد هم تهديد به حراج اموال از يك طرف و التماسهاي ما تا توانستيم در 10 قست با پرداخت 20 ميليون ماليات (از فروشي را كه نداشتيم )وظيفه ملي خودمان را ادا كنيم
البته با پرداخت نزول پول ..ببخشيد ديركرد 2.5 درصد ماهيانه

اما خوان بعدي ارزش افزوده بود كه فقط خلاصه بگويم 15ميليون تومان ارزش افزوده براي ما بريده اند و هيچ جوري هم كم نميكنند و فقط ميگويند با بهره 2.5 درصد ماهيانه (در ايران عزيز اسلامي خودمان) ميتوانند قسطي كنند
به مراجع نامه نوشتيم ، برخي كه جواب دادند اين كار را تقبيح كردند
به سازمان مالياتي و 251 مكرر و غيره و غيره ، و يا نامه هاي الكترنيك ما گم شد(!!) يا شكاياتمان وصول نشد يا جوابي نداشتند
در يك مورد محرز كه 8 ميليون تومان اشتباه را قبول كردند ميگويند سيستم نميتواند اصلاح كند و بايد پرداخت كنيد

خب شما به من بگوييد ايا من با فروش زندگي ام بايد پرداخت كنم ؟ يا اسمش را انچه فرار مالياتي ميگذاريد انجام دهم ؟
در ضمن اگر الف نياز داشت كامنت بگذارد تا تمامي حرفهايي كه گفتم را با مدرك اثبات كنم (2695745) (alef-10)
 
آرش
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۱۹:۵۰
وقتي ارگانها ونهادهاي دولتي يا وابسته، با درآمدهاي ميلياردي از ماليات معاف هستند و همچنين به قول مسؤولين به دليل مديريت نادرست در طول ٨ سال ٧٠٠ ميليارد دلار پول نفت دود شده رفته هوا معلومه كسي دلش نمياد ماليات بده! من خودم شركت خصوصي دارم و حاضرم مالياتم رو كامل در اختيار يك مؤسسه خيريه قراربدم ولي دست دولت به هيچ وجه! (2695750) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۴۴:۳۶
لازمه عدم فراز مالیاتی عدالت و عدم فساد است:
1- چرا کسی از ندادن مالیات توسط 60 درصد اقتصاد کشور تحت عناوین خاص صحبتی نمی کند. همین امروز آستان قدس رضوی از دادن مالیات معاف شد. یعنی یکی از صنعتی ترین استانهای کشور مالیات نمی دهد. این کدام عدالت است؟ آیا امام علی هم با برادرش همین رفتار را داشت و یا اینها داستانند و برای کنابهای درسی.

2- جرا کسی برای فساد سیستماتیک در ادارات مالیات فکری نمی کند که مامور و رییس رشوه فرار مالیاتی را تقسیم می کنند. و کار به جایی رسیده که رشوه را می گیرند و کار را انجام نمی دهند. سازمان بازرسی کجاست.


وقتی احساس غبن در مردم شکل بگیرد که فقط کارگر یا کارمند یا شرکت خصوصی که به جایی وصل نیست باید مالیات بدهد و بقیه نهادها و شرکتهای وابسته می توانند ندهند. اولین سوال این است: فرق من با آنها چیست؟ و نتیجه آن فرار مالیاتی خواهد بود.

چاپش نکردی هم مهم نیست. اقلا به دست نویسنده متن برسد تا به علت واقعی پی ببرد و راهکار را پیدا کند. (2695827) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۵۱:۱۸
عزیزه من دولت به هزارعنوان عوارض ومالیات هرماهه از مردم دریافت میکند که بعضی از آنها غیر واقعی ونامفهوم به نظر میرسد! شما چرا دنبال بعضی از ارگانها نمیروید که اصلا مالیات نمیدهند؟! درحالیکه درآمد سالانه میلیاردی دارند ! اومدین چسبییدین به بقال سر محله! هر موقع رونق اقتصادی وتولیدی واقعا مثبت شد وداد وستد وخرید وفروش عادی شد! نتیجه اش رونق کسب وکار وبازار در سطح کلان وخرد خواهد بود ودیگر لازم نیست اینهمه داستان هزارویکشب به مردم بگوییم! مردم وظیفه خودرا میفهمند.به شرطی که صداقت دولت ثابت شود (2695857) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۵۲:۴۵
مالیات پول زوری‌ست که دولت از من می‌گیرد، که نباید! و بدجوری هم جریمه می‌کند. من یک مهندس ناظر و طراح برق در شهر مشهد، با توجه به پرینت کارکردم معاف از مالیات! اما به‌دلیل گم‌شدن برگ اظهارنامه در سال ۸۷، مشمول جریمه‌ی ۲۴۰۰۰۰۰۰ریالی شدم. پول حرامی که به‌زور، ظلم و جفا گرفته‌شود، هیچ نقشی در آبادانی کشور ندارد و صرف سوء مدیریت، ندانم‌کاری، کندن و پرکردن و ... می‌شود.
این است راز مالیات در کشور.
من برای کشورم (خود کودک بودم) شام نخورده‌ام، مادرم لباس دوخته و پدرم حقوق بخشیده، اما در کسب کار، سهمی ندارم، در استخدام، در پست و مقام. اما دیگران از مالیات معاف، یا با بی‌خدایی اسناد صوری می‌دهند و دولت برای چرخاندن دستش در جیب من است، مدیران نالایق هزینه‌شان از جیب من، برخی هم که اموال عمومی را نان خویش کرده‌اند و خدمات و فروش به اشخاص ارزان، اما از جیب دولت یا نهادها و شهرداری‌ها ( چون جیب من است) هم مدیر، هم خدمات‌دهنده دستی باز دارند! (2695865) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۵۶:۱۹
من مالیات می‌دهم. عوارض هم که قانونا حذف شده‌بود و آبونمان هم.
هر کسی هم که از راه برسد ۸٪ یا کمترک و بیشترک، مالیات و عوارضی وضع می‌کند.
این چار قرون پول من معلم ارزشش رو داره اینقده براش نقشه بکشین؟
مدرک فنی و سنوات منو ببرین بانک، ببرین شرکت فلان، یا حتی دستگاه دولتی با حجم کار کمتر، هر جایی، بعد ببین یه‌من ماست چقدر کره داره.
ناشکر نیستم، مظلومم. ظلمی بد. (2695881) (alef-10)
 
جانباز
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۸:۵۶:۲۷
تنها راه بروی رفت از وضعیت فعلی مالیاتی 1-شفاف ساز ی کسب وکار ....2-مبارزه جدی بدون تبعیض با فساد 3-مسدود کردن کلیه راههایی که منجر به فرار مالیاتی میشود 4-نظام مالیاتی سالم وعاری از رشوه و....5-نمود پیدا کردن نتایج پرداخت مالیات (2695882) (alef-10)
 
على
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۱۴:۴۳
تمام كشور هايى كه مردم مشتاقانه ماليات ميدهند يك وجه مشترك دارند و ان هم دولت سالم ونبود اختلاس رشوه و دزدى ميباشد تنها در اين صورت است كه مردم با عشق وعلاقه به ابادانى كشورشان ماليات را به صورت داو طلبانه ميدهند در ايران خيلى ها ميگويند هر چند صباحى عده اى اختلاس ميليا ردى ميكنند و پول بيتالمال را ميبرن. انوقت ما ماليات بدهيم كه بودجه تقويت شود من فكر ميكنم اگر ريشه فساد خشكيده شود مردم هم ماليات ميدهند هم اب وبرقو گاز كمتر مصرف ميكنند هم اشغال تو خيابون نميريزند خيلى ها ماليات نميدن چون از وضع فساد ادارى ناراحتند بايد كارى كرد مردم مملكتشان را بيشتر دوست داشته باشند تا خودشان خودكار به وظايفشان عمل كنند. (2695954) (alef-10)
 
املی
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۴۰:۱۴
سازمان امورمالیاتی برای اخذ مالیات و جلوگیری از فرار مالیات به راه حلهای زیر اقدام نماید
1- وجود کارمندان متدین و باایمان حلال خور در ممیزی ها و بازرسی ها بنده شاهد بودم و بارها شنیده میشود فلان کارخانه ویا فلان شرکت پخش برای ممیز و احیانا سرممیزی یکدستگاه خودروی گران قیمت خارجی هدیه داده اند تا اظهارنامه جعلی این شرکت و یا کارخانه را تایید و یا با مبلغ بسیار کم علی الراس درنظر بگیرند
2- بازرسی مکرر بازرسان مالیاتی از عمده فروشان و شرکتهای پخش و تولید کنندگان
3-هدفمند کردن کداقتصادی
4- جریمه سنگین و پلمپ شرکت که از دادن مالیات امتناع میورزد
5- هرگئنه نقل و انتقالات ملکی و وسائط نقلیه منوط به تسویه حساب دارایی باشد برای اندسته از شرکتهاو....
6- جلوگیری ازصادرات و واردات مواد اولیه برای کسانیکه مالیات نمی پردازند
7- مالیات شرکتها باید هرشش ماه یکبار حساب شود یعنی 6ماهه اول تسویه حساب شود درصورت تسویه حساب مجوز فعالیت برای شش ماهه دوم صادر شود
در شش ماهه اول علی الحساب برابر خرید وفروش صورت گیرد (2696045) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۰:۵۲:۳۵
نهادهایی که بی ضابطه و بدون حسابرسی واردات و صادرات می کنند باید مالیات بدهند مثل همه و بدون ملاحظه (2696247) (alef-3)
 
استاداقتصاد
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۱:۲۱:۴۶
بایدپایه های مالیاتی بخصوص دربخش بازار واصناف راگسترش داد (2696299) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۱:۵۱:۴۷
بیش از دو سال است که درآمدی ندارم ویارانه نیز دریافت نمی کنم اما اگر دولت واقعا میخواهد مالیات اخذ کند باید از هر درآمدی که واقعی باشد مالیات معقول اخذ کند و هر درآمدی شامل ارگانهای تحت پوشش نهاد رهبری ، آستان قدس رضوی ، شرکتهای تحت پوشش سپاه و ارتش و نیروی انتظامی ، بانکها (بخش خصولتی) باشد در حالیکه از بخش خصوصی واقعی از نفس افتاده مالیاتهای گزاف و غیرمنصفانه اخذ میشود . همچنین کلیه دریافتهای دولت در زیر فصل مالیات قرار بگیرد نه اینکه مالیات به اقسام مختلف ، بیمه تامین اجتماعی بر قراردادها ، عوارض مختلف و .... دریافت گردد . همچنین کارمندان امور مالیاتی فعلی اغلب مشکل دارند و نیز باید ابتدا فساد سازمان یافته از بین برود تا مردم نیز به دولت اعتماد کنند و هر کس که مالیات می پردازد باید بداند که مالیات پرداخت شده توسط وی در چه محلی مصرف میشود و مصرف مذکور مبنای اقتصادی و عقلایی داشته باشد و صرف مفتخوری های عده ای حقوق بگیر بی بازده یا فاسد نشود. به امید آن روز (2696378) (alef-13)
 
صادق
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۲:۲۲:۴۹
مالیات کارمندان دولت که مثل ناز ظهر و عصر همیشه ی خدا بطور منظم و مستمر اخذ شده ، حالا کی جرأت دارد برای اخذ مالیات ، اسمی از ثروتمندان ببرد؟ !
من چنین اراده ای نمی بینم . (2696463) (alef-13)
 
بنده خدا
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۲:۳۸:۲۶
تورم ظالمانه ترین نوع مالیات است هیچ جای دنیا اندازه ایران تورم نداره پس بیش از همه دنیا مالیات میدیم،
من کارمند بودم کارگاه تاسیس کردم تا شغل ایجاد کنم یکی از موانع اصلی که پشیمانم می کند اداره مالیاتی است.
در این مملکت باید کاسبی کنی نه کار تا داریی کاریت نداشته باشه،
با انجام یک کار 8 درصد ارزش افزوده، 17 درصد بیمه و مابقی هر چی ماند 25 درصد مالیات بردرآمد = دلال بازی یا رباخوری (سیستم بانکی)
پیشنهاد از چین و ترکیه یاد بگیرید (2696508) (alef-13)
 
کیومرث
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۳:۳۱:۰۱
تا جایی که من میدانم مالیات بیشتر برای آدمای کم درآمد هست.اونایی که درآمد بالایی دارن اکثرا یا مالیات نمیدن یا با رشوه دادن مالیات شونو به حد اقل میرسانند.به نظر من دولت باید گرفتن مالیات را ظابطه مند بکونه یه طوریکه کسی نتونه از دادن مالیاط فرار کنه واز طرف دیگه به کسی هم ظلم نشه این کار شدنی هست. (2696622) (alef-13)
 
وحید
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۳:۴۹:۵۳
برای جلوگیری از فرار مالیاتی اقدامات ذیل باید انجام بشه
1- خرید با کارت الکترونیکی و حذف اسکناس از مبادلات
2- گسترش سیستم های الکترونیکی فروش خرید
3- ایجاد سامانه الکترونیکی و یکپارچه ثبت کلیه معاملات خرید و فروش
با الکترونیکی شدن کلیه معاملات امکان فرار مالیاتی به صفر نزدیک میشه (2696658) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۷:۲۱:۴۳
جناب آقای وزیر

با سلام

شما فقط با تسلط بر بانکها و کنتری حساب اشخاص حقیقی و حقوق به راحتی می توانید جلوی فرار مالیاتی را بگیرید بخصوص در شرکت از ترفند جاری شرکا استفاده می شود شما باید شرکتها را وادار کنید که فقط در معاملاتشان از حسابهای شرکتی استفاده کنند و مجبور به افشای تمام اطلاعاتشان خواهند بود (2696858) (alef-10)
 
رسول
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۷:۳۶:۵۵
یکی از علل عدم تحقق درامدهای مالیاتی خود کارکنان اداره دارایی هستند.متاسفانه خیلی راحت کارکنان منافع شخصی را به منافع سازمانی ترجیح داده وسازمان را از وصول درامدهای واقعی و کلان بی نصیب میگذارند.درواقع ما بیشتر کتمان درامد داریم تا فرار مالیاتی.در اکثر سازمانهای درامدزا نیز به همینگونه است.طرف (بعضی از کارمندان) با دریافت مثلا یک میلیون تومان از واریز یکصد میلیون تومان به حساب سازمان جلوگیری میکنه.پیشنهاد میشه نخبگان طراحی سیستم های نوین راهی را ابداع کنند که تصمیم گیرنده و نظارت بر عهده سیستم باشد نه کارمند. (2696868) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۷:۴۴:۵۷
شناسایی کلیه مشاغل قابل پرداخت مالیات (2696883) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۳۱:۰۹
من یک مغازه دارم. هر سال تیر ماه به موقع مالیات مغازه را پرداخت کرده ام حتی در سالی مثل 88 که به علت بحران داخلی درآمدها بسیار اندک شده بود به همان میزان قبل مالیات دادم. سال 92 قبل از تیرماه اخطار آمد که به اداره مالیات مراجع کنم. و عنوان داشتند هر سال گروهی را انتخاب می کنند و دوباره به صورتی که خودشان می دانند حساب می کنند که کسی کمتر مالیات نداده باشد با این دلیل مجددا 3500000 تومان قبل از تیز پارسال از من مالیات گرفتند. حال شما پیدا کنید عدالت را.

حتما اگر راهی پیدا کنم در آینده از دادن مالیات فرار خواهم کرد. (2696946) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۴۴:۱۸
یکی از ضعف های بزرگ دولت های بعد از انقلاب- دست نزدن به سیستم مالیلتی زمان شاه بوده .همانطور که آنزمان پرداخت مالیلات شامل اموال خاندان پهلوی نمیشد- الان هم برخی موسسات از پرداخت مالیات معافند حالا تحت هر عنوان که باشد - با همان سیستم مالیاتی شاهنشاهی به موضوع نگاه میشود که باید اصلاح شود ولی در کل می توان سیستم مالیا تی را با کنترل حساب بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی بطور سالم و هملانند کشورهای دیگر تنظیم کرد. با این روش هم گردش مالی سازمانها و افراد و منابع ورود و خروج دارئی های مشخص میشود و هم مانعی بدر برابر پولشوئی و بخصوص پولهائی کثیف سرگردان ایجاد میشود.
البته برای شفاف سازی سیستم مالیاتی روشهای متعددی وجود دارد که اقایون خودشان بهتر میدانند ولی آنچه که مانع اجرای این امر شده و میشود- منافع افراد است که اجازه اینکار را نمیدهد مثل قانون " آز کجا آورده ای" که چند ده سال است که در مجمع نظام گرد و خاک می خورد - چرا چون نافی منافع برخی از آقایون از ما بهترانها است.
بنا بر این - راه حل وجود دارد ولی منافع افراد اجازه نمیدهد که مثلا قرارگاه خاتم الانبیا مالیاتش را بپردازد و یا سازمانها و فعالیت های دیگر مثل طلا فروشیها- آهن فروشی ها- فرش فروشی های بزرگ و غیره- چرا چونکه هر کدام از این اصناف سهم خواه انقلاب بوده و بجای عدالت- انتظار دیگری از حکومت انقلاب داشته و دارند و تجربه هم نشان داده که حکومت ها هم این سهم خواهی اقایون را برسمیت شناخته اند. (2696964) (alef-10)
 
بكايي
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۴۹:۱۵
ثبت تعاملات تجاري و سيستمي نمودن امور كه منتهي به شفافيت و مديريت اطلاعات مربوط به تعاملات مي گردد و كاملاً قابل دفاع و اقناع كننده خواهد بود.
استقرار يك سيستم موجب كشف ساير معضلات مرتبط بيرون از آن مي شود مثلاً قاچاق چون از مجراي غيرقانوني و غيررسمي است نمايان مي شود. آيا خرده فروشي كه اجناس عرضه شده اش خارج از مبادي قانوني از طريق مرزهاي بيروني با چند واسطه بدستش رسيده به نوعي در امر سهيم نيست؟ آيا اين امر پولشويي نيست؟ (2696970) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۵۳:۳۷
شفافیت در دخل و خرج همه مردم با الکترونیکی کردن همه معاملات ، خریدها و درآمدها که در کشورهای اروپا ، سوئد و استرالیا و کانادا و.... انجام میشود و مشکل فساد و دزدی قابل حل خواهد شد. این کوچکترین پیشرفتی است که الان در جهان انجام میشود احتیاجی به پیشنهاد ندارد این حق مسلم مردم است که با پیشرفتهای الکترونیکی زندگی مطمئن تری داشته باشند.شما که به هر قیمتی برای هسته ای شدن کم نمی گذارید و ادعای پیشرفت و توسعه دارید آنوقت این کمترین حق مسلم مردم را نمیبینید!! (2696978) (alef-10)
 
سید صادق
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۸:۵۹:۱۵
افراد که همیشه تمایل به فرار مالیاتی دارند. اما مشکل اول از مجریان قانون است. بعضی موارد نیز قانون مناسب وجود ندارد. مثلا اگر برای خانه‌های خالی مالیات وضع شود، با توجه به اینکه در طی مراحل ساخت خانه، دهها بار سازندگان به شهرداری و اداره دارایی و غیره مراجعه می‌کنند، کاملا امکان پذیر است که حساب و کتاب دقیق آپارتمانهای تهران در جایی ثبت شود و اینکه چه کسی در چه آپارتمانی ساکن است دقیقا معلوم باشد. از این رو به راحتی می‌توان آپارتمانهای خالی را شناسایی کرد. مطمینا اگر مالیاتی به اندازه حتی ۲۰ درصد اجاره سالیانه واحد مربوطه برای واحدهای خالی وضع گردد، هم مافیای مسکن آسیب جدی می‌بیند و قیمت مسکن پایین می‌آید و هم درآمد مناسبی برای دولت خواهد شد. (2696991) (alef-10)
 
طاهري
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۹:۳۴:۳۰
اينجانب به شخصه اگر بدانم كه
1- از همه ماليات به تناسب دارايي ها و درآمدش ماليات اخذ مي شود از طلا فروش گرفته تا معاملاتي ها
2- ماليات اخذ شده شفاف خرج شود و از خرج كردن در جهت زرق وبرق مديران نا لايق يا طرح هاي غيركارشناسانه جلوگيري شود .
حتما با جان دل با دستان خودم پرداخت خواهم كرد .
نمونه پرداخت ماليات ( خود اظهاري ) سهم خمس و زكاتي است كه قرن هاست ملت مسلمان با رضايت كامل و با دستان خود خدمت مراجع تقديم مي نمايند و اين نيست جز اين كه نسبت به ايشان و محل خرج آن اطمينان دارند . (2697050) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۲۲:۴۲
طلا فروشان نه تنها مالیات نمی دهند، بلکه مالیات هم می گیرند! فقط بخشی از ارزش افزوده 8 درصدی که از مشتری می گیرند را می پردازند و بقیه را بالا می کشند عزیزم!
جالبه در بعضی شهرها از مشتری گرفته می شود و در بعضی شهرها فقط از اجرت و در بعضی شهرها هم فقط اگر فاکتور بخواهید اخذ می شود!
حال آنکه این مبلغ معمولا چند صد هزارتومان در یک قلم معامله می باشد. (2697148) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۰۷:۳۲
دولت یا از ثروتمندان واهمه دارد یا ثروتمندان به علت قدرت سیاسی زیاد اینقدر راحت از مالیات فرار می کنند.
به عنوان مثال مالیات دلالن و بازاریان و پزسکان را هر بی سوادی می داند که دولت بسیار ناچیز اخذ می کند. ولی ظاهرا دولت از آنها ترس عجیبی دارد. بهرحال این ظلم بزرگی است که به مردم می شود. یعنی با عدم پرداخت مالیات ثروتمندان و پرداخت فقط توسط تولید کنندگان و کارمندان و کسانی که فعالیت شفاف دارند، عملا ثروتمندان سر سفره فقرا می نشینند. (2697118) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۳۶:۰۴
با سلام . استفاده از تجربیات کشور های موفق در دریافت مالیات همراه با ایجاد زیر ساخت ها و امکانات که تسهیل این امر را به پیش برد تجربه را دوباره تجربه کردن خطاست پس باید از تجربه کسانی این راه پیموده اند استفاده کرد (2697190) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۵۰:۵۸
تا حالا فکر کردید که چرا با اینکه ...می تواند با گرفتن مالیات در بازار کسب کار شفافیت ایجاد کند و هم برای خود کسب درآمد داشته باشد، این کار را نمی کند؟؟
تا وقتی که...افراد در حال کار در آن ، خودشان در حال انجام فعالیت اقتصادی هستند، هیچ وقت در کشور مالیات به حق گرفته نخواهد . چون باعث می شود که روشهای ثروت اندوزی آنها مشخص شود. مثال آن هم کنترل حسابهای بانکی و جریان نقدینگی است. ....به راحتی می تواند حسابهای بانکی را کنترل کند و به این طریق مالیات دقیق و شفاف هر شخص را به راحتی روشن کند . پس چرا این کار را نمی کند؟؟؟
در کل اخذ درست مالیات باعث شفافیت و رونق کسب کار می شود و فقط با اخذ درست مالیات است که می توان نظام بازار را با قانون عرضه و تقاضا مدیریت و فساد از میان برداشته و عدالت اجتماعی که شعار این انقلاب است را محقق شود.
ولی ... (2697225) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۵۳:۰۸
آقا جان اگر مردم اثرات مثبت ارائه مالیات را مانند اروپا حس کنند حتما ترغیب می شوند.
یک مثال ساده:
...مثلا ببینند که هنگام گرفتاری و مریضی به هر بیمارستانی که مراجعه می کنند با کارت ارائه مالیات ، مانند پروانه دور آنان میگردند و به دردشان بدون مطالبه مالی سنگین رسیدگی می کنند و در انتها 2 روز بعد از ترخیص و رفع گرفتاری 90% هزینه را بیمه می دهد و 10% فرانشیز آنرا خودشان در صورت رضایتمندی می دهندو...
آنوقت اینجا هم می شود سوئیس !
این یک مثال است
...

آقای وزیر شکمتان سیر است از گرسنه ها بی خبرید.
چرا اینقدر با قیمت نان ور میروید ؟!
کمی " مانند سابق" با لباس مبدل در بین فقرای جامعه بگردید خواهید دید " نان " آخرین امید یک فرد فقیر و گرسنه است که با آن سد جوع کند، شما اگر....مراعات "پابرهنگان و مستضعفین" را می کردید و با "نان" مردم بازی نمی کردید.
به ... (2697233) (alef-11)
 
قرتاسي
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۵۸:۳۳
از كارمندان 3برابر ماليات بگيرن تا عبرت ديگران شوند. آقا بخدا خجالتي داره از حقوق 1 و نيم ميليوني دارن ماليات مي گيرند اما بنك داران اصلا ماليات واقعي نمي دهند. طلافروشان كه بدتر . بيچاره اين كارمندان كه همش بايد ماليات بدهند (2697248) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۱:۰۷:۲۸
باسلام و تشكر از اين بررسي مغيد و سازنده موارد ذيل باگاهي مي رسد . ١- ايجاد سيستم يكپارچه دريافت خزانه داري ( دريافت و پرداخت ) جهت استقرار در تمامي شركتها ٢- لينك كردن سيستم بانكها و موسسات. مال اعتباري. گمرك ، سازمان بنادر و كشتيراني ، پايانه هاي صدور بارنامه داخلي. و سيستم سازمان تامين اجتماعي و ثبت شركتها و بانك مركزي با سامانه هاي سازمان امور امور مالياتي و امكان دستيابي هريك به بانك اطلاعاتي. ديگري. ٣- طراحي سيستم مخاسبه ماليات مكانيزه بر مبناي برايند اطلاعات ثبت شده در سيستم هاي بند ١و ٢ به نحوي كه نقش دخالت. عامل اتساني و ارتباط مستقيم مو دي و مميز مالياتي حذف شود ٤- عدم قبول هر گونه پرداخت. نقدي. براي هزينه هاي قابل قبول مالياتي بالاتر از ٢٥ميليون ريال و الزام پرداخت. الكترونيكي براي مبالغ بيش از ٥ ٢ميليون ريال ٥-حذف هرگونه تشخيص علي الراس و توافق و بخشودگي از سيستم مالياتي و محاسبه و مطالبه و وصول مكانيزه و سيستمي ماليات بر مبناي. داده هاي سيستمي
٦-حذف معافيت مالياتي كليه فعالان اقتصادي ٧-اختصاص روزانه نيم ساعت از تبليغات صداو سيما به ترويج فرهنگ مالياتي ٨- مشخص نمودن. اهداف و برنامه ها و اثار در امد هاي مالياتي در زندگي جاري و اينده مملكت براي مردم ٩ - مبارزه جدي و غير سياسي با مفاسد اقتصادي ١٠- جلوگيري از خاصه خرجيها و بريز و بپاش هاي دولتي ١٠- ممنوعيت هرگونه مراسم كلنگ زني و افتتاحيه و .... پر هزينه كه انگيزه پرداخت ماليات براي. اينگونه مراسم را در مردم. از بين مي برد (2697278) (alef-10)
 
سيد محمد رضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۱:۱۷:۰۵
شفاف نمودن درامدها، به خصوص در مورد پرداختي ها به كارمندان دولت، پاداش ها و مزايايي كه به بعضي كارمندان پرداخت مي شود ، نمي شود معلم يا كارمندي كه ماهيانه حكم حقوقي برابري دارند مبناي ماليات قرار گيرد چرا كه بسياري كارمندان دولت مزايايي دارند كه به عنوان مثال قشر اموزش و پرورش از ان محرومند.
در مورد مشاغل آزاد هم، شغل هاي پردرامد و كم درامد از هم تفكيك شوند و مبناي ماليات مشخص شود
سيستم متمركزي براي دريافت ماليات وجود داشته باشد كه كنترل بيشتري وجود داشته باشد و فرار مالياتي كمتر شود.
متاسفانه سلايق و روابط تاثير زيادي بر براورد ماليات دارد اين جنبه هم توجه شود. (2697320) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۱:۲۸:۴۲
99 در صد اقتصاد در دست بنیادها است که مالیات معاف اند و چون مالیات صرف عمرانی نمی شود و تحصیل رایگان نیست و امنیت شغلی وجود ندارد و استرس فردا چه میشود مردم را مال اندوز کرده (2697379) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۲:۵۸:۳۲
هیچ راهی ندارد جز دسترسی آزاد و شفافیت در اطلاعات
اگر دولت در دخل و خرج خود شفاف عمل کنید.
مردم هم همینطور خواهند شد. وقتی میلیلارد ها پول گم میشه شما از مردم انتظار داری با چه حسن نیتی مالیات بدهند؟؟؟؟ (2697743) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۳:۲۱:۵۲
فقط قشر ضعیفه که داره مالیات پرداخت میکنه و دولت در قدم اول باید از طلافروشان و اقازاده ها و همچنین چندشغله های دولتی با توجه به درامدشون مالیات بگیره و سپس به فکر فرهنگ سازی برای بقیه مردم باشه (2697847) (alef-11)
 
فاطما
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۴:۲۳:۲۵
تا زمانیکه دزدی غارت و بیعدالتی در این کشور حرف اول را میزند.آنهای که با پول های باد آورده زندگی میکنند.چون قدرت دارند کسی جرات ندارد از آنها مالیات بگیرد و بقیه هم این چپاول را میبینند تمایلی به پرداخت مالیات ندارند.شما از کارمند و کارگر مالیات کم کنید کافی است (2698123) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۴:۲۶:۱۳
دلالان واسطه گران زمین خواران بساز و بفروش ها بیشترین در آمد را دارند ولی مالیاتی نمیدهند
باید نحوه شناسایی آنها و در امدشان در دستور کار دولت قرار داد
و باید همه ارگانها نظامی و غیر نظامی هم که کار اقتصادی میکنند درآمدشان مورد حساب رسی قرار گرفته واز آنها نیز مالیات گرفته شود. (2698142) (alef-11)
 
اکبر
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۵:۲۶:۱۰
مشکل اصلی اینه 90 درصد مالیات نمیدن اون 10 درصدی که هم میخوان برن مالیات بدن این ممیز های مالیاتی طوری باهاشون رفتار میکنن که پشیمون میشن و ترجیح میدن برن جز اون 90 درصد مخصوصا با این قوانین دست و پا گیر مالیاتی ماده 169 و..... که وقتی از خریدار طلب کد ملی یا اقتصادی میکنی دیگه ازت چیزی نمیخره بعد میری مالیات 10 درصد از کل معامله یا همون سود رو جریمه میکنن . (2698392) (alef-11)
 
محسن
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۵:۳۰:۵۶
خيلي ساده
كنترل حساب بانكي وافزايش مبلغ آن
تازه اونيكه بدون زحمت حتي حلال بدست آورده ماليات بيشتربدهد و توليد كننده كه از قبل او چهار نفر هم مشغول هستند كمتر بدهد (2698410) (alef-11)
 
علی بابا
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۵:۴۹:۴۱
سلام
مگه مجلس جایی هم برای مالیات باقی گذاشته که می پرسید مردم چه جوری تشویق بشن
تا جایی که یاد میاد مجلس از همه کارهایی که توی ایران انجام میشه درصد میگیره و دستور داده اینقدر درصد بگیرد بریزید به اینجا و اونجا
همین امروز شنید که مجلس تایین کرد که 10 درصد به نرخ پیامکها اضافه بشه و واریز بشه به فلان محل
میدونید من اگه بدونم یه جا فقط میخوام مالیات بپردازم و معلوم هم هست که چقدره با جون و دل میدم ولی این جوری که سراغ هر چی میرم یه درصد روشه یا یه مالیات خاص خسته میشم از این همه پرداختهای جورواجور و سعی میکنم که دیگه ازشون فرار کنم (2698485) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۶:۰۸:۳۱
1- مجوزهای کسب و کار ساده تر صادر شود
2- در مقابل اشتغال هر یک نفر معافیت هایی در پرداخت مالیات و یا حق بیمه به به کارآفرین داده شود
3- تسهیلات بانکی با شرایط مناسب و سود کم به صاحبان واحدهای مختلف تعلق گیرد
4- مشارکت واقعی بانک ها با وام گیرندگان در طرح های اقتصادی (2698582) (alef-11)
 
احمدک
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۶:۴۵:۰۵
اقا یا خانم الف این یکی را درج کن شما گفتید بنویس ولی شدی سانسورچی جدا ناشی ا-ساختار سازمان وقانون مالیاتها باید عوض شود 2- ساختار سازمان کوچک وقانون ساده وهمه فهم 3-طبقه بندی ساده ای صورت گیرد وبرای هرطبقه سندیکای انها مجوز افتتاح صادر وهرگونه معاملاتی که صورت میگیرد با سندیکا انلاین باشد مثل اتاق بازرگانی برای واردات وصادرات وسندیکای صنایع بزرگ سندیکای ،صنایع کوچک سندیکای معادن وکلیه فروشندگان که اصطلاحا مشاغل گفته میشود از صندوقهای انلاین وصل به سندیکا واتحادیه ذیربط باشند وممیز مالیاتی کاری با افراد نداشته باشد از طریق سندیکاها واتحادیه ها با حسابرسی صندوقها فروش وهزینه ودرامد مشمول مالیات را مشخص واتحادیه مکلف به وصول وجه وواریز خواهد بود این بهترین راه که ممیزین مالیاتی به صورت سنتی وارتباط با مودی را به حداقل میرساند ونرخ مالیات نیز ساده ودرصد مشخص از درامد مودی باشد کارکنان سازمان مالیاتی به 20 درصد میرسند وفساد را ریشه کن خواهد کرد وسندیکا واتحادیه جای کلیه ارگانهای ذیزبط دولتی را خواهد گرفت وهیچ هزینه ای برای دولت نخواهد داشت 4-مالیاتهای ارث ونقل وانتقال وسایر مالیاتها نیز به دستگاههایی مانند دفاتر اسناد رسمی با روشهای کنترلی انلاین صورت گیرد 5- قانون مالیاتها خلاصه وساده وهمه فهم باشد که نیاز به فیلسوفان مالیاتی حذف شود (2698707) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۶:۴۶:۲۸
مجموعه آحاد جامعه باید باتغییر واصلاح بطرف برخی ویژه گیها که تغییردررفتار راباعث میشوند ، حرکت کنند .
اگرجامعه دچار عدم احساس وابستگی ملی شود .
اگرجامعه بی اطلاع ویاکم اطلاع ویابی اعتقاد ازاثرنقش توسعه اقتصادی ، فرهنگی وسیاسی درسطح خرد وکلان جامعه باشد .
اگرجامعه تهی ازعدم احساس نقش واهمیت وجود خود درتوسعه جامعه باشد .
آنگاه استکه جامعه تلاش درفرارازپرداخت مالیات پیدامی کند .
آنگاه استکه مشارکت درتأمین هزینه های توسعه ملی رامنبع درآمد وکسب وکارجدیدبرای خود می بیند .
آنگاه استکه بادوری ازعدل وانصاف وشعائردینی واخلاق کسب وکار به خواسته مشتریان ، به صدای آژیر آمبولانس ، وفرهنگ ترافیک وغیره ، بی اعتنایی می کند .
چراکه ، بی اعتقادی ناشی ازبی اعتمادی درجامعه حاکم شده است . (2698711) (alef-11)
 
کارشناس مالی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۸:۰۵:۲۶
ای کاش طراح این سوال بجای استفاده از واژه "مردم" ثروتمندان و اشخاص حقوقی و فعالان اقصادی یا هر نام مرتبط دیگه رو استفاده میکرد.
به نظر من بیشترین مالیات را بطور شفاف مردم عادی و کارمندان پرداخت میکنند. تمامی اقلام مرتبط با معیشت خانواده ها مالیات ارزش افزوده داره و حقوق بگیر های ساده هم که ماهانه مالیاتشونو میدن.
نمونه بارز طلافروشا هستن که 8درصد ارزش افزوده از مردم میگیرن بدون اینکه تو دفاترشون ثبت کننو به دولت برگردونن؟ (2698954) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۷:۳۸:۰۸
بایستی برخورد شدید با طلا فروشان بشود .موضوع همینه که دولت مالیات را نمیتونه از ثروتمند بگیره همش از جیب قشر متوسط جامعه پرداخت میشه.بایستی ارگانی جهت کنترل شدید این موارد وارد شده و با برخورد قانونی و شدید نه تذکر الکی و .... (2700136) (alef-7)
 
الف ر
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۱:۱۷:۳۵
مردم از پرداخت مالیات ابائی ندارند اما آنچه که مردم از پرداخت مالیات امتناع میکنند بی عدالتی در مالیات است متاسفانه کسی نمی خواهد آن را باور کند اصلی ترین عامل عدالت مرجع دادرسی مستقل است که این امر در سازمان مالیاتی از نظر مسئولان کشور ی مغفول ماتده این تجربه 30 سال خدمتم است که بخشی از آن رادر کسوت نماینده کمیسیون طی کردم ر (2699411) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۱:۱۸:۴۳
تا زماني كه مردم به سلامت اقتصادي سيستم ايمان نياورند و اين احساس به انها دست ندهد كه ماليات انها در راه درست هزينه مي شود به راحتي ماليات نخواهند داد،
هم اكنون حتي مردم به كميته إمداد هم بي اعتماد شده اند و صداقت خود را مستقيم به نيازمندان مي رسانند به جاي اينكه به صندوق صدقات بريزند (2699412) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۷:۳۴:۵۱
شما وضع کارمندان کمیته امداد را بررسی بکن ببین در چه رفاهی دارند زندگی میکنند .مردم میفهمند .. نیستند (2700132) (alef-7)
 
هماىون كمالى
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۱:۲۹:۱۹
كليه شركتهايى كه براى فرار از ماليات خود را وابسته به ارگان و نهاد هاى نظامى و خيريه هاو بنياد ها كرده اند بايستى شناسايى شده وتوسط بالاترين مسئولان مالياتى وحقوقى شفاف سازى. وتعيين تكليف شوند تا حقى ازقشر متوسط جامعه ظايع نشود و عدالت مالياتى اجرا شود (2699423) (alef-3)
 
کارمند
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۲:۰۲:۰۳
بنده با 20 سال سابقه کار و فیش حقوقی یک میلیون سیصد هزاری با داشتن 3فرزند محصل یک ریال راضی نیستم از حقوقم مالیات کسر شود و هر ماه هم نفرین می کنم و حلال ندارم مالیاتی که از حقوقم کسر می شود سر پل صراط جلوی اینها را خواهم گرفت (2699505) (alef-11)
 
یه نفر
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۲۳:۵۹:۲۲
با عرض پوزش همون قانونی که به موجب اون شما حقوق میگیرید همون قانون از حقوق شما مالیات میگیره پس بجای نفرین و بد وبیراه گفتن بفکر کوشش و تلاش و حلال کردن حقوقت باش واگر نارضی هستی مدیونی اگه استعفا ندی و جاتو ندی به یک ادم شایسته (2704632) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۲:۴۱:۱۵
1- مستقل شدن سازمان امور مالیاتی و زیر نظر ریاست جمهوری
2-هماهنگی و در اختیار گذاشتن اطلاعات مربوطه دستگاه های دولتی نظیر ثبت احوال - ثبت شرکت ها- بانک ها - گمرگات-اتاق بازرگانی و اتحادیه ها با سازمان امور مالیاتی
3-نصب سیستم های بسیار قوی رایانه و لینک شدن سرور های دستگاه های صدر الاشاره با سازمان امور مالیاتی
4-نصب صندوق های فروش مکانیزه و واریز آنلاین مالیات به حساب خزانه
5- اخذ مالیات سنگین بر اجناس لوکس و خارجی و وارداتی
6- مالیات پرداختی مردم هر استان و هزینه کردن آن برای همان استان به استثنای تهران و چند استان دیگر
7-افزایش نیروی انسانی کارامد سازمان امور مالیاتی مناسب با پرونده های مالیاتی
8- اخذ جرایم سنگین مالیاتی و عدم معافیت مالیاتی برای کسانی که کتمان درآمد دارند
9-اخذ مالیات هر استان متناسب با وضعیت آن استان
10-اخذ مالیات کمتر از تولید کنندگان (2699622) (alef-3)
 
میثم
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۷:۱۶:۵۴
اگر مردم مطمئن باشند که پول مالیات آنها برای خودشان با مدیریت صحیح هزینه خواهد شد و نیز همه در این مورد در برابر قانون یکسانند، راضی به پرداخت به موقع آن می شوند. اما تا وقتی دانه درشت ها از پرداخت مالیات معاف می شوند و همچنین این همه شک و تردید که نسبت به هزینه کرد ثروت های کشور از نظر مردم وجود دارد، فعلا عموم مردم با پرداخت مالیات برای پر کردن جیب امثال مختلسین محترم مخالفند. (2700121) (alef-7)
 
یوزارسیف
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۷:۲۹:۴۳
روز خوش.
معافیت مالیاتی تولیدکنندگان
گرفتن مالیات از اقتصاد زیرزمینی
استفاده از کارشناسان حسابداری خبره برای بستن راههای فرار مالیاتی
بیشتر ممیزین افراد کم تجربه هستند.حتی بسیاری از آنها رشته تحصیلیشون امور مالی نیست..
من کارشناس حسابداری با 25 سال سابقه کاری هستم.و راههای فرار آقایان از مالیات را میدانم.این توانمندی را یه رایگان در اختیار سازمان امور مالیاتی میگذارم.
تا شاید بتوان جلوی ثروتهای بادآورده را گرفت.ریشه دلالی و بنکداری باید خشکانده شود. (2700126) (alef-7)
 
کمال
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۷:۳۲:۲۱
اولین مرحله مبارزه شدید با گرانفروشی و دلالی است.چون هرچه قدر مالیات بگیری دلال و .. از مردم میگیرند با گرانفروشی و احتکار.
مرحله بعد ترویج مردم به استفاده از کارت های بانکی و حذف پول از گردش مالی
مرحله سوم بررسی گردش مالی صاحب شغل و محاسبه مالیات
4.شروع این عملیات از ثروتمندان نه کاسب محل
5. مبارزه و برخورد شدید قضایی و جریمه و حبس مامورین مالیاتی متخلف که در جامعه شناخته شده اند. (2700129) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۸:۵۶:۰۸
پیشنهاد میکنم بر دزدی و اختلاس مالیات قراردهند باور کنید با درآمد آن میشود دوکشور دیگر هم اداره کرد (2700271) (alef-7)
 
اسدالهی
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۹:۲۸:۲۶
بنام خدا
تا موقعی که اطلاعات مالی افراد و بنگاهها و سیستم مالیاتی کشور و مسئولین شفاف و کار امد نباشد مردم بیش از همه مالیات میدهند ولی مبالغ آن کمتر از واقع نشان داده شده و فشار بر اقشار ضعیف و مصرف کننده بیشتر خواهد بود بنابر این میل به پرداخت کاهش و فرار از مالیات افزایش خواهد یافت و در نتیجه برخی افراد و بنگاهها برای فرار از مالیات درامد های خود را کمتر از واقعیت افشا کرده و در صورت وجود هرگونه سد معبری در راه ندادن مالیات با رشوه و زیر میزی به مدیران مربوطه به این مهم دست می یابند
لذا به نظر بنده دولت بایستی اولاً سیستمهای مالی و مالیاتی کشور را شفاف کند .
دوماً امکان دست بردن افراد را در فایلهای اطلاعاتی درآمدی افراد و بنگاهها به صفر برساند
سوماً تخفیف مالیات را فقط برای تولید و صادرات لحاظ نماید و هیچ ارگان و شخص و بنگاه دیگری تخفیف مالیاتی نگیرد
چهارماً با یک کاسه کردن سبد مالیاتی کشور که ظلم مضاعفی بر مصرف کننده است میزان مالیات واقعی هر کالا یا خدمتی را اعلام کند
توضیح : مثلاً 10 درصد مالیات حقوق را ابتدا از کارمند میگیرد سپس 25 درصد مالیات تولید را که از تولید کننده گرفته است به مصرف کننده تحمیل میکند
8 درصد مالیات ارزش افزئوده را از مصرف کننده میگیرد مالیات و عوارض گمرکی ، سهم شهرداری ، راهنمایی و رانندگی ، و ..... و همچنین مالیات بر خدمات حمل و نقل ، باربری ، فروش و .... که جمعاً بالغ بر 50 درصد قیمت یک کالاست مالیات پرداختی بر مصرف کننده میباشد .
پنجماً با کاهش نرخ مالیات میل به پرداخت را در افراد و بنگاهها افزایش دهند
در آخر سهم مالیات را در انجام فعالیتهای جاری و عمرانی هر منطقه به اطلاع جامعه برسانند
مثلاً اگر مردم اصفهان متوجه شوند که با پول مالیات آنها یک بیمارستان یا ورزشگاه یا کارخانه در آن شهر ایجاد شده که موجب کاهش نرخ بیکاری و افزایش رفاه آنها در آینده میشود و این پول در جاهایی که به آنها مربوط نیست هزینه نمی شودبا رغبت بیشتری مالیات پرداخت میکنند. (2700336) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۹:۴۶:۲۳
از مجموعه های تحت نظر رهبر گرفته تا پایین همه مالیات بدهند. (2700369) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۹:۵۷:۵۲
معافیت مالیاتی قرار گاهها واستانهای مقدس که فعالیت اقتصادی میکنند را حذف کنید در امدهای مالیاتی دو برابر میشود (2700396) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۱۲:۰۰:۱۸
گرفتن مالیات یگ راه رفته ای است که در همه حکومتها عمل مشود با بومی کردن ان می توان اقدام کرد اگر مجلس در امور اجرایی دخالت نکند منظور بعضی از نمایندگان روند اجرایی به مراتب بهتر خواهد شد منظورم عزل ونصب هاست اگر شایسته سالاری ملاک انتخاب مدیران باشد نتیجه غیر از این خواهد بود اگر در نظام اداری بمعنای واقعی تحول ایجاد شود اگر دولت الکترونیک دخالت ونقش مراجعه حضوری را کم رنگ کند صورت میتوان امیدوار بود (2700694) (alef-7)
 
مهمان
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۱۴:۰۷:۳۶
عموم مردم کیه؟ کارمند و معلم و ... هستند که مالیات ازشون کم میشه.فقط میمونن کارخونه داران و فوتبالیست ها و کله گنده ها که اصلا نمیدونن مالیات چیه!!!!!!
اگر همه مردم نتیجه مثبت پرداخت مالیات رو ببینن خودشون راغب میشن اما با این دزدی ها و اختلاس ها اعتماد ملت از بین میره (2701062) (alef-7)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۱۴:۱۹:۵۱
زمانی کد ملی وجود نداشت. اگر کد ملی را معادل social security number بدانیم با این کد خیلی کارها میتوان کرد منتها دولتی ها چون به ضرر خودشان است کاربری های کامل آنرا راه اندازی نمیکنند. تا آنجا که برای مانیتور کردن عملیات عامه مربوط میشود خوب استفاده میکنند ولی وقتی نوبت به مانیتور کردن کله گنده های اقتصادی میشود که اغلب هم از خودشان هستند همهساکت میشوند. تمام اطلاعات اقتصادی افراد بر مبنای شماره ملی باید ثبت گردد این کار سال هاست در کشورهای پیشرفته صورت میگیرد.در آمریکا همینطوری نمیشود وام گرفت. اگر مالیات دهنده نباشی این بدین معنی است که تو فعالیت اقتصادی مولدی انجام نمیدهی که به تو وامی تعلق گیرد. برای همین همه سعی میکنند مالیات هایشان را بپردازند چون آنکس که مالیات بیشتری داده بیشتر میتواند از وام استفاده کند. آیا نمیشود وقتی یک بنگاه تقاضای وام میکند بر مبنای رقم مالیت او ارزیابیش کرد و همینطور در مقابل چند کیلو سفته سرمایه بیت المال را در اختیار آن دلال تولید گر نما قرار نداد؟ همه میدانیم و دیده ایم وقتی بنگاه های به اصطلاح اقتصادی می خواهند وام بگیرند، خود رئیس بانک و معاونش به دفتر ایشان ها تشریف میاورند و چندین میلیارد سهم بیت المال را در مقابل کیک بک و یا به قول خودمان شیتیلی به آقای وام گیرنده تقدیم میکنند. جلوگیری از این گونه خطا ها و راه کارهای مقابله با آن هیچ سیکرت نیست. این روش ها ده ها سال است در کشورهای پیشرفت ایجاد شده و در دسترس است. لازم هم نیست به سعی و خطا دست زد و از مردم غیر حرفه ای نظر خواست. کاش بخواهند کاری را بکنند. فقط لازم است از مشاوران و خبرگان بین المللی در این زمینه کمک بگیرند و بلدم بلدم درنیاورند آنوقت میشود میانبر زده کارها را به سامان رساند. و الا همه اینها برای سرگرم کردن مردم است. (2701088) (alef-7)
 
خوشخیال
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۲۰:۵۰:۱۱
ثروتمندان ما که صددرصد اقازاده هستن کلا از همه چیز معافن مابقی مردم بدبخت هم که بلعخره دارن مالیات رو به پرنس جان میدن چه بخوان چه نخوان لذا دیگه نیاز به تشویق ندارن شما هم خوش باش ما که خوشیم راحته راحت (2702006) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۰:۳۲:۵۹
هیچیک از مسئولین به این همه نظر نگاه نمیکنند اما همیشه گفتیم پرداخت حق کشف به مامورین و تامین زندگی ایشان راه حل مشکلات کشور است. اگر کارمند دارایی نترسد میتواند از تمام مسئولین کارخانه دار مالیات بگیرد نه معاف کند و رشوه بگیرد. (2703030) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۲:۵۷:۱۵
پولدارها از جکومت خارج شوند (2703389) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۴:۰۷:۲۰
مالیات زمانی‌ پرداختش را مردم می‌پذیرند که :

۱.فساد اداری و رانت خاری نباشد

۲:مردم در مقابل پرداخت مالیات احساس کنند کاری برای آنها میشود

۳:حساب و کتاب مقامات بالای رژیم شفاف باشد (2703571) (alef-7)
 
یه نفر
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۲۳:۵۴:۳۹
به نظر من بایدمالیات بر درآمد کلا حذف و مالیات بر مصرف با نرخ بالاتری وضع شود چون حتی دلالان و اشخاصی که درامد های پنهان و نامعلوم دارند بالاخره می خواهند انرا مصرف کنند پس مالیات بر مصرف بهتر جواب میده هم جلوی مصارف بی رویه رو میگیره و از واردات بی اندازه که برای تقاضاهای بیش از حد صورت میگیره جلوگیری می کنه . و کلی دلایل کارشناسی که اینجا محل بحثش نیست . (2704625) (alef-7)
 
نجف زاده
۱۳۹۳-۱۲-۰۶ ۱۱:۲۰:۵۳
با سلام
همسر بنده صاحب شغلی است که حداقل درامد ماهیانه اش از شغل دوم ماهی 5 میلیون است.اما بابت این درامد هیچگونه مالیاتی نمی دهدبا کنکاشی که فقط در صاحبان مشاغل همگون با همسرم داشتم اگر اتفاقهای ذیل رخ دهد امکان فرار مالیاتی را به حد اقل خواهد رساند
اگر هر نظام صنفی که مجاز به ارائه مجوز است از صاحب امتیاز یک شماره حساب ویژه همان کسب و کار اخذ کند بانک عامل فرقی نمی کند.مهم اختصاص شماره حساب ویژه به کار ویژه است.
سپس ناظران هر صنف با تشکیل تیم های بازرسی این فرایند را چک نمایند.تا صاحبان مشاغل دستگاه های کارت خوان مربوط به حسابهای دیگر مغایر با حساب معرفی شده را در دسترس مشتری قرار ندهند. ویا همه آن حسابها را به صنف معرفی کرده باشد.
سازمان امور مالیاتی مجاز به اخذ گزارش گیری از آن حسابها بصورت سالیانه یا دوره ای باشد.مالیات واقعی بر درامد واقعی افراد قابل تعیین خواهد بود.خرید و فروش را از حالت نقل و انتقال پول نقدی با فرهنگ سازی و یا حتی وضع قوانین تشویقی و تنبیهی حتی حداقل برای مبالغ درشت ممنوع کنند.
یا می توان برای آحاد افراد جامعه کارتهای اعتباری صادر نمود ولی هر فرد مجاز به داشتن یک تعداد محدود حساب باشد.نه مثل امروز که انگار هر کس باید به تعداد بانکهای کشور عابر بانک داشته باشد.
موسسات مالی و اعتباری فاقد مجوز و بدور از نظارت برچیده شوند تا امکان پولشویی و یا پنهان سازی حسابها وجود نداشته باشد. (2705304) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۷ ۲۳:۵۲:۱۴
بنده معتقدم اول باید از روسای سه قوه مالیات کلان بگیرند .آنان نیز نمایندگان و وزرا و قضات را مکلف کنند . آخرین نفرات مردم باشند. (2708840) (alef-13)
 
زینالی
۱۳۹۳-۱۲-۰۹ ۲۲:۳۹:۴۶
به بدهکارآن بدبخت مالیاتی برسید که در تحریم کالا وارد کشور کرده اند. (2712309) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۷:۵۳:۰۸
به نظر من مردم ایران هر چیزیی خواستند بخرند یا هر خدمتی دریافت کنند مستقیما پول آن را به حساب اداره دارائی بریزند و آخر هر ماه اداره دارائی رحم کند و نان بخور و نمیری به مردم بدهد ؟؟!!!!!!!!!! یعنی وقتی کسی میخواهد عمل جراحی انجام بدهد پول را به حساب دارائی بریزد و در آخر ماه مبلغی به پزشک بدهند تا از گرسنگی نمیرد و پزشک هم دعا گو باشد؟ (2996466) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.