نظر منتشر شده
۱۵۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 336996
چرا درس خواندید؟
بخش تعاملی الف - سجاد رحیمی، 17 اسفند 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۵۲


مجلس شورای اسلامی باید هم اکنون طرح و فکری عملیاتی را برای جوانان تحصیل کرده پیاده سازی نماید.

طبق آمار حدود ۱۱۰هزار دکتر بیکار در کشور داریم؛

به این اضافه کنیم خیل عظیم تحصیل کردگان شاغل در بخش خصوصی که نمی توانند مطمئن باشند آیا سه ماه بعد نه! یک ماه بعد شغل خود را دارند؟

در کنار همه این ها تحصیل کردگانی که سنشان سی و یا حتی بیشتر شده است، اما هنوز سابقه کار و بیمه ندارند.

بزرگترین استرس امروز خانواده ها، جوانانشان است. شعارهای ازدواج آسان که نمونه آن را به گفته کارشناسان در عملکرد ضعیف سامانه همسان گزینی تبیان مشاهده کردیم (۲۰۰۰۰ثبت نامی و تنها ۱۹۰ازدواج!) بدون حداقل داشتن کار با ثبات نسبی و امنیت درآمدی ممکن نیست.

جوان تحصیل کرده ارشد و حتی دکترای خود را گرفته است، اما هنوز دستش در جیب پدر است. گمان نکنیم او احساس خوبی دارد و یا تنبل و بی عار است. خیر! او عمرش را و جوانیش را صرف درس کرده است؛ درس و دانشگاهی که مورد تأیید حکومت و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است. برخی مسؤولان و مدیران به راستی چه فکری پیش خود می کنند که انگشت اتهام (و شاید هم دلسوزی) را به سمت جوانان می برند و می گویند:

"چرا درس خواندید؟! شما نباید درس می خواندید. الان هم اگر نان و ماستی می خواهید، بروید فنی و حرفه ای یاد بگیرید تا بعد شاید یک کارگر بشوید!" البته کارگری شغل شریفی است، اما در جامعه ایران چه جایگاه و حقوق و مزایایی دارد؟

مدیران! اگر به جوانان نرسید، آن دنیا باید نزد خداوند پاسخگو باشید. جوانی که کار نداشته باشد، نمی تواند ازدواج کند. یا به احتمال فراوان سراغ فحشا و فساد می رود.

جوانان تحصیل کرده تحت شدیدترین فشارهای مختلف قرار دارند که خانواده های آنان نیز خواهی نخواهی درگیر این موارد خواهند شد.

مدیران! نمایندگان مجلس! جوانان را به سر کار دولتی با امنیت شغلی بفرستید. از زیر بار مسؤولیت با بهانه، شانه خالی نکنید! بخش خصوصی و آموزش فنی و حرفه ای برای جوان تحصیل کرده، آب و نان نمی شود. باور کنید آن دکتری که راننده تاکسی شده است، از جهات بسیار دیگر هم به خود، هم خانواده و هم کشور از هر نظر و حتی اقتصادی آسیب می زند!
 
کلمات کلیدی : سجاد رحیمی مدیسه
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۰۱:۱۱
نمی‌خوام خدای نکرده دوستان تحصیل‌کرده‌ در ایران را بیسواد بنامم... آنها گناهی ندارند... امکانات نبوده... ولی‌ باور بفرمایید(خود دوستان تحصیل‌کرده‌ هم به خصوص در رشته‌های مهندسی‌ که به خارج از کشور عزیمت میکنند اذعان دارند) سطح دانش فنی‌ و مهندسی دانش آموختگان ایران در برابر تحصیل کرده‌های کشورهای پیشرفته به شدت پایین است و اصولا هیچ کاربردی ندارد که اگر داشت، ما هنوز درگیر پراید و کیسه هوا و ترمز آن نبودیم... ایران از نظر مقالات علمی‌ بالا است ولی‌ در تولید یک ماشین به معنی‌ واقعی‌ کلمه، چوب بستنی، تولیدات بهنیه صنعتی و اقتصادی و... عاجز است... ممکن است کسانی‌ در ایران با دست خود، فلان ماشین را هم بسازند، ولی‌ در دنیای امروز تولیدی ارزش دارد که از دل رقابت و اقتصادی بودن بیرون آمده باشد، که متاسفانه از این نظر ایران در رده‌های آخر دانش فنی‌ و مهندسی و تخصصی قرار دارد مگر اینکه بخواهیم مثلأ ایران را پیشرفته تر از افغانستان، عراق ، آنگولا، سنگال، سودن و.. بدانیم که آن خود بحثی‌ جدا است ولی‌ کشورهای پیشرفته که هیچ ، حتی در حد کشورهایی مانند ترکیه، چین، مالزی، سنگاپور، هند و... هم نیستیم... این یک واقعیت تلخ است که تحریم به بهترین شکل آن را برای ما نمایان سخت ولی‌ همچنن مسئولان از رتبه علمی‌ ایران در ارائه و تولید مقاله یا علم سخن بگن... (3591235) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۱:۵۴:۵۰
خیلی از دوستان من که در خارج هستند اینجا بیکار بودند ولی در کشورهایی مثل آلمان و کانادا و آمریکا الآن مشغول به کارند و هیچ مشکلی هم ندارند مساله تن به کار دادن است در همین کشور خودمان هم زمانی که من شاغل بودم خیلیها میگفتند کار نیست ولی من همه کار میکردم از تدریس در آموزشگاه کار در بدترین شرایط آب و هوایی در کارخانجات و معادن با کمترین دستمزد الآن هم فکر میکنم اگر کسی بخواهد کار کند بالاخره کار هست (3591560) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۳:۰۸:۴۸
الان مگه شاغل نیستی؟ (3591720) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۳:۳۶:۵۴
دوست عزیز، درست می‌فرمایید ، بیشتر کسانی‌ که در ایران کار پیدا نمی‌کردند یا حاضر به انجام هر کاری نبودند در کانادا، آلمان یا آمریکا مشغول کار هستند، ولی‌ شما امکان ندارد یک ایرانی‌ در رشته مهندسی‌ را پیدا کنید که با تحصیلات فقط ایران، تونسته باشد در این کشورها کاری به عنوان یک مهندس پیدا کند مگر اینکه سالها دوباره تحصیل کرده باشد ... اما البته کار پیدا می‌کنند و اگر نمیتونستند کار پیدا کنند که دیگر این کشورها چیزی شبیه ایران بودند و به درد مهاجرت نمی‌خوردند... ولی‌ مساله این است که ، صرفاًً با همان تحصیلات فقط ایران، هرگز نمیتواند شغلی‌ در حد پوزیشن یکی مهندس آلمانی‌ یا کانادایی یا آمریکایی‌ پیدا کند ولی‌ البته بسیاری کارهای دیگر میتواند انجام دهد، گوی اینکه بسیاری از کسانی‌ که در ایران مشغول خرید و فروش موبایل هستند و شاغل محسوب میشوند دارای تحصیلات مثلأ مهندسی یا دکترا طبّ هستند (3591819) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۹:۰۲:۰۳
من فقط یک نکته میگم که باطل بودن این طرز فکر شما رو نشون میده:
امریکا تحصیلات کانادا و اروپا رو قبول نداره هر کسی کاندا خونده در امریکا دچار مشکل میشه ایا این نشون میده که مثلا مهندسای کاندا یا اروپا بیسواد و مهندسهای امریکا باسوادن؟ امریکایی ها فقط خودشون رو قبول دارن و اینکه کارفرماشون فقط دانشجوهای خودش رو قبول داره دلیل بر بیسواد بودن مهندسان دیگر کشورها نیست دوست عزیز
شما از یک امریکایی بپرس که دانشجوی دانشگاه درجه چهار امریکا رو قبول داری یا دانتشجوی دانشگاه تورنتو یا مک گیل یا کلمبیا رو؟ میگه من دانشجوی دانشگاه رده 800 کشور خودم رو قبول دارم
لذا خواهشا از این حرفهای عجیب و از این استدلالها اینجا نفرمایید بسیار بچه های ما هم بودن رفتن اونجا همزمان با ارشدشون کار هم میکردن. در امریکا همه میدونن که مراتب بالا رفتن به دلیل غرور امریکایی امکان پذیر نیست اروپا هم که اولویت اول شهروند خودشه لذا صحبتهای شما پشتوانه هعلمی و منطقی نداره. (3592627) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۷ ۱۲:۳۵:۱۰
این طور نیست (3630314) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۸:۱۶:۵۶
آیا جور بی کفایتی تدوین کنندگان سیلابسهای دانشگاهی را باید دانشجویانی که عمدتا حتی در راه تحصیل هزینه های سنگینی هم متحمل شده اند بدهند؟؟!ایکاش به جای رشد سرسام آور کمی مراکز آموزش عالی اندکی به اعتلای مباحث کیفی آنها می پرداختیم... (3593426) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۴:۲۰:۲۵
هیچ جای دنیا شما فقط با تحصیلات دانشگاهی کار مناسبی پیدا نمیکنید این همه دوره ها و گواهینامه های فنی بین المللی مختلف نشان دهنده همین موضوع است (3594023) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۶:۴۶:۰۸
یکی از بستگان ما با فوق لیسانس عمران از دانشگاه آزاد که درایران هم شغلی نداشت پس از مهاجرت به آمریکا و ظرف دو ماه در یک شرکت عمرانی مشغول به کار شده است. (3594245) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۳۱:۵۱
عزیزم بحث سر پیدا کردن کار نیست کار که بله در اوگاندا هم اگر جویای کار حاظر به حمل علوفه دام باشد کار برای وی وجود دارد ولی نکته مهم این است که اغلب دانشجو های هم سن من که حدود نصفشان تا 6 سال در دانشگاه تحصیل کرده اند ولی تغییری در وضعیت کاری و موقعیت شغلی شان به طور محسوس بوجود نیامد مثلا برای خود بنده که در یکی از دانشگاه خوب تهران درس خوانده ام تنها یک لقب مهندس به افتخاراتم اضافه شده هنوز هم باید همان شغل جوشکاری پدرم را ادامه دهم در حالی که دوستم که در 18 سالگی ترک تحصیل کرد کلی پس انداز دارد و هر وقت هم من را می بیند به نیش خند می گوید مهندس چه خبر خوبی همه مردم محل هم همین رفتار را دارند
اوج حسرت زمانی است که یک شرکت خارجی در ایران پروژه بر می دارد و مهندس ایرانی بیکار در خانه نشسته (3592550) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۸:۱۳:۱۸
گرانقدر!کار کردن با بیگاری دادن زمین تا آسمان تفاوت دارد.آیا شما میدانید اینکه یک جوان بیست و چند ساله پس از چیزی قریب به نوزده سال تحمل مرارتهای بسیار وقتی حتی از یک دانشگاه با گرید بالا و در تاپ ترین رشته ها فارغ التحصیل میگردد یا استخدامی در خور شان وی موجود نیست و یا در بهترین شرایط حقوق وزارت کاری و تازه آنهم با نادیده گرفتن بسیاری از مزایای مندرج در قانون کار سهم وی میگردد و این یعنی خط بطلانی بر تمام آمال و آرزوهایش چه ضربات سنگین روحی و جسمی به وی تحمیل میگردد؟!این موضوع علی الخصوص برای آقایان با توجه به روحیات مختص به خودشان که یکی از اصولی ترین آنها استقلال و گذار از دوران کودکی و طفیلی والدین بودن به نقش سرپرستی و نقطه اتکا گشتن دیگران می باشد با شدت بیشتری نمود پیدا میکند.حال جنابعالی همچنان بر سخن خویش راسخید که چرا روحیه کاری در بین جوانان کمرنگ گشته است؟!
ما فقط یکبار فرصت زیستن داریم و تنها یکبار جوانی میکنیم... (3593419) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۹:۰۴:۳۸
متاسفم تو واقعا تحصیل کرده ای (3593508) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۲:۵۵:۴۷
دوست عزیز اتفاقا بنده مهندسی برق دانشگاه دولتی خوندم و دوستام هم اکثرا کانادا و امریکا هستند. من نمیدونم ملاک شما فارغ التحصیلان کدام دانشگاه بوده ولی بچه های ما هم بهترینهای کنکور بودن و الان هم به مراتب از مهندسهای امریکا و کانادا در اونجا موفق تر هستن. اینکه اینجا خودروسازی پیشرفت نکرده اکثرا دلیل مدیریتی داره و دلیل مهندسی نداره خواهشا مغالطه نفرمایید. اصلا سطح بالای مهندسین ما با مهندسین خارج کشور قابل قیاس نیست من به بچه های خودمون 19 اگر بدهم به اونها 11 هم نمیدم. ساخت خودرو یا حتی یک وسیله مثل موبایل چیزی نیست که مهندس صبح از خواب بیدار بشه فردا بسازه نیاز به سرمایه گذاری در سطح کلان داره و مدیریت بالایی رو می طلبه. هزار تا مهندس خارجی با نمره 11 جمع میشن تا بتونن یه موبایل بسازن ولی ما اینجا 4 تا مهندس با نمره 19 رو توان نداریم جذب کنیم و هماهنگ کنیم در همین خودرو سازی نه بهترین بچه های ما که مدیریت خوندن مدیرش شدن نه بهترین مهندس های ما مهندسش
من به جرات به شما میگم بین همه تحصیل کرده ها اگر فقط یک رشته کارش درست باشه و درست تحصیل کرده باشه همین بچه های مهندسی هستن مطالبی که ما خوندیم از مطالب خارجی ها به مراتب بیشتر و سطحش هم بالاتر و امتحانش هم 100 برابر سخت تر بود همین الان سوالات دانشگاهی مثل یوتا و...هست میتونید مقایسه کنید. پروژه ای که مهندس ما میسازه و تحویل میده دانشجوی مهندسی امریکا در خواب هم بهش فکر نمیکنه اونجا ادمای متوسط به پایین میرن مهندسی میخونن اینجا بچه های خوبمون مهندسی میخونن لذا خواهشا حرفای سطحی و بی پایه نزنید. بنده ارشدم رو مدیریت خوندم و در فیلد مهندسی دیگه کار نمیکنم ولی این نوع نگاه ها ظلم به بچه های خودمونه حداقل 5 تا 10 دانشگاه داریم که مهندسای خوبی دارن و اگر فلان دانشگاه مد نظر شما مهندس خوب بیرون نمیده دلیل نمیشه که همه دانشگاه ها بد باشن. طبیعی است که هر بار کنکور برگزار میشه حداکثر 5 هزار تا ادم که توانایی مهندس خوب شدن داشته باشند ما داریم و 100 هزار تا نداریم مهندسی یک رشته سخت و پیچیده است و از عهده هر کسی برنمیاد. لذا کامنت شما باعث حیرت بنده شد. از این حرفها که نمیدونم من یه مهندس دیدم ضرب بلد نبود و..از این حرفها هم نزنید اینا مغالطه تعمیم جزء به کل محسوب میشه و فاقد ارزشه سخت ترین معادلات رو بچه های ما حل میکنن تا مهندس بشن الان هم در درجات بالایی در دنیا دارن کار میکنن لذا اگر میبینید مشکلی هست مشکل از خود شما در داخله بچه های ما مشکلی ندارن. (3591681) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۴:۳۸:۱۸
دوست عزیز:

۱- فرمودید در ایران هستید و دوستان شما در خارج و موفق... خواهشاً از دوستان خود به پرسید که کدامیک از آنها بدون تحصیل دوباره در خارج از کشور توانستند شغل مهندسی بگیرند و در چه پوزیشنی... شاید بسیاری از دوستان در خارج نخهدن حقیقت را بگویند و مثلأ به شما بگن همه چیز عالی‌ است و اینجا فلان و بهمن ولی‌ حقیقت این است که یک مهندس ایرانی‌ فقط در صورتی‌ میتواند وارد فیلد مهندسی در خارج از ایران بشود که دوباره سالها درس بخند

۲- البته شما انتظار ندارید که همه دانشجویان یک ملت ۸۰ میلیونی، هیچ شانسی در خارج از کشور ناداشته باشند... ولی‌ باز این مساله صد در صد باید به شما یادآوری بشه که حتی دانشجویان بهترین دانشگاه ا‌های ایران، بدون تحصیل مجدد در خارج از ایران، شانسی برای گرفتن شغل ندارند مگر به صورت استثنا در برخی‌ رشته‌ها مانند هکر کامپیوتر یا برنامه نویسی کامپیوتر که خود بهتر میدانید علاوه بار دانش، نوعی هنر است.

۳- و بالاخره چرا ما دوستان در ایران حاضر نیستیم با مسائل منطقی‌ برخورد کنیم... شما می‌فرمایید که مهندسی دارید، مدیریت انجام میدهید ولی‌ اصولا یک فرد علمی‌ باید یک واقعیت را قبول کند، شما به گفته خود هرگز در خرج از کشور نبودید ولی‌ به نقل قول از دوستان و روزنامه‌ها می‌پردازید.... کاش خود مدتی‌ در خارج با همین پای علمی خود به جستجوی کار میپرداختید تا متوجه میشدید که هرگز از آن خبرهیی که از دوستان میشنوید در خارج و کشورهای پیشرفته خبری نیست (3591992) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۳۱:۵۹
دوستان در تکمیل فقط یک سوال:

به نظر شما کدام مهندس دانش آموخته ایران که وارد بازار کار آمریکا یا کانادا یا آلمان می‌شه، اگر این شانس را داشته باشه که در همان سال اول شغل مهندسی‌ با درمد ۸۰ هزار دلاری در سال بگیره، دوباره میره وارد دوره مستر یا شروع یک رشته دیگر بشه؟!... مطمئنا ۹۵ درصد کار را ترجیح میدهند... ولی‌ عملا شما هرگز هیچ دانش آموخته ایرانی‌ در هیچ رشته یی را پیدا نخهدی کرد که در سال اول یا دوم چنین پیشنهاد شغلی‌ داشته باشه، پس مجبور است که دوباره بره به طرف درس... اگر رشته دیگری را انتخاب کنه که یعنی‌ در ایران هیچ یاد نگرفته و اگر به خواهد مدرک ایران خو را زنده کنه که باید بره به طرف تحصیلات تکمیلی چند ساله تا شاید با این مدرک جدید به عنوان مهندس در جامعه جدید شناخته بشه که خود یعنی‌ بالا رفتن سنّ و شما بدانید که ۵۰۰ شرکت اول آمریکای شمالی، هرگز از فارغ التحصیلانی که سنّ بالا داشته باشند و معمولان تجربه کمی‌ هم دارند استخدام نخواهند کرد.... اصلا همین آلمان، در سال گذشته بیش از ۱،۵ میلیون پناهنده را پذیرفت و امسال هم همین حدود، و مطمعنا خیلی‌ از اناه تحصیل‌کرده‌ و خیلی‌ هم کار پیدا خواهند کرد، اما شما فکر می‌کنید آنها در شرکت‌هایی‌ همچون بنز، بی‌ اام و ، بایر حتی به عنوان کارگر ساده استخدام میشوند؟!...قطعاً پاسخ منفی‌ است...کاش افراد داخل کشور شناخت بیشتری از کشورهای پیشرفته داشتند و افراد ایرانی‌ که سالها در اینجا زندگی‌ کردند ، به این شناخت کمک میکردند... نه به این خاطر که بخواهیم نظر خود را ثابت کنیم، فقط به خاطر اینکه بتوانیم دلیل پیشرفت این کشورها را به داخل انتقال دهیم و تصور درستی از رمز موفقیت این کشورها داشته باشیم تا در ایران نیز به کارمان بیاید... در یک کلام شایسته سالاری علمی‌ که در این کشورهای پیشرفته نهادی شده و دانشگاه‌ها نقش اساسی‌ را در آن دارند.... (3592551) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۹:۰۴:۳۳
من تا حالا ندیدم که کسی از چین یا ژاپن یا کشورهای دیگه امریکا رفته باشه و مستقیما رفته باشه سر کار اگر هم هست بسیار ناچیز هستن همه کسانی که امریکا میروند یا اروپا اکثرا با ویزای تحصیلی میرن. هم قبول شدن در رشته مهندسی راحتتر از کنکور ایرانه و هم درسا راجحتتره و هم امتحانات راحتره(بله موافقم که پولیه در مقطع لیسانس) خیلی فاکتورا هست که باعث میشه طرف زود کار گیر بیاره تسلط به زبان اون کشور و اشنا بودن به محیط و نیازهاشون و..
ربطی به سطح سواد نداره این مساله (3594428) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۵۳:۴۵
دوست عزیز اگر که سطح تحصیلات ما پایین بود و مشکل داشت همین افرادی که از ایرران میرفتند جذب بهترین دانشگاه ها نمیشدند یکی از دوستان بنده با مدرک مهندسی المان رفته و در خودروساتزی المان کار می کند بقیه هم یا در ارج دکترا گرفته اند یا به بهانه تحصیل انجا رفته و جذب شده اند. کشورهای اروپایی در برخی موارد استاندارد و تحصیلات خودشون رو قبول دارند و بقیه کشورهای دنیا را قبول ندارند ولی این دلیل نمیشه که شما بفرمایید همه مهندسای ایرانی سطح تحصیلشون پایینه اتفاقا کاملا برعکسه بچه های ما که مهندسی خوانده اند به مراتب بهتر از خارجی ها هستند ولی اینکه اونها مدارک دیگر کشورها را قبول ندارند بحث جدایی است. لذا این مغالطه است که میفرمایید چون مدرم ما رو قبول ندارند و فقط مدرک خودشون رو قبول دارند پس وضع مهندسی خرابه و...در رشته مهندسی همه جا باید بروید چند سال کار کنید تا کار یاد بگیرید و اینگونه نیست که مثلا مهندس برق از اینجا به امریکا برود و 180 درجه اطلاعاتش با تحصیل کرده اونجا متفاوت باشد اگر بچه های ما مشکل داشتند این همه استاد ایرانی در خارج و در رشته مهندسی تدریس نمیکردند چند تا از اساتید خود بنده هم در امریکا تدریس میکردند و هم در ایران و اینگونه نیست که سطح تحصیلات بشدت تفاوت نماید
اینکه بنده خارج نرفته ام دلیل بر بی اطلاعی بنده نیست دوستان بنده امروزه با ده ها نرم افزار با بنده در تماس هستند و وضعیتشان را میدانم که چگونه است و در کجا مشغول به کار کردن هستند دو کامنت شما مغالطه بود و در واقع اینطور استدلال اورده بودید که چون بچه های مهندسی ما باید خارج درس بخوانند تا مدرکشان را قبول داشته باشند پس سطحشون پایینه که چنین چیزی درست نیست و استدلال باطلی است. من مطمئنم دو دانشجوی لیسانس ما و لیسانس خارج اگر مناظره کنند یا امتحان دهند قطعا بچه های ما برنده بحث خواهند بود در انواع مسابقات مختلف رباتیک هم بچه های ما از بهترینهای اونها سر تر هستند در ایران دانشگاه ازاد میره بهترینهای اونها رو شکست میده این صحبت که چون خارج نبودید هم باید واقعیتی که میگم رو قبول کنید هم مغالطه است لازم نیست برای بیان یک واقعیت حتما در اون منطقه بود الان ارتباطت هست و احوال مشخصه (3592605) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۹:۵۳:۳۸
هموطن بزرگوار شما استدلال معکوس کردین من یه سوال از شما میپرسم ایا بدون بهانه تحصیلی مهندس ما میتونه ویزای کانادا یا امریکا یا اروپا رو بگیره؟ همه با ویزای تحصیلی اونجا میرن و بدون ویزای تحصیلی هم محاله دانشجوها بتون وارد امریکا بشن. بعدشم خرج و هزینه ها زیاده طرف برای اینکه دنبال کار بگرده باید از دانشگاه فاند بگیره اونجا جا پای خودش رو قرص کنه تا بتونه کار گیر بیاره لذا این حرفای شما فقط باعث حیرت بنده است و دوستای بنده که مهندسی کامپیوتر خوندن معمولا همیشه اینطور استدلال های غریبی می کنن فکر کنم شما هم از بچه های کامپیوتر باشی خدا خیرت دهاد شما برو یه ادم پیدا بکن بگو این بدون ویزا و بهانه تحصیلی رفت فلان کشور و تونست یک ماه هم با مخارج سنگین اونجا دوام بیاره حرفای عجیب نزنید.
شما فرض کن خودت بهترین مهندس جهان هستی اما الان در ایران هستی چطور میتونی شغلی در امریکا پیدا کنی؟ برای اینکه بگی سلام من هستم نیاز به ویزا داری دوست عزیز اینها هم همه با ویزای تحصیلی رفتن بنابراین این کلام که چون همه اومدن اینجا درس خوندن پس همه بیسواد بودن یا مهارت نداشتن و..جای بحث بسیار داره و سهل است که عکسش درسته یعنی بهترین بچه های ما که مهندسهامون هستن رو با فراغ بال اینها میگیرن. در رشته بیزنس چرا بچه های ما رو نمیگیرن؟ چون بهترینها رو خودشون دارن و بهترینهای ما هم در مهندسی هستن شما برو درخواست تحصیل در کالج بیزنس بده ببین زیر نمره جیمت 650 شما رو میگیرن یا نه
این بچه های ما که ناچار به تحصیل میشن عمددتا بخاطر مشکلات ویزا و نا اشنا بودن با محیط و هزینه زیاده وگرنه همه از عالی ترین بچه های دنیا هستن.(حداقل در مهندسی)
اگر بچه های مهندسی ما مشکل داشته باشن وای به حال الباقی رشته ها (3592726) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۳۷:۲۱
یکی از اقوام که در آمریکا زندگی می کنند به شوخی یک بار می گفتند انقدر که دانشگاه هایی مثل شریف و تهران و .. در بهترین دانشگاه های آمریکا دانشجوی تحصیلات تکمیلی دارند خود مدارس آمریکایی قادر به تولید این همه نخبه نیستند
بنده نمی دانم خیلی ها که از وضعیت مهندسی دانشگاه های ایران شکایت می کنند چه سطح علمی دارند به عنوان فردی که تا الان بسیای از فرهیخته گان علمی و فنی ایران را ملاقات کرده ام همه بر این نکته واقفند که سطح علمی دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی دانشگاه های ایران حتی گاها از دانشگاه های آمریکایی هم با لا تر است اما مشکل در تحصیلات تکمیلی محسوس است (3592571) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۷:۱۱:۵۹
دوست عزیز، خود شما بهترین شاهد را آوردید... اصولا در آمریکا و کانادا و کشورهای پیشرفته، مهندسان آنها علاقه یی به تحصیلات تکمیلی ندارند، چون به راحتی‌ بعد از گرفتن دیگری و لیسانس مربوطه ، مشغول با درآمد‌های بالا میشوند... ما ایرانیها باید برویم دوباره چند سال تحصیلات پر مشقت تکمیلی را بگذرانیم، تا بتوانیم مهندسی‌ خود در ایران را ثابت کنیم و بعد با دکترا، کار یک مهندس معمولی‌ و دست چندم آمریکایی‌ را در یک شرکت کوچک یا جدید انجام دهیم... ولی‌ به هر حال عنوان مستر و دکتری داریم و قطعاً درآمد ما چندین برابر هم قطاران خود ما در ایران خواهد بود، ولی‌ هرگز برابر با همقطاران ما در آمریکا با همان سنّ و تجربه نخواهد بود! (3594283) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۸:۲۶:۰۲
بنده خودم فارغ التحصیل مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران می باشم لیکن لازم دانستم از آنجایی که یکی از اصول اساسی حل مسئله منظوم کردن داده ها و خواسته هاست بجهت تنویر افکار عمومی و حرفه ای به خدمت جناب مهندس برق عرض کنم که وقتی ما از ترم یک کارشناسی تا به امروز هر آنچه از کتب و مقالات علمی که مطالعه کرده ایم محصول همان آنوریهایی بوده که جنابعالی میفرمایید نمره شان از مهندسین ایرانی کمتر است چگونه ممکن است که ما از آنها در فهم و دانش مهندسی پیشی گرفته باشیم؟!یک شاگرد هرچقدر هم سختکوش باشد نمی تواند روی دست استاد بزند چون هر کسی نمیتواند فوت کوزه گری را از روی دست استاد بیاموزد. (3593437) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۳:۵۹:۰۰
البته که کسانی که با سهمیه های خاص وارد دانشگاه می شوند یا با امریه نمره می گیرند نمی توانند در خارج از ایران مثل اینجا بابت مدرک تحصیلی شان حقوق بگیرند ولی بچه هایی که با درس و زحمت وارد دانشگاه شدند و آنجا هم با درس خواندن و زحمت فارغ التحصیل شدند هم در تحصیل در مقاطع بالاتر و هم در اشتغال بسیار موفق بوده اند! (3591889) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۴:۱۱:۱۵
من نمیدونم منظور شما از بیسوادها کدوم دسته است. اگه خروجی های فله ای تعدادی از دانشگاههایی که اسم نمیبرد را میگویی بله درسته اما در مورد بقیه کاملا اشتباه میگویی
در مورد نساختن ترمز ... هم کاملا بی ربطه. شما تجربه، زنجیره ی تولید و ... را با درس و علم قاطی کرده ای. همین افرادی که اینجا ترمز به قول شما نمیسازند موشک و ماهواره میفرستن بالا. مشکل اینه که مملکت ما دلالی حرف اول و اخر را میزند و اساسا صنعتی وجود ندارد تا کسی یاید و عرض اندامی کند (3591924) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۴:۱۱:۱۷
چند ماه پیش تو یک همایش چنین سوالی مطرح شد جواب مدیران صنایع خیلی جالب بود همشون یک صدا گفتند وقتی آگهی اشتغال میزنیم هیچ مراجعه ای از دانشگاههای ممتاز نداریم حتی یکیشون که مدیر ارشد یک شرکت معتبر بود گفت تو دانشگاه داشتم از تازه فارغ التحصیلان یه دانشگاه دعوت میکردم برای کارآموزی رییس دانشگاه گفت زور نزن از صدتا نودونه تا مهاجرت گرفتند و رییس یه پارک فناوری میگفت تمایل جوانها به کار کردن برای خودشون مساله اصلیه اونها دوست ندارند برای چندرغاز کارمند بشن برای همینه که فعالیت تو یه جایی مثل بازار رو میپسندند به نظر من هم این مساله بیکاری یه دلیلش رکود سنگینه 10 سال گذشته است علت دوم فرهنگیه جوانها مثل قدیم تن به هر کاری نمیدند (3591925) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۰:۳۴:۴۲
برن بابا
بیان پیش خودم بهشون تاپترین و مخترین ها رو معرفی میکنم (3592795) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۴:۱۹:۱۶
چرا درس خواندم؟؟؟!!!
وا... اشتباه کردم
الته فکر میکردم تحصیل در تاپترین رشته مهندسی در شریف میتونه یه تضمینی باشه اما زهی خیال باطل.
مملکت ماشاا... همه یک و نیم یه تومن در میارن فقط خوش به حال آنکه زودتر کارشون شروع کرد و الکی با درس وقتشو تلف نکرد
ازدواج که نمیتونم کنم ولی به خانواده ها توصیه میکنم دخترشونو بدن به گچکار و بنا و میوه فروش (3591947) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۸:۵۶:۴۳
حداقل اینها کار دارند (3593488) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۷:۳۱:۱۷
کاملا مخالفم، آنهایی که باعث میشوند پراید هنوز پراید بماند، با رانت و پارتی مشاغل مدیریتی را اشغال کرده اند. آنهایی که توانایی دارند در سیستم بها داده نمیشوند. کیفیت تحصیل کردگان پایین نیست، این سیستم فشل است که افرادی ناکارآمد را باپارتی و سهمیه استخدام میکند. (3592412) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۹:۱۷:۳۱
اتفاقا مهندسای ما بهترین مهندسای دنیا هستند اینکه کارخانه و صنعت نیست که خودشون رو نشون بدهند این بحث دیگری است در واقع شما باید بحثتون این باشه که چرا دولت زمینه لاتزم رو براتی حضور و رشد صنایع فراهم نکرده . اینجا بهترین ادم مهندس هم باشی اگر خارج بری اون دوستان مدرک خودشون رو قبول دارن و مدرک دیگر نقاط رو قبول نداترن ضمن اینکه دوست عزیز همه مهندسای دنیا یه درس میخونن ولی در صنعت متبحر میشن اتینطور نیست که مثلا مدار یک و دو اینجا با مدار یک و دو اروپا فرق داشته باشه یا استاتیک ما با استانیک اونا فرق داشته باشه در داخل صنعت ورزیده میشوند اینم بهتون بگم کسی که مثلا مهندسی برق میخونه کلیات رو میخونه و وظیفه اموزشش در مورد اون وسیله یا ابزار یا محیط خاص با خود کارفرما هست ما هزاران وسیله الکترونیکی با هزاران مدار مختلف داریم وظیفه کارفرما اموزش اینها در طول چند ماه به مهندسه همه جای دنیا هم همینه در برخی موارد مثل نرم افزار و برنامه نویسی بله اون با خود مهندسه که در ایران هم بسبیار افرزاد باسوادی داریم که جذب خارج هم میشوند. (3592666) (alef-11)
 
مشکین نقاب
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۳:۳۲:۴۳
روزی سوال خواهید پرسید که چرا اصلا زنده اید؟ (3593100) (alef-11)
 
مهندس احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۶ ۱۵:۵۷:۵۰
با سلام همینکه این خیل عظیم از دوستان در این باب اظهار نظر کردن نشان میده که نکته ای مهم در این مقاله نهفته است. فاعتبروا یا اولوالابصار (3607562) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۱۹:۱۸
واقعا حرف دل ما رو زدی دلم برای این جوانان دهه شصت میسوزد بیچارهها چه بلاهایی که سرشان نرفت (3591268) (alef-3)
 
م
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۰:۰۰:۰۳
دربه در این شهر شدم برای کار ...........بازم خدا رو شکر .بیچاره جوانهای ما. (3591335) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۲۳:۳۵
من به عنوان یه دانشجو دکتری فعلا بزرگ ترین مشکلم که راحتم میتونین حلش کنید سربازیه (3591274) (alef-3)
 
جواد از یزد متولد 70
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۵۷:۰۱
من تازه خدمتم 29 بهمن امشال تموم شده با مدرک لیسانس حسابداری /شما چه فرقی با من داری من دو سال عمرم تلف شد ولی شما حتما خونت رنگین تره نه داداش در قضا شما باید حتما بروید چون ... (3591325) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۳:۳۱:۰۵
یعنی چون یه قانون غلط و اشتباه وجود داره و شما وارد اون سیستم شدی
بقیه هم باید دوسال عمرشون تلف بشه ؟ (3591800) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۱:۰۲:۳۷
درست گفته یک نفر نمیتونه ادعا کنه من دکترم باید معاف بشم ولی لیسانس باید سربازی برود یعنی چه؟ اگه اینجوری باشه همه برای فرار از سربازی دکترا میخونن که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه هر چیزی جای خود (3592833) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۲:۲۴:۲۹
چرا سربازی را غلطمی دانید؟ این جواب چرا درس خواندم و بیکاری شماست. ما هم لیسانس و فوق لیسانس گرفتیم در زمان جنگ هم خدمت سربازی رفتیم.
شما چطور؟ (3593264) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۲۰:۱۷:۰۶
و نیز اینو بگم دلت بسوزه ما درس نخوندیم خدمت هم نرفتیم الان با ده میلیون سربازیمون رو خریدیم.. (3594519) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۱۳:۴۰:۳۷
اینم من میگم دلت بسوزه نه سربازی رفتم نه خریدمش اون ده میلیون پول تو هم توی جیب منه (3595738) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۰:۰۶:۰۸
بعدش براحتی بری خارج (3591358) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۲:۵۹:۰۳
دوست عزیز اولا سربازیتو که حل کننن بعدش میری میرسی به گردنه بعدی و باز کارت راه نمیفته بعد شما تنها نیستی انبوهی از افراد مثل شما هستند سربازی همه رو هم که حذف کنن باز با هم به گردنه بعدی میرسید و مشکلاتتون ده برابر میشه لذا مشکل فقط از سربازی نیست قضیه خیلی پیچیده تر هست. (3591689) (alef-11)
 
www
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۲۵:۳۷
برادر من خیال خامی دارید!
مسئولین برای فرار از حل مشکل بیکاری این همه تحصیلات عالی را گسترش دادند تا جمعیت بسیار زیاد جوانِ کشور وارد دانشگاه شوند و بنا بر خیال باطل مسئولین مهارت و دانشی یاد بگیرند و بعداً کم کم وارد بازار کار شوند.

یعنی از 15 سال پیش جوانان مملکت را فله ای وارد دانشگاه کردند تا فله ای مشکل بیکاری را حل کنند و از ورود همزمان تعداد زیادی جوان دهه شصتی به بازار کار جلوگیری کنند.
نتیجه ی این سیاست های فله ای این شده که الان جوانان نه مهارت و دانش درست و حسابی دارند نه کاری دارند و چند سال از جوانی شان را هم برای کاغذ پاره ای به نام مدرک حرام کرده اند.

اینگونه عوض این که سطح سواد و دانش مردم بالا بره برعکس، ارزش مدرک های دانشگاهی و کلاً ارزش علم و دانش در جامعه پایین اومده و مثلاً منی که در بهترین دانشگاه های ایران درس خوندم باید مدرکم را به خاطر سیل مدرک های دو زاری دانشگاه های غیر انتفاعی و ... بندازم توی سطل آشغال! خدا از باعث و بانیش نگذره!!!!!!!!! (3591277) (alef-11)
 
آریابان
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۱:۴۱:۳۴
دربن بست و چالش فراگیربیکاری جوانان تحصیلکرده ها، دو دستۀ متفاوت کارگردان و بازیگر را میتوان تشخیص داد :
-گروه کارگردانی مرکب از دو دسته : دستۀ سرمایه گذار با ایجاد خط تولید مدرک فروشی از طریق تأسیس دانشگاه-نما !!! و دسته دوم هم مسئولینی که بویژه در دولت قبل، بعد از غافلگیری دربرابرهجوم سیل-آسای دهۀ شصتی ها به بازار کار، بدلیل ناتوانی در ایجاد انبوه شغل با پاک کردن صورت مسئله جوانان را بسمت و سوی ادامۀ تحصیل سرگرم !!! کردند؛
- گروه بازیگران ، مرکب از جوانان ایرانی دهۀ 60 و 70 که متأسفانه به آفت ویرانگر سردرگمی و خود-ناشناسی !!!! مبتلایند و در عین حال با گرفتاریهای عدیده ای همچون وجود آینده ای مبهم، نداشتن شناخت و برنامه ریزی لازم، بتأخیر انداختن سربازی (در پسران) و رهائی از فضای خانه و استقبال از شانس ازدواج در دانشگاه (در دختران)، چشم و همچشمی و تشدید پدیدۀ "جو گرفتگی" وو ..و همه و همه باعث شد که جامعۀ ما شاهد خیل روز افزون اشغال صندلیهای دانشگاهها با هزینۀ کلان !!!! از جیب پدری باشه و بعدش هم بدلایلی همچون بی برنامگی کلان کشوری و طبیعتا رکود اقتصادی،بی رونقی بازار کار ناخواستگی رشته مورد تحصیل در بازار کار ووو.و به چسبوندن فلایر های تبلیغاتی بدر و دیوار خونه ها، ساندویچ- پیچی، پیتزا-رسانی وووو.و توسط تحصیلکرده ها!!!! رو شاهد باشه و یا مسافرکشی !!! با یک پراید دست دوم البته اگر وضع مالی "بابا جون" اجازه داد؛
البته مطابق معمول جامعۀ ما، این ارتقای سطح تحصیلات در نهایت زهر !!!! خودش رو بیش از پیش بدختران تحصیلکرده ایرانی ریخته برای یافتن همسری هم ردۀ تحصیلاتی خود و یا باز هم بدتر، در ناکامیهای بعدی اونها در ازدواج با پسرانی با سطح تحصیلاتی بسیار پائین تر از خود؛ (3591523) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۲:۳۶:۴۱
اریابان عزیز، گروه دوم بازیگرانت تا قسمتی صحیح بود که گفتی" متأسفانه به آفت ویرانگر سردرگمی و خود-ناشناسی !!!! مبتلایند و در عین حال با گرفتاریهای عدیده ای همچون وجود آینده ای مبهم، نداشتن شناخت و برنامه ریزی لازم، بتأخیر انداختن سربازی (در پسران) و رهائی از فضای خانه و استقبال از شانس ازدواج در دانشگاه (در دختران)، چشم و همچشمی و تشدید پدیدۀ "جو گرفتگی" وو ..و همه و همه باعث شد که جامعۀ ما شاهد خیل روز افزون اشغال صندلیهای دانشگاهها با هزینۀ کلان !!!! از جیب پدری باشه"
اما بقیه داستان از همینجا خراب است که اگر مدیران بی لیاقت ما توان ایجاد کار برای سیل انبوه مدرک دار را ندارند. دلیلش حمله چشم و هم چشمی ها و سایر موارد بالا گفته خودت است. که ریشه در بی لیاقتی جمعی ما مردم دارد. اگر مانند همه! کشورها موفق و نیمه موفق فقط 10% از جوانان به دانشگاه می رفتند و مابقی به مشغول کارآموزی و اشتغال در حرف مختلف بودند و خود ایجاد شغل میکردند امروز دکتر بیکار نداشتیم که قاعدتا باید عامل تحول در جامعه باشد و نه بی لیاقت محتاج.
........ (3593268) (alef-11)
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۰۰:۴۹:۲۵
جناب۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۲:۳۶:۴۱دقیقا مشکل در همینجاست ؛
اگر همۀ جوانان دیگر کشور ها به دانشگاه نمیروند علتش اینه که در اون کشور ها اشاعۀ تب مدرک گرائی !!!! مطلقا جائی در مجاسبات دولتمردان نداره و بجای اینکه یک "گروه کارگردانی مرکب از دو دسته !!!" مشغول فعالیت و صحنه گردانی و بازار-چرخانی !!!! باشند، گروهی از کارشناسان و پژوهشگران دلسوز به رصد کردن همیشگی بازار کار و تشخیص نیاز های اشتغالی واقعی جوانان کشورشون مشغولند و بنابراین راه حل عوامفریبانه ای همچون فرافکنی و پاک کردن صورت مسئلۀ اشتغال از طریق گسیل و هل دادن جوانان بسوی تحصیلات عالی!!!مطلقا و بهیچ عنوان در دکترین کشورداری اونها جائی ندارد ؛ (3594835) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۸:۳۰:۵۱
جامعه ای که حرمت علم و عالم را با ایجاد کارخانجات تکثیر مردک بمعنای واقعی زیر سوال برده است مسلما بایستی منتظر آماج طوفانهای ویرانگر اجتماعی بیش ازین باشد.آنکس باد بکارد طوفان درو خواهد کرد... (3593450) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۳:۱۰:۴۷
از این ادبیاتت معلومه که بهترین دانشگاه درس خوندی!! (3591729) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۵:۴۴:۳۸
کاملترین نظر برا این مقاله همین بود .آفرین (3592169) (alef-11)
 
سجاد
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۳۳:۲۱
مشکل از جایی شروع شد که دولت جهت کاهش کاذب آمار بیکاری شروع به گسترش بی رویه دوره های تحصیلات تکمیلی کرد. در خبرها آمده بود که ایران از آلمان و ژاپن هم بیشتر مهندس تولید می کند. مگر این کشور چند دکتر و کارشناس ارشد می خواهد؟ همین الان هم دستگاه های دولتی مملو از کارمندان بیکاری است که حتی جای نشستن ندارند. در مقابل برای مشاغلی همچون لوله کشی و گج کاری و ... با کمبود نیرو مواجه هستیم. معاون برنامه ریزی دولت می گوید ایران به اندازه کل کارمندان دولت ژاپن فقط مدیر دارد. جالب اینجا است که همه هم این موضوع رو میدونن. توصیه من به تمام جوانان به خصوص پسرها این هست که تحصیل رو فقط به عنوان یک فعالیت جانبی در کنار شغل و حرفه اصلی خودشون ادامه بدن. به هر حال کسی رو به زور به دانشگاه نمیبرن. همه میدونیم که دوران مدرک گرفتن و جذب کار دولتی بی دردسر شدن خیلی وقته گذشته پس بیخود عمر و پول و ... خودتون و خانوادتون رو هدر ندید. (3591285) (alef-11)
 
hassan
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۳۵:۳۶
احسنت .حرف دلم رو زدی. (3591290) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۴۹:۳۶
توصیه ای که من به عنوان ارشد رشته مهندسی از دانشگاه تهران به تمامی جوانانی که می خوان کنکور بدن، اینه که فقط برن رشته تجربی چون از رشته های ریاضی و انسانی چیزی در نمیاد، نهایتا برق یا کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف یا تهران قبول میشی و فرض کنیم تا دکتری هم ادامه میدی، اخرش خیلی شانس بیاری میشی هیئت علمی یک دانشگاه نهایتا با حقوق 3 تا 4 میلیون ولی حالا اگر پزشکی یا دندان یا دارو قبول بشین، در دوره طرحشون دو برابر استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف حقوق میگیرین، طبق گفته وزیر بهداشت حتی با حقوق 15 تا 17 میلیونی هم پزشکان عمومی حاضر به کار نشدن، فقط برین تجربی و حماقت نکنین بیان ریاضی خودتون بدبخت کنین (3591308) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۴:۰۴:۴۴
و با این توصیه باز هم چند سال بعد بازار کار از پزشکان و دندانپزشکان و پرستاران و پیراپزشکان بیکار اشباع خواهد شد...
درسته در حق تحصیلکرده های رشته های مهندسی و انسانی ظلم زیادی شده و درآمد اونها به هیچ عنوان قابل مقایسه با معمولی ترین رشته های پیراپزشکی هم نیست (این گفته شما متین] اما مسئله اصلی اینجاست که تصمیم گیران و استراتژیست های ارشد مدیریتی، اقتصادی و جامعه شناسی کشور نمی تونن یا نمی خوان این وضعیت آشفته و نابسامان و نامتوازن بازار کار رو اصلاح کنند... رشد قارچ گونه موسسات آموزش عالی و کلاس های کنکور فقط و فقط این بحران رو دامن زده و جمعیت کثیری از فارغ التحصیلان بی سواد،بی مهارت و به اصطلاح فقط آکادمیک بار آورده که شاید مهمترین مهارتشون حفظ چند فرمول بی خاصیت یا یک سری تئوری های مرده است که نه به درد شخصی خودشون میخوره و نه نیازی براش توی این بازار خراب اشتغال پیدا میشه
من هم خودم از بهترین دانشگاه کشور فارغ التحصیل یکی از رشته های مهندسی هستم ولی کارم و درآمدم با رشته ای که شش هفت سال روش وقت گذاشتم (شایدم وقتم رو تلف کردم!!!) به هیچ عنوان همخوانی نداره..
دوست عزیزم نسل ما قربانی سیاست های احمقانه و فریبکارانه مدیرانی شد که فقط جلوی پاشون رو میدیدن و به فکر استفاده از مزایا و اسم مدیر!!! (3591908) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۲:۴۱:۱۳
نه به مهندسها و رشته های انسانی ظلم نشده است آنها حقوق درست می گیرند اما این تجربی ها هستند که از احتیاج مردم و نا آگاهی سوء استفاده می کنند و مبالغ گزاف می گیرند. (3593272) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۵:۳۷:۵۸
کاملا حرف بجایی بود بهترین درس خوانها رشته سخت مهندسی را انتخاب کردند ، مهندسین برای پزشکان بهترین ادوات پزشکی را ساختند ولی اشتباه بود و کلاه گشادی سر شان رفت .همه بچه های مهندسی اگر به جای رشته مهدسی پزشکی را انتخاب می کردن هم درس خواندنن حفظی راحتی داشتند و هم از امکانات استفاده می کردن . خوش به حال پزشکان ! (3592153) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۶:۴۴:۴۹
مهندسی پزشکی در ایران ؟! دارن چی کار می کنند ؟ دانشجویان کارشناسی ارشد سه دانشگاه مطرح تهران در این رشته دوست من هستند! خیلی کار می کنند اما نتیجه کارشون شبیه کار دستیه متاسفانه! چیزه بدرد بخور با تکنولوژی بالا در ایران تولید نمی شود که به درد پزشکان بخورد!
بزرگترین پروژه مهندسی پزشکی در ... در حال انجام است که من خودم دانشجو انجا هستم! که همودیالیز نسل 4 و "Lab On disk" است! کاش از نزدیک ببینید بیشتر شبیه طنز است این پروژه ها تا واقعیت! (3592308) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۸:۳۸:۵۷
این همیشه برای من سوال بوده که چطور مشاورین و متخصصین امر در هنگام راهنمایی تحصیلی مقطع نظری با قاطعیت میگویند که تاپ ترین رشته ریاضی فیزیک است و تجربی و انسانی به ترتیب در لولهای بعدی قرار میگیرند و الحق والانصاف هم منطقا بیراه نمیگویند چون علمی به پیچیدگی و صلبیت ریاضیات و ماحصل نهایی آن یعنی مهندسی(مکانیک,برق و تاحدودی عمران)که عملا بنیانگذار تمدن بشر و منشا پیشرفتهای بشری و پاسخگو به سوالات ذهن انسانها میباشند وجود ندارد لیکن نمیدانم چه سری است که در ایران لقمه چرب و نرم نصیب اطبا و ...میشود ولی سر مهندس بی کلاه میماند در حالیکه در اهمیت دسترنج مهندسین همین بس که همه میخواهند پولی به کف آرند تا از محصولات مهندسی نظیر خانه و خودرو و کامپیوتر و...بهتری برخوردار باشند!
لطفا منتشر فرمایید. (3593465) (alef-11)
 
مردانی
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۵۰:۵۶
۸۱۸ هزار تومان وقتی دستمزد کارگر باشه نتیجه اش میشه همین که مردم به جان هم بیفتند و برای پول هر کاری بکنن و هر قسم دروغی بخورن
وقتی پول در جامعه درست تقسیم نشه انتظار بهتری نمیشه داشت

طبق قانون اساسی دولت و حکومت موظف هستن برای همه افراد شغل ایجاد بکنند ولی این و خیلی بخش های دیگه قانون اساسی عملا اجرا نمیشه و بعد گلایه داریم مشکل کجاست؟

لطفا این ها را تایید کن الف
اصل 28 ـ هر کس حق دارد شغلی را که بدان مایل است ومخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند.
دولت موظف است با رعایت نیاز جامعه به مشاغل گوناگون برای‌همه افراد امکان اشتغال به کار و شرایط مساوی را برای احرازمشاغل ایجاد نماید.

اصل 29 ـ برخورداری از تامین اجتماعی از نظر بازنشستگی‌،بیکاری‌، پیری‌، از کارافتادگی‌، بی‌سرپرستی‌، در راه‌ماندگی‌، حوادث‌و سوانح و نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبتهای پزشکی‌به صورت بیمه و غیره حقی است همگانی‌.
دولت مکلّف است طبق قوانین از محل درآمدهای عمومی و درآمدهای حاصل از مشارکت مردم‌، خدمات و حمایتهای مالی‌فوق را برای یک‌یک افراد کشور تامین کند.

شما همین دو بخش رو بخونید و تا اخرش رو برید

الف مدیونی کامنتم رو تایید نکنی که حلالت نمی کنم (3591310) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۲:۳۷:۳۶
چقدر این اصل ها قشنگ و فرح بخشند البته فقط رو کاغذ. مثلا یکی مثل من که از سربازی معاف شده از همه اش محرومه (3593270) (alef-11)
 
حسین
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۰۹:۵۹:۵۶
سال بعد یه میلیون تحصیل کرده اضافه میشه و نزدیک 7میلیون بیکار
خدایا کو فریادرس؟ (3591334) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۶:۴۵:۱۴
من چهار شنبه دفاعمه :| امار منم تو بیکار ها اضافه کنید! (3592309) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۵۲:۰۵
من 15-16 فروردین دفاعمه من رو هم اضافه کنید به لیست (3592604) (alef-11)
 
جعفر
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۰:۰۰:۱۸
من فارغ التحصیل دکتری امیرکبیر هستم. خدا پدر بانیان دانشگاه آزاد رو بیامرزه که جذبم کردند و تونستم تشکیل خانواده بدم. (3591336) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۲:۵۷:۱۵
دوست عزیز زیاد به آینده با این نرخ کم رشد جمعیت خوشبین نباش. بهتره شما از الان به فکر یک کار دیگه باشی. برادرانه عرض می کنم. در ضمن همین دانشگاه آزادی که شما دعا گوشون هستید باعث شدند که شما الان در این وضعیت قرار بگیرید. (3591684) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۷:۳۳:۳۸
اتفاقا دانشگاه آزاد کلی برنامه داره، در ضمن متولدین هشتاد به بعد زیاد شدن و خانواده ها هم واسشون خرج میکنن نمونه ش مدارس غیرانتفاعی که روز به روز بیشتر میشن (3592417) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۱:۱۳:۳۵
یعنی شما که می فرمایید فارغ التحصیلان آزاد بی سواد هستند حالا همین بی سوادها رقیب کاری شما شده اند که بسیار با سوادید؟ (3592852) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۹:۲۶:۰۳
دانشگاه آزاد هر چه نباشد اقلا سی سال است که دانشگاه است و الحق والانصاف کارنامه نسبتا مقبولی در اعتلای علمی کشور داشته است(البته واحدهای گرید1 آن که نام آنها بر اهل فن هویداست)ولیکن هرآنچه امروز از بحران مدرک بدستی جامعه میکشیم از شبه دانشگاه های غیرانتفاعی,علمی کاربردی,فنی حرفه ای و...است که خلق الساعه و بدون حائز بودن اصول ابتدایی یک دانشگاه مجوز گرفته اند و در هر کوی و برزنی یکی از آنها سبز شده! (3593539) (alef-11)
 
دیپلمه
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۴:۴۴:۱۲
تا حالا به این مساله فکر کردی که در چند سال اینده با این بیکاری تحصیل کرده ها اصلا چرا باید کسی بیاد دانشگاه و نزد شما درس بخونه؟ بهش فکر کردی که ممکنه دیگه جذب دانشجو نداشته باشین؟ بعد به این تا حالا فکر کردی که وقتی دانشجو نباشه و برای صنعت هم کاری نکنید و خروجی نداشته باشید اصولا وجود دانشگاه شما بی مورده؟
تا حالا فکر کردی که خود این دانشگاه ازاد باعث بی ارزش شدن مدرک شده؟
شما که دکترای جامعه ما باشی و تفکرت این باشه وای به حال جامعه ما (3592014) (alef-11)
 
مریم
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۷:۴۲:۲۳
من سوئد درس میخونم. به نظر من آینده دانشگاه آزاد خیلی بهتر از دولتی هاست. شما ببینید هفتاد درصد دانشگاههای اروپا شهریه میگیرن و همه شون هر سال ظرفیت تعداد دانشجوشون تکمیل میشه. (3592434) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۲۱:۰۳:۵۸
خانم محترم سوئد با ایران فرق داره اینجا دانشگاه دولتی از قدیم اعتبارش بیشتر بوده چون بهترین بچه های کنکور دولتی میروند ضمن اینکه الان نصف ظرفیتشون رو هم شبانه میگیرند و کسی که میخاد پولد بدهد ترجیح میدهد به دانشگاه دولتی پول بدهد تا دانشگاه ازاد.
ضمن اینکه همین الان که جمعیت داره کم میشه دانشگاه های غیردولتی با مشکل عدم تکمیل ظرفیت مواجه هستند و همین سال قبل چند ده هزار صندلیشون خالی موند. لذا این حرف شما اساس نداره دانشگاه ازاد اگر یک یا دو یا پنج یا 100 واحد بود قابل هضم بود ولی راه اندازی 408 واحد دانشگاه ازاد چه توجیهی داره؟ کدوم دانشجو میاد اونجا درس میخونه؟ این 408 واحد به نظر شما سذرپا خواهند ماند با کاهش دانشجو؟
علاوه بر این 408 واحد دانشگاه ازاد 560 واحد پیام نور و 700 تا علمی کاربردی داریم به نظرتون این تعداد چند برابر نیاز ما است؟ 2 برابر؟ 10 برابر؟ 100 برابر؟
یه صحبتی بفرمایید که بگنجه و قابل دفاع باشه
مثلا جمعیت کم بشه من دانشگاه دولتی مرکز استان محروم رو ول می کنم میرم دانشگاه ازاد فلان روستا درس میخونم؟ چنین چیزی ممکنه؟ (3594583) (alef-11)
 
دکتر داروساز بیکار از تبریز
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۰:۰۵:۲۱
قابل توجه نمایندگان محترم مجلس و وزیر بهداشت
در مورد داروسازان بیکار مشکل فقط با اصلاح قانون تاسیس داروخانه و افزایش داروخانه های شهر ها بدون در نظر گرفتن جمعیت آن شهر ها حل خواهد شد یعنی هر داروسازی بتواندبه سهولت یک داروخانه تاسیس کند. این منطقی نیست شما هر ساله بیش از هزار داروساز تربیت کنید و اجازه تاسیس داروخانه به آنهاندهید و بگویید برو امتیاز بخر این ظلم مظاعف برای این قشر تحصیل کرده است هر داروسازی باید به سهولت یک داروخانه تاسیس کند اگر نیاز ندارید این همه هزینه برای تحصیل آنها نکنید (3591352) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۲:۳۴:۱۷
بابا رشته های پزشکی، دندان و داروسازی که دارن پول پارو میکنن، یک پزشک عمومی حداقل ماهی 10 میلیون درآمد داره، شما دیگه چرا می نالین (3591628) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۷:۳۷:۰۷
این مبلغ ها زاییده ی تخیل اند. همچین دستمزدی دولت به کسی نمیدهد. اگر پایه حقو.ق یک پزشک در مناطق محروم و دور افتاده 7 میلیون باشد, دولت با طرح پایش و... به راحتی آن را به زیر 4 میلیون میرساند. آن هم با بیتوته ی کامل در مناطقی که بدترین شرایط ممکن را دارند. مناطق شهری که بسیار پایین تر از این صحبت هاست. (3592423) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۵۸:۰۵
الان همه پزشکا میان میگن "آخه تو خودت با حقوق ماهی +10 میلیون اگه تو روستا باشی چی کار میتونی بکنی؟" دوستان پزشک و دندان پزشک به حقوق های بالای ده میلیون در تهران فکر می کنند حتی برخی شان حاضر نیستند در دهات خود هم کار کنند و خود را شایسته زندگی و کار در جایی تهران حداقل از پارک وی به بالا مثل تجریش الهیه یا نیاوران می دانند
وزارت پزشکان ایران هم با هر انتقادی با مشت آهنین برخورد می کند. (3592616) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۰:۲۲:۳۶
کار دولتی؟!!
تمام دنیا به سمت خصوصی شدن میرود چون چرخ اقتصاد فقط با خصوصی شدن بهتر میگردد. کار دولتی فقط برای خقوق بگیر خوب است ولی ضربه به اقتصاد کل جامعه میزند که دودش توی چشم همه از جمله خود حقوق بگیر دولتی میرود. چرا نمیگویید شرایط رو برای تولید کننده ها و کار افرینها فراهم کنند؟! (3591386) (alef-13)
 
فرشید
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۰:۳۶:۴۳
مشکل اکثر این تحصیلکرده ها اولا عدم تناسب آموزه هاشون با نیازهای بازار کاره و دوم اینکه تن به هر کاری نمیدن و همگی دنبال مدیریت و پشت میز نشینی و کلاس کاری هستند.واقعیت اینه که کسب درآمد بالا ربطی به تحصیلات نداره و به هوش اقتصادی اشخاص برمیگرده و این واقعیتیه که تحصیلکرده های ما به جای اینکه بپذیرند ازش فرار میکنند. (3591411) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۵:۴۲:۳۵
"واقعیت اینه که کسب درآمد بالا ربطی به تحصیلات نداره و به هوش اقتصادی اشخاص برمیگرده و این واقعیتیه که تحصیلکرده های ما به جای اینکه بپذیرند ازش فرار میکنند."
دوست عزیز اشتباه می کنی و هنوز متوجه این مهم نشدی "هوش اقتصادی نمی خواهد ، ارتباط می خواهد " (3592162) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۰:۴۷:۰۸
کلا دانشگاه های کشور سر یک نسل کلاه گذاشتند و آموزش نامناسب با صنعت ارائه دادند. حتی پژوهش در دانشگاه های کشور سرکاری است و خروجی برای جامعه ندارد تا چه برسد به آموزش دانشگاه ها. (3591436) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۳:۱۵:۲۰
دیدن مردم هم هول شدن جدیدا پولی اش کردن!! (3591745) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۹:۰۲:۴۹
تحصیل در مقطع ارشد و دکترا در ایران وقت تلف کردن محض است (3592629) (alef-11)
 
حسین زاده
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۰:۴۸:۴۴
برادر من ارشد خونده گناه کرده؟
34سالشه نه خونه داره نه شغل (3591443) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۰:۵۳:۵۴
چرا درس خواندم ؟ چون ان زمان که من درس خواندن را شروع کردم در امد میلیاردی نفت بود... گفتم این پول نفت اینده کاریه منو تضمین می کنه ! نمی دانستم سر از ناکجا آباد و چین سر در میاره این پول ها! (3591453) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۱:۰۲:۳۳
بنده به عنوان یک دیپلمه ریاضی و فیزیک بزرگترین هدفم در زندگی رسیدن به دانش و آگاهی لازم جهت پردازش اطلاعات توسط کامپیوتر بود؛ زیرا پدرم نیز دارای تحصیلات آکادمیک در زمینه کامپیوتر بود و با توجه به راهنمایی هایی که از ایشان می گرفتم این رشته تحصیلی را انتخاب کرده بودم و تصمیم داشتم راه پدر را ادامه دهم!
اینکه چرا این رشته را انتخاب کردم مشخص شد. اما اینکه در کل « چرا تحصیل کردم؟ » پاسخش موکول میشود به بعد از اینکه بگویم : « اصولا هدفم از زندگی چیست ؟ »
خیلی مهم است که اشخاص در حدود سنین بلوغ جسمی؛ بتوانند به این پرسش مهم فکر کنند! یا حتی پیش از آن! و این پرسش لازم است در ذهن فرزندان این مرزوبوم آنقدر اهمیت بیابد که به اولویت اول زندگی شان تبدیل شود.
هر گاه شخص بتواند بزرگترین سوال در زندگی بشریت را به نحوی شخصی و خصوصی برایش پاسخی مناسب و متناسب به وضع و اوضاع (خانوادگی - اجتماعی - جهانی)ِ خود پیداکند؛ آنگاه میتواند برای رسیدن به آن در جهت حال و آینده خویش و اجتماع خویش گام بردارد.
بدون تحصیل نمیتوان پاسخ مناسبی برای این پرسش اصلی در زندگی پیدا کرد!
بدون تحصیل نمیتوان به سطحی از آگاهی رسید که « تفاوت بین ادعاهای صادقانه و مدعیان کاذب را به نحو موثری دریافت!»
بدون تحصیل نمیتوان برای خویش مسیر مناسبی به سمت اهداف آرمانی برگزید.
بدون تحصیل شاید اصلا نتوان هدف و آرمان حقیقی ای هم برای زندگی خویش انتخاب کرد.
بدون تحصیل حتی نمیتوان تفاوت بین «تابلوهای تبلیغاتی و بازاری» را با « تابلوهای راهنما » تشخیص داد.
بدون تحصیل حتی نمیتوان فهمید که تحصیل فقط «سوادِ خواندن نوشتن» نیست! بلکه رسیدن به درک صحیحی از «آگاهی و دانش و شعور ِ انسانی» است!
چه بسیار بوده اند کسانی که « سواد خواندن نوشتن» را تحصیل کرده بودن ؛ « دانسته اند» و سالهاست مبتلا به بیماری بیشعوری مانده اند! (3591471) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۹:۰۸:۱۲
بسیاری از پولدار هایی که در جهان و ایران حتی لیسانس خود را نیز نیمه کاره دانشگاه را رها کردند و الان میلیارد ها پول دارند کاملا ناقض حرف شماست احد عظیم زاده مارک زوکربرگ، ... و هزاران مثال دیگر (3592642) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۱:۳۶:۴۹
تو دانشگاه ها به اعضای هیات علمی پول می دن با نظریه های قرن 19 و 20 بازی کنند!! مثلا یک دانشمندی تو اوایل قرن بیستم یک نظریه ای ساخته بعد یک سوالی هم تو نظریه براش پیش اومده، بعد حالا تو دانشگاه های تهران و مراکز تحقیقات دارند روی سوالهای اون طرف کار تحقیقاتی می کنند!!! در حالیکه هیچ رابطه ای دیگه با دنیای امروز نداره، و اگر از این اعضای هیات علمی بپرسی، اینها به چه درد می خورند، هیچ جوابی ندارند.
حالا همچین آدمهایی دانشجوها رو در جهت نوشتن مقاله برای خودشون هم تربیت می کنند تا ارتقا بگیرند، بعد دانشجو هم که فارغ التحصیل میشه کار بلد نیست، یک نظریه بلده که هیچ ارزشی نداره، و این نظریه رو فقط به دو دلیل یادت گرفته یکی اینکه استاد درس چیزی به غیر از این بلد نبوده دوم اینکه استاد درس برای نوشتن مقاله و ارتقا گرفتن دانشجو رو با این نظریه بی ارزش فریب داده (3591517) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۱:۴۴:۲۲
علت بوجود آمدن چنین وضعی در عدم سرمایه گذاری کافی در زیر ساختها و صنعت و بخصوص گردشگری در سالهای گذشته می باشد که اولی و دومی به دلیل سوء مدیریت در دولتهای گذشته و هد ردادن میلیاردها دلار سرمایه برای واردات کالاهای عمدا مصرفی و سومی هم به دلیل نوع نگاه به گردشگری و عدم امکان گسترش آن بدلیل مسائل مذهبی (چرا میلیونها ایرانی به آنتالیا و تایلند مسافرت می کنند) لذا امید اینکه در این اوضاع درامدهای ارزی و کاهش تولید نفت وضعیت اشتغال از این که هست بهتر شود یک خواب و خیال خام بوده و فرصتهای از دست رفته بعید است دیگر تکرار شود علاوه بر این سالمند شدن جامعه ایرانی در آینده نه چندان دور اکثر بودجه عمومی را برای پرداخت مستمری و هزینه های درمانی آنها خواهد بلعید لذا فقط در صورت بروز معجزه اوضاع کار و درامد درست خواهد شد حداقل نشنید ه ایم راهکاری شدنی برای حل مشکل بیکاری میلیونها جوان تحصیل کرده و دور مانده از ازدواج با تضمین شغلی و درامد مکفی حداقل روی کاغذ کسی ارائه داده باشد لذا خدا خودش آخر و عاقبت جوانها را ختم به خیر کند. (3591532) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۳:۴۷:۱۰
خیر دوست عزیز علت این وضعیت بسیار واضح و مشخص است:
1-راه انداختن صدها دانشگاه ازاد در مناطق مختلف کشور و صدور مدارک بصورت فله ای(عرضه بیش از حد تحصیل کرده)
2-افزایش چند برابری ظرفیت دانشگاه های دولتی و کاهش کیفیت
3-ظهور دانشگاه های مختلفی مانند پیام نور و غیر انتفاعی و...
4-خصوصی سازی و تغییر اقتصاد دولتی به خصوصی (خصولتی) و از بین بردن سیستمی که قبلا دانشجویان را جذب می کرد
و بوالعجب که همه اینها توسط یک فرد رخ داده که خود را ...سازندگی هم مینامید. از دید من 100 درصد این و (3591847) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۱:۱۶:۵۶
به تحقیق برای من ثابت شده که فقط بی سوادترین فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی نسبت به وجود دانشگاه آزاد اعتراض دارند!
چرا؟
برای اینکه با سوادهای دانشگاه آزاد جای بی سوادهای دولتی را گرفته اند! (3592860) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۳:۰۳:۱۳
حالا مثلا شماهایی که ادعا دارید دانشگاه دولتی خوندید چه گلی به سر این مملکت زدید جز اینکه پول بیت المال رو حروم کردید و بعد 4 سال درس خوندن هیچ هنر و فنی بلد نیستید و همیشه هم طلبکارید که چرا بهتون یه کار پشت میزی دولتی نمیدند. من خودم یک دانشگاه آزادیم ولی از همون ترم های اول دوره های فنی و حرفه ای شرکت کردم و در کنار درس کار هم کردم بعد از فارغ التحصیلی هم مدتی در شرکت های پیمانکاری مشغول کسب تجربه بودم تا رزومه خوبی برای خودم کسب کنم و حالا هم خدا رو شکر در یک شرکت به صورت ثابت با در آمد خوبی مشغول به کارم و به صورت پاره وقت به چند کارخونه هم مشاوره می دهم . مشکل شما اینه که فکر می کنید چون حالا دانشگاه دولتی درس خوندین براتون باید فرش قرمز پهن کنند و تشریف ببرید مدیر شوید و حاضر نیستید اندکی سختی بکشید (3593060) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۲:۵۵:۱۶
همه این دانشگاهها در بسیاری از کشورهای دنیا هست، اما سوال این است:
آیا در همه کشورها جوانان به صورت فله ای و خانواده های انها با تحمل سختیها بچه های خود را به این دانشگاهها و مراکز می فرستند؟
چرا از بهترین مشتری های همین مراکز در دنیا ایرانی ها هستند که هزینه اش هم برای یک ایرانی کم نیست؟
چرا فارغ التحصیلهای این مراکز مانند همتاهای ایرانی خود ادعای اعطای کار توسط مراکز مهم صنعتی و علمی و شرکتهای معتبر را ندارند؟
چرا پس از فارغ التحصیلی به سرعت به دنبال ورود به سازمانها و شرکتهای کوچک و بزرگ باعنوان کاراموز را دارند و سالها کار آموزی می کنند؟
و چرا نهایتا با یافتن کاری ساده با حقوقی معمولی ابراز رضایت می کنند؟ (3593277) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۷:۰۹:۰۲
مشکل فقط این نیست که چرا دانشگاه و فارغ التحصیل زیاد شد بلکه مشکل همان نبود کار چه برای فارغ التحصیل دانشگاه و چه برای دیپلمه است شما همین الان اعلان کنید که به جای دیپلم ما لیسانس با حقوق دیپلم استخدام می کنیم شک نکنید با هجوم لیسانسها مواجه خواهید شد اینکه فکر کنید الان برای غیر لیسانس و فوق و دکترا کار فراوان ریخته یک فرض نادرست است مگر چقدر جامعه راننده تاکسی و یا آرایشگر یا آشپز و ..... نیاز دارد آیا 7 میلیون شغل اینطوری داریم لذا دو لتمردان اگر نگویند چرا درس خواندید چه بگویند ! (3593346) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۲:۵۲:۲۹
1- اصلاح ساختار آموزشی متناسب با نیاز بازار کار
2- تنها اساتیدی حق تربیت دانشجوی دکتری داشته باشند که گرنت از صنعت و بخش خصوصی (نه دولتی) بیاورند، تا عمر دانشجو بیهوده هدر نرود.

3- ارزشیابی اساتید به جای آنکه بر اساس تعداد مقالات باشد بر اساس مشارکت آنها در پروژه های مورد نیاز بازار کار و صنعت باشد

4- دانشگاه ها پاسخگو باشند و همانند یک بنگاه اقتصادی بازدهی آنها معلوم باشد

5- حذف زمینه ها و رشته های قدیمی و بدون نیاز بازار کار. مثلا استادی 5 دانشجوی دکتری تربیت کرده همه مثل خودش دوباره استاد دانشگاه شدند که باز اونها هم دانشجوی دکتری تربیت کنند یک چیزی شبیه گلدکوئیست. این چنین فردی دیگر نباید حق تربیت دانشجوی دکتری داشته باشد، آن هم با پول بیت المال. (3591674) (alef-11)
 
حسین
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۲:۵۸:۲۵
متاسفانه افراد با مسائل به صورت احساسی برخورد می کنند من جوان وقتی الان دارم می بینم همه کسانی که تا سن 30 سال درس خواندند بیکار هستند باید از همین سن پایین به دنبال حرفه و کاسبی باشم و نباید با ادامه تحصیل در دانشگاه های آزاد که پشیزی ارزش ندارند عمر و جوانی خودم را حرام کنم و بعد از اینکه به رفاه مادی رسیدم می توانم ادامه تحصیل بدهم . (3591688) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۵:۳۱:۳۹
افرین.
من خودم پزشک هستم و امسال تخصصم میگیرم.
از روز اول میدونستم اگه 12 سال تلاش کنم اینده رو تضمین میکنم.
اما داداشم که مهندسی دانشگاه تهران و سمپادیه الان نمیدونیم بعد لیسانس برنامه اش چیه!اگه پرستاری خونده بود بهتر از مهندسی بود.
مملکت واسه مهندسها برنامه نداره و بعضا خودشون هم نشستن منتظر معجزه.
علت اصلیش پذیرش بی حساب و کتاب دانشجو تو رشته های فنی تو دانشگاههای غیر دولتی است. (3592130) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۰۵:۴۰
آینده ی پزشکی هم با این وضعیت پردیس های پولی و سهمیه های عجیب و غریب خیلی جالب نیست دکتر عزیز !!! (3592488) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۱۳:۱۶
بنده به عنوان یک دانشجوی ارشد علوم پایه دانشگاه تربیت مدرس میگم درس خواندم چون درس خواندن را دوست داشتم چون فکرمیکردم موقعیت اجتماعی خوبی خواهم داشت و زندگی بهتری در انتظارم خواهد بود ولی الان با تمام وجود لمس کردم که اشتباه کردم برای همین عطای فوق لیسانس را به لقایش بخشیدم و در حال انصراف هستم دیگه بیشتر از این عمرم رو تلف نمیکنم جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته! (3592509) (alef-11)
 
حامد
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۴۰:۱۰
می دونید دلیلش چیه؟
ما در ایران مریض و مریضی زیاد داریم. پس بازار پزشکی داغ است.
ما در صنعت و تکنولوژی عقب هستیم و توان نداریم پس بازار مهندسی کساد است.
چرا مریض زیاد داریم؟ چون سیستم بهداشتی ضعیف است.
بازار وکالت هم داغ است!
چون خلاف و خلاف کار زیاد است. (3592585) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۹:۱۲:۴۶
خیلی ذوق نکن اون موقع که موج فارق التحصیلای دوره های پزشکی پردیس ها برسه خود تو هم پشیمون میشی از اینکه چرا پزشکی خوندی
تجربه نشون داده خلا نیرو در هر زمینه ای بعد گذر مقداری زمان پر میشه نیروی بیکار نمی گذارند رشته ای برای همیشه رو بورس بماند (3592656) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۵:۳۴:۵۷
البته الان چند ساله پزشکی رو هم به چالش کشیدند و با بازگشایی دانشگاه پردیس بین الملل پزشکی رو بدون کنکور فروختند!اینده پزشکان عمومی هم شبیه مهندسین بیکار خواهد شد.
مطمعنا این نسل اسیب خودش بعدا نشون میده.
اما خوشبختانه در مقطع تخصص و فوق تخصص هنوز پولی نشده و ملاک فقط امتحانه که اونم دانشجوهای پولی از پسش برنمیان (3592141) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۳:۰۵:۳۱
وضعیت عجیبی بود من جزو بهترینهای ارشد بودم در دانشگاه تهران بعد که دیدم هر ادمی اومده داره دکترا میخونه و اصلا قیافه و رفتار اینها به دانشجوی دکترا نمیخوره بیخیال دکترای داخل شدم. یه دانشکده تازه تاسیس بیست نفر رو به عنوان دانشجو دکترا هر سال میگیره که هیچ چیزشون به دانشجوی دکترا نمیخوره. به جای اینکه 2 نفر ادمی که ارزش داشته باشه رو بگیرن به صورت قله ای 20 نفر رو میگیرن و ارزش تحقیق رو در حد دیپلم پایین اوردن اگر ادامه میدادم باید با این جماعتی که الان تعدادشون به 80 نفر هم رسیده صبح تا شب دنبال استاد میدویدم و در بین اینها که همه دنبال مدرک و نه علم بودن گم میشدم. به دوستان هم توصیه می کنم بدترین کار دکترا گرفتن در داخله اگر واقعا ادمی هستید که علاقمند علم هستید این اشتباه رو نکنید. به نظر من حتی اگر خارج هم نرفتید دنبال دکترای داخل نروید و خودتون کتاب بخونید. هر چند با کمی تلاش خارج هم میتونید قبول بشید. خلاصه خودتون رو قاطی این ادمایی که دنبال مدرک هستن نکنید که ارزشتون رو پایین نیارید. (3591708) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۸:۵۰:۱۰
چقدر شبیه 5 سال من هستی شما. حتی اگه کلا نخونی بهتر از اینه که بری داخل بخونی. (3593480) (alef-11)
 
سعيد
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۴:۰۴:۳۹
درس خوانديم تا به خيال خام خود آينده اي داشته باشيم.شغل و درآمدي داشته باشيم.خانواده تشكيل بدهيم.ولي خيالمان باطل بود.و اكنون عده اي براي فرار از واقعيت دم از بي تخصصي همه تحصيل كردگان ميزنند.و سخن از دوره هاي فني و حرفه اي يا مشاغل آزاد.ولي كسي نميگويد مگر فرق فني و حرفه اي و دانشگاههاي اين مملكت در چيست؟و آيا همه ميتوانند در بازار دكان و مغازه اي داشته باشند؟؟ (3591907) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۴:۳۰:۴۱
چون عقل نداشتم! (3591970) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۴:۵۶:۳۹
چرا درس خواندید؟ اشتباه كرديم (3592052) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۱۵:۰۶
دمت گرم.این همه اشتباه اینم روش. (3592513) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۵:۵۰:۵۹
هر نوجوان دبیرستانی ضمن شناخت روزافزون نفس و هویت خود برای تعریف دقیقتر آن نیاز به دورنمای شغلی دارد و با توجه به طبع و توان علمی و جاذبه آن شغل رفته رفته به آن جذب می شود و دولت و جامعه هم باید پاسخ مناسب به این استعداد خدادادی بدهد وگرنه باعث اسراف در جان و وقت مسلمین می شود و اسراف کاران از برادران شیاطین هستند.مشکل اصلی دولت ما این است که در حرف می خواهد خصوصی سازی کند ولی در عمل کسی همراهی نمی کند و اراده ها خنثی می شوند و باعث درجا زدن می شود. گاهی فکر می کنم کاش اقتصادی داشیم بلکه عدالت نسبی برقرار می شد.در پایان هیچ کس را برای تحصیل هر چند کم مایه نباید سرزنش کرد.دنیا دنیای رقابت و سخت کوشیست. (3592181) (alef-11)
 
برزو
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۶:۰۱:۰۶
متاسفانه فارغ التحصیلان دانشگاههای ما یه زبان ساده ی انگلیسی رو نمیتونن مسلط صحبت کنند!
نظام اموزشی ایراد داره درست اما خود دانشجوها هم واسه پیشرفت خودشون هیچ تلاشی نمیکنند.
دانشگاههای غیرانتفاعی و پیام نور کلا باید حذف بشه دانشگاه ازاد هم فقط 5-6 شعبه داشته باشه تو کل کشور، اگه اینجوری بشه کسی که دانشگاه قبول نشد همون موقع میره سربازی و میچسبه به کار فنی! اما این دانشگاهها مثل سراب جوانها رو فریب میده.
اقتصاد دولتی راه حل نیست باید مالیات و ... رو کم کنند و اینقدر تولید کننده ها رو اذیت نکنند و کامل باید صنعت رو به بخش خصوصی واگذار کنند تا تولید جون بگیره و استخدامی زیاد بشه. ضمنا وزارت علوم دیگه نباید به دانشگاهها بودجه بده تا خود استادها برن با صنعت قرارداد ببندند(مثل کشورهای خارجی) یا تا حدودی مث دانشگاههای علوم پزشکی کشور خودمون.
کارهایی که مسئولین میتونن بکنند:
1-مسئولین باید رو صنعت گردشگری سرمایه گذاری کنند باید یه سری قوانین رو اصلاح کنند تا گردشگر خارجی بیاد ایران. اینجوری امار مهاجرت از روستاها و شهرستانها به مراکز استان کمتر میشه.
2-باید قانون کپی رایت رو درست کنند تا اونایی که تو بازار تولید محصولات فرهنگی فعالیت میکنند بتونن فعالیت کنند و درامد داشته باشند.
3-کشور هند سالی چند میلیارد دلار درامد، فقط از تولید نرم افزار داره باید تو این زمینه به جوانها اموزش داده بشه حالا یا تو دانشگاهها یا تو مراکز فنی و حرفه ای
4-باید وابستگی به نفت رو از بین برد و روی صادرات محصولات دیگه مث فرش و ... که ایران پتانسیل بالایی داره کار بشه.
5-باید شرایطی رو به وجود بیاریم تا هنرمندها و نخبه ها و سرمایه گذارهای ایرانی از بقیه ی جهان دوباره برگردند ایران باید اعتمادسازی کنیم.
_______
مشکل بیکاری مشکلی نیست که یک شبه حل بشه باید قوانین رو اصلاح کرد باید اقتصاد رو به سمت بخش خصوصی ببریم دولت باید فقط ناظر باشه.
باید تو مجلس از افراد متخصص از تمام حوزه ها استفاده بشه،
___________


الف گامنت منو تایید کن ده دقیقه وقت گذاشتم نوشتم (3592213) (alef-11)
 
دوستدار الف
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۶:۳۹:۰۱
الف "گامنت" شما رو تایید فرمودن. (3592290) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۶:۴۱:۰۷
زحمت کشیدی ده دقیقه تایپ کردی ولی کامنت نه گامنت اما انصافا مطالب خوبی بود مرسی (3592295) (alef-11)
 
حمید
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۶:۱۰:۱۷
مطالب و کامنتهای دوستان را خواندم!
اینها هیچکدام پاسخ حقیقی به این سوال که : " شما ! چرا درس خواندید؟ " نیست!
اینکه چرا امروز وضع افراد تحصیل کرده این طور است؛ بحثی دیگر است!
بنظر حقیر بسیار به موضوعاتی نظیرِ «برنامه ریزیِ کلان و مدیریت کلان جامعه ما» بر میگردد!
در قیاس مثل اینست که از پسری بپرسند :" چرا درس خواندی؟" بگوید چون فکر میکردم باباجانم پول خوبی به من برای درس خواندنم میدهد؟"
و حقیقت اینست که : " درس خواندن ِ فرزند" یک مساله است و علتش به خود آن فرزند باز میگردد! و از طرف دیگر : " پول ندادنِ پدر به اولاد درس خوانش...." و سایر گلایه هایی که دوستان کرده اند نیز به " سبک اندیشه و شعورِ پدر!!! " باز میگردد!! و منظورم از پدر= همان برنامه ریزی های بلند مدت دولتهاست!!!
بسیاری از دولتها برای تحصیل و علم « ارزش قائل هستند» مثلِ استرالیا؛ مالزی؛ اندونزی؛ همین ترکیه و دوبی و قطر همسایه های خودمان! ولی برخی هم برای تحصیل ارزش قائل نیستند!!! مثل ....!!! راستی مثل چه کسی؟
امیدوارم سایت الف رویکردش تغییر کرده باشد و پیام مرا با بهانه های واهی فیلترش نکند!!!
به هر حال هدف هرکسی برای انتخاب یک مسیر؛ کاملا به هدفش بر میگردد!!! اینکه چقدر هدف خود را شناخته باشیم؛ در موفقیت مان بعد از رسیدن به هدف به ما کمک میکند!
بسیاری از همین تحصیل کرده های ما هستند که از قضا! به درآمدهای بالایی هم رسیده اند! اما .... دریغ از شعور و انسانیت!!! همین آقای «ب ز» را ببینید!!! آیا بی سواد بود؟ آیا نمیدانست مفهوم کارهایی که میکند چیست؟؟؟ (3592229) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۶:۱۸:۵۱
قشر تحصیل کرده شده آینه عبرت. (3592251) (alef-11)
 
سجاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۶:۵۵:۰۳
درس نخوندن هم اینه ی عبرته! نگران نباش
مشکل از جای دیگه است
با این وضع دستمزدها هر کاری غیر از پشت میز نشینی به "حمالی" هیچ فرقی نداره! الان فک کردی اونایی که درس نخوندند و این 4 سال رو رفتند یه جا با حقوق اداره کاری کار کردند الان وضعشون خیلی بهتره؟ کلا واسه ادمی که سرمایه نداشته باشه درس خوندن بهتر از نخوندنه (3594263) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۶:۴۳:۲۵
مشکل موجود چندین جنبه دارد
اولین اشتباه اینه که درس می خوانیم بعد می خواهیم کار مرتبط با آن را خلق کنیم! به جای اینکه متناسب و در جهت کار و نیاز موجود درس بخوانیم
دوم اینکه کشور با پول نفت مدیر و مسئول انتصاب می کند و اینان صرفا برای اینکه شاغل باشند مدیر شده اند نه اینکه مدیر حل و ساماندهی مسائل هستند و مشغول فکر کردن و ایده دادن باشند!
سوم اینکه فساد اداری و سواستفاده ها فرصتها را از تحصیلکرده های واقعی میگیرد
چهارم اینکه افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی برای مشغول کردن ملت و رفع مقطعی جوانان بیکار بوده است

پنجم اینکه در دانشگاهها دانشجو میگیرند که استادان ارتقا مرتبه پیدا کنند و حق التدریس بگیرند پس هدف خودشان را تامین می کنند و روی اینکه فرد شایسته قبول شود و فارغ التحصیل شود نیستند
آخر و البته نه پایانی اینکه کلا سازوکار واقعی اقتصاد و مدارک شکل نگرفته است و پوشالی و ظاهرسازی است تا واقعیت و درستی و صحت مثلا یک نفر که لیسانس میگیرد در حد یکسال بالاتر از دیپلم هست! کسی که استاد تمام شده است در حد نهایتا همون استادیاریست که همه اینها محصول همان فرایند معیوب است (3592301) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۶:۴۵:۵۹
بنده داشتم دکتری برق دانشگاه سراسری میخوندم مشکلات عدیده مالی داشتم زندگیم شاید از هم میپاشید، امسال به هیچوجه به دانشگاه نرفتم و برای خودم شغل ایجاد کردم خدا رو شکر الان درامد خیلی خوبی دارم.. اساتیدم از دستم خیلی شاکی شدن و دیگه حتی جواب تلفنم رو هم نمیدن و بعد عید میرم از دانشگاه انصراف بدم.. اگه از 20 سالگی دنبال این کار بودم الان از لحاظ مادی همه چیز ذاشتم.. خیلی ناراحتم که درس خوندم خیلی.. من نزدیک ده تا مقاله ای اس ای تو الزویر و اشپرینگر و ایتریپلی دارم.. ولی الان از شرایطم خیلی راضیم ولی از وقتی که برای درس گذاشتم نه.. (3592311) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۷:۰۶:۲۱
داداش چی کاره ای؟ دستمونو بگیر (3592359) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۸:۱۰:۵۵
باور نمی کنم.
چنین گفت پیغمبر راستگوی
زگهواره تا گور دانش بجوی.
اگه بخواهیم پیشرفت کنیم لاجرم بایستی علم تو کشورمون توسعه کمی و کیفی پیدا کنه.
نابسامانی الان محصول تدبیر نامناسب مسولان مملکت است . والا علم هیچ وقت بی ارزش نبوده و نخواهد شد .
درخت تو گر بار دانش بگیرد
به زیر اوری چرخ نیلوفری را (3592500) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۷:۲۲:۴۳
من خودم برق خوندم و خوشبختانه سر کارم. این خاطره رو استادمون که رفته بود انگلستان مدرک دکترا بگیره تعریف کرد که خیلی جالب بود(این فقط نظر ی خارجی است وقصد توهین به هیچ کس و گروه و رشته ای نیست).گفت : ی روز استادمون در کلاس پرسید ایا به تفاوت ما(انگلیسی ها) و خودتون در زمینه صنعت ،علم و....تا حالا فکر کردید؟ ما ی چیزهایی گفتیم. اون گفت دلیل اصلی عدم پیشرفت شما نه این است که ادم هاس درس خون و باهوشی نیستید یا ادم های سخت کوشی نیستید بلکه در مدیریت شماست. در کشور ما(انگلستان) نخبه ترین وبهترین دانش آموزان در کنکور و دانشگاه رشته مدیریت رو انتخاب میکنن و در کشور شما شته ای مهندسی برق و مکانیک و......و گفت ببخشید تنبل ترین افراد جامعه شما درکنکور ودانشگاه چون هیچ رشته ای قبول نمیشن میرن مدیریت و این افراد میخان بشن مدیر افراد نخبه وباهوش جامعه شما. این است که شما پیشرفت نمکنید. (3592393) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۱۹:۳۳:۴۴
مشکل اصلی از آنجا شروع شد که در دولت هاشمی به جای ایجاد اشتغال به تاسیس دانشگاهای زنجیره ای و تولید مقاله پرداختند تا پولی از جیب خانواده خارج شده و در جای دیگر گردش کند.
در زمان دولت خاتمی با اجرای پروژه های عسلویه و غیره دیدیم که بسیاری با داشتن دیپلم مشغول کار میشدند و دیگر به فکر ادامه تحصیل نبودند تا اینکه شغلها از بین رفت.
اگر برای یک دیپلمه کار وجود داشته باشد چرا خود را مشغول دانشگاه و درسی کند که شاید نتیجه داشته باشد یا نداشته باشد. (3592696) (alef-11)
 
وحیده
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۰:۴۵:۳۳
غلط کردیم والا میرفتیم آرایشگری چند تا ناخن میچسبوندیم و لاک میزدیم درآمدمون خیلی بهتر بود. من که به نوبه خودم که ارشد دانشگاه علامه طباطبایی رو دارم واقعا از امروزم پشیمون ام. (3592811) (alef-11)
 
یکی
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۰:۵۶:۳۷
متاسفانه وزارت بهداشت با طرح تحول سلامت بخش خصوصی نابود کرده و باعث افزایش فارغ التحصیلان بیکار رشته های پزشکی و تخصصی در آینده خواهد شد . در طی سال گذشته بدون توجه به نیاز کشور سونامی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو داشته است که تا چند سال آینده وضعیت فارغ التحصیلان پزشکی و پرستاری بدتر از مهندسی خواهد شد . عملکرد بسیار ضعیف وزارت بهداشت و نارضایتی دانشگاهیان و جامعه پزشکی و پرستاری پاشنه آشیل دولت یازدهم هست . (3592828) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۳:۱۱:۴۹
این قدر عوام فریبی نکنین، وقتی به یک پزشک عمومی 17 میلیون حقوق میدن بازم حاضر به کار نیست، چیکار کنن، طرح تحول سلامت اگر برای مردم نان نداشت حداقل برای پزشکان و جامعه پزشکی آب داشت، افزایش چندین برابری حقوق و دستمزد، 40 هزا میلیارد تومان پول ملت سرازیر شد در جیب شما پزشکان باز هم ناراضی هستید، مافیایی که پزشکان به وجود آوردند اصلا اجازه افزایش ظرفیتها را نمی دهد، با توجه به این که کلی کمبود داریم، ظرفیتها باید چندین برابر مقدار فعلی باشه باز شما میگید افزایش ظرفیت نداشته باشیم، آره افزایش ظرفیت نداشته باشیم تا درآمد چند صد میلیونی شما پزشکان کاهش پیدا نکنه (3593066) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۳:۰۲:۲۷
برخورد با پزشکها تنها یک راه دارد وارد کردن پزشک ارزان از خارج کشور و شکستن انحصار پزشکان در داخل (3593282) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۲۰:۲۱:۳۰
من پزشک نیستم ولی این طرز تفکر ما خیلی اشتباهه
عزیزم ما باید سعی کنیم سطح خودمون رو بالا ببریم نه اینکه دیگران رو هم بگیریم بیاریم پایین
تا این رو نفهیمیم همیشه وضعمون اینه (3594526) (alef-11)
 
mostafa
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۰ ۲۰:۱۱:۵۶
نه اینکه پزشک ایرانی هم خیلی بالاست !!! (3598134) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۱ ۰۷:۵۰:۵۴
قطعا. از بهترین پزشکان دنیا ایرانی اند... (3598474) (alef-11)
 
Switzerland
۱۳۹۴-۱۲-۲۳ ۱۳:۰۱:۰۵
خوب که چی چون 50 درصد سبد پول مردم ایران را به خود اختصاص داده اند. در دنیا اینقدر دکتر خوب هست که با حقوق مناسب بیاید در ایران کار کند این شیوه برای کنترل در همه جا اعمال می شود. (3602326) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۰:۴۴:۱۴
کاملا درست گفتی احست (3593666) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۱:۱۶:۴۶
من با مدرک ارشد دانشگاه خوب دولتی باید برم سر کاری که حقوقش ساعتی 3000 تومنه!!!!!
خداییش کارش خیلی خوبه و ازش راضی ام و دقیقا مطابق تحصیلاتمه... پروژه هایی هم که از شرکتهای دیگه برامون میاد خیلی خوبه اما حقوق ساعتی 3000 تومن یعنی اینکه تا 20 سال دیگه هم نه میتونم خونه بخرم، نه میتونم ازدواج کنم!!!!!!
الان فقط هدفم اینه بتونم سرمایه خرج سفرم را دربیارم و از این مملکت برم... هیچ آینده روشنی برای جوونها در این کشور وجود نداره... توصیه من به تموم پسرای فامیل هم این بوده که به جای دانشگاه برین سربازی و برین دنبال یه کار آزاد که بهترین دانشگاه دولتی کشور هم باشی بعدش هیچ خبری نیس!!!!! (3592858) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۱:۵۰:۵۰
دولت درهای تحصیل رو باز گذاشته؛ اما کسی رو مجبور نکرده که حتما دکتری بگیره.اونای که میخونن حتما علاقه داشتن وگرنه آیه نازل نشده برای همه ی فارغل التحصیلان دکتری در تمام رشته ها کار دولتی وجود داشته باشه!!!
الان به هر بچه دبیرستانی میرسم می گم : یا بعد دیپلم برو حرفه یاد بگیر یا اینکه همون اول برو رشته معلمی یا نظامی !!!
چون اگر به این امید باشید که درس می خونید بعد میرید کار دولتی، اشتباه محضه!!!
دکترایی که نتونه برای خودش کار جور کنه،واقعا باید براش متاسف بود.و نباید چشمش به دولت باشه.روزی که خواسته بخونهغ باید بررسی میکرده اصلا بازار کار براش هست یا نه!!! (3592927) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۷ ۲۳:۳۳:۰۱
این امارها دروغه.هیچ پزشک بیکاری وجود نداره.اخه پزشکها انتظار دارن در شهرهای بزرگ کار کنن.و به مناطق محروم نمی روند. (3593101) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۱۳:۰۷:۳۸
آخه یه فرد متاهل با بچه یا یه خانم که شوهر و بچه داره انتظار داری خانوادش رها کنه مهاجرت کنه بره یه شهره دیگه . مجبوره که بیکار بمونه . اگه وزارت بهداشت به پزشک مناطق محروم توجه کنه و بیگاری نکشه و اجازه حق مطب بهشون بده این مشکل حل میشه و خیلیها حاظر هستن اونجا کار کنن . (3595662) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۰:۱۲:۵۰
مشکلتون اینه که هنوز می گید "دولت برای جوانان کار دولتی فراهم کند و انها را استخدام کند" اقا جان اقتصاد دولتی مرد دورانش سر اومد به تاریخ پیوست الان دنیا رو اقتصاد آزاد و خصوصی می چرخه اقتصاد دولتی جواب نداده چرا هی می خواهیم تاریخ رو تجربه کنیم؟ تا وقتی تفکرات اینطوری باشه و نفهمیم دنیا عوض شده از اینم بدتر شده. یک پدر هم اگر واقعا دلسوز فرزندش باشد سعی می کند فرزندش روی پای خودش بیایستد و کار خودش را داشته باشد چه برسد به دولت ها که خیلی خوب که باشند شر کم دارند. (3593182) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۸:۳۶:۳۱
خودت چه کاره ایی؟ (3594395) (alef-11)
 
سینا
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۰:۱۴:۰۷
صبح بخیر. وقتی ضرب المثل ایرانیان این است که سری که درد نمی کند، نمی بندنش... کار به اینجا کشیده میشود. (3593188) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۱:۲۸:۰۳
بنده یک خانم لیسانسه بیکار فارغ التحصیل رشته مهندسی محیط زیست سال 88از دانشگاه آزاد هستم، خیلی متاسفم که عمرمو پای درس و دانشگاه تباه کردم ای کاش بعد از دیپلم میرفتم آرایشگر میشدم تا منم الان به اندازه یک متخصص و حتی یک جراح درآمد داشتم تازه کلی هم کلاس میذاشتم!!! (3593242) (alef-11)
 
ذاتر
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۲:۱۴:۲۴
هنوز تو عمر 26 ساله خودم تو ایران یک مسئول ندیدم که مثل مرد بیاد بگه من توان ندارم و استعفا میدم . اون کسی که ناتوان هست و استعفا نمیده نامرده (3593263) (alef-11)
 
برزو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۶:۴۱:۰۷
مگه الان واسه ارایشگر شدن دیره؟ یه دوره کلاسهای اموزشی میری و بعدشم میری یه جا دو سال شاگردی میکنی و بعد میری واسه خودت مستقل میشی!
باز شما خوبی
من چی بگم که مهندسی برق از دانشگاه صنعتی اصفهان دارم اونم با معدل 16 ولی هرجا میرم واسه یه تومن میگن باید سابقه کار داشته باشی! (3594234) (alef-11)
 
سروش
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۵:۴۱:۵۹
یک نگاه به آگهی های استخدام بفرمایید
به دفعات خواهید دید کارگر خدمات (نظافتچی) - پیک موتوری - کارگر حمل ونقل انبار و موارد مشابه تحصیلات نوشتن (( حداقل دیپلم ))
سابق درج میکردن ترجیحا دیپلم
به بعضیهاشون زنگ میزنم و میپرسم وقتی نوشتید حداقل دیپلم یعنی اگر فوق لیسانس هم باشه جذب میکنید؟ میگن آره کلی برامون اعتبار داره!!
میپرسم حقوقش چی میگن (در حد دیپلم ) !!
نکته خیلی مهم اینجاست که بطور منطقی همه نمیتونند کارفرما و کارآفرین باشند بنابراین در قبال هر کارفرما حدود 200 نفر نیروی استخدامی دربازار کار هست و میزان تحصیلات در استخدامها به اینجا رسیده پس جوانان چاره ای جز ادامه تحصیل و ارتقای مدرک تحصیلی ندارند
اما ساماندهی اقتصاد کلان کشور دست هیچ کارآفرینی نیست
فقط دست(( دولتها)) هست که عموما هم خوب عمل نکردند
در این میان نه تنها انتقادی بابت باز شدن و تسهیل شرایط تحصیل به ( دولتها ) وارد نیست بلکه بعنوان کمک به نیروی کار استخدامی برای کسب رتبه بالاتر در استخدام قابل تقدیر هم هست (3593311) (alef-11)
 
حامد
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۷:۱۵:۱۳
کسی که میخواد مهاجرت کنه حتما باید درس خونده باشه::: وقتی ادم 40 سالش میشه دیگه فرصت خیلی از کارها نیست، بعدشم جوری میگن عمر تلف شد و ... که انگار سربازی و دوران دبیرستان و ... عمر جوانها رو تلف نکرده! دیپلم داشتن با سواد خوندن و نوشتن داشتن هیچ فرقی نداره! اون 12 سال رو خوندی این 4 سالم روش!
مدرک نداشته باشی دستت به هیچ جا بند نیست حداقل کار نبود میری 2-3 سال کارگری مدرکتو ازاد میکنی و مهاجرت میکنی.
یه زمانی اگه میشد با کارگری زندگی کرد یا خرج زن و بچه رو داد ولی الان اصلا نمیشه
من نمیدونم المان با 90 میلیون نفر جمعیت چه جوریه که سالی 1 میلیون مهاجر میگیرن واسه همشونم کار هست با درامد خوب، ایران با این همه معدن و نفت و گاز و سرمایه کار نیست!
حالا باز اینجا خوبه، ببین افغانستان چقدر وضعش خرابه که راه میفتن میان ایران کارگری کنند! یا حتی دنبال این هستند شناسنامه ایرانی بگیرن!
داشتم المان رو میگفتم! ببینید المان جنگ جهانی دوم با خاک یکسان شد الان به کجا رسیده! اونجا سالی چند میلیارد دلار صرف کارهای تحقیقاتی میکنند تو دانشگاههاشون ما اینجا تو تولید مقاله رکورد میزنیم اون وقت یه چوب بستنی نمیتونیم خودمون درست کنیم! (3593347) (alef-11)
 
محمد
Germany
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۰۳:۲۵:۳۹
اونجا چوب بستنى رو ميسازن وبعد واسش مقاله مينويسن، تو ايران مقاله رو مينويسن يا بهتر بگم كپى ميكنن و بعد ميخوان از روش چوب بستنى رو درست كنن (3594883) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۰۹:۲۲:۵۷
سیاست که شاخ و دم نداره!
چند میلیون جوان را میفرستن دانشگاه، این چندمیلیون را ضرب در 4 سال کارشناسی، یک درصد کمتریشون را ضرب در 2 سال ارشد و باز درصد کمتریشون را ضرب در 4سال دکترا بکنید.
توی این 8 سال دولت نه نیازی داره به فکر اشتغال اینها باشه نه هیچی!
در صورتی که این ها اگر دانشگاه نرن دولت مجبوره یا برای اینها اشتغال ایجاد کنه یا اینکه بگه نمیتونه کشور را اداره کنه. (3593533) (alef-11)
 
پری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۲:۳۰:۰۰
خدا نگذره از کسایی که این کارا رو دارن می کنن (3593873) (alef-11)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۶:۴۷:۴۱
دولت مجبوره؟ مجبور!؟؟ همین الان هم چند میلیون بیکار داریم اگه قرار به اجبار دولت باشه همین الانم مجبوره
مسئله ای که بهش توجه نمیشه اینه که اگه واسه تحصیل کرده ها کار نیست واسه تحصیل نکرده ها هم کار نیست! فنی حرفه ای رفتن هم فایده نداره! تا سرمایه نداشته باشی بعد که از فنی حرفه ای مدرکتو گرفتی باید 15 سال شاگردی کنی تو این وضع و با این دستمزدهای اداره کاری 700 هزار تومنی تا بتونی مستقل بشی بعدش! کلا خانه از پای بست ویران است ربطی به تحصیلات نداره به نظرم. (3594251) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۳:۵۹:۳۷
چون خدا به من این استعداد رو داده بود ///رفتم نظام گفتن هیکلت به درد نمیخوره لاغری رفتم سمت بازار گفتن زبون نداری مخ مشتری رو بزنی رفتم سمت کار دولتی گفتن تو فاز فکری ما نیستی ///آقای مسئول خدا اون بالا نشسته نوبت ما جوون های دهه 60 هم میشه وقتی پیر شدین جبران میکنیم فعلا که 30 ساله عروسی در خونه ما نیومده ولی میاد (3593991) (alef-11)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۴:۱۸:۰۶
ما فارغ التحصیلان رشته حقوق دارای شغل آزاد وکالت هستیم اما متاسفانه کانون وکلا به دلیل انحصار گرایی موجبات بی کاری حجم عظیم فارغ التحصیلان این رشته را فراهم اورده و به خاطر منافع همصنفانشان اگر اجازه کار به ما را بدهند هیچ فارغ التحصیل حقوق فعال بی کار نخواهد شد (3594020) (alef-11)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۱۴:۱۹:۲۹
مملکت فقط برای پزشکان و وکلای دادگستری بهشته بقیه همه راه اشتباه رفتن (3594021) (alef-11)
 
توکلی نیا از اصفهان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۸ ۲۱:۱۹:۱۰
بنام آفریننده هستی
(مردهنوزجهان دیده را عمر دو باید دراین روزگار، تا به یکی تجربه اندوختی دردگری تجربه گیرد بکار.)

با درود به مدیریت محترم پایگاه مردمی « الف » وسپاس ازنویسنده اندیشمند مطلب پُرمغز(چرادرس خواندید؟)
با تاًمل تمام نظرات رامطالعه کردم.متاًسفم درمقام وجایگاهی نبوده ونیستم که ذره مرهمی شوم برخیل زخم های روحی، روانی بویژه جوانان این مرزوبوم ومتاًسف تراینکه چرا با وجود این همه ثروت خدا دادی بیکران در ایران عزیزکه جدای ازنفت وگاز و...؛ دارای آفتاب تابان انرژی خورشیدهستیم واختلاف دمای جنوبی وشمالی ترین نقطه کشورمان حدود 40 درجه سانتیگراد است واین یعنی ثروت بیکران خدا دادی؛ چرا مدیریت کشورنتوانسته ویا نخواسته با برنامه ریزی وبهرمندی ازمدیران لایق وشایسته ودلسوخته به این آب وخاک ازاین همه ظرفیت های بالقوه درجهت شکوفایی اقتصاد، رفاه وعدالت اجتماعی و... استفاده نماید ودرهمه ضمینه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و... مزیت نسبی رقابتی فراگیر تولید سالم که لازمه امروزجامعه ماست ایجاد نماید؟؟؟. کوتاه سخن اینکه تردید ندارم تحقق نکات برشمرده ذیل قادرخواهد بود بسیاری از معضلات اقتصادی،فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و...جامعه را سروسامان داده وحل وفصل نماید.
مستحضرید ازدیربازدرکشورما، یا براساس قوانین ویا احکام فقهی و... عمدتاً شرکت وبنگاه های تولیدی اقتصادی وابسته به نهادهای خاص، سازمان اوقاف و... به هردلیلی مصون ازهرگونه ممیزی ونظارت وپاسخگویی به نهاد های قانونی دولت بوده ومیباشند وازپرداخت مالیات به خزانه دولت معاف شده اند!!. با عنایت به اینک اکنون ایران به عنوان عضو ناظردرسازمان جهانی تجارت پذیرفته شده ودیر یا زود رسماً عضو آن سازمان خواهد شد وما را گریزی ازآن نیست چون نباید ازقافله جهانی عقب بمانیم؛ شایسته وبایسته است دردنیای امروزکه بواسطه پیشرفت علم وتکنولوژی ارتباطات و...؛ دهکده جهانی لقب گرفته و... تاًکیداً ضروریست بویژه درامراقتصاد وعدالت اجتماعی؛ بیش ازپیش اقدام به شفاف سازی وعدالت گستری درجامعه نماییم چرا که مستحضرید عمده زیرساخت های لازم که ملزم به بسترسازی آنها قبل ازجلوس ایران برکرسی عضویت آن سازمان هستیم؛ نخست کاهش سیتم کارفرمایی ومالکیت دولتی ونهادینه کردن نقش نظارتی اصولی دولت وفعال نمودن بخش خصوصی پویا درجامعه وبرخورداری تولیدات صنعتی، کشاورزی و... خودمان با استفاده ازدانش مدیریتی وتکنولوژی روز جهان میباشیم که باید دارای آنچنان مزیت رقابتی باشند تا قادربه رقابت سالم تجاری با برند های مطرح موجود دربازارهای جهانی شوند. لازمه تحقق این مهم طلب مینماید که مجلس محترم مقننه آینده، نیک بیندیشد وحتی درصورت جوسازی وسمپاشی کوته نظران و... با اخذ حکم فقهی .... نسبت به تصویب قوانین لازم واصلاح قوانین گذشته اقدام نموده وبدون استثنا، همه شرکت وبنگاه های صنعتی، تولیدی، کشاورزی و... موجود درسراسر مرزهای جغرافی یایی وسیاسی ایران را ملزم به شفاف سازی وپاسخگو به نهاد های قانونی کشور وپرداخت مالیات به خزانه دولت نماید. درغیراین صورت قطاً بخش خصوصی درفضای این چنینی که رُقبایشان ازانواع حمایت های مالی... و...برخوردار باشند؛ قادربه جذب نیرو وتولید محصولات دارای مزیت نسبی وصدور ماذاد آنها به بازارهای جهانی نخواهند بود وکاستی های اقتصادی؛ فرهنگی؛ اجتماعی و بویژه مطالبات جوانان امروز جامعه مضاعف خواهد گردید ... (3594605) (alef-11)
 
محمد
Germany
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۰۳:۲۱:۵۶
وقتى كشورى بدون برنامه ربزى دانشگاه و رشته دانشگاهى به وجود مياره، بدون اينكه بدونه به طور مثال كشور چند تا مهندس كامپيوتر در آينده نياز داره، خب به نظر شما وضعيت بهتر از اين ميشه، جوانها هيچ مشكلى ندارن، مشكل تو ايران مديريتيه، همين الانش كه سال داره تموم ميشه هنوز دولت نميدونه واسه سال ديگه چقدر بودجه لازم داره، حالا انتظار داريد كه بدونه چندتا مهندس لازم داره (3594880) (alef-11)
 
مرضیه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۹ ۱۳:۳۶:۲۳
این یادداشت واقعا نمره 22 داره به جای 20
خدا خیر بده سایت الف رو و بعدشم نویسنده رو
فقط من سوالم اینه که چرا یادداشت های به این خوبی تو الف sort نمیشه
لطفا یک سیستمی در سایت بوجود بیارید که یادداشت های خوب بیشتر بمانند در قسمت یادداشت های بینندگان
الان این یادداشت چرا درس خوندید اقای سجاد رحیمی خیلی یادداشت خوبیه
یا مثلا اشتباه پزشکی دیگر و شاید درسی دیگر اقای صباغی
هنوز هم دوست دارم ازمسکن بنویسم ولی خب اینها زود بایگانی می شن
در حالی که حرف دل و مشکل خیلی از مردم و مستضعف هاست

من خواهش می کنم سایت الف فکری برای این یادداشت های مردمی بکنه
مرسی

مرضیه
ارشد زبان انگلیسی
شغل: خانه داری کنار مادر ! (3595728) (alef-11)
 
انصاری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۲ ۰۸:۰۹:۴۰
راستی هم ؟!
چرا این نوشته های خوب بخش مخاطبا که حرف دل ماست رو سورت نمی کنی الف؟ (3599902) (alef-13)
 
توکلی نیا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۲ ۲۱:۲۳:۴۰
بادرودوسپاس ازمدیریت محترم سایت مردمی »الف« بویژه به جهت تاًییدودرج نظرات گونه گون مخاطبان اندیشمند ودرد آشنا؛ حقیر پیشنهادی بشرح ذیل ارائه داده امیدآن دارم موردعنایت قرارواجرایی شود.
الف:بخشی ویژه دراین پایگاه مردمی ایجادومطالب پُر کلیک مانندمطلب جناب آقای سجاد رحیمی؛ بررسی، دسته بندی ودرصورت عام المنفعه وکاربردی بودن و...(ازدیدمدیریت محترم سایت باعنایت به شناختش ازمعضلات روزجامعه) به بخش ویژه لینک شوند.
ب: بدون تردیدبعدازمدتی، مطالب غربال شده زیادی دربخش ویژه در دست رس وقضاوت کاربران محترم قرارخواهدگرفت لذاطلب مینمایدکه ازمخاطبان و... خواسته شود ایده ونظرات کاربردی و...خود در جهت رفع وحل وفصل موضوع مطرح شده در بخش ویژه راارائه فرمایند.
ج: مدیریت محترم، بهترین ایده ونظرات استخراج شده را رسماً به برنامه ریزان دولت و...ارائه نموده وازطریق اصحاب رسانه و...نیز انتشار دهد. تردیدی نیست درمدت کوتاهی بخش ویژه مورد عنایت رسانه های جمعی وافکارعمومی قرارومخاطبان زیادی را جلب خواهد نمود. شنبه 22 اسفند 1394 (3601436) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۳:۵۱
یه اشتباهی کردیم دیگه... (3605078) (alef-11)
 
عابدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۲۳:۴۸:۴۸
فعلا که طرح ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان با یک اصلاح به تصویب مجلس رسید و فقط با پارتی بازی به جوونا ظلم کردن! (3605180) (alef-11)
 
یه اقایی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۳ ۰۱:۴۳:۲۹
اقای عزیز

در ایران تحصیل کرده داریم لیسانس و فوق لیسانس بنده دانشجو هستم

دانشجو ها الکی بی سواد نشدن کشور فرانسه درامد اندازه پول نفت ایران را می ده به دانشجو هاش میگه برید تحقیقات علمی انجام بدید این از این به ما کی پول داده که بریم تحقیقات انجام بدیم


دوما پروفسور رئیسی سریع ترین ترانزیستور جهان رو ساخت خوب تو ایران چه اتفاقی افتاد بنده ی خدا تو ایران کسی حمایت از علم نمی کنه اگه می کردن

ایران بااین استعداد هایی که داره امریکاه که هیچ الان ادم فرستاده بود به کره ی

پلوتو (3622955) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.