نظر منتشر شده
۲۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 286992
آمانو را احضار کنید
علیرضا قربانی، 13 مرداد 94
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۵۷
احضار رسمی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به کمیته روابط خارجی مجلس سنا در آمریکا پرده‌ای جدید از همکاری و هماهنگی آشکار این نهاد بین‌المللی با یک قدرت سلطه‌جو است.

البته این نکته که خیلی از نهادهای بین المللی وابسته به سازمان ملل متحد زیر نفوذ قدرت های بزرگ هستند، امر پنهانی نیست و دخالت این قدرت ها از تعیین مدیران ارشد این سازمان‌ها(حتی در سطح دبیرکل سازمان ملل) تا استفاده ابزاری از آن ها برای اعمال فشار بر کشورهای مستقل را شامل شده است و در عالی‌ترین سطح(شورای امنیت سازمان ملل) هرگاه منافع ابرقدرت ها اقتضا کرده است، آشکارا طرف آن ها گرفته شده است.

با این حال این دسته از سازمان ها برای حفظ پرستیژ خودشان و کاستن از تبعاتی که ممکن است متوجه قدرت های سلطه جو شود، همواره برای حفظ ظاهر هم که شده، ادا و ادعای استقلال داشته اند.

موضوع گزارش توانمندی های فناورانه ایران در عرصه هسته‌ای به آمریکا و اسرائیل که تنها از افرادی که با پوشش بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ساخته بود و به برنامه‌ریزی برای خرابکاری در تأسیسات هسته‌ای ایران و ترور دانشمندان هسته ای کشورمان انجامید، مسئله‌ای نیست که قابل کتمان باشد، این در حالی است که سازمان های بین‌المللی به خصوص سازمان هایی که فعالیت آن ها رابطه مستقیمی با امنیت همه کشورهای عضو دارد، وظیفه دارند ضمن امانت‌داری از اطلاعات مهم اعضا، در مناقشات بین کشورها، بی طرفی خود را حفظ کنند.

براساس توافق صورت گرفته در مذاکرات هسته ای میان ایران و کشورهای عضو گروه ۱+۵، موضوع حل وفصل بعضی موارد ادعایی علیه برنامه هسته‌ای کشورمان به آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای سپرده شد و کارشناسان و بازرسان این سازمان بین المللی و در رأس آن مدیرکل این سازمان در سفر چند هفته پیش به ایران به توافق‌ها یا تصمیم هایی با مسئولان سازمان انرژی هسته‌ای ایران دست یافتند یا اسنادی را تنظیم کردند که قاعدتاً جزئیات آن به خاطر ارتباط مستقیم با امنیت ملی ایران باید محرمانه باقی می ماند، اما هنوز چند روز نگذشته بود که خبرگزاری رویترز جزئیاتی از این اسناد محرمانه را فاش و مدعی شد ایران با یک بار دسترسی به پارچین و دسترسی به دانشمندان هسته ای خود موافقت کرده است. همان زمان نشریه «نشنال ریویو» هم گزارش مشابهی در مورد محتوای این اسناد منتشر کرد.

بدیهی است وقتی رسانه هایی چون خبرگزاری رویترز حتی در سطح موضوعات موردبررسی در مذاکرات ایران و آژانس به اطلاعات دست پیدا می کنند، دستیابی نمایندگان دولت هایی چون آمریکا که طرف اصلی دعوای هسته ای با ایران هستند، به جزئیات بیشتر، کار دشواری نخواهد بود، مسئله ای که خیلی زود با اظهارات «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی و «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید، رنگ واقعیت به خود گرفت.

آنها در این خصوص گفتند: «ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی اسنادی در خصوص حل وفصل جنبه نظامی احتمالی برنامه هسته ای این کشور تهیه کرده اند که منتشرنشده ولی ما این اسناد را دیده ایم و از محتوای آن رضایت داریم.» البته جاش ارنست و کمی بعد از او جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به خواست اعضای کنگره که خواستار دسترسی به این اسناد شده بودند، اعلام کردند که این اسناد محرمانه است و ما به توافق محرمانه ایران و آژانس دسترسی نداریم! هرچند سخنگوی کاخ سفید اذعان کرده بود که ما و دیگر اعضای ۱+۵ از مفاد آن آگاهیم و حاضریم اطلاعات خود در این خصوص را در جلسات محرمانه با نمایندگان کنگره در میان بگذاریم».

با احضار مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا، به نظر می رسد، همکاری این نهاد بین المللی و طرف های آمریکایی وارد مرحله تازه ای شده است به گونه ای که به جای در اختیار قرار دادن اسرار ایران به صورت مخفیانه، این کار صورت رسمی و آشکاری به خود گرفته است؛ علاوه بر آن ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا اخیراً در یادداشتی با عنوان «کشف تقلب» در پایگاه خبری "فوروارد" از این نفوذ چنین پرده برداشته است: «از سال ۱۹۸۰، ما تمامی بازرسان آژانس را در آزمایشگاه ملی لوس آلاموس تربیت کرده ایم. ما برای آن ها ده ها دوره آموزشی برگزار کرده و اطمینان حاصل می کنیم که آن ها از پیشرفته ترین تجهیزات و ابزارهای الکترونیکی برخوردار هستند که اکثر آن ها هم ساخت خود ما است.»

صرف نظر از نوع برخورد دستگاه های مسئول کشورمان با این مسئله که اغلب از حد نگاشتن نامه یا بیانیه ای اعتراض آمیز و فرمالیته فراتر نمی رود، به نظر می رسد دیگر نهادهای قانونی در ایران هم می توانند در اقدامی مشابه آقای مدیرکل را برای ادای توضیحات درباره اطلاعاتی که در اختیار آمریکایی‌ها قرار داده به ایران فرا بخوانند و نتیجه اقدامات غیرمسئولانه‌ای که علاوه بر تحمیل هزینه های فراوان به برنامه هسته ای کشورمان به ریخته شدن خون تعدادی از بهترین فرزندان این سرزمین (دانشمندان علوم هسته ای) منجر شده هم توضیح بخواهند. کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی آن بخش از دستگاه قانونی کشور است که موازی و البته هماهنگ با اقدامات دیگر دستگاه های مسئول از مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیح بخواهد، صرف نظر از اینکه او به چنین خواسته ای پاسخ مثبت بدهد یا از پذیرش آن خودداری کند.
*خراسان
 
کلمات کلیدی : آمانو+ آژانس
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۰۹:۵۴:۵۸
با آمانوی .... آمریکا توافق محرمانه منعقد می‌کنیم و او از سوی سنای آمریکا احضار می‌شود و به ارائه گزارش محرمانه مبادرت می‌ورزد. در حالی که سخنگوی انرژی هسته‌ای کشورمان اعلام می‌کند از او خواسته شده که متن توافق محرمانه را افشا نکند! یعنی مار را در آستین خود نهاده و از او می‌خواهیم که نیش نزند! واقعا عجیب است! (3092537) (alef-13)
 
ازاداندیش
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۳:۰۵:۵۹
داستان اون شخصی که توی ده راهش نمی دادن و سراغ کدخدا رو میگرفت حتما شنیده اید!
چرا غیر منطقی صحبت میکنید! چرا خودتان را با امریکا ابر قدرت جهان سیاسی و نظامی مقایسه می کنید؟ نکند خدایی نکرده توهم ابر قدرت بودن شما را هم گرفته است؟
اگر کسی خواب باشد میشود بیدارش کرد اما اگر خودش را به خواب بزند نه! کجای اقتصاد ما ابرقدرت جهان را نشان میدهد؟ کجا تعاملات ما با دنیا ابر قدرت دنیا را نشان میدهد؟ جز این است که قبل از مذاکرات طرفین گفتگو های بین المللی با ما کومور و ونزوئلا و .... بودند؟
خواهش میکنم از سر منطق مباحثه کنید! که شیوه خردمندان و متدینین است! (3093108) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۲۱:۳۶:۱۶
این که آزانس اطلاعات را حفظ نکرده و پخش خواهد شد را سایرین هم می دانسته اند ولی یا این اطلاعات اهمیت خیلی زیادی نداشته و از آن گذشته اند و یا اینکه راه چاره دیگری نبوده و به هر حال باید خرابی ها ترمیم کرد و اگر الان نمی کردند 4 سال دیگر خرابه ها را باید جارو می کردیم. (3094145) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۲۲:۴۸:۰۴
دولت می‌داند آحاد ملت بزرگ ایران مخالف سلطه مجدد اجانب بر اقتصاد کشور است. پس شایسته است با اجرای اقتصاد مقاومتی راه سلطه بیگانگان بر کشور به بهانه رفع تحریم را ببندد. (3094254) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۲۳:۰۷:۲۰
این واقعیت روز دنیاست . امریکا زورگو و مستکبر است . خود را صاحب اختیار و محق میداند . (3094275) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۰۹:۵۵:۲۲
با مطالعه‌ای که روی توافق هسته‌ای داشته‌ام معتقدم این توافق کاملا به زیان کشور تمام خواهد شد با امتیازهای نقدی که داده‌ایم تمام داشته‌های خود را دو دستی تقدیم می‌کنیم و هیچ وقت به منزل اول بر نخواهیم گشت. در ضمن آمریکا هم به خیلی از وعده‌های نسیه خود عمل نخواهد کرد. چرا با دست خود کاری می‌کنیم که پشیمانی و شرمندگی نتیجه آن باشد. (3092538) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۴:۱۵:۵۱
شما مطالعه کردنی یه عینک خاصی از نوع دلواپسی روی چشمت نبود
از همون مدل سودجویان از تحریم (3093335) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۸:۱۴:۵۲
آقای مطالعه گر!
اگر کمی عمیق مطالعه میکردی میدیدی که انرژی هسته ای کلا" به زیان این کشور تمام شده . اگر هزینه های انرژی هسته ای دربخشهای دیگر مانند صنعت . کشاورزی . جاده . آموزش و پرورش و.. خرج میشد الان کشور آباد بود جلوی ضرر را از هرکجا بگیری منفعت است. (3093869) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۰۹:۵۵:۳۵
در این شرایط حساس از تعطیلی مجلس شورای اسلامی تعجب کردم. پس کی می‌خواهند برجام را بررسی نمایند؟ از آن مهم‌تر اینکه دولت محترم چرا در ارائه لایحه تعلل می‌ورزد؟ چون اگر لایحه‌ای ارائه نشود مجلس چگونه می‌تواند آن را بررسی کند. (3092541) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۰۹:۵۵:۵۳
آینده به این دولت و دولتمردان آن ثابت خواهد کرد آمریکا به عنوان نماد شیطان بزرگ قابل اعتماد نیست. متاسفانه این تجربه ارزان به دست نخواهد آمد بلکه هزینه زیادی خواهیم داد. (3092542) (alef-13)
 
بیژنگ
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۰:۰۹:۳۱
یعنی شما نمی دانید که کل سازمان ملل بازیچه دست آمریکاست؟ (3092573) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۰:۱۸:۲۵
آقایان نمی‌توانند از ظریف توضیح بخواهند، آن وقت آمانو را احضار کنند؟! عجب طنزی. (3092592) (alef-13)
 
محمد علی موحدی
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۰:۲۵:۴۱
وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ
چه چیز باعث شد تا شش قدرت جهانی میز مذاکره را ترک نکنند ؟
کمی تامل در پاسخ به این سوال ما را با یک واقعیت بزرگ سیاسی امنیتی آشنا می کند و ان توازن تهدید و ترس موجود در بین شش قدرت جهانی و ایران است . شما می دانید مذاکره بر وزن مفاعله از باب مصالحه و از مصدر صلح است یعنی اینکه انتهای هر مذاکره ای متوازن با فاکتور های قدرتی لازم ، و بازدارنده لاجرم به صلح ختم خواهد شد.و این صلح متضمن منافع اساسی طرفین مذاکره خواهد بود و در عالم سیاست و دیپلماسی در هر مذاکره ای طرفین از بخشی از منافع خود چشم پوشی می کنند تا به بخش دیگری از منافعشان که اساسی تر از دیگر بخش هاست برسند . از طرفی در هر مذاکره به منظور مصالحه آورده و داشته های پایدار طرف مذاکره بسیار حائز اهمیت است. که وزن طرفین را تعیین می کند یعنی اینکه قدرت نظامی اقتصادی و ژئوپولتیکی یکی از طرفین بر طرف دیگر غالب باشد مذاکره از چارچوب مصالحه خارج و منافع طرف دیگر را تعقیب خواهد کرد. و در یک سراشیبی یک طرفه طرف دیگر مجبور است به خواسته های طرف غالب تن بدهد و در تاریخ مشابه و نمونه ای از این نوع را داشته ایم لازم به ذکر است مدت زمان مصروف شده بر این نوع مذاکره خیلی کوتاه است (از 24 ساعت حداکثر 10 روز ) زیرا تامین منافع طرفین مطرح نیست بلکه منافع و خواست طرف غالب و تهدید کننده مطرح است! که مشابه تاریخی مورد اشاره عبارتند از ایران در مقابل روس (گلستان و ترکمنچای) و نمونه معاصر ما کشورهای شکست خورده در جنگ جهانی دوم هستند (المان ،ژاپن و ایتالیا ) این کشورها مجبور شدند تمام منویات کشور غالب را بپذیرند از جمله : خلع سلاح ارتش های شکست خورده ، اعدام سران نظامی آنها و پذیرش قیمومیت سیاسی تا مدت های مدید. و انحلال ارتش دفاعی ،قبول ایجاد پایگاههای نظامی در کشور شکست خورده و اعمال دیکته های کشورهای غالب از این پایگاه ها به کشور شکست خورده و نظم و نسق امنیت داخلی با پلیس نیمه مسلح فدرال .که دفاع مرزی این کشورها ناچارا به کشور غالب سپرده شده-افزون بر همه این ها آرایش سیاسی احزاب داخلی آنها مدت ها تحت تاثیر القاعات پایگاه های نظامی مستقر در انها بوده است و الان هم کشورهای شکست خورده علیرغم اقتصاد برترشان و گذشت سال های طولانی از تسلیم همچنان زیر یوغ آنها هستند نمونه بارز این موضوع نبود ارتش قدرتمند ژاپن و آلمان است و اخیرا نخست وزیر ژاپن لایحه افزایش سربازان دفاعی و اعزام انها به خارج کشور را به پارلمان ژاپن ارائه داده اند . که با مخالفت هایی نیز روبرو شد بگذریم از این مقدمه تا برسیم به ایران عزیزمان .. و چرایی سیزده سال مذاکره با شش قدرت جهانی را جستجو کنیم . نفس طولانی شدن مذاکرات حکایت از یکسری فاکتورهای قدرتمند موجود در ایران است حال باید دید آن فاکتور ها چه بود که " توازن ترس " در میز مذاکره را ایجاد میکرد تا قدرت های جهانی اولا میز مذاکره را نتوانند ترک کنند ! ثانیا به منافع حیاتی ایران تمکین نمایند
من در توهم برابری نظامی ایران با قدرت های جهانی نیستم و نمی گویم قدرت نظامی ما انقدر بوده و هست تا همانند اتحاد جماهیر شوروی یک " توازن ترس" و بازدارنده را بر طرف دیگر تحمیل نماید تا از تهاجم احتمالی صرفنظر گردد همینطور در توهم این نیستم که بگویم همه خواسته های ایران در این دور از مذاکرات تامین شده است! و به تعبیر دیگر به همه خواسته های خود رسیده ایم ! بلکه اعتقاد داریم به بخش اساسی خواسته هایمان که قبلا نیز به انها پرداخته شده است از جمله ریزش ساختمان تحریم که دیگر قابل احیا نیست و از جمله آنها ست. و اساسا هدف غایی مذاکره این است که طرفین به بخشی از خواسته های خود برسند نه همه آنها ! و قصد اثبات این را دارم ایران از یکسری فاکتور های بازدارنده برخوردار بود تا وزیر امور خارجه آمریکا که همه این مصیبت ها رنجها محصول دشمنی این دشمن بی رحم بود با پای شکسته و با حالت غیر نرمال سیزده روز تمام در وین ماندگار شود و به دیگران نیز توصیه نماید آنها نیز باشند !! یادمان باشد که این پایداری نه از سر دلسوزی و انسانیت بوده است و برای اثبات این سخن دلیلی محکم تر از یمن وفلسطین لازم نیست که تمام کشتارها با دیکتیه شیطانی آن شیطان بزرگ است ولیکن وزیر امورخارجه شیطان بزرگ تمام قد از توافق حاصل شده در برابر دلواپسان خارج نشین دفاع می کند واقعا این فاکتورها چه می تواند باشند ؟ بهتر است که این فاکتورها از زبان خود دشمن بشنویم زیرا "متغن ترین سخن" آن است که دشمن بر او شهادت می دهد 1- ایران دارای دوازده هزار کیلو اورانیوم غنی شده دارد که در فاصله یک ماه می تواند به دوازده بمب اتم تبدیل شود 2- ایران دارای دانش هسته ای هست که نمی شود ان را با بمباران از بین برد 3- ایران تسلیم شده در برابر آمریکا توهمی بیش نیست 4- قدرت های دیگر حاضر به ادامه همکاری با آمریکا در تحریم ایران نیستند 5- قدرت های دیگر برای برقراری ارتباط با ایران به دلشوره افتاده اند .! اینها و بیشتر از اینها اعترافات آشکار دشمن است اما یکسری اعترافات پنهانی هم از طرف دشمن وجود دارد که ان را مصلحت نیست علنی مطرح کند و ان چه می تواند باشد ؟! دشمن می داند در صورت شروع به تجاوز نظامی به ایران ما اهدافمان را در اقیانوس ها دنبال نمی کنیم بلکه هدف خیلی نزدیک و قابل دسترسی داریم که در فاصله کوتاه با خاک یکسان خواهد شد البته ما منکر خسارات وارده در صورت درگیری به ایران نیستیم که آن را قبلا گفته ایم اما اگر دشمن به امنیت اسرائیل بیش از امنیت خود حساس است لاجرم مستحضر باشد اسرائیل هدفی است که برای ایران هم از جغرافیای دور و هم از پشت دیوار هایش قابل دسترس است که در مدت زمان کوتاه هزاران موشک ایرانی می تواند به قلب تل آویو و یا حیفا و یا احیانا به قلب هسته ای دمونا فرود بیایند و از دست گنبد آهنین امریکا نیز کاری ساخته نیست همینطور دشمن می داند مهاجرین اسرائیلی برای رفاه مهمان اسرائیلند نه برای جنگیدن در صورت وقوع یک جنگ تمام عیار موجودیت اسرائیل در معرض تهدید بسیار جدی خواهد بود و در کوتاه ترین زمان ممکن بافته های هفتاد ساله انها پنبه خواهد شد البته ما خواهان درگیری با هیچ قدرت جهانی و منطقه ای نیستیم و اگر ناگزیر از آن باشیم در دفاع از خود تردید نخواهیم کرد. و آنوقت است که بازوان پرتوان نیروهای مسلح و سرداران رشید ما به کار خواهند افتاد. و درس خوب و تاریخی به مهاجمان خواهیم داد - و اگر چنین نبود همسایگان تازه بیدار شده از خواب زمستانی به جای یمن ایران را هدف می گرفتند !- و اگر چنین نبود مذاکره سیزده سال طول نمی کشید ! -و اگر چنین نبود دشمن به حقوق اساسی ما در امر غنی سازی در گستره جغرافیایی دنیا با مرکزیت شورای امنیت اعتراف نمی کرد !- اگر چنین نبود اسرائیل به جای حمله مستقیم بر ما با چهره غضب آلود و اندوه فراوان دست به دامان گنگره آمریکا نمی شد و همه اینها مدیون توان نظامی ما و دسته های بلندمان در پشت دیوار های حیفا و تل آویو است .که فرصت پاسخگویی خوبی را به ما می بخشد آری این چنین است برادر... شما چگونه فکر می کنید ؟ "آن نه من باشم که روز جنگ بینی پشت من آن منم کاندر میان خاک و خون بینی سری"
محمد علی موحدی
کارشناس سیاسی امنیتی غرب آسیا (3092606) (alef-13)
 
teoman
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۵:۲۴:۳۷
با سلام جناب آقای موحدی دامت بکاته
سئوالی داشتم:حالا که همچینین فاکتورهای قدرتی که شما به درستی بیان کردین اعم از سخت و نرم و بعضی عوامل تاثیرگذار دیگر باعث ایجاد شرایطی شده که بتوان مذاکره کرد (با تاکید اینکه دست انها بالاتر است) اگر انها با این قراردادشان تمام فاکتورهای قدرت ما را گرفتند از قبیل ازبین رفتن 98 درصد اورانیوم و رساندن سانتریفیوژها به شش هزار تا برداشتن قلب ارال و تعطیلی رسمی و عملی فردو .چه تضمینی هست که اینها از قبل جری تر نشده و خواسته های بیشتری نداشته باشند انهم زمانی که ما بیشتر مولفه های قدرت خود را واگذار کرده ایم . (3093524) (alef-3)
 
محمدعلی موحدی
۱۳۹۴-۰۵-۱۶ ۰۰:۰۶:۵۹
ممنونم از اظهار نظر همه دوستان ،باید به عرض بزرگواران برسد که هیچ کدام از فاکتورهای قدرتی ما از بین رفتنی نیست با تدبیر داهیانه رهبر معظم انقلاب همه قدرت نرم و سخت ما سرجای خود هستن لطفا به مولفه های قدرتی ما بار دیگر مراجعه کنید همه مولفه ها سر جای خود هستن البته منهای اروانیوم غنی شده ما که آن نیز ما به ازاء دارد.آیا دانشمندان ما برابر این توافق قابل حذف هستند؟ آیا اسرائیل از دسترس ما خارج شده است ؟ آیا موشک های ما تحویل دشمن گردیده ؟در کنار همه مباحث دنیا دیگر حاضر به همراهی آمریکا و رزیم صهیونیستی نیست و بهانه ی هم برای همراهی وجود ندارد ،مگر آن که ما بهانه جدیدی به دست دشمن بدهیم که البته دولت فعلی فهیم تر از این بحث ها است .موفق باشید (3099159) (alef-13)
 
ولایتی
۱۳۹۴-۰۵-۱۵ ۰۰:۱۰:۲۶
سلام واقعا ممنونم از شما آقای موحدی.ممنون از تحلیل بسیار دقیقتون
امیدوارم مدیر سایت از تحلیل زیباتون استفاده کنه (3097239) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۰:۳۷:۵۹
کلا ما تو قضیه جواب دادن به اونها بخاطر ناراحت نشدن کدخدا فشل هستیم (3092641) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۱:۰۶:۲۲
هر چيزي امانو ميدونه ما اطلاع داريم چون ما يه طرف قضييه هستيم در صورت درز اطلاعات بايد امانو جوابگو باشد و يا تصميم لازم را بگيريم و الا دامن زدن إحساسي به تحولات بنفع هيچكس نيست (3092733) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۲:۲۷:۳۳
پسرخاله کدخدا (3093003) (alef-13)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۴:۰۱:۱۸
اقای موحدی عزیز با سلام قدرت نظامی ایران را همه دولت‌ها بهتر از من و شما میدانند علت این که تا به حال به ایران حمله نکرده اند به همین خاطر است بله درسته آمریکا به جایی رسیده که برای حمله به کشوری نیاز به مجوز و واکنش افکار عمومی ندارد چیزی به نام صلح جهانی وجود ندارد و سازمان ملل به عنوان یکی از ارگانهای این کشور تبدیل شده اما آنها از یک توطئه همیشه استفاده کرده اند و میکنند و آن هم مظلوم نمایی و اجماع جهانی برای یارگیری برای منزوی کردن و نهایتا حمله نظامی این برنامه را برای کشورهایی به کار میبرند که نتوان آنرا به راحتی اشغال کرد در خبرها حتماً شنیده‌اید که آمریکا و ترکیه می خواهند به اسم پرواز ممنوع به ارتش سوریه حمله کنند یادمان باشد که اینها تا فرمان شلیک جلو رفتند که روسیه و ایران جلوگیری کردند بلاخره همان کاری که می خواستند انجام شده با توطئه بمب گذاری ترکیه این توافق هم دقیقا همین است آنها با این توافق ایران را امنیتی کردند اگر آمانو اطلاعات محرمانه را به کنگره آمریکا بدهد مثلاً چه اتفاقی می‌افتد آیا ایران و دنیا می تواند جلوی آنرا بگیرد و اگر ایران به گوشه‌ای از این اعتراض کند چه کسی حرف ما را می پذیرد اصل این توافق که اینهمه دولت آمریکا اصرار بر آن دارد خواب توطئه جدیدی است به نام همکاری نکردن ایران با آژانس آنها در روز روشن دروغ می گویند و دنیا باور دارد وای به روزی که چند نقطه ضعف هم از ما داشته باشند آمریکا میخواهد جواب آن اجماع جهانی را که ما به تمسخر گرفته بودیم عملیاتی کند و نکته آخر اینکه چی دادیم چی گرفتیم. با تشکر وسلام م. س (3093286) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۵:۲۳:۵۶
متسفم که وزارت خارجهما اینقدر ساده به امریکا واژانس اعتماد میکنه درحالی که ما اینهمه جنایت از طرفشون دیدیم (3093521) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۵:۳۶:۰۸
باید در متن برجام و همونجایی که از عدم تعخد طرفین به توافقنامه صحبت شده ، این بند رو قرار میدادن که درصورت افشای اطلاعات ایران از طرف آژانس ، این نهاد صلاحیت خودش رو برای حکم در پرونده ایران از دست میده و ایران حق پیدا میکنه که هرجور صلاح دونست عمل کنه (3093554) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۸:۱۷:۲۷
چرا هرکاری امریکا میکنه تقلید میکنی . مثلا اونا گفتن توافقنامه باید تو مجلس تصویب بشه ماهم عجولانه همونو گفتیم . آمانو رو احضار کردن ما هم همینو میخوایم .. تا ببینیم حرکت بعدی امریکا چیه ماهم همونو درخواست کنیم (3093871) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۹:۵۱:۴۶
1- اگر امريكا و چند كشور به همچين جايگاهي هرچند به ناحق رسيده اند به خاطر پيروزي در جنگ جهاني دوم بود كه طي ان صدها ميليون و هزاران ميليلرد دلار تلفات دادند و كشورها و ملتهايي با خاك يكسان شدند و
اساس سازمان ملل بر روي ويرانه هاي جنگ جهاني بنا شده است ، پس طبيعي است كه اين نهاد به ناحق طرف پيروز جنگ را مي گيرد ،

2- شما از يك طرف كار كميته سنا را در احضار آمانو اشتباه مي دانيد و از طرف ديگر انتظار داريد ما هم با رويكردي مشابه او را احضار كنيم .

همانطور كه دسترسي نمايندگان كنگره به توافق محرمانه ئ دخالت آن در تصويب توافق را اشتباه مي دانيد و از طرف ديگر منتقد عدم ارائه توافق به مجلس هستيد (در جالي كه مي دانيد از 12 سال پيش پرونده هسته اي در اختيار شوراي امنيت ملي به عنوان نهادي فراتر از مجلس بوده است.)

3- اين بسيار مطلوب است كه با طرح موضوع هسته اي در سطح جامعه و سياسيون (اتفاق مباركي كه در دوران دولت يازدهم باب شده است ) به وجود برخي نواقص در قانون اساسي بابت اختيارات مجلس پي برده ايم و مي بينيم عملا" چندين نهاد فراتر از مجلس هستند . (3094007) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۴ ۱۸:۰۶:۵۳
مجلس ما رییس جمهور خودمان را نمی‌تواند احضار کند، امانو پیش‌کش! حدافل یه تشری به این آژانس می زدید به جایی بر نمی‌خورد. (3096512) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۵ ۰۸:۰۷:۰۵
نماینده های مجلس ما انقد بی هنرن که منتظرن نماینده های آمریکا چکار می کنن تا اینا هم همون کارا رو انجام بدن (3097521) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۷ ۰۴:۴۴:۵۳
اقایون نابغه طبق قانون اساسی هر توافق بین المللی باید به تصویب مجلس شورا برسد!ربطی هم به تقلید از امریکا ندارد .. حالا بماند که در ژنو به جای توافق فر مودند برنامه اقدام مشترک و مجلس را دور زدند !! حالا هم دوباره دارند مجلس دور می زنند!!یاد امام شهدا به خیر که می فرمود مجلس در راس امور است!!! (3100593) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۷ ۰۴:۴۸:۱۳
مگه انتظار دیگه ای از امانو داشتید ؟؟اقا که فرمودند به اژانس اعتماد نداریم زیرا اسامی دانشمندان ما را به سازمان های صهیونیستی دادند اما اقایون می خواهند ازموده را ده بار دیگه بیازمایند !!شما اعتراضی دارید ؟؟می خواهید تعطیل شوید؟؟یا تذکر بگیرید؟؟ (3100595) (alef-3)
 
یک ایرانی
۱۳۹۴-۰۵-۱۹ ۰۹:۲۸:۰۷
باید در برخورد با طبعات توافق ایران باکشورهای 5+1اگرهر عمل غیر معمولی را انجام دادند ایران هم بایست همانکار را انجام دهد، مثل احضار آمانو به کنگره امریکا مجلس ایران هم بایست عین همین عمل را با آمانو انجام دهد (3106267) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.