نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 443492
۸۰ درصد طلاق‌ها در این زمان اتفاق می‌فتد‌
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۴۵
رئیس سازمان بهزیستی  با تأکید بر ارائه آموزش‌های پیش از ازدواج و توانمندسازی زوجین گفت: ۸۰ درصد طلاق‌ها در پنج سال نخست زندگی اتفاق می‌فتد.

به گزارش تسنیم، انوشیروان محسنی بند‌پی امشب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آسیب‌های اجتماعی تنها به کشور ما اختصاص ندارد و صنعتی و شدن و تغییر جوامع سبب شده تا شاهد آسیب‌های اجتماعی به عنوان یک پدیده جهانی باشیم.

وی تصریح کرد: کشور ما هم با تأثیر از این تغییر و تحولات با پدیده‌هایی مانند، اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی، مفاسد اخلاقی و در بعضی موارد مسائل بحرانی و اختلالات روحی و روانی مواجه شده است.

رئیس سازمان بهزیستی ابراز کرد: این سازمان به عنوان تخصصی‌ترین نهاد موضوع آسیب‌های اجتماعی را بر اساس تکالیف قانونی و احکام برنامه ششم توسعه پیگیری می‌کند و جامع‌ترین نگاه به سلامت اجتماعی مطابق با منویات مقام معظم رهبری در برنامه ششم پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های سوم، چهارم و پنجم توسعه بیشتر مسائل اقتصادی را دنبال می‌کردند، بیان کرد: برنامه ششم توسعه دارای رویکرد محتوایی برای مهار، کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

محسنی بندپی مداخلات به هنگام، توانمندسازی، حرفه‌آموزی، اجتماع‌پذیری و رویکردهای نوین در بخش درمان را از مهمترین رویکردهای سازمان بهزیستی در حوزه اعتیاد و مهار و کنترل آن عنوان کرد.

وی موضوع توافق و سازش را در بحث طلاق مهم خواند و گفت: آموزش‌های پیش از ازدواج، ارتقای کیفیت زندگی، تقویت مهارت فرزندپروری و مواردی از این دست برای آماده‌سازی زوج‌های جوان و پیشگیری از طلاق ارائه می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه 75 تا 80 درصد طلاق‌ها در پنج سال نخست زندگی اتفاق می‌افتد، ابراز کرد: این موضوع نشان می‌دهد که آماده‌سازی و ظرفیت پذیرش نقد در افراد جوان کم است و باید این روحیات در افراد را به تکامل برسانیم.

وی به اجرای طرح "نماد" با عنوان نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: این طرح با همکاری پنج دستگاه اجرایی می‌شود تا از مراقبت‌های اجتماعی از دوران کودکی در افراد نهادینه شود.

بندپی به مداخلات به هنگام در بحث طلاق تأکید کرد و گفت: امروز با حضور در شهرستان خدابنده و بررسی آمار و اطلاعات بهزیستی این شهرستان مطلع شدم که با مداخله به موقع و مشاوره‌های علمی و کارشناسی از طلاق 40 درصد زوجین که به دادگاه مراجعه کردند، پیشگیری شده است.

وی در مورد موضوع حاشیه‌نشینی بیان کرد: احداث پایگاههای مراقبت خدمات اجتماعی از مواردی است که در این مناطق از طرف سازمان بهزیستی پیگیری می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه افراد حاشیه نشین معمولا به دلیل مالی و اقتصادی آسیب‌پذیر هستند و یا به دلیل عدم فعالیت روستایی به حاشیه کلان‌شهرها پناه آورند، ابراز کرد: برای مراقبت و صاینت از برنامه‌های تغذیه‌ای و سلامت اجتماعی برنامه‌هایی در دستور کار قرار دارد که توزیع یک وعده غذای گرم در مهدکودک‌ها از مهمترین آنها است.

وی با اشاره به فعالیت 2 هزار کمپ ترک اعتیاد دارای مجوز رسمی سازمان بهزیستی تصریح کرد: بیش از 300 مرکز غیرمجاز و فاقد مجوز رسمی از ادامه فعالیت منع شدند و با هدایت این سازمان اگر این مراکز خود را با استانداردها و ضوابط تطبیق دهند امکان فعالیت برای آنها فراهم می‌شود.

بندپی صیانت از عدم اعتیاد زنان را از مهمترین اولویت‌های سازمان بهزیستی خواند و گفت: با پرسشنامه‌ای که بین 150 نفر از افراد هدف توزیع شده است، کسانی که پدر و مادر هر دو معتاد بودند 70 درصد به اعتیاد کشیده شدند.

وی با اشاره به اینکه کسانی که مادر آنها اعتیاد داشت، 9.7 درصد از فرزندان معتاد را شامل می‌شدند، بیان کرد: اعتیاد پدر نیز در 3 درصد اعتیاد فرزندان نقش داشت بنابراین تمام توان خود را به کار می‌گیریم تا از زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کنیم.
 
کلمات کلیدی : طلاق+آسیب های طلاق+مشکلات طلاق+زنان مطلقه
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۹ ۲۳:۲۸:۲۲
بنیاد و ریشۀ افزایش پدیدۀ شوم طلاق را باید در این یافت که یک دختر و یک پسر که هنوز خودشون، خواستۀ خودشون و نیازخودشون رو نمیشناسند طبیعتا نمیدونند که واقعا دنبال چه چیزی باید بگردند تا شاید پیداش کنند و بنابراین چون با این بی شناختی بر سر سفرۀ عقد می نشنیند خواه ناخواه مدتی بعد از امضای قبالۀ عقد ، ناچار میشوند که پای برگۀ "طلاق توافقی" !!!!! را امضاء کنند ؛
البته حتی از "طلاق توافقی" بدتر هم وجود دارد که هر چند همه-گیر است ولی آمار و انبوهی اش هیچگاه ثبت نمیشود و طبیعتا قابل اندازه گیری هم نیست ، "طلاق عاطفی" !!! ؛ (4156206) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.