توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 363996
اعتراف بزرگ كوچک زاده
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۵
«تنها ۴ نفر براي عضويت در كميسيون فرهنگي مجلس اعلام آمادگي كردند»، «مجلس دهم مجلس غريبه با فرهنگ است»، «۴ نماينده در كميسيون فرهنگي مجلس دهم اهداف ورود به خانه ملت را هويدا كرد» و ده‌ها دلواپسي ديگر دلواپسان كه البته نشات گرفته از ناكامي آنها در ورود به پارلمان دهم است.

به گزارش آرمان، همگان آگاه هستند كه راي مردم در انتخابات مجلس بر اساس تخصص آنها نيست، بدين معنا كه اغلب افراد جامعه در اين انديشه نيستند كه مثلا در برگه راي خود در تهران براي ۳۰ نفر تهران به ۱۰ فرد خبره اقتصادي، ۵ نخبه فرهنگي و... راي دهند بلكه يا بر اساس اعتماد به يك ليست نام كانديداها را بر برگه راي مي‌نويسند يا بر اساس شناختي كه از كانديداها دارند راي مي‌دهند. پس اينكه در ابتدا تنها ۴ نفر براي حضور در كميسيون فرهنگي اعلام آمادگي كردند موضوع غريبي نيست.

اما جالب اينكه برخي كه امروز طبع فرهنگي‌شان گل كرده است در مجلس نهم در كميسيون فرهنگي حضور نداشتند مانند مهدي كوچك‌زاده كه در كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس نهم عضويت داشت. او كه در اردوگاه اصولگرايي است و نسبت نزديكي به جبهه پايداري دارد در موضوعات مختلف فرهنگي جامه نقد بر تن مي‌كند و به اظهارنظر مي‌پردازد.

جالب اينكه او روزي به انتقاد از عدم هماهنگي ميان تخصص نمايندگان و كميسيون هايي كه در آن عضويت دارند پرداخته بود كه «سایت بولتن نيوز» كه گرايشي اصولگرايانه دارد در همان زمان اعلام كرد مدرك تحصيلي كوچك‌‌زاده مهندسي آبياري و زهكشي است و او هيچ گاه در كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس كه مدرك مرتبط با آن را دارد حضور نداشت، بلكه در مجلس هفتم عضو كميسيون اصل ۹۰ بود و در مجلس هشتم هم عضو كميسيون فرهنگي و شوراها و امورداخلي شد. در مجلس نهم هم عضو كميسيون آموزش و تحقيقات بود كه باز ارتباطي با فرهنگ نداشت اما اكنون كه از دغدغه‌هاي مجلس رها شده است به موضوعات فرهنگي و البته نقد از دولت مي‌پردازد.

اقرار به افراط در گوش كردن موسيقي!

اين روزها لغو كنسرت هاي موسيقي سبب نگراني اهل فرهنگ و هنر و متوليان آن شده كه وزير ارشاد در صدر آن حضور دارد و چند روز پيش بود كه در واكنش به لغو كنسرت كيهان كلهر گفت كه آيا كمانچه جرم دارد و ديروز كوچك‌زاده با انتشار اين تيتر به بيان موضوعات جالبي درباره خود پرداخت، از جمله اقرار كرد برخي اوقات در گوش كردن به موسيقي افراط كرده است.

او در كانال تلگرامي خود نوشت: «همين ابتدا عرض كنم كه من با موسيقي به معناي صحيح آن و نه موسيخي! مخالف نيستم و طبق آموزه‌هاي امام رحمت‌ا... عليه معتقدم در جاهايي كاربردهاي تعالي بخش و ارزنده‌اي دارد و خودم از استفاده‌كنندگان جدي و گاه و بيگاه اين هنر در جاي خود هستم. اگرچه به دليل تمايل طبيعي نفس انسان به موسيقي اقرار مي‌كنم كه من نيز گاهي دچار افراط در گوش دادن به آن شده‌ام اما ترويج موسيقي و تلاش براي عادت دادن (تاكيد مي‌كنم عادت دادن) فعال ترين قشر جامعه كه نقشي بسيار تعيين‌كننده در مقدرات كشور دارد موسيقي را از آن جهت كه موجب بي‌متولي ماندن مسائل جدي و پراهميت جامعه و مردم مي‌شود خيانت قطعي و مسلم به جامعه و مردم و نظام و انقلاب مي‌دانم، براي روشن‌تر شدن منظورم چند نكته ظريف در اين باره را از امام رحمت‌ا... عليه نقل و قضاوت درباره ولنگاري در سخن از سوي آقاي جنتي را به خوانندگان واگذار مي‌كنم.

تاكيد مي‌كنم كه نكته مورد نظر امام در نقل‌هاي زير بحث حلال يا حرام بودن موسيقي نيست، كه نيست ! بلكه انجام اقداماتي است كه درصدد ترويج موسيقي و نظاير آن و عادت دادن جوانان (تاكيد مي‌كنم عادت دادن) به اين سنخ موضوعات غير جدي و تبعات آن در جامعه است!» او سپس به انتشار فرازهايي از فرمايشات بنيانگذار انقلاب اسلامي درباره موسيقي پرداخته است.

كشف ارتباط موسيقي با حقوق ميليوني

نكته جالب نوشته مهدی كوچك‌زاده در آنجا بود كه به طور ناگهاني موضوع موسيقي را به حقوق‌هاي ميليوني مرتبط كرده است كه اين ارتباط دادن هم مانند ارتباط زهكشي با عضويت در كميسيون اصل ۹۰ و آموزش است! او خطاب به وزير ارشاد نوشته است:«تا جوان مشغول به اين مسائل غيرجدي نشود و برايش به صورت عادت و اعتياد در نيايد مديران نمي‌توانند با حقوق هاي چند ده و صد ميليوني همين جوان بيچاره را كه براي يك وام ازدواج و اشتغال چهار پنج ميليوني بايد به آن مديران بي‌وجدان التماس كند بچاپند والا كمانچه اشكالي ندارد. مساله اين است كساني كه قصد غارت مردم را دارند ترجيح شان آن است كه جوان مشغول لهويات و هزليات و شهوت راني و لاابالي‌گري باشد و به آنها عادت كرده و مثل اعتياد شود و نه توان درك مسائل را داشته باشد و نه در صورت درك اهميت فرياد كشيدن را!»

مهرباني كوچك‌زاده با مشايي

نكته جالب اينكه كوچك‌زاده به اين صراحت از اظهارات وزير ارشاد انتقاد مي‌كند اما در انتقاداتش به مشايي كه حتي اعتقاداتش از سوي حامیان دولت گذشته پذيرفتني نيست، به صورت نرم و دو پهلو سخن مي‌گويد. مثلا روزي درباره مشايي گفته بود كه « نظري درباره آقاي مشايي ندارم و نمي‌خواهم درباره او نظر بدهم؛ نمي‌دانم چرا معيار حق و باطل مشايي شده است. بعضي از حرف‌هاي آقاي مشايي را غلط مي‌دانم اما معتقدم وجود اين فضاها باعث غفلت مي‌شود زيرا افراد را مي‌كوبند.» يا روز ديگري در سال ۹۲ در سايت شخصي خود چنين نوشت: «معتقديم برخي برخوردها با دولت صحيح نبود.

كينه‏توزانه و غيرمنصفانه بود يا حداقل اينكه روش برخورد روش صحيحي نبود. معتقديم حتي برخي اخبار درباره آقاي مشايي كذب بود و اين اخبار جعلي امروز به عنوان سند مظلوميت در دست آقاي مشايي است و او مي‌تواند همين اخبار را براي اثبات خود فهرست كند.» البته كوچك‌زاده مواضعش نسبت به مشايي چنين نرم نبود و كمي و فقط كمي تند بود مانند سال ۹۰ كه گفته بود: « بنده زرنگي بعضي‌ها را نمي‌پذيرم كه بخواهند با بزرگ كردن انحراف مشايي انحراف هاشمي را بپوشانند.»

او در اينجا از لفظ انحراف براي مشايي استفاده كرده اما براي هجمه به هاشمي، و در نهايت اين احتمال وجود دارد كه گویی كوچك‌زاده مخالفت زيادي با او نداشته باشد و شايد بتوان این گمانه را مطرح کرد که با توجه به عدم حضورش در مجلس دهم و پيش بيني بازگشت احمدي‌نژاد به پاستور تصورشود براي خود جايگاهي در دولت دوازدهم از هم‌اكنون احیانا در نظر بگیرد!
 
کلمات کلیدی : کوچک زاده+روحانی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.