توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 299943
شکست توافق هسته ای ایران در کاهش اختلافات
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۴
به نظر می رسد روسیه به شدت به دنبال تقویت روابط خود با تهران است تا هر طور شده رژیم اسد در دمشق باقی بماند و این در حالی است که جنگ های نیابنی نیز در منطقه شدت گرفته است و عربستان هر طور شده به دنبال از بین بردن نفوذ وسیع ایران در مطنقه می باشد.

به گزارش جام نیوز، روزنامه وال استریت ژورنال (Wsj) در مطلبی با عنوان "توافق هسته ای ایران در کاهش دادن اختلافات خاورمیانه ای شکست خورده است" نوشت: برنامه جدید روسیه برای حضور در سوریه به همراه ایران و ارتش سوریه برای رهبران ۲۰۰ کشور جهان تا حد زیادی غیر قابل هضم بود و این روند می تواند اوباما و متحدان اروپایی اش را به درد سر بیاندازد.

این روزنامه در این گزارش نوشت: «به نظر می رسد روسیه به شدت به دنبال تقویت روابط خود با تهران است تا هر طور شده رژیم اسد در دمشق باقی بماند و این در حالی است که جنگ های نیابتی نیز در منطقه شدت گرفته است و عربستان هر طور شده به دنبال از بین بردن نفوذ وسیع ایران در منطقه می باشد. عربستان به دنبال این است تا پیش از بهبود اقتصاد ایران، از نفوذ منطقه ای ایران کاهش بدهد.»

وال استریت ژورنال در ادامه افزود: «بعد از توافق ماه ژولای باراک اوباما به طور صریح بیان داشت که این توافق می تواند پنجره جدید از روابط بهتر بین تهران و غرب را بگشاید و تمامی مقامات غربی اذعان داشتند که این روابط می تواند به حل مشکل اوکراین و یمن کمک بزرگی بکند.»

این روزنامه افزود: «مقامات ایران نیز به شدت از مبارزات نظامیان روسیه در سوریه حمایت می کنند و ایران خواهان باقی ماندن بشار اسد در سوریه است. بسیاری از تحلیل گران بر این باور بودند که با توافق هسته ای ایران، ایران آماده انجام مذاکره بر سر سوریه خواهد که چنین چیزی نشد. از طرفی امید ها برای انجام روابط دیپلماتیک بین ریاض و عربستان نیز در سازمان ملل کاملا از بین رفت.»

وال استریت ژورنال در پایان افزود: «با توجه به اتفاق حادثه منا، هیچ برنامه ای برای بهبود روابط دیپلماتیک بین عربستان و ایران صورت نگرفت و مقامات ایران، به شدت عربستان را به خاطر وقوع این حادثه عربستان را محکوم کردند. از طرفی با وجود دیدار های پوتین و اوباما در مورد سوریه، بازهم اوباما از حمایت تمام قد پوتین از بشار اسد انتقاد کرد.

در نهایت باید گفت همکاری ها بین روسیه و غرب در مورد اوضاع سوریه به نظر بسیار محدود می آید و تنها هماهنگی هایی هم که انجام می شود برای جلوگیری از جنگ های ناخواسته است و اصلا حرفی از همکاری های استراتژیکی در سوریه به گوش نمی خورد.»
 
کلمات کلیدی : هسته ای
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.