توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 314143
سبزیجات« سفید» با سرطان معده مبارزه می‌کنند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۴۳
پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزی‌جات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.

به گزارش تسنیم به نقل از ایندیپندنت، متخصصان چینی دریافتند که مصرف سبزی‌جات سفید همچون سیب زمینی، پیاز و گل کلم، احتمال ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد در حالی که مصرف مواد الکلی، نمک و غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان معده می‌شود.

سرطان معده عامل مرگ روزانه حدود ۱۳ نفر در انگلیس است و شانس ادامه حیات این بیماران ۱۰ سال پس از ابتلا به آن ۱۵ درصد است.

تمام سبزی‌جات حاوی ویتامین C هستند. این ویتامین که در سیب زمینی نیز وجود دارد به عنوان آنتی اکسیدانی برای مقابله با استرس سلولی در معده عمل می‌کند. مصرف روزانه حدود ۵۰ گرم از این ویتامین خطر ابتلا به این بیماری را تا هشت درصد کاهش می‌دهد.

به نوشته ایندیپندنت،‌ پزشکان برآورد کرده‌اند که به ازای هر ۱۰۰ گرم میوه‌ای که به طور روزانه مصرف می‌شود خطر ابتلا به سرطان به طور میانگین ۵ درصد کاهش می‌یابد.
 
کلمات کلیدی : سرطان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.