نظر منتشر شده
۱۶۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 113443
درباره فعالیتهای اقتصادی سپاه و جنجال علیه مطهری
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۳۷
بخش تحلیلی الف

 

روز چهارشنبه گذشته و به هنگام بررسي صلاحيت‌ آقای مهندس رستم قاسمي براي تصدي وزارت نفت و راي اعتماد به ايشان، از برخی نمایندگان رفتاری سر زد كه كاملاً مغاير اصول مردمسالاري ديني بود و صحبتهایی شد که شایسته تذکر است.

 

آنچه اتفاق افتاد و گفته شد از اين قرار بود:

1- پس از قطعي شدن معرفي سردار قاسمي به عنوان وزير نفت، رسانه‌هاي ضدانقلاب و برخي دنباله‌هاي داخلي‌شان تبليغات وسيعي عليه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به راه انداختند. اين رسانه‌ها كه چند هفته قبل هم عليه سخنان حق فرمانده عزيز سپاه جوسازي كرده و به شدت عليه نفوذ سياسي و اقتصادي سپاه تبليغات كردند.

 

2- آقاي علي مطهري نماینده مردم تهران ضمن دفاع از شخصيت فردي سردار قاسمي، ورود سپاه به دولت و فعاليت‌هاي اقتصادي را به ضرر اين نهاد محبوب مردمي دانست.

 

3- تعداد معدودي از نماينده‌ها پس از اتمام نطق آقای مطهری با سردادن شعار مرگ بر آمریکا, مخالفت خود را با نظرات نماینده تهران ابراز کردند موافق بعدی حتی تا جایی پیش رفت که تلویحا به علی مطهری نسبت ضدیت با سپاه و حتی طرفداری از آمریکا داد.

 

4- رئيس مجلس در واكنش به سخنان دکتر مطهری، با استفاده از بخشی از وقت آقای فلاحت پیشه به دفاع از سردار قاسمی پرداخت. وی در سخنان خود, بدون تکیه کافی بر استدلال برای پاسخ به شبهات مطرح شده در نطق علی مطهری, فضا را به نفع سپاه حماسی و هیجانی کرد و خواستار راي نمادين نماينده‌ها به سردار قاسمي شد.

 

5- هيجان و احساسات ايجادشده در مجلس عليه سخنان علي مطهري چنان جوي در پارلمان ايجاد كرد كه علي اكبر اوليا كه قصد داشت به عنوان مخالف بعدي عليه سردار قاسمي صحبت كند، نتوانست حرفي بزند و با لحني ناخوش‌آيند و ناميد گفت: مخالفت با وزير پيشنهادي كفرنيست.

 

6- در نهايت آقاي رستم قاسمي با 216 راي، پس از آقای غضنفري بيشترين راي را در ميان 4وزير پيشنهادي بدست آورد و سكان هدايت نفت ايران را به دست گرفت.

 

درباره اين اتفاقات و رفتارها، تذكر چند نكته ضروري است

1- هياهوي اخير رسانه‌هاي ضد انقلاب عليه سپاه يكبار ديگر بر كارامدي اين نهاد پرتوان عليه توطئه‌هاي دشمنان ايران مهر تاييد زد و نشان داد سپاه عزيز همچنان خاري در چشم دشمنان ملت ايران است.

 

2- در ماجراي روز چهارشنبه، نكته‌اي بسيار مهم مغفول ماند و آن مساله ورود سپاه به فعاليت‌هاي اقتصادي بود. راي به سردار قاسمي نبايد به اين معني تلقي شود كه مجلس موافق بي‌قيد و شرط فعاليت‌هاي اقتصادي سپاه است.

حقيقت اين است كه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حافظ ميهن و نظام اسلامي از انواع توطئه‌هاي نظامي و سياسي و فرهنگي و اقتصادي است به همین دلیل هرجالازم باشد به کمک اقتصاد کشور هم می شتابد ولی نباید برای «كسب درآمد»، وارد فعاليت‌هاي اقتصادي شود.

 

اگر ظرفيت لجستيك و فني و مالي و انساني سپاه در زمان صلح مي‌تواند مسير را براي فعاليت سالم بخش خصوصي و تعاوني هموار كند یا گره ای از اقتصاد ایران باز کند، حضورش در عرصه اقتصادي لازم است و گرنه در جايي كه بخش خصوصي و تعاوني داوطلب و حاضر در ميدان اقتصادي است و تهديدي هم متوجه نظام نيست، ورود سپاه به چنين ميداني، هيچ توجيهي ندارد.

 

متاسفانه در سالهاي اخير برخي عملكردهاي دولت در تعریف بزرگ طرح های عمرانی و پاگذاشتن سپاه عزيز بر پوست خربزه هاي ( ان شا الله سهوی) قرارداده شده، این نهاد مردمی را در موضع تهمت قرارداده است. نظير برخي فعالیتهای اقتصادی كه آنقدر بزرگ تعريف مي‌شود كه فقط نهادی مانند سپاه توان مالي –  فني مشاركت در آنها را دارد. واگذاري بحث انگیز شركت مخابرات در مزايده‌اي 8هزار ميليارد توماني يا اخيراً طراحي پروژه حرم تا حرم (بزرگراه قم- مشهد) را بياد آوريد.

 

3- اقتضاي نظام مردمسالاري، تضارب آرا و بيان نظرات مخالف و موافق براي رسيدن به انتخاب احسن است. در جريان راي اعتماد به وزير نفت، اين جنبه نظام مردمسالاري به شكل بسيار زشتي پايمال شد.

 

به كوري چشم ضد انقلاب و اربابان غربي‌شان، در نظام مردمسالاري ديني حتي رهبري انقلاب هم قابل انتقاد و امر به معروف و نهي از منكر است چه برسد به سپاه پاسداران. اين ويژگي برجسته نظام مردمسالاري ديني است كه البته اجراي آن ملزوماتي دارد كه بحث آن مجال ديگري مي‌طلبد...

 

روز چهارشنبه آقاي علي مطهري نماينده دلسوز تهران از سر خيرخواهي و با لحني متين، نقدهايي را متوجه سپاه پاسداران كرد نقدهايي كه پاسخهايي منطقي و موجه داشت. چنانکه پاسخهای مطرح شده در نطق احمد توکلی که به دلیل بی توجهی رئیس مجلس به آئین نامه مجال ارائه نیافت و در رسانه ها منعکس شد، به شکل مستدل تمامی شبهات مذکور را رد می کرد. البته آقای مطهری در سخنان خود از سر بی توجهی، فرماندهان فداکار سپاه در دفاع مقدس را با ژنرالهای لائیک، فاسد و دنیاطلب ترکیه مقایسه کرده بود که این تشیبه، جفایی فاحش و بی انصافی بزرگی در حق سرداران غیور و شهادت طلب سپاه بود و قطعا آقای علی مطهری هم نیت بیان چنین تشبیه ناجوانمردانه ای را نداشته است.

 

هر چند تشبیه آقای مطهری نادرست بود و شبهه های ایشان پاسخ منطقی داشت، اما اين چه رفتار زشتي بود كه از برخي نمايندگان سرزد و با شعار و جوسازي تلاش كردند صداي نماينده تهران را خفه كنند؟

 

اين چه روحيه زشتي است كه بدون توجه به خيرخواهي و استدلال گوينده، فضا را احساسي مي‌كنند و هر نقد و مخالفتي را همراهي با آمريكا و ضد انقلاب عنوان مي‌كنند؟

 

همه عزت سپاه برای این است كه فداکارانه از «نظام مردمسالاري ديني» حراست می کند. كسي كه با جوسازي و شعار تلاش مي‌كند تا صداي نقد و نهي از منكر نماينده‌اي را ساكت كند، به «اصل نظام مردمسالاري ديني» ضربه مي‌زند.

 

4- نطق رئيس مجلس شوراي اسلامي در جريان راي اعتماد به نفع وزير جديد نفت، از دوجهت دارای اشکال بود.

 

اولا آقای دکتر علي لاريجاني برای نطق مخالف یا موافق با وزرای پیشنهادی در وقت مقرر قانونی ثبت نام نکرده بود و قانونا نمی توانست از بخشی از وقت اهدایی نماینده ای دیگر (آقای فلاحت پیشه) استفاده کند و این نقض قانون از ایشان پذیرفته نیست.

 

ثانیا دکتر لاریجانی بیش از اینکه در پاسخ به شبهه های آقای مطهری استدلال ارائه کند، سعی کرد ضمن یادآوری درست دلاوریهای سرداران رشیدی مانند مهندس قاسمی، مخاطبانش را به قبول صحت معرفی ایشان قانع سازد. گرچه حدیث این نعمت درست بود اما فضا را به نفع وزیر پیشنهادی نفت عاطفی و احساسی کرد بجای اینکه منطقی و عقلانی کند.

 

البته تلاش ايشان براي احساسي كردن فضا به نفع سردار قاسمي، چندان هم به نفع وزير پيشنهادي نفت نشد چرا كه استمزاج صبح چهارشنبه نشان مي‌داد راي آقاي قاسمي بسيار بالاتر از آقاي غضنفري خواهد بود و صحبتهای احساسي علي لاريجاني، احتمالاً در ريزش راي آقاي قاسمي چندان بي‌تاثير نبوده است. ضمن اينكه اينطور واكنش‌هاي علي لاريجاني، ايشان را در معرض اتهام قرارداد كه هدفش فقط دفاع از سردار قاسمي نبود و اغراض ديگري را دنبال مي‌كرد.

 

خلاصه آنكه:

یک- فداكاري ‌ها و رشادت‌هاي سپاه در دفاع از كشور عليه تجاوزهاي نظامی و سیاسی دشمنان ايران اسلامي هيچگاه فراموش نمي‌شود. ورود سپاه به عرصه اقتصادي فقط جايي پذيرفته است كه بخش خصوصي و تعاوني، توان یا تمايل به حضور نداشته باشند. دولت هم نبايد طرح‌هاي اقتصادي را طوري تعريف كند که فقط نهادهای عمومی بزرگی مثل قرارگاه خاتم الانبیا توان اجراي آنرا داشته باشد. شان نهاد مقدسي مثل سپاه والاتر از اینهاست كه با ورود غيرضروري به عرصه‌هايي اقتصادي، خود را در معرض تهمت سودطلبی قرار دهد.

 

دو- نقد و آزادي بيان، ركن مهم نظام مردمسالاري ديني است. به كوري چشم دشمنان نظام، بايد از اين وجه نظام با قدرت دفاع كنيم و ظرفيت‌هاي نقد و تضارب آرا و آزادي بيان را گسترش دهيم تا ايران اسلامي هر چه بيشتر از منافع مردمسالاري ديني بهره‌‌مند شود. تلاش براي ساكت كردن و تهمت به منتقد خيرخواه سپاه، ظلمي بزرگ به نظام مردمسالاري ديني بود كه ديگر نبايد تكرار شود.

 

سه – نمایندگان و به ویژه هیات رئیسه و رئیس محترم مجلس بیاد داشته باشند که رهبر عزیز انقلاب چندبار درباره آزادی تضارب آرا و آرامش در مجلس برای بیان نظرات، هشدار داده اند و اخیرا با شدت ملامت کرده اند که نباید 2-2 گفت مانع سخن گفتن کسی شد چرا که مجلس جای ابراز آرای موافق و مخالف است و هر کس باید بتواند در چارچوب قانون با آرامش حرفش را بیان کند حتی اگر حرفش غیر منطقی باشد.

 

رهبر معظم انقلاب تنها به «شکل محدود کردن آزادی ابراز عقیده» در مجلس نظر نداشتند بلکه «هر نوع رفتاری که تضارب آرا را محدود کند»، در واقع تمرد نسبت به حکم رهبر انقلاب است. فاعتبروا يا اولي الابصار.

 

 
 
محمد
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۰۹:۵۱:۲۹
همین ورود سپاه کلی مشکلات این کشور رو که ناشی از تحریمها بوده حل کرده
چرا ناشکری میکنید؟
چرا جنبه های اقتصادی طرح رو برجسته میکنید ولی به جنبه های خدمتگزاری آن توجه نمیکنید؟ (494122)
 
سخن تازه
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۳۰:۳۹
سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران از قدرت و امکانات و تجربه بسیار زیادی برخوردار است.

یعنی قدرت و امکانات سپاه به حدی است که امکان رقابت از بخش خصوصی گرفته می شود.

شاید به کار گیری این نیروی کار آمد در نقاط محروم و کارهای کم بازده اقتصادی به نفع کشور باشد اما ورود ایشان به هر پروژه ملی می تواند موجب انحصاری شدن آن بخش در دست سپاه شود.

نگاهی به انواع و اقسام فعالیت های سپاه این سوال را ایجاد می کند که ، آیا بخش های غیر نظامی صنعت ایران قادر به انجام آن ها نبوده اند؟

همین (494217)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۲۶:۴۳
كاش آقاي لاريجاني خواستار يك راي نمادين نمايندگان به سوال از رييس جمهور (ببخشيد گفتم سوال نه نعوذ بالله ! استيضاح !) نيز مي شدند كه قانون گريزي اش شهره خاص و عام شده است. (494561)
 
مصطفی سیاوشی
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۸:۵۴:۲۰
من چیزی جز غرض ورزی ندیدم
اگر سپاه را عزیز نامید می خواست نظر مخالف نداشته باشد
جواب لاریجلانی مگر چه بود؟
حضور در سپاه ذنب لا یغفر نیست
آیا این آزادی بیان را از بین برده؟ (495329)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۰:۰۱:۴۸
مواضع پس از فتنه آقای مطهری به عنوان وکیل مدافع اصلاحات نشان از تغییر دیدگاه وی به سمت منور الفکران دارد لذا برداشت اصلاحاتی مرعوب وی از جایگاه سپاهیان ناشی از همین دگر دیسی فرهنگی است وهیچ توجیه دیگری ندارد (494131)
 
reg889164
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۴۳:۱۱
اولا کسانی که علی مطهری را از قبل می شناسند می دانند چنین چیزی نیست و ایشان از اول هم اصولگرای منتقد بود
ثانیا این آقاق یا خانم ناشناس گویا خیلی علاقه دارد تا امثال مطهری را به بیرون دایره نظام هل دهد

همین امثال این افراد هستند که مدعی تبعیت از ولایتند ولی به حرف ایان درباره دفع حداقلی و جذب حداکثری گوش نمی دهند...
اگر این حرف در سال88 اجرا می شد بسیاری از حوادث تلخ سال88 پیش نمی آمد (494232)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۱۱:۱۱
دوست گرامی کسی نمی تواند معتقدان واقعی ارزشهای انقلاب اسلامی را به بیرون از دایره نظام هل دهد مگر آنکه خودش دراین پایبندی یه اصول سست شده باشد البته آقای مطهری منادی تساهل و تسامح مردود شده در در درون نظام شده اند (494385)
 
حسن
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۵۵:۳۲
حیف که تصمیم ندارم در انتخابات شرکت کنم چون تنها نماینده ای که شایسته رای من هست از بین این نمایندگان مطهری میبود. حیف (494371)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۹:۰۳:۱۷
بارت زوده دوست من كه متوجه بشي مطهري وامثال مطهري چه ميگويند.اگر انتقادات مطهري نبود الان مملكت همانطور كه بطرف بيراهه ميرفت فاتحه رو بايستي ميخوانديم . (494839)
 
moloki
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۶:۵۵:۰۶
چقدر راحت سانور می کنید اخبار جلسه رو
من اگر به جای سپاه بودم شکایت رسمی می کردم ببینم به چه استدلالی نهادی که خون و زحمت و فشار و ... نصیبش شده باید گذاشته بشه اون طرف مشارکتیهای خائن و بهش بگن که می خوای کودتا کنی
خوبه که کودتای 2خردادی ها رو بسیجیها خنثی کردند وگرنه الان باید آقای مطهری مثل همقطارهای مختار گردنش زده میشد (495289)
 
امیر
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۴۳:۱۹
با این طرز فکر حذفی که از سیاستمداران ما الگو برداری شده، اظهار نظر واقعا شجاعت می خواهد. آیا صلاحیت علی مطهری در دور بعدی مجلس تایید خواهد شد؟ (494410)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۴۳:۱۹
آقاي خوش چهره كه در دوره هفتم مجلس راي خوبي آورد در دوره هشتم به دليل مخالفت با دولت از حضور در مجلس باز ماند!
بخشي از اصولگرايان نگاهي تنگ نظرانه و متعصبانه و بي منطق به مخالفان دارند حتي اگر آن مخالف از اصولگرايان باشد. (494514)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۴۱:۲۳
اگر تنها و تنها 30 نماينده شجاع و مردمي مثل مطهري و توكلي و نادران كه حقيقت و واقعيت را فداي مصلحت انديشي هاي سياسي نمي كنند داشتيم وضع مملكت ما خيلي بهتر از حالا بود و دولت در قانون گريزي و تسلط بر مجلس و به زير كشيدن مجلس در راس امور گستاخ نمي شد. (494510)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۷:۳۴:۰۷
اقا مسعود : توکلی کجاش شجاعه ؟؟؟ همین اقای توکلی بود که اول از همه توی مجلس گفت صلاح نیست از رییس جمهور سوال بشه .و بهتره سوالها را چاپ کنیم.

شما اگر قضایا را دنبال نمیکنید نظر ندید لطفا..

سانسور نکنید چون این الف مال توکلیه ها. (494821)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۴۲:۳۴
از این اظهار نطر غیر منطقی در شگفتم. بهتر است نگاهی به وضعیت بخش خصوصی و صنعت بیاندازدی تا متوجه اوضاع وحشتناک شرکت ها که به دلیل احاطه کردن کلیه پروژه ها توسط قرارگاه یک به یک در حال ورشکستکی هستند بشودید.
این رقابت نا برابر نتیجه ای جز نابودی اقتصاد مملکت را بدنبال نخواهد داشت. (494580)
 
فرناز مجتهدي
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۹:۵۶:۳۷
ناشناس عزيز:
در من صحبت هاي 2 سال اخير آقاي علي مطهري نشاني از دگرديسي به وي اطلاح طلبان نديدم. فقط ايشان مواضعي مستقل بيان كردند. در مورد سپاه هم يك ديدگاه مستقل و منطقي بود همان طور كه عده اي از اصولگرايان هم با فروش مخابرات به صندوق بازنشستگي سپاه مخالف بودند. (494670)
 
سعید
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۲۳:۰۸:۱۸
آقای مطهری درجریان فتنه نشان دادند که بصیرتی بیش از من و شما دارند. در برهه ای که دفاع مطلق و چشم بسته ما اصولگرایان از دولت سبب ایجاد جریان انحرافی گردید ایشان مانند پدر بزرگوارشان با دید باز به نقد قضایا پرداختند.اکنون من متوجه علت اصرار ایشان بر رعایت وصیت نامه امام راحل مبنی بر عدم ورود سپاهیان عزیز به جریانات جناحی و اقتصادی شده ام، اما ظاهرا شما هنوز دوسال از برنامه عقب هستید و دوسال دیگه متوجه اهمیت موضوع میشید! (494739)
 
سعید
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۲:۴۴:۴۰
این واژه فتنه این روزها شده نقل و نبات... علی مطهری هم فتنه گر شد؟! (495025)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۰:۰۴:۵۶
سپاه به عنوان يك ارگان اقتصادي و نظامي بايد بسيار كار آمد تر از چيزي باشد كه امروز هست چرا كه اين ارزش و اطمينان كه باعث رشد اقتصادي سپاه شده از سوي مردم و نظام به اين مجموعه داده شده است .
من معتقدم كه اگر منصفانه به سپاه در بخش اقتصادي راي دهيم و بهره و راندمان كارهايش را بسنجيم نمره 20 نخواهد گرفت .
پس بهتر است در اين زمينه هم از زياده گوئي و تعريف و تمجيد زيادي دست برداريم و واقعيات را ببينيم .
بله من معتقدم كه بايد از حجم پروژه هاي در دست سپاه كم كرد و با واگذاري مستقيم به بخش خصوصي رونق كار در بخش خصوصي را شاهد باشيم . (494132)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۰:۱۱:۳۶
تفكر انحصاري و بها دادن به صورت انحصاري به يك مجموعه صحيح نيست .
تجربه جلوي چشممان شركت هاي خودرو ساز داخلي است كه بعد از اين همه سوپسيت چه دارند به مردم تحويل ميدهند و
اين قضيه ميتواند در مورد ساير صنايع و براي ارگان هائي مانند سپاه نيز صادق باشد .
انحصار ها بايد شكسته شود و فضاي رقابت بايد براي بخش خصوصي نيز باز باشد . (494136)
 
احسان
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۰:۲۳:۰۰
1- وقتی مخالفت با یک وزیر سپاهی اینقدر هزینه دارد، نظارت مجلس، بازخواست از وی و یا استیضاح او چقدر هزینه خواهد داشت؟
2- مردم عده ای نماینده را انتخاب کرده اند و به مجلس فرستاده اند که با درایت و منطق تصمیم بگیرند نه از روی احساس. (494142)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۰:۳۳:۴۷
اولین مطلب منصفانه ای بود که توی سایت الف خواندم. (494150)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۳۴:۵۷
عزیر من شاید اولین بار است که به سایت الف مراجعه می کنی که نوشته ای اولین مطلب منصفانه . حقیقت این است که در این سایت هم تحلیل منصفانه منتشر می شود و هم غیر منصفانه اما در مجموع روش سایت الف در انتشار نظرات گوناگون به نسبت مطلوب و به دور از یک سویه نگری مطلق است هر چند که گاه در باره اشخاص و برخی جریان ها این موضوع رعایت نمی شود اما به هر حال باید از آقای توکلی تشکر کرد که در عمل پایبندی خود را به آزادی ابراز عقیده نشان داده اند . (494349)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۴۶:۳۳
تجربه تاريخي كشورهاي مختلف نشان داده است كه نظامي كردن دولتها و به دست گرفتن قدرت سياسي توسط ارتش يا نهادهاي نظامي ديگر وضعيت بغرنجي براي آن كشورها رقم زده است و آرام آرام به سمت استبداد كشيده شده اند حتي اگر در ابتدا نيت شان اين نبوده باشد.
همچنين تجربه اين كشورها ثابت كرده است كه كشوري كه قدرت سياسي اش از انتخابات و آزادي فعاليت احزاب و مطبوعات و ... شكل نگيرد در حوزه هاي مختلف اداره كشور به ويژه سياسي و اقتصادي به مشكل فراواني برخورد خواهد كرد. (494516)
 
ايليا
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۰:۳۷:۱۰
در مجلس چند نفر هستند كه گاهي در بعضي از راي گيري ها مخالفت ميكنند و با اكثريت هم راي نيستند به نظر من بايد اين تعداد دفعه بعد رد صلاحيت شوند تا مجلس كاملاً يكدست شود وهمه به خوبي و خوشي در كنار يكديگر زندگي كنند
چه معني داره كسي نظر ديگه داشته باشه
تير بارانش كنيد (494154)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۵۰:۵۸
تجربه 6 سال حاكميت مطلق اصولگرايان ثابت كرد كه ايده حاكميت يكدست و يك پارچه آنطور كه اصولگرايان در ابتدا مي گفتند اصلا درست نبوده و ناكارآمدي دولت و تخلفات پياپي و گسترده از قانون و رفتارهاي احساسي و غيركارشناسي دولت و نظارت ضعيف مجلس و دور شدن از وظايف اصلي و عدم برخورد قاطع با تخلفات قانوني دولت كه به دليل \"مصلحت انديشي هاي سياسي \" و به نام \"وحدت اصولگرايي و عدم ضربه به اصولگرايي\" در قاموس اصولگرايان تعريف شد كاملا شكست خورده است و مشكلات فراوان سياسي اقتصادي و اجتماعي كشور و رشد بيكاري . رشد طلاق و جرايم. سرخوردگي نخبگان و رشد اقتصادي پايين علي رغم برخورداري از درآمدهاي بي نظير نفت در طول تاريخ نفت ايران مويد اين موضوع است.
يك بار ديگر ثابت گرديد اداره كشور با حاكميت يك انديشه و يك تفكر سياسي و به كنار زدن نخبگان انديشه و سلايق مخالف ختم به خير نخواهد شد. (494518)
 
کاکتوس
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۸:۳۷:۲۹
جناب مسعود دوران اصلاح طلبان را هم دیدیم . (495525)
 
ایرانی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۰:۴۷:۵۹
وقتی درنهادی مثل مجلس نماینده مخالف،چنین سرکوب ومزدور آمریکاوصهیونیسم میشود ونظام مردم سالاری دینی زیر پا له میشود تصور کن در گوشه گوشه این مملکت وکسانی که به اندازه نماینده مجلس مصونیت وحامی ندارد چنانچه مخالف بعضی ازمسایل باشد چه بلایی به سرش خواهد آمد. (494168)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۵۳:۴۰
ما به نماينده مان راي داده ايم كه حافظ حقوق ملت باشد و موافق و مخالف صحبت كند نه اينكه فضا به گونه اي سنگين شود كه فرد جرات مخالفت پيدا نكند!
امام علي ع خطاب به مالك اشتر نخعي نوشت نبايد بين تو و مردم حجابي جز صورت تو باشد و به گونه اي رفتار مكن كه مظلوم در برابر تو براي گرفتن حقش به لكنت زبان بيفتد...!
ببينيد اين است آرمان بلند شيعه مولا علي ع..
اين است حكومتي كه پس از هزاران سال قلبها را مالامال از عشق حق طلبي و عدالت خواهي مي كند.
چگونه است كه يك فرد عادي نبايد به لكنت زبان بيفتد اما يك نماينده مجلس بايد به لكنت زبان بيفتد؟! (494519)
 
علی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۰:۵۰:۰۲
سلام عیکم
در این بین مطالب جناب آقای مطهری فراموش
شد چون سیاسیون محملی برای اعتراض درمقابل ایشان پیدا کردند.
اگر کمی دقت می کردند منظور آقای مطهری را درک می نمودند. ایشان فرمود آقای قاسمی از سپاه خارج شود و بعنوان یک نیروی ارزشی و توانمند از ایشان استفاده گردد ولی وقتی فردی مامور می گردد وابستگی خود را از دست نداده و گاهاً کارهایی انجام می دهد که ایجاد شائبه خواهد کرد (494170)
 
عباس
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۵۵:۰۹
اكنون بخش بزرگي از مجلس شوراي اسلامي را نظاميان قديم تشكيل مي دهند. در دولت نيز بعضي وزرا از نظاميان سابق هستند. من به شخصه اين روند را خطرناك به حال جمهوريت و مردمسالاري مي دانم اگر حتي فرض كنيم همه اينها در پستهاي خود كاملا متبحر و متخصص باشند. (494520)
 
جوات
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۹:۲۲:۵۰
آقا تمام این مملکت مادر زاد متخصصن میگی نه برو باشون بحث کن (494860)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۰:۵۱:۵۵
و اینجاست که حرف زدن و نزدن هر دو ضرر است اما حرف زدنش رسالت (494175)
 
ناصر
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۵۷:۱۰
من در شركت نفت كار مي كنم. به نظر من آقاي قاسمي از وزيري هامانه و نوذري كه از جنس نفت بودند و با تجربه و استخوان خردكرده نفت بودند بهتر نبود كه اينچنين رييس مجلس براي دفاع از او بدعتي جديد مي گذارد و فضاي مجلس را احساسي و بر عليه مخالفان سنگين كرد...
به نظر من با وجود تحريمها و عدم سرمايه گذاري مناسب و عدم تجهيز به فن آوري روز چند تا وزير هم دست به دست هم دهند اتفاق چنداني در نفت نخواهد افتاد. (494521)
 
م.
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۰۱:۱۳
مشكل اصلي شما اينه كه به خود انتقاد و اعتراض توجهي نمي كنيد و فقط نگاه ميكنيد كي انتقاد ميكنه و كي معترضه!
آقا خودت ميگي ورود سپاه به عرصه اقتصادي درست نيست، حالا اينكه اينو دشمن انقلاب بگه (كه قاعدتا بايد بر خلاف شما بگه كه خيلي هم خوبه چون موجب سست شدن ايمان مردم به سپاه ميشه) يا آقاي مطهري بگه چه تفاوتي ميكنه؟ از مردم هم نظر بخواهيد كه آيا موافقند كه سپاه وارد عرصه اقتصادي، تجاري، ارتباطي، تاسيساتي شده يا نه! چرا كسي به ارتش همچين حقي نميده كه مثلا بياد قراردادهاي كلان ببنده يا نبض اقتصادي در يك صنعتي رو بدست بگيره؟ آيا ارتش هم مثل سپاه ظرفيتهاي بلا استفاده در دوران صلح نداره؟
مساله اينه كه متاسفانه شايد اين دخالتها و انحصار سپاه در برخي فعاليتهاي اقتصادي و تجاري باعث بشه مردم فكر كنند سپاه دارد از رانتهاي كلاني استفاده ميكند كه هيچ بخش خصوصي قادر به رقابت با آن نخواهد بود و فردا روزي كه مشكلي در اين فعاليتها پيش بياد سپاه مقصر اصلي خواهد بود و بايد ببينيم آيا اون موقع مردم هنوز به سپاه اعتماد كامل خواهند داشت؟ (494186)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۵۸:۳۵
اگر سپاه به وصيت نامه حضرت امام ره عمل نكند آرام آرام هم به ضرر سپاه هم نظام و هم مردم خواهد بود. (494523)
 
علي
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۲۱:۲۷:۱۲
واقعا؟چرا نبايد ارتش وارد اين عرصه ها بشه؟چرا مجلس،وزارتخانه ها،شهرداريها،استانداريها و...همه بايد در قبضه سپاه باشه!مگه خون سپاهيها رنگين تر از ارتشيهاست؟ (494712)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۰۴:۵۴
نماینده دلسوز!
از سر خیر خواهی!
دلیل آقای مطهری از شنا کردن در جهت خلاف آب اینکه می خواهد اسم و رسمی جدای پدرش واسه خودش ذست و پا کنه وگرنه شما آزمایشش کنید اگه بهش بگید ماست چه رنگیه می دونید چی میگه....! (494189)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۰۰:۱۰
آقا رضا. باز هم افترايي ديگر..
نمي دانم شما افراطيون و طرفداران متعصب دولت اگر يك روز به كسي اتهام نزنيد روزتان شب نمي شود و روزه تان صحيح نمي شود!
شما به وضوح ميگوييد آقاي علي مطهري به دنبال شهرت طلبي و هواي نفس است. به فرض كه اينگونه باشد شما هم به دنبال شهرت طلبي باشيد اما حرف دل مردم را بزنيد! (494524)
 
کاکتوس
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۸:۴۵:۰۰
جناب مسعود : مردم حرف دلشان را پای صندوق رای میزنند. (495533)
 
ali aly
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۱۱:۱۷
سپاه نهاد ارزشمندی بوده و الانم می تواند باشد اما ورود بی حد و حصر آن با این شکل در نهایت به ضرر نظام خواهد بود البته توضیح این امر زمان می برد اما انسان آگاه می داند که وروداینک.ونه سپاه در نهایت منجر به نظام استبدادو از بی رفتن مردم سالار ی و بسیاری موارد اساسی دیگر می شود. (494196)
 
hamid
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۱۵:۱۴
با سلام
يكي دو سال است فرزند شهيد مطهري گر چه با حسن نيت است ولي فردي ناشي وفرهنگي است كه متاسفانه با ورود زود هنگام به دنياي سياست حرفهاي ... زياد مي زند من از ايشان خواهش ميكنم به حرمت خون پدرشان از سياست دوري كرده و كمترمصاحبه كنند ونظر بدهند (494199)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۳۷:۰۴
وقایع این مجلس درس بزرگی‌ به من داد. گاهی‌ اوقات چیز‌هایی‌ در کتاب‌های تاریخ میخواندم که فکر می‌کردم این‌ها اغراق است و چنین رفتار‌هایی‌ نمیتوانسته حقیقت داشته باشد. این چند سال، به خصوص این چهار ساله مجلس هشتم، چه نادیده‌ها که دیدیم...
آن روز‌ها که مجلس هفتم با آن وضع تعداد آرا تشکیل شد، فکر نمی‌کردیم که روزی برسد که آرزو کنیم پنج نفر مثل افروغ یا سبحانی، یا ابوطالب در مجلس باشند.
... (494222)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۰۳:۱۶
سقوط مجلس از زمان مجلس هفتم آغاز شد و همچنان ادامه يافته است تا اينكه از راس امور به ذيل امور سقوط كرده است.
اين را به عينه امروز مي بينيم. مجلسي كه بايد عصاره فضايل ملت باشد در آن مانند افراد عادي كوچه و بازار و با ادبيات چاله ميداني و سخيف سخن گفته مي شود و براي يك نماينده مجلس كه از فيلترهاي مختلفي عبور كرده است شعار مرگ بر آمريكا سر داده مي شود و....! (494529)
 
کاکتوس
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۹:۵۴:۴۷
جناب مسعود مثل مردم عادی کوچه بازار بودن و با ادبیات چاله میدانی صحبت کردن بهتر است ازانکه از صحن مجلس به وسیله تلفن با کنگره آمریکا هماهنگ شوند.(از افتخارات مجلس ششم) (495612)
 
sara
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۴۱:۰۹
آخه کجا سپاه وارد دولت یا اقتصاد شد بابا؟
این بنده خدا که اول از سمتش در سپاه استعفا داد بعد وارد دولت شد ، پس از استعفا که دیگه جزء سپاه نیست ، علی مطهری هم قبلا حسن نیتش ثابت شده! (494230)
 
کهن
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۲۱:۵۰
استعفا از سمت کهبه معنی منفک شدن از ساختار سپاه نیست.منظور آقای مطهری جدا شدن از کسوت نظامی بود.ایشان هنوز سپاهی هستند و مامور به دولت. (494392)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۰۴:۲۷
آقاي ميركاظمي هم ظاهرا از سپاه منفك شده بود و با اينكه تجربه يك روز كار در وزارت نفت نداشت اداره اين وزارتخانه استراتژيك را به او دادند!
حالا هم كه به سپاه برگشته. (494531)
 
علی نیکخواه
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۵۶:۵۶
سپاه با هدف کمک به آبادانی کشور پا به عرصه اقتصادی گذاشت هدفی مقدس که با گذشت زمان گرد فراموشی از هدف گرفت
وتبدیل به سدی در برابر بخش خصوصی شد
به امید اینکه سپاه مجددا در اهداف اقتصادی خود تجدید نظر کند. (494240)
 
حميد
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۰۶:۴۹
نگاهي به عرصه ورزش و مديريت باشگاههاي فوتبال بيندازيد.. سردار شفق. ملاحي. آجرلو...سردار عزيزمحمدي رييس سازمان ليگ...!
نگاهي به پروژه هاي كلان اقتصادي و عمراني بيندازيد...!
نگاهي به سمتهاي رسمي سياسي كشور از نمايندگي مجلس و برخي وزارتخانه ها بيندازيد...!
...
چرا ارتش حق ندارد شركت اقتصادي تاسيس كند و فعاليت اقتصادي و عمراني كند؟ چرا نيروي انتظامي چنين حقي ندارد؟
اگر طبق هر دليل و منطقي سپاه حق اين كارها را دارد پس ارتش هم حق اين كارها را دارد. حتي توان عملياتي و عمراني ارتش بيشتر از سپاه است. (494534)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۱:۵۸:۴۳
درتایید مطالب نویسنده محترم که از سر دلسوزی و بدور از جنجال های سیاسی نوشته شده است چند نکته زیر هم قابل توجه است :

1- انتقادات رسانه های بیگانه اگر چه با هدف دشمنی و به قصد تخریب نظام می باشد اما معمولا سعی می کنند بخصوص در حوزه اقتصادی انتقاداتی را به نظام وارد کنند که از اشتباهات ما سرچشمه گرفته و واقعیت دارد . پس مطرح شدن هر موضوع توسط این رسانه ها دلیل بر این نمی شود که کارشناسان و منتقدین داخلی متهم به همسوئی با این رسانه ها شوند .

2- واقعیت این است که معضل بزرگ دولتی بودن اقتصاد در سال های گذشته نه تنها باقی مانده بلکه در تضعیف و به حاشیه راندن هرچه بیشتر اقتصاد مردمی ظهور بازیگران دیگری مانند شبه دولتی ها و بخش های نظامی به شدت به چشم می خورد و این موضوع یک بحث مهم در اقتصاد سیاسی است و هیچ ارتباطی با محبوبیت سپاه و اهمیت این نهاد مردمی ندارد .

3- ادعا می شود که سپاه در مواردی قدم پیش گذاشته که بخش خصوصی اقدام نکرده و یا توان آنرا نداشته است . با فرض صحیح بودن این مطلب راه حل حمایت دولت از ایجاد هولدینگ های تخصصی توسط تشکل های خصوصی است که مجموعه های هائی از شرکت های کوچکتر در قالب شرکتهای سهامی عام می باشند و می توانند با سرمایه های مردمی بزرگترین پروژه ها را به انجام برسانند .

4- درخصوص تسلط نظامیان بر ارکان نظام نباید بصورت کوتاه مدت فکر کرد و با حسن نظر به اشخاص این تحلیل را پیش برد بلکه با یک نگاه بلند مدت و با فرض تغییر و تحولات احتمالی در آینده نتایج دیگری به ذهن میرسد که نباید از آن غفلت کرد . (494241)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۰۹:۰۰
چگونه است كه شركت مخابرات را با يك دهم قيمت آن هم به صورت 80 درصد اقساط به سپاه واگذار كردند؟ اين شبهه بزرگي در ذهن بسياري فعالان اقتصادي و حتي مردم پديد آورد كه پاسخ درخوري نيز دريافت نشد.
اگر بنا بر عدالت باشد بايد عدالت را همه جا ساري و جاري كنيم و نه اينكه در برابر افرادي خاص در حكومت يا نهادهايي خاص عدالت تعطيل شود. (494537)
 
علی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۱۶:۳۲
وارد شدن افراد غیر متخصص در صنعت و وجود حمایت بیش از حد از سپاه باعث شده تا وضعیت فعلی بسیاری از شرکت ها رو به نزول و در آستانه تعطیلی قرار گیرند/ بنده چندین سال است که کارمند یکی از شرکت های فعال در صنعت نفت و گاز و... کشور هستم / تا چهار پنج سال پیش که وضعیت برگذاری مناقصات عادلانه تر بود وضعیت کار شرکت ما بد نبود اما تو دو سال گذشته وضعیت به شدت بحرانی شده و علت آنهم عدم برگذاری مناقصات می باشد چراکه طبق روایط موجود بسیاری از پروژه های ملی بدون برگزاری مناقصه (یا بصورت تشریفاتی) به شرکت های وابسته به سپاه واگذار می شود (فراب , خاتم الانبیا و ...)
علیهذا وضع فعلی نه به نفع سپاه نه به نفع مملکت و صنعتگران . آقای توکلی باید راه حلی برای این مشکل ÷یدا کنید و الا به زود مشکل آنقدر بزرگ می شود که دیگر قابل خل نباشد (494257)
 
ناصر
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۱۳:۴۸
سال 81 استخدام رسمي نفت در عسلويه شدم. به ياد دارم در آن سال هر يك از 5 شركت تابعه وزارت نفت هر يك هر كدام حداقل دوبار آگهي استخدام رسمي مي زدند چه برسد به پيمانكاري و...
اما متاسفانه پس از سال 84 و با خروج شركتهاي معتبر خارجي از جمله شل اني الف اكسنس توتال رپسول و... عسلويه آرام آرام به كما رفت و اكنون نيز هنوز با اين ركود مواجه هستيم اما تعدادي شركت چيني وهندي با كيفيت پايين عهده دار كارها شده اند و كارها هم خوب پيش نمي رود و اگر تجهيزاتي تهيه مي شود به علت تحريمها تا چند برابر قيمت واقعي جهاني خود تهيه مي شوند و در نهايت بازده كار و هزينه اجرا بسيار بالا مي رود...
بگذريم كه قبل از سال 84 مناقصه با حضور شركتهاي قوي كه نام بردم انجام مي شد و هر يك از اين شركتهاي مطرح براي برنده شدن در مناقصه قيمتهاي پايين تري پيشنهاد مي كردند ولي اكنون شركتهاي چيني بي رقيب ديگر خبري از مناقصه نيست....!
وضعيت كار هم كه خراب است و به زحمت اين 5 شركت زير مجموعه نفت روي هم سالي يك بار آگهي استخدام رسمي بزنند. (494542)
 
مرتضی صارمی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۱۸:۰۱
با همه ی احترامی که برای سپاه و رشادتهای سپاهیان چه در جنگ تحمیلی و چه بعد از آن دارم ولی کاملا مخالف ورود آن به حیطه اقتصادی هستم. استفاده از قدرت و جایگاه در رقابت با بخش خصواصی که نمونه بارز آن درواگذاری مخابرات مشاهده گردید ، میتواند به تضعیف بخش خصوصی منتهی گردد. پس مفاد اصل 44 و حمایت از بخش خصوصی یک شعار است یا حقیقت؟ اصلا نیت سپاه از ورود به دنیای اقتصاد چیست؟ آقای مطهری نیز به ارزشد های سپاه احترام میگذارند اما یک برگشت به گذشته نشان میدهد هدف سپاه حفظ انقلاب و ارمانهای آن است. لطفا فضا را برای بخش خصوصی باز کنید .... (494258)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۲۸:۵۸
در هیچ کجای دنیا ودر هیچ دوره ای سراغ ندارید که دخالت نیروهای نظامی در سیاست سرانجام خوبی داشته باشد گرچه در ابتدای امر قابل توجیه باشد ،بنابر این ای کاش هرگز اجازه دخالت در امور دیگری غیر از کارنظامی به عهده سپاه نمی گذاشتند تا عزیزان ما در سپاه مورد تهمت قرار نمی گرفتند وبه وظایف اصلی شان می پرداختند
مورد دوم اینکه آیا در داخل یک مجموعه نیرویی وجود ندارد که ما از نیروهی دیگر در دیگر حوزه ها برای امور مدیریتی استفاده می کنیم .
مورد سوم اینکه امکان عکس این عمل یعنی امکان دارد که نیرویی خارج از سپاه به امور مدیریتی سپاه بپردازدمثلا یک بانکدار یا آموزش و پرورشی یا نیروی بهداشتی و درمانی سکان امور مدیریت سپاه را به عهده بگیرد
بنابراین با اینکه در اخلاص سپاهیان عزیز شکی نیست ولی می تواند بدعت خطرناکی برای آینده کشور باشد . (494268)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۲۹:۵۰
چطور آنجا که با سر و صدا در زمان نطق رییس جمهور به فرد دوم مملکت توهین میکنید جنجال نیست و اینجا آزادی بیان و جنجال مطرح هست؟! (494269)
 
سبزینه یاریگر الف
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۳۵:۵۳
نامه ای که اقای احمدی نژاد نوشتو مجلسو زیر سئوال برد و سه صفحه فرافکنی کرد در حالیکه معرفی یک وزیر ورزش سه خط بیشتر لازم نیست باید اینطور باهاشون رفتار میشد (494404)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۲۱:۰۹:۴۱
ایشان مجلس را زیر سؤال نبردند، بلکه به رفتار مجلس فعلی «انتقاد» کردند. شما که طرفدار انتقاد بودید، چه شد که یکباره نظرتان عوض شد؟ (494707)
 
يك دلسوز
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۳۳:۲۱
بلندپايگان نظام بايد فكري به حال اين يك بام و دو هوا بكنند. يا اعتقادشان به اصل 44 است يا اصلا به آن اعتقاد ندارند و فقط ماستمالي ميكنند. ظاهرا مقام معظم رهبري بر اساس قانون اساسي شديدا پيگير اجراي اصل 44 هستند اگر اينجور است تجمع اين همه امكانات و قدرت اقتصادي در سپاه كه يك نهاد دولتي است چه توجيهي دارد؟ به نظر من بهترين راه اين است كه سپاه امكانات سازندگي خود را در زمان صلح به بخش خصوصي واگذار كند و خود براي پروژه هاي اساسي و امنيت ملي سرمايه گذاري نمايد. با وارد شدن سپاه به امور عمراني امكان نقد منصفانه اين طرحها نيز از بين مي رود چون هرگاه انتقادي به اين طرحها وارد شد انگار به سپاه انتقاد شده است . اتفاقي كه الآن در حال وقوع است و امكان نقد پروژه ها را گرفته است. در حالي كه برخي از اين طرحها واقعا قابل نقد و مضر هستند. و ... (494275)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۱۶:۴۶
چرا نهادهاي مقدس مانند آستان قدس رضوي. بنياد مستضعفان و جانبازان. سپاه پاسداران و... با سرمايه هاي هنگفتي كه در اختيار دارند تحت نظارت نيستند؟ چرا گزارشات مالي به نهاد نظارتي يا مجلس يا جايي ديگر ارائه نمي دهند؟ آيا اين سرمايه ها مربوط به خودشان است يا براي كل مردم و بيت المال است؟ (494551)
 
لاله
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۳۵:۲۱
فقط خواستم تشکر کنم چون در کل رسانه های داخل نظام تقریبا فقط الف است که جرات چنین حرفی را دارد.
امر به معروف و نهی از منکر از همه وظیفه ای همگانیدر نظام اسلامی است که متاسفانه عده ای نادان و خشک مغز آنرا تعطیل کرده اند و بیشترین ضربه به ولایت فقیه را هم همین آدمهای ... زده اند (494224)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۳۷:۱۸
اکثر کابینه سپاهی هستند مگر وزارت نفت با بقیه وزرات خانه ها فرقی دارد (البته بجز فرقی که اقتصاد ایران بر پایه همین وزارت خانه بنا شده است ولاغیر) (494280)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۴۱:۵۹
مطمئنا اگر نیت آقای علی مطهری با توجه به مواضعش در فتنه 88 خیر بود نمایندگان این شعارها را سر نمی دادند و اینگونه عمل نمی کردند.
خلاصه نمایندگان،همکارشان را می شناسند. (494279)
 
امیر
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۴۶:۴۳
اگر ورود نظامیان به عرصه اقتصاد آنهم با این حجم بالا به دلیل وجود پتانسیل جایز است چرا ارتش وارد فعالیت های اقتصادی نشود؟ (494287)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۵۱:۲۴
حالا سپاه قدرت اقتصادی بدست بیاره یا یه ارگان دیگه. چه فرقی میکنه با حال من و بقیه؟ (494291)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۵۵:۱۰
اتفاقا همین برخورد با آقای مطهری نشان دهنده درست بودن استدلال های ایشان است . (494294)
 
علي
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۵۵:۴۸
اين موضوع با تفكرات پنهان آقاي علي مطهري همخواني دارد و جاي تعجب ندارد (494295)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۵۸:۰۷
يه سوال: چرا سپاه وارد مناسبات اقتصادي پرسود مي شود؟ چرا از ظرفيتش در اجراي پروژه هايي كه به دليل سود پايين و حتي زيان مادي (علي رغم نياز كشور و مردم به انجام چنين پروژه هايي) نمي شود؟ و در عوض اعلام ميكنه كه ما فقط در پروژه هايي بالاتر از فلان مبلغ وارد خواهيم شد!
در ضمن از كجا مي توان عملكرد مالي سپاه را مورد بررسي قرار داد؟ آيا اطلاعات مالي همچين ارگاني (كه بنا بر ادعاي خودشان ارگاني مردمي هستند و نه خصوصي يا دولتي) قابل دسترس عموم است؟ آيا عملكردش مورد حسابرسي قرار مي گيرد؟ آيا معلوم است كه منابع درآمد و مخارج آن كجاست؟ آيا سپاه رديف بودجه دارد يا هزينه هاي خودش را از طريق فعاليبتهاي تجاري و اقتصادي تامين ميكند؟
متاسفانه سپاه كاري كرده كه حساسيت مردم رو ي خودش بيشتر شده و اين براي يك ارگان نظامي كه وظيفه ديگري غير از فعاليت اقتصادي دارد خيلي خطرناك است. (494299)
 
آشنا
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۸:۱۹:۱۲
مثل اينكه بعضي دوستان متوجه نيستند كه دخالت سپاه در امور اقتصادي، تنها در راستاي ماموريت اصلي آن (حفاظت از انقلاب و دست آوردهاي آن) بوده و با توجه به تحريم هاي شديد ائتلاف كفر و استكبار جهاني و عدم توانائي مالي و اجرائي كافي و كارآمد بخش هاي خصوصي و تعاوني، و صلاحديد و نظارت عاليه ي مقامات ارشد نظام، به اين حجم در حيطه ي اقتصادي و اجرائي وارد شده است و الا حضور در اين حيطه ها با منويات و طبيعت اين نهاد مقدس و خدمت گذاران اكثرا بي نام و نشان آن چندان سازگاري ندارد. (494602)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۲:۵۸:۵۷
اگر يك سازمان در چند لايه سازماندهي شده باشد در عين پويائي ميتواند اهداف مختلفي را پيگيري نمايد. (494300)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۰۹:۵۳
علی مطهری مردی شجاع است که آزادانه نظر حق خود را گفت پس وای بر کسانی که حتی تحمل شنیدن حرف دیگری را ندارند چه رسد به شنیدن حق.
درود بر روح بلند شهید مطهری به خاطر فرزندانی این چنین (494311)
 
HESAM
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۱۳:۰۸
علي مطهري يك اصولگراي واقعي و حقيقي است دوست عزيز علي مطهري ميخواد خودشو مطرح كنه يا اون دوم خردادي كه الان اصولگرا شده و ميخواد تو دهنه مطهري بزنه واقعا متاسفم (494314)
 
حسين
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۱۵:۱۸
اينكه سپاه وارد فعاليهاي اقتصادي آنهم در حد كلان شده يه واقعيت كه خود مسئولين سپاه به آن افتخار مي كنند و قابل انكار نيست. از طرف ديگه طبق اصل 44 بايستي كوچك سازي دولت انجام بشه، حالا اين دو چطوري باهم قابل جمعند دوستاني كه چشم بسته دفاع مي كنند بايد جواب بدن. در ضمن كي گفته هر كي انتقاد كنه دشمنه. مگه نه اينه كه سپاه و بقيه نيروهاي نظامي مربوط به كل كشوره. بعدش هم اگه سپاه مي تونه چرا ارتش نتونه؟ چرا سپاه وارد گود بشه كه نوك تحريما متوجه اوناست و اين يعني افزايش هزينه پروژه ها و ... درنهايت اينكه راه حل مشكل ، آسيب شناسي قضيه و برخورد واقع بينانه هست نه انكار. (494318)
 
سعيد پورمراد
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۱۵:۲۶
درود .
1مقاله شما را خواندم و پسنديدم ، واقعا جالب بود. .. (494315)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۱۷:۴۶
آیا نباید از توان سپاه در زمان صلح برای عمران کشور استفاده نمود؟
در همه جای دنیا این نیروها و صنایع نظامی بودند که بقیه صنایع را پیش برده اند. در اکثر کشورهای قدرتمند جهان پیشرفته ترین تکنولوژی ها در صنایع نظامی است. در این کشورها دست آورد ها و توان صنایع و نیروهای نظامی برای پیشبرد بقیه بخش ها استفاده می شود. البته توانمند ترین افراد نیز در بخش های نظامی وارد می شوند.
چرا ما توان سپاه را تعطیل کنیم و بگوییم شما در خانه بخوابید و ماشین های خود را خاموش کنید بقیه کار کنند؟
این چه استدلال و چه منطقیست؟ آیا نظامی بودن جرم است یا افتخار؟
اگر فردی در میان نیروهای نظامی توانمندی مدیریتی دارد نباید در کارهای اجرایی وارد شود؟

آیا قالی باف نظامی نبود، خود رئیس مجلس نظامی نبود، محسن رضایی نظامی نبود، و خیلی های دیگر؟
نویسنده محترم بین استفاده از نیروهای توانمند سپاه در دولت با وارد شدن سپاه در کارهای اقتصادی مغالطه نموده است. هر چند سپاه نیز باید در آمد اقتصادی داشته باشد. اما این که چه راهکاری و ساختاری وجود داشته باشد که جلوی انحصار طلبی را بگیرد مسئله ی دیگریست.
مشکل اخیر برای همه مسئولان وجود دارد. برای نمایندگان مجلس نیز صادق است. هر مسئولی می تواند انحصار طلبی بکند از جمله نمایندگان، دولتی ها، سپاهی ها ، ارتشی ها و قضات و بقیه. (494320)
 
حكيم
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۸:۴۲:۲۹
آقاي خط ...
آيا در آلمان و ژاپن پس از جنگ جهاني دوم نيروهاي نظامي اقتصاد را ساختند؟ آگر اينطور بود الان ايندو از بدبخت‌ترين كشورها باشند. بخش خصوصي نه تنها اين دو كشور را ساخت بلكه ساير ممالك اروپاي غربي را بعد از جنگ آباد كرد. اما الگوي شما الگوي شوروي و اروپاي شرقي است!
الگوي رفيق چاوز است و فيدل كاسترو.
شما آدم متخصصي هستي. مي‌دانيد در چي؟
در اينكه اول تصميم بگيريد موضوعي را منطقي جلوه دهيد بعد براي آن دليل و بهانه و حتي آمار و تاريخ بسازيد. (494623)
 
امیر
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۹:۱۶:۲۹
برادر خط انقلابی کجای دنیا اینجوری هست؟ اگر منظور شما الگو برداری از کشورهای صنعتی و پیشرفته هست که حرف شما کاملا اشتباهه. برای مثال در آمریکا درسته که صنایع نظامی پیشرفته ای دارن ولی اینها همه در دست بخش خصوصی میباشد و پس از مناقصه به این شرکتها واگذار میشوند. از زانوبند و کلاه سربازها گرفته تا موشک و هواپیما های نظامی آمریکا توسط بخش خصوصی ساخته شده. (494641)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۲:۳۴:۲۶
حرفی که من گفتم تجربه ی آلمان ، روسیه و آمریکاست.
بلی در ایران هم همینطور است و مثلا قرار گاه خاتم الانبیاء از شرکت های خصوصی را نیز به کار میگیرد. و بخش مهمی از صنایع نظامی ایران در وزارت دفاع نیز بخش خصوصی است. اما فقط بخش هایی از صنایع نظامی آمریکا در دست بخش خصوصی است و از آن جا که تحقیقات نظامی کاملا سری هستند افراد و شرکت ها نیز سری و دولتی هستند.
گذشته از این ها بحث ما متفاوت است. ما می گوییم اگر قرار گاه خاتم الانبیاء می تواند بسیاری از مشکلات کشور را حل کند چرا اینکار را نکند؟ ما در بسیاری از زمینه ها بخش خصوصی را از بیخ نداریم و یا بخش خصوصی در برخی زمینه ها توانایی ندارد پس چه کنیم؟ بگوییم بخش دولتی یا نظامی نیز تعطیل؟ اینجا ایران است و شرایط ما ویژه است. ما تحریم هستیم . ما در حال توسعه هستیم. گذار به سمت بخش خصوصی یک کار آسان و فوری نیست و نیازمند گذشت زمان و برنامه ریزی دقیق است. پس بهتر است واقع بین باشیم و از سپاه تشکر کنیم که بسیاری از غیر ممکن ها را ممکن کرد. (495009)
 
T72
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۲۳:۲۳
اگر سپاه مي تواند فعاليت اقتصادي كند چرا ارتش و نيروي انتظامي نكنند ؟ ... (494322)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۳۳:۰۳
نیروی انتظامی هم فعالیت اقتصادی می کند. نیروی انتظامی یک بانک دارد. البته می گویند مال کارکنان نیروی انتظامی است. بالاخره دیگر. ارتش هم برای مثال بیمارستان دارد و مردم عادی را نیز پزیرش می کند و خیلی چیزهای دیگر. برخی از کارخانه های نظامی اصولا در شرایط صلح به جای اسلحه قطعه تولید می کنند. سازمان سنجش هم کار اقتصادی می کند(آزمون های تعاونی کارکنان سنجش)، صدا و سیما (مثلا گزینه دو) هم همین طور، نمایندگان مجلس، دولتی ها، همه.

اعتراض ما به علی مطهری به خاطر همین است. می خواهیم بگوییم هر حرفی جایی دارد. وقتی شما حرفی را در جای خودش نزنی معنای دیگری پیدا می کند و مردم دچار توهم می شوند.

کار اقتصادی و مخصوصا کارهای عمرانی برای برخی از سازمان ها لازم و برای کشور بسیار مفید است. لازم است و همان طور که در کامنت قبلی گفتم باید جلوی انحصار را با قوانین گرفت. (494347)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۲۱:۴۵
اگر نيروي انتظامي يك بانك دارد ولي 1000 شركت زير مجموعه ندارد. دو بانك و شركت سرمايه گذاري كه كلي سهام بلوكي از بازار سهام خريده و كلي شركت سهامي عام و بورسي را در اختيار ندارد. نيمي از سهام مخابرات را در اختيار ندارد. فعاليتهاي اقتصادي و عمراني اش يك صدم سپاه هم نيست.. (494553)
 
علی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۴۷:۴۸
بیمارستانی رو که ارتش داره سپاه هم داره با صد برابر امکانات بیشتر !
بانکی هم که نیروی انتظلمی داره سپاه هم داره اون هم چند تا شو! (494583)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۲:۳۷:۱۴
چه اشکالی دارد؟ ما نیروهای نظامی و انتظامی مختلفی داریم، نیروی انتظامی ، ارتش ، سپاه و ...
ممکن است یکی از در کلیت آن بسیار بزرگتر و قدرمتند تر از دیگری باشد. اینها باهم متفاوت هستند و ستاد مشترک است که تقسیم کار می کند. همه هم مال ایران هستند. (495014)
 
ناصر
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۲۳:۴۸:۳۴
آقاي خط انقلاب داشتن يك بيمارستان را براي ارتش كه در اساس براي ارائه خدمات درماني به پرسنل خودش تا سيس شده والبته از قبل از انقلاب هم وجود داشته نمي تواند تحمل كند ولي انحصار سپاه را در بسياري از بخش هاي اقتصادي هنوز كافي نمي داند. ارائه خدمات درماني به افراد عادي نامش فعاليت اقتصادي نيست چون درآمد زا نيست اگر بيمارستان در آمد زا بود بايد شاهد حضور گسترده بخش خصوصي در اين عرصه بوديم. اتفاقا صحبت سر همين است كه چرا سپاه وارد عرصه هاي پرسود مي شود؟ و عرصه هاي اينچنيني كه سود كمي دارد و يا اصلا ندارد را بر عهده نمي گيرد.
در مورد كيفيت كار هاي انجام شده توسط سپاه هم كافي است وقتي به تبريز آمديد يك سري به كمر بندي شمالي بزنيد حساب كار دستتان مي آيد (495419)
 
علی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۳۵:۳۵
ورود سپاه به جریانات اقتصادی که امری واضح وروشن است وفکر میکنم هر فرد عادی نیز این مسئله را میداند -ولیکن مسئله خطرناکتر این است که در مملکت ما تا کسی اظهار نظری خلاف نظر این اقایون میکند بلافاصله به بیگانگان مربوط میشود واین خطرناکتر از ورود سپاه به عرصه اقتصادیست (494350)
 
حسین علمداری ایلخچی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۳:۳۸:۴۱
آیا اگر رسانه ای در ترکیه چنین اتهاماتی را به عزیزان شما یزند، کار خوبی است؟
«البته آقای مطهری در سخنان خود از سر بی توجهی، فرماندهان فداکار سپاه در دفاع مقدس را با ژنرالهای لائیک، فاسد و دنیاطلب ترکیه مقایسه کرده بود »
مبنای این توهین شما چیست؟ نمی شود دفاع کرد و مرتکب گناه نشد؟ (494353)
 
مسعود
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۲۳:۳۴
آقاي حسين علمداري. مغلطه نكنيد. منظور آقاي مطهري اشخاص و حالت اخلاقي و نيات آنها نبود گو اينكه آقاي مطهري شخصيت آقاي قاسمي را تحسين كرد. ايشان به ورود مجموعه نظامي به قدرت سياسي كشور اشكال وارد دانستند نه به افراد و انديشه هايشان. (494557)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۲:۴۳:۳۶
هر فرد نظامی می تواند استفا داده و وارد کار اجرایی شود (اصولا بخشی از کارهای مظامی اجرایی هستند) و بعد از استفا می تواند وارد سیاست نیز بشود. چرا برخی می خواهند افراد را یکی یکی ممنوع الورود در دایره سیاست و دولت و قدرت بکنند. تا رقبا را کم تر و کم تر بکنند.
به نظر من ورود فرزندان بزرگان به سیاست و کارهای اقتصادی مشکل دارد. مایه ی فساد و سوء استفاده و همچنین بدنامی پدر نیز است. (495023)
 
طاهر
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۰۶:۵۰
اگر امروز ادعا می شود که سپاه دارای ظرفیتهای بالایی است و این نهاد به عنوان یک توزیع کننده قرادادهابین بخش خصوصی عمل می کند و از سپاه به عنوان یک نهاد ایدولوزیک چگونه می توان مطمئن شد که این فرصتها را عادلانه و بر اساس منافع ملی توزیع کرده است و اساسا چرا سپاهی ها با این حجم از کار پیدا ونا پیدای اقتصادی دارای یک معاونت اقتصادی و سخنگوی اقتصادی نیستند تا به افکار عمومی پاسخگو باشد این که دائما خودشان از شاهکارهایشان تمجید کنند کافی نیست (494381)
 
عمو
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۲۴:۰۲
يه سؤال ساده از اونهايي كه درباره حضور بي حد و حصر سپاه به پروژه هاي اقتصادي و انحصاري شدن صحبت ميكنن. از حجم پروژه هاي موجود در كشور و اون ميزاني كه توسط سپاه انجام شده و ميشه خبر داريد يا الحمدلله مثل هميشه از سر شكم فضلايل و خصايل نيكتونو ميريزين وسط؟ (494394)
 
ذکريا حسن نيا
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۲۴:۳۹
تا آنجايکه من بحث ها و انتقاد هاي جناب آقاي مطهري را دنبال مي کنم انصافا\" ايشان در بسياري از موارد منصفانه قضاوت و رفتار مي کند، مگر دخالت نيروهاي سپاه در کارهاي اقتصادي و سياسي خلاف نظر حضرت امام نيست؟ چرا آقايان مثل خيلي از کارهاي ديگر تفسير به راي مي کنند؟
... (494391)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۲:۵۳:۵۶
کار اقتصادی یا ساختن کشور، مسئله این است.

وزیر شدن یک فرد نظامی مانند رستمی هیچ مشکلی ندارد همانند وزیر کشور و وزیر دفاع. یا شهردار تهران و خیلی های دیگر. و به این نمی گویند ورود سپاه در کارهای اقتصادی.
اما من خودم با خریدن بخش مهمی از سهام مخابرات توسط کارکنان سپاه مخالفم و به این کار اقتصادی می گویم. این ربطی به ساختن کشور ندارد. برخی می گویند در این مورد خلاء قانونی وجود دارد و من سوال دارم که چرا علی مطهری وقتی 100 امضا برای سوال از رئیس جمهور جمع می کند نمی تواند 100 امضاء برای طرحی در زمینه کنترل ورود شرکت و تعاونی های دولتی و نظامی در گرفتن سهام شرکت هایی که قرار است خصوصی سازی شوند بگیرد؟
البته این مشلکل در جایی مانند سازمان سنجش، صدا و سیما، کارکنان وزارت نفت و خیلی جاهای دیگر نیز وجود دارد. (495032)
 
جوکاران
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۲۷:۵۰
ضمن تشکرازمقاله مذکور ضمن تائید خدمات سپاه ودفاع ازآن؛بنظر میرسد که هرجا منطق نباشد جوسازی و....جای آنرا میگیرد قصد من تائید همه حرفهای مطهری نیست ولی جوسازی ومتهم کردن افرادکاری است بدتر.ضمن اینکه اگر استناد نویسنده مقاله مبنی بر خلاف وغیرقانونی بودن صحبتهای لاریجانی؛درست باشد باید به ایشان گفته شود جناب آقای لاریجانی خلاف قانون برای همه مذموم است وهرچه باشد خلاف است چه مصوبه ایی باشد ودولت اجرا نکند وچه قانون داخلی مجلس باشد وجنابعالی عمل نکنید 0 (494396)
 
سام
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۳۷:۵۷
چه خوب میشد آقای مطهری همین قدر شفاف هم در مورد عوامل فتنه سال 88 و وابستگانشون که بزرگترین جفا و ظلم رو در حق مردم و آرمانهای انقلاب کردند اظهار نظر میکرد ولی اونچه در بیانات ایشون مشاهده میشه فقط تهمت و افترا به مسئولین و نظام و ولایت فقیه ،البته آقایان مطهری و توکلی تلاش زیادی در مخدوش کردن چهره نظام و دستاوردهای اون دارند که البته از دید مردم دور نمیمونه و ان شاالله در انتخاب مجدد این آقایون در این دوره مردم باید یک تجدید نظر اساسی بکنند. (494406)
 
حسن
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۱۵:۳۸
بر عكس شما من با آنكه به اصولگرايان نزديكي فكري هم ندارم اما هميشه از بودن اصولگراياني چون دكتر توكلي و دكتر مطهري خشنود بوده ام چون اينان بر سر آرمانها و اعتقادات فكري خود با سياسيون هرگز معامله نكردند و هر جا كسي يا جرياني از معيار انقلاب خارج شده تذكر منطقي و محترمانه اي داده اند كاش مجلسي داشتيم كه افرادي به مانند اين دو عزيز و ديگراني كه جايشان خالي است بدون لكنت مسئولين را راهنمايي مي كردند . (494545)
 
حمید
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۴۶:۳۴
کسی که حداقل چندسالی در پروژه کار کرده باشد کاملا متوجه خواهد شدتنها راه پیشرفت یک کشور سرمایه گذاری خصوصی هست چرا که سرمایه گذاری دولتی و دادن کار به پیمانکار دولتی انهم سپاه که یک قدرت نظامی هست و سخت می توان آنرا مجاب به پاسخ گوئی کرد باعث مشکلات خواهد شد پروژه ای را که دست یک شرکت وابسته به دولت قرار گیرد همان پروژه بدست شرکت خصوصی و سرمایه او انجام بگیرد بسیارزودتر و با هزینه کمتر پایان می گیرد (494414)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۴:۵۴:۰۱
با اين اوصاف چرا درجه داران ارتش و ديگر نظاميان نبايد وارد سياست بشوند؟ (494421)
 
حمید
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۵:۰۷:۵۷
کسی که به نظرات مردم اهمیت نمی ده چقدر در مورد کارهای غیر منطقی آقای احمدی نژاد اقتصاد دانان دلسوز و سیاسیون بی طرف گفتند که چه بلائی بر سر کشور داره میاد همین اصولگرا ها ی مجلس نبودند به به چه چه می کردند چه شد ایشان که عوض نشدند ایشان همان احمدی نژاد قبلی هستند پس چرا حالا منتقد شدند اینها برای اینست که منافع این آقایان مهم هست نه منافع مردم و کشور برای همین هست به هر انتقادی عجولانه موضع می گیرند چون اینها نوک دماغ خودشا ن را می بینند (494426)
 
م.الف .عادل
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۵:۰۸:۰۰
ما باید اول همه ی مسیر ها و راه را بسنجیم و بعد اقدام کنیم. (494427)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۵:۳۲:۲۹
خارج از کار نا پسند نمایندگان در برابر علی مطهری،نباید این نکته را فراموش کنیم که ایشان در زمان فتنه 88 بارها و بارها نظراتی دادند که دل اکثر دلسوزان نظام را لرزاند.
(494438)
 
حسن
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۱۹:۱۲
مسئولي كه دلش با تذكري دلسوزانه و ناقدانه بلرزد حتما در صداقت و ايمانش بايد نگاهي دقيق بياندازد . مرام و مسلك ما علوي است نه اموي علي (ع) نه تنها از انتقاد و مخالف نلرزيد بلكه با آرامش و منطق و برهان پاسخ داد (494552)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۱۰:۰۶
اتفاقا من دلم خنک شدن. نباید اجازه داد حرف های اسرائیل را از تریبون مجلس بزنند. اگر آزادی بیان این است که \"یک\" نماینده با میکروفون هر حرف غلط اندر غلطی را علیه ستون های نظام و مدافعان کشور بزند چرا شعار دادن \"ده ها\" نماینده بدون میکروفون آزادی بیان نباشد؟ (495049)
 
محسن
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۵:۴۶:۱۷
سپاه و امکانتش متعلق به مردم است
بکارگیری امکانات مردم برای مردم پسندیده است.
نباید ناراحت حضور سپاه در عرصه اقتصادی باشیم بهتره نگران خروج سرمایه ها از کشور باشیم سپاه هر چی داره برای مردم و در داخل کشوره اگر کاری میکند برای مردم و با استفاده از مردم ایران می باشد و ایجاد اشتغال زایی میکند و از طرفی سپاه پروژه های بزرگ را توسط پیمانکاران جز انجام میدید ما باید نگران قاچاق باشیم باید نگران کالاهی چینی باشیم که اقتصاد و تولید کشور را هدق قرار داده است (494470)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۱۰:۲۹
در کشوری مثل آمریکا که نیروهای نظامی آن بیشترین پول را به جیب ود می ریزند و بیشترین بودجه را دارند و تجارت مواد مخدر می کنند و مردم بی گناه را در دنیا برای تفریح می کشند و بمب اتمی بر سر زن و بچه می ریزند، این آدم کش ها را در اکثر فیلم هایشان و رسانه هایشان منجیان مردم آمریکا و حتی دنیا معرفی می کنند. به کسی که یک هواپیمای مسافربری را ساقط کرده است مدال افتخار می دهند. صدها بازی کامپیوتری به نفع سربازان خود می سازند، برای سربازان از جنگ برگشته جشن می گیرند و از آن ها تقدیر می کنند.
و ما می آییم و همان حرف دشمن خود را می زنیم. این کمال ناسپاسی و بی بصیرتی است. آنها همین را می خواهند که ما از نیروهای نظامی خود متنفر باشیم و مردم خودشان عاشق نیروهای نظامی خودشان باشند. یک نفر به من بگوید سپاه چند درصد از کارهای اقتصادی کشور را در دست دارد؟ حتی یک درصد نیز نیست. اما این را چنان بزرگ می کنند و اشتباه نشان می دهند که ما را متوهم کنند. سد ساختن از کی گناه شده است. چه کسی جلوی بخش خصوصی را گرفته؟ کارهایی که در کشور ما وجود دارد آن قدر زیاد است که اصولا کسی نیست آنها را انجام بدهد. ما الان دبلا شرکت هایی هستیم که کارهای کشور را اجام بدهند. دلیلش این است که بخش خصوصی تازه وارد میدان شده و آن قدر قدرمتند نشده است که مشکلات کشور را حل کند.
در واقع اگر قرار گاره خاتم الانبیاء نبود سد گتوند ساخته نشده بود. کسی نبود که آن را بسازد. (495051)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۵:۵۱:۳۹
اطلاعات از سوابق تحصیلی و تجربی اقای رستم قاسمی مرحمت فرمایید. رشته ومدرک تحصیلی؟سال فارغ التحصیلی؟دانشگاه یا دانشگاههایی که درس خوانده اند؟برنامه های شفاف ایشان( با توجه به موضوع تحریم) چه سیاست ها و استراتژی هایی برای توسعه صنایع نفت،گاز و پتروشیمی کشور دارند؟ممنونم. (494476)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۰۵:۱۷
كاري به كارهاي گذشته ي علي مطهري ندارم و آن صحبت هاي اشتباهي كه گاهي ميزند از جمله قضيه جدال لفظي با آقاي كوچك زاده كه در شان يك نماينده ي ملت نبود.ولي از طرفي نبايد هر انقادي را سريعا جوري وانمودسازي كنيم كه انگار دستور مستقيم آمريكاست انتقاد حق هر يك از ملت و بالطبع نماينده ملت است. و جمله ي آقاي اوليا واقعا زيبا بود كه مخالفت با وزير پيشنهادي كفر نيست. (494486)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۱۳:۴۶
دستور مستقیم نیست دستور غیر مستقیم است. نباید در پازل دشمن حرکت نمود و برخی حرف ها را نباید زد و برخی حرف ها را نباید از نربون های عمومی زد. گاهی حرف درستی (یا نیمه درست) زده می شود اما بازتاب و اثر آن کاملا نادرست است و به ضرر کشور و مردم. این را باید فهمید. (495056)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۶:۲۵:۳۴
سپاه این پتانسیل بالای اجرای پروژههای اقتصادی و عمرانی را چگونه بدست آورده ؟ این جای سوال دارد
دخالت یک نیروی نظامی مثل سپاه فقط با عث انحصار و ازبین رفتن شرکتهای خصوصی عمرانی می گردد همچنان که می بینیم بسیاری از شرکتهای خصوصی عمرانی در حال ازبین رفتن هستند و این روند را بزودی در پروژه های نفتی هم خواهیم دید
هیچکس مخالف خدمتگذاری یا سازندگی ایران اسلامی نیست موضوع ایجاد رانت در سایر امور است سپاه می تواند در امور نظامی و صنایع وابسته به آن فعالیت نماید و پروژه های عمرانی را به کاردان آن بسپارد ولی انگار سود آن به زیر زبانشان رفته (494502)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۱۹:۴۵
کار عمرانی زیاد است اما چون شرکت های خصوصی ایران ضعیف و بی تجربه هستند کارها بر زمین مانده است. کارهایی که سپاه در دست گرفته است کارهای بر زمین مانده است. تازه سپاه هم در بسیاری از موارد شرکت های خصوصی را به کار می گیرد. هم به عنوان مجری هم به عنوان مشاور.
کاش روزی فرا رسد که دیگر نیازی به قرار گاه سازندگی نباشد.

اصولا در ایران شرکت های مهندسی خصوصی آنچنانی وجود ندارد و بیشتر شرکت های خصوصی ایران شرکت های وارد کننده، دلالی و خریرد و فروش کننده و موسسات مالی هستند. در چنین شرایطی توان و تجربه نیروی نظامی که برای شرایط جنگ است برای سازندگی استفاده می شود. این یک راه کار ابتکاری و مدیریت بهران است. (495063)
 
حکیم
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۷:۲۸:۳۳
شما در یونان نشسته اید و معلوم نیست با اینهمه وقت آزاد از کجا ساپورت میشوید و شرکتهای خصوصی در ایران از بیکاری دارند ورشکست میشوند و آنوقت میگوئید در ایران شرکت های خصوصی آنچنانی نداریم و بخش خصوصی ضعیف است و ....
آقا کمی هم وجدانی حرف بزن. (495297)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۱۳:۱۷:۳۰
من از جایی ساپورت نمی شوم. بهتر است بی حساب حرف نزنیم. ما تا چند سال پیش چیزی به اسم بخش خصوصی نداشتیم. بخش خصوی همین مغازه دار ها بودند. ساپورتم کجا بوده! ساپورت بودم که الان به جای سایت الف توی یک بانکی، جایی در حال شمردن پول هایم بودم. (495837)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۰۲:۵۷
متاسفانه سپاه کشور را پیش می برد به سوی یک کشور یک شرکت(قرارگاه خاتم ) و این به معنی نابودی بخش خصوصی است . (494527)
 
حسن
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۰۸:۵۷
يك اصل مهم و اساسي وجود دارد كه غير قابل انكار است و آن هم اين است كه سپاه و هر ارگاني كه قابليت نظامي دارد نمي بايست وارد فعاليتهاي اقتصادي و سياسي شود ولي متاسفانه سپاه عزيز از اين قاعده مستثنا شده است و به لطف رشادتهايشان در دفاع مقدس بسياري از موقعيتهاي اقتصادي را در كف اختيار گرفته اند و عملا نظارت كافي و قاطعانه بر آن اعمال نمي شود . صداي انتقاد و اعتراض نماينده مومن و متعهد و انقلابي تهران هم اينگونه پاسخ داده مي شود . (494536)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۱۶:۰۴
شما دیگه واسه سپاه عزیز نسخه نپیچید لطفا

اگه سپاه بعد ار جنگ جهاد گونه وارد عرصه اقتصادی و سارندگی نمیشد معلوم نبود وضعیت کشور چی میشد

آقای مطهری هم اصولا تو هر بحثی که در مجلس پای دولت در میان باشد فقط مخالفت رو بلدند حالا فرقی نمیکنه در مورد چی باشه ایشان فقط هدفشون اینه که مخالفتشونو ابراز کنن کلا مخالفن حتی اگه قبلا خودشون موافق بودن ولی پای دولت در میان باشه مخالف میشن (494548)
 
علی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۲۴:۰۱
من نمی دونم این همه بحث برای چیه ؟ مگه سپاه واسه اولین بار به مسایل غیر نظامی ورود کرده که الن این همه بحث برای سپاهی شدن وزیر نفت به پا شده؟
1-در اکثر وزازتخانه ها وزیر یا معاون وزیر یا مدیر رده بالا سپاهی اند.
2-درمجلس ایران نمایندگان سپاهی کم نیستند.
3-اکثر استانداران استانها سپاهی اند.
4-خیلی از فرمانداران شهرها سپاهی اند.
5-در خیلی از سازمان ها و شرکت های بزرگ نظیر ایران خودرو -سازمان ورزش- هیئت مدیره باشگاهها حضور چشمگیربرادران سپاهی ها به چشم میخوره.
5-در نیروی انتظامی ایران اکثر فرماندهان برادران سپاهی اند.
6-در ارتش حضور فرماندهان سپاهی به چشم می خورد( به عنوان نمونه دریادار شمخانی فرمانده اسبق نیروی دریایی ارتش که فرمانه سپاه خوزستان بود)

و الی ................
حالا شما به خاطر تنها یک پست (سپاهی شدن وزیر نفت این همه بحث راه انداختید؟ تا حالا کجا بودید؟! (494558)
 
مهدی م شفیعی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۳۰:۰۹
درباره مطالب بالا ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد
1 اقدام نمایندگان در مورد سخنان آقای مطهری بسیار زشت و ناپسند بود
2 در مورد اقدام سپاه در اجرای پروژه های عمرانی چه اشکالی دارد این پروزه ها به صورت عادلانه به مناقصه گذاشته شود و هرکس که برنده شد آن را اجرا نماید خواه سپاهی یا غیر سپاهی
3 نمایندگان مجلس (در این مورد خاص آقای مطهری )در هنگام سخن رانی بایدمراقب باشند تا بهانه به دست دشمن ندهند
4 مگر غیر از این است که باید نظرات گفته شود و بعد رای اعتماد گرفته شود بدون شنیدن آرای موافق و مخالف که نمی توان نتیجه گیری کرد
5 به نظر بنده اینها و موارد بسیار دیگر نشان از نا کار آمدی مجلس دارد که امید است در انتخابات آینده با رای های دقیق و حساب شده از ورود افراد نا لایق و هو چی به مجلس جلوگیری به عمل آید (494565)
 
sam
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۳۳:۲۵
ما هم دوست داریم سپاه فعالیتهای اقتصادی داشته باشد اما تا یه حدی و همچنین رییس سپاه میگوید حقوق ما از بقیه کمتر است اما برعکسه ما هر کی را دیدیم رفته سپاه زندگیش از این ور به اون ور شده زندگیش عالی شده شاید بعضیا بگن چون از کشور محافظت میکنن اما انصافه اونا حقوق میلیونی بگیرن بقیه در حد 400 تومان (494572)
 
ali aly
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۷:۳۸:۱۸
با سلام
بنده در این مورد با استاد امرائی(تنها صاحب نظر آکادمیک سیاست اسلامی در ایران) تماس گرفتم و در باره که برای خود بنده هم جای سوالا ذد اشت صحبت کردم ایشان که خودشان ولایی و گاه او را قلم آکادمیک ولایت می نامند؛این حجم از ورود سپاه را غبر علمی و خلاف سیاست آکادمیک می دانند وی اظهار داشت که سپاه بازوی پر قدرتی برای نظام است اما متاسفانه به علت برخی برداشت های غلط مسولین از اوضاع پیش آمده به شکل افراطی سپاه سعی در تصاحب تمام ارکان دارد که در نهایت باعث پیش آمدهای بسیار خطرناکی خواهد که شد که شاید نتوان آن را کنترل نمود وی بیان کردند که همه دوست دارند که تمام مملکت در دست سپاه باشد و خیالشان از بابت عدالت و امنیت راحت باشد اما این کار اصلا غبر عاقلانه و غبر علمی می باشد درواقع این حرکت از یک روی نشان دهنده مستاصل بود برخی از مسولین نظام در مدیریت بحران ها ی سیاسی است که البته راهش این نیست. ایشان از از توضیح بیشتر خود داری نموده و در نهایت برای همگان آرزوی توفیق خدمت خالصانه کردند. (494576)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۸:۰۹:۴۲
فعلا که تمام عرصه ها از نفت ونظام و شهرداری و... درکل تمام جاهایی که پول در آن وجود دارد شاهد حضور آقایان سپاهی است در کجای دنیا این قدر حضور نظامیان دیده می شود ؟ (494593)
 
مرتضی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۸:۱۵:۱۹
بله آزادی بیان درست است اما مگر سایت الف وکیل وصی آقای مطهری است.؟
چرا حرف بسیار زننده ایشان را قابل توجیه میدانید؟
اما در مقابل حرف دیگران را باعٍث سراسیمگی و احساسی کردن فضای مجلس میدانید؟
از کسی که همیشه مخالف است بیشتر از این انتظار نمیرود.
اگر کسی دیگر این حرف را زده بود استدلال های شما قابل قبول بودنه ایشان که همیشه مخالفند. (494597)
 
نويد
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۹:۰۹:۲۴
فرد يا گروهى كه در جنگى شركت كرده فداكارى كرده و پيروز شده اگر به صورت يك فاتح بيگانه بخواهد همه ى امكانات كشور خودش را در اختيار بگيرد ديگر چه منتى بر مردم چه سردارى و چه جانبازى.براى فتوحات جنگيده و غنيمت جمع كرده.البته من اين را مصداق فرزندان غيور سپاه نمى دانم ولى گناه است كه چنين تصورى را در دوست و دشمن ايجاد كنيم. (494637)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۲۳:۳۵
خدمت نمودن و ساختن و مسئول شدن می شود در اختیار گرفتن تمام امکانات کشور؟
یعنی وزاریی که غیر نظامی بوده اند تمام امکانات کشور را در اختیار نگرفته اند؟ (495067)
 
علی
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۱۹:۴۳:۴۶
سوال بزرگ این است که چرا برادران عزیز ارتشی نباید در صحنه های غیر نظامی فعالیت کنند ؟
برادر ارتشی نمی تونه وزیر دفاع بشه؟
برادر ارتشی نمی تونه استاندار یا فرماندار بشه؟ اگه ارتشی نظامی هست سپاهی که نظامی تره! (494666)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۲۹:۰۳
چرا این برادران هم می توانند چه فرقی دارد؟ مثل برادر شمخانی.
این برادران هم نیروی نظامی جمهوری اسلامی هستند و فرمانده آنها همانند سپاه توسط رهبری انتخاب می گردد. البته تقسیم وظایفی وجود دارد.
برخی هنوز فکر می کنند ارتش مال شاه است. البته سپاه از همان ابتدا یک نیروی نظامی صرف نبوده است و جنبه های دیگری نیز دارد. (495071)
 
علی
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۴:۲۸:۲۱
خدمت دوست عزيز (خط انقلاب) عرض کنم که آقای شمخاني هم سپاهي بودند و در زمان جنگ فرمانده سپاه اهواز بودند (495136)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۱۳:۲۲:۰۲
شمخانی اول سپاهی بود، اما بعد فرمانده نیروی دریایی ارتش شد. یعنی رفت به ارتش و فرمانده نیروی دریایی شد. می دونید ما بعد از انقلاب ارتشمان تقریبا متلاشی شده بود. اکثر فرماندهان یا فرار کردند یا در دام افتادند. سپاه به خاطر همین به وجود آمد تا هم مدافع انقلاب باشد هم کشور. ارتش هم کم کم باز سازی شد و برخی از نیروهای سپاه به عنوان فرمانده وارد آن شدند. (495841)
 
پایار
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۲۲:۵۵:۲۱
این واقعیت که سپاه درطول دوران جنگ و پس از آن در زمینه های نظامی همیشه پاسدار انقلاب بوده شکی نیست.اما امروز مهمترین رسالت سپاه - که اساس آن دفاع از ارزشهای انقلاب بود - میتونه باز کردن فضای سالم رقابت بخشهای 100%خصوصی در پروژه های ملی باشه که در حداقل ارفاق، واگذاری پروژه های اخذ شده توسط ایشان به پیمانکاران دست پایینتر باشد که سپاه فقط خروجی و مدیریت پروژه های ماخوذه را کنترل کند. در اینحالت ضمن حفظ اعتبار اسم سپاه شاهد رشد چشمگیر صنعت و اقتصاد مربوطه و البته اشتغالزایی و شایسته سالاری خواهیم بود. (494735)
 
آرمان
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۲۳:۱۴:۳۶
اصلا فلسفه وجودی مجلس برای سر دادن این اعتراضات و ایده هاست.اگر قراره برای هر موضوعی که مطرح میشود همه دست بزنند و همه موافق باشند که دیگه مجلس نیست.سپاه در طول هشت سال جنگ نشان داده که بیدی نیست که ازین بادها بلرزد.سپاه حق بزرگی بر گردن نظام دارد وچه ایرادی دارد که چند مخالف هم داشته باشد..انصافا واکنش هایی که از بعضی از نمایندگان سر میزند غیرقابل دفاع ودر شان یک وکیل نیست..چرا ما نباید تحمل نظرات مخالف را داشته باشیم؟؟اصلا این چه خصلت زشتی است که همه کسانی را که بحق یا ناحق اظهار نظر میکنند به امریکا و دشمنان اسلام منتصب میکنیم؟؟چرا به روز جزا فکر نمیکنید؟؟مگر شما مسلمان نیستید؟؟مگر اعتقاد ندارید که دست بالا دستی هم هست که همه اعمال ما را رصد میکند؟؟
من نمیخوام از مطهری دفاع کنم روی صحبت من با آن نماینده ای است که به مطهری اتهام آمریکایی و ضد اسلام بودن را میزند..یادت باشه...خدایی هست..روز حسابی هم در پیش خواهد بود (494742)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۲۳:۲۳:۳۹
سپاه داره میگه پروژه زیر این مقدار ما درش شرکت نمیکنیم بعد میخواید منطقه محروم رو بسازه ؟ ای بابا مارو چی فرض کردید (494744)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۳۱:۱۱
سد گتوند در یک منطقه ی محروم ساخته شده است. (495073)
 
ماز
۱۳۹۰-۰۵-۱۷ ۲۳:۴۵:۴۷
وقتی شما این بحث را مطرح میکنید به نظرم دلیل اصلی شما اگاهی از میزان شعور ماست به عقل هرکس میرسد که پیوند قدرت سپاه با ثروت نفت بسیار خطرناک است و به حیثیت سپاه لطمه جدی میزند (494749)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۳۸:۱۲
رستمی نفت را متحول خواهد شاخت. با توجه به تجربه جهادی و انقلابی ایشان و در شرایط تحریم و با توجه به حساسیت صنایع و نفت و گاز تنها راه پیشرفت و غلبه بر تحریم ها و تهدید ها وارد شدن روحیه بسیجی به این وزارت است.

اشتباه نکنید. وزارت نفت پول خوبی دارد. هر کس وارد آن بشود نیز می تواند از این پول سوء استفاده بکند. البته دستگاه های نظارتی جلوی آن را می گیرند. فرقی نمی کند سپاهی؛ ارتشی، مجلسی، هر کسی. رستمی چون آدم معتمدی است؛ بسیجی است؛ انقلابی است، ساده زیست است نباید وزیر نفت شود اما یک شخصی مرفه می تواند؟ چرا این قدر حساسیت ایجاد می کنند. بعضی ها فکر می کنند رستمی یک کلاش در دستش دارد و نارنجک در جیب و کلی تانک با خودش به وزارت نفت خواهد برد و پول های نفت را با برای خود بر خواهد داشت. (495077)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۱۳:۲۹:۱۵
کلا مسائل نظامی خطرناک هستند. حرف شما مغالطه ای آشکار است. سپاه با نفت پیوند برقرار نکرده است. یک نفر که در سپاه خدمت مدیریتی- مهندسی می کرده است از پساه رفته و بعد وزیر نفت شده است. با رای نمایندگان مردم، با پیشنهاد نماینده و متخب مردم.

سپاه از مردم است مال مردم است وظیفه اش دفاع از مردم است. قدرت سپاه هم مال مردم است به نفع مردم است. اگر سپاه نبود ایران هم نبود. سپاه ما خود مختار نیست سپاه در اختیار حاکمیت است. اما از آنجا که سپاه نهادی حساس است حاکمیت نیروهای متعهد را در آن به کار می گیرد. حال ممکناست موقعی لازم باشد این نیروی متعهد در جای دیگری مشغول گردد. به این می گویند جابجایی نیرو. رستمی هم یک مهندس است. نترسید کلاش به دست نیست که خطرناک باشد. مگر قالی باف خطرناک است؟ (495846)
 
بهرام
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۱:۱۸:۵۴
ای کاش این سردار قاسمی برنامه شفافی برای وزارت خود ارائه می کرد مهمترین سوال این است که در صورت تشدید تحریمها آیا باز ما می توانیم نفت بفروشیم ؟ و اگر فروختیم آیا پولها به خزانه باز می گردد ؟ در صورت امتناع پرداخت از سوی خریداران آیا راهکاری برای عبور از آن وجود دارد یا خیر؟ در صورت تحریم بانک مرکزی وزارت نفت چه خواهد کرد ؟ آیا سپاه و ایشان که هدف مستقیم تحریمهاست می تواند برای ادامه حیات اقتصادی کشور که همانا نفت است مثمر ثمر باشد؟ همه می دانند که بدون پترو دلارها دولت چند ماه بیشتر دوام نمی آورد امروز همه نگرانیم و هر روز اخبار بد و بدتر می شنویم و اوضاع اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و خارجی اصلا\" خوب نیست متاسفانه مدیران ما همگی پناهان کاری می کنند گویا شجاعتتشان را از دست داده اند خلاصه آنچه که مهم است یک استراتژی قوی وکلان و اصلاحاتی عمیق برای رویارو شدن با بحرانهائی است که در آینده نه چندان دور همه ما مردم را با فاجعه ای روبرو خواهد کرد که هیچ راه گریزی از آن نداریم آیا زنگها برای ما بصدا در نیامده است ؟
بنده همین جا از همه دوستان خواهش می کنم که یک صدا از مسئولین بخواهیم که پاسخگو باشند. (494769)
 
سیداحمد حسینی
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۲:۰۹:۵۵
با نظام مردمسالار خیلی فاصله داریم پس حرفش را نزنید ! دست از سر این مجلس فرمایشی هم بردارید انسان های نون به نرخ روز خور کمکی به ما نمی نمایند . اما در کل سپاه حق ورود به این مسائل را ندارد ! (494791)
 
شاپور
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۲:۱۹:۳۳
سپاه پاسداران مگه ایرانی نیستند که با این حرفها از ملت جدا میکنید نیرویهای سپاه خیلی بیشتر از وزیر نفت شدن لیاقت دارند.اگر سپاه نبود کشور هم نبود (494794)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۳:۱۱:۵۷
وقتی یک نفر از سر خیرخواهی حرفی می زند باید به حرفش گوش داد و اگر درست بود استفاده کرد و اگر اشتباه بود با استدلال کافی رد کرد اما وقتی یک نفر از سر خیرخواهی در مجلس شورای اسلامی کشور جمهوری اسلامی ایران حرف نسنجیده ای می زند و توهین عظیمی می کند دیگر نمی توان به حرفش گوش داد به خصوص اگر نماینده مذکور سابقه فحاشی هم داشته باشد! خدا از کسانی که مانع نظارت بر نمایندگان مجلس شدند نگذرد!! که اگر نظارت وجود داشت...
هر وقت مجلس را می بینم و نطق های گیرا و رسای نمایندگان محترم را می شنوم کلی شرمنده می شوم از خداوند برای رهبر معظم انقلاب صبر جزیل مسئلت می کنم (494804)
 
محمد رضا
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۶:۰۰:۵۱
یک سوال: چرا اگر آقای مطهری نظری بدهد که همان نظر در رادیوی بی‌بی‌سی و آمریکا هم گفته شده، این میشود مطلبی منطقی‌ که جواب منطقی‌ هم دارد، ولی‌ اگر در یک مورد دیگر و توسط افرادی دیگر نظری داده شود که در رادیوی بی‌بی‌سی و آمریکا هم گفته شده، آنگاه آنها میشوند ایادی آمریکا و اسراییل و انگلیس؟ (494813)
 
رجايي
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۶:۳۲:۳۳
اگر آقاي علي مطهري كانديد رياست جمهوري بشود من حتماً بهش راي ميدهم چون اينطور كه پيداست فقط يك آدم باشعورسياسي بالا ونفس حق اين مملكت دارد كه ميشود روي كارش حرفش و ايمانش حساب كرد (494815)
 
خط انقلاب
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۴۱:۵۳
برنامه وزارت از قبل مشخص است. اتفاقا همه می گویند نباید مدیریت کشور شخصی و سلیقه ای باشد. اما موقع انتخاب وزیر که می شود برخی انتظار دارند وزیر یک جزوه ی 1000 صفحه ای را به عنوان برنامه ارائه دهد. برنامه وزارت نفت قبلا در جاهایی مثل هیئت دولت، مجلس، مجمع تشخیص و جاهای دیگر تهدیه شده و مشخص است. (495085)
 
آدم
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۸:۴۷:۴۰
حداقل کاری که یک نماینده میتونه انجام بده ودچاراحساسات وجوگیر درمجلس نشه اینه که یک هفته قبل ازرای گیری راجب این اشخاص بره توحوزه نمایندگیش ونظر مردم جویا بشه چون ازجمع بندی نظرا ت به نظر میرسه اکثر ا مخالف این قضیه هستن . (494832)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۰۹:۵۷:۳۴
ورود فرد شاید مهم نباشد یا مستحسن هم باشد ولی به اینجا ختم نمی شود منشا ورود اصحاب میشود و بعد طرز تفکر و مشکل زمانی بروز میکند که از یکسو فعالیتهای اقتصاذی سیستم نظامی را بهم میریزد و از سوی دیگر سیستم نطامی را حاکم میگرداند ترس و نگرانی زمانی بروز میکند که چشم باز شود و با سیستمی مثل کره شمالی روبرو شویم سیستمی که نظامیگری نه نظامیشدن تا ارکان خانواده و ابعاد سیاسی با زر و زور و جهالت تمشیت سیاسی نفوذ کند و بزور نظامیگری اختناق را حاکم گرداند یادمان نرفته که در سیستم گذشته سرهنگهای بازنشسته تا سرپرستی مساجد هم گماشته میشدند بنظر من مطهری با شجاعت و نه مخالفت سطحی با وزیر بلکه توضیح مذکور خطر را گوشزد میکردشاید مخالف بیشتر بود ولی شجاعت ابراز در برابر سپاه کمتر بود که همین خود همان خطر را را میرساند
وزیر باید نظامی باشد ولی نظامی نباید وزیر شود (494889)
 
کرمانشاهی
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۱:۴۱:۳۱
سپاه پاسداران شجره طیبه است ترا به خدا این یادگار امام را آماج حملات ناجوانمردانه نکنید .سپاه تا دیروز حراست از مرزها را به عهده داشت با در اختیار داشتن ارزشی ترین نیروها و هم اکنون در زمان پس از جنگ با چه عقل و منطقی کشور را از این عزیزان محروم کنیم ؟؟؟ (494969)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۱:۵۵:۵۷
بااحترام:نيروي هاي سپاه فرزندان دلاورايران زمين هستندودرسخت ترين لحضه هاازآرمان هاي انقلاب جانفشاني كردند خواهشمنداست به وصيت نامه امام خميني (ره) بيشتر توجه كنيد سعي شود نيروهاي پاك سالم بمانند ... (494975)
 
حسن
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۲:۲۶:۲۰
مشکل اینجاست که آقایان می گویند چون استکبار جهانی این حرفو میزنه ما باید خلافش عمل کنیم.حالا اومدیمو استکبار جهانی دستمونو خوند و یه جوری رفتار کرد که اگه ما خلافشو رفتار کنیم به نفع اونا میشه. حالا تکلیف چیه؟
اصلا شاید دست ما رو تا حالا خونده باشند. (495001)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۲:۴۶:۰۴
یاد امام وقانون اساسی امام عزیز اگر واقعا میخواهید ایران پیشرفت کند به گفتهای امام و قانون اساسی عمل کنید اصل 44 را رعایت کنید (495027)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۱۹:۴۶
خدا خودش به فریاد این مردم برسد.
نمیدانیم کی به کیه!!!! ولی فراموش نکنیم که اخرتی است .اخیرا در شهرمااتوبانی توسط سپاه زده شده که هم فال هم تماشا (495064)
 
علیرضا
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۳:۴۱:۳۳
سلام به نظر بنده هر ارگانی هر کشوری که بتواند با این سرمایه خدادادی به مردم ایران خدمت کند وباعث رونق وپیشرفت این کشور شود ودر قابل این کارسودی هم نصیب آنها شود هیج اشکالی ندارد ام اگر بخواهند با هر عنوانی به این مردم خیانت کنند مطمین باشند عاقبتی همانند مبارک ودیگر دیکتاتورهای جهان نصیب شان خواهد شد ودر این امر هیج شکی نداشته باشند اما خدمت آقای لاریجانی عرض کنم آن بچه سپاهی وبسیجی جانش را در کف دستش میگذاشت وبا تمام وجود وبدون هیج چشم داشتی حاضر به رفتن روی مین میشد خیلی از این آقایانی که در سپاه هستند نمی باشند . (495083)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۵:۱۲:۰۸
باي ظرفيت تحمل و انتقاد پذيري را افزايش دهيم . (495184)
 
fereydoon
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۶:۲۹:۴۵
من فکر میکردم بعد از بیرون کردن امریکائیها از ویتنام ملتی که 30سال با فرانسه وامریکا جنگیده وکمر فرانسه را چنان شکست که حتی توان نگهداری شمال افریقا را نداشت .لابد شروع به سازندگی میکند ولی چنین نشد و میگویند گرفتار مشکلات بوروکراتیک است یعنی یک دفتری است که همه کارها باید از طریق ان انجام گردد دفتر حزب کمونیست .ایا ماهم دچار ان نشده ایم چرا باید کارها را سپاه بگیرد و انها را خرد کند و بیکعده پیمانکار بی تخصص بدهد ایا ما اکنون پیمانکاران بزرگی که تخصص داشته باشند داریم یا همه خردپا هستند و بنظر نمرسد کارها با خرد کردن انها بهتر و ارزانتر پیشرود. بنظر میرسد پیمانکاران بازود یک کشورند و ما فاقد ان هستیم و ان پیمانکاران بزرگ را از بین برده ایم (495270)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۹:۱۸:۵۵
وزیر باید کار آمد باشد ربطی ندارد پاسدار باشد یا هر ... حال به سابقه یایشان که بنگریم می بینیم ایشان کار آمد بوده ونکتهی دیگر این است که هنوز عدهی زیادی با سپاه هستند رای به وزیر دفاع ووزیر نفت باعث صحت موضوع میشه
الف جون جان جدت منتشرش کن از بس نوشتم ومنتشر نکری دارم به بیطرفیت شک میکنم (495337)
 
مهران
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۱۹:۳۵:۰۱
ببینید کسی منکر اقدامات خوب سپاه در دهه شصت وهفتاد در اقتصاد کشور نیست.شاید به دلیل شرایط جنگی ونوپا بودن انقلاب چاره دیگری نبود.منتها نقد اصلی این است حضور نهادی نظامی وبه این مهمی در عرصه اقتصادی باعث می شود که برخلاف دهه شصت که فقط وفقط بخاطر اعتقاد در سپاه می آمدند ومی ماندند امروز با این حجم پول درفعالیت های اقتصادی سپاه برخی بخاطر مسائل اقتصادی در این سیستم بمانند. (495349)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۸ ۲۲:۲۰:۲۴
دولت که کوچک نشد هیچ سپاه هم بزرگ شد (495384)
 
یک دلسوز
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۰:۴۰:۳۳
به عنوان کسی که مدتی در سپاه بوده و بعد خارج شده ام و آشنایانی نزدیک در سپاه دارم و خود شاهد برخی مسائلی که در سپاه است بوده ام ,این سوالات برایم پیش می آید که چرا باید به یک سازمان نظامی این همه امتیاز داده شود؟ مثلا چرا افراد سپاهی به آسانی در پست ها و مسئولیت هایی گماشته می شوند که در حیطۀ تخصصشان نیست! یا چرا در حالی که افراد وشرکت های بسیار توانمندی در رشتۀمهندسی عمران وجود دارند, پروژه های عمرانی, مانند راه سازی توسط سپاه , معمولا با کیفیتی نسبتا پایین اجرا می شوند.
به نظر من حضور سپاه در فعالیت های اقتصادی در این حد و دریافت قرارداد های بعضا بحث بر انگیز و رقابت نا عادلانه با بخش خصوصی, میتواند سپاه را از مسیری که باید در آن حرکت کند منحرف کرده و درگیر جریان های سیاسی کند. حیف است نام سپاه با آن سرداران بزرگ و افراد آزاده ای که در آن خدمت کرده اند با این اقدامات بد نام شود.

امیدوارم انتقادی دلسوزانه در این حداز سپاه ,مجال درج در این سایت را داشته باشد. (495450)
 
کاکتوس
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۸:۲۳:۱۰
جناب دلسوز از سپاه خارج شده ای یا اخراج شده ای؟ (495519)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۰:۴۸:۳۸
همین هایی که جو سازی بر علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می کنند سکوی ارتقاع شان همین سپاه بوده که حا لا بعد از گذشت چند سال سپاه شده اخه . جوانان گول این حر ف ها را نخورند . (495456)
 
عليرضا محب
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۴:۴۰:۲۸
کاملا معلوم بود که روی این قضیه توافق شده بود
در ضمن اقای توکلی تحویل بگیرند !! با توجه به سخنان اخیر فرمانده قرارگاه خاتم
البته ما که خط و ربط اقای توکلی را نفهمیدیم چون یکبار به میخ میزند و یکبار به نعل
یکبار مخالف سر سخته و بار دیگر با وزیر شدن یک سپاهی موافق
ولله و اعلم (495488)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۷:۲۱:۴۸
تا بوده موضع امثال آقای لاریجانی همین ها بوده و هست یکی به نعل یکی به تخته (495507)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۹:۱۲:۱۲
با وضعي كه در منطقه داريم چاره اي جز سپردن نقاط كليدي به نيروي نظامي نيست (495564)
 
امیر
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۰۹:۵۸:۴۲
بنام خدا

یادی از بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی می کنم که چه زیبا فرمود.

اگر سپاه نبود کشور هم نبود.

و فرازی از وصیتنامه :
اگر من در میان شما باشم ویا نباشم نگذارید این انقلاب بدست نااهلان و نامحرمان بیفتد.

(پس تکلیف خود را در این برهه از زمان درک کنیم. (495618)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۱۵:۵۷:۲۲
برادر امیر:
نکته اینجاست که نااهلان و اهلان چگونه مشخص می شوند!؟
پس یک میزانی لازم است, و امام هم فرموده اند که میزان چیست!. (495982)
 
حكيم
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۱۸:۲۵:۴۴
برادر من
امام در مورد سپاه جملات ديگري هم دارند. مشكل ما همين است كه هميشه بخش‌هائي از جملات ايشان را كه به نفع ما قابل تفسير است ميگوئيم و بخشهاي صريحي كه به ضرر ما است را سانسور مي‌كنيم.
اين ظلم مطلق به امام است (496054)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۱۱:۵۵:۲۲
اول میگید رسانه های ضد انقلاب هیاهو کردن علیه سپاه و تو ایران از همه میشه انتقاد کرد و ازادی بیان هست

بعد خودتون از عملکرد سپاه و ازادی بیان تو ایران انتقاد می کنید (495751)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۱۷:۳۷:۲۶
خیف که نمی توان خود را معرفی کرد لیکن اینکه امام ره می فرمایند سپاه اگر نبود کشور هم نبود یک واقعییت انکار ناپذیر است ولی هستند در بین برادارن که وارد فعالییتهای اقتصادی منفعت طلبانه شخصی شده اند که اینوع فعالیتها از نظر امام وشهداء مضمون است و الی سپاه باید باشد در صحنه انشاا... (496034)
 
۱۳۹۰-۰۵-۱۹ ۱۸:۴۱:۲۸
آقای مطهری بعد از مناظره محسن رضایی با محمود احمدی نژاد طی نامه ای حمایت خودشو از محسن رضایی اعلام کرد تو اون مناظره که یادتون هست راجع به اداره کشور به دست سپاه بود و غیره وحالا این نطق در مجلس

وقتی میگم آقای مطهری کلا مخالفت میکنه حتی وقتی خودش قبلا تایید کرده شاکی میشین

در ضمن یادمون نره اگه سپاه نبود کشور هم نبود (496062)
 
۱۳۹۰-۰۵-۲۰ ۰۵:۴۶:۵۸
موافق ها و مخالفای عزیز!
یه مقدار واقع نگری بدک نیست.خومونیم یه مقدار قرآن و تاریخ رو مطالعه کردید؟ بله حتما.پس خوب میدونید که اگر حکومت بالای سر مردم اسلامی باشه خیلی بهتر از غیر اسلامیشه...
درسته شاید الان یه عده دارن میگن کجاش اسلامیه و...
اسلامی بودن در درجه اول همومن نام خدا و رسول و کتابیه که در بالای همه اومده و بعدش هم گفته شده (اطیعوالله و اطیعوا الرسول و \"اولی الامر منکم\") پس خود خدا هم فرموده که ولی فقیه شما حکم پیامبرتون رو داره.
اما کم و کاستی و مسائل غیر اسلامی هم کم دیده نمی شه که باید درست بشه و از این نظر فکر یه عده از شما کاملا درسته.
نتیجه: ما باید در همین جامعه اسلامی که داریم زندگی مسالمت آمیزی رو با هم داشته باشیم و البته برای آرمانی و اسلام حقیقی شدنش هم تلاش کنیم.
اما یک مورد رو فراموش نکنیم که اصول همیشه باید بدون تحریف و تغییر در بالاترین قسمت امور قرار داشته باشه. (496276)
 
ناصر رسولی
۱۳۹۰-۰۵-۲۰ ۱۸:۵۰:۳۵
با توجه به شرایط فعلی کشور ورود سپاه به عرصه اقتصادی نه تنها بد نیست بلکه مطلوب نیز میباشد. انچه بد است ورود سپاه در سیاست وانت خابات است زیرا نظر امام چنین بوده است (496466)
 
یاور
۱۳۹۰-۰۵-۲۲ ۱۳:۰۳:۱۴
ورود آقای قاسمی بمعنای ورود سپاه نیست چون سپاه قائم به اشخاص نیست وفقط ورود یک شخص سپاهی به وزارت است که هیچ منافاتی ندارد وقبلا افراد متعددی از سپاه وارد عرصه های مختلف که اقتصادی بوده است شده اند.سپاه ماموریت های خود رادنبال میکندوجداست ازاین مقوله ها. (496980)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.