نظر منتشر شده
۱۸۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 152549
نقدی بر ادعاهای دکتر روازاده (قسمت دوم)
دکتر افشین احمدپور*، 7 اردیبهشت 91
اشاره: الف آمادگی دارد پاسخ دکتر روازاده، را در همین مکان انتشار دهد.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۴
در قسمت نخست نقد ، به صورتی مختصر درباره ی دو مورد از ادعاهای جناب آقای «روازاده» توضیحاتی ارائه شد اما از آنجا که رواج مصرف نمک دریا به واسطه ی تبلیغات وسیع ایشان به سرعت در میان عموم مردم در حال گسترش است بهتر است که در این مجال ، ادّعاهای مطرح شده توسط ایشان درباره ی نمک دریا مورد بررسی قرار گیرد تا میزان صحت ادعاهای ایشان در این باب نیز آشکار گردد. جناب آقای «روازاده» در یکی از سخنرانی های خود که به صورت سی دی در سراسر جامعه پخش شده ، درباره ی نمک یددار چنین فرموده اند:

"نمک رو اخیرا ً فاسد کردن! به نام یُد! این یُدایی که تو نمک می زنن یُد شیمیاییه! و سرطان زاست گرچه بگن برای تیرویید خوبه! خوب آدم عاقل میاد چه فکری می کنه؟ می گه آقاجان ما نمی گیم یُد بده! خوبه! باشه! ولی سؤال! به قول آخوندا.. طلبه ها می گن مسألة ٌ! مسالة! اونی که یُدش بالاس چرا باید بخوره!؟اونی که یُدش میزونه چرا باید بخوره؟! چون این جذب می شه دیگه! دفع نمی شه به این راحتی! شیمیاییه! خوب! پس ما میایم چیکار می کنیم؟کاری رو می کنیم که اجداد ما می کردن! می گفتن یُدی را ما می دیم به مریض بخوره ... به مردم بخورن... همه بخورن...یُدی رو بهشون می دیم که اگر نیاز بود برداره نیاز نداشت دفع کنه! یُد طبیعی!مثل نمک دریا! عطاری که برید همون عطاری که آدرسش رو دم در بهتون می دن اونا دارن!..."

درباره ی نمک باید گفت که اصولا ً تفاوت چندانی به لحاظ ترکیب شیمیایی بین نمک دریا و نمک یُددار وجود ندارد چرا که عناصر عمده ی تشکیل دهنده ی این دو نوع نمک ، سدیم(Na) و کلر(Cl) هستند و مقدار مابقی عناصر موجود در این دو نوع نمک مانند کلسیم و منیزیوم به هیچ وجه در حدی نیست که از نظر تأثیر بر سلامتی انسان اختلاف معناداری را ایجاد نماید.

در باب مقدار یُد موجود در نمک دریا باید گفت که بر خلاف سخنان بی اساس جناب آقای «روازاده» ، میزان یُد نمک دریا بسیار کم است. مطابق اطلاعات ارائه شده توسط مرکز بین المللی کنترل اختلالات ناشی از کمبود یُد(ICCIDD) بررسی های صورت گرفته بر روی نمک ۸۱ دریا و دریاچه در ۲۱ کشور دنیا نشان داده است که به طور میانگین در هر کیلوگرم نمک دریا تنها ۷/۰ میلی گرم یُد وجود دارد. تنها استثناء این بررسی مربوط می شود به مقدار یُد دریاچه های کشور نیجریه که چیزی بین ۴/۱ تا ۵/۶ میلی گرم یُد به ازای هر کیلوگرم نمک دریا بوده است. از طرف دیگر مقدار نیاز روزانه ی یک انسان بالغ به یُد بر اساس دو معیار معتبر بین المللی به صورت زیر است:
۱- Estimated Average Requirements) EAR): مقدار یُدی که نیاز بیش از ۵۰ درصد از افراد را در یک گروه سنی برآورده می کند که بر اساس بررسی های صورت گرفته در افراد بالغ ۹۵ میکروگرم می باشد.
۲- Recommended Dietary Allowances ) RDA): مقدار یُدی که نیاز بیش از ۹۸ درصد از افراد را در یک گروه سنی برآورده می کند که بر اساس بررسی های صورت گرفته در افراد بالغ ۱۵۰ میکروگرم می باشد.
به عبارت بهتر اگر فرد بالغی بخواهد مطمئن شود که دچار کمبود یُد نخواهد شد باید حتما ً روزی ۱۵۰ میکروگرم (۱۵/۰میلی گرم) یُد دریافت کند. با یک چُتکه انداختن ساده می توان دریافت که برای تأمین نیاز روزانه ی یُد از نمک دریا ، یک فرد بالغ باید روزی ۲۰۰ گرم نمک دریا مصرف کند و این مقدار مصرف نمک یعنی خودکشی!

جالب است که جناب آقای «روازاده» ، در یکی از برنامه ی رادیو قرآن ناخواسته به پایین بودن میزان یُد نمک دریاچه ی ارومیه نیز اعتراف کرده و چنین فرموده است:
"از نظر علمي گفته مي‌شود كه نمك مناسب و كامل از نظر ارزش غذايي مي‌تواند دو نوع يد داشته باشد؛ يد به صورت «يُدات» يا به صورت «يُدور»، كه آن را يديت هم مي‌گويند. بهترين مقدار يدات را در داخل نمك در برخي از كشورهاي اروپايي ۲ واحد پي‌پي‌ام (واحد اندازه‌گيري يد) مي‌دانند. امّا متأسفانه اين مقدار ـ براساس آزمايشات ـ در مورد نمك‌هايي كه در بازار موجود است، مقدار بسيار بسيار نامناسب ـ در حدود ۶/۳۷ و ۶/۴۳ واحد يدات ـ و غير يكنواخت است. كساني كه تخصّص علمي دارند، مي‌دانند وقتي يدات يكنواخت نباشد بسيار براي بدن ضرر دارد. به علاوه اين نمك‌ها به سختي در آب حل مي‌شوند كه همين امر نشان دهندة ناخالصي شديد آن است. در صورتي كه بهترين نمكي كه به طور طبيعي وجود دارد، نمك دريا و نمك درياچة ارومیه است. براساس تجزیه و ترکیب‌های لازم، اعلام شده است که خوشبختانه این نمک به طور طبیعی ۱/۱ یدات بیشتر ندارد."

برای علمی تر شدن بحث ابتدا بگذارید مقداری در مورد واژه های ناآشنایی که در این سخنان به چشم می خورد سخن بگوییم و سپس نتیجه گیری لازم را به عمل آوریم.
از آنجا که طی قرن های گذشته ، کمبود یُد موجب ایجاد اختلالات غده ی تیرویید در صدها میلیون نفر از مردم دنیا شده بود به همین دلیل دو ماده کاندیدای اضافه کردن یُد شدند؛ یکی آب آشامیدنی و یکی هم نمک! چون هم ارزان قیمت بودند و هم به صورت روزانه توسط همه ی مردم دنیا مورد مصرف قرار می گرفتند. یُد خالص را می شد به آب آشامیدنی اضافه کرد اما برای اضافه کردن یُد به نمک نیاز به ترکیباتی بود که یک سری ویژگی های خاص داشته باشند. در جدول زیر تعدادی از مواد یُد داری که می شود آنها را به نمک طعام اضافه کرد آمده است:


با نگاهی به جدول بالا می توان دریافت که این مواد هر یک نکات مثبت و منفی خاص خود را دارند اما به طور شایع در بسیاری از کشورها فقط از دو ماده ی یدات پتاسیم(KIO۳) و یدید پتاسیم(KI) استفاده می شود. برای آشنایی با نوع ترکیب یُددار مورد استفاده در یُددار کردن نمک برخی کشورها به جدول زیر توجه فرمایید:


با نگاهی به دو جدول فوق الذکر می توانید به یکی از موارد دیگر در سخنان جناب آقای «روازاده» پی ببرید زیرا ایشان ادعا کرده که یُد موجود در نمک کشورهای اروپایی فقط ۲ پی پی ام(PPM) است در صورتی که با نگاهی به این جدول محرز می شود که هر کیلوگرم نمک در آلمان ۲۵ میلی گرم یُد دارد و این یعنی ۲۵ پی پی ام یا به تعبیر دیگر ۲۵ میکروگرم یُد در هر گرم نمک طعام!

با دقت بیشتر در جدول می توان فهمید که میزان یُد اضافه شده به هر کیلوگرم نمک طعام در نقاط مختلف دنیا با هم متفاوت است چرا که عوامل مختلفی در تخمین میزان یُد مورد نیاز افراد هر منطقه دخیل است که از آن میان می توان به سرانه ی مصرف نمک روزانه توسط افراد در منطقه ، میزان شیوع کمبود یُد در منطقه ، از بین رفتن یُد موجود در نمک بر اثر حمل و نقل و تاریخ ماندگاری نمک در فروشگاه ها اشاره کرد. به همین دلیل بسیار معقول است که میزان یُد اضافه شده به نمک در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت باشد و نتوان یک استاندارد واحد را برای همه ی دنیا تعریف کرد.
حالا شما با توجه به اظهارات جناب آقای «روازاده» که اعتراف کرده نمک دریاچه ی ارومیه تنها ۱/۱ پی پی ام یدات دارد می توانید حدس بزنید که چه فاجعه ای با مصرف نمک دریا رخ خواهد داد!! ما حتی اگر فرض کنیم که مردم ایران مانند مردم آلمان و اندونزی به کمترین میزان یُد در میان مردم دنیا نیاز داشته باشند باز هم باید چیزی حدود ۷/۲۲ برابر مردم آلمان نمک مصرف کنند تا یُد مورد نیاز بدن شان تأمین شود. یعنی اگر یک آلمانی روزانه ۱۰ گرم نمک طعام بخورد یک ایرانی باید روزانه ۲۷۰ گرم نمک دریای نمایندگی های جناب آقای «روازاده» را نوش جان کند تا یُد مورد نیاز بدنش را دریافت نماید!
نکته ی ظریف دیگری که در این میان وجود دارد این است که درصد یُد موجود در ترکیبات یُددار نمک دریا نیز به هیچ وجه ۱۰۰درصد نیست و به علاوه عوامل بسیاری نیز می تواند باعث کاهش یُد موجود در نمک شود. به همین دلیل استفاده از یدید پتاسیم تنها در کشورهایی مانند کانادا و آمریکا که تکنولوژی بسته بندی بسیار بالایی دارند قابل توجیه است زیرا علی رغم قابلیت حلالیت بسیار بالا به شدت ناپایدار است و به راحتی بر اثر عوامل گوناگونی مانند رطوبت ، ناخالصی ، گرما و ... دچار اکسیداسیون می شود و از بین می رود. به همین دلیل در یُد دار کردن نمک همیشه این عوامل را لحاظ می نمایند تا در نهایت مقدار یُدی که در نمک باقی می ماند بتواند یُد مورد نیاز فرد مصرف کننده را تأمین کند.
شاید اغراق نباشد اگر بگویم که برنامه ی اضافه کردن یُد به نمک موفق ترین و ارزان قیمت ترین برنامه ی پیشگیری از یک بیماری در تاریخ پزشکی است و علی رغم همه ی این ها به دلیل شیوع فقر و عدم وجود منابع مالی در بسیاری از کشورهای فقیر جهان برای اضافه کردن یُد به نمک هنوز هم دو میلیارد نفر در سراسر دنیا از کمبود یُد رنج می برند و در کشور ما که این برنامه انجام شده تازه عده ای پیدا شده اند و می خواهند با خریدن نمک دریا به ثمن بخس و فروش آن در بازار به قیمتی حدود ده برابر قیمت اصلی یک شبه پولدار شوند!! پولدار شدنی که سرانجام به قیمت گسترش کم کاری تیرویید و شیوع گواتر در میان مردم کشورمان تمام خواهد شد!

حال ما به طریق مماشات با جناب آقای «روازاده» ، منکر تمامی اطلاعات مستند مذکور می شویم و بر خلاف بدیهی ترین اصول علمی ، می پذیریم که نمک دریا حاوی یُد کافی برای تأمین احتیاجات بدن هر ایرانی است. حال جای این سؤال باقی است که با توجه به سرازیر شدن فاضلاب های صنعتی حاوی مواد بسیار سمی به داخل رودخانه ها ، آیا درست است که ما نمک دریایی که سرشار از مواد سمی همچون جیوه و آرسنیک است را بدون تصفیه در حلق مردم بریزیم؟!
جناب آقای «روازاده» مطابق معمول برای اقناع مخاطب مذهبی ، از ذکر احادیث فاقد سند و مجعول نیز غفلت نکرده و در یکی از برنامه های رادیو قرآن درباره ی نمک چنین گفته است :
"... هنوز من در دنیا با اطلاعاتی که به دست آوردم ندیدم هیچ یک از متخصصین علوم این رشته... تغذیه... در مورد نمک این رو اشاره کنند که نمک کارش اصلاح کردن غذا باشه! ما یک حدیثی داریم که اون بار من اشاره کردم مجدد عرض می کنم خدمتتون که رسول خدا می فرماید که :«مثل الاصحابی کالملح لا یصلح الطعام الّا به!» نمی فرمایند که نمک بخورید چون نمک خوب است یا تمام این مطالبی که راجع به نمک کم و بیش از نظر علمی هم ما امروزه می شنویم این حدیث که مشترک بین اهل تشیّع و تسنّن هست نمی گه که حتما ً به این شکل مصرف بشود که ما شنیده ایم! تأکید بر این دارد که... رسول خدا می فرماید که نمک مثل خود من هستم که اصلاح می کنم اصحاب خودم رو!! نمک هم همچنین کاری می کنه برای غذا..."

شما را نمی دانم اما بنده ، بی اختیار به یاد آن ضرب المثل معروف افتادم که شنیدن آن شاید برای شما نیز خالی از لطف نباشد:
" یکی گفت : خسن و خسین هر سه دختران مغاویه بودند که در مدینه آنان را گرگ درید . گفتند : خسن و خسین نبود ، حسن و حسین بود . هر سه نبود ، هر دو بود . دختر نبود ، پسر بود . مغاویه نبود ، معاویه بود. معاویه هم نبود ، علی (ع) بود . در مدینه گرگ آنها را نخورد بلکه امام حسن را زنش زهر داد ، امام حسین را هم شمر ملعون تو صحرای کربلا شهید کرد . آن کس را هم که گرگ خورد ، حضرت یوسف بود، آن هم در مدینه نبود ، در راه کنعان به مصر بود ، آن هم نخورد ، بلکه برادرهاش گفتند خورد که از اصل دروغ بود" .

حالا داستان ، داستان سخنان جناب آقای «روازاده» است که اولا ً حدیثی را به رسول خدا نسبت می دهد که از بیخ و بن جعلی است! ثانیا ً ادعا می کند که این حدیث مشترک بین شیعه و سنی است حال آنکه این حدیث جعلی فقط در کتب اهل سنّت درج شده و هیچ یک از محدّثین شیعه چنین حدیثی را نقل نکرده است! ثالثا ً متن اصلی حدیث جعلی نیز اینگونه نیست و ایشان حدیث جعلی را نیز جعلی تر می کنند! و رابعا ً برای همین متن غلط و نصفه نیمه هم ترجمه ای ابداع می نماید که بنای رفیع ادبیات عرب و عجم را به لرزه می افکند!
محض اطّلاع دوستان باید گفت که این حدیث در کتب مختلف اهل سنت مانند « تفسيرلباب التأويل في معاني التنزيل» معروف به تفسیر«خازن» نوشته ی «أبو الحسن علي بن محمد بن إبراهيم بن عمر الشيحي»آمده و متن اصلی آن به صورت زیر است:
"مثل اصحابی فی اُمتی کالملح فی الطعام لا یصلح الطعام الّا بالملح"
حالا شما این متن را با متن حدیثی که جناب حکیم ما نقل کرده اند مقایسه کنید تا بدانید که ایشان علاوه بر علوم رجال و درایه تا چه حد بر صرف و نحو عربی مسلط اند!
این حدیث جعلی در حقیقت از صنعت «تشبیه تمثیلی» سود جسته است که در علم بیان به نوعی از تشبیه اطلاق می گردد که وجه شبه آن از امور متعددی منتزع شده باشد. این شیوه ی بیانی در حدیث معروف و مستند"انت منی بمنزلة هارون من موسی..." و آیات و روایات دیگر نیز به کار رفته و به عنوان الگویی برای جعل احادیثی مانند حدیث نمک! سرلوحه ی جاعلان حدیث قرار گرفته است.گذشته از جعلی بودن حدیث طرز بیان متن حدیث توسط حکیم ما خیلی بامزه است و از آن بامزه تر ترجمه ی است که از حدیث فرموده اند.

جالب اینجاست که خود اهل سنّت این حدیث را جزء احادیث ضعیف طبقه بندی می کنند اما جناب حکیم ما که از گوجه فرنگی گرفته تا نمک یددار همه چیز را به چوب استعماری بودن می نوازد به خاطر اثبات سخنان غیر علمی خود در باب نمک به چنین حدیث ناروایی دست می یازد که هدف از جعل آن تنها تطهیر گناهان نابخشودنی عده ای از صحابی است که اسلام را از مسیر اصلی خویش منحرف کردند.

البته هنر ایشان تنها به ذکر احادیث جعلی برای اثبات سخنان غیرعلمی خلاصه نمی شود ، بلکه گاهی با استفاده از احساسات مذهبی مخاطبان سعی می کند اثبات کند که از روز ازل بین نمک و علی علیه السلام یک جور رابطه ی الهی وجود داشته است. به عنوان مثال ایشان در یکی از سخنرانی های خویش که اسناد تصویری آن موجود است چنین گفته است:
"نمک تو حروف ابجد عددش چنده؟ صد و ده! حضرت علی علیه السلام چنده؟صد و ده! ارتباطی حالا برید پیدا کنید! بزرگانی چون علامه حسن زاده ی آملی ها اینا رو می تونن بهتون بگن!"
من نمی دانم علامه حسن زاده ی آملی درباره این ارتباط نامعقول چه خواهند گفت اما خوب می دانم که «استاد مطهری» به شدت با چنین گزافه گویی هایی در پوشش دین مخالف بوده است.ایشان در کتاب «پانزده گفتار» در فصل لزوم تعظیم شعائر اسلامی فرموده اند:
"همچنین شعار عددی هم ما نداریم.یعنی یک عدد معین که از نظر اسلام ما باید برای آن احترام قائل باشیم.مثلاً کلمه ی مبارکه ی لااله الا الله به یک حساب ۱۳۵ است. اگر لام را مشدّد حساب کنیم می شود ۱۹۵.آیا عدد ۱۳۵ یا ۱۹۵ برای ما یک عدد مقدسی است؟نه! عدد۹۲ مساوی است با اسم مبارک محمد صلی الله علیه و آله و سلم. آیا عدد ۹۲ برای ما یک عدد مقدسی است؟ اگر ما یک جمعی تشکیل دادیم خوب است ۹۲ نفر باشد نه ۹۳ نفر و نه ۹۱ نفر؟ نه! عدد ۱۱۰ مساوی است با اسم مبارک علی علیه السلام آیا این عدد از نظر اسلام یک تقدسی دارد؟۱۱۰ با ۱۱۱ و با ۱۰۹ فرق می کند؟ نه اسلام از این بازی ها خوشش نمی آید.برای این جور چیزها یک حدیث ضعیف هم شما نمی توانید پیدا کنید!..."
اگر قرار باشد با استفاده از حساب ابجد غذایی نفی یا اثبات شود بنده هم می گویم عدد «دیزی» در حساب ابجد ۳۱ است و عدد «یزید» هم ۳۱!! بنابراین از امروز دیزی نخورید و اگر خواستید به ارتباط یزید و دیزی واقف شوید از بزرگانی چون علامه حسن زاده بپرسید!! آخر در کجای دنیای علم رسم است که از چنین استدلال های سخیفی برای اثبات یا نفی یک ماده ی غذایی استفاده شود؟ اگر قرار باشد که این گونه سخنان سخیف مبنای علم طب قرار گیرد که همه ی آزمایشگاه ها و دانشگاه ها را می بایست تعطیل کنند و بنشینند حروف ابجد میوه و سبزی را با نام پیامبران و امامان تطبیق بدهند!!!
ایشان متأسفانه در بسیاری از سخنرانی های خویش ، سخنانی را به خدا و قرآن و پیامبران نسبت می دهد که حتی فکر کردن به آن هم مو بر تن آدم سیخ می نماید و جالب اینجاست که بسیاری از این نسبت های عجیب در شهر قم و در حضور صدها طلبه ی معمّم و مکلّا مطرح شده است. به عنوان مثال به جمله ی زیر در باب اثبات فواید روغن کنجد توجه کنید:
" آقاجان! روغن کنجد! این علمی نیست؟ صد و بیست و چهار هزار پیغمبر روغن کنجد خوردن! همین الان تمام صهیونیست ها چه یهودی های صهیونیست چه یهودی هایی که با صهیونیست ها مخالفن همه شون شما برید تو خونه هاشون روغن کنجد می خوردن..."

ایشان طوری با اعتماد به نفس و قاطعیت جملات فوق را بیان فرموده که گویی در مطبخ ۱۲۴۰۰۰ پیامبر ، آشپزی می کرده یا چه می دانم تمام پیامبران از نمایندگی های ایشان روغن کنجد می خریده اند! وقتی که ما هنوز نام ۱۰۰۰ نفر از پیامبران را نمی دانیم آخر چطور می توان چنین ادّعایی را در جهت بالا بردن فروش روغن کنجد بیان کرد؟ اگر قرار باشد آبروی دین اینگونه دستمایه ی کاسبی شود ، یک دنبه فروش هم فردا می آید و مدّعی می شود که پیامبران الهی همه از روغن دنبه استفاده می کرده اند زیرا یکی از شرایط پیامبری اشتغال به شغل چوپانی در دوره ای از عمر بوده و پیامبران از همان جا با فواید روغن دنبه آشنا شده اند!!!

ایشان پس از آنکه تمامی پیامبران الهی را به صورت یک جا ، روغن کنجد خور معرفی می کند به سراغ نبی مکرم جهان خلقت صلی الله علیه و آله و سلم می آید و از قول ایشان حدیث زیرا نقل می کند که بنده در مقام نقد آن تنها به سکوت بسنده می کنم:
"...کره بخورید تا چربی خونتون تنظیم شه! فرموده ی رسول خداست!!"
ادامه دارد...

*پزشک و محقق در حوزه ی طب سنتی
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۲:۲۴:۳۱
خوشبختانه با کاهش جمعیت بی سواد کشور و نیز افزایش تصاعدی فارغ التحصیلان دانشگاهها در طی چند سال اخیر، ادعاهای آقای روازاده و امثالهم دیگر مورد توجه افکار جامعه قرار نمی گیرد. این آقا هر چند وقت یک بار با حرفهای صد من یک غازخود فقط می خواهد مورد توجه قرارگیرد. (756467) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۳۸:۲۸
حرفها و ادعاهای روازاده در واقع یک نوع تقابل با مدرنیته است. جماعتی هم که به ایشان توجه می کنند، تنها به خاطر همین نکته است و نه بخاطر جنبه علمی کارهایشان. (756704) (moderator21)
 
ساعد
Latvia
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۸:۴۲:۵۶
حرفها و ادعاهای ایشون و آقای عباسی و ... تا به حال تئوری های اسلام بودن. نمیدونم چی شده که ورق برگشته و مورد تمسخر قرار میگیرن. این طور که شما میگید سطح حرفای ایشون خیلی پایینه پس چطور ممکنه انقدر تریبون دارن؟ آیا به منم تریبون میدن هر حرفی که دلم خواست بزنم یا باید نور چشمی باشم؟
این نقدای شما تا الان کجا بود؟ مگه این آقایون تازه از این افاضات فرمودن؟ (757183) (moderator21)
 
نسیم
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۱:۳۴
وقتی اونها میگویند وسط دنیا اینجاست و کسی بیاد ثابت کنه نیست، ما کسی رو پیدا نمیکنیم که وقت بگذاره بگه اشتباه میگویید
بعضی از مردم عکس مار را بهتر از نوشته مار قبول میکنند و این آقایان و امثال مشابه بسیاری از این آقایان در رشته های مختلف با حرارت و شور خاصی صحبت میکنند و حراف های خوبی هستند و متاسفانه در ایران جایگاه حراف پر حرارت و احساسی جایگاه بالایی است - این فرهنگ حراف احساسی و پر حرارت درست میگه باید نقد بشه (758310) (moderator18)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۰ ۱۲:۰۳:۲۱
مسلما علمی صجبت میکنند که ما روی اوردیم. ما هم مثل شما دانشگاهی هستیم و دکتری کامپیو میخوانیم. اما وقتی اینطرف اثر دارد و انطرف نه، من هم میتوانم بگوییم مدرنیته شما را جو زده کرده ( همانند خودتان) (3178570) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۰:۰۷:۳۹
من کاری به اقای روازاده ندارم فقط مطمئنم به علوم غربی نمیشه اعتماد کرد (757249) (moderator21)
 
علی ص
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۰۸:۴۸:۲۵
همین که کاری نداری ولی! می‌دونی به علوم غربی نمیشه اعتماد کرد ! خودش نشان از درک بالا و فهم عمیق و انعطاف فکری و باز بودن ذهن شماست... حالا اینکه از کجا میدونی هم جالبه... مثلا بهت الهام شده یا تو خواب بهت القا شده...

علوم غربی همین الکترونیک٬ همین فیزیک نیوتنی٬ کوانتومی... همین انرژی هسته‌ای که براش سینه چاک میدین بدون اینکه بدونید چی هست و چی نیست... از صبح که چشم باز میکنی با علوم غربی سر و کار داری تا خواب و حتی توی خواب... بعد میگی میدونم نمیشه اعتماد کرد... انواع و اقسام پیوند اعضا...
اصلا من برای کی دارم توضیح میدم؟ برای کسی که میشینه پای صحبت دکتر روازاده که به چشم و گوش خودم شنیدم که می‌گفت « کره گیاهی٬ چربی فاضلاب‌های شهریه»... میگفت مارگارین٬ چربی لوله‌های فاضلاب شهریه...

این آدم چرا باید مورد توجه قرار بگیره؟ ایشون مریض و بیمار روانی هستند و در هر جامعه‌ ی دیگری بودند قطعا تحت معالجه قرار می‌گرفتند... اما از اونجا که ما اینجا آدمهای سالم را حبس خانگی میکنیم و مسوولیت‌های مهم کشوری را بر عهده بیماران میگذاریم٬ ایشان تریبون یافته‌اند و... (758236) (moderator18)
 
حسین
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۴:۲۷:۴۲
امثال شما نظر دهنده خودخواه فقط بلدید در و دیوار و زمین و آسمون رو ربط بدید به سیاست!
شما که خیلی پری خیلی عاقل و باسوادی شما چرا!؟
بنده خدا این بابا هم نظرشو داده!
همونطور که شما دنبال ابراز وجودی! (761406) (moderator22)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۵ ۱۹:۲۴:۴۲
سلام
شمااجازه نداریددرمورداین مرد بزرگ این چنین صحبت کنید.
ظاهراخودتون وزدیدبه خواب
نمام ادعاهای دکتردرست واثبات شده است نمکایشون داره به چندکشوراسیایی امریکایی واروپایی صادرمیشود/دارای مجوزازوزارت صنعت ومعدن
وبرای اثبات به شما درازمایشگاه دانشگاه تهرانازمایش وموردتاییدقرارگرفته/
نکته بعداینکه امارملیون ها انسان که نه تنهاازنمکدریاکه سرشارازموادمعدنی ست استفاده کردندبلکه دراکثربیمارهایی که طب به اصطلاح نوین امروز ناتوان بوده ولی باتجویزایشان شفاگرفته اند روچکارمیکنید؟؟؟
شون سالهاست که برای کشورزحمت میکشندوخداروشکر باوجود داشتن دشمنوبدخوا که همه اونا بخاطربه خطرافتادن نفع مالیشون خودشون وبه اب واتیش میزنن اما به دلیل درستی کارشون وباحمایت دولت دارن همچنان به خدمت خودشون ادامه میدهند. (3469964) (alef-13)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۰:۵۶:۱۳
البته بنده هم مادرم رو براي درمان بردم پيش 7 تا متخصص كه هفتا چهار جور حرف زدن. مشكل اينه كه طب جديد هم شلغم شوروايي شده!. البته شايد دليلش اين باشه كه امروزه مواد ناشناخته اي مانند محصولات نانو مخلوط با سيگنالهاي فركانس بالا در زندگي ما شدن
البته بنده يك تجربه ايشون رو تاييد مي كنم و اون هم بحث يونهاي مس بود كه روي من تاثير مثبتي داشت ولي بقيه اش رو تست نكرده ام. (757305) (moderator21)
 
رضاحسين پور
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۰:۵۰:۵۰
سلام آقاي دكتر افشين احمد پور وساير دوستان عزيز منتقد دكتر روا زاده من هم با شما دراينكه سخنان روا زاد ه ظاهرا با مدرنيته مخالف است بحثي نيست اما من تجربه خودم را ازمراجعه به مطب دكتر روازاده عرض مي كنم

مادرمن متولد 1326ميباشد واز ورم زانو ها ودرد وايس هايش مدت ده سالي ميشود كه نالن است هر گاه بله عزياني كه زير الم مدرنيته مراجعه مي كرديم با يك كيسه پر انواع اقسام دارو برمي گشتيم ودر نهايت هم سودي نمي ديديم

وقتي هم كه شاكي مي شديم مي فرمودند از هشتاد ه(پيري)اما وقتي بهمن سال 90به مطب دكترروازاده مراجعه كرديم با مصرف گياهان دارويي تجويز شده

الحمدالله در مدت 2ماه بهبود 85درصدي حاصل شد در حالي كه داروهاي شيميايي مدرنيته راهم مصرف نمي كند
باتشكر حسين پور (761282) (moderator21)
 
كاظم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۲:۱۴:۴۶
سلام
من به حرفهاي غلمبه و سلمبه ي شما مدعي هاي روشنفكري كاري ندارم.
چيزي كه من مي دونم اين هست كه به برخي گفته هاي دكتر روازاده عمل كردم و نتيجه گرفتم. حالا شما هزارتا فرمول و استدلال علمي بيار، وقتي من در عمل دارم نتيجه مي گيرم آيا به نظر شما عقلاني هست كه صحبتهاي ايشون رو ناديده بگيرم؟ (757399) (moderator21)
 
ميلاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۰۸:۳۳:۲۲
من دانش جوي فوق تغذيه ام .. بايد بگم حرف هاي دكتر رو اگر دقيق گوش بدين ميتونه به عنوان يك طنز جالب باعث شادي شما بشه. (758211) (moderator18)
 
ل
United States
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۹:۵۴:۴۳
شما خیلی ابلح تشریف دارید چرا؟
به جای تحقیق و... این علمی که از ابوعلی سینای کبیر برای جهان به جا مانده رو مسخره میکنید (760902) (moderator22)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۲-۲۹ ۰۹:۰۰:۲۴
بنده خدا. چیزی که در دانشگاه به شما تدریس کرده اند طب غربی است و متأسفانه چیزی از طب سنتی به شما نگفته اند. لطفاً درباره مطلبی که علم ندارید توهین نفرمایید. حداقل کمی پژوهش گر باشید تا دانشجو (1330916) (alef-15)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۰:۰۷:۲۲
كاري نداره، به مطب و دفتر آقاي روا زاده رجوع كنيد و يك بيماري را تحت نظر ايشان مورد مداوا قرار دهيد تا ببينيد و معياري براي سنجش باشد.
من كه حرف هاي اين آقا را از اصل و اساس قبول ندارم به يك دليل ساده: هر كسي براي كار و شهرت خود از امام و پيامبر يا هر شخص ديگري مايه بگذارد از نظر من آدم كوتاه فكر و كوچكي است و نظرياتش هم كوچك تر از خودش. (758343) (moderator18)
 
حسين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۲:۳۲:۴۶
دوستان عزير و پزشكان طب جديد. ما گنجينه اي از طب سنتي و اسلامي داريم و منظور ما اين نيست كه شما دربست همه موارد ذكر شده در طب سنتي و اسلامي را قبول كنيد ولي حداقل انتظار اين است كه با توجه به امكانات پزشكي مدرن مثل انواع وسايل آزمايشگاهي، در خصوص طب سنتي تحيقي فرماييد. هنوز يادمان نرفته كه مجلس چگونه مي خواست حجامت را كه در اسلام اينهمه به آن تاكيد شده ممنوع نمايد كه خوشبختانه با مخالفت شوراي نگهبان تصويب نشد. مثلا ما حديثي داريم كه سياه دانه درمان هر بيماري مي باشد. اين يك كد مي باشد يعني معصوم به ما كدي داده اند كه مي توان داروهاي مختلفي را براي درمان بيماريهاي مختلف بر پايه سياه دانه توليد نمود . خب ما چرا از اين حديث گهربار استفاده نميكنيم در حاليكه محققان غربي روزهاي متوالي در جنگلهاي آمازون و مناطق ديگر جهان در پي كشف تاثير گياهان مختلف در درمان بيماريها بوده و اينكار را با آزمون و خطاهاي زياد به انجام رسانده اند ولي ما در طب اسلامي و سنتي تمامي اين كدها را در اختيار داريم و تنها لازم است كه يك محقق دلسوز و غير وابسته به غرب به دنبال تحيقي و كشف آنها برود (758550) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۷:۱۱:۰۲
آقای دکتر افشین دوستان دانشمند!!! شما که میگوند اصلا نمک نخورید باز این بنده خدا میگوید نمک دریا بخورید ولو یدش کمتر باشد.
ما قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را؟
بالاخره نمک سم سفیده یا مفید برای بدن؟! (759037) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۰۸:۰۲:۱۲
وست عزیز فقط خودتون را باسواد فرض نکنید خیلی از دانشگاهیان از طرفداران نظرات دکتر هستند در ضمن نتیجه عملی استفاده از نمک دریا را چگونه توجیه می کنید افرادی که دیابت دارند و سایان لب به نمک نزده اند با دستور ایشان نمک دریا مصرف می کنند و فشارشان هم پایین می آید (759748) (moderator18)
 
م م
United States
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۹:۵۱:۰۷
شما دانشمندان مصرف نکنید تجباری در مصرف نمک دریا نیست
شما سایت برزگوار چرا خودت رو ناراحت میکنی
لابد کارخانه نمک دریا داری؟ (760899) (moderator22)
 
م
۱۳۹۳-۱۲-۲۸ ۰۶:۵۴:۲۷
خواهش میکنم نمک دریا مصرف نکنید.پدر من ندول در تیروییدش داشت که 3 سال با دارو توسط فوق تخصص غدد کنترل شده بود.اما ما به توصیه دوستان نمک معمولی رو قطع کردیم وبه جاش نمک دریا خوردیم بعد از 6ماه غده تیرویید بزرگ شد ودکتر گفت باید جراحی بشه ودکتر از اینکه بزرگ شده بود خیلی متعجب وناراحت بود و علتش را نمی فهمید. (2757241) (alef-10)
 
ارمان
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۱۲:۳۶:۰۳
باسلام. متاسفم براتون چون فقط حرف میزنید. من وچند تن از دوستانم. نمک. ید دار رو با نمک سنگ نمک تو ازمایشگاه تست کردیم نمک خوراکی تو بازار فشار رو میبره بالا واون یکی میاره پایین. (3143019) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۰ ۱۲:۰۱:۵۸
حرفهای پزشکان دانشگاه تنها ادعاس. من الان 2 ساله قرص تیرو میخورم و هیچچچچ فرقی نکردم و خودشان هم میگن فرقی نخواهی کرد. اما جدیدا با روی اوردن با طب سنتی میخوام شر این مرض رو از خودم بکنم (3178568) (alef-11)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۲:۴۰:۰۳
ابد از جناب روازاده پرسید چرا واژه‌ی فارسی "نمک" را معیار قرار داده است و نه واژه‌ی عربی "ملح" را که عدداش می‌شود 78؟ آیا در پرشکی اسلامی زبان فارسی معیار است؟ (756486) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۲:۴۱:۲۴
در همه دنیا افرادی هستند که اینطور بی دلیل و منطق صحبت می کنند ولی در جاهای کمی اینطور میکروفون و تریبون در اختیارشان قرار می دهند که آبروی یک ملت را ببرند (756487) (moderator21)
 
علی ص
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۰۸:۴۹:۳۴
بله برادر... در بقیه نقاط دنیا همچین آدمهایی تحت معالجه قرار میگیرند... اما ظاهرا اینجا بیمه‌ها از زیر بار مسوولیت شانه خالی میکنند... (758237) (moderator18)
 
پیمان
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۲:۴۵:۲۱
جناب آفای دکتر افشین احمد پور
سلام و درود بر شما . من یک محقق و مدرس در داخل و خارج کشور هستم .
شخص مورد اشاره شما را نمی شناسم و چیزی از سخنانش نشنیده ام اما مقاله شما را با دقت خواندم و از چند نکته مهم در آن لذت برم :
1- حساسیت شما به آنچه در جامعه مطرح می شود . موشکافی شما در برابر آنچه مردم بی خیال و سهل انگار می شنوند و با همان سهل انگاری پراکنده می کنند .
2- احساس مسوولیت شما برای آگاهی دادن به موطنانتان . حتما شما هم مثل بنده خیلی درگیر کار هستید ولی با این وجود وقت زیادی را صرف تحقیق و نگارش این مقاله کرده اید .
3- روش کاملا علمی و نادر شما در نقد نظرات رایج در جامعه ؛ در حالیکه عمده افراد ، انتقادات خود را احساسی و بی مدرک و دلیل ارائه می کنند ، شما هر چه نقد کرده اید ، مدرکی و منبعی هم برایش ذکر کرده اید .
4- جسارت شما برای به چالش کشیدن سخنانی که این روزها طرفدار زیاد دارد و این طرفداران هر نقدی را با خشم و خشونت، پاسخ می دهند .
دوست عزیز ، درود بر شما و انشاالله روزی ، به جای دست به دست گشتن فیلم سخنرانی چنان افرادی ، کتابهای آموزش نقد علمی شما بین شیفتگان دست به دست بگردد .
درود بر شما (756494) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۱:۲۵:۲۰
با سلام خدمت آقای احمد پور
من بر پیمان معتقدم جنابعالی به هیچ وجه علمی صحبت نکردید و به هیچ عنوان نتوانستید پاسخ دکتر روازاده را بدهید؛
دکتر روازاده در صحبت خود یک استدلال بسیار ساده داشت که شما در هیچ یک از قسمت های متن فوق به آن نپرداختید و تنها با ارائه اعداد و ارقام و توضیح اصطلاحات تلاش کردید حرف خود را علمی جلوه دهید؛
آقای روازاده یک سوال مهم پرسیده اند" ید موجود در نمک ید دار به قدر نیاز بدن جذب می شود و ما بقی آن دفع می شود یا در صد بالایی از آن جذب می شود؟"اگر پاسخ این باشد که درصد بالایی از آن جذب می شود ، آنوقت تمام عدد و رقم ها و اصطلاحاتی که شما توضیح دادید بی ربط خواهد بود
یک سوال مهم دیگر هم به نظر من مطرح است" چرا کمبود ید در زندگی گذشتگان ما محسوس نبود و به نظر می رسد گذشتگان ما از سلامت بیشتری نسبت به ما بر خوردار بودند؟ " بالاخره باید به سوال ها پاسخ داد و گرنه اقبال مردم به امثال اقای روازاده همچنان ادامه خواهد داشت (757335) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۲:۱۲:۰۲
کی میگه گذشتگان از سلامت بیشتر برخوردار بودند؟ عمر متوسط مردم سی سال
پیش چقدر بوده الان چقدر شده تنها چیزی که الان از گذشته بیشتر شده استرس و
نگرانی ناشی از از شرایط سخت زندگی اونهم در کشور ماست و الا بهداشت و مشکلاتی از قبیل کمبود ید با گذشته قابل مقایسه نیست. (758511) (moderator18)
 
ابله
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۵:۵۷:۲۵
من خودم مادربزرگ مادرم را به یاد دارم که نزدیک 100 سال عمر کرد و تا روز آخر عمرش هم نمازهاشو ایستاده و بدون کمک می خواند؛ اما الان کافی یک سری به مساجد بزی اونوقت می بینی که صندلی برای نماز نشسته خوندن دیگه شده جزء لوازم عادی مسجد؛ اصلا کسی توی تهران زن بالای 50 سالی سراغ داره که کمر درد و پا درد نداشته باشه؟ کجا قدیمی ها اینجوری بودن ؛ تا سن 80 سالگی یک نیروی مفید برا جامعه حساب می شدن (758896) (moderator18)
 
سید علی حسینی
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۲۲:۲۵:۴۶
موافقم
این نقد هر چند مفید بود اما یک نقد بدون اشکال نیست
مانند بحث سر حدیث نمک جدا از بحث سندی تفاوت زیادی میان اصل حدیث وآنچه دکتر به فراخور سخنرانی گفته اند نیست. فقط دکتر حدیث را خلاصه کرده اند ودر خلاصه محتوا حفظ شده است.
اما در مورد علم جدید فکر می کنم کلی علم جدید علی رغم نکات بسیار خوب آن ضررهایی وارد کرده که به مراتب از سود آن بیشتر بوده است.
شما به میزان افرادی که در سال بخاطر عوارض ناشی از گونه های مختلف تمدن جدید می میرند با افرادی که در گذشته بخاطر نبود یکسری از داروها ونبود وسایلی مفید مانند ماشین برای رسیدن به درمانگاه و...می مردند بیندازید جواب بسیار واضحی دستگیرتان خواهد شد.
علم جدید امید به زندگی را در کشورهای اروپایی افزایش داده اما چرا میزان جمعیت در این کشورها رو به نقصان نهاده ات وتمام هدف را زیر پا نهاده است... (759469) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۱:۳۴:۱۰
تمام پدر بزرگ و مادر بزرگ های من به دلیل مشکل فضار خون زیر 50 فوت شدن. ولی الآن داییم ماشاءالله 75 سالشه. تو قلبش بالن زدن ولی کاملا سرحال هستن... (760071) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۳:۴۵:۰۴
مادر بزرگ بودن مطرح نیست. مهم عمل به سفارشات طب سنتی است.
آیا آنها به اکثر سفارشات طب سنتی و از طریق متخصصین آن (نه برداشت خودشان) عمل کرده اند و فشار خون داشتند؟ (760331) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۳:۴۳:۳۳
در گذشته بودن که عامل سلامتی نیست. سی سال دیگه هم الان میشه گذشته!
مهم روش درمانی طب سنتی است که سی سال پیش هم تقریبا همین بوده.
شما طب سنتی می خواهید به قبل از 150 تا 200 و قبل از آن برگردید بعد نقل بفرمایید.
البته طب سنتی مساوی با طب گیاهی نیست. (760325) (moderator18)
 
کاظم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۲ ۰۰:۰۱:۴۴
علت کم بودن متوسط عمر در گذشته، نبود امکانات و تلف شدن کودکان بوده و برخی هم از گرسنگی می مردند.
مردم به همین اندک طب سنتی هم دسترسی نداشتند.
اگر این موارد را درک کنید آنوقت می فهمیدید که گذشتگان بیشتر عمر می کردند یا معاصرین. (763297) (moderator18)
 
رضا 62
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۲ ۱۹:۴۴:۲۷
عزیز من درصد رفاه گذشتگان بیشتر بود یا الان؟ درصد رعایت بهداشت گذشتگان بیشتر بود یا الان؟ عدم اگاهی و نبود رسانه های عمومی و کمبود پزشک و دارو و توانایی مالی و غیره... اصلا قابل قیاس با گذشته نیست ولی قدیمیها خیلی سلامتی و طول عمر بیشتری داشتن. حتی همین الان ما به نسبت کشورهای متوسط افریقایی سلامتی کمتری داریم. برو به مراکز درمانی ببین چ خبره..واویلاس (3799048) (alef-11)
 
پزشک
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۳:۲۷:۳۵
نقد بسیار جالبی بود و بسیار مستند. خسته نباشید.

تعجب میکنم که تا چه زمانی علمای دینی ما باید در برابر اینگونه سو استفاده تجاری از دین سکوت کنند. البته این آقا قطعا در شان هیچ کدام از علمای ما نیست که بخواهند مستقیم با او برخورد کنند اما بهتر است به طور ریشه بازار این کاسابان بسته شود (756543) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۳:۴۶:۴۹
مشکل بسیار است دوست گرامی.
اگر بنا بر عدم سکوت باشد باید در مورد سوء استفاده تجاری طب رایج هم سکوت نکرد. چرا که کیست چه نداند تجارت دارو بیش از سلامتی دارو برای کارخانه های داروسازی مهم است. (760335) (moderator18)
 
افشین احمدپور
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۳:۲۸:۵۶
لطفا توضیحات زیر را در نظر داشته باشید:
1- بنده صرفا ً برای راحت تر شدن فهم مطلب یک پی پی ام یدات پتاسیم یا یدید پتاسیم را معادل یک میلی گرم در کیلوگرم از این مواد فرض کرده ام در صورتی که اگر بخواهیم علمی تر بحث کنیم باید گفت که محاسبه کمی پیچیده تر از سطح این بحث است زیرا به عنوان مثال هر 100 پی پی ام از یدید پتاسیم برابر 76.5 میلی گرم در کیلوگرم یدید پتاسیم است.)
2- در جدول علامت اختصاری انگلیسی یدید پتاسیم به اشتباه در برابر یدات پتاسیم کشور کامرون قرار گرفته که باید در برابر کشور کانادا قرار گیرد. (756545) (moderator21)
 
یخی
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۳:۵۵:۴۴
نه سندی
نه لینکی برای ارجاع
ما از کجا بدونیم این اعداد و ارقامی که شما بهشون استناد کردید معتبر هستن!
حتی نقد علمی هامون هم جای نقد دارن (756553) (moderator21)
 
عسگری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۵:۵۸:۴۱
بد نیست کمی زحمت جستجو هم به خودتون بدید (756668) (moderator21)
 
یخی
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۴:۳۷:۵۷
عزیز من طرف حرف علمی زده منم مدرک خواستم
یه لینک گذاشتن که دیگه این حرفها رو نداره!! (757550) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۲۴:۰۲
شما از روازاده مدرک و مستند بخواه.
در تمام کشورهای پیشرفته ید به نمک اضافه می شود.به اینترنت که دسترسی داری؟ نداری؟ (756698) (moderator21)
 
سیدعلی حسینی
United States
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۳:۴۵:۱۰
ای کاش مطلب را خوب می خواندید...
وقتی می گویم کلی علم جدید؛یعنی؛ طور کلی یعنی همان سرجمع شما!نه افراد
واضح تر بگویم کسی منکر اثرات علم جدید نیست بلاخره خود ما هم دکتر رفته ایم الان که داروی بی حسی هست با قبل آن قطعا در دندان پزشکی و یاجراحی تاثیر بسیار داشته یا همان موردی که شما فرمودید و سایر مواردی که همه آنها درست است اما این تمدن جدید چند نفر را جوان مرگ کرده است آیا اینهم برایمان مهم است؟چند میلیون نفر را در جریان جنگ ها به کام مرگ فرستاده است ؟چه اثرات غیر قابل جبرانی بر زمین گذاشته است؟وچه میزان بیماری جدید وغیر قابل درمان ویا ناشناخته ایجاد نموده است؟اثرات آن در حوزه اخلاق در بشر چگونه بوده است؟آیا انحطاط اخلاقی کنونی در هیچ دوره تاریخی سابقه داشته است؟
دیگر آنکه این داروها و بطور کلی تمدن جدیدچگونه تولید می شوند چگونه وبرروی چه کسانی تست می شود تا من وشما سالم بمانیم؟آیا می شود برای منفعت عده ای؛ عده ای دیگر را نابود کرد!حتی با خواست خودشان؟...
بحث سر جنبه های دیگر تمدن جدید است بد نیست کسی بیاید وبدون پیش داوری یک بررسی جامع انجام دهد که پیشرفت تا چه حد مفید بوده ویا مضر بوده است تا نیازی به این جنجال ها نبوده باشد
وای کاش آقای دکتر خود پاسخ می دادند البته بنده زیاد این نامه های سرگشاده را نمی پسندم همچنین بخش هایی از حرف های دکتر وبخش هایی ازاین مقاله را! (760332) (moderator18)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۸ ۱۹:۲۶:۳۹
درست است در غالب کشورها نمک یددار شده است . اما آمار کمکاری تیروئید از نوع هاشیموتو ( اغلب کمکاری ها از این نوع هستند اما پزشکان غدد می گویند کمکاری ) افزایش داشته است . من خودم کمکاری هاشیموتو دارم و چون بدنم با قرص لووتیروکسین مشکل زیادی داشت . بسیار در این زمینه خواندم و فهمیدم که در کشور امریکا با استناد به تحقیقات جدید ، یک راه درمان جدید برای این بیماری پیدا شده است . درمان جدید عبارت است از استفاده از نمک بدون ید . زیرا تحقیقات نشان داده که ید اضافه این بیماری را بدتر می کند . هم چنین از مواد غذایی دارای ید بالا مانند لبنیات و ماهی نیز کمتر استفاده شود .
لینک یک منیع
https://drknews.com/why-i-dont-give-iodine-to-my-hashimotos-patients/ (3910201) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۵۴:۱۳
دقیقا (756713) (moderator21)
 
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۲۰:۲۶:۳۲
سخن شناس نئی جان من ...خطا اینجاست!! (756862) (moderator21)
 
سينا صفوي
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۲۲:۰۵:۰۹
اولا مي شود در اينترنت اين اعداد رو جستجو كرد و استحكامشون رو سنجيد!

دوما از بيانات و افاضات و در يك كلام تراوشات منحصر به فرد يك كاسب حرفه اي قابل اعتماد تر به نظر مي آيند!! (756922) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۴:۳۸:۵۷
حرف بدی نزده که بهتون بر خورده
سند و مدرک خواسته!
خوب طرف اگه این استناداتش به پایگاههای معتبر درست هستش لینکش رو بذاره ما هم ببینیم (757552) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۲:۳۱:۱۶
مرد حسابی شما که لینک رو سند حساب می کنی برو همون نمک دریا بخور


لینک که نشد سند

یه کم مطالعه هم بد نیست به خدا
موضوع جون آدمها ست (757111) (moderator21)
 
راهول
United States
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۳:۲۵:۰۱
اون موقع که یک پزشک متعهد به قسم، موقع جراحی وسیله ای تو شکم مریض بدبخت جا میذاره یا دندونپزشک فایل تو دندون مریض میشکنه یا انواع و اقسام پزشک با مدارک قلابی دارن طبابت میکنن، قلم نقد و نظرات موشکافانتون کجا میره؟؟؟ اون موقع جون آدما بادمجونه؟ آره؟
حالا طب سنتی و داروی گیاهی و نمک و روغن کنجد و... به شما خیلی فشار آورده و حس انسان دوستانتون گل کرده؟؟؟ (761387) (moderator22)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۱۳:۱۹:۵۶
راست میگه چه معلوم اعداد وارقام اشتباهه.منبع بدید (3276596) (alef-11)
 
سجاد
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۴:۱۶:۴۰
زنده باد. خداوند اجرتان دهد. متاسفانه این بابا دکانی باز کرده و سخنانی به خورد ملت می دهد که جز دور شدن از حقیقت چیزی برایشان ندارد.
جالب هم اینجاست که با نام اسلام این سخنان را بیان می کند. خوراک برای بی بی سی و بالاترین می سازد
در استان ها برای خود نمایندگی درست کرده تحت عنوان طب دکتر روازاده... (756570) (moderator21)
 
محمد
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۴:۳۹:۱۴
واقعا حرفهای این آقا بسیار بسیار غیر معقول و سخیف است آنقدر حرفهای ایشان مزخرف و مشمئز کننده است که هر هفته ماهواره ها بخشی از سخنرانی این آقا را نشان میدهند و سخنان پوچش را مورد تمسخر قرار می دهند. آخر چرا مانع سخنرانی های این آقا نمیشوند که آبروی اسلام و ایران را یکجا با هم می برد. (756586) (moderator21)
 
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۴:۴۶:۲۹
من سخنرانی های ایشان را شنیده ام. حرفهای ایشان بسیار عوام پسند است، چون بدون دلیل و سند همه کارهای خوب را به پیشینیان ربط می دهند و به طور کل برگشت به سنت های قدیم را توصیه می کنند. حتی ربط دادن یک سری از مواد خوراکی به استکبار و اسرائیل هم جزو نکات جالب توجه حرفهای ایشان است. اینکه گوجه فرنگی را اسرائیلی ها ساختند و از اینجور حرفها. متاسفانه برای کسی که در محیط علمی بزرگ شده است، حرفهای ایشان فقط یک مشت حرفی است که هیچ دلیل و مدرکی برای آن ارائه نشده است. اتفاقا حرفها و سخنرانی های ایشان دکان خوبی هم برایشان ایجاد کرده است. دوستی بودند که می گفتند به مطب ایشان رفتم، آنقدر سرشان شلوغ بود که چند دانشجو گماشته بودند که ویزیت می کردند و یک نسخه تحویل می دادند، من هم یک نسخه تحویل گرفتم و به من گفتند که این نسخه را فقط در همین جا دارند و جای دیگر هم اگر داشته باشد به این کیفیت نیست و نمی تواند موثر باشد. خلاصه رفتیم و نسخه را ارائه کردیم و گفتیم چند می شود؟ فرمودند 70 هزار تومان (این 70 هزار تومان دو سال پیش است). (756588) (moderator21)
 
علی
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۴:۵۳:۰۳
ممنون از نقد علمی و جامع شما
روشنگری شما قابل تمجید است (756593) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۴:۵۷:۲۴
آقا ما جدی نگرفتیم، شما هم جدی نگیرید. اگه بخوایم جدی بگیریم که تا باید سر به بیابان حیرت و وحشت بذاریم از حرفهای آقایون (756598) (moderator21)
 
مهدی
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۵:۱۰:۰۰
درود بر شما
اگر اینجا یه کشور قانونی و اصولی مثل برخی کشورهای پیشرفته بود ایشون رو به خاطر این حرفهای ضد علمی هم محکوم میکردند. هم به خاطر به خطر انداختن سلامتی جامعه مدرکش و لغو و شاید زندانی...
اما در ایران تریبون دستش میدند.
متاسفم
از این نمونه ها و انرژی درمانی ها و متخصصین تغذیه که متخصص جت بودند!!! و ... بسیار زیاد ب.دند.
پزشکان هم فعلا دنبال پول خودشون و در آمد خودشون هستند. کسی با ایشون وامثالهم کاری نداره.
بدرود (756614) (moderator21)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۵:۲۲:۳۵
زيادي علمي نوشتيد حوصله خوندن نداشتم
ولي يك مورد از گفته هاي ايشون رو خودم شنيدم : من هفته اي 5 روز كله پاچه مي خورم همه چيم هم سر جاشه ...
خداييش اين حرف تو كدوم منطق قرار مي گيره ؟
شما 5 ، نه ،هفته اي دوبار كله بخور سر سال مهمون سي سي يو هستي

برخي از حرف هاي ايشون براي اينه كه مردم مشتاق شنيدن سخناني هستند كه خودشون مي زنن و دكتر ها رو بي تجربه مي دونن (756634) (moderator21)
 
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۱۲:۵۳
قدیمی ها هم کله پاچه خور بودند و سکته نکردند، ولی بعد اینکه کله پاچه رو می خوردند می رفتند از صبح تا شب سر زمین عرق می ریختند. نه مثل من و شما که کله پاچه رو می خوریم و بعد سوار ماشین می شیم و رانندگی می کنیم تا مقصد. (756684) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۷:۱۵:۴۴
روازاده همین حالا هفته ای 5 روز کله پاچه می خورد و نه قدیما.
شاید هم همین کله پاچه خوردنش که روی افکارش تاثیر گذاشته. (757156) (moderator21)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۱:۰۷:۱۲
خوب من هم همينو ميگم به تناسب زمان و نحوه زندگي بايد تغذيه تغيير كنه .
مثلا نمك براي كسيكه زياد عرق مي كنه لازمه ولي براي افراد كم تحرك سمه
ضمناً آقاي روازاده از صبح تا شب عرق مي ريزن‌ ؟ (757320) (moderator21)
 
عاشق کله پاچه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۱:۲۶:۴۲
من هم کله پاچه لذیذم را می خورم و هم به ودلیل زندگی شهری با ماشین جابجا می شوم، اما تا حالا بستری هم نشده ام. به این دلیل که چند ماهی یک بار می خورم و نه هفته ای چند بار!
اونوقت مگر این روازاده سر زمین کشاورزی عرق می ریزند که با آن سنش ادعای هفته ای 5 بار! کله خوردن دارد!! (757337) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۷:۴۱:۱۸
از کجا میدونی سکته نکردن؟؟ قدیم که ملت سر 50 سالگی اون دنیا بودن عزیز! (757703) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۸:۴۰:۵۶
عزیزم قدیمیها به زور تا چهل سالگی عمر میکردن! یکی از دلایلش هم همین کله پاچه خوردن ها (در کنار خیلی عوامل دیگه) بود! (757761) (moderator21)
 
رضا 62
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۲ ۲۰:۳۴:۳۵
اگه این حرفی که شما میزنی درست باشه پس احتمالا نسل ما از زیر بوته کدو تنبل بدنیا اومد دیگه.... چهل سال پنجاه سال؟؟ اونوقت شما اونموقع کجا بودی که دیدیشون؟ مرد حسابی نسل قبل از ما از ماها سالمترن و نسل قبلیشونم از پدرای ما سالمترن ولی عمدتا فرسوده ترن اونم بدلیل کار زیاد و طاقت فرسا بوده.عقلتو بیار وسط نه احساستو. (3799112) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۵:۲۹:۰۷
خدا کنه که یک روز برسه در سراسر این مملکت اگر یک نفر حرف مفت زد دیگران به راحتی بتوانند اونو نقد کنن تا دو مرتبه جرات زدن حرف مفت را نداشته باشه.حالا اون یک نفر هر کی می خواد باشه. (756644) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۴:۴۰:۱۸
الان این نقد دیگه
اگه نقد نیست پس چیه!؟ (761409) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۵:۳۵:۰۲
مشخصه یه طرفه قاضی بری پیروز هم میشی.
وقتی این حرفها قابل تامل هست که به شکل مناظره مستقیم با مجری بی طرف و آگاه و مسلط بر بحث در رسانه ملی و به صورت زنده باشد تا سیه روی شود آنکه به کارش دغل است.
این نمیشه که هر کسی بیاد اساس حرفهای دیگری رو منکر بشه و اون یکی هم اساس حرف اینو و ... حالا اگر در جزئیات اختلاف داشتند یه چیزی ولی وقتی در اساس حرف همدیگر اختلاف دارند تنهاترین راه همان مناظره مستقیم با شرایط فوق است. بالاخره بحث سلامتی مردم هست و بسیاری از مردم هم در مورد غذاهای مصنوعی خوش بین نیستند. اینگونه مناظره های غیابی هم چیزی جز سردرگمی نمی افزاید چون مقاله هر کدام به تنهایی منطقی به نظر می رسد. (756650) (moderator21)
 
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۱۴:۲۶
مناظره مستقیم خوب است اما یک نکته را در نظر داشته باشید. آنهم اینکه دکتر روازاده هیچ وقت در حرفهایشان سند و دلیل علمی ارائه نمی کنند و حرفهایشان بیشتر شبیه موعظه است تا بحث علمی. سند حرفهایشان هم پیشینیان هستند. (756687) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۲۳:۲۳
اونایی که منفی میدن لطفا بگن که مناظره در شرایط مساوی کجاش بده!؟ (756697) (moderator21)
 
سهراب
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۲:۲۱:۳۰
اين دوستاني كه منفي زدن براي مناظره باور كنيد از اين مقاله هيچي نفهميدن و خود اينها هم از روي احساس منفي زدن و با اونايي كه بي دليل حرف هاي دكتر روازاده رو قبول ميكنن فرقي ندارن (757408) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۵۶:۴۵
پیشنهاد می کنم روی گفته ایشان "اونی که یُدش بالاس چرا باید بخوره!؟اونی که یُدش میزونه چرا باید بخوره؟! چون این جذب می شه دیگه! دفع نمی شه به این راحتی!"

بحث بشه ودر این مورد راه حل پیدا بشه حقیقتا اونی که یُدش بالاس چرا باید بخوره!؟اونی که یُدش میزونه چرا باید بخوره؟

حالا بیاییم یک چیز مثبت از این گفته استخراج کنیم (756715) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۲:۳۶:۲۵
ببخشید

کی گفته دفع نمی شه؟


می دونی اگر دفع نمی شد الان می شد شما رو به عنوان منبع ید بخوابونیم و یدتون رو استخراج و صادر کنیم؟ (757114) (moderator21)
 
دکتر‌نوربخش
Canada
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۲۳:۴۸:۰۴
دوست‌عزیز‌درجواب‌ سؤال‌ شما‌ ، غده‌ تیروید‌ توانایی‌‌ خود تنظیمی‌دارد‌.
درصورتی‌ که‌میزان‌ ید‌ بیشترازمقداری‌ باشد‌ که‌ بدن‌ برای‌ ساخت هورمون‌ نیاز‌دارد٫به‌ عنوان‌ مثال‌ در‌مورد‌پرکاری‌ تیروید‌٫‌ ید‌اضافی‌ توسط‌ غده‌ تیروید‌ ازخون‌ جذب‌ نشده‌ ودر‌ادرار‌ دفع‌ می‌شود‌. در‌ضمن‌ ید اضافی آنزیمی‌ را‌ که‌ برای‌ اکسیده کردن‌ ید‌ مورد‌ نیاز‌است‌ مهار‌کرده‌ واز‌ساخته‌ شدن‌ هورمون‌ اضافی‌ جلوگیری‌ میکند.‌اکسیده‌ شدن‌ ید‌ یکی‌از‌مراحل‌ مهم‌ در‌ساخت‌هورمون‌ تیروید‌ میباشد.‌‌مثال‌ فرد‌ گرسنه‌ای‌ ( کم کاری غده تیروید) که‌ موقعی‌ که‌ غذا‌ (ید) باشد، اقدام‌ به‌ خوردن‌ میکند‌اما‌ در‌هنگام‌ سیری‌ ( پر کاری غده تیروید) غذا (ید) را پس‌ میزند. جالب‌ است‌که‌ در‌موارد‌ اورژانسی‌شدید‌ پرکاری‌ تیروید (طوفان تیرویدی)، که‌ میزان‌ هورمون‌ تیروید‌ به‌ نحو‌خطرناکی‌ بالاست، یکی‌‌ از‌مواردی‌ که‌ تجویز‌میشود‌‌ترکیبات‌ ید‌ می‌باشد‌تا‌ به‌ طور موقت، غده‌ تیروید‌ را‌ مهار‌کند‌. این‌ موضوع‌ را هر‌دانشجو‌سا‌ل‌ دوم‌پزشکی‌ هم‌ میداند، واین‌ به‌اصطلاح دکتر‌روازاده یا‌قصد‌ انحراف‌ افکار‌ را‌ دارد‌ یا‌ دانشجوی‌ نا‌موفقی‌ بوده‌اند. دوست‌ عزیز‌ بدن‌به‌قدری‌ زیبا‌آفریده‌ شده‌ که‌قابل‌ تصور‌نیست. برای‌اطلاع‌بیشتر‌واژه‌زیر‌را‌در‌مورد‌خود‌تنظیمی‌تیروید‌جستجو‌کنید
Wolff-Chaikoff effect (758016) (moderator21)
 
محمد حجابي
۱۳۹۳-۰۸-۲۵ ۰۲:۱۱:۱۹
جناب آقاي دكتر نوربخش
درست است كه بدن انسان دقيق وبه طور هوشمند عمل ميكند اما اگر آن را از حالت هوشمند عادي خارج كنيد سيستم آن به هم ميخورد. تا يك حدي سيستم هوشمند بدن قدرت دارد وبيشتر از از آن به قول امروزيها هنگ وغاطي ميكند مانند بحث اتوايميون كه سيستم ايمني بدن بر خود بدن انقلاب ميكند. اگر اين چنين كه ميگوييد درست باشد پس چرا امروزه مشكلات غده تيروئيد بسيار بسيار شده است كه حتي بيشتر از سرماخوردگي مطرح شده است. (2490671) (alef-10)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۷:۴۷:۴۱
در گفتگوی حضوری؛ برخی با رطب و یابس بافتن و غلبه کلامی و قال کردن {غال} سعی در گل‌آلود و مشوّه کردن فضا داشته و شاید برخی را نیز با خود همراه کنند.
از سویی فرصت برای استناد نیست. مانند یک رینگ بکس هر کس سریع‌تر به ناکجاآباد ضربه زد و غافلگیر کرد.
اما در این رویه مناظره مکتوب؛ طرفین مستند و دقیق و غالبا بدور از احساس و با تکیه بر منطق سخن گفته و سند گردآوری می‌کنند.
از دیگر سوی؛ مخاطبینی چون من و جنابعالی نیز هر چند نابجا کلماتی که در کامنت‌ها قرار داده‌ایم مستندی خواهد بود برای اینکه طرفین بدانند که انحراف گفتگو داشته اند یا خیر. همچنین نقاط ضعف و قوت استدلال آنها در برداشت‌های منِ عوام بی‌سواد یا کم‌سواد نیز مورد توجه خواهد بود. (756755) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۴:۲۲:۴۳
در گفتگوی غیر حضوری هم که مطلب خیلی آشفته تر هست. (757141) (moderator21)
 
بنده ی خدا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۵:۴۳:۲۸
دوره ی خرافه تمام شده همه چیز رابر پایه واساس علم می سنجند. درود برشما و نقد تان (756660) (moderator21)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۵:۴۳:۳۲
سوال اینجاست که چرا اینقدر مذهبیون ما به این آقا اعتماد دارن؟ (756661) (moderator21)
 
ali
Canada
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۰:۴۳:۲۸
علتش این است که اطلاعات و یا همت جستجوی واقعیت در بین مردم کم است توی کامنت ها ببین یکی نوشته بود زیادی علمی نوشتی نخواندم ولی ....
مردم ما این هستند. فارسی وان نگاه می کنند ولی برنامه علمی را برای ارتقای شخصی دنبال نمی کنند. تا این وضع است این آقا دکان دستگاه دارد مثل بنز (757286) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۰:۴۹:۲۸
چون از طبشون جواب گرفتن مثل خودم (757294) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۰:۴۹:۳۵
خوب اگر جواب نگیرند که دیگه سراغش نمیرن. حتما جواب میگیرند. (757295) (moderator21)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۸ ۱۹:۱۹:۲۰
خوب زمانی جواب میگرند که که گفته ها صحیح باشد و این باعث میشود ثابت شود که گفته های این آقا برای یک علمی هست یا طب سنتی و یا هر چیز دیگر. من وقتی میبینم با اجرای گفته های این فرد بیماری ام که توسط علم مدرن الان درمان ندارد و درمان می شود مگر مخز خر خورده ام که گفته بعضی آقایان بخاطر روازاده تخته شده است را گوش دهم (2246807) (alef-13)
 
حسین خ ک
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۱۰:۳۳
با سلام
بنده قبلا سی دی آقای روازاده را مشاهده کردم و نیز یکی از اقوامم نیز همان زمان برای طبابت به ایشان مراجعه کرد. دو نکته ضد و نقیض کما کان برایم بوجود آمده بود یکی اینکه احساس درستی از گفته های ایشان (درخصوص تغذیه گذشتگانمان و طول عمر آنها که هنوز مواردی را سراغ دارم) داشتم و دومین مورد شک و تردید بعد از مراجعه به ایشان (لیست بلند بالا و وجه زیاد داروهای سنتی) بود. البته الآن سهم بخش دوم بیشتر شد. الله اعلم. (756681) (moderator21)
 
علاقه مند به مباحث طب سنتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۱۶:۴۴
چند نکته برای تحلیل دقیقتر:
1- گاهی یک مضمون مشترک از حدیثی دارای کلمات و تعابیر متفاوتی است و این فراوان در احادیث وجود دارد. پس این که ایشان یک تعبیر متفاوت از آنچه آقای روازاده نقل کرده اند، نقل میکنند دلیل بر جعلی بودن نیست. ثانیا چه کسی گفته که احادیث موجود در کتب اهل سنت همه اش جعلی است؟!
2- آوردن تشبیه در حدیث لزوما به معنای صرف تمثیل نیست بلکه وقتی معصوم ع میگوید "لا یصلح الطعام الا بالملح" حکایت از یک واقعیت خارجی دارد.
3- دوستان دقت کنند که رد کردن بخشی از سخنان یک شخص به معنای رد کامل نیست. اگر ادعاهای مطرح شده درخصوص نمک درست نیست، به هیچ وجه به معنای نفی دستاوردها و روشهای آسان درمان برخی بیماریها و جنبه کل نگری طب سنتی-اسلامی نیست.
یک سوال از طب مدرن: مگر قرآن کریم در مورد عسل نمیگوید "فیه شفاء للناس" نحل/69 "در آن (عسل) برای مردم شفاء هست"- حقایق قرآن برای زمان و مکان خاصی نیست-، تا حالا دیده اید عسل در داروها و توصیه های پزشکی جدید کاربردی داشته باشد؟ (756690) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۲:۳۸:۵۱
بابا



کل نگر (757116) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۲:۴۲:۴۶
عسل شفاء برای مردم است


نماز هم گفته اند بخوانید

اما نماز سن تکلیف دارد
میشه بگید سن تکلیف عسل کی هست؟


مرد حسابی روزی نیست که توی بخش گوارش اطفال بیمارستان ما یه کودکی که عسل خورده و روی خونریزی گوارشی افتاده نیارن


عسل
همین عسلی که شفا هست
که دانشکده های داروسازی دارن ازش برای ترمیم زخم پماد درست می کنن
و البته شما چون اهل تحقیق علمی نیستی خبر نداری و فکر می کنی دکترها دنبالش نبودن


همین عسل زیر یکسال باعث خونریزی دستگاه گوارش میشه


خود دانید (757117) (moderator21)
 
محمود
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۸:۵۹:۲۴
این دیگه از آن حرفها است.
ما که 20 سال است در بیمارستان فوق تخصصی اطفال کار می کنیم، حتی یک مورد هم ندیده ایم. شما هر روز می بینی؟
اهل کجایی؟ (759198) (moderator22)
 
جواد
۱۳۹۱-۰۲-۱۳ ۱۱:۰۷:۰۴
منظور از عسل ایشون شکلاتای شیمیاییه
وگرنه عسل که مشکلی نداره تازه انی که تو کتاب دبیرستان نوشته مرض بوتولیسمه که در 1000مورد یکی اونم شاید گرفتار بشه بوده و برای همین نفی همه کردند (765714) (moderator18)
 
محمد حجابي
۱۳۹۳-۰۸-۲۵ ۰۲:۲۶:۴۰
راستي يادم رفت بگم من دوتا بچه دارم كه از بدو تولد تا الآن بهشون عسل ميدادم وميدم وهيچ مشكلي براي دستگاه گوارششون نيفتاد وخونريزي نكرد اونقدر هم رشدشون خوب بوده كه ما شاء الله چشمشون نزنم قوي، هيكلي وزيرك بزرگ شدن. لابد بچه هاي من جنتلمن بودن كه روي دستگاه گوارششون اثر نكرد. ضمنا عمل حجامت رو هم از نوزادي تا الآن براشون انجام ميدم. (2490679) (alef-10)
 
محمد حجابي
۱۳۹۳-۰۸-۲۵ ۰۲:۳۶:۰۸
البته مثال شما در مورد عسل وسن تكليف نماز هيچ ربطي به همديگه نداره كه شما مثال زديد. بريد يه مثال ديگه بياريد كه متناسب وفراخور موضوع باشه. عسلي كه شما ميفرماييد موجب خونريزي دستگاه گوارش شده اون عسل نبوده چون شما هيچگونه اطلاعي از عسل ونحوه توليد اون وعرضه صحيح بهداشتي وتغذيه اي اون نداريد. بحث عسل اونقدر وسيع هست كه اگر بخواهم مطلب در مورد اون بنويسم به صدها صفحه نياز دارد چراكه خود بنده كارشناس در امر عسل هستم هم علمي وهم تجربي لذا لطفا جنابعالي پيرامون عسل اين گونه نسنجيده نظر نفرماييد. اون خونريزي كه شما فرموديد (كه اگر واقعا به خاطر عسل باشه) احتمالا به خاطر وجود ماده سمي هيدروكسي ميتيل فورفورال در عسل هست كه به خاطر حرارت دادن عسل به وجود مي آيد. اين سر نخ رو بگيريد وبريد تحقيق كنيد. (2490681) (alef-10)
 
نادر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۱:۵۱:۲۸
الان یک جستجوی اینترنتی کردم.عسل در پزشکی مدرن هم کاربرد دارد که در سایت تخصصی پزشکان بدون مرز به خواص درمانی آن پرداخته شده است. ژل آنتی باکتریال آن در همین سایت های فروشگاهی خودمان نیز به فروش می رسد.کافی است در موتور جستجو عبارت medical honey را بنویسی تا با فهرست گسترده ای از عسل های طبی را در مقابل خود داشته باشی.البته اگر مثل خودم ضعف زبان انگلیسی نداشته باشی، می توانی به صورت کامل محتویات سایت های مربوطه را هم بخوانی!! (757370) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۳:۱۹:۴۱
دقت داشته باشید که فردی که این مطلب را نوشته ، خود از افرادی است که در رشته طب سنتی به طور علمی تحصیل کرده و اطلاعات پزشکی نیز دارد .
کاش یک نفر پیدا می شد سابقه واقعی فبلی جناب دکتر رو بیان می کرد . (757465) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۴۶:۵۴
باسلام از اگاهي بخشي اين سايت بسيار ممنون هستيم متاسفانه بر اثر تبليغات وسيع امثال اقاي روا زاده خانه ما پر از ظرف هاي مسي و اهني و...شده مزه زمخت تيكه اهن زنگ زده در غذاهاي ما كاملا ملموس است و خدا اخر و عاقبت ما را و اين به اصطلاح دكترهاي الكي خوش را ختم به خير بفرمايد (756710) (moderator21)
 
احمد
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۶:۵۸:۲۴
1-نمک را اقای روازاده گفتند هر نمک طبیعی را بگیرید تا 2 پی پی ام است و گفت که خداوند طبیعت نمک را در 2 پیپی ام ید قرار داد چرا 30الی 40 پی پی ام ید میزنند
2- در مورد طب جدید هم باید گفت که این طب طب وارداتی و استعمار است هم شکی نیست
3-طب سنتی ریشه 7000 ساله دارد وطبی الهی و از پیامبران از طریق وحی آمده است
4-روغن کنجد گرم وتر است و روغن نباتی سرد وتر و عامل سوداست
5-حالا شما چرا اینقدر به ابجدش گیر دادی حتما انجا که گفته بهایی ها در زمان شاه سرکه وردا اسید استیک را بجای سرکه انگور به خورد مردم دادند ناراحتی (756717) (moderator21)
 
بابک
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۱:۴۱:۲۲
یعنی چه " این طب طب وارداتی و استعماری است"!؟

اولا هرچیز وارداتی مگه بده؟ همین کامپیوتری که باهاش نظر دادین با علم سنتی داخلی ساختن؟
دوما خود استعمارم که با همین طب مردمشو سالم نگه داشته (757094) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۲:۴۵:۰۸
آقا جان
دانشمند جان
من یک پزشک جدید هستم
از همین ها که شما کافر و نادان می دانید
فقط محض اطلاع شما:



سودا سرد و خشک است


سرد و تر می شود بلغم


گرم و تر میشه دم

گرم و خشک میشه صفرا




شما فقط یکی بگه سودا میگین هان این یه چیزی بلده؟ (757119) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۰۸:۱۵:۵۲
دکتر کمی هم ادبیات می خوندی یا خط آخر رو فارسی می نوشتی ما هم بفهمیم قبلا فقط خط دکتری داشتین تازگی ادبیات دکتری هم پیدا کردید
شما فقط یکی بگه یعنی چی؟ (759771) (moderator18)
 
نادر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۲:۰۰:۴۸
1-پس لابد چون خداوند در گندم آهن لازم برای بدن قرار نداده، پس دیگر غنی سازی نان برای جبران کم خونی کودکان کاری اشتباه است!! پس دیگر اصلاح نژادهای گیاهی و حیوانی دخالت در کار خداوند محسوب می شود!!!
2-شما با همین برق، کامپیوتر و اینترنت وارداتی واستعماری داری نظر می دهی!!
3-کیمیاگری هم ریشه چندهزار ساله دارد که البته در برابر شیمی مدرن حرفی برای گفتن ندارد.
4-توصیه احمدی نژاد به مردم برای مصرف روغن دنبه را فراموش کرده ای!!
5-همین الانم سودجویان نامرد، اسید استیک رقیق شده را به جای سرکه به خلق الله می فروشند! (757382) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۵:۳۶:۲۵
شما با علم مخالف هستید؟ یا با سلطه؟
به نظر من؛ برخی نفهمیده‌اند! اما حکم می‌کنند.
سرور بزرگوارم:
هواپیما اسلامی است؟ سنتی است؟ یا وارداتی؟ آن هم توسط غرب سلطه‌گر!!!
نیروگاه هسته‌ای چطور؟ انرژی هسته‌ای چطور؟ نفت چطور؟ تلویزیون و ماهواره و اینترنت و رایانه و موبایل و خودرو چطور؟
کشتی چطور؟ اینهمه تکنولوژی غربی؛ همه‌اش در ید شما و خاندان محترم! اما نوبت به پزشکی که با جانِ انسان‌ها سر و کار دارد و طبیعتا کشف دروغ و دغل از حقیقت در این وادی چندان دشوار هم نیست، اینقدر باید هیاهو داشته‌باشد؟
وای بر کسانی که نفهمیده، از نفهمیِ من و چون من‌ها سود برند و سوء استفاده کنند. یا زندگی را از چنگ ما خارج کنند؛ یا خوب زندگی‌کردن و سلامت را؛ یا رفاه و سایر حقوق اجتماعی را به بهانه مبارزه جاهلانه با غرب و استعمار و مدرنیته!
آخر دوست بزرگوارم.
هر چیزی آدابی دارد. الفبایی هم.
شاد باشی و تندرست. (757603) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۷:۱۱:۵۴
هنوز نظرم پخش نشده فکر کنم که در نظر قبلی نوشتم سرد وتر ببخشید اصلاح میکنم روغن نباتی سرد وخشک است (756725) (moderator21)
 
مرسی
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۷:۲۷:۵۲
آقا نظرتون چیه من یه چیز بی ربط بگم همه بیان مجادله؟؟

مرسی! (756735) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۲:۰۲:۴۲
اگر همون مرسی قدیمی خودمون باشی، در کنار یخی سابقه طولانی مجادله داری!! (757384) (moderator21)
 
شبنم
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۸:۰۴:۱۳
درود بر شما که معلومه خیلی باسوادی امیدوارم که جایگاه امثال شما درجامعه ما بیشتر بشه وشما ادمه با جربزه ای هستید که مطالب غیرعلمی ایشونوبه چالش کشیدید (756764) (moderator21)
 
سعید57
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۸:۰۸:۴۸
با سلام
اگر به این گفته ها که جناب روازاده و امثالهم افاضه میفرمایند ،منطق گفته شود، پس خیلی منطق ها وجود دارد که از نظر ظاهری معقول نیز هست ، مثلا : بگوییم گاو با آن هیکل و ماهیچه ها و اندام ، اصلا پروتئین و گوشت و غیره مصرف نمی کند و با علف خوردن صاحب چنین عضلاتی است ، پس انسان نیز می تواند علوفه بخورد و چنین قوی گردد و مصرف گوشت و غیره لازم ندارد و اینها تبلیغات استعماری است برای آنکه بتوانند گوشتهای خود را بفروشند و......
خب آقای روازاده ، این منطق را هم به منطق هایتان اضافه فرمایید. (756767) (moderator21)
 
Germany
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۸:۱۴:۲۳
همیشه در برخورد ما با دوراهی سنت و مدرنیسم کندروی و تندروی وجود داشته و دارد.
مثلا در مورد پزشکی اگرچه هر نتیجه علمی که بدست می آید، اکثرا مبتنی بر سالها و بعضا دهها سال پژوهش و آزمایش است اما این لزوما به این معنی نیست که با این آزمایشها می توان به همه جوانب یک مساله دست یافت.
مثلا شنیدم که مدتی در مورد استفاده از هورمن بعد از یائسگی زنان توسط پزشکان تبلیغ می شد اما بعد از مدتی مشخص شد که استفاده از این قرصها با وجود همه فوایدگی که دارد می تواند باعث مرگ زودرس زنان بدلیل بروز مشکلات قلبی شود!
بعضی از تغییرات در شیوه زندگی مثلا نوع غذاها ممکن است دهها و شاید سدها سال طول بکشد تا بعضی از اثرات دراز مدتشان مشخص شود.
از سوی دیگر، متاسفانه، حرکت به سمت مواد غیرطبیعی (و حتی زندگی غیرطبیعی، مثل زندگی در دنیای مجازی) در دهه های اخیر بسیار رونق یافته و این یعنی بدن انسان بعد از میلیونها سال تکامل و سازگاری با محیط به یکباره ظرف چند دهه و یا سده با حجم زیادی از مواد ناآشنا و یا کمتر آشنا برخورد می کند که ممکن است در برابر آنها آسیب پذیرباشد ولی بدن روش شناسایی، مقابله و دفع خطر آنها را نمی داند و فرصت تکامل یافتن هم با توجه به سرعت تغییرات بسیار کوتاه است.
البته باید توجه داشت از سوی دیگر هم نمی شود همه نتایج معتبر علمی را که مشکلات ما را بطور چشمگیری حل می کنند به دور انداخت که شاید در آینده نقض شوند. به هرحال برای بسیاری از بیماریها، درمانها و توصیه های علمی مدرنی وجود دارند که موثرند و اگرچه ممکن است برخی از این روشها در آینده آسیبشان بیش از سودشان تشخیص داده شوند و کنار گذاشته شوند ولی نمی توان آنها را کاملا نادیده گرفت.

نکته مهم این است که در علم هم هیچ قطعیتی و همه جانبه نگری وجود ندارد و بنابراین باید فقط تلاش کرد آگاهی مردم از دانشهای روز افزایش یابد ولی تصمیم نهایی برعهده خود مردم است و هر شخص با توجه به همه جوانب و احتمال درست و نادرست بودن و ریسک هر یک از آگاهیهایی که بدست آورده، خود باید تصمیم بگیرد که چه راهی را انتخاب کند و یا به دستور کدام پزشک عمل کند و تا چه اندازه .

من فکر می کنم (ولی مطمئن نیستم) که از زمانی که پزشکی مدرن به ناگاه از غرب وارد ایران شد، در ابتدا در برابر آن از سوی خیلی از مردم موضعگیری وجود داشته و خود این هم باعث شده که در آن سو، پزشکان هم در مورد اندیشه های سنتی مردم در مورد سلامت موضع بگیرند در صورتی که برخی از آنها بعدا مشخص شده که درست بوده. (756774) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۵:۳۹:۲۲
100 را چنین می‌نویسند:
صد
یا
یک‌صد
اما هرگز نمی‌نویسند:
سد!!!
مجیدجان دلبندم!!! سد یا بند؛ آب‌گیری بزرگ است. دیواره طبیعی یا مصنوعی که آب را پشت آن گرد آورند تا ... اما صد؛ عددی است سه رقمی و بعد از 99 و پیش از 101!!! (757607) (moderator21)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۸:۵۲:۲۳
همون سده درسته (759190) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۰:۴۲:۴۳
برادر همون سده درسته!حالا شما هیچی بقیه علمارو بگو که تایید کردن! (760968) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۰:۰۳:۳۲
"سد" یک واژه فارسی و نشانگر شماره "100" است و نباید آنرا با صاد نوشت چون عربی نیست. (761240) (moderator22)
 
احمد
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۹:۲۱:۳۷
من از نقد هایی که آقای روازاده و امثال ایشان، بر پزشکی جدید و الگوی تغذیه حاکم بر زندگی های امروزی وارد می کرده اند، بسیار خوشحال بودم و هستم، و با عمل کردن به برخی از توصیه های امثال ایشان (از جمله خودداری کردن از خوردن فضولات و آشغال هایی که در فست فودها و ساندویچی ها و قنادی ها به خورد مردم داده می شود و انواع نوشابه ها و پفک ها و ...) از بسیاری از مشکلات بدنی رهایی پیدا کرده ام.
ولی این به معنای این نیست که ایشان همۀ حرفهایشان درست است و نباید نقد شود. من از اینکه باب این بحث ها باز شده است، و بحث های علمی بر سر این مسائل می شود، خوشحالم. اما برخی برخودهایی که در کامنت ها صورت می گیرد را نمی شود تایید کرد. انگار همه ما یاد گرفته ایم که با همه چیز از جمله بحث هایی که کاملا علمی اند، سیاه و سفید و با خشونت و غیر طبیعی رفتار کنیم و عرصه این بحث ها را تبدیل به عرصه جنگ بکنیم، نه عرصه یافتن حقیقت.
به نظر من، باید نقد این استاد را سپاس گفت، و منتظر نقد استاد روازاده هم نشست، و از نتیجۀ این بحث ها، حقیقت را به دست آورد. این بحث ها هر چه باشد، به تعدیل نظرات، و نزدیک شدن به حقیقت کمک می کند. ما به این نوع بحث ها و تحقیق ها نیازمندیم. لطفا فضا را خشن و سیاه و سفید نکنید. (756820) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۳:۰۱:۴۵
این که فست فود بده که حرف روازاده نیست


من به عنوان یه پزشک جدیده! بهتون میگم
قبل از روازاده همین طب مدرن درباره این آشغال ها اظهار نظر کرده و اونها رو سم دونسته


اتفاقا حرفهای صحیح روا زاده هیچ ربطی به طب سنتی و احادیث اسلامی نداره


چون در طب سنتی و در اسلام با مشکلات ماشین زدگی رو به رو نبوده اند
همه حرفهاش راجع به چربی ها و فست فود و مرغ های کشتارگاهی و ... حرفهای طب مدرن هستند
یعنی قبل از کشف آقای روازاده طب مدرن خودش به این مسایل اذعان کرده (757126) (moderator21)
 
یک پزشک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۵:۲۲
اصولا خوردن انواع فست فودها و نوشابه ها و ..... ربطی به طب مدرن نداره و شما یک کتاب پزشکی رو هم پیدا نمیکنید که خوردن این مواد رو توصیه کنه بلکه بر عکس در مورد مضرات انها مطالب زیادی وجود داره اما مسیله این هست که بسیاری از افراد وجود این نوع غذاها و نوشیدنیها رو هم به طب مدرن ربط میدن و طب مدرن رو مبلغ مصرف این مواد میدونند . در حالیکه علت رواج مصرف این مواد تبلیغات صاحبان صنایع و راحت طلبی خود مردم هست (757433) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۱۲:۱۴:۴۱
نکنه از نظر شما، خط کنترل مواد و غذاهای صنعتی در دست پزشکان سنتی است!
نخیر این غذاها با تکیه بر تاییدیه های پزشکان مدرن، در دسترس مردم قرار گرفته است! (762025) (moderator22)
 
مهدي
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۹:۵۸:۵۰
جناب آفای دکتر افشین احمد پور
خداوند اين شب جمعه اي پدر و مادرت را غرين رحمت بيكران خودش كنه يا اگر هم زنده هستند غم شما نخورند
خدا شاهد است كه بايد دست امثال شما ها را بوسيد و بر ديده منت گذاشت من اگرچه با تمامي گفته ها و نظرات اين آقاي روازاده مخالف نيستم بلكه قبول دارم كه بسياري از گفتههاي ايشان بيان كارها و روشهاي زندگي مردم همين سرزمين و جزيي از فرهنگ ما بوده كه امروز بدليل هجمه شديد تبليغاتي و تغيير ذائقه مردم و جامعه ديگر به فراموشي سپرده شده اند و ايشان منباب يادآوري البته به اشتباه با چاشني مذهبي مطالب را تكرار ميكنند
متاسفانه ااغراق بيش از حد در بيان يك مطلب و استفاده از ابزار دين در جامعه مذهبي ما براي قبولاندن گفته هاي ايشان باعث شده كه متاسفانه طب ايراني يا همان طب ابوعلي سينا در نظر مردم بسيار اسيب ببيند
باز هم از جنابعالي بواسطه نقد خوبتان تشكر ميكنم و اميدوارم مطالب بيشتري در ابن باب از شما بخوانيم (756842) (moderator21)
 
Belgium
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۲۰:۱۷:۲۶
من شخصاً با فرمایشات شما موافقم. اما مشکل اینجاست که آقای روازاده اصولاً مبنای علمی پزشکی را قبول ندارد و آن را حاصل عقل ناقص انسان می‌داند و به همین خاطر می‌خواهد طب اسلامی را که منشاء الهی دارد جایگزین آن کند. حالا شما هزار استدلال از این نوع هم بکنید باز هم پاسخ ایشان همان است که بود و به همین دلیل هرگز گفتگو و تفاهمی ایجاد نمی‌شود. (756858) (moderator21)
 
هموطن
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۲۱:۴۳:۳۳
با سلام و تشکر فراوان از آقای دکتر احمد پور و مسئولین سایت آلف


بنده به دلیل توجه شخصی که به این مساله داشتم به مطب آقای روازاده در خیابان آذربایجان، نزدیک میدان توحید رفتم. ساختمان مسکونی در این منطقه به صورت رایگان به ایشان اختصاص داده شده است و در داخل حیاط پر است از مردم بی پناهی که غالبا از شهرستان به امید درمان آمده اند. طبقه اول این ساختمان چندین اتاق دارد و در ابتدا مبلغ 70 هزار تومان ویزیت از مردم می گیرند. بعد از آنکه نوبت فر برسد برای ویزیت اولیه به اتاقی می روند که سه پزشک و یک پرستار نشسته اند. هر کدام مشغول صحبت با یبماری هستند. معمولا بیماران سابقه و پرونده پزکشی و داروهای مصرفی خود را به همراه دارند. برای این افراد نسخه ای می نویسند که بایستی از یکی از عطاری های میدان توحید گرفت. بعلاوه این رسم است که معمولا در مراجعه اول بیماران آقای روا زاده را نمی بینند و به همین ویزیت ابتدایی تمام می شود به نحوی که بیمار احساس نیاز در وی ایجاد می شود تا یک بار دیگر نیز حتما بیاید و به هر نحوی ملاقات مستقیمی با ایشان داشته باشند. بعلاوه در همان ساختمان چند اتاق هست که برای حجامت تعبیه شده است.
متاسفانه عده ای از نا آگاهی مردم و ترکیب سفسطه آمیز اعتقادات و باورها مردم برای خود دکانی راه انداخته اند. واقعن لازم است افرادی که در زمینه بهداشت و سلامت جامعه مسئول هستند به صورت جدی وارد این مسائل شوند و با این حرکات برخورد شود.

مطالب غیر مستدل و بی اساسی که آقای روازداده بیان می کنند به صورت وسیعی در سطح کشور پخش می شود و دارای بازخورد زیادی است و تاثیر مهلکی بر سلامت جامعه دارد.
امیدوارم آگاهی بخشی شما موجب حرکتی عملی نیز شود. (756913) (moderator22)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۵:۴۳:۴۴
وزیر محترم بهداشت
سلام علیکم.
به عنوان یک ایرانی؛ از جناب دکتر روازاده در آدرس فوق‌الاشاره به دلیل دریافت حق ویزیت بالا و نیز ورود بلامدخل به حیطه پزشکی مستند به DVDهای موجود و در دسترس شکایت دارم.
لطفا با هماهنگی با نهادهای ذیربط نسبت به نقض حریم پزشکی توسط ایشان و توسعه خرافات و جهل‌پروری بویژه در مورد ادعاهای آشکارا نادرست ایشان در اسرع وقت تعقیب قضایی و حقوقی انجام و نسبت به رسیدگی به جرائم متعدد نامبرده اقدام لازم مبذول گردد.
رونوشت: مجلس محترم شورای اسلامی جهت اطلاع و پیگیری.
ریاست محترم قوه قضاییه جهت اطلاع و پیگیری
ریاست دولت جمهوری اسلامی جهت اطلاع و پیگیری. (757609) (moderator21)
 
منم هموطنم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۰۰:۲۴:۲۴
سلام هموطن
کمی کج بنشین و راست سخن بگو
لازم است خارج از این صحبت هایی که این دکتر گرامی به استاد دکتر روازاده نسبت دادن به شما مطالبی رو متذکر بشوم :
1- مطب دکتر روازاده از سال 78 که بنده با ایشان اشنا شدم در خیابان جمهوری نرسیده به کارگر قرار داشته است و نه خیابان آذربایجان و میدان توحید (این یعنی اینکه جنابعالی تا بحال به مطب ایشان نرفته اید و از روی غرض ورزی کانال های ماهواره افاضه فرموده اید .)
2-من که سلامتی خودم را به ایشان مدیونم و تا بحال چند باری افتخار ویزیت پیدا کردم بیشتر از 10000 تومان وجه رایج مملکت چیزی پرداخت نکرده ام(ایضا افاضه )
3-در مورد غالبا شهرستانی و به امید درمان به عرض برسانم اکثر مریض های ایشان کسانی هستند که علم پزشکی مدرن در درمان ایشان راه به جایی نبرده و پس از صرف هزینه های گزاف بیمارستانهای مدرن و امروزی به استاد مراجعه میکنند و الحمدالله درمان نیز میشوند .(سند اش هم خودم که درمان شدم و نمی خواهم به این دکتر و شما توهینی کنم چون شخصیت دکتر روازاده بسیار بالاتر است ولی حسادت و کم اطلاعی در گفتارتان موج میزند.)در ضمن بنده متولد تهران و بزرگ شده شمیران وتحصیل کرده و با علوم امروزی اشنا هستم و افتخار میکنم که با دکتر مراوده داشته ام .
امیدوارم همیشه در زندگی صداقت پیشه کنید (758054) (moderator21)
 
هموطن
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۷:۰۴:۰۴
سلام هموطن عزیز
شما درست می فرمایید. مطب ایشان در خیابان جمهوری نزدیک میدان توحید است. اشتباه از من بود.
اما بنده نیازی به دروغ گفتن ندارم و به این مکان رفته ام. ممنون از تصحیحتان.
در ضمن وقتی علوم جدید نمی تواند مشکلی را حل کند دلیل نمی شود مردم به خرافات روی آورند. صحبت های اقای روازاده اظهر من الشمس است برای داوری. مشکل اینجاست که افرادی که در این حوزه صاحب نظر هستند و بیشتر از آنها مسئولین در حوزه سلامت کشور نسبت به درستی و نادرستی ادعاهای ایشان واکنشی نشان نمی دهند و امثال من و شما در سایت ها به جر و بحث می پردازیم. امیدوارم حرکتی ایجاد شود و آقای روازاده ادعاهای خود را در عرصه علم و مناظره با همکارن خود ثابت کند ما هم خوشحال می شویم.
خیلی هم خوشحال شدم کسالت جنابعالی برطرف شده است. انشاء الله همه بیمارن شفا یابند.
محل تولد شما و تحصیلاتتان هم به بنده مربوط نیست. در مملکت انسان تحصیل کرده الحمدلله بسیار است. شما و بنده هم یکی از آنها.
ممنون از اطلاع رسانی شما (759023) (moderator22)
 
arshia
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۲۳:۰۲:۱۰
با سلام

تا اونجا که من دیدم و مریضایی که پیششون رفتن رو دیدم شاید یه سری از حرفاشون درست نباشه اما کلیت حرفاشون درسته اینیکه شما نوشتین شاید به نظر خودتون کاملا درست باشه خوب اگه میخواین اثبات کنین که نظرتون درسته یه مناظره علمی با ایشون بذارین تا معلوم بشه چه کسی درست میگه (756971) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۷:۰۵
همین مناظره مکتوب بهتر می باشد زیرا که ماندگارتر است و طرف هم نمی تواند سخنان خودرا تکذیب کند. در مناظره شفاهی امکان سفسطه و جوسازی بیشتر می باشد.ایشان هم می توانند جواب این انتقادها را برای سایت الف بفرستند تا منتشر گردد. (757349) (moderator21)
 
مهدی
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۲۳:۳۷:۰۱
با تشکر، واقعا بحث جالب و دلسوزانه ای بود. بنده پزشک هستم و هر بار بعد از شنیدن سخنان این آقا چندین روز ناراحتم!

یک سوال هم از سایت الف، چطور می شود مطالبی مثل نقد آقای دکتر احمدپور برای شما ارسال کرد؟ متاسفانه به پیغام من در قسمت ارتباط با ما پاسخی داده نشد (756993) (moderator21)
 
seyyed kamran
Germany
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۰:۲۱:۳۰
اتفاقاً ايشان خيلی هم علمی استناد ميكند حالا شما درك صحيحی از علم طب اسلامی نداريد تقصير خودتان هست (757036) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۳:۰۷:۱۹
آسید کامران

علمی یعنی چی؟



می خوام بدونم از منظر اون علمی که شما علم می دونید

اینکه بگیم فروس سولفات یون آهن نیست بلکه ملکول آهن است در کجای علم قرار می گیرد؟




وقتی کلی نقدش می کنن
پرستندگانش میان می گن اگه راست میگی جواب حرفهاش رو بطور مشخص بگو

وقتی حرفهاش رو یکی یکی و بطور جزء به جزء بحث می کنند میان میگن حالا این یکی اشکال داشته ولی کلیت حرفهاش درسته


سعدی خیلی خوب گفته روحش شاد:

آن کس که راه دارد و بی راهه می رود
بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش



یا


چندین چراغ دارد و بیراهه می رود
بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش (757129) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۲:۴۳
خب شما که درک و بصیرت طب اسلامی دارید، به جای شعار دادن،جواب انتقادها را منطقی می گفتی! (757344) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۰:۵۹:۵۵
با تشکر از آقای روازاده که مارو از این کسالت در میارن
صحبتهای ایشونو راجع به آدامس ودرخت کاج شنیدیم جالب بود (757070) (moderator21)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۲:۰۰:۰۸
پس شما اگه صحبتها ایشون درباره مرغ را بشنوین چی می گین
صحبتهاشون درباره مرغ یکی از شاهکارهای علمی تخیلی مذهبیه!

در همین حد بگم که ایشون می فرمایند:
در قدیم حیونی به اسم مرغ نبوده! کسی مرغ نمی خورده! غاز, اردک,
" دقت کنید ---->خروس! ", کبک و.. می خوردیم! مرغ اصلا وجود نداشته!

حالا سوال اون خروسهایی که شما می خوردین از کجا میامدن؟ (757104) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۱:۳۱:۲۶
خب خلاصه اش را می گفتی تا ما هم شارژ شویم! (757341) (moderator21)
 
دانشجوی دانشگاه شریف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۱:۰۴:۱۷
نقد دقیق و مستندی بود ممنون (757073) (moderator21)
 
Canada
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۳:۳۷:۲۷
عالیییییییییییییییییییییییییییییی بود. هم استفاده کردم هم کلی خندیدم. به این می گویند یک آموزش و خبررسانی عالی. دست شما درد نکند.
خدا قوت. (757133) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۹:۱۱:۰۵
حرف حق نافذ است مردم دنبال حق هستند هر چی زور بزنید نمی توانید ایشان (دکتر روازاده )را از قلب مردم بیرون کنید الحمدلله روز به روز هم بیشتر دارد به قلبها نفوذ می کند شما دلتان شور خودتان را می زند که دارد دکانتان تخته می شود پزشکان بی تعهد مردم را خوب مدتی چاپیدند و بدبخت کردند حالا خدا به وسیله ی دکتر روازاده تو دهنی بهشان زده زورشان گرفته بی خودی دست و پا نزنید مردم خودشان دارند عاقل می شوند و دوست و دشمن خود را تشخیص می دهند . من برای ایشان تبلیغ می کنم تا به یک نفر سخن رانی ایشان را می دهم مشتا قانه دنبال بقیه سخنرانی می آید و خودش هم می شود مبلغ ایشان این کارخداست به خاطر اخلاص ایشان است خداوند تعداد زیادی سرباز مجانی برای ایشان قرار داده است . (757205) (moderator21)
 
عسگری
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۱:۰۸:۴۲
من یک پزشک هستم. حدیث مربوط به نمک (مَثل أصحابي كالملح لايصلح طعامٌ إلّا به) از احادیث ضعیف و مجعول هست که تنها اهل سنت ان را به پیامبر نسبت داده اند زیرا اهل سنت معتقدند که تمام اصحاب پیامبر (یعنی حتی افرادی مانند معاویه و ابوسفیان) عدالت دارند و میتوان به گفته های انها اعتماد کرد و یکی از دلایل انها نیز همین حدیث ضعیف و مجعول هست.
همین که جناب روازاده در صحبتهاشون به این حدیث مجعول استناد کرده اند و اون رو به پیامبر اعظم نسبت داده اند و از اون هم چنین برداشت بی معنی داشته اند حالا حالاها باید به خدا و رسول الله جواب پس بدهند.البته امیدوارم که این از سطحی نگری ایشون منشا گرفته باشه و به خودشون بیان اما شما هم مراقب باش و ببین که سرباز مجانی چه کسی شده ای (758420) (moderator18)
 
حسين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۲:۰۳:۲۱
اتفاقا حديث مربوط به نمك بسيار مورد توجه علماي شيعه بوده و حتي برخي علمل اگر نمك بر سر سفره نبود، غذا را شروع نمي كردند. در ضمن در حال حاضر نمك دريا در كشورهاي پيشرفته بسيار تبليغ مي شود (758496) (moderator18)
 
عسگری
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۴:۲۲:۳۹
من نگفتم در مورد نمک و فواید ان در شیعه حدیثی وجود نداره بلکه من در مورد این حدیث (مَثل أصحابي كالملح لايصلح طعامٌ إلّا به) که جناب روازاده در سخنانشون به ان استناد کرده اند صحبت کردم. اگر شما در منابع شیعه دیدید که به این حدیث استناد شده لطفا بگید چون من در مورد حرفی که در مورد این حدیث زدم اطمینان دارم (758729) (moderator18)
 
رضا معناصری
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۹:۱۴:۳۰
راستی تخصص این دکتر در چه زمینه ای است؟فکر کنم از حکیم های قدیمی است (757208) (moderator21)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۲:۱۳:۵۸
جناب نویسنده ،شما که اینقدر اهل تحقیق و ورود به این دانش هستی چرا هیچ اعتراضی به مصرف گسترده شیر خشک در لبنیات کشور، مصرف روغنهای صنعتی و امثال این مسائل نمیکنی؟! خداوکیلی دکتر روازاده هیچی انجام نداده باشد این داستان طب شیمیایی را کمی به چالش کشانده است. (757398) (moderator21)
 
محزون
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۳:۴۲:۳۲
من خودم یک صادر کننده عمده گیاهان داروئی هستم سال گذشثه رفته بودم تهران مطب ایشان خودم دیدم که چطور اویشن ویا کمی نمک را چگونه با سوء استفاده از بد بختی مردم به صد برابر قیمت میفروشند جالب اینکه با برند اقای دکترروازاده کجا ه ستن مسئولین که این اقا با کلک وحقه بازی داره پول پارو میکنه البته وقتی رئیس جمهوردرمیادومیگه روغن دنبه بخورین تکلیف این اقا روشنه (757481) (moderator21)
 
احمد
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۴:۲۴:۴۶
با تشکر از آقای روازاده که ما را ازجهلی که در جهل بودیم بیدار کرد خداوند خفظت کنه و عمر با عزت به شما و خانواده تان دهد (757525) (moderator21)
 
علاقه مند به طب سنتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۵:۴۴:۵۱
جناب الف!
متاسفانه باید بگم از منطق مناسبی برخوردار نیستید. چه دلیلی دارد که نظرات کاملا مخالف را فقط منعکس میکنید. شما باید کاملا بیطرف برخورد کنید. نظر دیروز من که در انتها یک سوال کردم (چرایی عدم توجه به عسل در طب مدرن درحالی که بی چون و چرا قران آنرا شفا مطرح کرده است) چرا منتشر نشد؟!
مثل شما همچون کافرانی است که در صدر اسلام وقتی حقایق قرآنی مطرح میشد پنبه برگوش مینهادند تا نشنوند.
والعاقبت للتقوی (757610) (moderator21)
 
علاقه مند به طب سنتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۵:۵۰:۱۹
با عرض پوزش! چون اون موقع که نظر میدادم نظری درج نشده بود احتمال میدادم نظر اولم در ابتدا باشد. بعد با دقت که گشتم حالا دیدم نظرم منتشر شده. سپاسگذار و عذرخواهی (757621) (moderator21)
 
حاجی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۷:۱۲:۳۴
نمی دانم روازاده دکترای چی داره اگه هر دکتری هم باشه فکر کنم روش تحقیق نخونده
در مورد چایی میگفت چایی سمه توطئه انگلیس ها بوده 40 سال عمر آدم ها رو کم کرده به خر بوته چایی بدی نمیخوره توی اوکراین که چرنویل نیروگاه هسته ای منفجر شده بود چایی کاشتند تا سموم هوا رو جذب کنه توی حوض چایی بریزی ماهی ها میمیرن؟
جواب: شما به خر پیتزا بده نمیخوره؟ هر چی که خر نخوره که ملاک نیست
خود ماهی ها توی آب سالم میمیرن دیگه نیازی نیست چایی بریزی
توی اوکراین هم توتون کاشتند نه بوته چایی
شما که میگی چایی توطئه انگلیسی ها بوده خوب بیا توی همین ایران اسلامی و در آزمایشگاه های تخصصی چایی ازمایش کنید ببینید توطئه است یا خیر؟
اینی که میگی 40 سال عمر آدم ها رو کم کرده شما مگه ازمایش کردی؟
در این مورد باید یه تحقیق تجربی باشه 20 هزار نفر بیان از بدو تولد تا مرگ به دو قسمت 10 هزار تایی تقسیم شن به یه عده چایی بدن به عده دیگه چایی ندن بعدش ببینن کیا چند سال عمر میکنن؟ تازه با حذف عوامل مزاحم شاید نتیجه گرفت که احتمالا چایی چه تاثیرات مثبت یا منفی داره (757680) (moderator21)
 
مریم
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۷:۱۶:۳۲
شما که اسم خودتو گذاشتی دکتر اول تحقیق می کردی بعد حرف می زدی

واقعا دکترهای کلاسیک چه دشمنی با طب سنتی دارند. نکنه می ترسن کار و کاسبی شون تخته بشه. واقعا که دستتون با کارخانجات صنعتی توی یه کاسه هست. اونا مردم رو مریض می کنن و شما هم دارو می دین مردم رو مریض تر.

به کاربران محترم این سایت نه چندان بی طرف توصیه می کنم به لینک زیر برن و نتیجه تحقیقات کشورهای اروپایی رو هم در این طمینه ببینن. نه نتایجی که در بالا آمد و منبعش نیز معلوم نیست.
http://ravazadeh.ir/fa/news/9-news-sina/3842-1390-04-11-15-59-55.html


می دونم که مشرق نظرم رو چاپ نمی کنی (757687) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۲۳:۱۸:۴۸
بسم الله الرحمن الرحیم.پیامبر اسلام صل الله علیه واله وسلم فرمودند علم بیا موزید حتی در چین .یقینا درچین درس فقه و اصول دین نمی دهند بلکه علومی مثل طب و نجوم و...بوده است و اذ معصوم علیه السلام نقل است که فرزندان خود را متناسب زمان خود پرورش دهید.وعلم پزشکی یکی از مهمترین علومی است که برادران و خواهران ما الحمدلله باپیشرفت های عالی خود باعث افتخار ایران واسلام شدهاند که جای تقدیر و تشکر دارد وانشائ الله با زحماتی که دانشمندان ما در این دوره متحمل میشوند جای خالی بو علی سینا ها را در زمان حاضر پر خواهند کرد بلکه جایگاه بالاتری هم کسب خواهند کرد .هیچ اشکالی هم ندارد که به طب سنتی هم توجه داشته باشیم به عنوان مکمل درمان طب با علم روز ویا احتمالا برای پیشگیری از بعضی بیماریهایی که اثبات شده .اما به عنوان نمونه اتفاقی که برای من افتاد سم زدایی با نظر کار شناس طب سنتی بود که باعث ریزش موی سرم شد .ویا درمان کانسر یکی از بستگانم که متخصص جراح با وعده درمان مبلغ سه میلیون تومان زیر میزی وپنج میلیون تومان هزینه بیمارستان بنده خدا را پس ازسه روز راهی گورستان کرد .درهر دو رشته فرصت طلبی و سوئ استفاده از عدم اطلاع مردم وجود دارد و دم همه اطبائ با وجدان خدا محور گرم که زحمت می کشند به فکرخدمت به خلق خدا هستند البته با علم و اگاهی . (757990) (moderator21)
 
سلمان
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۰۱:۳۳:۳۹
1.اخیرا در یک مجله پزشکی خوندم پزشکان از موج جدید سرطان در ایران شکه شده اند و اعلام شده سونامی سرطان در ایران در راهه. آیا پزشکان طب جدید که با این اعداد سر خودشونو گرم کردند میتونند جلوی سرطان رو بگیرند.
2. نمکی که حضرت محمد هر شب با نان به عنوان شام میخوردند چه نمکی بود؟ آیا آن زمان هم ید و مواد شیمیایی به نمک اضافه میکردند؟
3.در حالی که غربی ها همه جوره مارو تحریم کردند چطور اکثر مواد غذایی و حیوانات خوراکی با نژاد اسرائیلی وارد کشور شده است.بوغلمون مرغ گردو و ..... همه نژاد اسرائیلی هستند و در اکثر مواد خوراکی دیگر نژاد اسرائیلی آن دارد جایگزین مواد موجود در ایران میشود آیا واقعا اسرائیل دلش برای ما سوخته؟
4.حرفی که دکتر روازاده در مورد نمک ،روغن و غیره میزنند مخصوص ایشان نیست بلکه همه پزشکان طب سنتی حرف ایشان را تایید میکنند. (758121) (moderator21)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۹:۰۰:۴۱
دوست بزرگوار، سلمان خان عزیزم. سلام
پیامبر گرامی اسلام در بیش از یک‌هزار و چهارصد سال پیش؛ قطعا در سر سفره خویش نمک یددار کارخانه ... در اختیارش نبوده است.
البته با همین رویه:
نبی اکرم(ص) هرگز به هواپیما سوار نشدند!
ایشان هرگز از یوزی و کلاشینکف گرفته تا هواپیمای جنگی و زیردریایی اتمی هم نداشتند.
ایشان هرگز در خانه خویش تلویزیون نگاه نکردند. به اینترنت کانکت نشدند. و ... .

آیا این شیوه استدلال برای مقبول بودن یا نبودن را می‌پذیرید؟ یا این شیوه استدلال را تنها "برای گفتن چیزی که گفته‌باشید" مطرح نموده و خود این استدلال را چوبین می‌ دانید؟
تندرستی و شادی شما آرزوی من. (759202) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۰۸:۵۶:۳۹
بدین وسیله از مسئولین محترم دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که با دقت و دلسوزی موضوع نمک دریا را پیگیری نموده و به موقع اطلاع رسانی نموده اند تشکر و قدردانی می نماییم. نمک دریای اصل و سالم توسط آقای دکتر روازاده معرفی و عرضه شد و با استقبال بی نظیر مردم و اساتید و آگاهان عرصه تغذیه قرار گرفت. آنالیز این نمک در دانشکده شیمی دانشگاه تهران انجام شد و همچنین این نمک جهت آنالیز به دو آزمایشگاه معتبر در کشور ایتالیا فرستاده شد و مورد آنالیز قرار گرفت که نتایج این آنالیزها در ذیل در دسترس همگان می باشد.

بعد از استقبال چشمگیر مردم برخی از سودجویان شیطان صفت بدون توجه به اهمیت نمک در تأمین سلامت افراد جامعه اقدام به عرضه ترکیبات ناسالم و آلوده تحت نام نمک دریا نموده اند بعد از این جریان موسسه اپژوهشی درمانی احیای طب جامع ایرانیان با اطلاع رسانی وسیع مشخصات نمک دریای سالم را به اطلاع عموم رساند و اقدام لازم جهت حک نام دکتر روازاده به رنگ قرمز و به شکل کاملاً واضح روی کیسه های نمک مورد تأیید ایشان صورت گرفت. این اقدام نشان از پاسخگویی و مسئولیت پذیری کامل ایشان در قبال نمک های عرضه شده مورد تأیید خود دارد و با این کار نشان دادند که حاضرند در هر مرجع قانونی با مدارک و مستندات کاملاً علمی پاسخگوی سئوالات پیرامون نمک مورد تأیید خود باشند.

ضمن تشکر مجدد از وزارت بهداشت و رسانه ملی که این اطلاع رسانی را انجام دادند، درخواست ما از دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت این است که به ترکیباتی که تحت عنوان نمک دریا از خارج کشور وارد شده و در داروخانه ها عرضه می شود نیز نظارت داشته باشند و به صرف داشتن یک برند یا نام شرکت اکتفا نکنند. چون طبق آنالیزهایی که ما روی برخی از این نمک ها انجام داده ایم مصرف آنها بدون خطر نمی باشد و مصرانه از مسئولین محترم وزارت بهداشت درخواست می کنیم همه نمک های دریای موجود در بازار را بررسی نموده و با متخلفانی که با عرضه ترکیبات ناسالم به این نام سلامت جامعه را به خطر می اندازند برخورد جدی و سریع انجام شود.

با حک نام دکتر روازاده بر روی کیسه های نمک هر سود جویی بخواهد نمکی قلابی را با این نام وارد بازار کند، کاملاً قابل شناسایی خواهد بود و دکتر روازاده و همکارانشان در اسرع وقت پیگری قانونی انجام داده و برخورد قانونی با این گونه خاطیان خواهند داشت.

در آخر مجدداً متذکر می شویم که نمک طعام سالم چنانچه در آنالیزهای پیوست شده آمده است یکی از منابع مهم ریزمغذی های ارزشمندی چون کلسیم، منیزیم و پتایسم است. ولی در روند تصفیه نمک در واقع این ریز مغذی ها از نمک تجزیه شده و فقط کلرور سدیم باقی می ماند و ریز مغذی های آن به قیمت بسیار ناچیز صادر می‌شود. نمک جایگاه مهمی در سلامت افراد و اصلاح غذای انسان دارد و شایسته است که همگان در راستای اصلاح بهبود تغذیه جامعه گام های مفید برداریم.





آنالیز نمک دریای مورد تایید دکتر روازاده در ایتالیا: (758246) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۱:۰۵:۰۴
با سلام.
تا اونجایی که من می دونم و با یک جستجوی ساده در اینترنت هم اثبات می شه وزارت بهداشت چندین بار در اطلاعیه های مختلف به مردم توصیه کرده که نمک دریا مصرف نکنن چون هم یدش پایینه هم آلودگی جیوه و آرسنیک زیاد دارده.
در نقد بالا هم مهم ترین ایرادی که گرفته شده و شما بهش جواب ندادید اینه که ید نمک دریا خیلی پایینه.از کل یادداشت شما هم می شه برداشت کرد که دکتر روازاده داره تجارت می کنه و حتی در این تجارت حاضر نیست که هیچ شریکی وارد بازار بشه. بهتره به جای این اقدامات بیهوده خود ایشان پاسخ نقد رو بفرستن به سایت الف و به ایراداتی که وارد شده جواب بدن و اطلاعات غلطی که درباره ی ید کشورهای اروپایی دادن رو اثبات کنن که غلط نیست. در ضمن صرف اینکه شما مقداری نمک بفرستید به آزمایشگاه دلیل صدق گفته ی شما نمی شه چون برای اثبات علمی چیزی نیاز به تحقیقات دانشگاهی مفصل هست نه اینکه هر کسی یه مشت نمک بفرسته فلان آزمایشگاه تو ایتالیا بعد چندین تن نمک بفرسته تو بازار. (758417) (moderator18)
 
مهدی حسینی کیا سری
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۰۹:۰۹:۴۲
خداییش بیماریه من را خوب کرد 10سال به هر پزشکی که فکر کنید مراجعه کردم درمان نشدم اما با 2جلسه مراجعه خوب شدم ،ممنونتم خدا متشکرم دکتر (758262) (moderator18)
 
بختیاری
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۰:۰۲:۵۳
با سلام
ما مرتبا نباید در هر موضوعی بگوییم : در تمام دنیا چنین است و چنان است
اگر بخواهیم برای حل یک مشکل از راه حلهای غربی بهره بگیریم که دیگر ما احتیاج به دانشمند و محقق نداریم.هر مشکلی بنا به موقعیت زمانی و مکانی راه حل مناسب خود را داراست.
قضیه بیماریها و درمان آنها با روشهای نوین هم همینگونه است.
در طب نوین (حداقل در مواردی که ما در برخورد پزشکان با بیماران میبینیم) چیزی که اصلا به آن توجه نمیشود گرفتن شرح حال کامل بیمار است.
(دقیقا شبیه سوالات ریاضی که فهمیدن سوال نیمی از راه حل آن است )
امروزه به محض ورود یک بیمار به مطب پزشک بدون گرفتن شرح حال کامل بیمار لیستی از انواع آزمایش و اسکن و MRI و... به او داده میشود.
آیا نمیشود با کمی رجوع به طب سنتی و مکمل (آمیزه ای از سنت و مدرنیسم) درمان بیماری را با روش بهتر و هزینه و استرس کمتر انجام داد؟
دعوا بر سر ید نمک بسیار بسیار جزئی تر از اصل قضیه میباشد که در این مقاله کمترین توجهی به آن نشده است.
همسر بنده بخاطر بیماری به 6 پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کرد و با 6 تشخیص متفاوت مواجه شدیم ولی با یک مراجعه به پزشک متخصص که طب سنتی را نیز بکارگرفته درمان قطعی صورت گرفت چون ایشان حدود 20 دقیقه شرح حال بیمار را با تمام جزئیات گرفته و متوجه بیماری شدند.
ولی اکثر پزشکان به دلیل کمتر کردن زمان ویزیت و بیشتر شدن تعداد بیمار و درآمد بیشتر از این اصل مهم غفلت میکنند.
امیدوارو جامعه پزشکی کشور با یک برنامه مدون در جهت پیشرفت سطح سلامت و درمان جامعه و تلفیق طب نوین و سنتی موفقیتهای در خور جامعه ایرانی را بدست بیاورد. (758334) (moderator18)
 
امیر رضا
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۳:۵۹:۱۴
ببخشید یه سئوال دارم !این اجداد ما از کجا ید می آوردند میریختند تو نمکشون تا کمبود ید نداشته باشن !یا همشون کمبود ید داشتن ولی بی خبر بودن
از نظرات بالا مشخصه همه نظرات صفر و یکه همه یا میگن روازاده درست میگه یا میگن بی سواده هیچکس نظر میانه و مستقل نداره
به نظر من این مباحث بصورت مناظره علمی قابل نقده نه روی سایت بدون حضور طرفین تازه اینقدر هم چاله میدونی ؟
در کل به کسانی که میخوان منفی بدن بگم طب جدید دارای معایب بزرگی بوده که باعث هجوم جامعه به طب سنتی شده و لطفا اتهام بی سوادی و خرافی بودن را به کل جامعه بسط ندید همه میدونن تا امکان داره باید با مواد طبیعی از امراض جلوگیری کرد تا مجبور نشیم با مواد شیمیایی خودمونو درمان کنیم (758689) (moderator18)
 
حکیم باشی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۶:۱۵:۳۷
هر فردی در کار خود اشتباهاتی دارد که البته در مورد دکتر روازاده نیازمند بررسی بیشتر است اما اینکه ایشان اطلاعاتی حیاتی در مورد کشتار پزشکان طب جدید در اختیار مردم قرار میدهند و فی الواقع درست هم هست جای شک و شبهه ای نیست آخر بفرمایید چطور میشود دو نفر با مزاجهای متفاوت یک جور دارو مصرف کنند.ممکن است مصرف شیرمثلا برای فردی خوب باشد و برای فردی دیگر باعث بروز سنگ کلیه شود که این عین واقعیت است. (758939) (moderator18)
 
حسین
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۰۰:۳۴:۴۱
در تکمیل سخنان این دوست عزیز باید بگویم به عنوان مثال طب جدید سیر را یک کاهنده مناسب برای فشار خون به حساب می اورد و حتی قرص سیر نیز امروزه توسط کارخانه های داروسازی تولید می شود. ولی من خودم با وجود فشار بالا هر موقع سیر می خوردم به شدت حالم بد می شد و واقعا احساس خفگی و فشار بالا می کردم و مدتها در حیرت بودم که چرا سیر برای من بد است ولی بعدا با آشنایی با طب سنتی متوجه شدم که سیر برای افراد با طبع سرد بسیار مناسب و برای افراد با طبع گرم یک سم کشنده است. ولی حالا شما به من بگویید چند نفر از این پزشکان جدید این مطلب واضح و مسلم را قبول دارند؟ من می گویم هیچ کدام زیرا چشم همه آنها به دهان پزشکان غربی دوخته شده تا ببینند آنها چه می گویند بعد عمل کنند. در صورتی که 1000 سال پیش ما شعری در زبان عامیانه داشتیم که می گفت :اگر دارای طبع گرم باشی/ اگر سیری خوری از هم بپاشی (759621) (moderator18)
 
رامین
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۹:۵۶:۱۶
افسوس و دریغ بر کشور نازنین ما و مردمان مهربانش که چوب حراج بر تندرستی آن به دست دکتر! روازاده ها زده میشود...دشمنی با دانش های جدید و دوستی چشم بسته با سنت مانند سیلابی پلشت راه به پزشکی باز کرده است و دیر نیست که دکتر! روازاده تازه ای در ریاضیات و مکانیک یافت شود و مثلا در طراحی موتور درونسوز بخواهد با تکیه بر فلان حدیث جعلی یا فلان داستان اسطوره ای در یونان پیستون را ثابت و سیلندر را متحرک کند! (759294) (moderator22)
 
الياس ملكي
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۶:۳۸:۰۶
بنظرم بنيان ان مقاله ايراد دارد
چون روازاده ميگه : قرار نيست ما با نمك به مردم يد بدهيم ! بلكه مواد غذاي ديگر مثل سبزيجات ، پونه كوهي ، ماهيان آب شور سرشار از يدند .
ضمنا بنده امتحان كرده ام . نمك در جلوگيري از فساد دندان و بوي بد دهان و همچنين غرغره كردن آن در رفع گلودرد و سرماخوردگي بسيار موثر است .
البته روازاده هم غلط زياد داره . (760628) (moderator22)
 
حسين پور
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۰:۵۳:۱۳
موافقم (761284) (moderator22)
 
پريسا
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۷:۵۰:۰۸
سلام.اي بابا پدر صلواتي شما هم كپي كرديد.يعني از مقالات به اصطلاح علمي اجنبي ها كپي برداري كرديد. يعني بدون اينكه به مغزتان كمترين زحمتي بديد و تامل كنيد.اما خنديديم.هر كاري كنيد چند سال بعد امثال شما دارند ببخشيد من خودم قشر فرهيخته ام قصد جسارت ندارم اما داريد غاز مي چرونيد.
زنده باد دكتر روازاده و طب سنتي (760730) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۱۱:۵۸:۵۴
این همه نقد و نظر و لایک برای چیست؟ یک سخن گفته شده با نقد علمی بررسی شده اگر به آیه لا تقف ما لیس لک به علم نظر داشتیم نه تایید می کردیم و نه رد چند درصد از این افرادی که نظر دادند شیمی یا علوم تغذیه خوانده اند؟
مرجع ها را نگاه کنید: مادر بزرگ من. لینک به سایت...

این درد بزرگی ست که در جامعه مدعی اسلامی بودن افراد بدون مستند علمی وارد یک بحث علمی می شوند متاسفانه خریدار هم دارند. (761990) (moderator22)
 
يك مادر
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۱۵:۲۹:۲۵
سلام.خيلي وقت بود كه از طب سنتي مي شنيدم و علاقمند هم شدم.تا اينكه با سايتهايي آشنا شدم كه از دكتر روازاده نقد مي كردند خيلي كنجكاو شدم كه ايشون كي هستند وارد سايت ايشون شدم و مطالبشون رو خوندم به خاطر بچه كوچكم نمي توانستم فايلهاي سخنراني اش را سيو كنم.همسري شبها اين كار رو مي كرد.سخنراني اول رو گوش دادم جرقه اي در ذهنم شد ديگه معتاد حرفها و مرام استاد شده بوديم هر صبح به اميد اينكه سخنراني جديدي از استاد را بشنوم بيدار مي شدم.استاد خيلي عالي و منطقي صبحت مي كنن.به نظر شما هر چقدر هم غلط باشند من چند مورد از نسخه هاشون انجام دادم و نتيجه گرفتم.يكي اسفند كه وقتي بچه ها اسهال مي شوند يكي هم استفاده عسل در گوش به هنگام عفونتش.الان هم هم خودم و هم همسري و بچه هام حجامت بهاري كرديم.
خلاصه كنم وقتي هزينه اي نمي پردازم وقتي بچه هام رو موقع اسهال موش آزمايشگاهي دكتران به اصطلاح متمدن نكردم و جيبم خالي نمي شود و توي بيمارستانها و آزمايشگاها الاف نيستيم وقتي گوش دردم بلافاصله خوب شد وقتي......
آيا دليلي هم باز براي رد ايشون مي توانم داشته باشم.شما بگوييد.
مگر ايشون چي مي گن جز اينكه نمي خوان اينقدر مطب پزشكان و بيمارستانها مملو از بيماراني باشند كه شايد زودتر معالجه شوند هي مي روند و مي ايند و جز مسكن چيزي به آنها تجويز نمي شود فقط نام قرصها فرق كرده.البته بنده خدا توي صحبتهاشون گفته اند اجباري در اين كار نيست فقط 10 سال بعد بقيه پشيمان مي شوند.
مگر وقتي مي گويد فست فود نخوريد يا فلان سس و ...
نمي دانم چرا الان پزشكان البته برخي كاسه داغ تر از آش مي شوند.
شايد آينده پولي خود را در خطر مي بينند.اما چه بر سر سوگندنامه پزشكي خواهد آمد.متاسفم بر شما و كساني كه طرز فكري مانند شما را دارند.
انشالله مورد هدايت حضرت حق واقع شويد. (762488) (moderator18)
 
محمد حسن
۱۳۹۱-۰۲-۱۲ ۱۲:۱۷:۳۷
سلام
هم آقای عباسی و هم امثال روازاده ها حرف های درست و غلطی زدند ! ما باید انسانها رو در حد سوادشون بپذیریم و قبول کنیم. همان طور که میبینید اظهار نظر ها اکثرا چکشی و با نفی کامل موافقان یا مخالفان آمده، که این انسانی و اخلاقی نیست.
مشکل ما اینه که یه نفر رو یا قبول داریم یا نداریم نمیشه فکر کنیم و ببینیم فلان حرف درسته و فلان حرفش نادرست.
اماخود این آقایون هم به محض اینکه میبینن مثلا 400 -500 نفر برای شنیدن حرفای اونا جمع شدن از خود بی خود میشن و غاطی حرفای درست اجتهادات آنی علمی خودشون هم اضافه میکنن! (764072) (moderator18)
 
یکی از شاگردان آقای دکتر روازاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۹ ۰۶:۰۰:۳۸
مسئولین محترم سایت الف: لازم به ذکر است این توضیحات را در بخش ارسال نظرات مطلبی تحت عنوان "تاملی بر گفتگوی پزشكان طب سنتي و مدرن" نیز ثبت کردم که نمایش نیز داده شد ولی با توجه به اینکه آن مطلب و نظرات ارسالی از سایت حذف گردید، جهت آگاهی خوانندگان محترم در بخش ارسال نظرات این مطلب نیز نسبت به درج مجدد آن موارد اقدام نمودم تا در ذیل نظرات این مطلب نقل قول آقای دکتر روازاده درج گردد:

با سلام و احترام
بنده یکی از شاگردان آقای دکتر روازاده هستم ایشان هرگز منکر طب جدید و استفاده از فن آوری های نوین آن نیست بلکه اعتقاد به طب جامع دارد طبی که تلفیق شده از طب اسلامی – سنتی و طب نوین است و مطلب ذیل قسمتی از یکی از مصاحبه های ایشان است که عیناً جهت استحضار خوانندگان محترم درج می نمایم:
"من نظرم این است که اگر ما در احیای طب مسلمانان خوب عمل کنیم و موفق بشویم، می توانیم یک مجموعه ای از دانش و یافته ها را با طب جدید در کنار هم قرار بدهیم و به یک طب جامع دست یابیم، آن وقت می توانیم ادعا کنیم که طب جدید دنباله رو طب قدیم است. یعنی با کمک و استفاده از یافته ها و فن آوری های نوین آن چیزی را که ما از طب قدیم داشتیم بهتر خودش را نمایان خواهد کرد اما به این شکل که طب جدید مطرح است، چون ریشه دار نیست و در درمانهایش موفق نیست، همین عدم موفقیت باعث از بین رفتنش خواهد شد و این موجبات تأسف خواهد شد."
ضمناً وقتی این مطلب را خواندم، از آقای دکتر روازاده درخواست کردم تا نسبت به پاسخ دهی به آن مطلب اقدام نمایند که در این زمینه موارد ذیل را به نقل قول از ایشان اعلام می نمایم:
1- ایشان مطلب ارائه شده را احساسی توصیف نمودند و گفتند اگر در جایی نقد و مطلبی علمی بیان گردد با کمال میل حاضر به پاسخ دهی خواهند بود.
2- ایشان تاکید داشتند ما مخالف نمک تصفیه شده حاوی ید طبیعی نیستیم ولی متاسفانه چیزی که در بازار وجود دارد نمک تجزیه شده به همراه ید شیمیایی است نه نمک تصفیه شده و ید طبیعی.
منظور از تصفیه نمک، شستشوی نمک در چند مرحله برای گرفتن خاک، فلزات سنگین و مواد ناسالم می باشد و نمک دریای مورد تاکید ما نیز بعد از حذف مواد زائد عرضه می شود ولی در نمک های موجود در بازار که به اسم نمک تصفیه شده حاوی ید شیمیایی عرضه می شوند، نمک تجزیه می گردد و تنها حاوی سدیم(Na) و کلر(Cl) می باشد و سپس ید شیمیایی به آن اضافه می شود.
3- صحبت ما این است که همه افراد به یک اندازه به ید نیاز ندارند و فردی که کمبود ید ندارد با مصرف ید شیمیایی اضافه شده به نمک تجزیه شده دچار مشکل می گردد چرا که این ید شیمیایی دفع نمی شود، ضمناً لازم نیست تمام نیاز ید بدن از طریق مصرف نمک برطرف شود و دیگر مواد غذایی نیز همچون ماهی، میگو و کلم نیز حاوی ید هستند.
4- یدهای شیمیایی اضافه شده به نمکهای تجزیه شده می پرد و باید نمک در ظرف دربسته نگهداری شوند ولی ید طبیعی اینگونه نیست. افرادی که تفاوتی بین مصرف ید طبیعی و شیمایی قائل نستند مانند آن است که بین پای مصنوعی و طبیعی فرقی قائل نباشند.
5- نمکهای دریا در کشورهای اروپایی چندین برابر قیمت عرضه می شود و تحقیقات علمی در زمینه مزایای این نمک ها در دانشگاه تهران انجام شده که نتایج موجود است.
6- سالهای سال کتابهای ابن سینا در دنیا تدریس می شدند و مورد بهره برداری قرار می گرفته است و اینکه شما تمام مطالب طب سنتی را با یک چوب برانید و زیر سوال ببرید و آن را مزخرفات و خرافات بدانید با اینکه خود شما هیچ یک از آنها را آزمایش نکرده اید، ای بسا آن چیزی که به ذهن شما مزخرف می باشد در عمل خواصی داشته باشد که شما نمی دانید. بنابراین همانگونه که لازمه پذیرفتن این حرفها از نظر شما کار علمی و آزمایشگاهی مطلبد، رد کردن آنها نیز کار علمی و آزمایشگاهی لازم دارد.
خیلی از مطالب است که بشر امروزشاید به فکرش نیز خطور نکند که خواصی داشته باشد ولی تجربه ای باشد که گذشتگان کرده باشند لذا برای رد کردن و اینگونه نقد کردن و تمام مطالب را با یک چوب راندن لازم است که به صورت تجربه شده و آزمایش شده عمل شود.
7- اگر روی مضمون و یا سندیت احدایث نقل شده نیز سوالی وجود دارد بهتر است با طرح سوال از مراکز معتبر دینی و یا دفاتر مراجع محترم تقلید نسبت به رفع ابهام و شبهات اقدام نمود. خوشبختانه سایتهای این مراکز و دفاتر به وفور در اینترنت در اختیار کاربران می باشد.
به طور مثال در خصوص حدیثی درباره استفاده از واجبی که در سخنرانی مان به آن اشاره شده بود، توسط یکی از کاربران سایت مرکز ملی پاسخ ‌گویی به سؤالات دینی، سوالی مطرح گردیده که پاسخ آن به آدرس http://www.pasokhgoo.ir/node/49450 در سایت مذکور درج گردیده است. (773788) (moderator18)
 
دلسوز ایران
۱۳۹۱-۰۲-۲۶ ۰۶:۱۷:۵۹
آقای دکتر روازاده هر چه بگیرد اگر نمک را به خدا تومان بفروشد خونبهایش نشده است کسی که با چای روغن شکر داروهای شیمیایی و...مبارزه کند باید جان شریف خویش برکف نهد و به میدان مبارزه پای بگذارد(به یاد شهید مرحوم علی اکبر سقا باشی -مولف ماهنامه نجات از مرگ مصنوعی)
ایشان اگر فرهنگ استفاده نکردن از مواد شیمیایی را در جامعه ترویج می کنند
آیا این کم بهایی است!؟
فرضا که آقای دکتر روازاده غرض مادی دارد که ندارد راههای بهتری از بازی با جان خویش برای کسب در آمد وجود دارد .
و شما آقایان اطبا نمای... راه بهتری برای معروف شدن ندارید؟ که جان مذهب و ناموس ملت شریف ایران را هدف قرار می دهید اگر نمک ابجد 110 دارد چون ولایت است که در مسلمانی هیچ جایگزینی ندارد شما فرهنگ و اعتقاد را هدف قرار داده اید نه دکتر روازاده را به فرض که قصوراتی در کلام ایشان باشد.
امیدوارم مردم و اطبای شریف ایران ارزش چنین اقداماتی را بدون غرض و مرض بدانند و در گفتار و نوشتار خویش خدای را در نظر بگیرند و خواسته و نا خواسته جزء ایادی و امال یهود و نصارا قرار نگیرند و آب به آسیای آنان نریزند.والسلام (785041) (moderator18)
 
1213
۱۳۹۲-۰۷-۲۲ ۱۷:۲۱:۳۳
من نظرم اینه کم دکتر های امروزی بیشتر دنبال انند که دکانشان تخته نشود وگرنه میدانند در دنیای پزشکی چه دروغهای بزرگی به این مردم بیچاره گفته می شود (1717371) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۸-۲۸ ۲۳:۲۱:۴۷
به خدا باید قدر دکتر روازاده را بیشتر بدانید همه شما هایی که ضد ایشون حرف زدید در40 سالگی خواهید مرد (1784070) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۶:۲۲:۰۱
ما که از دکتر های امروز با علم غربی خیری ندیدیم همه باهم پیش به سوی طب سنتی در ضمن هر چه میکشیم از غرب است (1889430) (alef-6)
 
طاها
۱۳۹۲-۱۰-۱۸ ۲۱:۳۵:۴۳
سلام
شمام که بدون مدرک سند ععد گزاشتی آقای عزیر من تو سایت های معتبر آمریکا و وزارت بهداشت کلمبیا همچین عداد رقمایی که شما گزاشتین ندیدم اگه روازاده بدون دلیل گفته شمام همون کارو کردی وزارت بهداشت که همه نمکای تولیدی داخا از سپید دانه تا سبلان غیر استاندارد توصیف کرده (1896675) (alef-6)
 
انصاف
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۰۲:۰۳:۵۵
بنده بسیاری از کسانی را که از طب جدید نتیجه نگرفتند سراغ دارم که در بیماری های مختلف به توصیه های دکتر روازاده و یا شاگردانش عمل کرده اند و درمان شده اند . آخرین مورد آن یکی از اقوام نزدیکم بود که متخصصان قلب گفتند حتی 24 ساعت تاخیر در عمل جراحی او جایز نیست. اما هم اکنون نزدیک به 5 سال است با استفاده از زالو درمانی زندگی بسیار خوبی دارد.
مخالفان روا زاده دو دسته بیشتر نیستند:
1- کسانی که با توصیه های او درمورد منافع خودشان احساس خطر کرده اند.
2- نا آگاهانی که هنوز پزشکی غربی را با نقص های فراوان آن قبول دارند.

اگر مسئله جان هم باشد به جراحان اعتماد نکنید. خدا را شاهد می گیرم هنوز مراسم چهلم یکی از دوستان عزیزم نرسیده که به نصایحم عمل نکرد و خود را به جراحان قلب سپرد. همه پزشکان سود جو و خائن نیستند اما همه آنها سال ها در دامان غرب تربیت شده اند و نمی توان یک شبه آنها را متوجه اشتباهشان کرد. (1897038) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۰ ۲۰:۳۰:۳۷
هر دکتری نظری دارد (1899435) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۲-۱۸ ۰۰:۰۸:۴۳
من در مورد صحبت های آقای روازاده تحقیق کردم همه درست بود. من تا به امروز از جامعه پزشکان دروغگو تر و گرگ تر ندیدم. (2013134) (alef-10)
 
عرفانی
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۱۳:۲۲:۴۲
به روباه گفتند شاهدت کیه ؟ گفت دمم

این آقای نویسنده این صفحه که خودش رو پزشک محقق معرفی کرده تحقیقاتش روببینید از کجاست از همون کسانی که ما بهشون اعتماد نداریم چون صدها سال با ما دشمنند

ما روش ائمه و گذشتگان خودمون رو که منجر به عمر های بالا و با ارزش و سالم شده دنبال می کنیم و به انتقادات غیر منصفانه و بی منطق امثال اینها گوش نمی دهیم

من که از دکتر روازاده مطالب علمی و بر اساس برهان و منطق زیاد شنیدم البته منکر نیستم که نکاتی هم باید در صحبتهاش اصلاح بشه
انسان جایز الخطاست
اما به خاطر چند اشتباه کسی را نباید تخطئه کرد (2347585) (alef-3)
 
سینا
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۱۰:۵۳:۲۴
درود بر آقای دکتر روازاده
جالبه که این به اصطلاح نقد شما کاملا ادعاهای قوی و مستدل دکتر روازاده را اثبات کرد و پاسخ های شما که اساس آن آزمون و خطای علم جدید است و تا چندی دیگر تغییرات اساسی آن را شاهد خوهیم بود به توجیه و تخریب بیشتر شباهت داشت ...
موفقیت دکتر روازاده و طب سنتی را آرزو می کنیم (2461939) (alef-10)
 
درود بر انبيا و اوليا اولين مربيان طبابت بشر
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۰:۲۲:۳۱
سلام بر جويندگان حقيقت
يكي از الطاف خدا بر بنده ي ضعيفش اشنايي با طب حكيمانه اسلامي ايراني مون هست اينجانب سالها بخاطر يه سرماخوردگي به پزشكاي شيميايي متعارف رجوع كرده و قويترين انتي بيوتيك ها رو مصرف ميكردم تا حدي كه ضعف قواي جسماني و افت فشار بر بنده حاكم شد و ضمنا اثر انتي بيوتيك هاي قوي هم از بين رفته بود تا اينكه از طريق اساتيد طب سنتي ازجمله دكتر خيرانديش با طب مقدس و والاي اسلامي اشنا شدم و خدارو شكر تا امروز به دكتر مراجعه نكردم و بسيار كم و خفيف سرماخوردم و با چند دستور ساده طب اسلامي سريع بهبود پيدا كردم و ازين بابت بينهايت خداي حكيم افرين رو سپاسگذارم (2860556) (alef-13)
 
علاقمندطب سنتی
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۲۰:۴۱:۴۸
سلام و درود
بنده در شیراز زندگی میکنم و با مراجعه به درمانگاه طب سنتی درمانگاه مطهری بیماری یبوست دختر خردسالم و سرماخوردگی مدت دار خودم خوب شد. ما باید دنباله رو طب ایرانی اسلامی باشیم و همزمان به پزشکان مدرن هم احترام بگذاریم تو همه قشری هم خوب هست هم بد.......بشارت باد برا انان که سخن را میشنوند و از احسن ان پیروی میکنند قران کریم (2862951) (alef-10)
 
بياتي
۱۳۹۴-۰۲-۲۰ ۲۲:۴۶:۱۸
سلام به همه دوستداران طب اسلامي
بنده با استناد به صحبت هاي جناب روازاده نسبت به نمك مشكل چندين ساله ام حل شد و با استفاده از نمك درياچه اروميه و نمكهاي سنگي و با مصرف به اندازه ميلم توانستم بر مشكل كم حافظه بودن و تحمل ماندن در زير آفتاب فائق آيم
خداوند امثال حكيم روازاده ها را خير دهد هميشه دعا گويش هستم و به ديگران هم بسيار توصيه مي كنم همچنين استفاده هاي ديگري هم از صحبت هايش داشتم (2881367) (alef-13)
 
آذربویه
۱۳۹۴-۰۴-۲۵ ۲۳:۰۲:۴۴
خدا امثال حکیم روازاده رو بیامرزه و مورد مغفرت خودش قرار بده کم کم مردم می فهمند که چه چیزی درست هست و چه چیزی نادرست به لطف خدا چشم بینا برای انسان های با بصیرت باز هست
امیدوارم تو آینده بتونم جبران صحبت های دکتر روازاده رو بکنم
دوستان تحقیق و پژوهش تو دنیا حرف اول رو میزنه .....
در پناه حق (3049016) (alef-11)
 
حسینی
۱۳۹۴-۰۶-۲۲ ۱۰:۱۹:۳۲
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان هر کی قبول نداره بره امتحان کنه ،به حرف نیست که، خودتون امتحان کنید اینو برا کسایی میگم که واقعا میخوان بفهمن تاثیر داره یا نه،یا سی دیشو بخرین یا اصلا برین تو سایتش،فکر نمیکنم کسی حق داشته باشه بجای شما تصمیم بگیره،ببینید ،درسته ادما نباید فقط به عقل خودشون اکتفا کنن اما خدا تا اندازه ای بهمون قدرت تشخیص داده،به هر چیزی که براش بلوا بپا میشه شک کنین،ینی انقد حرفاش بده که زیر رگباره این حرفا باشه یا نه عده ای به عمد نمیخوان شما به سمت سلامتی پیش برین اینکه میگم به عمد دلیلش خیلی چیزاست اما شما کتاب خاطرات مستر همفر قسمت های اخر کتاب ( تو اینترنت بزنین خاطرات مستر همفر پی دی افش میاد )رو مطالعه کنین بعد ببینین حرف حساب دکتر روازاده چیه،بعد استدلال کنین بین دوران گذشته و الان و پیشرفت چشمگیر مریضی ها،کارمون به جایی رسیده که سرطانو تا ی جایی باور کردیم که براش بیمه گذاشتیم،اینا باید ادمو به فکر بندازه،امیدوارم همیشه سالم باشین اللهم
عجل لولیک الفرج (3183296) (alef-11)
 
فاطمه
۱۳۹۴-۰۷-۲۳ ۲۱:۴۵:۴۶
دو سال تمام سردرد داشتم و همه نوع دکتر و متخصص مغز و اعصاب و کوش و حلق و بینی و ... نظرات بی معنی و داروهای شیمیایی مخرب بهم دادن که عوارض جانبیش وحشتناک تر از درد اولیه ام بود. تا طب سنتی رو کشف کردم! خدا خیر بده دکترهای سنتی رو! مشکل سردردهای من از میگرن وحشتناک با یک کیسه دارو، شد سردی معده که با نخوردن و کم خوردن غذاهای سرد حل شد! دکتران مغز و اعصاب می تونن تشریف ببرن ددر! بعضی ها عادت دارن هر چی رو درک نمی کنن، نقد کنن! از رسوم وارداتی از غربه این رفتارها! بی علم، بی تحصیل، بی تجربه فقط حرف و حرف و حرف و اطاله کلام! (3263504) (alef-3)
 
مینا
۱۳۹۴-۰۸-۰۶ ۱۵:۲۸:۲۷
سلام .من هم مشکل اعصاب داشتم که با طب سنتی درمان شد.خاله خودمم پیش بهترین دکترا میرفت .بیچاره کلی پول دارو میداد.اگه میبینید مردم به مطبهای طب سنتی زیاد میرن به خاطر اینه که بیشتر دکترا پولکین و درمانو طول میدن که کارت به عمل بکشه یا هی ویزیت بشی.در مورد نمکم شما از کجا می دونی که نمکای تو بازار ضرر نداره و واقعا ید داره اونم تو کشور ما؟؟؟؟؟من هم نمک دریا استفاده میکنم هم این نمکایی که کارخونه ها تولید می کنن. کسیم مجبور نکردن که بخوره یا نخوره . تازه در مورد روغنم صدق میکنه. من خودم وقتی روغنای کارخونه ای می خورم حالت تهوع می گیرم ولی وقتی روغن ارده کنجد .زیتون و روغن محلی می خورم این مشکلو ندارم .بهتره همیشه باهم باشیم نه ضد همدیگه (3285277) (alef-13)
 
m
۱۳۹۴-۰۸-۰۷ ۱۰:۱۴:۱۳
زنده باد دکتر روازاده (3286282) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۱۱:۲۸:۲۶
سلام ما 4000سال طب سنتی را ظرف مدت چند سال کنار انداخته و به دامان طب جدید غرب رفتیم.جالب اینجاست حالا غرب هم متوجه اشتباهات خود شده و به گذشته طب خود رجوع کرده و ما هنوز در خواب و غفلت بسر می بریم.80 درصد مصرف نمک حال آمریکا را نمک دریا تشکیل می دهد آقای دکتر چرا برای آمریکاییها از مضرات نمک دریا صحبت نمی کنید. (3357038) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.