نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 280943
78درصد از شاغلان بخش صنایع غذایی بیکار شدند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۴۱
تعطیلی و رکود در بخش صنایع غذایی و آشامیدنی کشور در سال‌های تحریم بیش از باقی صنایع قابل مشاهده است به طوری که بیکاری ۷۸ درصد از شاغلان در این بخش از سال ۱۳۸۸ براساس پروانه‌های بهره‌برداری نشان از افت فعالیت‌های صنعت غذا در کشور دارد.

به گزارش تابناک، در سال ۱۳۸۸ تعداد شاغلان گروه صنایع غذایی و آشامیدنی ۲۲ هزار و ۳۰۷ نفر محاسبه شده است. این تعداد شاغل در سال بعد از آن با رشد ۷ درصدی به ۲۳ هزار و ۹۲۳ نفر رسید که با روزهای اوج این صنعت با ۲۶ هزار و ۶۲۸ نفر شاغل در سال ۱۳۸۶ فاصله دارد.

صنعت غذا اگرچه امروز نیز در سح تامین نیاز داخل در حال فعالیت است اما در زمان اوج بخش قابل توجهی از تولیدات صنایع غذایی به خارج از کشور صادر می‌شد.

با این حال از سال ۱۳۸۹ بخت از این صنایع روی برگرداند و کم کم بر تعداد تعطیلی‌ها و کم شدن ظرفیت‌های تولید اضافه شد به این ترتیب از سال ۱۳۸۹ به بعد تعداد شاغلان این بخش نیز کاهش پیدا کرد. در سال ۱۳۹۰ تعداد شاغلان به ۱۸ هزار و ۷۱۹ نفر رسید.

افت شدید نیروی کار در گروه غذایی نیز در سال ۱۳۹۱ اتفاق افتاد که تعداد شاغلان بیش از نصف یعنی ۶۴ درصد کاهش یافت و به ۶ هزار و ۷۳۴ نفر رسید. افراد شاغل در صنایع غذایی در سال ۱۳۹۲ نیز باز هم آب رفتند و تعدادشان به ۴ هزار و ۸۴۸ نفر رسید که وقتی این عدد را تعداد شاغلان سال ۱۳۸۸ مقایسه می کنیم ۱۷ هزار و ۴۵۹ نفر یا به عبارتی ۷۸ درصد کمتر شده است.

با توجه به اینکه جداول مرکز آمار نشان می‌دهد در این سال‌ها از سهم شاغلان بخش صنایع و کشاورزی کم شده و به بخش خدمات افزوده شده است، بخشی از فعالان صنعتی قاعدتا روی به فعالیت های خدماتی آورده اند اما به طور حتم نیز گروهی از این بیکار شده گان در مشاغل کاذب و زیرزمینی اشتغال پیدا کرده‌اند.
 
کلمات کلیدی : بیکاری
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۱۲:۳۸:۱۵
به این ترتیب از سال ۱۳۸۹ به بعد تعداد شاغلان این بخش نیز کاهش پیدا کرد.:::چه رابطه ای است بین آن با کاهش تورم ؟ (3019396) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.