نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 466226
هشدار قاضی دادگاه کیفری درباره پرونده یک قتل به مسئولان
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۱
 شرق: یک قاضی دادگاه کیفری استان تهران با اشاره به پرونده جوان مهندسی که مرتکب قتل شده‌ است، گفت از این جرائم در صورتی می‌توان پیشگیری کرد که وضعیت اشتغال در جامعه بهبود یابد. به گزارش خبرنگار ما، قاضی حسین اصغرزاده که چندی پیش جوانی مهندس را به اتهام قتل محاکمه و به قصاص محکوم کرد، گفت: مدتی پیش پرونده جوان تحصیل‌‌کرده‌ای که مهندس مکانیک بود، در شعبه هشت دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی شد. این پسر جوان که با مشکلات مالی مواجه بود و نتوانسته بود شغل مناسبی برای خود پیدا کند تصمیم گرفت با دوستش به سراغ دزدی از افراد ثروتمند برود و از این راه مشکلاتش را حل کند و پس از اینکه توانست کمی پول جمع کند، از کشور خارج شود و آنجا شغلی مناسب با تحصیلاتش پیدا کند. این جوان از طریق دزدی امرار معاش می‌کرد و در نهایت آخرین سرقتی که انجام داد منجر به قتل شد و به‌جای خروج از کشور به زندان افتاد و منتظر انجام حکم قصاصش است. 

حسین اصغرزاده، قاضی شعبه هشت دادگاه کیفری استان تهران، ادامه داد: این پرونده نیز مانند سایر پرونده‌ها تلخ بود، اما نکات درخور توجهی در آن نهفته بود که گوشزدکردن آن به مردم و مسئولان شاید باعث شود این‌گونه مسائل تکرار نشود یا کاهش پیدا کند. در این پرونده نوع سرقت و جنایت به‌گونه‌ای بود که می‌توانست منجر به قتل نشود. سارق اصلی که در نهایت قاتل شد، جوانی تحصیل‌کرده بود، آن هم در رشته‌های فنی. او توانسته بود در شرکت‌های موفق کار کند و طبق گفته‌های خودش در کار خودش متخصص بود و توانسته بود اعتماد مشتریان را جلب کند، اما کمی حقوق و مزایا و بیمه‌نبودن باعث شده که احساس کند به‌عنوان یک شهروند مشمول عدالت اجتماعی قرار نگرفته است و باید حقش را خودش از جامعه بگیرد. برای همین تصمیم به سرقت گرفت تا با به‌دست‌آوردن 200‌میلیون تومان بتواند از کشور خارج شود. این جوان بعد از شناسایی فردی که ظاهر ثروتمندی داشت، وارد پارکینگ خانه او شد و پس از اینکه از او سرقت کرد، برای اینکه شناسایی نشود او را به قتل رساند.

درخواست من به‌عنوان یک قاضی جنایی از مسئولان کشور این است که به‌جای دادن آمار درباره تعداد دانشگاهیان و تحصیل‌کرده‌های کشور به فکر اشتغال‌زایی برای این نیروهای متخصص باشند. هنگامی که یک جوان 20 الی 25 ساله دارای لیسانس، فوق‌لیسانس و دکترا را در جامعه رها می‌کنیم و به او شغل نمی‌دهیم و وضعیت روحی و روانی برای آنها می‌سازیم که این جوان به کمتر از مدیریت راضی نشود، نتایج خوبی در پی ندارد.  در پایان قاضی اصغرزاده به مردم توصیه کرد بیشتر مراقب باشند و گفت مردم باید گفته‌های پلیس را جدی بگیرند. هنگامی که پلیس به مردم تذکر می‌دهد «هنگامی که وارد پارکینگ می‌شوید، از بسته‌شدن کامل در مطمئن شوید بعد به خانه بروید»، باید این حرف‌ها را جدی گرفت. 
 
کلمات کلیدی : قتل، قاتل
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۷ ۱۰:۵۴:۳۱
مهندسی از لحاظ درآمد فاجعه است. آبروریزی است پیش خانواده. (4288211) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۰۷ ۱۶:۵۱:۰۶
شغل مهندسی در چند دهه پس از بازگشائی دانشگاهها همواره در بورس و رو به رشد بود چون صنعت، کشاورزی وتولید رو به رشد بود و نیاز به فارغ التحصیلان نیز فزاینده پس از بحران مالی سال های 90 به بعد و افزایش هزینه های تولید و قطع ارتباطات بین المللی و توقف پروژه های ملی عملا بسیاری از فعالیت های مهندسی و تولیدی در کشور متوقف و کاهش پیدا کرد در عوض فعالیت های خدماتی با سرعت بیشتری افزایش قیمت و بروز رسانی شدند و تمایل به فعالیت های خدماتی در بین متقاضیان رشته های دانشگاهی بیشتر شد. تنها راه چاره افزایش جذابیت های تولید است که دولت باید معافیت هائی برای تولید و شاغلین مهندسی ایجاد کند که منظور از دولت تمام قواست منجمله خود قوه قضائیه که باید قضات محترم نیز توجیه باشند که احکامی که به سادگی بر علیه یک تولید کننده صادر میکنند به تعطیلی مجموعه ها و ترس از ورود به تولید در جامعه ایجاد میکند. (4289186) (alef-11)
 
ا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۷ ۱۹:۰۸:۲۹
از این قاضی خوشم اومد
کاش همه مسئولان به فکر جوانان بودند (4289448) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.