نظر منتشر شده
۲۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 142126
غفوری فرد خبر بی اعتباری مدارک دانشگاه های انگلیس را تکذیب کرد
مدارک دانشگاه های انگلیس همچنان معتبر است
بخش خبری الف، 14 بهمن 90
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۳۲
دکتر حسن غفوری فرد در گفت و گویی با "الف" ضمن تکذیب خبر یک سایت خبری از قول خود درباره بی اعتبار شدن مدارک تحصیلی دانشگاه های انگلیس تاکید کرد این موضوع از ابتدا هم در دستور کار نبوده است.

به گزارش الف، عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: کسانی که هم اکنون در دانشگاه های انگلیس در هر مقطع تحصیلی دانشجو و مشغول تحصیل هستتند هیچ مشکلی نخواهند داشت و تا پایان درسشان می توانند از امتیازاتی که تاکنون دریافت می کردند استفاده کنند و درپایان هم مدرکشان مورد قبول داخل کشور خواهد بود.

وی در ادامه با بیان اینکه از یک ماه پیش ارتباط علمی با دانشگاه های انگلیس قطع شده است خاطر نشان کرد، بحث مطرح شده در اصل این بوده است که از این به بعد دولت هیچ امتیاز و تسهیلاتی مانند ارز دولتی و قوانین مربوط به خدمت سربازی و ... برای تحصیلات در انگلیس پرداخت نخواهد کرد. اگر چه کسانی که تمایل داشته باشند همچنان با هزینه شخصی به تحصیل در انگلیس ادامه دهند آنها نیز مدرک تحصیلی شان مورد تایید وزارت علوم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه اگر تاکنون کسی مشمول خدمت سربازی بود می توانست با پذیرش از دانشگاه های انگلیس از کشور خارج شود اما با تصویب این قانون دیگر حق چنین کاری را نخواهد داشت.

یادآوری می شود یکی از سایتها هفته گذشته از قول غفوری فرد اعلام کرده بود مدارک دانشگاه های انگلیس در ایران معتبر نخواهد بود . این خبر باعث نگرانی دانشجویان شاغل به تحصیل در انگلیس شده بود.
 
نادر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۲:۰۰:۴۳
بابا چقدر پنهان کاری؟؟!! این که دیگه سیاسی و امنیتی نیست، یعنی این سایت خبری شایعه ساز اسم نداره؟ یا گفتن اسمش به مصلحت نیست! (639286) (moderator1)
 
سلمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۲:۳۰:۴۹
سلام

من کاری با خبر شما ندارم، ولی انصافاً اگر دانشجویان ما در برخی از رشته ها در انگلیس درس نخوانند هیچ اتفاقی نمی افتد. درست است که انگلیس از قوی ترین کشورهای جهان در عرصه علمی است، اما علم و تدریس علم در انگلیس طبقه بندی شده است (یعنی هر موضوعی را به هر دانشجویی نمی دهند که کار کند). من خودم دانشجوی دکتری در ایران هستم و می بینم اساتیدی که از انگلیس فارغ التحصیل شده اند نسبت به باقی اساتید، مخصوصاً آنها که از آمریکا یا ژاپن آمده اند، سطح شان واقعاً پایین تر است.
به همین خاطر نظرم این است که قطع ارتباط با دانشگاههای انگلیس در برخی از رشته های دانشگاهی (تاکید می کنم بعضی از رشته ها چون از رشته های دیگر خبر ندارم) چیزی را از ما نمی گیرد، اما در مورد آمریکا واقعاً نظری برعکس دارم. (639330) (moderator1)
 
محمد
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۲۰:۳۳:۰۰
من در حد خودم گواهی می دهم به صحت نظر شما. هم از منظر تجربه ی تحصیل در دو دانشگاه ایران و یک پژوهشگاه، هم از منظر تجربه تحصیل در خود کشور انگلیس. اگر قرار بود دوباره انتخاب کنم میان کشورهای اروپایی، یقینا آلمان را بر انگلیس در حوزه ی فنی و مهندسی و حتی علوم پایه ترجیح می دادم. الان هم بالا بودن رده بندی دانشگاههای انگلیس را ناشی از دست برتر در حضور رسانه ای و اینترنت و مطبوعات می دانم تا لیاقت علمی این دانشگاهها؛ که البته شیوع زبان انگلیسی یک عامل بسیار مهم بوده است. در رشته ای که تحصیل کرده ام، که سه دانشگاه انگلیس این رشته را پشتیبانی کرده اند که مطمئنا دو تای آن را بسیار شنیده اید، کمبریج و UCL،اساتید زیادی از کشورهای مختلف اروپایی و امریکایی هم به صورت اصطلاحا "مدعو" یا "مهمان" دیده ام و در قیاس با انگلیسنی ها، انگلیسی ها معمولا بسیار تجاری تبلیغاتی در تدریس عمل می کنند و هرچند خوب مظالب را ادا می کنند، چون زبان مادریشان است!، محتوای عملی و تجربیات ناب در تدریسشان کمتر است. شاید در finance و Drama قوی باشند اما در مهندسی و علوم پایه بسیار کم می گذارند! و انگار اصلا این ذات تعریف تحصیلات دانشکاهی در انگلیس است.

شاید این تمثیل برای کسانی که تجربه اش را دارند گویا باشد که مثل برتری دانشکاههای انگلیسی، شبیه برتری موقعیت مهندسی مکانیک جامدات بر سیالات در زمان کنکور کارشناسی در ایران است ولی وقتی وارد حوزه تحصیلات تکمیلی می شوید یا حتی حوزه ی صنعت، متوجه می شوید که چه قدر مکانیک سیالات هم بازار کار بهتری دارد و هم صنایع و تحقیقات استراتژیک تری را پوشش می دهد. (639805) (moderator22)
 
MohD
۱۳۹۰-۱۱-۱۶ ۲۱:۴۹:۲۳
از نوشتار شما مشخصا" واضح است که با منظور موضوع را تحلیل کرده اید. بهتر نیست با این همه شرح که دادید توجه به میزان جوایز نوبل میکردید که ثبت شده اند؟؟
لازم است که بیشتر مطالعه کنید. (643210) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۲:۳۳:۰۴
خروجی یک دانشگاه مدرک نباید باشد که معتبر باشد یا نباشد که الا مشائالا فراوانست. مهم دانش اموختگان یک داشگاه است که بار علمی آنآن چقدر بالا باشد. (639331) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۲:۳۵:۱۴
مگه الکیه!مهدی خان رفسنجانی داره اونجادکترامی گیره ودانشگاه ازادشاخه لندن رامی چرخونه!! (639334) (moderator1)
 
Germany
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۶:۴۹:۱۳
اتفاق بسیار عجیب وتصمیم بسیار حساب شده ایست .اوائل انقلاب اسلامی در کشور آلمان شهر معروف برمن در آلمان را میخواستند بکنند شهر نمونه وپایگاه نیروهای ضد انقلاب وخصوصا چپ . ومفسرین رادیو برمن وجمعی از روزنامه ها که همه از نیروهای چپ ومنافقین تغذیه فکری میشدند شروع به کار کردند وبا درگیریهای ساختگی سعی داشتند نیروهای طرفدارانقلاب ویا بیطرف را منزوی نموده مجبور به ترک دانشگاه وشهر نمایند که بسیار موفق شدند واز آن طرف هم شروع به جمع آوری نیرهای خود از اطراف کردند تا اینکه تعداد آنها بقدری زیاد شد که احساس قدرت واعتماد به نفس در آنها وطرفداری دولت ورسانه ها وپلیس آلمان از یک طرف ونفوذ دوستان مخفی آنان در ایران وخصوصا در وزارت علوم بخش ...صدور ارز دانشجو از طرف دیگر , غرور وتکبر کار آنان را یکسره نمود.بدین ترتیب که وزارت علوم اعلام نمود مدارک دانشگاه این شهر معتبر نیست وارز وخدمات تعلق نمیگیرد.که البته پس از شکایات متعدد وتظاهرات واعتراض عاقبت شهر نمونه از هم پاشیده شد .همین تصمیم هم در مورد دانشگاه آزاد شهر برلین آلمان گرفته شد وآنهم برچیده شد.
ای کاش مسئولین امور ارز دانشجوئی به کسی میدادند که فقط وفقط رشته مورد نیاز کشوررا که از قبل تعیین گشته بیاموزد.
البته اگر مدرک دانشگاههای انگلیس همچنان معتبر باشد بدتر است زیرا از این به بعد دزدان اموال مردم که بعضا ورودی وخروجی صنایع در ایران را در دست دارند شروع به کمک مالی به دانشجویان نموده وآنان را وام دارخود مینمایند زیرا این 33 سالی که از انقلاب گذشت ما خواب بودیم واینان بیدار واکثر نمایندگیها ی کارخانجات طرف حساب ایران متعلق به همین قشر است .نمیدانم مسئولین ما خوابند ویا اینکه من خوابزده شدم. (639590) (moderator22)
 
فراز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۸:۳۴:۴۸
مگه ارز تک نرخی نشده ؟ این ارز دولتی که آقای غفوری فرد گفته یعنی چی ؟ مگه ارز آزاد هم داریم ؟ نکنه منظورشون ارزی هست که صرافی ها قراره 5% بالاتر از نرخ دولتی (تک نرخی) بفروشند ؟ یا شاید داستان دلار فعلا ادامه داره ... (639688) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۸:۴۶:۴۴
والا ما استادهای ما هم اونهایی که از انگلیس مدرک داشتن بار علمی شون افتضاح بود .. رشته کامپیوتر (639698) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۲۰:۲۶:۰۶
احتمالا اونا مدرکشون یا قلابی بوده یا افتخاری (639801) (moderator22)
 
دانشجوی خارج از کشور
Germany
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۱۹:۴۲:۲۶
در وصف ایشان در سایت وزارت نیرو نوشته اند: "...به علت آشنايي به زبان انگليسي و سطح درسي خوب، با استفاده از يك بورس تحصيلي جهت اخذ فوق ليسانس در رشته زلزله شناسي، به ژاپن عزيمت نمود... و پس از آن براي ادامه تحصيلات به آمريكا رفت و موفق به اخذ دكتري در رشته فيزيك هسته اي گرديد." اگر انگلیس بد است آیا آمریکا و ژاپن از دید ایشان مشکلی ندارند؟ اصلا تحصیل علم چه ربطی به سیاست دارد؟ آیا ما چون ایران به دنیا آمده ایم مجبوریم همگی گرایش سیاسی داشته باشیم؟ من اعلام می کنم وطنم را بسیار دوست دارم و آرزوی خدمت به هموطنان نازنینم را دارم اما از سیاست بیزارم و هیچ علاقه ای به خط کشی های سیاسی ندارم. (639756) (moderator22)
 
عباسی
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۲۰:۴۳:۲۱
بنده سالها با اساتید فارغ التحصیل از دانشگاههای آمریکا و اروپا همکار بوده ام. ضمن آنکه با نظر بی اعتبار دانستن مدارک انگلیس ( وقتی مدارک واحدهای دور افتاده دانشگاه آزاد خودمان را معتبر میدانیم) به شدت مخالفم میتوانم با اطمینان بگویم که کیفیت آموزش بویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در اروپا و منجمله انگلیس اصلا با دانشگاههای آمریکا قابل مقایسه نیست. شما میتوانید این مطلب را خود در دانشگاهها به چشم ببینید. کیفیت آموزش در این مقاطع هم از لحاظ فرایند و هم روش و محتوا در آمریکا بسیار بهتر از انگلیس است. (639813) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۲۱:۳۸:۵۹
الف جان:
1- ايشان عضو شورا نيستند مسئول بخش بازرسي شورا هستند.
2- با تشكر كه زحمت كشيدند و مصاحبه قبلي رو اصلاح فرمودند. متن مصاحبه قبلي از يك آدم دانشگاهي واقعا بعيد بود. (639857) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۴ ۲۲:۱۵:۱۲
دوستان لطفا موردی بحث نکنید. در انگلیس هم دانشگاه های معتبر فراوان وجود دارد. من به عنوان دانشجوی دانشگاه شریف قصد ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های لندن را داشتم. آیا متقاضیان دانشگاه های دسته چندم امریکا و اروپا باید از تسهیلات سربازی و ارز دانشجویی برخوردار باشند، ولی متقاضیان دسته اول دانشگاه های انگلیس بی بهره؟ (639888) (moderator22)
 
وحید
۱۳۹۰-۱۱-۱۵ ۱۵:۰۱:۵۳
من دانشجوی فوق مخابرات درانگلیسم، و برای سال دیگه از دانشگاه خودم و یکی از بهترین استادهای زنده در رشتم پذیرش دکترا و بورس دارم. حالا به خاطر این قوانین یا این فرصت رو ازدست میدم یا امکان ایران اومدن و دیدن پدر و مادرم رو.
(640672) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۶ ۱۴:۱۲:۴۹
ميگم سلمان شما دانشگاه كمبريج يا آكسفورد يا امپريال كالج رو هم قبول نداري? مشكل ما اينكه تو هرچيزي اظهار نظر ميكنيم!!!!! (642562) (moderator22)
 
Reza
۱۳۹۰-۱۱-۱۶ ۲۰:۱۷:۲۱
متاسفانه به هیچوجه منطقی نیست و اصلا روش فکر نشده...
آخه کسی که بورس دکترا از انگلیس داره و مشمول سربازیه، چرا نمیتونه بره ؟؟!؟!؟!؟! (643069) (moderator22)
 
محمد
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۶ ۲۲:۵۴:۲۹
با کوچک شمردن دیگران بزرگ نمی شویم.استراتژی موجود ما. (643316) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۲۱:۴۷:۲۳
این عمل کوچک شمردن نیست صرفا یک کار سیاسی است برای کاهش روابط (648232) (moderator19)
 
China
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۰۹:۵۰:۱۵
وقتی اقایان می گوید بد هست حتما بد است. هیچ کس بهتر از ایشان انگلیس را نمی شناسد. (648682) (moderator22)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.