توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 352024
شام آخر محکومان به اعدام در آمریکا
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۵۰
اشخاص محکوم به اعدام در آمریکا می توانند دو روز قبل از اجرای حکم اعدام هر غذایی را که بخواهند درخواست کنند که بر اساس قانون، این غذاها یا توسط آشپز های زندان تهیه و یا با هزینه ای که نباید بیشتر از ۴۰ دلار باشد، از رستوران های خارج زندان تهیه می شود.

به گزارش العالم، عمده اشخاصی که اعدام شدند چند ساعت قبل از اجرای حکم، فست فود، سیب زمینی سرخ شده، استیک گوشت، مرغ سوخاری و بستنی سفارش دادند اما برخی درخواست های غذایی اعدامی ها بسیار عجیب بود که شماری از آن اینگونه است:

"ویگتور فیگور" در سال ۱۹۶۳ به اتهام آدم ربایی و قتل در ایالت "فلوریدا" اعدام شد، قبل از اعدام یک ظرف سرامیک بسیار نفیس همراه با چنگال و کارد درخواست کرد که فقط یک دانه زیتون در آن باشد.

"جیمس هدسون" از ایالت "ویرجینیا" که در سال ۲۰۰۴ اعدام شد، درخواستش بسیار عجیب بود، وی یک قطعه بیسکویت و ۶ قوطی نوشابه خواست.

"جکی بارون ویلسون" که اعدامش به اتهام قتل و تجاوز در سال ۲۰۰۶ روی داد، قبل از اعدام درخواست کرد که یک عدد پیاز، دو قوطی کوکاکولا و آدامس برایش بیاورند.

"تیموتی مکوی" عامل انفجار ساختمانی در شهر "اوکلاهاما" در سال ۱۹۹۵ که در جریان آن ۱۶۸ نفر کشته و بیشتر از ۸۰۰ نفر زخمی شدند، قبل از اعدام فقط یک بسته بستنی شکلاتی یک لیتری درخواست کرد.

"فیلیپ وورکمن" درخواست کرد میان بی خانمان های حومه "نشفیل" در "تنسی" پیتزا توزیع شود که مسئولان این درخواست را نپذیرفتند اما گروه های ملی گرا پس از اعدامش، این کار را انجام دادند.

"اودیل بارنز" متهم به قتل و تجاوز، قبل از اجرای حکم اعدامش در سال ۲۰۰۰ درخواست کرد شام آخرش مخلوطی از عدالت، برابری و صلح جهانی باشد.

خانم "کارلا تاکر" از "تگزاس" که اتهامش قتل در سال ۱۹۸۴ بود، در سال ۱۹۹۸ با تزریق سم اعدام شد، این اولین اعدام یک زن در تگزاس بود، آخرین غذایی که درخواست کرد میوه بود اما آن را نخورد.

"ریکی رای ریکتور" که پس از قتل یک پلیس در سال ۱۹۹۲ به طرف خود شلیک کرد اما زنده ماند، قبل از اعدام استیک و سیب زمینی سرخ کرده خورد و سپس یک فال گردو سفارش داد.

"جیمس ادوارد اسمیت" برای شام آخر خود مقداری خاک سفارش داد که مدیریت زندان این درخواست را نپذیرفت و به جای آن یک فنجان شیر برایش آوردند.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.