نظر منتشر شده
۶۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 35042
حرف‌های هاشمی در جمع دانشجویان/ نامه بسیج شریف
تاریخ انتشار : شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷ ساعت ۱۱:۱۱
تحولات امروز دانشگاه شریف
حرف‌های هاشمی در جمع دانشجویان/ نامه بسیج شریف


رييس مجلس خبرگان عصر روز شنبه با حضور در دانشگاه شريف، در همايش ملي ‌٣٠ سال انقلاب اسلامي؛ دستاوردها، آسيب‌ها و فرصت‌ها كه از سوي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شريف برگزار شده بود، سخنراني كرد و در پايان سخنراني خود نيز به برخي سوالات دانشجويان پاسخ گفت.

به گزارش الف از خبرگزاري دانشجويان ايران، آيت الله هاشمي رفسنجاني در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان مبني بر رابطه وي با مقام معظم رهبري اظهار كرد: من فكر مي‌كنم در اين كشور دو نفر كه از من و رهبري به هم نزديك‌تر باشند پيدا نمي‌كنيد.

وي همچنين در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اين‌كه آيا ايشان را همچنان دوست مي‌داريد؟ گفت: خيلي. عشقم آقاي خامنه‌اي است. ما ‌٥٠ سال است كه رفيق صميمي و يار غار هستيم و اسرار جدايي نداريم.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: تعبيرهاي زيادي از ايشان درباره من هست كه آن‌ها را نمي‌گويم. من هم به ايشان ارادت دارم. البته در مواردي هم مثل هر انسان متفكري اختلاف نظر داريم. يك بار درباره اين موضوع بحث كرديم و نتيجه اين شد كه طبيعتا ايشان حجتي ندارد كه بخواهد نظر مرا بپذيرد، اما من نمي‌توانم صرفا به نظر خود عمل كنم؛ زيرا حجت دارم و قانونا و شرعا بايد از ايشان تبعيت كنم و اين قرار ما با ايشان است.

وي يادآور شد: مواردي هست كه گاهي ما جدا تصميم مي‌گيريم و به هم كه مي‌رسيم مي‌بينيم يك جور تصميم گرفته‌ايم به هر حال ايشان در مقام رهبري و ما در مقام رهروي هستيم.

وي در پاسخ به سوال ديگري درباره رابطه خود با حزب كارگزاران و اين‌كه گفته مي‌شود هاشمي رفسنجاني پدر معنوي حزب كارگزاران است، گفت: جمعي از بچه‌ها به اسم بسيجي همين سوالات را مطرح كرده بودند. خوب شد كه شما پرسيديد. در مورد احزاب من طرفدار تعدد احزاب هستم. هر حزبي در جمهوري اسلامي به صورت قانوني فعاليت كند من آن‌ها را دوست دارم. البته دلم مي‌خواهد احزاب ما قوي باشند و با برنامه سرنوشت كشور را اداره كنند، ولي اين طور نيست و همين است كه هست.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: حزب كارگزاران بر خلاف اراده من به وجود آمد، خوب است كه تاريخ آن را بدانيد. در انتخابات مجلس پنجم ما در شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز تصميم گرفتيم تركيبي از دو جريان چپ و راست آن روز را بياوريم. آن موقع من رييس‌جمهور بودم. آن‌ها در غياب من تصميم گرفتند كه فقط راست‌ها باشند. دكتر حبيبي از طرف بخشي از كابينه نزد من آمد و گفت كه دوستان مي‌گويند اگر ليست جامعه روحانيت كامل نباشد، ما خودمان ليست جداگانه مي‌دهيم. اين موضوع را با آقايان در ميان گذاشتم و گفتم اين مصوبه را اجرا كنيد اما قبول نكردند.

وي يادآور شد: آن موقع والده‌ من تازه فوت كرده بود و من به اين كارها نمي‌رسيدم. به آقاي ناطق نوري گفتم برويد پيش رهبري و در اين باره سوال كنيد. آقاي ناطق آمدند و گفتند رهبري به دلايلي موافقند كه آن‌ها ليست بدهند؛ يكي براي پر رونق شدن انتخابات، از زاويه شور انتخاباتي و ديگر به خاطر تفاوت سليقه‌ها. من گفتم پس من دخالتي نمي‌كنم. جواب آقا كه رسيد اين آقايان اولين بيانيه را به نام كارگزاران منتشر كردند كه در جامعه خوب گرفت.

وي گفت: رهبري گفتند كه وزرا حق ندارند ليست بدهند اما معاونين مي‌توانند و اين شد كه ‌٦ نفر معاون با شهردار وقت يك جا جمع شدند. برخي وزرا به من گفتند كه ظاهرا آقا ناراضي هستند كه ما ليست بدهيم. من اين موضوع را تلفني از رهبري پرسيدم. ايشان گفتند، لازم مي‌ دانم كه آن‌ها ليست بدهند و اين گونه بيانيه دوم حزب كارگزاران خلاف ميل من صادر شد. بعدا هم افرادي كه هرچه مي‌خواهند مي‌نويسند ما را پدر معنوي اين حزب ناميدند. اگر من پدر باشم،‌ پدر همه احزابم. ولي پدر نيستم. برادرشان هستم.

هاشمي رفسنجاني درباره حزب كارگزاران ادامه داد: درباره مواضع اين حزب و ساير احزاب هم بايد بگويم من با خيلي از نقطه نظرات احزاب نظر موافق ندارم. اما به هر حال آن‌ها حزب هستند و شوراي مركزي دارند. من نه در جهت اصول‌گراها و نه در جهت اصلاح‌طلبان همه نقطه نظراتشان را با هم قبول ندارم. هيچ‌كس هم نمي‌تواند همه را با هم قبول و همه را با هم رد كند.

به گزارش ايسنا رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين‌كه طرح شما براي رسيدن به قله چيست و چرا براي مشكلات كشور راه حل و پيشنهاد ارائه نمي‌دهيد؟ گفت: اول بگويم كه من مسوول اجرايي و قانون‌گذاري نيستم كه از من مي‌پرسيد طرحم چيست! اما به خاطر مسوول بودن در نظام پاسخ مي‌دهم. كار ما در مجلس خبرگان اين است كه بر شرايط رهبري نظارت كنيم و اگر حادثه‌اي براي رهبر پيش آمد رهبر جديد را انتخاب كنيم. در مجمع هم مسووليت ما مشاوره رهبري در بعد سياست‌گذاري است. ما وظيفه داوري اختلاف بين مجلس و شوراي نگهبان را نيز داريم.

وي افزود: من مسوول برنامه نيستم اما اگر همين سند چشم‌انداز ‌٢٠ ساله سياست‌هاي كلي و الزامات آن به درستي اجرا شود، چه در بخش قضايي چه تقنيني و چه اجرا مطمئن باشيد كه مشكلاتي كه دنيا نگران آن است در كشور ما اتفاق نمي‌افتد.

رييس مجلس خبرگان در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري درباره اين‌كه آيا مفهوم مصلحت حقيقت را نگفتن است يا دروغ گفتن؟ تاكيد كرد: در فقه اگر تزاحم و تعارضي پيش بيايد و چند راه پيش پاي ما باشد، بايد آن را انتخاب كنيم كه آثار مصلحت دارد و اگر ديگري ضرر داشته باشد، ولو اين كه حكم فقهي باشد، ما مي‌توانيم به مصلحت نظام حكمي را صادر كنيم. مصلحت اصلح را در برابر صالح و فاسد مقدم مي‌داند و هرچه به نفع دين و دنياي مردم باشد، انجام مي‌شود. ما كارشناسان ديني و دنيايي در مجمع جمع هستيم و آن‌جا به مصلحت جامعه راي مي‌دهيم.

هاشمي رفسنجاني درباره پرسش ديگري مبني بر اين كه پراشتباه ترين تصميم گرفته شده تاكنون چه بوده است؟ گفت: بگذاريد اين را نگويم. به هر حال هر كسي خودش چيزي را پيدا مي‌كند.

وي درباره جلوگيري از خروج سرمايه‌هاي كشور و فرار مغزها نيز يادآور شد: آرزوي ما اين است كه اين اتفاق نيفتد اما شرايط آن بايد در كشور به وجود بيايد. افراد نخبه‌اي هستند كه درس مي‌خوانند و مي‌خواهند به خارج بروند. ما نمي‌توانيم جلوي آن‌ها رابگيريم. بايد مشوق‌ها تقويت شود نه اين كه باب را ببنديم. يك عده به اختيار خود مي‌روند و به اختيار خود برمي‌گردند. عده‌اي هم مي‌روند و مي‌مانند و هزينه‌هايي كه كشور براي آن‌ها خرج كرده را با خود به آن‌ جا مي‌برند. آن‌ها ظلم مي‌كنند. به نظر من بهترين راه براي حفظ مغزها ايجاد شرايط مناسب براي تحصيل و اشتغال آن‌هاست. آن‌ها مي‌توانند با عشق به كشور برگردند و در خدمت مردم باشند. اين يك كار اجرايي در حوزه دولت و مجلس است. ما هم بايد به آن‌ها كمك فكري بدهيم.

وي درباره گفته‌هاي دانشجوي ديگري درباره آن‌چه دست كشيدن وي از شعارهاي امام و جنبش پابرهنگان مي‌ناميد، خاطرنشان كرد: از بس دروغ گفته‌اند، اين موضوع در ذهن برخي افراد آمده است كه يك دروغ تاريخي است. ما همه پايبند افكار امام بوده‌ايم و هستيم. اين‌كه مي‌گويند در دوران سازندگي اغنيا غني‌تر شده‌اند و آرمان‌هاي امام به فراموشي سپرده شده از دروغ‌هاي آماري است. اگر يك بار ضريب جيني به نفع محرومان اصلاح شده باشد،‌آن در دوران سازندگي است كه دلايل روشني هم دارد. اين كار يك معجزه نبود بلكه ما صرفا ايجاد اشتغال كرديم و رونق اقتصادي اتفاق افتاد.

وي ادامه داد: آن زمان با اينكه دوره جنگ هم بود بيكاري حدود ‌١٦ درصد بود، ولي وقتي من دولت راتحويل دادم، اين رقم به ‌١ / ‌٩ رسيد. يعني سالي يك درصد بيكاري كم شد. بعضي‌ها فكر مي‌كنند رسيدگي به فقرا به اين معني است كه چيزي بدهيم آن‌ها بخورند ولي من با ديد اسلامي، سياسي و مديريتي معتقدم بايد به گونه‌اي عمل كرد كه فقرا روي پاي خود با عزت بتوانند شغل داشته باشند و زندگي كنند. توسعه از راه‌هاي ديگري است. من در دولتم طرحي به نام بيمه اجتماعي كامل به مجلس دادم. به اين معني كه هر انساني در ايران از لحظه‌اي كه متولد مي‌شود تا زماني كه زنده‌است تحت بيمه كامل غذا، خانه، تحصيل، بهداشت و شغل باشد.

هاشمي رفسنجاني افزود: اين لايحه به مجلس رفت،‌ براي اين كه اين طور فقير نداشته باشيم. دولت بعد از من گفت كه مي‌خواهيم لايحه را كامل كنيم. آن را از مجلس پس گرفت اما هنوز كه هنوز است كامل نشده است.
***
با وجود اينكه سوالات كتبي تعدادي از دانشجويان از هاشمي رفسنجاني قرائت شد اما تعداد ديگري از دانشجويان كه خواستار پرسش شفاهي از رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بودند، ولي موفق به اين كار نشدند.
اين گزارش مي افزايد،‌ راس ساعت 17 و با وجود اينكه تعدادي از سوالات كتبي پرسيده نشده بود، آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در ميان فريادهاي جمعي از دانشجويان در خصوص عملكرد جاسبي رئيس دانشگاه آزاد و با قول بر اينكه پاسخ سوال‌هاي دانشجويان را از طريق دفتر مركز تشخيص مصلحت نظام ارسال خواهد كرد، مراسم را ترك كرد. ***
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف درباره جلسه پرسش و پاسخ هاشمی رفسنجانی در دانشگاه شریف، نامه‌ای را خطاب به وی منتشر کرد.

به گزارش "الف"، آیت الله هاشمی رفنسجانی عصر امروز ساعت 3 بعد از ظهر به دانشگاه شریف خواهد رفت تا با دانشجویان پرسش و پاسخ داشته باشد. در همین حال، به گفته دانشجویان، تیم حفاظت هاشمی دانشجویان را از پرسش و پاسخ آزاد منع کرده و اعلام کرده است که پرسش‌ صرفا به صورت کتبی مجاز است.

بسیج شریف هم در این رابطه نامه ای‌ خطاب به هاشمی رفسنجانی نوشته است. در این نامه آمده است:

حضور محترم جناب آقای هاشمی رفسنجانی

با عرض سلام و تحیت

ضمن تبریک به مناسبت آغاز هفته بسیج بدین وسیله در آستانه حضور شما در دانشگاه صنعتی شریف، این حضور را ارج نهاده و آن را به عنوان فرصتی برای دانشجویان جهت مطالبه خواسته‏های خویش و مطرح شدن سوالات ایشان در فضایی دانشجویی، برمی‏شماریم.

آقای هاشمی

دور بودن شما از فضای دانشگاه بر کسی پوشیده نیست. عدم دسترسی دانشجویان به شما موجب گشته تا شبهات و مطالبات ایشان از شما بی‏پاسخ بماند. حال که فرصتی پیش آمده و پس یک دهه دوری شما از فضای رودرروی دانشجویی می‏توانیم شاهد تحقق این‏گونه دیداری باشیم، چرا باید به دلیل تدابیر امنیتی و یا هر دلیل دیگری باز هم از طرح سوال و بیان انتقادات خود به طور مستقیم و بی‏واسطه محروم بمانیم؟ آیا این مسئله شایسته کارگزار امیرالمومنین(ع) است؟ نشاط فضای دانشجویی ایجاب می‏کند که مطالبه‏اش تند و تیز باشد و سوالش پرکنایه، آیا تفاوتی میان هاشمی رفسنجانی و سایر خدمت‏گزاران نظام اسلامی وجود دارد که سایرین در چنین فضاهایی نیز شرکت کرده و پاسخ‏گو هستند ولی جنابعالی همواره از حضور در چنین شرایطی اجتناب می‏کنید؟

آقای هاشمی

عملکرد بسیجیان در طول سال‏های پس از پیروزی انقلاب گویای این واقعیت است که ایشان همواره در خدمت انقلاب و آرمان‏های امام راحل در حرکت بوده‏اند. زمانی که حامیان اولیه آقای خاتمی به وی حمله کرده و در پایان کار دولت وی، او را مورد سخت‏ترین بی‏مهری‏ها قرار دادند، این بسیجیان بودند که کمر همت بر حمایت از او بستند. زمانی شما عالیجناب سرخ‏پوش نامیده شدید این بسیجیان بودند که در صف اول حامیان شما ایستادند. حال چه دلیلی دارد که کسانی که وفاداری خود را به انقلاب و آرمان‏های آن در طول این سه دهه به اثبات رسانیده‏اند از طرح چند سوال به صورت شفاهی و بی‏واسطه محروم بمانند؟

آقای هاشمی

به اذعان هر فرد منصفی اکبر هاشمی رفسنجانی جزئی از تاریخ ایران است. شما بودید که امام فقید و حکیم امت، دلیل زنده بودنتان را زنده بودن انقلاب دانست؛ فردی که رهبر انقلاب در وصفش فرمود: «هیچ کس برای من آقای هاشمی نمی‏شود». چرا باید حزب کارگزاران که در فضای سیاسی کشور به واسطه وابستگی‏اش به شما شناخته می‏شود، امروز به اذعان بزرگان آن حزب که غالبا صاحب منصبان دولت شما نیز بوده‏اند به عنوان حزبی لیبرال معرفی شود. مگر امام امت(ره) نبود که فرمود: «نگذارید انقلاب به دست لیبرال‏ها بیفتد».

آقای هاشمی

نمی‏توانیم بپذیریم که نزدیکان کسی که مدعی صلاحیت جهت کارگزاری حضرت امیر(ع) است عمدتا افرادی باشند که در معرض اتهامات گوناگون اقتصادی و رانت خواری قرار دارند. در زندگی‏های شخصی‏شان ذره‏ای ساده زیستی به چشم نمی‏خورد. محاسبه و نظارت آن‏ها بر رفتار زیردستانشان مطابق با اصول مدیریت لیبرالی بوده و فرسنگ‏ها از تصویر ترسیم شده از عدالت محوری در حکومت حضرت علی(ع) فاصله دارد.

این‏گونه تضادها آن زمانی دردناک‏تر می‏شود که با مرور تاریخ و بررسی شرایط کشور در سنوات گذشته می‏توان این‏گونه نتیجه گرفت که عدم شفافیت جنابعالی در موضع‏گیری می‏تواند به معنای همراهی با این افراد و حمایت از سیاست‏های آن‏ها باشد. اگر چنین نیست چرا در دوران ریاست جمهوری خود همواره شرایط کشور را در بهترین وضع ممکن می‏دانستید و امروزه تحلیلتان از اوضاع کشور به گونه‏ای است که آن را بحرانی می‏نامید. حال آن‏که مقایسه‏ای ساده بین شرایط کنونی کشور و آن دوره به خوبی مشخص می‏کند که این‏گونه اظهار نظر تنها به سبب نزدیکی شما به طیف مذکور است.

وجود فساد در دستگاه حکومتی یک بحث و پذیرفتن بی‏عدالتی به عنوان یک راهکار جهت نیل به اهداف حکومت بحثی دیگر است. آیا شما نبودید که در مصاحبه با کیهان، پذیرفتن فساد مالی در پروژه‏های عظیم را جهت تسهیل روند اجرایی آن پروژه به عنوان یک راهکار مدیریتی، رسمی دانستید؟ آن‏جا شما بیان داشتید:« وقتی که ما یک سدی را می‏سازیم و مثلا 10 میلیارد خرج می‏کنیم ممکن است از قبل آن 500 میلیون هم اختلاس شود اما این سد برای کشور می‏ماند و هیچ کس نمی‏تواند از این سد اختلاس و دزدی کند». حال آیا این مولای شما امیرالمومنین(ع) نبود که به سبب اختلاسی در بیت‏المال مسلمین توسط کارگزار خود ابن هرمه- مسئول نظارت مالی بر بازار اهواز- وی را به شدت مجازات کرد؟ آیا این سخن کارفرمای شما(ع) نبود که فرمود:«هنگامی که نامه مرا خواندی ابن‏هرمه را ... برکنار کرده و به مردم معرفی کن! به زندانش افکن! آبرویش را بریز! به همه بخش‏های تابع اهواز بنویس که من چنین عقوبتی برای او معین کردم. مبادا در مجازات او غفلت و کوتاهی کنی که نزد خدا خوار می‏شوی و من به زشت‏ترین صورت ممکن برکنار خواهم کرد. ... شب‏ها زندانیان را برای هواخوری به فضای باز بیاور جز ابن هرمه!»

هفته‏ی گذشته شاهد انتقاد شما از برخورد با احزاب و مطبوعات بودیم. این ابراز نگرانی در حالی توسط شما صورت می‏گیرد که دردولت جنابعالی يعني از سال ‪1368 تا سال ‪ 1376هيچ موردي از توهين مستقيم به رييس جمهور درمطبوعات آن زمان یافته نشده و تنها ‪ 189 مورد سياه نمايي در مورد دولت شما مشاهده شده است. این در حالیست که در 3 سال فعاليت دولت نهم ‪ 1689 مورد توهين مستقيم به رييس جمهوري و 39682 مورد سياه نمايي درفضاي رسانه‌اي و تبليغاتي كشور عليه دولت نهم انجام شده است. این نگرانی شما را چگونه باور کنیم در حالیکه دانشجویان حق سوال رودررو از شما را ندارند و برای چند طلبه که در سخنرانی  15 خرداد، درخواست سوال از شما را داشتند حکم زندان، شلاق، اخراج از قم و منع اشتغال در مشاغل علمي و حوزي صادر شد

آقای هاشمی

بغض در گلو مانده هر دانشجوی متعهد به آرمان‏های انقلاب و اصول نظام این است که چرا یار امام(ره) و یاور رهبری نسبت خود را با کسانی که در ظاهر گرد او جمع شده‏اند روشن نمی‏سازد؟ چرا آقای هاشمی که بزرگی خدماتش بر نظام و انقلاب، بر کسی پوشیده نیست به این شبهات پاسخ نمی‏گوید؟ چرا نسبت خود را با عدالت و توسعه عدالت‏محور تبیین نمی‏کند؟ چرا آقای هاشمی نسبت خود را به طور شفاف با لیبرال- دموکرات‏ها، مفسدین اقتصادی و یا حداقل با کسی که از نظر دستگاه قضایی جمهوری اسلامی اتهام اقدام وی علیه امنیت ملی کشور به اثبات رسیده است مشخص نمی‏کند؟

آقای هاشمی

حال که توفیق درک محضر شما در دانشگاه صنعتی شریف نصیب ما و همه هم‏دانشگاهیانمان شده است، امیدواریم فضای جلسه و روند آن به گونه‏ای باشد که شبهات فوق و بسیاری از سوالات بی‏جواب دیگر در این جلسه و در فضایی دانشجویی و مطالبه‏‏گونه مطرح  شده و پاسخ آن‏ها را بشنویم.

کارگزار حضرت امیرالمومنین(ع)

زیبنده چنین شانی نیست که این همه سوال و ابهام در مورد وی بی‏پاسخ بماند و او خود نیز هیچ رغبتی به پاسخ‏گویی نداشته باشد. بسیار شنیده‏ایم و خوانده‏ایم که حضرت امیر(ع) روی منبر در حال صحبت بودند که شخصی از ایشان سوال می‏پرسد تا آن‏جا که انتقاد پذیری یکی از ویژگی‏های زمام‏داری حضرت برشمرده می‏شود. امیدواریم امروز بتوانیم معنای حقیقی رودررویی رعیت با والیان را درک کرده و به سبب تبلور ارزش‏های توحیدی و شیعی خویش بر دشمنان خارجی و کج‏فهمان داخلی بنازیم.

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
 
 
ahmadi
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۴:۴۷:۴۳
بسیجی رنگ بوی سیاسی و حزبی به خود نمیگیرد عدالت را میشناسد و بس بر اساس احساسات تصمیم نمیگرد زمان را میشناسد به حرف بزرگان دین خصوصا مرجعیت پایبند است گوش به فرمان ولی امر خود اماده به خدمت است ولی بسیج شریف یا حرف امام ورهبر را قبول دارد یا ندار یا ائتقاد دارد یا ندارد در هر دو صورت شایسته انها نیست که با حضرت ایت لله هاشمی بر خورد بچه گانه شود. من به عنوان یک بسیجی دوران جنگ از محضر رهبر معظم انقلاب و یار دیرینه ایشان شهرمسارم (93119)
 
امید
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۴:۵۹:۵۷
اگر این آقایان وابسته و انتصابی از جایی خارج از دانشگاه نیستند آیا همانند یافتن \"39682 مورد سياه نمايي\" در مورد جناب آقای دکتر احمدی نژاد برای دیگران هم این کار را کردند و بودجه و وقت بیت المال را صرف کردند. در مورد افرادی همانند قالیباف خاتمی و ....
لطفا به نمایندگی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف این چنین دنبال تبلیغات انتخاباتی نباشند.
یکی از دانش آموختگان دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف (93123)
 
دانشجوی اسبق
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۵:۰۱:۵۸
جناب آقای عضو بسیج دانشجویی! البته گردانندگان پشت پرده را نمیگویم! شما را میگویم ای دانشجوی جوان! باور بفر ما بیست سال پیش که من هم مثل شما دانشجوی صادق، آرمانگرا، شجاع و پرشوری بودم مثل شماها فکر میکردم. ولی باور کن که سیاست پیچیده تر و خشن تر و غیرآرمانی تر از آن است که توسط کسی در سن و در سطح اندوخته علمی و تجربی شما قابل درک باشد. پس مواظب باش مورد سوء استفاده سیاسیون قرار نگیری. بیشتر تفکر و بررسی کن و کمتر موضع بگیر. (93124)
 
علی ق
۱۳۸۷-۰۹-۰۷ ۲۳:۵۹:۳۳
تو عزیزم پس از بیست سال هم متوجه سیاست نشده ای حق گویی سن وسال نمی شناسد. (94091)
 
نكته جو
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۵:۲۳:۱۱
باور كنيد اگر جامعه اي دچار سوالات بي جواب شود قطعا بسمت سعادت نميرود (93126)
 
مهدیه
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۶:۱۵:۳۱
بایستی از بسیج دانشگاه شریف سوال کرد با توجه به دید شما چرا اوضاع این قدر خراب است که محافظه کار کهنه کاری چون هاشمی صدایش در امده ! (93132)
 
علی ق
۱۳۸۷-۰۹-۰۸ ۰۰:۰۲:۵۶
محافظه کار کهنه کاری مثل هاشمی وقتی صدایش درآمده این طبیعت روزگار است که وقتی تحت پرسشهایی قرار بگیرد که جوابی برای آن ها ندارد وهیچ توجیهی اکنون پذیرفته شده نیست ومردم از هر طریقی که شده مطالب را دریافت کرده وتجزیه وتحلیل می نمایندلذا چاره ای برای پرتاب توپ به یک زمین دیگر ندارد. (94093)
 
اکبر سیرتی
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۶:۱۷:۲۳
آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی ( بهرمانی ) بدون شک از تاثیر گذارترین سیاستمداران معاصر ایران و پرسابقه ترین مردان سیاست در طول 100 سال اخیر تاریخ ایران است .

او را مرد عمل ، ثروتمندترین ملای جهان



مرد همیشه قدرتمند و عالیجناب سرخپوش و خاکستری پوش ، عامل همیشگی بی عدالتی و رانتخواری و …… معرفی میکنند و در باره فساد مالی خانواده او و قدرت طلبی او سخن ها بسیار رانده شده است .

اما واقعیت چیست و اوکیست ؟
به نظر نگارنده این سطور هاشمی رفسنجانی از جمله مردان بزرگ تاریخ معاصر ایران به شمار می رود ، برای این نظر ده دلیل مختصر پیرامون ویژگی های بارز شخصیتی ایشان در زیر خواهم آورد :

اول اینکه او مردی است که هیچ وقت میدان را خالی نمیکند و از این حیث میتوان گفت که او اعتقادی راسخ برای خدمتگذاری و فعالیت سیاسی دارد و اراده ای پولادین و تمام نشدنی برای تدوام فعالیتش و آفت های میدان سیاسیت هرگز اورا از حرکت باز نمیدارد .

دوم اینکه او مرد عمل است و نه حرافی زبردست ، گرچه راه و رسم سخن گفتن دیپلماتیک را به خوبی بلد است . او هیچگاه نه سعی بر فریب نخبگان و روشنفکران ( با الفاظ و آرمانهای توخالی و غیر واقعی ) راداشته و نه قصد فریب مردم را ( پوپولیسم ) ، او هیچگاه وعهده بزرگ نداده اما کارهای بزرگ زیاد کرده است . ( رجوع شود به کارنامه او در طول سالها فعالیتش در پستهای مختلف ازجمله دوران سازندگی )

سوم اینکه او محافظه کاری پراگماتیک است نه محافظه کاری اصولگرا ، این بدان معناست که در محافظه کاری رعایت عملگرایی را نیز میکند و نه ابزارهایش را با حرکات رادیکال به خطر می اندازد و نه با خاموشی میدان را به رقیب وامینهد او همیشه درصحنه است و بیدارو اهل عمل .

چهارم اینکه او میانه رو است و اعتدال گرا و نه میخواهد از پشت بام چپ بیافتد و نه از راست ، او از رادیکالیسم سیاسی دوری میگزیند و همیشه جانب میانه میدان را دارد .

پنجم اینکه او لیبرال است و طرفداراقتصاد باز و توسعه طلبی ، بدین معنا که او عدالت طلبی را در توزیع عادلانه ثروت نمیبیند بلکه در آزادی اقتصادی ( قدرتمند شدن بخش خصوصی ) و تولید و توسعه محوری می بینید ، توسعه محوری به معنای رشد موازی همه شاخص های آن از جمله آزادی سازی اقتصادی و رشد بخش خصوصی .

ششم اینکه او مردی شجاع و ریسک کننده ای ممتاز است ، چون در اوج بحران حاضر است جان و مال و آبروی خود را به وسط بگذارد و خود را در قلب فاجعه رها کند ، این شجاعت را میتوان در انتخابات مجلس ششم و ریاست جمهوری نهم دید ، شاید بعضی ها این را قدرت طلبی بدانند اما به نظر نگارنده این سطور این اوج شهامت و شجاعت است که با وجود بالا بودن شدت تخریب و احتمال شکست ، خود را در بوته محک خوردن بگذاری و یک تنه به قلب فاجعه بروی ، تملق نیست اگر بگویم او یک سردار به تمام معناست .

هفتم اینکه او سازنده است نه ویران گر ، آن هم به این دلیل که با به خطر انداختن آبرو و اعتبارش سعی بر سازندگی کشور در راستای توسعه آن دارد ، درست است که قلب تپنده اقتصاد ایران در دست او ویارانش است چون و او و همفکرانش معتقدند که تا اقتصاد ایران رشد پیدا نکند و مردم به استقلال مالی نرسند هرگز ایران توسعه یافته و آباد نخواهد شد ، لذا در این راه آبرویش را خرج میکند و خود و اطرافیانش وارد گود میشوند تا ایران را آباد کنند و چون گود در حال حاضر از وجود تاجران خالی است. نزدیکانش و همفکرانش را ( تکنوکرات ها ) در این گود وارد کرده است تا شاید آنها با چرخاندن چرخ اقتصاد کشور و قوی کردن بخش خصوصی این رویای لیبرالی را تحقق ببخشند و نسل های آینده از این کشته ها برداشت های پر حاصل کنند .

هشتم اینکه او اصلاح طلب تحول خواه است اما به دلیل خصلت محافظه کارانه اش و واقف بودن بر این امر که تا همه شاخص های توسعه یافتگی محقق نشود حرکات دفعی و ساختاری اصلاحی بی نتیجه است ، طرفدار اصلاحات تدریجی و گام به گام در خدمت توسعه کشور است و این تفاوت فاحش او با دوم خردادی هاست که معتقدند اول باید دموکراسی برقرار شود و اصلاحات اساسی انجام شود و بعد کشور به سمت توسعه یافتگی حرکت کند .

نهم اینکه او کتک خوری ملث دارد ، او مرد کویر است و صبر و تحملش بسیار و به مانند یک ضربه مدوام و به صورت تدریجی دیوار پیش رویش را از بین میبرد و خود سالم از پس آن رد میشود ، چیزی که خیلی از سیاستمداران آن را ندارند و به دنبال ضربه محکم و شدید اساسی اند که اغلب بازخورد این ضربه خودشان را نیز قربانی میکند .

دهم و شاید آخرین ، اینکه او هاشمی رفسنجانی است و چه به خواهیم قبول بکنیم و چه نخواهیم او بنیان گذار و آغاز گر تفسیر جدیدی از روش حکومت داری است که نه با مدرنیسم سر ناسازگاری دارد ، نه دنباله روی سوسیالیسم است و نه بینادگرا و اقتدارگرا و هم عملگراست ، هم لیبرال است ( به معنی آزادیخواهی و ازاد سازی ) و هم توسعه طلب است ، تفسیری که اگر بتواند هویت مستقل خودش را از راست و چپ امروزی پیدا کند میتواند در بلند مدت با قوی کردن پاییه های توسعه محوری ، کشور ایران را آباد کند و از مناقشات بزرگ ما با غرب بویژه آمریکا بکاهد و چهره ای مدرن و صلح جو را از ایران به نمایش در اورد .
این ده گانه ها را نه به این خاطر گفتم که از هاشمی رفسنجانی بتی پوشالی و خدایگانه بسازم و نه بر نقص ها و عیب هایش سرپوش گذارم ، بدون شک او نیز مانند همه بشرهای عرفی واجد خطا و اشتباه است و نمیتوان گفت که او تصمیم های خطا نگرفته یا کارهای خطایی نکرده است ، اقوام و خویشاوندانش نیز همین طور، اما اگر این نگاه صدرصدی و حداکثری و بت سازی بیخود سیاسی را از ذهنمان بی آلاییم و هاشمی را آنگونه که هست ببینیم و تعریف کنیم بدون شک مطمئن میشویم که هاشمی از جمله بلند قامتان تاریخ معاصر ایران است و باید به وجود او افتخار کنیم حتی اگر مخالفش باشیم همانگونه که به امیرکبیرو مدرس وشیخ شهید نوری و …. افتخار میکنیم .

هاشمی آنقدر بزرگ است که هرکس که میخواهد به قدرت برسد اول اورا نشانه می گیرد تا از کتک زدن او و به فراخور آن از تخریب او خود به نان و نوایی برسد و وجهه ای کسب کند ، حال فرقی نمیکند روزی چپ های دوم خردادی به این هدف اورا تخریب میکنند و روزی راست های پوپولیستی ، همه میخواهند از این سرمایه برداتشی بکنند و به قول معروف مشهور شوند . مگرنه هاشمی ، هاشمی است ، مردی که نه حرف های روشنفکرانه پر طمطراق و توخالی میزند و احساسات روشنفکران و نخبگان را برمی انگیزد و نه قول های عوام گرا و پوپولیستی میدهد تا عوام و توده ها را مفتون خود سازد ، او هاشمی است و مرد عمل است و عملش هم تدریجی و تداومی است نه ناگهانی و دفعی ، لذا کسانیکه همیشه دنبال ناجی میگردند که انها را یک شبه به اتوبان دموکراسی یا مهرورزی برساند هرگز هاشمی را درک نخواهند کرد و هرگز هم ، هاشمی برای آنها ناجی نخواهد بود . چون هاشمی هیچ وقت به دنبال فعالیت تند و غیر اصولی نیست !

هاشمی شاید در دوران اول انقلاب از نزدیکان مهم رهبر برزگ ایران ایت الله خیمنی و مرد شماره دو کشور بود اما هیچ گاه قدرتمند ترین مرد کشور نبوده است ، این افسانه که او عامل بی عدالتی است یا عامل قتل های زنجیره ای است و یا عامل سرکوب روشنفکران بوده است و ….. کمتر به واقعیت نزدیک است ، واقعیتی که در ان هاشمی هیچ وقت کاره و تصمیم گیرند اصلی نبوده است چون او اگرچه در 4 سال اول ریاست جمهوری اش مرد قدرتمندی بود ( به نوعی مرد شماره یک بود ) و کارهای بسیار تا بسیار بزرگی کرد که در تاریخ کشور ثبت شده و در آینده از ان به نیکی یاد خواهند کرد اما او هم به خاطرمحدودیت های اجباری دیکته شده از سوی برخی گروهای فشار ، ناچار شد در دوران دوم ریاست جمهوری اش تحت کنترل و فشار شدید برخی گروهای فشار قرار بگیرد و به نوعی افکار او هم مانند دیگران در نطفه خفه شد ، او که رویای توسعه کشور را در سر میپروراند با مخالفت گسترده راست ها و اعمال نفوذ از بالا برای تحت کنترل در آمدن و فرمان بردار شدن ، مجبور به عقب نشینی شد سازندگی اش به همین دلیل عقیم ماند.او با همه منفوریتی که حاصله تخریب گسترده رقبای راست و چپ اش است ، همیشه در صحنه است و میدان را خالی نمیکند چون او هاشمی است .

متاسفانه جوی که همیشه از هاشمی و تفسیر جدیدش در عرصه سیاست ترس و هراس دارد ، روزی در لوای چپ و روزی دیگر در لوای راست قصد تخریب او و منفور کردن و کریه کردن چهره اورا دارد تا بشود از زدن او هم تفسیر جدیدش را نابود کنند و هم از نمدش کلاهی برای خود ببافند . او روزی ناجی راست به عنوان سپری برای محافظت از شر چپ هاست و روزی سپر چپ برای محافظت از شر راست هاست و همیشه طرفدار کفه ضعیفتر ترازوی سیاست است تا بتواند از اندک آبروی باقی مانده و اعتبارو قدرتش برای توازن قوا استفاده کند و با محیا کردن زمینه برای طرف ضعیف کاسبکارش در عرصیه سیاست که فقط اورا برای محافظت از شر دشمن میخواهد و به محض قدرتمند شدن اورا به گوشه ای پرتاب خواهد کرد ، راه را برای توازن قوا و رشد و بالندگی نظامی تکثر گرا باز میکند .

بدون شک هاشمی روزی تمام خواهد شد و روزی هم ایران توسعه یافته و آبادان خواهد شد و در آن روز خواهند نوشت که هاشمی ، پدر توسعه طلبی ایران بعد از انقلاب و مردبزرگ تاریغ معاصر ایران است ، اگر که عوام و روشنفکران در این جو تهمت ها هاشمی را نشناختند بدون شک تاریخ هاشمی را خواهد شناخت و درباره او هرگز اشتباه نخواهد کرد .

خدایش او را حفظ کند و قوت دهد تا در این دهه پایانی عمرش کمافی سابق بانی خیرو برکت برای نظام و کشور و ملت اش باشد ، انشاء الله . (93133)
 
دلسوز
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۲۱:۴۵:۲۶
وقتی که در جامعه ما توسعه سیاسی به معنای واقعی صورت نگرفته ! ایراد چنین سخنان سطحی از دانشجویان رشته های فنی دور از انتظار نیست \"با همه این حرفها به شما دوستان دانشجو توصیه می کنم وارد مباحث علوم انسانی نشوید همچنان که جامعه شناس در کار مهندس ساختمان نظر نمی دهد ویا یک مهندس درکار پزشکی دخالت نمی کند.جهت اطلاع دوستان عرض کنم که تخصصی شدن از اوصاف جوامع رشد یافته است! (93438)
 
رضا فلاحي
۱۳۸۷-۰۹-۰۶ ۱۴:۴۶:۲۳
دليل هشتم اينكه تمام جريانهاي باصطلاح اصلاح طلب و اصولگرا براي پوشاندن ضعفها و شيفت دادن اشتباهاتشان از اين بزرگ مرد هزينه كرده اند و به روز درماندگي مجددا دست به دامن او شده اند. واو كريمانه دست خيانتكارشان را براي اعلاي كلمه حق و كشور عزيز فشرد (93963)
 
mohsen
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۶:۵۴:۰۳
سلام
اولا :اختلاس صحیح است
ثانیا : عنوان لیبرال ار چه کسی به کارکزاران داه است ؟
البته من اصلا با کارگزاران موافق نیستم ، اما به عنوان یکی از اولین دانشجویان پایه گزار انقلاب فرهنگی ، با این نوع برخوردرهای قالبی هم موافق نیستم .
مثلا اگر کسی به شما بگوید طالبانیست، که بعضی ها هم متاسفانه می گویند ، آیا این را می توان حمل بر صحت کرد؟
شما به عنوان دانشجوی بسیجی ، چرا باید از قالب ها و تقسیم بندی های غربی استفاده کنید ؟
مشابه همان کاری که بعضی تحلیل گران سیاسی اصلاح طلبان انجام میدهند!
کارگزاران یک گروهی هستند که از یک طیف بزرگ تحصیل کرده ها تشکیل می شود ، در بینشان کسانی را می شناسم که برای ننشستن بر سر میز یک مقام خارجی در کشور خارجی ،که مشروب در آن سرو میکردند ، ساعت ها به بهانه دست شویی در محوطه بیرون می ماند.که هم حرمت را رعایت کند ، هم موازین دیپلماسی ار !
ثالثا: استفاده از ادبیات خالص بسیجی برای یک فیگور پنهان سیاسی ،کار قشنگی نیست. (93140)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۲:۳۹:۵۷
جناب mohsen
عنوان لیبرال مسلمان را خود آقای مرعشی در انتخابات ریاست جمهوری قبلی گفته بود. ایشان را که خاطرتان هست؟ (93340)
 
محسن
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۶:۵۴:۳۷
دانشجویان عزیز به نظر بنده پاسخ سئوالات ذکرشده بسیار روشن است: اولا از سخنان گوهربار امام راحل است که میزان تشخیص صلاحیت افراد ،وضع حال ایشان است ثانیا: عزیزان قدرت بسیار شیرین،جذاب و... و کمتر کسی حریف سوار شدن براین اسب چموش و رام نمودن آن شده است، همین که خمینی برای همیشه در تاریخ لقب امام بخود گرفته است (93141)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۷:۱۱:۳۱
[احسنت !‌ انشاال... آقاي هاشمي پاسخگو باشند . (93143)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۷:۱۴:۵۰
(93145)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۷:۲۵:۲۳
عمرا که جوابی داده شود! (93146)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۸:۰۷:۱۴
azizan chera in soaalat ra chera vagti Agaye Ahmadi nejad dar daneshgah hazer shode va einan hamchin raftari az janebe khodet emal mishavad , nemikonid. (93152)
 
محسن
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۸:۲۹:۴۰
اي كاش اين نامه را به اقاي احمدي نژاد مي نوشتيد و ويژگي هاي كارگزار اسلامي را به ايشان تذكر مي داديد (93156)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۸:۳۱:۱۵
بسیج فعلی با بسیج زمان جنگ بسیارمتفاوت است این برداشت من است به عنوان کسی که شاهد نزدیک بسیاری از بسیجیان زمان جنگ بوده (93157)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۸:۴۰:۰۱
متاسفانه بسیج دانشجویی به ابزار بازیهای سیاسی دولت نهم تغییر جایگاه داده است و بجای آنکه اینهمه ندانم کاری و حیف میل ناشی از تصمیمات دولت فعلی صاحب قدرت را زیر سئوال ببرد و بجای آنکه از قدرتمندان بپرسد که با صدها میلیارد دلار درامد بادآورده سه ساله چه کرده اند، بر طبل دشمنی با کسی می کوبد که قدرت اجرایی ندارد ولی لااقل با کمتر از چند ده میلیارد دلار و با نفت 12 دلاری کشور جنگزده را به کشوری ساخته شده تیدیل کرده است.
تفاوت دولت هاشمی و دولت نهم به اندازه تفاوت مجاکمه کرباسچی با استیضاح کردان است. که آن دادگاه با های و هوی فراوان و موج رسانه ای و بگیر و ببند چند ماهه در نهایت به چند تخلف اجرایی خلاصه شد و آنهمه نیروی زبده ای که برای ساختن این پرونده همه توان و تخصص خود را برای چند سال مصروف کرده بودند نتوانستند افکار عمومی را به تقلب و نادرستکاری کرباسچی قانع کنند. ولی در دومی علیرغم همه تلاش دولت و رسانه ملی و هم حزبیهای ایشان، هنوز هم افکار عمومی قانع نشده است که چرا تنها به استیضاح ئ برکناری اکتفا شده است و چرا استفاده کننده از مدارک جعلی مورد پیگرد مدعیان مقابله با فساد قرار نمی گیرد.

کسانی که دفاع دولت از کردان را بی اعتراض گذاشته اند، کمترین حقی برای زیر سوال بردن دوران سازندگی ندارند. (93159)
 
امين
۱۳۸۷-۰۹-۰۴ ۰۳:۴۴:۲۸
عزيز من ...
هيچ كس به اندازه ي بسيج مخصوصا از نوع دانشگاهي نامه و اطلاعيه صادر نكرد عليه كردان ! انصا داشته باش.
حتي تهديد كرد اگر استيضاخ انجام نشود اعتصاب مي كنيم !
بعد اينكه چطور شما مي توني همه رو زير سوال ببري ؟ ديگران نمي توانند ؟ (93462)
 
مهدیه
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۹:۱۱:۰۷
هاشمی سرمایه بزرگی برای این نظام است البته نقدهای را وارد میدانیم که همگی بر ان واقف هستند ولی عملکرد ایشان در طول این انقلاب بی نظیر بوده وهست بسیج دانشجویی وحزب ÷ادگانی همیشه هر کس نقد برنامه های غلط دولت را بکند برمی اشوبند (93162)
 
كاوه
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۱۹:۳۰:۰۶
سوال حق همه است از همه مسئولان و البته بايد مكانيزيمي فراهم باشد كه هركس به ميزان مسئوليتي كه دارد پاسخگو نيز باشد. سوالهاي تيريبوني گرچه نوعي سوال است ولي به هر حال مشكلات خودش را دارد!

اگر واقعا پاسخگويي بايد وجود داشته باشد همه بايد به مجلس پاسخگو باشند و مجلس نيز در انتخابات به ملت پاسخگو است. وقتي تحقيق و تفحص از مجمع تشخيص مصلحت امكانپذير نباشد سوال دانشجو از آقاي هاشمي فقط يك اقدام سياسي به نظر مي‌رسد!

وقتي دولت در عرض شش ماه بودجه سال را تمام كرده و يك متمم به اندازه كل بودجه آورده و پاسخگوي جايي هم نيست شما به عنوان بسيج غم نداريد؟

وقتي وزير كشور آن افتضاح را ببار مي‌آورد و رئيس جمهور در آخرين لحظات نيز از او حمايت مي‌كند و بدتر از آن، استيضاح ايشان را غير قانوني مي‌خواند غم نداريد؟

همه‌ي مسائل كشور پاي تيريبونهاي هيجان انگيز بايد حل شود؟! (93166)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۲۰:۱۶:۰۴
ببخشيد آقايا بسيجي شما كي از آقاي هاشمي دفاع كرديد. شما هميشه ضد هاشمي بوده ايد و خواهيد بود و كسي فريب اين گفته هاي شما را نمي خورد اما هاشمي چون مرد سياست است دست شما را خوانده و با شما همان گونه برخورد مي كند كه شما با ايشان. (93176)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۲۰:۱۷:۵۲
هاشمی راست میگوید مگر رهبر در تنفیذ حکم ریاست جمهوری سید مظلوم محمد خاتمی نفرمودند هیچ کس برایم هاشمی نمیشود (93177)
 
حزب الله
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۲۰:۵۸:۴۴
خدا حفظشان کند این آقای هاشمی را که با سعه صدر عملکرد غلط دولت نهم را تحمل کردند. خدا ایشان را برای این نظام حفظ کند انشالله (93184)
 
حقی
۱۳۸۷-۰۹-۰۲ ۲۳:۳۳:۲۳
انتقاداتی براقایهاشمی وارداست امابی انصافی نکنیم نه انگونه هاشمی بد عمل کرد که مستحق این حرفا باشدونهاقایاحمدی نزاداینقددرست عمل کرده که بگویم همه انتقا دات سیاسی است گر چه میدانم دوستان شریف خواهندگفت ایشان ازمجمع جواب داده است اما به خدای شهدا قسم یکیاز فعالان بسج دانشجو یی هستم حرمت هارا رعیت کنیم ایا اقا اینشیوه شما را می پسندد! (93214)
 
پدرام
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۰۱:۰۳:۰۷
آقای هاشمی به نظر من چندکار اساسی بعد از انقلاب کرده که در آینده دور از ایشان به نیکی یاد خواهد شد: یکی پایه گذاری دانشگاه آزاد که هر مشکلی داشته باشد باعث افزایش سطح سواد آکادمیک کشور شده. دانشگاهی به هر حال یک آدم تیز بین و منتقد بار می اید که پایه گذار دموکراسی واقعی است. دیگر اینکه قبح ثروت را در ایران شکست. اگر نه شاید ما هم الان وضعیتی بهتر از کره شمالی نداشتیم. مردمی فقیر و بی سواد و گرسنه که چیزی بجز بمب اتم که اختیار آن هم در دست رهبران کمونیست آنها است ندارند. دیگر پایه گذاری حزب و تحزب است. بدون حزب منتقد و با سواد و با برنامه هیچ کشوری به هیچ جا نرسیده و نمی رسد. امروز تخریبها علیه ایشان زیاد است ولی به نظر من آینده از ایشان به نیکی یاد خواهد کرد. حتی اگر همه چیزهایی که در مورد زندگی شخصی او می گویند درست باشد باز هم بنیان چیزهایی را در ایران گذاشته که از کس دیگری بجز او بر نمی آمد. (93227)
 
حمید
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۰۳:۰۶:۵۰
چرا فقط هاشمی باید پاسخگو باشد؟ ---
آیا قوه قضائیه نباید پاسخگو باشد؟
آیا شهامت آنرا را دارید تا سئوالات همین دانشجویان را اجازه بدهید در نشریه های دانشگاهی منتشر شود؟
شما بیش از هر کس دیگری دروغ میگوئید و تحمل هیچ عدالتی را ندارید.اینک که هاشمی را زیر سئوال میبرید از روی دغدغه عدالتجویانه نیست بلکه نگران تنگی انحصارتان هستید. اما مطمئن باشید این بساط دیرس نخواهد پائید. (93173)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۰۸:۳۸:۰۶
مدام از دوران سازندگي حرف مي زنند .
اخه در مثلا دوران سازندگي چه كارهاي ريشه اي و بنياديني براي كشور صورت گرفته است ؟
در طي دوران به اصطلاح سازندگي چقدر نفت فروخته شده است ؟ چقدر استقراض خارجي شده است ؟
در مملكت هنوز قادر به توليد يك خودرو صد در صد بومي نشده ايم چرا؟
قطعي برق امسال صد ماشاالله از بركات كارهاي بنيادين دوران سازندگي است ؟ واردات روزانه 40 ميليون ليتر بنزين شاهكار هاي باقي مانده از دوران سازندگي است ؟
فقر ، فساد و فحشا يادگار كيست ؟ مبارزه با آن چه شد ؟ آقا زاده ها چه مي كنند ؟
بهتر است نام دوران سازندگي را دوران آپارتمان سازي و رواج ساخت و ساز يا دوره بنايي بگذاريم .
اين سئوالات و هزاران سئوال ديگر تا بجواب نرسند از ياد ذهن زنده ما بسيجيان بيرون نخواهد رفت؟ مسئولين و مديران مملكت موظفند تا به آنها جواب هاي محكم و درست بدهند نه اينكه با لغات بازي كنند. (93255)
 
شناس
۱۳۸۷-۰۹-۰۷ ۱۰:۲۴:۴۹
برادر ناشناس گرامي
براي اطلاع بيشتر لازم است مروري بر تاريخ و اتفاقات بعد از انقلاب داشته باشد.

قيمت نفت در سالهاي رياست جمهوري آقاي هاشمي را با سه سال آقاي احمدي نژاد مقايسه كنيد.

نرخ بيكاري ، تورم و ... در اين سالها را با هم مقايسه كنيد.
.......

گرچه نمي توان كسي كه خود را به خواب زده بيدار كرد... (94040)
 
احمد
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۰۸:۴۹:۳۷
من هم به عنوان يک بسيجي زمان جنگ اعتقاد دارم بسيج امروز فرق دارد الان بعنوان گونه اي کار سياسي که آينده اي براي فردايشان رقم بزنند عمل مي کنند. البته انتقاد نمي کنم بهرحال طبع بشر کمال طلب است اين زمينه هم ممکن است شما را به مقصودتان برساند ولي توصيه مي کنم اگر مي خواهيد کار سياسي بکنيد قالب هاي حزبي را پي بگيريد از اسم بسيح و شهيد و ... استفاده نکنيد حيف است که آن همه عظمت را در ققس بياندازيم. بسيح ميان بر هواهاي دنيوي نيست. اين را از يک کهنه سرباز بسيجي گوش کنيد. (93258)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۰۹:۲۹:۱۱
بنده هم به بعضي عمكرد هاي آقاي هاشمي رفسنجاني و دولت ايشان انتقاد دارم و حتي در دوم رياست جمهوري ايشان(1372) به آقاي دكتر توكلي راي دادم. اما موج تخريب و حرفهايي كه درمورد ايشان در جامعه مطرح مي شود خيلي غير منصفانه است يك نمونه عيني كه خودم شاهدش بودم: چند سال قبل خانمم پولي در صندوق صدقه كنار خيابان انداخت، پيرمردي كه شاهد ماجرا بود گفت: «خانم پول توي اين صندوقا ننداز اينا همش مي ره توي جيب آقاي رفسنجاني!» توروخدا ببينيد تخريب و تهمت چقدر در جامعه رسوخ پيدا كرده؟ به هر حال زحمات و خدمات ايشون (علي رغم بعضي نقاط ضعف ) فراموش نشدني است. (93276)
 
ش.قدیری
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۰:۱۳:۰۳
چراوقتی دانشجویان عدالتخواه دغدغه های به حق خودرامطرح می کنندعده ای اینگونه برآشفته می شوند؟البته که بایددرخصوص همۀ اشخاص بخصوص بزرگان انقلاب رعایت احترام وانصاف راکردولی همه بایددربرابرقانون ومردم پاسخگوباشندحتی مقام معظم رهبری هم خودراازاین موردمستثنانمی دانندوهمیشه دانشجویان رابه عدالت خواهی ورصدجریانات جامعه سفارش کرده اند.درعین حال بایدسخن امام راتوجه کنیم که میزان حال فعلی افراداست وافرادرابایدباعملکردشان سنجید.ضمن احترام به آقای هاشمی بایدبگویم ازایشان ابداًانتظارنداشتیم درست بعدازسخنان رهبرعزیزدرخصوص انصاف داشتن وتخریب نکردن دولت فعالیت های مثبتش رابه کلی منکرشوندوفقط آنها رامنفی وسیاه ببینند.آیاواقعاًاین دولت هیچ کارمثبتی نداشته است؟آیاسراسردوران ریاست جمهوری ایشان بدون نقص وبدون هیچ مشکلی برای مردم سپری شد؟ضمن اینکه عملکرداین دولت راهم بی اشکال نمی بینیم ودرمواردی اعتراضات جدی هم به آن داریم اماهرگز زحمات وپاکدستی وساده زیستی رئیس این دولت واکثرکارگزارانش راملت ما نادیده نمی گیرد.بینی وبین الله همۀ مامی دانیم که چقدرفاصله طبقاتی درزمان آقای هاشمی ایجادشدوطبقۀ نوکیسه ای که بیت المال راجزءاموال شخصی وموروثی خودمی دانستندوهنوزهم بربسیاری ازشریان های اقتصادی چنبرۀ خودراگسترده اندوبااستفاده ازرانتهاثروتهای افسانه ای اندوخته اندبه وجودآمد. کسانی که ازکیسۀ ملت مدارک تحصیلی(فوق لیسانس ودکترای )خودراازدانشگاه به اصطلاح آزادگرفتندوبااین مدارک حقوق هاومزایای آنچنانی دریافت کردندویابه خرج این ملت خودشان وآقازاده هایشان درکشورهای اروپایی وکاناداوامریکابه عناوین ماموریتهای خارجه وغیره تحصیل کرده ومدرک گرفته اندوهیچگونه درک وشناختی ازمشکلات طبقات پایین اجتماع که به لطف عملکردهاوسیاست های غلط دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی وبعدهم آقای خاتمی(البته هرگزمنکرزحمات ومواردمثبت آن نیستیم )ضعیف ترشدندندارند.این تبعیضات وفشارهاراهمۀ مردم به نوعی درک کرده وبه آن معترضند.امیدواریم آقای هاشمی هم منصفانه قضاوت کرده وهم خودرادرپیشگاه ملت پاسخگوبدانندوبسیاری ازابهاماتی راکه برای جوانان این نسل پیش آمده (علی الخصوص درموردفعالیت های اطرافیان ایشان وعملکرددانشگاه آزاد)برطرف نمایند. (93293)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۶ ۱۰:۳۸:۱۵
دوستان عزیز، ما ایرانیان عادت به یافتن مقصر و بدهکار در امور و کارهای به ثمر ننشسته و با نتیجه بد و منفی داریم. آیا همه بی عدالتی ها را می توان به یک فرد، یا گروه، یا حزب ویا حتی یک دولت نسبت داد؟ آیا بی عدالتی و تضییع حقوق تنها در جنبه های اقتصادی مطرح است؟ آیا مردم ایران از سیاستهای اشتباه و نادرست یک دوره هشت ساله خاص لطمه دیده است؟ آیا نباید به عدالت در جنبه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی توجه نشان داد؟ آیا نباید حمایت و پشتیبانی از تشکل های غیردولتی را با قراعت عدالت و انصاف انجام داد؟ آیا سیاست های عدالت طلبانه کنونی نظیر پرداخت هر 6 ماه 40 یا 60 و یا حتی 100 هزار تومان به قشر آسیبپذیر جامعه قرائت و پیاده سازی عدالت است؟ به نظر شما این حرکت در بهترین شرایط آن و با احتساب حسن نیت بانیان زحمتکش آن حاصلی جز به هدر دادن داراییهای خود همین ملت کمک می نماید؟ کجاست این عدالت طلبی؟ پس چرا نمودی از این عدالت خواهی در جنبه های سیاسی و فرهنگی دیده نمی شود؟ آیا نباید عدالت را در امکان بروز عقاید گروههای اقلیت جامعه خواستار شد؟ گروههایی که حتی از داشتن یک نشریه ساده محروم اند! آیا انتظار دارید ادعای عدالت طلبیتان را باور کنیم؟ این گروه عدالت طلب از دوستان و حامیان اصیل انقلاب، امام، رهبری و مردم شریف ایران، همان رزمندگان و موسسان سپاه و بسیج، بسیجیان حقیقی، چه میزان اطلاع دارند؟ هر چند که هر فردی در هر سمتی موظف به پاسخگویی به محضر قانون و آستان گرانقدر مردم ایران است حتی جناب آیت الله هاشمی رفسنجانی و دیگران. چه خوب است در بیان انتقادات و نظرات و تحیسنهای خود از بیان احساسات خودداری کرده و منطق و عدالت را مبنای عمل قرار دهیم. همان عدالتی که از آن دفاع می کنند. (93910)
 
سكوت
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۱:۲۳:۵۱
از برادران دانشجوي بسيجي يك سوال دارم آقاي هاشمي هرگز شعر عدالت را مستقيما مطرح ننموده شعار ايشان توسعه و سازندگي است اما آقاي احمدي نژاد اگر يك شعار قابل طرح داشت آنهم بحث عدالت بود حال آيا اين نهاد محترم و پرسشگر تا كنون از ميزان تعهدات عملي و آثار عملكرد ايشان در راستاي تحقق عدالت سوال و مطالبه اي داشته اند؟ (93317)
 
آریو شمس
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۱:۵۴:۵۵
اگر این آقایان وابسته و انتصابی از جایی خارج از دانشگاه نیستند آیا همانند یافتن "39682 مورد سياه نمايي" در مورد جناب آقای دکتر احمدی نژاد برای دیگران هم این کار را کردند و بودجه و وقت بیت المال را صرف کردند. در مورد افرادی همانند قالیباف خاتمی و ....
لطفا به نمایندگی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف این چنین دنبال تبلیغات انتخاباتی نباشند.
یکی از دانش آموختگان دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف


برای روسای پیشین نیز هم این پژوهش انجام شده و توسط دانشگاه خبر با حضور چند پژوهشگر صورت گرفته می توانید لیتنک خبر رو از اینجا بخونید

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=19850 (93328)
 
علی
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۳:۵۰:۳۹
آقایان همه بدانید که جلسه ی دیروز سانسور خبری شد.هیچ عکسی از اعتراض دانشجویان به آقای هاشمی بیرون نیامد.آقای هاشمی قرار بود در باره ی30 سال انقلاب صحبت کنند.ایشان قسمت زیادی از صحبتهای خود را در باره ی دوران سازندگی ایراد کردند.گویا انقلاب تا سال 76 فقط ادامه داشت.البته در بخش آسیب ها به سراق این 3سال آخر هم آمدند!.ایشان به شدت از عدم وجود آزادی ،فرمایشی شدن مجلس،عدم شرکت نخبگان در انتخابات انتقاد کردند.دوستان من بدانند که دفتر آقای هاشمی شرط کرده بود کسی سوال شفاهی نپرسد.در حالی که آقای هاشمی از نبود آزادی احساس ناخرسند ی میکردند.کسی حق حرف زدن نداشت.جالب است این موضوع را به مدیریت جلسه ارجاع دادند.و........ (93357)
 
بسيجي
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۳:۵۵:۰۳
به عنوان يک بسيجي و جانباز زمان جنگ که هنوز تيزي ترکشها را در جاي جاي بدن دارم ،عرض مي کنم که متحول کردن جامعه به فرهنگ بسيجي با شعار و مانورهاي سياسي عملي نمي شود. متاسفانه روز به روز از فرهنگ بسيجي فاصله مي گيريم دليلش اين است اراده عملي براي اين تحول وجود ندارد. بسيجيان و جانبازان خوش فکر به حاشيه رانده مي شوند چراکه بسترسازي براي اين تفکر نشده است و برعکس براي زرنگي، خودخواهي، تيزبازي و فرصت طلبي بستر خوبي وجود دارد و بازارشان گرم است ولي خطر اينجاست که بسيجي و فرهنگش را بايگاني کرده ولي در عين حال کساني که عملشان و منش شان هيچ ربطي به اين فرهنگ ندارد، آن را مورد استفاده ابزاري قرار مي دهند. اين را لطفا بنويسيد که ظاهرا جنس بسيجي اصل در بازار کم است. امروز با همه چيز بازي مي شود در اين خصوص لااقل آبروي بسيجي را جلوي مردمي که هنوز نگاه آرماني به زمان جنگ دارند، نريزند و منش بسيجي را قلب نکنند. تبليغات پيشکش. (93359)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۴:۰۸:۲۰
این عزیزانی که آقای هاشمی را اینچنین تخریب می کنند بدانند که بیان شان و مقام آقای هاشمی بعد از ترک این دنیای فانی از زبان رهبر زمان چنان خواهد بود که در تاریخ انقلاب ونظام تکرار نخواهد شد (93366)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۵:۵۰:۴۹
هاشمی زیاد برای این انقلاب زحمت کشیده است و باید مواظب باشد خود و اطرافانش زحمات را حدر ندهند زیرا کسی نمی تواند به هاشمی زربه بزند جز اطرافیان نادان و چاپلوس که از قبل هاشمی به مال فراوان و پستهای بالا رسیده اند (93382)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۵:۵۳:۴۴
یک ازمسائلی که متاسفانه درباره اقای رفسنجانی تحریف شده ان کلام تاریخی حضرت امام درباره ایشان است که فرمودندانقلاب زنده است چون هاشمی زنده است. که این کلام عمیق و بزرگ متاسفانه با تحریف اینگونه بیان میشود.هاشمی زنده است چون انقلاب زنده است.با کمی دقت تفاوت معنایی این دو برای هرکسی مشخص می شود اما باید تاسف خورد که بعضی ها نمی توانند امثال این سخنان حضرت امام درباره اقای رفسنجانی راتحمل کنندوانرا تحریف میکنند. ا (93383)
 
نجات
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۶:۰۶:۰۳
دقت کردید بسیجی ها همیشه عصبانی هستند؟ (93386)
 
محسن باقرزاده
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۱۹:۰۵:۰۸
من خودم ار بسیجیان دوره دفاع مقدس هستم وبیش از 30 ماه را در جبهه بوده ام واز تاریخ تولد بسیج افتخار عضویت در آن را داشته ام وباید عرض کنم که بسیجی مجموعه ای از خصلت های نیک است و صرف کفایت نمی کند.
با این مقدمه نامه مربوط به بسیج دانشگاه شریف را نقد میکنم وامید دارم هم کسوتان بسیجی از من حقیر آزرده خاطر نشود.
1- اینکه بسیج دانشگاه شریف دور بودن آقای هاشمی را از فضای دانشگاه به نوعی جفای آیت الله هاشمی بر دانشجویان تعبیر می کند ،صحیح نیست و لازم نیست که هر مسئولی در پرسش وپاسخ رودرو و شفاهی با دانشجویان قرارگیرد و میشود چنین تعاملی را بصورت کتبی ومستند وبا دقت بیشتری وبصورت مکاتبه ای و گاه مناظره ای بر قرار کرد به شرط آنکه ماهیت سوالات کمک به شفافیت و رسیدن به وحدت در قاطبه خانواده انقلاب وایران گردد.
2-مطالبات دانشجویی لاجرم نباید تند وتیز باشد ولی الزام دارد که به حق ومبتنی بر عدالت ومنافع ملی و تاریخی کشور باشد و یادمان باشد که فضای نیمه امنی که از صلح حدیبه نصیب اسلام بعد از هجرت شد،باعث اثبات-نفوذ-تسخیر قلوب گردید و دشمنان پیغمبر واسلام چنان فضایی را بر نتافتند.
دانشجویان میتوانند سوالاتشان را بی کنایه وصریح ومبتنی بر مدل انسان شناسی و هویت شناسی مخاطبین طوری تنظیم کنند که به منویات خود برسند.
3-چرا بعد از ده ها بار توضیحات آقای هاشمی در خصوص تاریخ شکل گیری کارگزاران واعلام نگاه و مواضع فرا جناحی توسط ایشان از سولات ونگاه تکراری به موضوع اجتناب نمی کنید و بطور مستقل مواضع وعملکرد حزب کارگزاران را نقد نمی کنید.
4- در طول بیش از یک دهه از عمر حزب کارگزاران به نظر میرسد که این حزب در بخش رفتاری و نگاه به اداره جامعه از قاعده تکنیک و فن اداره کشور تبعیت میکند وکجای این نگاه لیبرالیستی است وبا کدام معیار ومحک قابل اندازه گیری به چنین قضاوتی رسیده اید،در حالی که توصیه دین ودین داران به تبعیت از عقل سالم برای اداره جامعه یک اصل وپایه است.
البته نمیخواهم از یک حزب دفاع کنم،بلکه دوست دارم از وجود احزاب با گرایش تکنیک وفن محوری وتبیین مهندسی مدیریت سیاسی واقتصادی و...دفاع کنم.
5-وجود اتهامات اقتصادی ورانت خواری وقتی در طول بیش از یک دهه وبا وجود زعامت ولی فقیه و استقلال قوا از حد یک اتهام وادعا فراتر نرفت،این را به ذهن منعکس میکند که این نقل وقول ها یک بازی سیاسی است و انتظار میرود که بسیج به تبعیت از فرمان مقام معظم رهبری برای کار سیاسی به جای سیاسی کاری جهاد وتلاش نماید و خود بازیگر بازی سیاسی نشود.
6- اشاره کرده اید که در دوران سازندگی آقای هاشمی در مصاحبه با کیهان فساد مالی در پروژه های عظیم را پذیرفته و جهت تسهیل روند اجرایی آن پروژه ،از کنار فساد مالی عبور کرده واین روش را یک راهکار مدیریتی دانسته است!
فکر نمیکنم که هیچ یک از مسئولین طراز اول کشور با مشاهده فساد مالی از کنار آن بی تفاوت بگذرند ولی ممکن است که از ادعای وجود فساد مالی با تعبیر اینکه اصل کار ادامه یابد و احتمال فساد خدشه ای بر روند اجرایی کار وبرنامه وارد نکند بعنوان یک راهکار مدیریتی استفاده کند واین نه تنها عیب نیست بلکه یک حسن است واز فساد دیگری به نام اتلاف وقت وزمان ومنابع برای یک ادعا جلوگیری میکند و در ثانی با توجه به اصل تفکیک قوا،دیوان محاسبات مسئول کشف تخلفات وانحرافات مالی از بودجه و ارائه گزارش تفریغ بودجه به مجلس-مردم ومسئولین است ودر این خصوص اگر خطایی وجود دارد باید کارشناسان ذیربط آن را کشف،مستند سازی و منتج به صدور رای دیوان محاسبات وقوه قضاییه نمایند واجازه دهند تا مدیر اجرایی به دلیل شبهات اصل را فدا ننماید.
7-در بخشی از نامه آورده اید که که در دولت آقای هاشمی از سال1368 تا1376 هیچ موردی از توهین مستقیم به رئیس جمهور در مطبوعات آن زمان یافت نشده و تنها 189 مورد سیاه نمایی در مورد دولت ایشان مشاهده شده ولی در دولت نهم این آمار به1689 مورد توهین مستقیم و39682 مورد سیاه نمایی رسیده است و...به نظر من اینگونه قیاس درست نیست و مردم در طول دوره سازندگی به عینه مشاهده میکردند که با کسری بودجه وفروش نفت با قیمت پایین و شرایط نه صلح ونه جنگ و.... چقدر کار انجام میپذیرد ورئیس جمهور وقت هم در هر فرصتی مثل خطبه های نماز جمعه وسفرهای استانی و....به مردم در کمال تواضع گزارش کار میداد و فرهنگ جامعه هم در آن زمان هنوز با فرهنگ دوره دفاع مقدس فاصله چندانی نگرفته بود واز طرفی مطبوعات و ارتباطات به این اندازه گسترده نبوده است.
8- از برادران وخواهران بسیجی دانشگاه شریف انتظار روشنگری بر مدار حق وانصاف میرود نه بر مدار احساس وبازی سیاسی وهمچنین انتظار میرود که دیدگاه ونظرات یک گروه اندک از سیل بسیجیان را به کل بسیج تعمیم ندهند و نگاهی را که باید بر والیان ستمکاری چون صدام وصدامیان داشته باشند را بر شاگردان امام ویاران رهبری روا مدارند. (93420)
 
افشین
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۲۲:۴۲:۲۶
ببینید وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم در زمان دولت نهم سخت و مصیبت بار شده که مردم به هاشمی پناه آورده اند کسی که زمانی به او انتقادات جدی در زمینه تورم و سیاستهای تعدیل اقتصادی وارد بود. به نظر من آقای هاشمی با توجه به اینکه جنگ تازه تمام شده بود و شهرها ویران و صندوق ارزی کشور تقریبا خالی بود خوب عمل کردند. (93443)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۲۳:۱۷:۲۴
Enteghad-e sazandah che aalist. Valiy takhrib-e koobandah va tafraghah che khatarnak ast. ensh allah hameh ma baray rezay-e Khoda va mellat-e sharif-e IRAN beh har nav-e momken khedmat konim. (93446)
 
محمد جعفر
۱۳۸۷-۰۹-۰۳ ۲۳:۲۳:۳۳
شناخت هاشمی از رفتن به کهکشان کناری سخت تر است!؟! (93447)
 
سید حسن
۱۳۸۷-۰۹-۰۴ ۰۰:۱۵:۳۹
برنامه سخنرانی را از خبر 20.30 دیدم
بسیار جالب بود
هاشمی همیشه به مردم حقیقت را میگوید
از فرزند امام کمتر ازینها توقع نمیرود (93451)
 
علی عبدالزهرا
۱۳۸۷-۰۹-۰۴ ۰۸:۱۹:۵۲
1- ای کاش بسیج امار واقعی توهین و سیاه نمایی علیه دولت اقای خاتمی را انالیز و در اختیار جامعه قرار می داد 2- این اقایان بسیجی اگر احساس وظیفه شرعی میکنند چرا در مقابل تخریب دولتهای قبلی سکوت نموده بودندو چرااینقدر در فکر تخریب چهره اقای هاشمی می باشند 3- و ای کاش این برادران بسیج قدری به گفته های حضرت امام ره گوش فرا میدادند و از این دسته بندیهای سیاسی کناره گیری مینمودند تا این قدر چهره واقعی بسیج و بسیجی گری زیر سوال نرود 4-واین دوستان عزیز بدانند افرادی که به مسولین مملکتی خصوصا اقای هاشمی این گونه تهمت میزنند به فکر قبر و قیامت خود نیستند 5- این گونه تهمت زدن به چهره های خدومی همچون اقای هاشمی و دیگر مسولین از حق و عدالت به دور میباشد 6- و ایا این گفته مقام معظم رهبری را فراموش نموده ایم که در زمان ریاست جمهوری اقای هاشمی فرمودند که امروزه در دنیا رئیس جمهوری به ساده زیستی اقای هاشمی نداریم (93467)
 
بسیجی
۱۳۸۷-۰۹-۰۴ ۰۸:۳۹:۲۵
نامه این عزیزان بوی وابستگی به جناحی را میدهد که در دوره انتخابات ریاست جمهوری نهم از هیچ عمل ناجوانمردانه ای برای تخریب آیت الله هاشمی دریغ نکردند. اعمالی که فرسنگها از انصاف و عدالت و جوانمردی به دور بود. بنده به عنوان یک عضو کوچکی از بسیج حمله و اسائه ادب به استوانه انقلاب را دقیفا در راستای نقشه دشمنان انقلاب می دانم. دشمنان سعی داردند که با هدف قرار دادن ارکان و استوانه های این انقلاب، نظام اسلامی را از اساس و بنیان متزلزل کنند. پس بیایید آب به آسیاب دشمن نریزیم. (93470)
 
امان
۱۳۸۷-۰۹-۰۴ ۱۰:۰۹:۴۴
لطفا به طرفداران آقاي احمدي نژاد بگوييد از عنوان مقدس بسيج سوء استفاده نكنند. (93497)
 
شاهد
۱۳۸۷-۰۹-۰۴ ۱۲:۲۳:۱۳

باسلام\\ ابتدا از ابتكار عمل مسئولين سايت الف در ايجاد بخش مشاركت در بحث بويژه با اضافه كردن قسمت موافق و مخالف تشكر ميكنم كه به نوبه خود امكان مشاركت بيشتري را براي شركت كنندگان فراهم نموده اند و از طرف ديگر اميدوارم دوستان بسيج شريف نيز پاسخ خود را از افكار عمومي گرفته باشند .واما نكته مهمتر اينكه اجازه ندهيم از بسيج با آن همه فداكاري وايثار در مجادلات سياسي غير منصفانه كه با مشي آن سازگاري ندارد براي بيان مكنونات حزبي استفاده كنيم. (93539)
 
۱۳۸۷-۰۹-۰۴ ۱۷:۵۱:۳۷
انقلاب زنده است چون هاشمی زنده است. امام خمینی(ره) (93585)
 
بنده خدا
۱۳۸۷-۰۹-۰۴ ۱۹:۲۲:۴۹
این حرفها ازحب علی نیست که ازبغض معاویه است .ابتدالازم است بسیج خودرا از شبهات وشایعاتی که درموردش درجامعه به وفور گفته میشودوبعضا\"مصادیق آن دیده میشود مبراکند بعد خودازدیگران انتقادنماید وبه قول معروف توابتدا برادری خویش راثابت کن بعد ادعای مال پدرکن.بسیجی که با بودجه مملکت تنها هرکسی که کارت بسیج رادشته باشد نه اخلاق وصفات بسیجیان سابق را بسیجی می خواند وفعالان بسیج کسانی هستند که به اردوهای مسافرتی باهزینه بیت المال می روند ووامهایی نیز ازبابت این کارت بسیج دریافت میکنندو... اینگونه بسیجی چگونه میتواند داعیه بسیجیان جان برکفی که حتی اززندگی خودبرای رضای خداگذشتند داشته باشند پس هرگاه چنان بسیجیانی به منصه ظهور برسند تمامی مردم باشعورذاتی خود تمام ادعاهایشان راخواهند پذیرفت.والسلام من التبع الهدی. (93351)
 
ماجد
۱۳۸۷-۰۹-۰۴ ۱۹:۳۰:۳۳
1- اینجانب به عنوان دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف می خواهم --- حضور آقای هاشمی در سال 1370 در دانشگاه صنعتی شریف را که خود در آن زمان دانشجو بودم خدمت دوستان یاد آوری کنم که نه تنها سوالات اصلی دانشجویان پاسخ داده نشد بلکه دانشجویان معترض هم دستگیر شدند و ایشان از دانشگاه --- کرد.
2- حضور مستمر آقای هاشمی در قدرت از قدرت طلبی ایشان است نه علاقه به خدمت
3- اطرافیان ایشان نمود واقعی اشرافیت هستند نه ساده زیستی
4- مردم دیگر به چه زبانی بگویند که ایشان را نمی خواهند. در چند انتخابات دیگر باید شکست بخورند تا عبرت بگیرند؟ کاش از ماهاتیر محمد یاد می گرفتند. (93416)
 
عبدالله
۱۳۸۷-۰۹-۱۰ ۱۴:۵۳:۱۶
تاریخ نشان داده که همیشه هرکس بیشتر تلاش می کند بیشتردرمعرض خطراست


خدمات آقای هاشمی :در قبل ازانقلاب

........................:در تشکیل شورای انقلاب که امام آقایان مطهری - بهشتی - هاشمی -را مامور هدایت انقلاب رادادند .

......................:در تشکیل واداره مجلس اول و...


.....................:هدایت جنگ در زمانی که جنگ به بن بست رسیده بود

....................:بایان جنگ
..................:.قبول اداره کشور بعداز جنگ شما که مدعی سواد هستید زمان بعداز جنگ را بیاد بیارویا ببرسید


کدام مسئول کشور چنین خدماتی دارد مامردم قدرشناس نیستیم که مطمئا

خداوند بی جواب نمی گذارد (94306)
 
مهرشاد قرباندوست
۱۳۸۷-۰۹-۰۵ ۱۱:۴۴:۰۴
بسیجی مرد عمل است.بسیجی اگر مشکلی هم ببیند، به خاطر مصلحت انقلاب، تحمل می کند، نه اینکه در این دوره وانفسا-که کشور از هرسو مورد هجمه نامردان آمریکایی و اروپایی قرار گرفته است-داد وبیداد راه بیاندازد وکاسه صبرش لبریز شود.

بسیجی الگوی خود را مولا علی(ع) قرار می دهد که \" خوار در چشم واستخوان در گلو\" داشت، اما برای مصلحت مسلمین، دم برنیاورد. این درست است که باید امر به معروف ونهی از منکر را فراموش نکرد، اما باید شرایط را نیز به خوبی سنجید و از جایگاه این دانشگاه بزرگ برای دشمن، خوراک خبری تهیه نکرد. (93683)
 
سبحان
۱۳۸۷-۰۹-۰۵ ۲۲:۲۸:۵۹
دمت هميشه به ذكر و دعا گرم، همسنگر بسيجي!
بگذار من و تو را ندانم كار، احساساتي، جرياني و حزبي و ... بخوانند
اين مسير تا بوده خلوت و غريب بوده (93823)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۹-۰۵ ۲۳:۰۵:۰۱
نکته جالب توجه در تمامی این اظهار نظرها آن است که به محض آنکه بخواهی از مسئولی انتقادی بکنی و انتظار داشته باشی پاسخگو باشد بلافاصله فریاد وا اسلاما بلند میشود و اظهار می شود که این تضغیف اسلام است و آب به آسیاب دشمن ریختن. شاید یکی از علتهایی که دموکراسی در کشور نهادینه نمیشود همین است.
اگر ملاک در مورد وضعیت حال هر فرد سخنان امام در مورد وضعیت گذشته او باشد که امام بارها از آقای منتظری، آقای طاهری (امام جمعه اصفهان)، آقای عبداله نوری و ... نیز تعریف کرده اند، آیا این سلیقه ای عمل کردن و جفا به امام راحل نیست؟ (93829)
 
رضا
۱۳۸۷-۰۹-۰۶ ۱۳:۵۳:۲۰
یادم می آید در ماهای آخر دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی دوره کوتاه مدت آموزش نظامی را میگذراندم. همه تحصیل کرده با مدارک دکتر و فوق لیسانس به ویِژه اغلب رزمنده و جبهه دیده بودند و دوره را سپاه برگزار میکرد. در یکی از کلاسهای آموزشی یکی از سرهنگ های تازه ارتقا یافته سپاهی برای اولین بار صحبت از حق و حقوق شهر وندی نمود و با آب و تاب شروع به توضیح کرد که هر کسی حتی شما می توانید از شخص رئیس جمهور به مراجع قضائی شکایت کنید.
این گفته ایشان از ابعاد و زاوایای مختلف مورد اعتراض جمعی از دوستان قرار گرفت. از جمله اینکه چرا تا به حال جرات گفتن چنین چیزها یی را نداشتید ولی آلان که بر خلاف انتظارتان آقای خاتمی پیروز انتخابات هستند زبانتان باز شده است. آری این رویه ای بود که از آن موقع شروع شد وقتی به احمدی نژاد رسید یک دفعه همه حامی احمدی نژاد شدند و شروع به تخریب هاشمی و خاتمی نمودند. --- (93919)
 
احد اسدی
۱۳۸۷-۰۹-۰۶ ۱۶:۲۷:۴۹
اقای هاشمی کی خودتان را بازنشسته می کنید؟
رهبری که دوست شما هستند و شما توسط ایشان رئیس مجمع؟
اگر از شما نخواهند شما نمی خواهید بازنشسته شوید تا دیگران به کشور خدمت کنند؟
--- (93807)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۹-۰۶ ۱۹:۴۰:۳۳
سلام و دورود بر بسيجي که راه امام را گرفته و پيش ميرود اي دانشجويان فني شريف شما در همه جاي دنيا جا داريد بخاطره فهم بالايتان نگذريد ديگران بجاي شما بيانيه يا نامه بدهند اين نامه بايد بر دولتمردان کنوني داده ميشد (93958)
 
دانشجو
۱۳۸۷-۰۹-۰۷ ۱۲:۰۱:۵۷
واقعا بايد به جسارت و شجاعت بسيج دانشجويي شريف دست مريزاد گفت ، آقا دمتون گرم انصافا حرف دل مارو زدين ، به اميد پيروزي احمدي نژاد بر مخالفان پيشرفت و مخالفان گسترش عدالت .
Forza ahmadinejad (94055)
 
Ted
۱۳۸۷-۰۹-۰۸ ۰۶:۳۰:۵۰
you are afraid to ask right question from Mr, rafsanjani? and If I do you censor my question? (94113)
 
hossein
۱۳۸۷-۰۹-۰۸ ۱۰:۰۹:۲۹
جانباز جنگ و برادر شهید از کانادا می خواستم در مورد فعا لیت های اقتصادی فرزندان ایشان سئوال کنم و ..می ترسم شما مطلب من را چاپ کنید ناگهان ناپدید شوید و به دادگاه بروید به خاطر توهین به مسئولان و زیر سئوال بردن نظام و اسلام و --- و شما راجاسوس خطاب کنند در زنداه ---اصلا ولش کن بابا شما تا ازادی بیان هزار سال از ما توخارج عقب تر هستید (94028)
 
ali
۱۳۸۷-۰۹-۱۲ ۰۲:۲۹:۴۰
هاشمی زنده است چون نهضت زنده است (94520)
 
مرضیه
۱۳۸۷-۱۲-۰۷ ۱۳:۰۱:۱۱
من میخواستم نگم کجه میتوانم نتیجه ی هزمون علمی بسیج گروهی را ببینم (106258)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.