توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 369008
توضیحات اژه‌ای درباره قراروثیقه زنجانی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۵۲
سخنگوی قوه قضائیه گفت:‌ من هیچ وقت نگفتم قرار وثیقه بابک زنجانی صادر شده بلکه گفتم اگر قرار باشد قرار وثیقه‌ای صادر شود مبلغ آن ۱۰ هزار میلیارد تومان است.

به گزارش فارس، در ادامه نود و هشتمین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه خبرنگار خطاب به اژه‌ای گفت:‌ برخی نشریات و خبرگزاری‌ها به نقل از شما گفته‌اند که قرار وثیقه بابک زنجانی ۱۰ هزار میلیارد تومان است در حالی که رئیس کل دادگستری استان تهران این صحبت را رد کرده که اژه‌ای در پاسخ گفت:‌ من نگفتم قرار وثیقه‌اش صادر شده گفته بودم وکیلش اظهار داشته که طبق قانون جدید اگر کسی قرار بازداشت موقت داشته باشد نمی‌تواند بیش از دو سال در بازداشت بماند و باید تبدیل به قرار وثیقه شود من هم گفتم بابک زنجانی اگر قرار وثیقه‌ای برایش صادر شود ۱۰ هزار میلیارد است که هنوز نتوانسته چنین پولی را معرفی کند و قراری هم برایش صادر نشده است.

وی در خصوص آخرین روند رسیدگی به پرونده زنجانی در خصوص پرداخت بدهی‌اش گفت:‌ متهم کل بدهی را پرداخت نکرده و اموالی را هم که از شناخته شده در اختیار وزارت نفت قرار گرفته است.

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: هنوز اسناد منتقل نشده و فقط سرپرستی اموال اعم از اموال مسکونی، اداری و شرکت‌ها با وزارت نفت است.

وی تصریح کرد: منتظر هستند تا اگر به نتیجه روشنی در مورد قیمت اموال رسیدند تعیین تکلیف نهایی کنند.تا این لحظه مشخص شده که اموال تکافوی بدهی را نمی‌دهد.

یکی از خبرنگاران خطاب به وی گفت:‌ شما به همه سوال‌ها پاسخ جامع نمی‌دهید و برای مثال هر زمان در مورد فاضل یا جواد لاریجانی سوال شده پاسخ نداده‌اید که اژه‌ای گفت من به همه سوال‌ها پاسخ می‌دهم و در این خصوص هم پاسخ داده‌ام اما چون سیاسی می‌خواهید برخورد کنید قانع نمی‌شوید ما مکلف به قانع کردن شما نیستیم بلکه مکلفیم در حیطه قانون پاسخ دهیم گاهی اوقات هم ممکن است جواب ما برای شما قانع‌کننده نباشد.

اژه‌ای افزود: اگر می‌گوییم در پاسخ به فلان سوال معذوریم معذوریت ما قانون است من معتقدم اگر دادگاه‌ها علنی باشد بازدارندگی دارد اما قانون این اجازه را نمی‌دهد اگر دست من بود قانون را اصلاح می‌کردم.

خبرنگار دیگری گفت: حرف‌هایی در مورد داماد رئیس صندوق توسعه ملی و همسر نماینده فعلی تهران مطرح شده که در نابسامانی ارزی نقش داشته و در همان زمان یک صرافی راه انداخته که اژه‌ای گفت از این صحبت‌ها اطلاعی ندارم اما در مورد صرافی‌ها هم پرونده قضایی نداریم.

خبرنگار دیگری در خصوص پیامک تهدیدآمیز یک شماره ناشناس به برخی خبرنگاران و روزنامه‌‌نگاران سوال کرد و گفت:‌آیا پرونده قضایی تشکیل شده است؟‌ اژه‌ای از خبرنگار مربوطه خواست پیامک را بخواند و پس از یادداشت آن گفت به نظرم من باید تحلیل کنیم چرا که یک شخصی پیامکی از یک شخص ناشناس ارسال می‌شود. آیا این درست است یا غلط؟ آیا این کسی که می‌خواهد هشدار دهد نباید خود را معرفی کند؟ ممکن نیست سبب شود کس دیگری هم با استفاده از خط ایرانسل چنین حرف‌هایی بزند؟ فرد شاکی از کجا باید بداند از چه کسی باید شکایت کند.

محسنی اژه‌ای افزود: اگر نهادی، ارگانی و یا فردی می‌خواهند دلسوزانه هشدار دهد بهتر است آدرس و نشان خود را مشخص کند و بگوید من احساس می‌کنم شما با فلان رسانه خارجی ارتباط دارید و بهتر است این کار را نکنید اما گاهی اصلا ارتباطی با معاندان نظام وجود ندارد که بخواهد قطع شود که در این صورت ارسال چنین پیامک‌هایی ایراد دارد.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: با فرض اینکه اگر کسی چنین پیامکی را دریافت کرده که با خارج از کشور هم در ارتباط است این پیامک تهدید نیست بلکه خیلی هم خوب است. در هر صورت اطلاعی ندارم که شکایتی شده باشد اما قطعا هر شکایتی که صورت گیرد پیگیری خواهد شد.

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در ادامه نود و هشتمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در ادامه در ارتباط با ورود بازرسین نسبت به تخلفات شهرداری اظهارداشت: از نامه اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در ارتباط با تخلفات شهرداری خبری ندارم ولی بازرسی مکرراً در این زمینه ورود یافته و پرونده تشکیل شده است. برخی از این پرونده‌ها جاری و برخی نیز حکم آنها صادر شده است.

وی افزود: شهرداری‌ها به ویژه شهرداری تهران با این وسعت مگر می‌شود پرونده قضایی نداشته باشد شاکی‌های این پرونده هم مردم و هم مدعی‌العموم بوده‌اند.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه در طول سالیان سال این پرونده‌ها تشکیل و رسیدگی شده است، گفت: برخی از این پرونده‌ها نیز منجر به قرار مجرمیت شده و حتی معاون شهرداری، مدیرکل و شهردار داشته‌ایم که محکوم شده‌اند البته این پرونده‌ها تمام نمی‌شود و ممکن است ادامه داشته باشد.

اژه‌ای در ادامه به موضوع کشته شدن محیط‌بانان اشاره کرد و گفت: از لحاظ قضایی کمبودی در این زمینه نداریم ولی از لحاظ محیط زیست و جنگلبانی اگر لازم به حمایت‌های بیش از قضایی باشد به طور مثال بیشتر نگهبان، جنگلبان و یا حقوق آنها مد نظر باشد دیگر بحث قضایی نبوده و اینگونه حمایت‌ها را دولت باید انجام دهد. همچنین در حال حاضر احساس نمی‌کنم از نظر قضایی کمبود سخت قانونی داشته باشیم.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قوه قضاییه با کانال‌های تلگرامی بدون مجوز که از برندهای معروف صدا و سیما استفاده می‌کند برخورد می‌کند یا خیر، عنوان کرد: هر فعالیتی تحت عنوان شبکه و کانال در عرض صدا و سیما خلاف است و این مسئله از حیث انحصاری بودن آن مد نظر است همچنین اگر کانال‌ها محتوای خلاف داشته باشد و تشویش اذهان عمومی کند مدعی‌العموم می‌تواند در این زمینه ورود یابد.

اژه‌ای در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا در میان دستگیری ۵۰۰ کارچاق‌کن قاضی بوده است یا خیر، گفت: کار چاق‌کن معمولاً کسانی‌اند که سمت اداری، قضایی و ... ندارند ولی وانمود می‌کنند که در ارتباط با این سیستم هستند.

وی تصریح کرد: کارچاق‌کن تحت عنوان قاضی در میان دستگیرشدگان نبوده است البته باید توجه داشت که با قاضی‌های متخلف شدیداً برخورد کرده و کمترین اغمازی در این زمینه نداریم.

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه به سوال دیگری مبنی بر فعالیت داعش و دستگیری برخی از آنها در استان‌های غربی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برخی از کشورهای غربی و عربستان رسماً اعلام می‌کنند تلاش دارند که ایران را ناامن کنند.

وی افزود: کسانی که مدعی برخورد تروریست هستند خودشان تروریست تولید، تجهیز و اعزام می‌کنند.

معاون اول قوه قضاییه گفت: ایران در منطقه و بسیاری از نقاط جهان جزء امن‌ترین کشورها است و دشمنان تلاش می‌کنند در ایران ناامنی ایجاد کنند.

به گفته وی، دشمنان تلاش دارند که گروه‌های تکفیری را جهت ناامنی ایران آموزش دهند که بحمدالله با فعالیت ارتش، ناجا، اطلاعات، سپاه و ... کوچکترین تحرکات آنها شناسایی و دستگیر می‌شوند.

اژه‌ای در پایان گفت: در هفته‌های اخیر نیز ۱۰ تا ۱۲ نفر از این افراد دستگیر شدند.
 
کلمات کلیدی : بابک زنجانی+اژه ای
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.