توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 403009
علاقه مندی نمایندگان اتاق بازرگانی خصوصی انگلیس برای ورود به پارس جنوبی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۱
نمایندگان اتاق بازرگانی خصوصی انگلیس در نشست مشترک رایزنی های تجاری با مدیران و مختلف بخش های بالادستی شرکت نفت و گاز پارس علاقه مندی خود را برای ورود پارس جنوبی اعلام کردند.

به گزارش ایرنا، به نقل از روابط عمومی شرکت نفت وگاز پارس در این نشست که با هدف معرفی طرحها و برنامه های موجود در حوزه پارس جنوبی و ارزیابی توانمندیهای خدمات فنی شرکت های بریتانیایی برگزار شده بود، دو طرف علاوه بر گفت و گو زمینه های برقراری همکاری های مشترک در پروژه های بخش بالادستی این منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

مشاور معاون مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران که ریاست این جلسه را برعهده داشت با اشاره به ایجاد گشایش در مناسبات بین المللی صنعت نفت ایران گفت: این نشست به پیشنهاد اتاق مشترک بازرگانی انگلیس واسکاتلند پیرامون نحوه حضور در زنجیره ارزش نفت و گاز ایران و تمامی حوزه هایی که ایران خواهان جذب تکنولوژی و خدمات فنی در بخش های بالادستی است، برگزار شده است.

عمادی افزود: شرکتهای حاضر نمایندگانی از صنایع سطح متوسط انگلیس هستند که در زمینه های مختلف ارایه خدمات فنی و تکنولوژیکی، حفاری، انتقال گاز، خوردگی و HSE روی پروژه های ایرانی تمرکز دارند.

وی با بیان اینکه ایران به دنبال انتقال فناوری های مورد نیاز برای افزایش راندمان تولید در میادین نفتی و گازی است ادامه داد: مدل جدید قراردادهای صنعت نفت ایران موسوم به IPC زمینه های لازم را برای ورود فناوری در بخش های بالادستی دارای خلا فراهم ساخته است.

عمادی افزود: انتظار می رود شرکتهای علاقمند بین المللی با شناسایی طرفهای ایرانی که از شروط همکاری در پروژه های نفتی است، سطح مشارکتهای خود را به سطوحی فراتر از شرایط پیش از تحریم ارتقا دهند.

'مارتین جانستون' مدیر دفتر اتاق بازرگانی ایران و انگلیس در لندن گفت: با توجه به توانمندی و تجربه مهارتی مشارکت در توسعه پروژه های این حوزه و نیز آغاز دور جدید روابط و مناسبات دوجانبه با ایران این آمادگی وجود دارد تا به عنوان شرکای معتبر در بخش های خشکی و دریایی طرحهای نفت و گاز ایران ایفاگر نقش های جدید در میادین نفت و گاز ایرانم باشیم.
 
کلمات کلیدی : پارس جنوبی + انگلیس + اتاق بازرگانی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.