نظر منتشر شده
۵۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 200708
به مناسبت آغاز هفته مبارزه با سرطان؛
سونامی که به پیش می رود
بخش داخلی الف، 11 مهر 92
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۰۷
با وجود پيشرفت هاي فزاينده در زمينه پيشگيري و درمان سرطان، ميزان کل ابتلا به انواع سرطانها در سراسر جهان در ۲ دهه آينده ۵۰ درصد افزايش خواهد يافت. در حال حاضر تقريباً ۲۰ ميليون نفر در دنيا با سرطان زندگي مي كنند كه در سال ۲۰۲۰ اين رقم به ۳۰ ميليون نفر مي رسد. همچنین سرطان در ایران سومين عامل مرگ و مير در میان افراد است.

سرطان چيست ؟

در این بیماری معمولاً برخی از سلولهای بدن بصورت نامنظم و بدون تدبیر خاص شروع به تکثیر کرده و میزان مرگ آن سلولها کاهش قابل ملاحظه ای می یابد. ويژگي بيماري هاي تومري اين است که اين بيماري ها از يک سلول شروع مي شوند و پس از يک زمان معين که مي تواند چند هفته يا ۳ تا ۵ سال باشد يک گروه سلولي پديد مي آيند که به طور عمده از محيط پيرامونشان متفاوتند. در واقع اين گروه از سلولها از لحاظ عملکرد و ساختار از سلولهاي ديگر متفاوتند.

مهم ترين خصوصيت اين سلولها ،تقسيم شدن خارج از کنترل آنهاست. به طور متوسط ۴ الی ۵ سال طول مي کشد تا يک سلول تکي رشد کند و به يک تومور يک سانتيمتري تبديل شود. در واقع هنگامي تومور قابل تشخيص است که اندازه ي آن به اين حد برسد. تعداد سلولهاي سازنده ي تومور در اين حالت ۱۰ ميليون است. سرطان دراين مرحله نهفته است. در اين ۴ الي ۵ سال اول هنگامي که اندازه ي تومور سرطاني در حد قابل تشخيص نيست، تعداد فراواني سلول مي توانند از تومور جدا شوند. در اين مرحله بيمار هيچگونه علائمي از بيماري نداشته و شکايتي نمي کند. اگر حتي يکي از اين سلولهاي جدا شده از تومور اصلي در جاي ديگر رسوب و جذب شود، فرد بيمار ممکن است دوباره دچار تومور گردد. اين مساله حتي در شرايطي که تومور اوليه در سالهاي ابتدائي برداشته شود نيز اتفاق مي افتد.در اينجا اين مسئله مهم است که بيماري هر چه سريعتر تشخيص داده شود زيرا اگر تشخيص سريعاً انجام شود مي توان با اين عمل جراحي و ساير روش هاي درماني ،کليدي تومرها را از بين برد.

براساس اصول امکان دارد که بيماري براي فردي مقدر گردد اما خوشبختانه اين مسأله حتمي نيست.يک سلول سرطاني مانند ساير اجزاي زنده ي بدن براي زنده ماندن مي جنگد. سيستم دفاعي بدن به طور دقيق توسعه ي مداوم سلولهاي سرطاني را کنترل مي کند. سلامتي يک حالت پويا از اين تعادل است.بيماري هنگامي ظاهر مي شود که اين تعادل به هم بريزد و حالت پوياي سلامتي نامتعادل گردد. اين مسأله مهم است که در طول زندگي مان نگذاريم اين تعادل فيزيکي و روحي به هم بخورد.

سرطان در ایران
سن سرطان در ایران به زیر ۳۰ سال رسیده است اما متاسفانه در این شرایط هم به نظر می‌آید كه هنوز وضعیت سرطان در اولویت برنامه‌های نظام سلامــت كشور قرار ندارد. روند رشد سرطان در ایران در سال‌های اخیر بسیار نگران كننده است و بر اساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی، بالاترین میزان شیوع سرطان در خاورمـــیانه را دارد. به عقیده کارشناسان در این حوزه، در آینده نزدیک ایران با سونامی سرطان روبه‌رو خواهد شد.

درآینده نزدیک سرطان یکی ازمعضلات اصلی سلامت کشور خواهد بود و این معضل و مرگ و میرناشی از این بیماری هزینه سرسام آور اقتصادی را به خــانواده ها و کشور تحمیل خواهد کرد. این در حالی است که بنا بر آمارهای موجود سرانه سلامت درایران حدود پنج درصد است و این در حالی است که سرانه سلامت در کشورهای پیشرفته ۲۰درصد و در کشورهای متوسط ۱۷ درصد است.

سالانه حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار بیمار جدید در ایران به جمع مبتلایان به سرطان افزوده می‌شوند، مشکلات اين بیماران بر هیچ کس پوشیده نیست؛ نبود نهاد كافي در زمينه سرطان، هزینه‌های بالای درمان و عدم پوشش دهی بیمه‌ای آن‌ها و غیره، تنها مواردی هستند که بیماران در هر نقطه‌ای از ایران از آن گله دارند.

بیماران سرطانی برای درمان علاوه بر هزینه های دارویی، مجبورند برای هر دوره شیمی درمانی ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان هزینه پرداخت کنند به طوری که در بسیاری از مواقع فشار سنگین هزینه بیمار را از ادامه روند درمان منع می کند و متاسفانه اکثر خدمات درمانی بیماران مثل انواع آزمایشات و عکس برداری ها و سی تی اسکن در بیرون از بیمارستان و توسط مراکز خصوصی انجام می گیرد.

توصيه‌هايی به بيماران سرطاني و خانواده‌هاي آنها

تحقيقات مختلف ثابت کرده است حمايت رواني از بيماران، به‌خصوص بيماراني که به سرطان مبتلا هستند مي‌تواند بر روند درمان و کيفيت زندگي آنها موثر باشد. حتما شما هم تا به حال داستان زندگي بيماران مبتلا به بيماري‌هاي صعب‌العلاج را شنيده‌ايد که توانسته‌اند با بيماري خود مبارزه کنند. در اين ميان شخصيت و نوع اعتقادات بيمار بر روند تطابق او با زندگي و بيماري‌اش بسيار موثر است. پزشکان معتقدند بيماراني که چنين ويژگي‌ و نگرش مثبتي دارند و به علاوه از حمايت خانوادگي خوب و ارتباط اجتماعي خوب نيز برخوردارند در مقايسه با گروه‌هايي که فاقد اين سه خصيصه هستند روند بهبود و درمان را با کيفيت مطلوب طي مي‌کنند و از زندگي خود بهره مي‌گيرند. بسياري از بيماران که با سرطان خود زندگي مي‌کنند و نوشته‌هايي دارند، در لابه‌لاي متون روزانه خود ذکر کرده‌اند که اميد، چيزي است که آنها براي مقابله با بيماري نيازمند آن هستند.

تغذيه مناسب در پيشگيري از سرطان
رژيمي متنوع داشته باشيد. به خاطر داشته باشيد که مواد مغذي مورد نياز شما تنها از يک يا دو منبع تأمين نشود. در رژيم روزانه خود از تمام گروههاي غذايي، ميوه ها، سبزيها، غلات، گوشت، محصولات لبني و ... استفاده کنيد.

وزن خود را همواره در حد متعادل نگه داريد. چاقي عامل اصلي بوجود آورنده بسياري از بيماري ها از قبيل بيماري هاي قلبي، عروقي، فشار خون، ديابت و زمينه ساز بعضي از سرطان هاست.

مصرف چربي زياد، غذاهاي حاوي چربي اشباع شده و کلسترول را محدود کنيد. رژيمي که چربي آن بالاست مي تواند خطر ابتلا به سرطانهاي پستان، پروستات، کولون و رکتوم را افزايش دهد.

ميزان غذاهاي نشاسته اي و فيبري را در رژيم غذايي خود افزايش دهيد. به آساني مي توان مقدار نشاسته و فيبر رژيم را با خوردن ميوه ها، سبزي ها، سيب زميني، دانه ها، نان ها و غلات کامل افزايش داد. يک رژيم پرفيبر احتمال ابتلا به سرطان کولون و رکتوم را کاهش مي دهد.

مصرف شيريني را محدود کنيد. الگوهاي غذايي حاوي شيريني و غذاهاي شيرين، اغلب پرچرب، با کالري و تهي از مواد مغذي و معدني مي باشند که چنين رژيمي زمينه ساز بروز بعضي از سرطان ها است.

نمک رژيم غذايي خود را تا حد ممکن کاهش دهيد.

مصرف نوشابه هاي الکلي را قطع کنيد. مصرف الکل مي تواند منجر به سرطان دهان، حلق، مري و کبد شود. ميزان ابتلا به سرطان در الکلي هايي که سيگار مي کشند چندين برابر است.

در رژيم غذايي روزانه خود تا حد امکان از گوشت هاي کم چرب استفاده کنيد. قبل از اين که گوشت را بپزيد تمام چربي هاي قابل رويت آن را جدا کنيد و دور بريزيد و اگر چربي باقي ماند، قبل از خوردن آن را جدا کنيد. مصرف ماهي را افزايش دهيد. گوشت سفيد را به جاي گوشت قرمز استفاده کرده و قبل از پخت، پوست و چربي آن را جدا کنيد.

ميوه ها و سبزي ها را جايگزين تنقلات سرخ شده و پرچرب کنيد.

به جاي مواد لبني پرچرب (شيرکامل، خامه، سرشير و ...) از محصولات لبني کم چرب استفاده کنيد. اين گروه از مواد غذايي منابع خوبي از پروتئين، ويتامين ها و مواد معدني به ويژه کلسيم هستند که براي حفظ سلامت فرد مفيد مي باشند.

مصرف غذاهاي حاوي ويتامين A، بتاکاروتن و ويتامين C احتمال ابتلا به سرطان ها را کاهش مي دهند. ميوه ها و سبزيهاي زيادي وجود دارند که داراي مواد فوق مي باشند. سعي کنيد در رژيم غذايي روزانه خود از سبزي هاي برگي شکل سبز تيره، زرد، نارنجي و ميوه ها بويژه مرکبات استفاده کنيد.

سبزي هاي خانواده کلم اغلب کاهش دهنده احتمال ابتلا به انواع سرطان ها هستند. اين سبزي ها منابع خوبي از فيبر، ويتامين ها و مواد معدني ها مي باشند. از اين خانواده مي توان به کلم چيني، کلم بروکلي،‌کلم بروکسل،‌کلم پيچ، گل کلم و کلم قمري اشاره کرد.

از روش هائي براي پخت غذا استفاده کنيد که نيازي به افزودن روغن نداشته باشد. مانند تنوري کردن، بخار پز کردن و آب پز کردن.

سعي کنيد با توجه به برچسب غذاها و ميزان چربي، کالري و فيبر در آنها براي هر روز خود يک برنامه غذايي تنظيم کنيد.
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۳۵:۳۸
مهمترین عامل ابتلا به سرطان بی پولی است. اگر پول نداشته باشید:
1) پیوسته در اضطراب و استرس به سر می برید.
2) نمی توانید غذاهای سالم و مقوی تهیه کنید.
3) نمی توانید دوا ودرمان و از همه مهمتر آزمایشهای پزشکی تشخیصی را به موقع انجام دهید.
4) نمی توانید ییلاق و قشلاق کرده تا هوای سالم تنفس کنید.
5).... (1692930) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۲:۴۴:۴۵
کره قیمتش 2 برابر شد.
دیروز اعلام شد که بهای شیر 32 درصد افزایش می یابد.
امروز اعلام شد که قیمت یک کیلو مرغ حدود10 هزار تومان می شود.
هفته قبل اعلام شد که در چند روز آینده قیمت بنزین افزایش می یابد.
دیروز اعلام شد که قرار است قیمت بلیت هواپیما آزاد شود.
بهای آب و برق و گاز و تلفن گران شده و قرار است گرانتر هم شود.

مگر یک انسان چقدر تحمل شنیدن چنین خبرهایی را دارد؟ (1693472) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۵ ۱۱:۴۵:۲۱
پس با این وصف نباید انتظار افزایش جمعیت و نسل سالمی درآینده داشته باشیم ودر این مورد از خیلی از اشخاص مچکر باشیم (1702207) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۹:۳۸:۲۰
مهمترین عامل سرطان نبود نظارت روی تولید خودرو که باعث الودگی هوا میشه و پارازیت ماهواره ای و مصرف روغنهای خوراکی بی کیفیت و فست فوده.بعد اگه پول نداشتی درمان هم نمیتونی بکنی.در ضمن بعضی از سرطانها درمان نداره و تو مدت کوتاهی بعد از تشخیص(گاهی کمتر از 6ماه)باعث مرگ بیمار میشه. (1694326) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۲ ۱۹:۳۷:۳۶
خانم ابتکار در دوره احمدی نژاد همیشه می گفتند آب آلوده است، پارازیت سرطانزاست، حالا که مقام گرفتند امیدوارم یادشون نره (1695619) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۲۳:۰۳:۵۸
یکی از علل سرطان که در ایران مغفول مانده است، استفاده از سنگ برای کفپوش و دیوارهای داخل ساختمان است. سنگها که از معادن مختلف استخراج می شوند ممکن است حاوی عناصر پرتوزا (هر چند خیلی ضعیف) باشند که با گذشت زمان موجب سرطان در انسان می شوند. در این زمینه در کشورهای پیشرفته استانداردهایی وجود دارند که رعایت آنها اجباری است.

مقالات متعددی در این باره در اینترنت وجود دارد. (1694636) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۳۶:۳۵
سالهاست در خواب خرگوشی سازمان استاندارد و وزارت بهداشت برنجهای الوده و محصولات کشاورزی مملو از سم شده خوراکمان
اب الوده مینوشیم و به مدد خودرو های غیر استاندارد هوای الوده تنفس میکنیم
کنسرو های غیر استاندارد
...
می خواستین نتیجه اش چه باشد؟
استاندارد تکلیف ما را مشخص کرده است ،یا در حوادث اسکانیاها و هوو ها و... بمیریم یا با سرطان .راه دیگری نداریم (1692933) (alef-13)
 
امیررضا
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۳:۰۲:۳۸
کسانی که بر اثر کهولت سن یا همان مرگ طبیعی فوت می کنند خیلی کم شده . تازه وبا زیاد شده.ایدز که باید رشد منفی داشته باشد فرقی نکرده. تو این دنیا چیزی ازسلامتی آدم مهمتر است؟ (1693501) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۳۸:۰۸
سونامي داره در كشور ايران بيداد ميكند . (1692937) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۱:۲۶:۴۸
سونامي سرطان .............. (1693218) (alef-10)
 
كادر درمان
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۴۰:۳۴
پارازيت هاي ارسالي ، جهت ايجاد اختلال در شبكه هاي ماهواره اي در كشور ، سبب ايجاد سرطان ميشود . (1692940) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۲۳:۴۰
كي به كيه ! (1693054) (alef-13)
 
فروغ
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۱:۰۹:۱۳
غیر از سرطان باعث می شود جنین صدمه ببیند .کاش اماری از تولد بچه های ناقص الخلقه در سال های اخیر داشته باشیم. (1693162) (alef-10)
 
1960
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۴۰:۵۵
هزینه ی بیماران سرطانی بسیار بسیار بالاست باید راهکاری معرفی بشه تا این اشخاص برای مریض لاعلاج تمام زندگیشونو از دست ندن (1692942) (alef-13)
 
محقق
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۴۲:۱۹
استفاده گسترده از كودهاي شيميايي در مزارع ، از مهمترين عوامل ايجاد سرطان است . (1692943) (alef-13)
 
انترن
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۴۴:۴۷
گسترش بيماري سرطان در ايران از تمام نقاط دنيا بيشتر است .
مسئولين به خود بيايند . (1692949) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۴۹:۴۸
پارازیت سرطان زا نیست! (1692963) (alef-9)
 
بسيجي واقعي
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۵۰:۴۳
تحريم ها سبب بروز مشكلات عديده اي براي بيماران صعب العلاج شده است .
اگر مسئولين به فكر مردم نيستند ، لا اقل به فكر بيماران باشند . (1692965) (alef-9)
 
ن / ش - اصفهان
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۵۱:۵۴
خدا آخر و عاقبت مردم ايران رو به خير كنه . (1692967) (alef-13)
 
منتظر جواب كارشناسان
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۵۵:۴۸
چرا « ايــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران » ؛ در آينده اي نزديك با سونامي سرطان روبرو خواهد شد ؟! (1692974) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۵۶:۴۸
مسئولين به فكر باشند .
فكر ! (1692977) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۵۸:۱۸
خدايا بيماران را شفا عنايت بفرما . (1692981) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۰۹:۵۹:۰۹
اکنون که اینهمه مشکلات از قبیل نبود داروهای مناسب یا گران بودن قیمت دارو و درمان که از عهده دولت خارجه پس بهتره شدت امواج پارازیتی و میزان سرب موجود در بنزین هارو افزایش دهید تا مردم از این وری درمان بشن . خدا خیرتان دهد (1692982) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۰۰:۴۹
ارسال پارازيت ها بايد قطع شود .
شنيدن حرف هاي سياسي بهتر از بروز سرطان در مردم است . (1692988) (alef-9)
 
یاشار
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۲۳:۲۰
والله مدتیه تعدادی از پزشکان محترم جوگیر شدند و با سقوط از اونطرف بام دارند مردم را بین طب سنتی و مدرن سر گردان میکنند
یکی از مواردی که توسط پزشکان مشتاق طب سنتی بطور افراطی ترویج میشه استفاده ه از ظروف مسی قلع اندود شده است
صرفنظر از درستی یا نادرستی دلایلشون نکته مهمی که هیچوقت بهش نمیپردازند (چون اطلاعات فنی را ندارند) اینه که الآن در بازار چیزی بنام قلع خالص و سالم برای سفیدکاری وجود نداره چون بخاطر گرانی قلع خالص
آلیاژهای قلع مسموم(( آلوده به ضایعات سرب باطری و لوازم اوراقی صوتی و تصویری و الکتریکی حاوی جیوه تغلیظ شده و انواع اسیدهای خطرناک))
برای سفیدکاری مصرف میشه و این امر هیچ متولی نداره
وبدبختانه این قبیل پزشکان که هیچ آگاهی از این مخاطرات ندارند هیچ توصیه و آگاهی هم نمیتونند به مصرف کنندگانی که باتجویزشون به مصرف ظروف مسی ترغیب شدند بدهند
اگر به باطری و بعضی قسمتهای الکترونیکی لوازم برقی و الکترونیکی نگاه کنید علامتی را میبینید که حتی انداختن این قبیل لوازم را در سطل زباله ممنوع کرده
ودر کشورهای اروپایی جریمه سنگینی داره
در حالیکه در کشورهابی مثل ایران فلزات سنگین این زباله ها جمع آوری و روانه بازارمصرف میشه
سونامی سرطان و انواع بیماریهای گوارشی به مدد پزشکانی داره شکل میگیره که در ترویج ناقص و نادرست طب سنتی افراط میکنند (1693053) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۳۲:۳۰
گسترش سرطان در ايران از همه جاي دنيا بيشتره !
و در زنجان از همه جاي ايران بيشتر تره !
به نظرتون جالب نيست ! (1693073) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۵۷:۱۶
به خاطر معادن روي در زنجان است .
پولش ميره توي جيب كس ديگه و مريضيش ميمونه براي مردم منطقه ! (1693128) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۴۴:۳۲
چند وقت پیش یکی از نمایندگان مجلس آماری را اعلام کرد که 30 درصد سرطان کشور به خاطر استفاده از سموم و کود شیمیایی است.
قابل توجه اون بیچاره هایی که سبزی و میوه مصرف می کنند تا سرطان نگیرند! (1693092) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۵۳:۵۴
پارزیت های ماهواره را قطع کنید - سم های چینی را از بازار جمع کنید (1693114) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۵۵:۳۵
دکتر رضایی متخصص تغذیه: اگر کودهای شیمیایی وارد بافت مواد غذایی شوند دیگر شستن، پختن و پوست کندن نیز نمی تواند اثرات نامطلوب آن را بر سلامت بدن از بین ببرد. از سوی دیگر هنگامی که کودهای شیمیایی به خاک اضافه شود این کودها بر اثر آبیاری و بارندگی همراه با سموم آفات نباتی وارد سفره های آب زیرزمینی می شود و اگر آب شهرهای بزرگ از این منابع تامین شود به طور قطع بخشی از این ها داخل آب می ماند و به طور غیر مستقیم وارد بدن انسان می شود. (1693120) (alef-10)
 
رسول مشهدی
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۵۷:۳۰
نتیجه استفاده از بنزین غیراستاندارد و گازوییل گوگرد دار و واردات اجناس بنجل و اسباب بازیهای آلوده به مواد بازیافتی و مواد غذایی ناسالم.بیکاری و عدم رویکرد مردم به ورزش و بیماریهای عصبی ناشی از مشکلات اقتصادی و استرسی که به مردم وارد میشود همین است . (1693129) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۰:۵۹:۲۵
محمد دهقان نماینده مجلس در صحن علنی و خطاب به وزیر مذکور اظهار داشت: بر اساس نظر کارشناسان و آمار رسمی کشور وضعیت محصولات کشاورزی ما به دلیل استفاده از سموم شیمیایی زیاد، خطرناک است و سالانه 70هزار بیمار سرطانی به آمار سرطانی های کشور اضافه می شود که یک سوم آنها بر اثر محصولات کشاورزی مسموم دچار این بیماری می شوند.
دهقان ادامه داد: وزارت بهداشت نیز تایید کرده است که آمار ابتلا به سرطان در کشور ما رو به افزایش است و یک سوم مبتلایان به سرطان به خاطر آلودگی محصولات کشاورزی به این بیماری دچار می شوند. (1693133) (alef-10)
 
مصطفی
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۲:۰۶:۲۴
الف جان، میشه یک خبر را بررسی بفرمایی؟ شایعه شده که مالزی ویزای تورسیتی ایرانیان را از 90 روز به 30 روز تقلیل داده، ممنون میشم صحت و سقمش رو پیگیری کنید من نمی دونم چه خاکی به سرم بریزم. قرار بود یک دوره کوتاه مدت برم اونجا (1693365) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۲۳:۰۳:۱۷
برادر من اخه سرچ رو برا چی گذاشتن یه سرچچ بکن
ضمنا بهت توصیه می کنم وقتی یه سرچ ساده رو بلد نیستی مالزی نری (1694634) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۲ ۱۹:۴۷:۰۳
یک پیشنهاد به آقای توکلی عزیز که از معدود نمایندگان غمخوارمان هستند.

لطفا ماهانه لیستی از کاستی ها رو در مجلس اعلام کنید تا با اعلام از تریبون عمومی شاید وزرای مربوطه بهشون بر بخوره و اقدامی انجام بدن.

این کمیسیونها که فقط در ابتدای تشکیل شور و حال دارند. بعدش انگار وظیفه فراموش میشه.

در حال حاضر با همین مقاله، می بایست وزارت بهداشت، کشاورزی، سازمان دارو و غذا، استاندارد، محیط زیست پاسخگو باشند.
در زمینه کندی روند اصلاحات اقتصادی و کم شدن استرس مردم که ام الامراض هست، باید از وزارت اقتصاد، بانک مرکزی توضیح خواست که چرا اینهمه منفعل هستند.

ما بعد از خدا امیدمان به شماست آقای توکلی. (1695632) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۲:۲۱:۴۹
باید یک طرح جامع و کارشناسی برای مطالعه شیوع سرطان در ایران انجام بشه، ولی احتمالا مهمترین دلایل بروز سرطان در شهر ما اینها هستن:
1- آلودگی محیط زیست بخاطر کارخانجاتی که تکنولوژی قدیمی دارن و معیارهای زیست محیطی رو رعایت نمیکنن. من در اراک زندگی میکنم و یه بار در روزنامه خوندم که اراک دومین شیوع سرطان رو در ایران داره، کارخانه الومینیم اراک حدود 35 سال پیش ساخته شده و مهمترین علت الودگی هوای اراک هست، اخیرا هم فاز توسعه این کارخانه توسط برادران چینی انجام شده که دیگه همه از کیفیت تکنولوژی وارداتی از چین اطلاع دارن، همچنین توسعه پالایشگاه اراک هم توسط همین برادران انجام شده. اضافه کنید شهر پر از ترافیک و خودروهایی که مصرف زیاد دارن و آلودگی هوا رو تشدید میکنند
2- کشاورزی غیرارگانیک و استفاده از انواع سموم غیر استاندارد که آب و خاک و محصولات کشاورزی رو الوده میکنه، مثلا سم استاندارد نباید از پوست میوه عبور کنه و به گوشت اون برسه، ولی فکر نکنم نظارت درستی بر سموم کشاورزی باشه، بگذریم که در بیشتر دنیا سعی بر حذف سموم و استفاده از روشهای ارگانیک برای مبارزه با آفات هست، مرغداریها و گاوداریها هم که دیگه معلوم نیست چی به این زبون بسته ها میدن. جمعیت زیاد شده و کشاورزی کشور پاسخگو نیاز رو به رشد برای غذا نیست، برای همین فقط به تولید بیشتر فکر میشه و کسی به کیفیت محصولات کشاورزی و دامی اهمیت نمیده. آدم واقعه نمیدونه که با این وضعیت میوه و سبزیجات مصرف بکنه یا نه !!!! احتمالا خطرش بیشتر از سودش هست.
3- ورزش نکردن، سبک زندگی پر استرس، که واقعا تو زندگی امروز ما اجتنابی ازش نیست. (1693415) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۲:۵۳:۵۷
مسئولین محترم دولت تدبیر و امید
تورور خدا شما به فکر این مردم بیچاره باشید!!!!!
به خدا کارتون بی جواب نمیمونه! (1693489) (alef-10)
 
ا. ح
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۲:۵۴:۲۱
بنده چند سال پیش به سرطان مبتلا شدم الآن به لطف خدا شفا یافته ام .
دلم میخواد چگونگی شفا یافتنم را به دیگر بیماران بگویم . ولی نمیدانم چگونه ؟ (1693490) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۱۹:۰۴:۱۱
خواهش میکنم توضیح دهید. خواهرمن سرطان بدخیم گرفته و علی رغم داشتن سه بچه امیدش را ازدست داده است. اینقدر رنج می کشد که دیگر برای زندگی مبارزه نمی کند. (1694281) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۲۰:۰۴:۵۷
پدر من یکی از سالمترین زندگی هایی که یه نفر میتونه داشته باشه رو داشته
ورزش همیشگی ، عدم مصرف سیگار و الکل ، رژیم غذایی بسیار دقیق و منظم ولی متاسفانه به سرطان معده مبتلا شده
علت اصلیش سموم موجود در مواد غذایی اعم از سبزیجات ، میوه ، گوشت و...
پارازیت ها
آلودگی هوا
و استرس است
امیدوارم جان ما ایرانی ها هم یک روزی با ارزش حساب بشه (1694375) (alef-13)
 
كارمند شركت پتروشيمي در عسلويه
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۲۳:۰۹:۳۰
عواملي كه در چند سال اخير مهمترين عوامل شيوع سرطان بوده اند:
آلودگي هوا
پارازيتهاي ماهواره اي
بنزينهاي توليدي پتروشيمي ها كه چندين برابر حد مجاز داراي آروماتيكها و بنزن مي باشند. (1694644) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۱ ۲۳:۴۳:۱۵
آقا اینا هیچچی
بالاخره سرطان هیچ. فوقش میمیریم دیگه. این آب اوضاعش خرابه
من موندم نهایتا کجا میریم ما
این همه رود خشک شده
تهران 60-70 درصد آبش از چاهها تامین میشه
مگه همیشه اب چاه داریم آخه؟؟
این همه آب در کشور بابت کشاورزی هدر میره. اونم آب چاهها.
مسئولین سینه رو میارن جلو ما تو تولید فلان محصول خودکفا شدیم دیگه نمیگن با کدوم آب و با چه هزینه ای
آقایون سرطان داره ما رو میکشه
پس فردا قحطی آب داریم و دیگه هممون میمیریم ها. به فکر باشید (1694708) (alef-13)
 
اراز
۱۳۹۲-۰۷-۱۲ ۱۲:۱۹:۲۰
ابلیمو اسانس و شیر اسانس وسوسیس کالباس حاوی جیوه و شیرینی شکلات ها رنگ اسانس .اونروز یدونه شکلات خوردم برنگ بنفش مثلا تمشک بود 2 ساعت اب دهنم بنفش بود ببین چه بلایی سرکبد میاره (1695110) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۲ ۱۵:۲۳:۱۵
بهترین پیشنهاد برای بیمار سرطانی در شرایط فعلی خود کشی است چرا که از پرداخت هزینه های اضافی بی حاصل جلو گیری می شود و باز ماندگان هم پس از وی به خاک سیاه نمی نشینند (1695356) (alef-6)
 
خسروسلجوقی
۱۳۹۲-۰۷-۱۲ ۱۹:۵۵:۰۴
فعالیت کشاورزی و نیاز به منابع پایه (آب و بارور کننده)
کشاورزی به شکل سنتی و صنعتی بزرگترین عامل اشتغال در کشور محسوب شده و تعداد متنابهی از خانوارهای کشور از طریق فعالیتهای کشاورزی ارتزاق می‌کنند. عملیات کشاورزی به طور روزانه به بهره‌گیری از منابع پایه نظیر آب شیرین و بارورکننده می‌پردازد. در حال حاضر با توجه به ارزان بودن کودهای شیمیایی در کشور از همین نوع کودها در عملیات کشاورزی به طور کسترده استفاده می‌شود اما در حین استفاده از این ترکیبات اتفاقات زیر رخ می‌دهد:
1. با توجه به ارزان بودن و پرداخت مستقیم یارانه به کود شیمیایی همواره بیش از ظرفیت مجاز و مورد نیاز برای رشد گیاه استفاده می‌شود این عمل سبب تخریب بافت بیولوژیک خاک و حذف باکتریهای مفید که نقش اساسی در حفاظت بیولوژیک خاک را دارند رخ می‌دهد و رفته رفته کیفیت بیولوژیک خاک افت می‌کند.
2. باقی مانده عناصر مغذی بیش از پیش در محصول کشاورزی افزایش می‌یابد و سبب ایجاد مسمومیت غذایی می‌شود.
3. با توجه به شیمیایی بودن کودها و داشتن عاملهای نیترات و فسفات که آنیونهای شیمیایی محسوب می‌شوند باعث افزایش سختی خاک و کلوخه شدن آن شده و میزان افزایش آب را برای عملیات کشاورزی به شدت افزایش می‌دهد گاهی این میزان تا 3 برابر حد نرمال است.
4. - با عنایت به اینکه کودهای شیمیایی تماما شامل آنیونها و کاتیونها می‌باشند بدین ترتیب سبب افزایش شوری و هدایت الکتریکی خاک می‌شوند که برای کشت مجدد باید زمین مورد آبشویی قرار گیرد.
اکنون سوال اینجاست که آیا فقط کود شیمیایی باید در کشاورزی به عنوان بارور کننده مورد استفاده قرار گیرد که جواب مطمئنا خیر است و پاسخ آن کودهای حیوانی، کودهای میکروبی، و کودهای دیگری نظیر کمپوست و ورمی‌کمپوست است.

ورمی‌کمپوست چیست؟
ورمي‌كمپوست حاصل فعاليت بيولوژيك نوعي كرم‌خاكي با نام علمي Eisenia fotida است. اين جانور با تغذيه از مواد آلي موجود در طبيعت آن‌ را به كود آلي مغذي تبديل کرده به گونه‌اي كه در حال حاضر اين كود به عنوان يكي از غني‌ترين كودهاي آلي بيولوژيك شناخته شده در دنيا كاربرد دارد.
ورمي‌كمپوست در خواص فيزيكي،‌ شيميايي و بيولوژيكي خاك تأثير بسزايي داشته و اصلاح‌كنندة خصوصيات فيزيكو شيميايي و بيولوژيكي خاك مي‌باشد. اين كود علاوه بر وزن مخصوص كم، فاقد هر گونه بو، ميكروارگانيسم‌هاي پاتوژن، باكتري‌هاي غير هوازي، قارچ‌ها و علف‌هاي هرز مي‌باشد. ورمي‌كمپوست علاوه بر قابليت جذب آب با حجم بالا، شرايط مناسب برای دانه‌بندي و قدرت نگه‌داري مواد غذايي مورد نياز گياهان را فراهم مي‌کند. ورمي‌كمپوست حاوي عناصر غذايي بسيار غني به‌ ويژه ازت بوده كه به ‌تدريج آن‌ها را در اختيار گياه قرار مي‌دهد. اين كود در مقايسه با ساير كودهاي آلي داراي ميزان عناصر اصلي غذايي بالاتري است. ورمي‌كمپوست علاوه بر عناصر ماكرو مانند ازت، فسفر و پتاسيم كه در فعاليت‌هاي حياتي گياه نقش اساسي دارند حاوي عناصر ميكرو مانند آهن، مس، روي و منگنز نيز مي‌باشد. علاوه بر اين با داشتن موادي مانند ويتامين B12 و اكسين عوامل محرك رشد گياه را فراهم مي‌آورند.
كرم‌هاي زباله‌خوار با تغذيه زايدات آلي، آن‌ها را تجزيه و دگرگون مي‌کنند. فرآيند هضم اين كرم‌ها به تغيير سريع‌تر مواد آلي منتهي شده و كمپوست تثبيت مي‌شود اين فرايند طبيعي، مواد آلي را به ماده‌اي غني مبدل كرده مكملي بسيار سودمند براي خاك ايجاد مي‌کند. تركيبات هوموسي توليد‌شده به ‌راحتي توسط گياهان قابل جذب است. به اين ترتيب باعث بهبود وضعيت خاك‌هاي اراضي زير كشت و در نتيجه كاهش استفاده از كود‌هاي شيميايي مي‌شود.
در اين راستا با استفاده از كرم خاكي و تولید ورمي‌كمپوست، از كليه منابع آلي از جمله زباله‌هاي خانگي، ضايعات كشاورزي، لجن تصفيه فاضلاب و غيره صورت مي‌گيرد. در فرايند توليد ورمي‌كمپوست از زباله‌ها يك كود آلي بسيار مغذي توليد مي‌گردد كه علاوه بر كاهش خطرات زيست محيطي آن، روند بازگردش آنها را به طبيعت به صورت كود مصرفي تسريع مي‌کند.
در نهايت پس از دوره توليد كمپوست، علاوه بر اينكه از اثرات زيست محيطي مخرب زباله‌ها جلوگيري شده است، در ضمن يك كود آلي توليد شده كه در صنعت كشاورزي و باغداري و پرورش آبزيان، دام و طيور استفاده بسيار مفيدي خواهد داشت. در فرايند توليد ورمي‌كمپوست روزانه امكان تبديل 500 كيلوگرم زباله در هر مترمربع با ضريب تبديل 90 درصد، به ورمي‌كمپوست وجود دارد. بنابراين از آنجايي كه بيش از 80 درصد از زباله‌هاي توليد شده در شهرها و روستاها از مواد آلي و قابل تبديل به كمپوست بوده و هزينه‌هاي توليد آن نيز نسبتاً پايين و روش توليد آن نيز بسيار ساده است جاي آن دارد كه در منطقه مورد بحث، به صورت گسترده در شهرها و روستاها توليد و در اراضي كشاورزي مصرف گردد.
به عبارت ساده‌تر ورمی‌کمپوست حاصل تبدیل پسماندهای تر روستائیان و شهرنشینان به ترکیبی است که برای خاک‌های کشاورزی بهترین بارور کننده است و در محدوده عملیاتی از خصوصیت منحصر به فرد آن یعنی نگهداری تا 9 برابر وزن ورمی‌کمپوست آب در آن و رهاسازی خرد خرد آن می‌توان نام برد.
چنانچه برای هر روستا اقدام به راه‌اندازی مرکز تولید ورمی‌کمپوست شود مزایای زیر حاصل می‌شود:
- اشتغال مستقیم و دائم 2 نفر در روستا
- اشتغال غیر مستقیم و دائم 3 نفر در روستا
- پیش زمینه تولید و عرضه محصول سالمتر و ارگانیک
- افزایش درآمد کشاورزان به سبب فروش محصولات سالمتر
- نگهداری سهل‌تر محصولات کشاورزی تولیدی و رسانیدن محصول سالمتر و با حداقل ضایعات به بازار مصرف
- کاهش میزان آب در تولید محصولات کشاورزی هر ناحیه به میزان نصف شرایط فعلی برای تولید محصولات کشاورزی
- استفاده کامل از پسماندهای فسادپذیر روستا
- کاهش کامل آلودگی منظر پسماندهای رها شده در روستا
- حذف کامل شیرابه از پسماندهای روستایی
- وجود محیطی سالم و بهداشتی و عاری از جانداران موذی
- کنترل امراض واگیر مشترک انسان با دام با توجه به حذف محل دفن پسماند در روستا
- حفظ کیفیت خاک‌های کشاورزی روستا
- عدم نیاز به آب شویی زمینهای شور اطراف روستاها

چگونه می‌توان مزرعه تولید ورمی‌کمپوست در روستا ایجاد کرد؟

برای ایجاد مزرعه ورمی‌کمپوست در هر روستا به زمینی در حدود 5000 مترمربع نیاز بوده که با کمک کارشناسان به راحتی قابل تسطیح و آماده‌سازی است.
کارشناسان بستر تولید ورمی‌کمپوست را به لحاظ اکولوژیک آماده کرده و با تزریق بستر کرم در آن و اموزشهای لازم به 2 فرد پیش بینی شده شرایط لازم را کاملا برای ادامه کار فراهم می‌آورند.
سرند، خردکن، خشک کن جزو دستگاههای لازم برای عملیات تولید ورمی‌کمپوست در هر روستا است. به طور میانگین هزینه راه‌اندازی یک مرکز کامل ورمی‌کمپوست در هر روستا به طور میانگین 200 میلیون ریال است که با توجه به ایجاد اشتغال دائم، تولید محصول سالمتر، کاهش فقر در روستا و مهمتر از همه کاهش 50 درصدی مصرف آب برای تولید محصولات کشاورزی کاملا مقرون به صرفه است.

توجيه اقتصادي
قيمت هر كيلوگرم كود ورمي‌كمپوست بسته‌بندي شده در حدود 400 تومان و قيمت يك كيلوگرم كرم زنده حدود 20 تا 30 هزار تومان مي‌باشد. در توليد مكانيزه، قيمت تمام شده هر كيلوگرم بين 150 تا 200 تومان بوده و در كشاورزي ارگانيك و كشت‌هاي گلخانه‌اي، پاك‌ترين و مناسب‌ترين بستر مي‌باشد كه، سبب بازدهي بيشتر محصولات كشاورزي خواهد گرديد.

برآورد هزينه اجراي طرح توليد ورمي كمپوست خانگي براي روستاهاي اطراف درياچه
حوزه آبریز تعداد روستا زمان اجرا برای هر واحد هزينه واحد
میلیون ریال كل هزينه
میلیارد ریال
حوزه آبخيز درياچه اروميه 750 9 ماه 200 150 (1695645) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۷ ۱۹:۴۴:۰۸
سلام کدام روستا میشود برویم با200میلیون ریال تولیدراشروع کرد راهنمایی کنید لطفا (1707558) (alef-13)
 
مرجان مرادی
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۰۰:۱۰:۲۲
چند روز پیش دقیقاٌ جلوی درب ورودی اداره استاندارد استان تهران پائین تر از ونک، یه پیرزن دیدم که داشت ترشی می فروخت بنظر خیلی غیربهداشتی می آومد، گفتم این که بیخ گوش این خفته هاست، وای به حال جاهای دیگه، مشکلات زیاده، زندگیهای پر تنش و پر استرس، فساد بالا در دستگاههای نظارتی(ماشالا)، پارازیت ماهواره، کودهای شیمیایی، نبود کنترلهای قوی، پزشکان تاجر، داروهای چینی و . . . اینها همه باعث سونامی نیست؟؟؟!!!! (1696081) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۰۸:۱۳:۲۹
کنترل جمعیت سرطانی در یک کشور یک کار سیستماتیک است که با زیر نظر گرفتن فرد قبل از تولد و حتی جند نسل قبل در یک کشور شروع شده و تمام عوامل مورد بررسی قرار میگیرد و از آنجا که عواملی مثل آلودگی آب ، هوا ، غذا و حتی استرس در آن دخیل است مشکل سرطان در کشورهایی که سیستم مدیریت مناسبی ندارند و درحال توسعه میباشند بیشتر به چشم میآید. در پژوهشی که خود من در آن شرکت داشتم پس از سالها که از منع مصرف د.د.ت میگذشت آثار آن در شیر مادران یک منطقه به وضوح دیده میشد. متاسفانه در کشور ما نیز بی دقتی در کنترل عوامل موثر مثل غذا و هوا منجر به گسترش بیش از حد این مشکل شده است. (1696274) (alef-13)
 
احیا سلامت
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۱:۰۲:۳۷
به سفارشات دکتر روازاده گوش کنید (1696747) (alef-13)
 
حبیب
۱۳۹۲-۰۷-۱۳ ۱۵:۰۶:۲۳
دولت در فکر حفظ خودشه نه حفظ جام مردم. اگه دولت راست می گه فست فود ها و ساندویچی ها و کارخانه های سوسیس و کالباسو جمع کنه. کارخانه های نوشابه رو جمع کنه.خودروهای آلوده را جمع کنه. فرهنگ دوچرخه سواری رو گسترش بده. اینهمه عوامل استرس زا رو از جلوی مردم ایران کنار بزنه تا ببینه چطور سرطان و ... ریشه کن می شه. اما متأسفانه اینو نمی خواد. چون اگه مردم ایران سالم باشن و مشکلی نداشته باشن ممکنه سروصدا کنن. اینا هم از آقا محمد خان یاد گرفتن که مردم ایران باید گرسنه و بی سواد باشن تا بشه به اونا حکومت کرد. اینا چند تا آیتم دیگه هم بهش اضافه کردن. مردم باید مریض و معتاد و درگیر سیاست بازی هم باشند. (1697626) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۷-۱۴ ۱۰:۱۰:۴۱
مردم بزرگوار ایران همواره پشتیبان نظام اسلامی بوده اند معتقدم ماهوراره ها هیچ تاثیری در اعتقادات ماندارد لذاضرورتی جهت ارسال پارازیت نیست علم پزشکی ثابت کرده است پارازیت ها سرطان زا هستند نگران نباشیم خدابا ماست (1699163) (alef-13)
 
سید
۱۳۹۲-۰۷-۱۷ ۲۲:۲۵:۵۸
الودگی هوا و پارازیت ماهواره را قطع کنید 50 درصد سرطان ها تمام می شود بعدیمصرف سموم دفع افات نباتی را کم نید و مصرف کود شیمیایی (1707803) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.