نظر منتشر شده
۷۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 57760
جریمه های رانندگی در کشور شما چقدر است؟
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۰۳
در روزهای اخیر و با بررسی لایحه جرایم رانندگی در مجلس، بحث میزان جرایم رانندگی در کشور ما و تاثیر آن در بازدارندگی رفتارهای پرخطر رانندگی و تلفات جاده‌ای بالا گرفته است.



در حال حاضر کشور ما با 23 هزار نفر کشته و 280 هزار مجروح در سال، یکی از خطرناک‌ترین و پرتلفات‌ترین جاده‌های جهان را دارد. برای تحلیل و ارزیابی میزان جرایم رانندگی در ایران، بخش تحلیلی الف از هموطنان مقیم خارج از کشور دعوت می‌کند میزان جرایم رانندگی در تخلفات متعارف و پرخطر را به همراه قیمت خودروی متعارف و درآمد سرانه در کشور خود را در کادر زیر در اختیار دیگر هموطنان و بخصوص سیاستگذاران و تصمیم‌سازان کشور قرار دهند.



برای همسویی اطلاعات و نتیجه‌گیری بهتر، پیشنهاد می‌شود جریمه سه تخلف متعارف 1) عبور از چراغ قرمز  2) سرعت غیرمجاز  3) نبستن کمربند ایمنی هنگام رانندگی را تهیه و ارسال بفرمایید.



لازم به یادآوری است اگر قیمت یک خودروی متعارف در ایران حدود 10 میلیون تومان (میانگین قیمت پراید و سمند) در نظر گرفته شود، حداکثر جریمه نقدی سه تخلف یاد شده در ایران به نسبت قیمت خودروی متعارف به ترتیب 0.0020، 0.0035، 0.0004 است. با توجه به درآمد ملی سرانه ایران برحسب برابری قدرت خرید که حدود 10800 دلار تخمین زده شده، نسبت سه جریمه نقدی یاد شده به درآمد ملی سرانه بر حسب برابری قدرت خرید در ایران به ترتیب 0.0018، 0.0032 و 0.0003 است.



هموطنان محترم برای اطلاع از میزان درآمد ملی سرانه برحسب برابری قدرت خرید در کشور محل سکونت خود می‌توانند به این آدرس مراجعه کنند.





 
 
فرید
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۰۹:۴۷:۴۹
سلام
یک نکته که معمولا از نظر دور می ماند این است که شدت جریمه از تخلف نمی کاهد ، بالا بودن احتمال جریمه ( حتی اگر مبلغ آن کم باشد ) در کاهش جرم بسیار موثر تر است . (253546)
 
م ذاکری
۱۳۸۸-۰۹-۰۸ ۲۰:۵۶:۳۰
بسمه تعالی


به نظر بنده بیاییم کشورمان را با دیگر کشورهای جهان سوم مقایسه کنیم نه با کشورهای پیشرفته. چون در غیر اینصورت اول پلیس کشورمان زیر سوال است نه افراد به اصتلاح مجرم. ما باید اول سازو کارها را فراهم کنیم بعدا بدنبال تعدیل نرخ های جریمه باشیم.
بعنوان مثال مکان نصب چراغ های راهنما را اصلاح کنیم ، امکانات ارائه قبض رسید سرعت را برای تخلفات سرعت غیر مجاز فراهم کنیم، تابلو های حداکثر سرعت مجاز را کارشناسانه تر تهیه و نصب کنیم ( مثلا در خیابان دو بانده حداکثر سرعت را 60 کیلومتر در ساعت تعیین نکنیم : مثل شهر بوشهر)، سعی کنیم بجای جریمه کردن از صورت گرفتن تخلف جلو گیری کنیم و هزاران هزار کمبود دیگر. (254535)
 
غ
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۱۳:۱۳:۲۲
یکی از دوستان من از تابلوی ایست، رد شده بود، 100 دلار جریمه شد.
طبق قانون ایالت ایلینویز حتما باید پشت تابلوی ایست ایستاد و سپس با رعایت حق تقدم حرکت کرد. (253618)
 
کمیل
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۰۵:۳۱:۳۶
تا اونجا که من می دونم «ز» آخر اسم ایالت شما تلفظ نمی‌شه: ایلینوی (253987)
 
غ
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۱۳:۱۴:۴۰
به نظرم بهتره خودرو را ارزان کنیم، بجاش جریمه ها را زیاد کنیم. اونوقت ببینیم کی جرات داره خلاف بره؟ (253621)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۱۳:۲۸:۴۹
اي كاش بيان مي كرديد چقدر از اين تلفات مربوط به كيفيت پائين خودروها مي باشد؟اگر مردم ماهم اين قدر خوش شانس بودند كه با 17 ميليون تومان سوار مثلا خودروي مزدا3 بشوند واگر مردم ما خوش شانس بودند كه خودروسازان كشورشان در يك فضاي رقابتي به آنها خودرو عرضه مي كردند نه در يك فضاي انحصاري چند درصد اين كشته شدگان بدخبت مي توانستند اكنون زنده باشند ؟ (253625)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۱۳:۳۷:۱۸
[جرائم رانندگي ارتباط مستقيمي با نحوه استفاده از اتومبيل و قيمت سوخت در هر كشوري دارد.
اطلاعات من در مورد قرقيزستان كشور كوچك در آسياي ميانه است

اين كشور حدود 200هزاز كيلومتر مربع مساحت دارد. جمعيت آن نيز 2/5 ميليون نفر است. درامد متوسطمردم اين كشور 5000- 4000 صوم است چيزي معادل 120-100 هزار تومان است يعني حقوق يك پزشك حدود 150 هزار تومان است.

اما در اين كشور قيمت بنزين 95 حدود 30 صوم است يعني معادل 700تومان
عرضه بنزين آزاد و مدرن ترين پمپ بنزين ها كه جدود 18 پمپ توسط دو نفر با كامپيوتر اداره مي شودبخشي از اين قيمت حدود 12 درصد يعنوان ماليات ارزش افزوده است كه مستقيما از مصرف كننده اخذ مي شود از محل حقوق كاركنان و درامد شركت نيز ماليات جداگانه اخذ مي گردد.
درامد حاصل از فروش نفت كه دولت كمترين دخالت را دران دارد صرف حمل ونقل عمومي در كشور مي گردد و با وجود عده كثيري اتومبيل دارند اما از آن بهينه استفاده مي شود
بنابراين تا ما اين مساله را حل نكنيم در طرح مساله هم دچار اشتباه شده ايم.

بنابراين دولت اين كشور نه تنها پولي براي مصرف بنزين نمي پردازد بلكه درامد از محل مصرف بنزين دارد پولهايي كه بايد صرفعمران وزيرساخت هاي كشور شود صرف يارانه براي واردات و مصرف بنزين نمي گردد كه بزرگترين جنايت عليه كشور است
بالاخره ما نبايد بقول معروف دوباره چرخ را اختيار كنيم الكوي ما يا كابل است ويا پاريس و يا نروژ نفت خيز.
هركدام را كه انتخاب كنيم بايد اين روش بسيار غلط است پول نفت بايد صرف ارتقائ وضعيت راه آهن در كشور بزرگ ما گردد تا با استفاده از آن بتوان حمل سال و مطمئني را براي مردم و توسعه كشور بوجود آرود. بعد در مورد ممنوعيت ها مجازات ها بحث كرد وقتي نيا مردم به خودروي شخصي كم گردد مي توان انتظار داشت كه تصادفات هم كم شود.
ضمنا بنزين را نبايد به ديگر يارانه ها گره زد اين بايد كار خودش جداگانه انجام دهد آان ديگران نيز برحسب اولويت كار خود را انجام دهد. (253628)
 
seyed
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۱۴:۱۶:۳۸
خودتون از اینترنت در بیارین بهتره، و قابل اطمینان تره اگر لینکش رو هم بذارین (253633)
 
آرزو - تهران
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۲۲:۵۶:۱۲
سید جان اتفاقا اینطوری جالب تر شده چون هموطنا تجربیات و نظراتشونو هم میگن
ایشالا هرجاهستین خوشحال باشین (253930)
 
mehran
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۱۶:۱۳:۳۶
با سلام
من یک دانشجو در کشور استرالیا هستم. چند هفته پیش بدلیل رانندگی‌ با سرعت زیادتر (۶۷) از حد مجاز (۵۰) که البته در ساعتهای پایانی شب و در حالی‌ که هیچ جنبنده ای در خیابان نبود، $۲۰۰ جریمه شدم، که با توجه به فرمول ارائه شده، نسبت جریمه به درامد ملی‌ سرانه، حدود ۰.۰۰۶ می‌باشد.
لازم به ذکر است، در نگاه اولیه به جامعه ترافیکی استرالیا، نظم بالایی‌ در رفتار اجتمایی‌ آنها دیده میشود، ولی‌ پس از کمی‌ آشنایی بیشتر، مشخص می گردد که قطعاً بالا بودن میزان جریمه‌های نقدی و همچنین جرایم غیر نقدی، مثلا باطل کردن گواهینامه برای دوره‌های مختلف، تاثیر بسیار زیادی در کنترل آن داشته است.
همچنین شاید برای شما جالب باشد که بدانید حتی عابرین پیاده و دوچرخه سواران نیز در صورت انجام خلاف به اندازه قابل توجهی‌ جریمه میشوند. به عنوان مثل، دوچرخه سواری که از چراغ قرمز عابر پیاده، عبور کرد بمیزان $۵۰ ( ۰.۰۰۱۵) جریمه شد و چون ادعا کرد که چنین پولی‌ برای پرداخت ندارد، پلیس او را برای انجام چند ساعت کار اجباری به ادره پلیس برد!
به نظر می‌رسد میزان جریمه در کنار سایر عوامل فرهنگی‌ و بازدارنده، در بالابردن سطح کیفی‌ فرهنگ ترافیک موثر خواهد بود. (253660)
 
Keyvan
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۱۸:۲۳:۵۱


Motevaseteh Gheymat Machine: £10,000

Obour az Cheragheh Ghermez : £80 + 3 Noghteh (point) Dar Gavahinameh
Sorateh Gheyreh Mojaz: £100 +3-6 Noghteh (point) Dar Gavahinameh
Nabastaneh KamaerBand: £50

Lazem be zekr ast keh dar sorateh dahstaneh 12 Noghteh (Point) dar Gavahinameh, Gavahinameh shoma batel shodeh va bad az modateh 6 mah mahromyat dar ranandegi majboor be akhzeh mojadad hamrah ba gozarandaneh kolyeh testhaye marbotteh hastid

Dar zemn Police agar tashkhis bedahad har koodam az jaraemeh bala bar asar (Mahsroob ya Mavadeh Mokhadar) ya biehtyatieh bish az had ke baeseh be khatar oftadaneh janeh sraneshinan ya digaran etefagh oftadeh mitavanad Gavahinameh shoma ro Zabt va be Dadgah erjaetan bedahad (253682)
 
از مالزی برگشته
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۱۹:۳۳:۱۱
فراخوان جالی دادین.
من تا سه هفته پیش در مالزی کی ال زندگی می کردم.
نرخ جریمه ها اونجا اینطوریه:
سرعت زیاد: 150 رینگیت تقریبا 43هزار تومن
ردکردن چراغ قرمز: 200 رینگیت تقریبا 58 هزار تومن
نبستن کمربند: حدود 70 تا 80 رینگیت: حدود 23 هزار تومن

محاسبات درآمد سرانه اینهاشم با خودتون.

ضمن اینکه اونجا یه مملکت تبعیض نژادیه. یعنی اگه مالایی باشی و این کارارو بکنی با اینکه چینی یا هندی باشی تا حدودی توفیر داره. (253692)
 
رضا یزدانی
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۲۰:۱۷:۱۲
من بین سالهای 2003 تا 2008 در شفیلد انگلستان زندگی میکردم و خیلی از شهرهای اروپا را هم دیده ام.
چون بنزین خیلی گران و حمل و نقل عمومی کارامد و اقتصادی بود، ماشین نخریدم و هیچوقت جریمه نشدم ولی میدانم جرایم رانندگی در انگلیس خیلی خیلی بیشتر از ایرانهعلاوه براین، ضمانت اجرایی اش هم فوق العاده بالاست یعنی کسی جرات نداره خلاف کنه چون برخورد پلیس قاطع و سختگیرانه است بخصوص اگه در خلاف تکرار کنی که کار به زندان هم میکشه.
ضمنا یادم میاید یکی از دوستانم که نروژی بود میگفت در کشورش میزان جریمه به پایگاه اجتماعی و درآمد افراد و مدل ماشین افراد هم بستگی دارد.البته جنوب اروپا و جاهایی مثل بارسلون و رم خیلی هم تعریفی نیست.
مجموعا در اروپا بخصوص شمال اروپا که پیشرفته تره، مقررات راهنمایی رانندگی ضمانت اجرایی فوق العاده بالایی داره و تقریبا مورد احترام همه است
ایکاش ما هم اینجور فرهنگها رو کمی از اونها یادبگیریم. (253696)
 
عایشه
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۲۰:۳۷:۰۶
در دوبی سرعت غیر مجاز 400 درهم و ردکردن قرمز 500 درهم جریمه داره پلیساشم مثل سگ میمونن و اصلا با کسی چک و چونه نمی زنن
درهم 270 تومنه. بقیه محاسبتم خودتون زحمتشو بکشین (253573)
 
ياشار
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۰۹:۲۷:۰۹
دوست عزيز

بهتر بود درآمد سرانه مرئم امارات را هم بيان مي كرديد. (254007)
 
بابک
۱۳۸۸-۰۹-۰۸ ۱۲:۲۰:۳۲
یه پیشنهاد دارم:بهتر است جریمه هارو بر اساس قیمت خودرو تعیین کنند.مثلا یه ماشین 100 ملیونی باید برابر یه پراید مسافرکش 4 ملیونی از دم قسط یه جریم رو بدن؟ ضمنا برای فرد متول دادن حتی یه جریمه 100 هزار تومانی هم خیالی نیست اما برای یه بنده خدای کارمند با 300 هزار تومان حقوق...آی سخته! (254381)
 
۱۳۸۸-۰۹-۲۱ ۱۰:۳۰:۰۶
آخه ای کیو. مگه با عقل و اخلاق جور در میاد برای یک جرم حقوقی یکسان برای دو نفر دو مجازات متفاوت در نظر گرفت (258539)
 
مسعود
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۲۰:۴۴:۳۲
سلام به همه هموطنا
من یه هموطن شما در فیلیپین هستم
اینجا جریمه رانندگی نرخ شناور داره یعنی بستگی به این داره که شما چطور بتونین با مامور پلیس کنار بیاین
راستش می خواستمبگم قدر کشورمونو بدونین و با هم مهربون باشین. ما اینجا تو غربت دلمون به خوشی شما خوشه وقتی هرروز از ایران خبرای بد میرسه غم غربت اینجا صد برابر میشه.
قدر هم و قدر ایران عزیز رو بدونین.
به امید سرافرازی همیشگی ایران و ایرانی (253608)
 
ali
۱۳۸۸-۰۹-۰۳ ۲۲:۳۴:۵۷


مسود جان ما هم تمام ایرانی های خارج از کشور را دوست داریم سلام ما را به تمام ایرانی های عزیز ساکن فیایپین برسانید ما برای سر بلندی همه شما ها دعا می کنیم انشا ا...که به سلامت به وطن بر گردید غصه نخور این بحث های ما بحث پدر وفرزندی و دوستانه است ما همه با هم خوبیم . (253728)
 
ali
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۰۰:۰۰:۰۶
من سی سال است که گواهینامه دارم وتا کنون با اتوبوس ،سواری و دوستان و رانندگی خودم چندین بار تصادف کرده ام و تمام تصادفات را رعایت نکردن مقررات راهنمایی ورانندگی مانند سرعت زیاد ، دید کم ، معیوب بودن وسیله نقلیه و حواس پرتی راننده یا خودم دیده ام یادم هست روزی که رفته بودیم دسته جمعی گواهینامه بگیریم افسر راهنمایی گفت تا حالا دیده اید یک الاغ به تیر برق بزند یا روی یک نفر رد شود یا جایی که نمی تواند برود عبور کند گفتیم نه ، گفت ولی بعضی از ادمها این کار را می کنند .باید در رانندگی فرهنگ سازی شود .ان وقت گفت تا نباشد چوب تر *فرمان نبرد ...بعضی ها تا پلیس را می بینند درست رانندگی می کنند همین که پلیس رفت فکر میکنند هنر می کنند که خلاف می کنند نمی دانند که با جان خود ودیگران بازی می کنند البته این بحث هم مال ادمهای فهیم کامپیوتری نیست چون کسی که سر وکارش با کامپیوتر است کمتر خلاف میکند باید سراغ انهایی رفت که سواد کمتری دارند که این صداها به گوش انها نمی رسد وانهم فقط منع رانندگی و نگهداری خودرو در پارکینک است خیلی ها پول دارند عمدا هم خلاف میکنند پولش را هم میدهند . روزی پلیس یک نفر را به جرم سرعت زیاد مثلا 20000 تومان جریمه کرد طرف 20000 تومان دیگر داد پلیس علت را پرسید یارو گفت چون می خواهم باز هم با سرت غیر مجاز برانم . (253739)
 
غ
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۰۹:۲۷:۱۳
با این جمله شدیدا مخالفم....
\"چون کسی که سر وکارش با کامپیوتر است کمتر خلاف میکند\" نه برادر، خلاف کردن به فرهنگ شخصی مربوطه نه سواد. (253794)
 
Hossain
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۰۳:۵۸:۴۲
جریمه خآلی مسله ایران را حل نمیکنه. مسئله رانندگی چند ایراد داره ۱) شاهراه داریم ولی بیشتره از ظرفیتش ماشین توش هست. ۲) رانندها در ایران قابل پیشبینی‌ نیستن (آایا چراغ گرمز را واه میستن یا نه؟) (253769)
 
mehrdad
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۰۴:۰۹:۴۶
باسلام خدمت عزیزان.من در انگلستان زندگی میکنم و 10سال هست که رانندگی میکنم در این کشور ودر حال حاضر حدود5 سال هست که تاکسی دارم و راننده تاکسی هستم،جریمه این 3تخلفی که شما ذکر کردین در اینجا حدوداً 100هزارتومان است به پول ایران.من به عنوان یک راننده در این کشور این مبلغ جریمه را مانع تخلف در رانندگی خودنمیدانم راستشو بخواهید مبلغ ناچیزی است(حقوق1روز یک کارگر ساده در اینجا)ولی نکته بسیارمهمی که مانع تخلف من و بسیاری از رانندگان در اینجا میشود مسئله امتیاز منفی گرفتن است،هر گواهینامه در اینجا12امتیازداردوهرکدام از این تخلفات 3امتیاز کم میکنند تازه اگر تخلف خطرناک جلوه نکند که در این صورت 6امتیاز یا تمام12امتیاز را از دست میدهیدو یا تا 2 سال محروم میشوید از رانندگی.حالا اگر تخلف عادی بود و فقط 3 امتیاز از شما کم شد حالا شما 3سال باید تخلف نکنید تا این 3 امتیاز رابه شما بگردانند.به نظر من با بالا یا پائین بردن جریمه هیچ دردی رو دوا نمیکنه جز اضافه کردن تخلفاتی دیگر به آن....باید این ترس را به دل رانندگان متخلف راه داد که احتمال از دست دادن گواهینامه شان هست (253771)
 
طرح مبالغ کلان برای انحراف �
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۰۷:۵۰:۱۴
لایحه افزایش جرایم رانندگی مراحل نهائی خودرا درمجلس شورای اسلامی طی میکند . دریکی ازمواد این لایحه به انجام معاملات اتومبیل دردفترخانه اشاره شده است که ظاهرا این موضوع مورد نقد سایت خبری جهان قرارگرفته وسایت تابناک هم انرا عینا کپی کرده وروزنامه های متعدد هم ازجمله روزنامه خبر انرامنتشر کرده اند. اما چند مطلب ویژه در این خبر. 1 نمایندگان مجلس متهم شده اند که باافزودن بندی به لایحه میلیاردها تومان پول به جیب محضرداران سرازیر کرده اند . این بند همان اشاره به تنظیم سند دردفترخانه هاست . سئوال این است که قبلا اسناد درکجا تنظیم میشد ؟ ایا غیرازاین بود که این سندها درمحضر ها تنظیم میشد . چه اتفاق تازه ای افتاده است که نمایندگان ملت به ان متهم هستند .دران خبر اشاره شده است به اینکه با تصویب این لایحه 200 میلیارد تومان ازطریق معاملات رسمی و400 میلیارد تومان از طریق معاملات غیر رسمی به مردم خسارت وارد میشود . فرض میکنیم از معاملات رسمی مردم پولی خرج کنند .ولی برای معاملات غیر رسمی چه پولی خرج میکنند . اصولا مردم برای انکه پولی خرج نکنند به معاملات غیر رسمی روی می اورند . درفراز دیگری ازمقاله امده که تعداد معاملات رسمی یک میلیون درسال است وگفته است که برای هرمعامله محضردار 200 هزار تومان به جیب میزند که حاصل ضرب انها 200 میلیارد تومان میشود با بررسی تحریر دفترخانه ها که در اختیار همه هست وهرکس ندارد میتواند ازسایت سازمان ثبت انرا به دست اورد برای انکه مزد یک محضردار 200 هزارتومان بشود باید قیمت اتومبیل 140ملیون تومان بشود . ایا یک میلیون اتومبیل 140 میلیون تومانی درسال دراین کشور معامله میشود ؟انعکاس این مطالب کذب دررسانه ها چه هدفی را تعقیب میکند ؟ اگر مسئولین راهنمائی ورانندگی نتوانسته اند نمایندگان مجلس را به انجام معاملات خودرو درمراکز تعویض پلاک متقاعد کنند باید اینچنین انان را مورد اتهام قرار دهند . ایا اصولا وظیفه ذاتی راهنمائی ورانندگی تسجیل وتثبیت نقل وانتقال اموال منقول است ؟ (253777)
 
رضوان شمس - بلژیک
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۰۷:۵۸:۰۰
سلام به دوستان سایت پرطرفدار الف
من در بروکسل هستم
اینجا جریمه نقدی خلافهایی که اشاره کرده اید 50 تا 150 یورو میشه دقیقشو نمی دونم چون خیلی وقته جریمه نشدم. چون هر کسی اینجا خلاف کنه به احتمال بسیار زیاد از چشم پلیس دور نمی مونه. البته فقط جریمه نقدی نیست، خلاف در لایسنس آدم ثبت میشه واگر در صورت تکرار، اونو بطور موقت یا حتی دایم باطل میکنه.

موفق باشید مخلص همه هموطنای عزیز تر از جان
ر-ش- بروکسل (253770)
 
الفا
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۰۹:۰۳:۵۹
چند وقت پیش یک بحثی داشتیم راجع به همین جرایم رانندگی در کشورهای غربی. یک نفر یک مثالی زد که پلیس کانادا در مورد جرایم راندگی حتی به شما دستبند می زند و دادگاهی می شوید. خوب این یعنی توهین به شخصیت انسانی. جرایم رانندگی بالا هم مانند همین است. یعنی شما دارید با زور جامعه را وادار به رعایت نظم می کنید. واقعاً این نظم ارزشی ندارد. نظمی که لازمه اش زیر پا گذاشتن شخصیت و حرمت انسان هاست چه از نظر اخلاقی و اسلامی مردود است. (253789)
 
fereydoon
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۰۹:۲۵:۴۰
الحمدالله دیکر پیر شده ام و حرات رانندگی ندارم ولی قدیمها که پشت رل می نشستم خدا را بنده نبودم همه را بدون حق و خودم را تمام حق میدانستم خصوصآ پیاده ها را اصولآ داخل ادم خساب نمیکردم در جادههای خارج شهر انحراف به چپ و سبقت ممنوع اصولآ پای بند نبودم خلاصه بنظرم این فرمان خودرو مانند بقیه فرمانها ما ایرانیها و فرزندان کورش را جوگیر میکند چطور میشود متواضع تر و محترمانه تر رانندکی کرد ایا این طرز رانندکی و عدم رعایت حقوق دیگران ریشه تاریخی دارد شاید و ایا ما در حو زورگوئی و زور شنوی رشد کرده ایم و رعایت حقوق دیکران را یک چیز لوکس میدانیم ایا در سایر کشورهائی که رعایت حقوق شهروندی نمیشود مردم مانند ما رانندکی میکنند اغلب تصادفات منجر به قتل در اثر سبقت غیرمجاز وانحراف به چپ است (253793)
 
حمید
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۱۰:۵۵:۰۹
اعمال جریمه های سنگین و سختگیرانه برای ما ایرانی ها هیچ اثر مثبتی ندارد. باید فرهنگ سازی کرد. حالا مدیرانی که میخواهند دنیا را هم مدیریت کنند در باره کم و کیف این فرهنگ سازی چاره اندیشی کنند. ولی تا آن موقع، پیشنهاد بنده این است که به جای ماشینهای پرسرعت داخلی و خارجی، ما هم مثل هندی ها از انواع ریکشا (پایی و موتوری) استفاده کنیم هم کم مصرف و هم کم خطر است و هم باعث اشتغال زایی میشود. و یا حد اقل ماشینهایی تولید کنیم که حداکثر سرعت آنها صد کیلومتر بیشتر نباشد. (هر چند این پیشنهاد بیشتر به طنز میماند ولی کاملا جدی است.) (253811)
 
سعید
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۱۱:۳۲:۱۰
بنام خدا در برزیل عدم توجه به حق تقدم عابرپیاده حدود 70 دلار و در کلمبیا ورود به محدود ممنوعیت ترافیکی 60 دلار ضمن آنکه پرداخت جریمه حداقل نیاز به یکروز کامل اداری برای رفتن با بانک مخصوص دریافت،ایستادن در صف پرداخت و سایر اموردرحقیقت بازدارنده دارد.ضمن آنکه جریمه برای شهروندان متخلف وضع می شود نه برای شهروندان قانون مدار .لذا سنگین بودن آن برای مجرم و متخلف است نه عزیزان محترم. (253816)
 
سورنا
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۱۳:۰۷:۱۱
متن سوال شما ایراد لغوی و انشایی دارد. \"جرایم\" جمع کلمه \"جرم\" است به معنی کار خلاف قانون که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد. منظور شما میزان «جریمه ها» است که به معنی جزای نقدی و مالی است که از مجرم می گیرند. لطفا تصحیح بفرمایید:«جریمه های رانندگی در کشور شما ....».با تشکر (253838)
 
javad
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۱۳:۲۵:۴۳
ر سوئد طبق آمار با جمعیت حدود ۸،۵ میلیون نفر آمار کشته شدگان حدود ۴۰۰ نفر در سال است حالا اگر جمعیت ایران را که تقریبا ۸ برابر سوئد است با همان میزان حساب کنیم باید تعداد کشته شده‌ها بیشتر از ۳۲۰۰ نفر نباشد حالا پیدا کنید آن بیست هزار نفر تفاوت از کجا آماده.

۱:آیا کسانی‌ که به شما رانندگی می‌‌اموزند خودشان صلاحیت آموزش رانندگی دارند ؟ آیا کلاس یا دوره‌های مخصوصی را دیده اند ؟ این آموزش معلمان رانندگی بوسیله چه ارگان صلاحیت داری کنترل میشود؟

۲:کسانی‌ که به شما گواهینامه میدهند آیا با شرایط روز آموزش می‌بینند؟ یا اگر یکدفعه ممتحن شدی تا بازنشستگی ممتحن هستی‌؟

۳:آیا تمام وسائل نقلیه کنترل سالیانه میشوند ؟و اگر میشوند در صورتی‌ که از کنترل رد شوند قدم بعدی چیست؟ کنترل مجدد؟ توقیف اتومبیل؟..............

۳:آیا کنترل برای کسانی‌ که دارو میخورند هست که نباید با آن دارو‌ها رانندگی‌ کنند؟

البته استفاده از مواد مخدر و الکل را هم باید خیلی‌ خیلی‌ جدی گرفت و برخورد کرد.

۴: آیا رسانه‌های عمومی از جمله صدا و سیما به اندازه کافی‌ وقت برای آموزش در این مورد‌ها میگذارند ؟

۵:آیا کسانی‌ که سرعت مجاز را رعایت نمیکنند بهتر نیست مثلا اگر ۳۰ کیلومتر بیشتر از سرعت مجاز برانند گوهینامه آنها طبق حکم دادگاه باطل شود و ناچار باشند یک دفعه دیگر تمام امتحانات رانندگی را بدهند.تقریبا در سوئد به اینگونه می‌باشد.

۶: جرم‌های سنگین رانندگی‌ باید به دادگاه ارسال شود چون کسی‌ که خلاف می‌کند فقط جان خودش را در خطر نمیاندازد بلکه میتواند یک خانواده دیگر را به خاک سیاه بنشاند. شما توجه کنید به آن تعداد مجرو هان در در تصادف‌های ایران چند نفر از آنها دیگر نمیتوانند زندگی‌ عادی داشته باشند و شاید هرگز نتوانند خانواده را اداره کنند در نتیجه عدم رضایت از زندگی‌ ، خلاف کاری و جرم ....... نتیجه آن خواهد بود.

در پایان آقایان روحانیان میتوانند به جای خیلی‌ حرفهای دیگر در این مورد‌ها هم صحبت کنند و احترام به قوانین رانندگی را جزو وظایف هر فرد با ایمان گوشزد کنند. اگر در زمان پیغمبر اسلام اتومبیل وجود داشت آیا فکر نمیکنید ما حتما چندین آیه در این مورد داشتیم ؟ javad (253843)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۳:۰۳:۰۷
Salam. Man dar Danmark dar keshvare baradariye Sued zendegi mikonam. Manande kheili ghavanine digare in do keshvar ghavanine ranandegishoon ham taghriban yekie. Dar Danmark bayad taghriban 10.000 -11.000 korone danmarki kharj koni baraye gereftan karte ranandegi. Hamin yekish khodesh kheili baes mishe ke ranandegi ro jeddi begiri. Kollan javamee shomale gharbiye oroopa kheili be ghavanin ehteram ghaelan.

Dar Danmark dakhele shahrashoon dar har 2 ghadami cheraghe rahnamee vojood dareh. Mardom ehtiaj nist ziad dar morede ranandegi fekr konan. In khatkeshihaa o cheraghaa o tablohaa hastan ke be ranandeha mige beist, boro, rast, chap, na ranandeh. Ranandeh faghat bayad masir ro bedooneh va yad gerefteh bashe ke age az in cheragha o khatkeshiha estefadeh koneh rahattar va sari\'tar be maghsad mireseh.
Vaghti dar iran in cheraghhaye rahnamee be jaye inke ghermez o zard o sabz neshoon bedan mishan faghat cheshmak zane zard dar bazi az saa\'aate shabane rooz hesse jedi gereftane cheraghha az dast mireh. Hesse harmoni.


Dar Iran harj o marj kheilie. Albate na faghat dar Iran, dar kheili az javaamee gheir gharbi intore. Farhangsazi va bala bordane sathe fekrie mardom mitooneh komake besezaaee dar in masael bokoneh. Bayad rasaneha roo in masaleh zoom konan.

Eslam dini hast ke pore ghavanineh. Hamin ke chejoori namaz bekhoonim, vozoo begirim, roozeh begirim, key berim hajj, key va chetor zakkat bedim. Hamash ghavanineh. Fekr nemikonam ehtiaji be ayeye ghavanine rahnamee o ranandegi nabashe. In masoolaane keshvar hastan ke bayad mardom ro az in masaael aagaah konan. Va albate khodeshoon bayad avval aagaah shodeh bashan! (254062)
 
مهندس جمشید تفریشی ـ دانمارک
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۱۵:۲۶:۵۹
قبل از هر چیری نخست از سایت محترم الف سپاسگزاری میکنم که با ارائه چنین مطالبی راهگشای ارتقاء فرهنگ تبادل تجربیات گردیده است.بسیار خوشحالم که چنین بحثی را انتخاب کرده اید .بنده قبلا توضیح دادم که بیش از 20 سال هست که مقیم دانمارک میباشم .در دانمارک در طول 24 ساعت شبانه روز راننده ها موظف هستند که با چراغ روشن رانندگی کنند. اتومبیل ها طوری تنظیم میشوند که هنگام استارت چراغها همزمان روشن میشود .طبق آماری که سالها پیش دادند این عمل باعث کاهش شصت در صد از تصادفات شده است .و اما در مورد جرائم و قوانین رانندگی ، این کشور بقدری منظم هست که نهایت ندارد.سرعت داخل شهری 50 کلیومتر هست و در اتوبانها 110 و اکنون سه سال هست که در بعضی قسمت ها 120 کیلومتر .ما در طول سال حتی یکبار صدای بوق اتومبیل نمی شنویم وکسی که بوق بزند گوئی عمل بسیار زشتی مرتکب شده و همه عابرین چپ چپ نگاهش می کنند.در این کشور هر گواهینامه 13 امتیاز دارد که در صورت تخلف از امتیاز گواهینامه کاسته میشود .عبور از چراغ قرمز از خطرناکترین تخلفات هست .ضمن جریمه نقدی سنگین ( بیش از سه هزار کرون ـ هر کرون معادل یکصد و شصت تومان ) سه امتیاز منفی باضافه یک سوراخ در گواهینامه .اگر سه بار گواهینامه کسی سوراخ بشود تا آخر عمر حق داشتن گواهینامه را از دست میدهد .اگر برای دومین بار کسی از چراغ قرمز عبور کند بلافاصله گواهینامه اش گرفته میشود و ضمن جریمه نقدی و سه امتیاز منفی دیگر و یک سوراخ در گواهینامه شخص به مدت دو سال از رانندگی محروم میشود .بعد از اتمام دوره محرومین مجددا مانند کسیکه برای اولین بار گواهینامه می گیرد باید در کلاسهای تئوری شرکت کرده و امتحان بدهد و سپس امتحان رانندگی .چون معتقد هستند کسی که خلاف کند در صورت خوشبینانه از قوانین رانندگی آگاهی نداشته است .جریمه سرعت غیر مجاز هم اگر تا حداکثر سی کیلومتر بیش از حد مجاز باشد ، جریمه نقدی و امتیاز منفی دارد که به نسبت سرعت انتخاب میشود .البته باز جریمه نقدی بسیار سنگین هست و سه امیتاز منفی هم دارد .اگر چنانچه امتیازات منفی یک گواهینامه به 13 برسد همانند توضیحات بالا گواهینامه گرفته میشود و دو سال محرومیت و امتحان از نو و بقیه .ضمن اینکه هزینه دریافت گواهینامه هم حداقل پانزده هزار کرون هست .در مورد کمر بند هم که یک امر ضروری هست و هر کسی جریمه خودش را باید پرداخت کند .مبلغ آن 510 کرون هست .اگر شخص کنار راننده هم کمر بند نبسته باشد جریمه مستقیما از خود شخص دریافت میشود .من به دانشجویانی که تازه وارد دانمارک میشوند و بخصوص ایرانی ها چنین می گویم .دانمارک کشور قانونها هست در اینجا به کسی زور نمی گویند ولی با پنبه سر می برند .یعنی اگر شما بابت کمر بند 510 کرون جریمه شدید یکماه زمان دارید که آنرا پرداخت کنید اگر پرداخت نکردید سه بار یک جریمه 100 کرونی دیگر اضافه میشود و باز اگر ندادید یک نفر پلیس به درب منزل میاید و با احترامات تمام شما را به دادگاه میبرد و شما محکوم میشوید که تمام هزینه دادگاه وکیل و غیره را پرداخت کنید گاها این هزینه ها معادل چهار پنج ماه حقوق یک کارمند میشود .حالا بیا جرات کن و خلاف رانندگی مرتکب شو. با سپاس از حوصله هم میهنان که مطلب فوق را میخوانند از سایت محترم الف تقاضا میکنم که موارد دیگری را هم به همین شکل انتخاب و به بحث و تبادل نظر بگذارند که یقین دارم انتقال تجربیات امری ضروری هست و در دنیای ارتباطات امروزه امری اجتناب ناپذیر .بامید روزیکه هم میهنان عزیزم هم در ایران مثل بنده گاها دلشان برای شنیدن صدای بوق اتومبیل تنگ بشود .در نهایت اینکه خود بنده اکنون یکماه هست که یک محرومیت شش ماهه از راننگی گرفته ام و باور کنید از زندگی ساقط شده ام .بخصوص که فاصله منزل بنده با اولین مرکز خرید 5 کیلومتر فاصله دارد آنهم چشمتان روز بد نبیند از داخل جنگل .ضمن اینکه پلیسی هم که مرا متوقف کرد معادل این ضرب المثل را گفت که : هر چه بگندد نمکش می زنند وای بروزی که بگندد نمک . چون بنده به تازه واردین قوانین دانمارک را تدریس می کنم . (253868)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۰۹:۵۹:۳۶
خوش به حالت سالی به سالی صدای بوق و دعوا وسط خیابون نمیشنوی باید بیای خیابونهای تهران (254013)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۱۵:۴۷:۴۲
من تو واشنگتن از چراغ قرمز رد شدم ، پلیس مهربون 75 دلار جریمه ام کرد. با تخفیف بود. می تونست خیلی بیشتر جریمه کنه. بدبختی درست جلو کاخ سفید از قرمز رد کردم که هزار تا مامور و ماشین پلیس اونجاست. خلاف همون و جریمه همون. کارت بیمه رو هم همراه نداشتم که خودش 500 دلار جریمه داره ولی گفت برو حالش رو ببر و جریمه نکرد. تو ویرجینیا هم دو بار سرعت بالا می رفتم. یک بار یک پلیس جلو من گرفت و عملا گفت بچه این محلی؟ حال و احوال؟ سلام برسون! جدی می گم. یک بار دیگه 13 مایل بالای سرعت میرفتم. 125 دلار جریمه شدم که 60 دلارش خرج دادگاه بود و برای هر مایل اضافه تر سرعت حد مجار هم 5 دلار جریمه شدم که دادگاه نرفتم و پول رو دادم. اگه دادگاه بری گاهی تخفیف می دن. اخیرا هم پلیس شب جلو منو گرفت چون یک چراغم سوخته بود برای اون جریمه ام نکرد ولی چون بازرسی ایمنی سالانه ماشین (یادم نیست تو ایران به این چی می گیم) رو نکرده بودم یعنی یادم رفته بود 90 دلار جریمه شدم که 60 دلارش خرج دادگاه هست. اگه برم دادگاه، پلیسه گفت که خرچ دادگاه رو می پردازم و اون یکی رو می بخشن. ما هم وقت دادگاه رفتن نداشتیم، 90 دلار رو دادیم بدبختی.
من البته اونقد خلاف نیستم. اینها در طول 10 سال بوده که جریمه ها فرقی هم نکرده.
البته یه قانونی پارسال اینجا تو ویرجینیا گذاشتن که جریمه های 2000 دلاری وضع کنن که داد مردم در اومد و مجبور شدن عقب بشینن. آدم گاهی هم می خواد خلاف کنه دیگه. (253876)
 
امير - كانادا
۱۳۸۸-۰۹-۰۴ ۲۳:۵۴:۱۱
سلام

خسته نباشيد.
روش مناسبى را براى بررسى انتخاب نكرديد! احتياج به نظر سنجى نيست بدليل اينكه اين معلومات در سايتهاى رسمى موجود هست و بايد آنها را جمع كرد. احتمال اشتباه در روش انتخابى شما خيلى زياده. در بعضى كشورها مثل امريكا و كانادا قوانين و جريمه ها از ايالت به ايالت متفاوت هستش! البته براى رسيدن به اين وب سايتها مى توان از دوستان مقيم خارج كمك خواست.

يكى از نكات بازدارنده تخلفات راهنمايى كه دوستان اشاره نكردند، تاثير ان بر قيمت بيمه ماشين شخص خلاف كار هست. به اين معنا كه هزينه بيمه (كه اجبارى هم هست) با تعداد و نوع تخلفات راهنمايى بالا مى ره و خيلى وقتها بمراتب بيشتر از خود جريمه است (بخاطر اينكه براى ماها يا سالها اين مقدار اضافه را بايد به بيمه داد)

به اميد آن روز كه هموطنان قوانين را هميشه رعايت كنند! (حتى ساعت 2 نصف شب كه خيابانها خلوتند!) (253946)
 
هومن
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۰۴:۵۵:۵۶
سلام
به نظر من با توجه به وضیعت ترافیکی و رانندگی در کشور بحث میزان جرائم

زود است .چون هنوز قوانین گرفتن مبلغ جرائم یا نیست یا اجرا نمی شود.

بسیاری از رانندگانی با جریمه های بالای یک میلیونی به راحتی به رانندگی

ادامه میدن و همه منتظر وصول آن هستند.

برای تعیین کردن میزان جرائم بهتر است استانی عمل شود. یعنی با توجه به

شاخص های شدت تصادفات و نوع تصادفات و فرهنگ ترافیکی و...

تعیین شود (253983)
 
کمیل
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۰۶:۳۷:۴۷
این یه کار نسبتاً علمیه. دستتون درد نکنه، امّا، چند تا امّای بزرگ داره:

۱. آمار نسبی چاله چوله ها (گاهی غارهای عمودی به برزگی یک کادیلاک اسکالید ئی‌اس‌وی) و پیچ های غیر استاندارد (گاهی تا °۳۶۰) و اختلاف سطح‌ها (گاهی به ارتفاع خود ماشین) و دوربرگردان‌ها و خروجی‌های احمقانه را هم با آن کشورها مقایسه کنید.

۲. وضعیت ایمنی پَسیو (کرامپل زون / تعداد ستاره‌های ایمنی یورو اِنکپ) و اَکتیو (ای‌بی‌اس / ئی‌بی‌دی / ایربگ / دی‌اس‌سی) خودروها را هم در آن کشورها با ایران مقایسه کنید. پراید و پی‌کی و امثالهم که ول معطلند. ۲۰۶ تیپ ۲ چرا تولید می‌شود؟ و از همه غم‌انگیزتر چرا می‌شود در ایران پرادو جی‌اکس یا کمری جی‌ال بدون ای‌بی‌اس خرید؟ کمری سوار شده‌است، ولی ترمز سمند ال‌اکس از او بمراتب بهتر است! در اروپا الان چندین سال است خودروی جدید بدون ای‌بی‌اس و ایربگ دوبل فروخته نمی‌شود.

۳. رانندگان وانت‌های نیسان جونیور (معروف به نیسان بی تربیت) را در صورت کوچکترین خلاف ممنوع الدرایوینگ کنید برای مدت‌های با افزونگی تصاعدی در صورت تکرار خطا، چراکه آنها خطرناک‌ترین تیرهٔ رانندگان ایرانی هستند. نیسان جی‌تی-آر بی‌شک با الهام از آنها توانسته در شتابگیری و کرنرینگ در پیست نوربررینگ پورشه جی‌تی۲ را شکست دهد.

۴. پانچ گواهینامه هم بی‌نظیر است. اگر دو پانچ هستید پای راستتان خودبخود سبک می‌شود و وزن و زورش را کمتر به رخ پدال گاز می‌کشد!

۵. اهرم فشار فقط جریمه و مخصوصاً مبلغ آن نیست. تعرفهٔ بیمهٔ یک رانندهٔ خاطی باید بیشتر باشد.

۶. اختلاف تعرفهٔ بیمه یا عوارض سالیانهٔ یک خودروی نا امن از لحاظ پَسیو (مثل زانتیا، ۲ ستارهٔ یورو اِنکپ) در مقابل یک خودروی امن (مثل مگان، ۵ ستاره) باید کمر شکن باشد. می‌دانستید ایران خودرو ارائه کنندهٔ نا امن ترین خودروی جهان در تصادف با عابر (مرگ حتمی عابر) یعنی سوزوکی گرند ویتارا و همچنین امن‌ترین خودرو یعنی پژو ۴۰۷ (دماغ زشت و کوتاهش، کاپوت طولانی‌اش، و شیشهٔ بسیار محدبش بترتیب حافظ پا، شکم، و سر عابر) است؟!

۷. همچنین این اختلاف تعرفه برای یک خودروی نا امن از لحاظ اَکتیو (مثل پارس معمولی) در مقابل یک خودروی امن (مثل پارس ئی‌ال‌اکس) باید بگونه‌ای باشد که خریدار با خود بیندیشد اگر مدل ای‌بی‌اس دار فرضاً ۲ میلیون تومان گرانتر است، مدل ساده در ۴ سال اختلاف تعرفه‌اش برایم همان قدر آب می‌خورد. توجه کنید او اصلاً نگران سلامتی‌اش نیست، تنها چیزی که می‌بیند و می‌شناسد پول است، آنهم پول قلنبه، نه جریمه‌ای اندک، پس با زبان خودش با او صحبت کنید. (253989)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۰۹:۰۰:۲۸
الان 99درصد افراديكي رانندگي ميكنند حداكثر سرعت مجاز در خيابانها و كوچه ها را نميدانند وفكر ميكنند اگر ترافيك نبود در كوچه با سرعت 100هم ميتوانند بروند ( آئين نامه هم فراموش شده است ) تقريبا هيچ راننده اي در پشت خط كشي عابر حتي سرعت راهم كم نمي كند واگر از آن يك درصدي كه رعايت ميكنند بخواهد سرعت خود را كم كند با صداي ناهنجار بوق اعتراضي راننده عقبي مواجه ميشود پيشنهاد ميكنم شهرداري هر ناحيه حداكثر سرعت مجاز را در فاصله هاي يك كيلومتر در تابلوهايي در معرض ديد راننده بگذارد . (254001)
 
میخ مریخی از ایالت مونیخ پیخ
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۰:۵۲:۰۶
سلام .
من در مریخ زندگی می کنم .
اینجا همه چیز آروم ، عالی و باور نکردنیه ...................
نه تخلفی صورت میگیره و نه جریمه ای .....................
همه به قانون احترام می گذارند مخصوصاً خانم ها و بچه های کوچولو که سوار سفینه های فضایی می شوند و با خیال راحت با توجه به قوانین در مریخ رانندگی می کنند.
ما اینجا کمترین میزات تصادفات را در طول یکسال داریم و عمده تلفات ما مربوط به افرادی است که تازه از زمین آمده اند و از فرط خوشی و آرامش اینجا ذوق زده شده و بطور ناگهانی فوت نموده اند .
البته در اینخصوص شورای مدیریت سیاره مریخ در نظر گرفته است تا ورود انسانهای کره زمین را با محدودیت هایی مواجه نماید .
ضمنا جریمه افراد متخلف در اینجا تبعید و کار اجباری (تحقیقات فضایی) در سیاهچاله های فضایی کرات دیگر است .
ما اینجا بنزین و سهمیه و کارت سوخت نداریم و از سوخت اتمی استفاده می کنیم .
خواهشاً با این مطالب هجوم نیارید مریخ و زندگی ما را با سختی و گرفتاری همراه سازید مگر اینکه قول بدهید به قوانین ما که با کسی تعارف نداره احترام بگذارید .
(254024)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۱:۴۰:۳۹
ظاهرا دو راه وجود دارد: جریمه ارزان و تحمل تخلفات فراوان توسط رانندگان و خسارات ناشی از آن، جریمه گران و تحمل قرقر و ناله و نفرین رانندگان متخلف.
ظاهرا راه حل اول از نظر بسیاری پسندیده تر است. مشکل هم فقط دولت نیست. خود من بارها پس از تخلف با اندک چک و چانه ای مامور راهنمایی را قانع کرده ام که جریمه بسیار ارزانی را برایم بنویسد. (254030)
 
حسین علیائی
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۲:۱۶:۱۲
سلام من در کشور غنا در غرب آفریقا بیش از ده سال هست که زندگی می کنم
جریمه تخلفاتی که نوشتید
مادونوع جریمه در اینجا داریم 1- به جیب پلیس( توضیح خواهم داد) 2- دادگاه به جیب دولت
اگر پلیس به پول نیاز دارد مخصوصا از 15 ما ه به بعد که حقوق ماه اش را خورده تمام شده به هر بهانه ای از شما پول خواهد گرفت کم یا زیاد اگر تخلف کردید مثلا چراغ قرمز رد کردی و پلیس شما را گرفت گواهی نامه رانددگی را می گیرد و شما را می ترساند که اگر برویم اداره پلیس و بروید دادگاه اله مکنند و می کنند تا از شما تقریبا 50 دلار بگیرد اگر به دادگاه بروید نزدیک 500 دلار جریمه دارید و هیچ حق اعتراض هم ندارید برای کمربند و غیره کمی پول به پلیس بده مثلا 5دلار راهت را بگیرو و برو و اگر به اداره پلیس بروی ماشینت خوابیده باید آنقدر به دادگاه بری و بیایی که بیش از 500 دلار هم هزینه تاکسی و .. باید خرج کنی پس بهتر هست تا همانجا دم پالیس را ببین و راهت باش . خیلی راهت مگر نه ! [/si (254050)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۲:۲۹:۰۱
سوال اصلی من این است که آیا مسئولان تصمیم گیر به اینگونه نظر سنجی ها اهمیت می دهند ؟ به هر حال تعجب اصلی این است که با وجود اطلاع مردم و مسئولان از روش صحیح برخورد با تخلفات رانندگی ، چرا قوانین مناسب وضع نمی شود و همچنین چرا قوانین موجود هم درست اجرا نمی شوند . همین دیروز در اخبار اظهارنظر یکی از مقامات بلند پایه انتظامی را از رادیو شنیدم که از وضع قوانین جدید تخلفات رانندگی در مجلس به شدت انتقاد کرد و بر این نکته تاکید داشت که بجای افزایش جریمه های نقدی باید در اندیشه وضع قوانین بازدارنده از تخلفات باشیم . این اظهار نظر خیلی منطقی و علمی بیان شد اما اینکه چرا در عمل قوانین مصوب بر عکس نظرات کاملا درست یک کارشناس بسیار صاحب نظر است که به یقین وی در داشتن این عقیده تنها نیست جای سوال و تعجب بسیار دارد ؟!
در هر صورت به نظر می رسد که باید برای عادت دادن مردم به ترک رفتارهای بسیار منفی رانندگی ، وضع قوانین محکم و اجرای قاطعانه آنها ضرورت کامل دارد .
مواردی همچون :
1- برای برخی از تخلفات جرایم نقدی متناسب گرفته شود
2- برخی از تخلفات به محرومیت مقطعی از رانندگی منجر شود
3- در جرایم سنگین خودرو برای مدتی معین مثلا 6 ماه توقیف شود
4- ابطال گراهینامه
5- زندان (254054)
 
مردغارنشين
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۲:۴۷:۲۱
بايد از پليس پرسيد كه اونها براي ما چقدر هزينه كردن ميكنن؟
فقط جريمه كردن دردي را دوا نمي كند در اين موضوع بايد فرهنگ سازي انجام شه و سطح شعور و اعتقاد و وفاداري مردم را به قانون بالابرد .
بسياري خلاف ميكنند فقط بخاطر اينكه اعتقاد ندارند به قانون و هنوز نفهميده اند كه اين قانون به آنها هم در جاهاي كمك مي كند.
بعضي ها خلاف مي كنند فقط بخاطر اينكه مخالفت خود را با بعضي موارد نشون بدهند .

واقعا بعضي از مردم دركي درست از رانندگي و قوانين ندارند و بعضي وقتها هنگام رانندگي اعمالي انجام ميدهند كه از نظر قانون خلاف نيست ولي واقعا نشون ميدهد چقدر بي فكر يكسري كارها را انجام ميدهند.
اينكه در هنگام رانندگي شما راهنما مي زنيد كه خط عوض كنيد ولي ماشيني كه در عقب در همون مسير خط هستش يكهو سرعتش رو زياد ميكنه كه به شما راه نده ربطي به جريمه و بي قانوني نداره بلكه ربط به سطح فكري طرف داره .
همين جور اعمال باعث زياد شدن تصادف ميشود .

پليس هر چقدر هم كه ميخواهد جريمه كند تا بصورت برنامه ريزي شده و دراز مدت روي جامعه كار نكند فايده ندارد . (254058)
 
مردغارنشين
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۲:۵۱:۴۱
يك مسئله در مورد نظرات دوستاني كه در مورد جريمه سرعت بالا در كشورهاي ديگر نوشته اند :

در قانون سرعت مطمئنه ذكر شده است و اين سرعت مطمئنه در جاهاي مختلف فرق ميكند كه بصورت علائم رانندگي گوشزد مي شود .
كسي كه سرعت مطمئنه را رعايت نكند خلاف انجام داده و جريمه ميشود .

متاسفانه در كشور ما سرعت مطمئنه فقط به سرعت بالا گفته ميشود و پليس به سرعت بيش از حد پائين يك ماشين در خط سرعت توجه نمي كند ، طرف با سرعت 20 كيلومتر مياد در خط سرعت حركت ميكند بقيه هم هرچي چراغ ميزنند توجه نمي كند و مجبورا از سمت راست سبقت بگيرند و اين ميشه خلاف .

پليس بايد با مواردي كه باعث اختلال و خلاف ديگران ميشه هم مبارزه كند .
سرعت مطمئن يعني سرعت مناسب در هر يك از خطوط رانندگي با توجه علائم مسير . (254060)
 
احمدي نژاد
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۳:۲۸:۳۰
من كشورهاي بسياري را ديدم و مقدار جريمه رانندگي در غالب كشورها بسيار سنگين تر از ايرانه، ولي يك مورد خيلي مهم هم جلب توجه ميكنه و اون وجود بهترين و بالاترين امكانات براي مردم هست.
-- مشكل جاي پارك ندارند
--مشكلات هندسي معابر ندارند
--مشكل خرابي مكرر چراغهاي چهار راه ندارند
--بدليل اجراي مهندسي ترافيك حداقل تعداد چراغ رو دارند
--بزرگراههاشون استاندارد هست و به شما اجازه سرعت تا 180 رو به راحتي ميده
--آسفالتشون درسته
--يهو تو اتوبان يه چاله جلوت سبز نميشه كه بزني رو ترمز و يا از مسير منحرف بشي
--اتومبيل ارزان در اختيار دارند و مجبور نيستند با ابو قراضه سي سال پيش برونند
--در زمان جنگ كمربند ايمني رو براي صرفه جويي توسط كارخانه ها از ماشين كش نميرن تا فرهنگ لازم نبودن كمربند جا نيفته
--پليسشون تخصصي اين كاره هست و هميشه تحت آموزش هستند و از افسر وظيفه كه فقط داره سربازيشو ميگذرونه استفاده نميكنن
--قبل از اينكه يك خيابون رو مسدود كنن مسير جايگزين براش تعيين ميكنند
.
.
.
.
.
بــگم ؟ بــگم ؟ بازم بــگم؟
بهتره شما هم اول ساير مسائل رو بين ما و خارجيها مقايسه كنيد! اون مشكلها كه حل شد هر كي خلاف كرد گردنشو بزنن! خوبه؟ (254068)
 
hossein
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۰۳:۰۱:۵۶
کاریکاتوریست سابق گل آقا کانادا
درست تحقیق کن و لطفا از خارج تعریف الکی نکن اگر من بنویسم شما وحشت می کنید که این چه حکومتی است ؟ (254145)
 
binam
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۷:۳۴:۲۶
Man bad az 45 sal shoferi dar jadeh haye irano kharej tajrobehaye ziadi daram.khili chiza dar ranandegi didam.avalan dar hich koja nadidam adame ghire tahsil kardeh hoghoghi betoneh kesi ra jarimeh koneh.chon tashkhis khili mohemeh.dar irane ma afsarane vazifeh ghabze jarimeh dasteshoneh va minevisand.ya darejeh dar haro ghabz minevisand.khodeshon migan naghdi ya ghabzi?dar soratikeh agar adame tahsl kardei bashe.vojdanesh ghabol nemikoneh in harfo bezaneh.dovoman inkeh ba in mashina sar oich jadeh mipicheh vali mashin nemipicheh.sang haie ke az bala miad rah o mibandeh va tasadof misheh.vaze maishat kharabeh va shofer ha shabi 4saat nemikhaband.2bareh bayesti fahang sazi besheh ba dorbin haye jadehee.va chizaye digeh. (254096)
 
فرهاد
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۱۸:۴۷:۰۸
شما برو همین دوبی یه نفرو نمیبینی از چراغ قرمز رد شه
تا وقتی هم که چراغ سبز نشه هیچ ماشینی حرکت نمی کنه
ماشین ها هم توی ترافیک حداقل یک متر الی یک مترو نیم فاصله دارند نه مثل ایران که همشون سپر به سپر چسبیده!
فقط یه کم تاکسی هاش بد سرعت میرن که اونا هم پاکستانیند! (254107)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۲۰:۲۳:۲۹
بابا با یکار تحقیقاتی معمولی میتونین به صورت خیلی دقیق این کار رو انجام بدین. ضمن اینکه ریشه ی تصادفات توی ایران تقریبا مشخصه. راهکارها هم مشخصه. شما تازه یادتون افتاده.
حالا این راهنمایی رانندگی به کنار، من فکر میکنم توی ایران ماسیاستهای اقتصادی ومبارزه با فساد، فرهنگی و روابط بین الملمون این قدر به هم ریخته شده که سریعا بایستی عاقلان نظام راهکار مناسبی رو توی این موارد تهیه کنن. (254115)
 
مرتضي
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۲۳:۳۰:۰۹
فكر نمي كنيد زير ساخت هاي ما نقش زيادي در تخلفات ما دارن ؟
هيچ وقت پيش نيومده توي يه گردنه پشت يه كاميون بمونيد ؟ كاميون مقصره يا جاده ي كم عرض 40 سال پيش ؟ سخت نيست كه با اين وضيعت سوخت مدت زيادي مجبور باشين با دنده ي 1 و 2 حركت كنيد ؟ حالا جالبه پليس راه در بعضي جاها مي دونه كه اين جور نقاط در جاده ها وجود داره ولي بجاي مطرح كردن مساله با مسئولين ، كمين و جريمه رو انجام ميده ... !
يا پيش نيومده تو شهر جاي پارك پيدا نكنيد ؟ يا ... (254124)
 
ابوالفضل
۱۳۸۸-۰۹-۰۵ ۲۳:۴۸:۳۲
اولا:توی این بحث نکات ظریفی وجود دارهغرب و در لایه زیرین اون یهودیان حاکم بر جهان مسیحی غرب! با از بین روح عصیان گری مردم بخصوص جوانان با مولفه های کنترل درونی مثل موسیقی ،فیلم ،فحشا و...و با مولفه های کنترل بیرونی یعنی برخورد شدید پلیسی تونستن نظم فعلی رو تو خیابون هاشون برقرار کنینروح چنین برنامه ای با روح حاکم بر نگاه اسلام بر مردم وجامعه تفاوت های فاحشی داره!که این نکته مهم و حساس جای بحث دقیق و زیادی داره!پس پیروی کوکورانه از متدلوژی های غربی که مبتنی بر نوع نگاه لائیک اونها به بشره در واقع در نهایت منجر به کم رنگ شدن روح معنوی در جامعه می شه
ثانیا:علاه بر بحث نوع نگاه اسلام در هدایت جامعه و نه اداره جامعه،ما ایرانی ها هم خصوصیاتی داریم که بیشتر با اداره «راهنمایی و رانندگی» سنخیت داریم نه با اداره «جریمگی و رانندگی» (254126)
 
mehdi
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۰۰:۱۱:۱۱
اگر پرداختن به چنین موضوعی درایران غیر معمول نباشد , نظرخواهی عمومی از دیگران در دیگر کشورها ودر نهایت مقایسه پدیده جریمه در رانندگی , ایده ای بدیع واستثنائی و در خور ستایش است . چرا که کمترین نتیجه ان درگیر و فعال کردن ایرانیان سایر نقاط جهان با موضوعی از کشور مادر و مقایسه ایران با دیگر کشورها برای شناخت بهتر از خویش. بهر حال تبریک وتشکر بسیار . و بااین امید که کارتان سراغازی باشد برای بررسی و مقایسه دیگر موضوعاتی چون : ترافیک , بهداشت , نشر کتاب , کتاب خوانی , بهداشت , فرهنگ , ادب , رعایت حقوق دیگران , ازادی , نقد , دمکراسی و دیگر مقولاتاجتماعی , اقتصادی و سیاسی برای شناخت بهتر خویش و دیگران .چرا که در مقایسه است که انسان میتوان خود را به محک بگذرد و دریابد ویا نشان دهد که کجا ایستاده است . باری من قدرشناس این ایده بکروارزشمندم . واما اصل موضوع :عزیزی بنام اقای جواد اطلاعات جالب و خوبی از سوئد ارائه دادند و من سعی میکنم در حد اگاهیم از مسئله به موضوع مطروحه شما یعنی پدیده جریمه درسوئد نگاهی داشته باشم هر چند چنانچه وقت بود میتوانستم مطلبی کاملتر و دقیقتر تهیه کنم . عبور از چراغ قرمز بستگی به سابقه راننده دارد . عبور از چراغ قرمز (در حدود 90درصد ) به از دست دادن گواهینامه دست کم به مدت دوماه خواهد شد ( دادگاه مشخص میکند ).جریمه سرعت در سوئد : چنانچه سرعت مجاز 30کیلومتر را 50 برانید گواهینامه خودرا از دو تا چهار وگاهی تا یکسالاز دست خواهید داد . البته گاه به منجر به ازدست دادن برای همیشه نیز خواهد شد .در سرعتها مجاز 50کیلومتر 70کیلومتر90و110 کیلومتر ,چنانچه سی کیلومتر بیش از سرعت مجاز برانید به از دست دادن گواهینامه از ماه 2تایکسال وگاه برای همیشه خواهد شد .از دست دادن گواهینامه چنانکه گفته شد بستگی به میران سرعت دارد وگاه جریمه وشاید دادگاهی شدن هم بان اضافه خواهد شد ایضا در عبور از چراغ قرمز . نویسنده این سطور سه ماه پیش در تصادفی بسیار شدید که منجر به اسقاط شدن هر دو اتومبیل شد که البته من مقصر نبودم . طرف مقابل به سه ماه حبس و پرداخت 12000کرون جریمه محکوم شد محازات سرعتها با قاضیان اداره راه میباشد و کمتر به دادگاههای عمومی ارجاع میشود .جریمه های با 30 کیلومتر از 1200به بالا و تا 5000 کرون نیز میباشد . کمربند برای تمامی سرنشینان اتومبیل (جلو وعقب) ضروریست و نبستن ان به پرداخت 1500کرون منجر خواهد شد . کسانیکه تازه گواهینامه گرفته اند چنانچه در دوسال اول خلافشان چنانچه از چراغ قرمز عبور و یا سرعتشان بیش سی کیلومتر از حدمجازباشد برای همیشه گواهینامه انان ضبط میشود و باید دوباره اقدام به گرفتن گواهینامه کنند . این عمل در سوئد به معنی ان است راننده عرضه نگهداری از گواهینامه خود را ندارد . مقررات در سوئد استثنا ندارد بد نیست به موردی استثنائی اشاره کنم . چند سال پیش رئیس کل پلیس سوئد را بخاطر سرعت بیش از حد مجاز در یکی از کمین های پلیس که به پلیس کنترل معروف است .متوقف کردند که جناب ایشان بمدت 2ماه هرروزه با پرداخت پول تاکسی در محل کار حاضر میشدند . . با امید که همه مسولیت اخلاقی و اجتماعی خود راشناخته و بان عمل کنند . مهدی از سوئد (254127)
 
hossein
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۰۲:۵۵:۱۳
کاریکاتوریست سابق گل آقا کانادا
من در تلویزیو ن سی تی وی آتاوا بودم چون 3 تا برگه جریمه داشتم و خنده دار بود اولی چون دوچرخه من بوق نداشت و دومی نداشتن کلاه ایمنی که دستم گرفته بودم چون هوا گرم بود و رد شدن از چراغ قرمز اما رفتم کلاس اجباری و 130 دلار را نداد م جریمه سنگین خوب است و آموزش دادن مردم ایران تا سقف 5 هزا ر دلار ما جریمه داریم . یا توقیف گواهی نامه و یا نصب دستگاه مصرف الکل و پول اجاره دستگاه که طرف خلاف کار می پردازد . (254144)
 
mohammad
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۰۵:۳۷:۴۰
salam
man dar canada hastam az jarimeh begam be onvan mesal man sorat 72 kilometr dashtam dar sorati ke sorat mojaz 50 bood man $136 jarimeh shodam vali bad tekrar 4 bar chanin khalafi ta 6 mah man nemitonam rannandgi konam dar ek sal
va nokteh mohem in ast ke farhan ranandegi inja ba iran fargh mikonad ma dar iran be fekr khodeman hastim zod berim va ghavanino rayat nemikonim vali be nazar man ma farhang dorost ranandegi ra nadarim ba jarimeh kar dorost nemishavad (254149)
 
ماشاالله
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۰۶:۳۸:۵۸
بنده در آتلانتا زندگی میکنم دو سال پیش تصادفی برای بنده اتفاق افتاد که مطمئن هستم اگر در ایران بود حتما بنده در میان شما نبودم. علت این امر این بود که کمر بند ایمنی و همینطور کیسه هوای اتوموبیل من را نجات داد و فقط یک کمی زخم سطحی در دست و کمی درد شانه.
اما من سه ماه پیش که ایران بودم وقتی که وارد خیابان با تاکسی تلفنی یا هر وسیله دیگری از دوستان و بستگان میشدم هر چند دقیقه یک حالت سکته به آدم دست میداد! مثل اینکه تو ایران قوانین راهنمایی و رانندگی یک جوک است. پلیسهای زحمتکش بیشتری نیاز است . فرهنگ رانندگی هم مثل مسابقه است که هر کسی بیشتر تخلف کرد زرنگتر است و مهم نیست که این زرنگی چه مشکلاتی برای رانندگان دیگر بوجود میاورد.
حالا متوچه میشدم که چرا در ایران با تلفن موبایل صحبت کردن جریمه سنگینی دارد!
به امید روزی که رانندگان محترم به رانندگان دیگر احترام بیشتری بگذارند. همینطور که یک لیوان آب میخواهیم بخوریم یک ده باری تعارف میکنیم به رانندگان دیگر یک پنجم ان احترام بگذاریم . (254150)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۰۹:۱۸:۵۹
حقوق شما چقدر است ؟
قطعا ميزان جريمه با ميزان درآمد بايد نسبت منطقي داشته باشد. (254156)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۱۰:۲۱:۵۴
اعطای گواهینامه های رانندگی یک روزه، پولی، سفارشی، احیانا جعلی، آنهم به کسانی که هنوز بلد نیستند فرمان ماشین را به دست بگیرند از یک طرف، چشم پوشی تعداد اندکی از مأمورین دل رحم پلیس راهنمایی و رانندگی نتیجه اش همین معضلات و فجایعی است که هر روز در خیابانها و جاده های کشور شاهد آن هستیم. غیر استاندارد بودن جاده ها، نا امن بودن در عین حال پرسرعت بودن اتوموبیل ها را هم به این مشکلات اضافه کنید.
در عین حال من با نظر حمید هم موافقم. باید فرهنگ رانندگی را در کشور جا انداخت. جریمه کردن بدون رفع ایرادات اساسی و ساختاری مشکلی را حل نخواهد کرد حتی اگر قوانین مدینه فاضله را هم اجرا کنید. با تشکر. (254158)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۱۰:۴۱:۵۲
In Canada,
Red light: $140
Speed: depends on the speed and usually over $120
Seat belt:$165
In addition: you get negative driving points, which affects your insurance payment and future penalties.
But remember, if this look fair to you, remember that other thigns are fair as well; roads are engineered properly, traffic lights are working fine and police officers are not receiving bribs! (254159)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۱۵:۱۹:۱۱
جریمه خیلی تأثیر نداره. باید گواهینامه رو باطل کنن. (254184)
 
علی
۱۳۸۸-۰۹-۰۶ ۱۷:۴۳:۱۵
مشکل در مملکت ما جدی تر از آن است که با افزایش جریمه ها حل شود. باید بپذیریم که گسستی در رابطه مردم و حاکمان پدید آمده است که باعث می شود مردم قدانین حاکمیت را نادیده بگیرند. من در استرالیا زندگی می کنم و می دانم که آنچه باعث می شود مردم به قوانین احترام بگذارند در درجه اول اعتماد به قانونگذاران و حاکمان و در مرحله بعد پایبندی خود قانونگذاران به قوانین است. در کشوری که دولتمردان از اجرای قوانین طفره می روند با افزایش جریمه نمی توان مردم عادی را مجبور به اطاعت کرد و فقط موجب گسترش تخلفاتی مانند رشوه دادن و رشوه گرفتن خواهد شد. (254194)
 
۱۳۸۸-۰۹-۰۷ ۰۳:۰۶:۵۵
من در طول 10 سال رانندگی در امریکا جریمه رعایت نکردن سرعت مجاز 50$ /تابلو ایست 50$ / پارک در سمت مخالف خیابان ( که اجباری بود ماشین خراب شده بود) 90$ را داشته ام ماشین هم حدود 2000$ بوده نمیدانم این چه کمکی میکند اما اطلاع رسانی از جریمه واجبتر است اگر جریمه 10 برابر شود اما تعداد تابلوها زیادتر نشود و امور تعلیم به مردم برای منافغ تابلوهای رانندگی توجه نشود جریمه فقط دردی دیگر به دردهای مردم خواهد بود (254223)
 
[جواد صحرائیان
۱۳۸۸-۰۹-۰۷ ۱۱:۱۶:۲۷
آنچه که متاسفانه در بین تمام مذاکرات ، تصمیم گیریها ، اقدامات مسئولین کشور در مورد ناهنجاریهای موجود در جامعه در طول تاریخ نادیده گرفته شده، آموزش و ترویج و فرهنگ سازی برای مبارزه با پدیده های قانون گریزی در جامعه است. درست است که برای مبارزه با هر ناهنجاری وجود اعمال تنبیهی از ضروریات است لاکن این تمام راهکار مبارزه با ناهنجاری نیست. در کشور های متمدن برای پیدا نمودن راهکار لازم در این زمینه ها ، این پدیده ها را در دو مقوله سخت افزاری و نرم افزاری مورد بررسی قرار میدهند.در مقوله سخت افزاری ، وجود زیرساختهای لازم از قبیل جاده ها و پارکینگ های مناسب با حجم اتومبیل های در حرکت ، وسائل و تجهیزات اخباری ، راهنمائی ، آگاهی دهنده ، هشدار دهنده ، ایمنی ، خود روهای بروز و مناسب با شرائط جامعه و........ همه و همه قبل از هر اقدام دیگر از ضروریات اصلی است. در مقوله نرم افزاری شاه بیت قضیه را آموزش و ترویج رعایت حقوق دیگران و عدم تعرض به آنچه محدوده های استفاده عموم است از دوران کودکی تشکیل میدهد که این امر در طول تاریخ بکلی نادیده گرفته شده است. ملاحضه میفرمایند که افزایش میزان جریمه بدون اندیشیدن راهکار لازم برای کل مجموعه بعنوان یک بسته زیاد کارساز نخواهد بود. (254235)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۹-۰۷ ۱۱:۵۹:۳۳
در ژاپن زندگی می کنم. و البته صاحب اتومبیل نیز هستم.
معمولا در اینجا تخلف بدان وفوری که در ایران است وجود ندارد و بندرت می توان شاهد تخلف آشکار بود. مثلا شاهد بودم که یک جوان قصد انجام حرکات نمایشی با سرعت زیاد داشت (لایی کشی خودمان) که بلافاصله اغلب اتومبیلها کنار کشیدند تا آن فرد رد شود. پس از چند لحظه خود آن فرد از این کارش دست کشید.
من نرخ جریمه های گفته شده را نمی دانم ولی برای ورود ممنوع 7000 ین معادل هفتاد هزارتومان و برای رانندگی در حالت مستی بیش از سه میلیون تومان جریمه می باشد البته با چند سال زندانی.
قیمت اتومبیل نو مثلا تویوتا بین ده میلیون تومان تا سی میلیون تومان می باشد. البته ماشین دست دوم با کیفیت خوب با یک میلیون تومان نیز پیدا می شود. در آمد مردم بطور متوسط بین سه تا شش میلیون تومان می باشد. (254239)
 
Arash
۱۳۸۸-۰۹-۰۸ ۱۰:۰۰:۵۶
آمریکا‌، در اهایو به علّت سرعت بالا جریمه شدم به میزان $۱۷۰. اتومبیل تویوتا کمری ۲۰۰۹ قیمت ۲۴۰۰۰ دلار. درامد سلانه یک کارمند ساده بعد از کسر حدود %۳۰ مالیات، ۱۳-۳۰۰۰۰ دلار.

نکتهٔ جالب رعایت قانون و حق تقدم توسط خود مردم حتئ بدون حضور پلیس هست. تقریبا در %۹۰ موارد وقتی‌ شما چراغ راهنما بزنید، اتومبیل پشت سر سرعت خود را کم می‌کند تا شما عبور کنید! من بدون اغراق در طول ۲ سال رانندگی‌ در آمریکا، کمتر از یک روز در تهران صدای بوق شنیدم! (254348)
 
منصور
۱۳۸۸-۰۹-۰۸ ۱۵:۰۵:۰۵
در كانادا مهم مبلغ جريمه نيست، مهم اين است كه جريمه رانندگي در تمام شئون زندگي اثر مي گذارد ازجمله اثر آن روي بيمه اتومبيل است به طوري كه اگر يك نفر در رابطه با چراغ قرمز جريمه شود بيمه اتومبيل تا شش سال حدودآ دو برابر مي شود و اگر در اين شش سال تخلف رانندگي او تكرار شود بيمه او حدودآ سه برابر مي گردد كه مبلغ بيمه اتومبيل از بهاي اتومبيل بيشتر مي شود. و اگر سه تخلف داشته باشد امكان اين كه بيمه گذاري او را بيمه نكند هست كه اين يعني عملآ نمي تواند رانندگي كند، چون هزينه پرداخت خسارت ناشي از تصادف حتي در حد جرح هم بسيار زياد است و گاهي به ميليون دلار مي رسد كه اگر بيمه نداشته باشد تمام دارائي او را بابت خسارت حراج مي كنند. بيمه نداشتن در كانادا يعني رانندگي با ريسك از دست دادن تمام زندگي مادي. عواقب ناشي از با تخلف رانندگي كردن بايد در بقيه زواياي زندگي متخلف مثل كانادا اثر بگذارد كه بازدارنده باشد. ضمنآ در كانادا اگر كسي تخلف كند اثر جانبي تخلف او در بقيه افراد خانواده هم اثر گذار است مگر اين كه كتبآ نام فرد متخلف را از زير بيمه افرادي كه با آن اتومبيل رانندگي مي كنند دربياورند. (254429)
 
گربه خونه مادربزرگه
۱۳۸۸-۰۹-۱۷ ۰۷:۰۰:۳۶
فقط جریمه ها رو نپرس آخه .

مثلا سرعت غیر مجاز رو حدود 75 دلار جریمه میکنند .
حقوق ماهانه ام 4000 دلاره به عنوان مهندس تازه استخدام شده .
از این حقوق هم 2000 تاش رو بعد از پرداخت اجاره خونه و همه چیز . میتونم پس انداز کنم . تازه آدم ولخرجی هم هستم .

حالا شما میخوای 75 تومن رو از کارمند حقوق ماهیانه 450 دلار بگیری ؟ (256955)
 
گربه خونه مادربزرگه
۱۳۸۸-۰۹-۱۷ ۰۷:۰۲:۵۰
البته فرهنگ هم مهمه.
در سه چهار ماهه اخیر کلا دو سه دفعه حداکثر صدای بوق شنیدم که یکیش رو به خودم زدند بدجوری پیچیده بودم جلوی ماشین عقبی (256957)
 
۱۳۸۸-۰۹-۱۷ ۱۰:۲۶:۴۳
من در استرالیا هستم. درآمد سرانه متوسط 34،040 دلار براساس لینک خودتونه. البته متوسط درآمد بیشتر از این حرفاست. در سیدنی به هنگام عبور از یک محدوده مدرسه سرعتم حدود 56 کیلومتر در ساعت بود در حالیکه حداکثر سرعت مجاز 40 کیلومتر بود. به همین خاطر 253 دلار جریمه شدم. (256971)
 
سعید
۱۳۸۸-۰۹-۱۸ ۰۷:۰۱:۰۶
با سلام

من در کشور کانادا زندگی میکنم . جریمه تخلفات رانندگی در ابنجا از 120 دلار کانادا تا 500 دلار میباشد. سرعت150 کیلومتر در ساعت به بالا جرم محسوب گشته و متخلف مجازات زندان را نیز متحمل خواهد شد. ناگفته نماند در این کشور ، حزب حاکم با جابجایی 200 هرار دلار در اقلام بودجه از حاکمیت عزل میشود ولی در ایران سازمان باززسی کشور یک و نیم میلیارد دلار تخلف دولت را اعلام کرده و آب از آب تکان نمی خورد. دولتی که تخلف میکند نمیتواند مجری قانون باشد. و مجلسی هم که نمیتواند استیضاح کند ، قوانینی که تصویب میرساند موثر نخواهد بود و مشکلات مردم را مرتفغ نمیسارد.

مسلملنان مسلمانان مسلمانی ز سر گیرید که کفر از شرم یار من مسلمان وار می آیذ

موید باشید (257377)
 
حمید
۱۳۸۸-۰۹-۲۰ ۰۱:۱۳:۴۸
با عرض سلام،

سه مورد جریمه ای که پرسیده بودید، در هلند بدین ترتیب است:
1 – عبور از چراغ قرمز 150 یورو
2 – سرعت غیر مجاز: بستگی به نوع وسیله ی نقلیه (کامیون یا سواری)، نوع راه (اتوبان یا داخل شهر) و مقدار سرعت غیر مجاز دارد. مثلن 30 کیلو متر سرعت غیر مجار برای یک اتومویل سواری در داخل شهر 204 یورو جریمه دارد.
3 – نبستن کمربند برای راننده 90 یورو جریمه دارد.

درآمد متوسط (خالص و مالیات در رفته)در هلند حدود 1500 یورو است. (258201)
 
پولاد
۱۳۸۸-۰۹-۲۱ ۲۲:۰۷:۳۷
به نظر من مشکل اصلی خود نیروی انتظامی هست.
تا وقتی که برای خودش اسم \"نیرو\" را انتخاب کرده،‌ می خواهد به مردم زور بگوید. تا اونجا که من دیدم 99% این عزیزان حس می کنند که رئیس مردم هستند و باید حال ملت را بگیرند. ولی یه وقتی که یک جا ترافیک می شود، یه ماشین خراب می شود یا مثلا جاده خراب می شود، اصلا هیچ اثری از ایشان نیست....
در شهر تهران اگر دقت کنید کافیست یک مقدار هوا تاریک یا سرد شود یا مثلا باران ببارد؛ خواهید دید که در خیابانی که در هوای خوب هر 100 متر یک مامور ایستاده، به ندرت یک سرباز وظیفه می بینید.
متاسفانه به نظر من مشکل تصادفات اول به جاده ها و خودروهای نا امن بر می گردد، بعد به راهنمایی رانندگی و در پایان به تعدادی راننده‌ی بی ملاحظه.
بالا بردن نرخ جریمه هیچ دردی را دوا نخواهد کرد به جز اینکه مقادیر رشوه و حقوق عزیزان راهنمایی و رانندگی بیشتر می شود و مقداری تحول در زندگی پلیسها سریعتر صورت می گیرد. (258931)
 
علي
۱۳۸۸-۰۹-۲۳ ۱۳:۵۷:۳۸
تنها نبايد به فكر افزايش ميزان جريمه رانندگي بود بلكه بايستي دنبال وضع مقرراتي كه زمينه افزايش فساد رافراهم نكند بود بايد فرهنگ سازي مناسب به عمل آيد ودرمتون دروس آموزش متوسطه درراستاي ايجاد فرهنگ لازم به دانش آموزان فرهنگ صحيح آموخته شود هرچه ميزان جرايم رانندگي بالا رود زمينه فسادهاي رايج كه مخل سلامت اداري بيشتر فراهم مي شود رايج وفراگير شدن ميزان فسادمنجر به فسادهاي سازمان يافته خواهد شد (259843)
 
ع حسن پور
۱۳۸۸-۱۰-۰۸ ۱۸:۴۹:۰۰
سلام، تداوم در اجراي قانون بدون استثنا ضامن اجراي هميشگي آن است. جريمه تا حدي موثر است و شل و سفت شدن اجراي قانون آن را در دراز مدت بي اثر مي كند. (266642)
 
;کویت
۱۳۸۸-۱۰-۲۴ ۱۹:۴۹:۰۹
جریمه ها در کویت امسال به شدت زیاد شده است که البته این جرایم حداکثر ان است ارقام واقعی پایین تر است عبور از چراغ قرمز 250 دینار (هر دینار 3500 تومان است ) حداقل جریمه 50 دینار (سرعت 10 کیلومتر بیش تر از حد مجاز ) و تا 500 دینار هم داریم (276224)
 
مسعود زرگر
۱۳۸۸-۱۲-۱۱ ۱۲:۳۹:۲۴
من یک شهرونده اصفهانی هستم
به نظره من در هیچ شهری به اندازه ما پلیس ندارد
بنده به تمام نقاط ایران سفر کرده ام
ولی حق می دهم چون فرهنگ رانندگی ما بسیار پایین است
مخصوصآ راننده های تاکسی بی شخصیت که می توانم به جرآت بگوییم 99% انها بی فرهنگ هستند
به نظره من باید اول تاکسی ها اصلاح شوند و بعد مردم عادی
نرخ جریمه ها بیشتر شود ... گواهینامه پیوست شود.... حودرو منتقل شود به پارکینگ و...................





اخلاق پلیس ها بهتر شود با کمال تشکر (294439)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.