توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 259100
افشای‌ ارتباط بندر بن سلطان با القاعده
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۴۵
یکی از متهمان حادثه یازدهم سپتامبر به تازگی فاش کرد که شاهزادگان بارز سعودی خصوصا ترکی فیصل و بندر بن سلطان در تامین هزینه شبکه تروریستی القاعده دست دارند.

به گزارش العالم، "زکریا موسوی" تبعه فرانسوی محکوم به زندان ابد، که دوره محکومیت خود را به اتهام دست داشتن در حوادث یازدهم سپتامبر در زندانی در ایالت کلرادو واقع در غرب آمریکا می گذراند، فاش کرد که برخی از شاهزادگان با نفوذ سعودی، هزینه های شبکه القاعده را فراهم می کنند و در زمینه سازی برای حمله به آمریکا، سهیم هستند.

سفارت عربستان در واشنگتن با صدور بیانیه ای فوری، این موضوع را تکذیب و اعلام کرد: هیچ دلیلی برای اثبات این مدعا وجود ندارد و گفتار زکریا موسوی، فاقد هر گونه اعتباری است.

موسوی در جلسه تحقیق و بازجویی که به درخواست قربانیان حوادث یازدهم سپتامبر، در دادگاه نیویورک برگزار شده بود، این مطلب را اعلام کرد.

موسوی، در گذشته به دست داشتن در فراهم آوردن مقدمات حمله یازدهم سپتامبر که خونبارترین حادثه در تاریخ آمریکا به شمار می رود، اعتراف کرده بود و به همین دلیل هم اکنون در حال سپری کردن دوران محکومیت خود در زندان سوپرماکس در ایالت کلرداو است.

به نوشته سایت البوابه، موسوی تاکید کرد: دارایی های ثروتمندان سعودی در اواخر دهه نود پایه اصلی القاعده بشمار می رفت و این سازمان تروریستی با استفاده از اموال یاد شده اقدام به خرید کلاشینکوف، تجهیزات نظامی و مواد غذایی می کرد و حقوق ماهانه عناصر خود را پرداخت می کرد.

موسوی ضمن گواهی دادن به این مطلب که توسط دادگاه نیویورک ثبت و ضبط شد، خاطر نشان کرد که "اسامه بن لادن" سرکرده ارشد سابق القاعده، از او درخواست کرده بود که اطلاعات مربوط به افراد تامین کننده هزینه این سازمان تروریستی را برایش جمع آوری کند.

وی در همین رابطه به عنوان شاهد مثال از "ترکی فیصل" رییس سابق سازمان اطلاعات عربستان و "بندر بن سلطان" سفیر سابق عربستان در واشنگتن نام برد.

موسوی همچنین به پرداخت مبالغ دو تا سه میلیون دلار از سوی شاهزادگان سعودی به القاعده اشاره و تاکید کرد: اکثر مقامات بلندپایه نزدیک به اسامه بن لادن به خاندان های مشهور در عربستان تعلق داشتند.

"شان کارتر" وکیل مدافع شکایت کنندگان این پرونده، که اداره بخشی از جلسه بازجویی از موسوی را برعهده داشت، نوشت: موسوی در ارتباط با تلاش القاعده جهت حمله تروریستی علیه آمریکا با یک مقام دینی در سفارت عربستان در واشنگتن در تماس بوده است.

کارتر افزود: موسوی با این مقام در واشنگتن دیدار می کرد تا به وی در تحقق یافتن نقشه سرنگون کردن هواپیمای رییس جمهور آمریکا کمک کند.

کارتر که سعی دارد نقش عربستان در حوادث یازدهم سپتامبر را به منصه ظهور برساند، خاطر نشان کرد: در مورد "وجود ارتباط مستقیم میان برخی از تروریست های حادثه یازدهم سپتامر و دولت عربستان" اطمینان دارد.

این درحالی است که سفارت عربستان در بیانیه خود، هرگونه رابطه میان عوامل حادثه یازدهم سپتامبر با دولت عربستان را تکذیب کرد.

این سفارتخانه در بیانیه خود گفت: تحقیقات و بازجویی های صورت گرفته در خصوص حادثه یازدهم سپتامبر نشان می دهد که میان دولت عربستان یا مقامات سعودی با این رویداد هیچ ارتباطی وجود نداشت.