نظر منتشر شده
۶۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 298305
گزارش به مردم و نمایندگان – ۲۳
آلومینیوم المهدی و هرمزال، حراج یا واگذاری؟
احمد توکلی، 7 مهر 94
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۴
احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با انتشار یادداشتی با عنوان «آلومینیوم المهدی و هرمزال، حراج یا واگذاری؟»به ارائه گزارشی به مردم و نمایندگان پرداخت.

*****************

از اوائل دهه ۱۳۶۰که در اعتراض به دولتی کردن هرچه بیشتر اقتصاد کشور بنده و مرحوم عسگراولادی، پس از مشورت با امام رحمه الله علیه، از دولت آقای مهندس موسوی استعفاء کردیم، سال­ها طول کشید تا آقای هاشمی رفسنجانی از پشتیبانی تمام قد از سیاست­های دولت­سالارانه نخست­وزیر دست بکشد و از مدیریت و مالکیت مردم در اقتصاد سخن بگوید. اما پس از جنگ با تغيير موضع آقاي هاشمي،کار به دست کارگزاران، جناح چپ آن موقع و اصلاح­طلبان امروز، افتاد که پیش از آن زمان با شیفتگی از دولتی کردن همه چیز دفاع میکردند از دوره سازندگی به بعد با شیدایی و تمام قد از بازار آزاد دفاع کرده اند. و متاسفانه همچنان الگوی شکست خورده تعدیل صندوق بين المللي پول هستند. از این حیث تفاوتی بین دولت هایشان و دولت آقای احمدی نژاد نیست. فقط در دولت دکتر احمدی نژاد تفاوت ادعا در باره الگو و عمل و بی نظمی مالی بیشتر بود.

زمان دفاع سرسختانه آنان از دولتی کردن ما مجبور بودیم به آنان از سر خیرخواهی بگوییم آن قدر جلو نیایید که از پشت بام می افتید بعد ناچار شدیم بگوییم این قدر پس پسکی نروید که از آن ور بام میافتید. البته انصاف این است که گفته شود. عالمان و سیاستمدارانی از هر دو جناح کم و بیش همواره مواهب آزادی های اقتصادی مردم را در کنار عدالت اجتماعی پیگیری میکرده اند و اگر از اقتصاد آزاد سخن میگویند به نارسایی های آن وضرورت توجه به فساد، انحصارات و آثار تخریبی آن ها بر کارایی و عدالت تذکر داده اند، بر تبانی های بین قدرت و ثروت تاخته اند، بر نظارت عام دولت و اعمال مقررات بی تبعیض برای مهار و هدایت بازار اصرار داشته اند و در درمان دردهای اقتصادکشور و معشت مردم، از علم اقتصاد موجود در چارچوب اقتضائات ملی و الزامات اسلامی دارو جسته اند. من افتخار میکنم که یکی از این دسته بوده ام. ذکر این مقدمه را لازم دانستم تا معلوم شود نه در گذشته مدافع دولتی شدن بودیم و نه امروز شیفته بازارآزادیم. مخالفت امثال بنده با واگذاری مجتمع المهدی و هرمزال نیز از سر مخالفت با تبعیض، قانون شکنی و برباد رفتن منافع ملی است. در واقع دفاع از آزادی اقتصادی مردم است در برابر ویژه خواری و امتیاز طلبی، نه دفاع از دولتی ماندن صنعت و معدن.

ماجرا چیست؟
طبق روال ادامه فروش کارخانه ها، نوبت به واگذاری مجتمع الومنیوم المهدی و طرح هرمزال رسید. در مزایده اول که در تیرماه ۹۳ با قیمت پایه ۱۶۵۵ ميليارد تومان برگزار شد. خریداری پا پیش نگذاشت. مزایده دوم در بهمن ۹۳ با قیمت پایه ۸۷۰ میلیارد تومان اعلام شد. این اختلاف چشمگیر را چنین توضیح دادند که چون هرمزال ۲۷۰ میلیون یورو به شریک خارجی بدهکار بود ما پرداخت این بدهی را بر عهده او گذاشتیم و قیمت پایه را پایین آوردیم. اما در مسیر انجام این مقصود ارزیابی های مکرر که هر یک با دیگری فاصله های فاحش داشت اعتراضات را برانگیخت. اعتراض را کارکنان دلسوز آغاز کردند. بعد نمایندگانی که آگاه شدند. سپس یا همزمان، بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات وارد میدان شدند. این غیر از اعتراضات و هشدارهای غالبا منطقی مدیران و وزیر صنعت ومعدن بود که به آنها اعتنایی نشد و به شکل غیرقانونی پیش رفت و در شهریور قرارداد واگذاری امضاء شد. چون به رغم همه اعتراضات، سازمان خصوصی سازی با اصرار غریبی مصمم به تحویل مجموعه به خریدار بود، و این ماجرا را یک نهاد امنیتي نيز رصد میکرد، گزارش امر به مقامات قضایی داده شد و بازپرس ذیربط کار را متوقف کرد. با این وجود، مجموعه تحویل خریدار شد. ما، قریب ۲۰ نماینده مجلس طی شکایتی به دیوان عدالت اداری كه روز دوشنبه، ديروز ۶/۷/۱۳۹۴ به ثبت رساندیم، ضمن ارائه دلیل و سند دال برغیرقانونی بودن واگذاری برای حفظ حقوق ملت، درخواست لغو تصمیم كرديم، و تقاضای صدور دستور توقف موقت نیز کرده ایم. دیوان عدالت به حمدالله یک نهاد خوش سابقه در دفاع از حقوق ملت در برابر اجحافات قدرت مجریه است. به همین دلیل ما به احقاق حق بسیار امیدواریم و در هر حال تسلیم حکم قانونی خواهیم بود. در این گزارش دلایل نمایندگان شما در خانه ملت در مخالفت با این حراج بیت المال به طور خلاصه تقدیم می شود.

الف)چرا دولت در فروش المهدی و هرمزال مغبون است؟
از میان ده ها دلیل برای خسارت دیدن دولت در اثر این تصمیم سازمان خصوصی سازی به تعدادی اشاره میکنم:
۱. اختلاف فاحش ارزیابی­های انجام شده آن ها را از اعتبار ساقط میکند. در ارزیابی­های مکرری که از میزان دارایی­ها انجام گرفته دائما روش ارزیابی و دارایی­هایی که به سراغ شان رفته اند تغییر کرده است به طوری که مقایسه برای کشف واقعیت دشوار میشود. در یکی ارزش زمین نیست، در دیگری ضایعات در نظر گرفته نشده در سومی این دو هست ولی محصول آماده فروش را اساسا به حساب نیاورده، در یک ارزیابی دیگ­های ذوب مستهلک فرض گردیده است، در دیگری نه. یکی ارز را به قیمت آزاد لحاظ کرده و دیگری به قیمت مبادله­ای. یکی نرخ تورم را برای محاسبه قیمت روز تجهیزات و ماشین آلات، نرخ متوسط جهانی تغییرات شاخص قیمت­های مصرف کننده در دوره عمر بنگاه ۰۷/۴ (چهار و هفت صدم) لحاظ کرده و دیگری با همان ملاک ۲ درصد درنظر گرفته است. (در حالیکه هر دو اشتباه است و نزیک ترین شاخص نرخ متوسط تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده منطقه یورو است که خرید از آن جا صورت گرفته که ۷۸/۶ (شش و هفتاد و هشت صدم)بوده است. همین یک قلم، اختلاف ارزشی بین صفر تا ۵۰۰ میلیارد تومان در ارزیابی­ها را پیش اورده است). برای ممکن شدن مقایسه به ارقام دو جدول که ظاهرا با ملاک واحد ارزیابی، در دو زمان انجام شده اشاره میکنم. در اولی جمع دارایی­های هرمزال در آخر اسفند ۹۲ مبلغ ۷۲۰ (هفتصد و نوزده و هشت دهم) میلیارد تومان برآورد میشود ولی ۸ ماه بعد در آخر آبان ۹۳ بیش از دوبرابر یعني ۱۶۹۴ میلیارد تومان!! همین ارقام متناظر برای المهدی ۸۸۴ و نزدیک به دوبرابر ۱۶۸۸ میلیارد تومان است. البته با فرمول_های بی­سابقهای در مزایده، هرمزال به ۵۹۴ و المهدی به ۲۹۰ میلیارد تومان فروخته شد. در جدول دیگری جمع ارزش دارایی­های (ناخالص) المهدی و هرمزال در کارشناسی مصوب جلسه ۲۷/۱۱/۹۳ مبلغ ۲۳۲۰ و در کارشناسی مصوب جلسه ۰۹/۰۳/۱۳۹۴ یعنی حدود ۱۰۰ روز بعد با ۵۷۷ تومان بالاتر، یعنی با ۲۵ درصد افزایش ۲۸۹۸ میلیارد تومان ارزیابی شد!! در یک گزارش ضایعات آند(باتس) ۳۵۰۰ تن و در دیگری ۱۳۸ هزار تن برآورد شده، نزدیک به ۴۰ برابر! در یک جا باتس کیلویی ۸۰۰ و در جای دیگری ۵۰۰ تومان قیمت زده شد. قیمت زمین هم به طرز فاحشی پایین در نظر گرفته شده است، متر مربعی ۵۰ هزار تومان! در حالی که زمینهای نامرغوب و در مکان­های دور را منطقه آزاد به قیمت­های بسیار بالاتری می­فروشد.

۲. شیوه ارزیابی باید با محاسبه هزینه فرصت باشد. بدین معنا که اگر بخواهیم امروز کارخانه مشابه­ای بزنیم چقدر هزینه میبرد بعد با تعدیل آن به قیمت نزدیک تر به واقع برسیم. یعنی باید فرض کنیم امروز اگر بخواهیم چنین مجموعه ای را بسازیم چقدر هزینه دارد. مصداق مناسب، مجتمع آلومینیوم جنوب است با ظرفیت ۳۰۰ هزار تن و هزینه ارز و ریالی به ترتیب ۲/۱ میلیارد دلار و ۶۰۰ میلیارد تومان، که با دلار ۳۵۰۰ تومانی جمعا ۴۸۰۰ میلیارد تومان میگردد. با این فرق که مجتمع جدید واحد آندسازی ندارد که نقص كمي نيست، فناوری آن چینی است ولی مجتمع واگذار شده دارای فناوری اروپایی است و آندسازی هم دارد. تولید مجتمع واگذارشده ۱۰ درصد کمتر است و از عمر المهدی ۱۹ سال و از عمر هرمزال ۶ سال میگذرد، ولی هر چهار سال یکبار دیگهای آنها بازسازی شده است. برای بازسازی هر دیگ در سال ۱۳۸۷(اطلاعات در دسترس) مبلغ ۱۶۰ هزار یورو هزینه شده است. نیمی از خط تولید هرمزال نو است. یک هفته پس از انتشار آگهی مزایده، نامه کارشناسی مستدلی به امضای تمام اعضای هیأت مدیره المهدی(شماره ۱۴۸۰/۹۳/۱۰ مورخ ۰۴/۱۲/۱۳۹۳) خطاب به رئیس سازمان خصوصی سازی نوشته شده است که دلایل متعددی دال بر غبن دولت ارائه کرده است. از جمله مینویسد مجتمع جنوب برای هر خط تولید آلومینیوم ۱۱۰ هزار تنی چینی ۳۵۰ میلیون دلار قرارداد بسته است. در حالی که المهدی آندسازی و میله گذاری هم دارد و از ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۳ به طور متوسط سالانه ۱۰۵ هزار تن تولید داشته است. با همین روش هزینه فرصت نشان داده است که المهدی به جای ۱۱۴۱، به ۲۹۱ میلیارد تومان فروخته شده است. اگر مسئول سازمان خصوصی سازی يك. خودرو سواری را در سال ۱۳۸۹ با دلار ۱۲۰۰ توماني خريده باشد الان که قيمت دلار ۳ برابر شده و خودرو ۵ سال كار كرده را با چه قيمتي حاضر است بفروشد؟

تفاوت های مهم دیگری هم به نفع المهدی و هرمزال وجود دارد مانند بِرند، نیروی آموزش دیده، در دست داشتن جوازات مختلف و مشابه آنها. هر طور بسنجیم تعیین قیمت ناخالص حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان بسیار دور از واقع به نظر میرسد. چنین مجتمعی را برنده مزایده با آورده نقدی ۱۴۰ میلیارد تومان و اقساط هر شش ماه حدود ۹۰ میلیارد تومان میخرد در حالی که طبق برآوردهای واقعبینانه در روز تحویل حدود ۵۰۰ میلیارد تومان شمش، مواد اولیه و ضایعات در مجتمع وجود دارد! جمع موجودی شمش تولیدی در انبار دو واحد در روز ۱۷ شهریور، روز تحوی مجتمع، نزدیک به ۴۰ هزارتن بود. برنده مزایده غیرقانونی در روز ۳۱ شهریور ۴۱۰۰، آن را کیلویی ۶۱۱۰۸ ریال به قیمت ۲۵ میلیارد تومان نقد فروخت. پس تنها با فروش محصول موجود در انبار فرد مزبور نزدیک به دو برابر پول نقدی که آورده است، به چنگ می آورد!

۴. فروش با ۱۵ درصد نقد و بقیه اقساط ۷ ساله! نرخ سود فروش قسطی ظاهرا ۱۴ درصد لحاظ شده است(چون در قرارداد رقم آن ذکر نشده است)، در حالی که نرخ رایج تسهیلات بانکی ۲۸ درصد است. با این نرخ رایج، سود فروش قسطی که طبق قراردادهای امضاءشده ۵۰۴ میلیارد تومان است، به ۱۰۰۸ میلیارد تومان افزایش می یابد. یعنی ۵۰۰ میلیارد تومان زیان به دولت !

۵. با دعاوی حل نشده کنسرسیوم خارجی و محمد مهدی التاجر در آینده دولت چند هزار میلیارد تومان باید تاوان بدهد. تنها کافی است توجه شود که تفاوت اختلاف حل نشده بین ایمیدرو و مهدی التاجر تفاوت بین ۲۲ میلیارد تومان سهم دفتری التاجر به ادعای ایمیدرو و ۲۰۰ میلیون دلار(۷۰۰ میلیارد تومان) تسهیلات با نرخ ۸ درصد سالانه ادعای مهدی التاجر است. اگر شکایت مهدی التاجر به دادگاه پاریس به حکم علیه ما منجر شود دولت بعدا باید حدود ۶۵۰ میلیارد تومان بپردازد در حالی که از فروش المهدی ۲۹۰ میلیارد تومان کسب کرده است!

۶. اگر کار به مراجع رفع اختلاف خارج بکشد آسیب اعتباری دولت چقدر هزینه بر اقتصاد ملی بار میکند؟

۷. بدهی های این دو واحد طبق صورت های مالی ۱۳۹۲ (مربوط مالکیت دولت نسبت به ۷۷ درصد سهم از المهدی و ۱۰۰ درصد هرمزال) پس از کسر و اضافاتی نزدیک به ۲۰۰۰ میلیارد تومان بوده است که پس از کسر آن از ارزش دارایی مورد استناد در مزایده یه مبلغ ۲۸۲۳ میلیارد تومان، کل مجموعه را ۸۸۴ میلیارد تومان فروخته اند. این بدهی چگونه ایجاد شد و طلبکار کی بود؟

به علت منع دولت از سر مايه گذاري دولتي جديد يا توسعه سرمايه گذاريهاي موجود به موجب قانون برنامه چهارم و پنجم و بودجه هاي سالانه، عمده این بدهی با استقراض از منابع بانكي داخلي و خارجي با ضمانت سازمان توسعه و نوسازي معادن، ايميدرو، و يا از طريق منابع داخلي ايميدرو در قالب وام تامين مالي گرديده و بخش ديگر آن از طريق عدم پرداخت. هزينه برق یا مالیات تامين مالي شده است که جمعا ۱۲۲۶ميليارد تومان آن عينا مطالبات دولتي و يا شبه دولتي اند. اين ها بدهي هستند يا همان سرمايه لازم جهت احداث و توسعه اين صنعت كه مسئولين وقت با دور زدن قانون و اخذ وام و تسهيلات و عدم پرداخت پول برق و مالیات، اين پروژه ها را تأمین مالی کرده اند؟ خدا وكيلي بگویند اگر اين مبالغ از ترازنامه هاي اين دو شركت. و از قسمت بدهيها تهاتر و به حساب واقعي، يعني سرمايه شركت بنام دولت منظور ميشد، قيافه و شكل و شمايل اين شركتها براي خصوصي سازي چقدر واقعي تر و جذاب تر ميشد ؟!! تا اينكه به صورت بدهي نمايش داده شوند و اين شركتها ور شكسته نمايش داده شوند و اماده حراج؟. این یکی از وظائف قانونی مسئولان ذیربط دولتی در اصلاح ساختار شرکتها پیش از واگذاری بود که آن را نادیده گرفتند و تنها از این طریق صدها میلیارد تومان خسارت بر دولت وارد کردند. آیا ممكن است توضيح دهند خريدار اين مجتمع غير از حداكثر ۱۱۴۶ ميليارد باقيمانده مبلغ خريد كه قرار است طي ٧ سال پرداخت کند، اين مبالغ ١٢٢٦ميليارد تومان مطالبات. دولتي از اين شركتها را چرا و به چه عنوان و با چه مجوزي نحت عنوان ظاهری حذف بدهی و ارزش گذاری دارایی خالص ولی در واقع وام قرض الحسنه از جیب دولت پرداخت کرده اند؟ اين وام را چگونه و با چه زمانبندي و با چه نرخي از سود پرداخت می کنند؟. در اين كشور اگريك كارمند و كارگر براي يك درد صعب العلاج فرزندش بخواهد از بانك ٢٠ ميليون وام بگيرد. چقدر از او ضمانت مي گيرند و ظرف هفت سال چقدر سود از او توقع مي کنند؟ به نظر شما. خريدار ۲۳۸ میلیارد تومان مطالبات برق منطقه اي را چگونه پرداخت خواهد كرد؟ نقد؟ دوماهه؟ ٦ ماهه؟ يا ٦ ساله و يا ماهي ١ ميليارد؟ بقيه مطالبات را چطور؟! اگر این ها خسارت به بیت المال نیست پس چیست؟

۸. از همه عجیب تر داستان قرارداد الحاقی است. عصر روز ۳۱ مرداد تلفنی با وزیر محترم اقتصاد از موضوع واگذاری پرسیدم. چون قبلا در پی اعتراضات انجام شده آقای دکتر طیب نیا دستور توقف و ارزیابی چندم را نیز داده بود و نتیجه حدود ۴۰۰ و اندی بالاتر از قیمت فروش شده بود. گفت که پیشنهاد من در جلسه هیأت واگذاری برای تجدید قرارداد رای نیاورد. هیات داوری هم حضور داشتند و گفته شد که چون مزایده از نظر شکلی درست بوده نمیتوان آن را نقض کرد. عرضض کردم لااقل این ۴۰۰ میلیارد تومان را از او بگیرید. پاسخ دادد که من هم همین پیشنهاد را دادم هیأت واگذاری با اصرار من و پشتیبانی وزارت اطلاعات و دادستان دیوان محاسبات پذیرفت تا با مذاکره خریدار را راضی به پرداخت کند فردای آن روز برای تقویت موضع وزیر نامه تهیه شد و به کمک آقای جراره نماینده محترم بندرعباس تعدادی امضاء جمع شد و برای وزیر فرستادیم. نمایندگان دیگر بندرعباس که آن موقع در جلسه حاضر نبودند با همان مضمون جداگانه نامه نوشتند که لااقل ۴۰۰ میلیارد زنده شود.

بالاخره پس از چانه زنی خریدار مثلا راضی شد که ۳۴۶ میلیارد تومان بپردازد. اما متاسفانه سازمان خصوصی سازی در قبال پذیرش خریدار به پرداخت مابه التفاوت مذکور، دو شرط مهم و جدید دارای بار مالی ۳۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومانی را قبول کرد. اول آن که برای دادن اقساط مانده قسطی قرارداد اصلی(۸۰۰) و مبلغ الحاقیه(۳۴۶) جمعا به مبلغ ۱۱۴۶ میلیارد تومان، به خریدار یک سال تنفس داده شد که با نرخ بانکی ۲۸ درصد مبلغ ۳۲۰ میلیارد تومان دولت را مغبون میکند! و دوم آن که به خریدار امکان میدهد تا سقف ۳۴۶ تومان مورد بحث ادعای بدهی اضافی برای مجموعه شرکت بکند و با شرایط بسیار آسانتری از قراد داد اصلی از اقساطش کم کند. گویی قبول خریدار به پرداخت اضافه مبلغ ۳۴۶ میلیارد یک فداکاری بود که هیأت واگذاری خود را موظف به دادن پاداشی از ۳۲۰ تا ۶۶۶ میلیارد تومان از جیب ملت دیده بود! چگونه میتوان پذیرفت که هیأت واگذاری نمیدانست چکار دارد میکند؟ موارد متعدد دیگری نیز وجود دارد که برای پرهیز از تطویل بیشتر از ذکر آنها خودداری میشود.

چرا سازمان خصوصی سازی با اصرار به دنبال انجام این معامله است؟
از آغاز بحث واگذاری المهدی و هرمزال مجموعه ای از انتقادات، تذکرات، مخالفت­ها و پیشنهادها به سازمان خصوصی سازی متوجه شد ولی به طرز بی­سابقه­ای، این سازمان بدون اعتنا به روند غیرقانونی خویش ادامه داد که این خود جرم مستقلی است. آن چه در ادامه می آید بخشی از تلاش­های انجام شده برای تصحیح مسیر مغایر با قانون و مخالف مصالح مالی دولت و عدالت اجنماعی، است.

۱. بی اعتنایی به نامه کارشناسانه مورخ ۰۴/۱۲/۱۳۹۳ مدیران شرکت برای رعایت قانون در واگذاری که متضمن چند پیشنهاد خوب بود.

۲. بی اعتنایی به نامه­های مورخ ۰۲/۱۲/۹۳ و مورخ ۱۸/۱۲/۹۳ ایمیدرو در اعتراض به عدم تعیین تکلیف شرکای خارجی. در نامه اخیرالذکر به سازمان خصوصی سازی مستدلا تأکید می شود که برای تضمین تأدیه بدهی مجتمع به شریک خارجی، باید از خریدار ۱۸۶۳ میلیارد تومان ضمانت نامه بانکی گرفته شود. ولی سازمان خصوصی سازی یک برگ سفته گرفت!

۳. بی اعتنایی به نامه مورخ ۱۱/۰۵/۹۳ وزیر صنعت و معدن و تجارت در باره تعیین تکلیف شرکای خارجی پیش از واگذاری.

۴. بی اعتنایی به نامه مورخ ۲۷/۰۳/۹۴ ایمیدرو که در آن سه بار تکرار میکند که طبق بند ۱-۱۷ قرارداد با کنسرسیوم خارجی "واگذاری مالکیت و حقوق سرمایه گذار به صورت یکطرفه و بدون اخذ رضایت کتبی امکانپذیر نیست"

۵. بی اعتنایی به نامه مورخ ۰۵/۱۲/۹۳ بازرسی کل کشور که تمام اشکالات کار را برشمرده بود و ضمن صدور اخطار قضایی توقف واگذاری را خواسته بود.

۶. دخالت دیوان محاسبات و صدور گزارش مورخ ۲۵/۱۲/۹۳ که در شعبه هفتم دادسرای دیوان به آن رسیدگی شد و رئیس شعبه طی نامه مورخ ۲۷/۱۲/۹۳ به وزیر محترم اقتصاد منجر به صدور دستور وزیر برای توقف واگذاری و ارائه گردش کار گردید.

۷. بی اعتنایی به اعتراض مکتوب مهدی التاجر بعد از انتشار آگهی واگذاری. وزیر صنعت، معدن و تجارت قبلا در این باره طی نامه مورخ ۱۱/۰۵/۱۳۹۳ هشدار داده بود.

۱۰. با وجود این همه دستور و مانع قانونی و کارشناسی برنده مزایده اعلام میگردد! و برنده یک ماه بعد در ۲۷/۰۱/۹۴ بخشی از مقدار نقدی معامله را به حساب سازمان واریز میکند.

۱۱. دادستان دیوان محاسبات با تعیین کارشناس معتمد به راستی آزمایی قیمت گذاری مبنای واگذاری اقدام میکند که با اختلاف فاحشی روبرو میشود و مراتب را طی نامه مورخ ۲۹/۰۲/۹۴ به وزیر اطلاع میدهد.

۱۲. نامه مزبور در دستور جلسه مورخ ۰۹/۰۳/۹۴ هیات واگذاری قرار میگیرد در این جلسه نمایندگان دستگاه­های نظارتی حاضر بودند. بنا شد که برای ارزیابی اعتراضات دیوان محاسبات هیات جدید کارشناسی به انتخاب سازمان تعیین شود. این هیات به رقمی حدود ۸۰۳ میلیارد تومان بیش از قیمت معامله شده میرسد! این رقم یعنی ۹۱درصد انحراف در ارزیابی مبنای فروش.

۱۳. گزارش ارزیابی جدید در جلسه ۳۱/۰۵/۹۴ مطرح میشود. ولی با کمال تعجب هیات واگذاری و حتی هیات داوری با فسخ قرارداد مخالفت میکنند و حتی یکی از اعضای هیات داوری میگوید چون مزایده از نظر شکلی درست بوده اگر خریدار شکایت کند به نفع او رای داده میشود!

۱۴. سرانجام هیات واگذاری می­پذیرد که با خریدار مذاکره کند تا او را راضی به پرداخت ۴۰۰ میلیارد دیگر بکند. در عمل بر سر ۳۴۶ میلیارد دیگر توافق کردند که داستان غم انگیزش گذشت. به نظر شما این همه اصرار عجیب نیست؟

چرا این واگذاری غیرقانونی است؟
به دلایل بسیاری در فرایند واگذاری المهدی و هرمزال قوانین و مقررات متعدد نقض شده است. در این باره بین بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات کشور و نمایندگان شاکی به دیوان عدالت مشترک است. در زیر عناوین مواردی از آن ها را مشاهده میکنید:

۱. مغایرت با ماده ۳ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴
۲. نقض ماده ۱۷ با انعقاد قرارداد الحاقی
۳. نقض مقررات معاملات دولتی با قراردادالحاقی
۴. عدم رعایت حکم ماده ۱۹ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴
۵. اعتراض شرکای خارجی
۶. نقض احکام شرع و قانون مدنی

مشروح این ادله در شکایت نمایندگاان به دیوان عدالت اداری آمده است. این شکایت دیروز به ثبت رسیده است و انشاءالله به رسانه ها داده خواهد شد.
۱۳۹۶/۰۲/۲۴ ۱۳:۴۷
 
۱۳۹۶/۰۲/۰۹ ۱۵:۲۱
 
۱۳۹۶/۰۱/۱۹ ۰۸:۳۵
 
۱۳۹۶/۰۱/۰۹ ۱۷:۴۵
 
۱۳۹۵/۱۱/۰۶ ۱۰:۵۱
 
۱۳۹۵/۱۰/۳۰ ۰۹:۵۷
 
۱۳۹۵/۱۰/۱۷ ۱۰:۲۰
 
۱۳۹۵/۰۷/۲۵ ۱۷:۲۳
 
۱۳۹۵/۰۶/۲۷ ۱۰:۴۲
 
۱۳۹۵/۰۵/۲۹ ۱۹:۴۵
 
 
کلمات کلیدی : آلمینیوم المهدی و هرمزآل+احمد توکلی
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۳:۲۶:۱۷
کاملا اشکار است که تاراج منابع کشور، ثروت اندوزی نامشروع ؛وفسادو.... و از ان سو اختلاف طبفاتی، فقر، محرومیت ،بیکاری و.... اهمیتی در کشور ندارد انچه اهمیت دارد اینکه چگونه د... (3222815) (alef-11)
 
ابوالحسن-ع
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۸:۲۲:۲۴
متاسفانه ما در ایران حزب واقعی نداریم تا نمایندگان قبل از انتخابات با اعلام مواضع رسمی خود در مسائل سیاسی واقتصادی واجتماعی و بین المللی مردم را درجریان برنامه های آینده گذاشته ومردم هم آگاهانه به نمایندگان رای بدهند امروز درجامعه این مشکلات پیش نمی آمد .
لذا امروز خدا را باید شکر کرد که آقای دکتر توکلی قبل از انتخابات سال گذشته به مردم قول داد درمدت چهارسال نمایندگی گزارش کار به مردم بدهد وتا امروز 23 گزارش تقدیم مردم کرده و سر قولش بود جای تشکر دارد. (3223753) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۲۱:۵۴:۳۵
اقای توکلی شما نماینده مجلس و از جمله چهره های شاخص انقلاب هستید اما می بینید که نصایح و انتقادات و گزارشات شما شما بدون شکایت راه بجایی نمیبره

حال تصور کنید که کارمندی فساد و اختلاس مدیر ارشدش رو گزارش کنه.!!
کمترین بلایی که سرش میارن اخراج از محیط کاره.

این بلا سر من آمده و دردکشیده هستم.
در مورد خصوصی سازی لازمه که از سال 84 به این طرف کلیه پرونده ها مجددا بررسی بشه. دولت قبل ک.... خصوصی سازی از طریق بورس رو سالم انجام داده باشه!! (3224342) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۳:۲۷:۰۱
ا کارگران مجتمع آلومینیوم المهدی و هرمزال از دیوان محترم عدالت اداری عاجزانه تقاضامندیم برای جلوگیری از چپاول بیت المال اقدام عاجل و درخور شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی بعمل آورند. اجرکم عندالله (3222819) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۸ ۰۸:۴۴:۰۲
این هم دیوان عدالت که دنبالش بودید به نتیجه رسیدید؟ (3249419) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۳:۲۹:۳۰
همين موضوع المينيوم و موضوع اختصاص دويست ميليارد به خود روز سازي ،ديگر براي ما مسجل كرد كه اين دولت .... اقتصادي و چاي اميدواري به اينها هم نيست
هركسي مياد مردم دلشان را خوش مي كنند شايد اين ها بخواهند سالم و عادلانه امور اقتصادي را مديريت كنند ولي با گذشت فقط چند ماه ب.... باز ملت نا اميد مي شوند.... (3222831) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۴:۱۱:۲۱
برادر من اگر سازمان خصوصی سازی تخلف کرده به آقای خریدار چه ربطی دارد مگر میشه با این ندانم کاری ها سازمان ها سرمایه گذار متضرر بشود چرا با آبرو وقت و حیثیت مردم بازی میکنید انتظار دارید که سرمایه و سرمایه گذار در این مملکت باقی بماند و اشتغال زایی کند . از ماست که بر ماست (3222990) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۵:۱۵:۲۱
اول باید دید خریدار کیست و چگونه رقم های کارشناسی اینقدر فرق داره شخصه باید بگویم اصلا به هیچ نوع کارشناسی اعتماد ندارم چون کارشان همیشه زد و بند بوده با بلاهایی که این کارشناسان برای منافع خود دست به هر کاری میزنند با تجربه کاری که دارم و وقتی هم لو میروند هیچکس کاری با اینان ندارند در صورتیکه اگر قانونی بود می بایست با شدت با ان کارشناس متخلف برخورد شود به خدا هزار تا از این کارشناسان پولی را میشناسم که هرچه دلتان بخواد برایتان مینویسند و گاهی در دادگاه ها همین ها مردم را بیچاره میکنند و فقط پول ملاک کارشان است. (3223219) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۶:۲۶:۱۷
برادر من ذهنت را پاک کن و خوب کوش کن خریدار یک انسان است از جنس خودمون ولی به لطف خداوند دارای هوش و استعداد اقتصادی و همت و غیرت و پشتکار جدی و ایرانی الاصل که از اقبال بد ایشان در باتلاق این شرکت گرفتار شد (3223410) (alef-11)
 
امیر حسام
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۸:۱۷:۰۱
بزرگوار خواهشمندم لطف فرموده از ,, خریدار یا خریدارن با هوش و استعداد اقتصادی و همت و غیرت و پشتکار جدی و ایرانی الاصل و بد اقبالی که در باتلاق این شرکت گرفتار شده اند تقاضا کن با ,,, دریافت خسارت قانونی از معامله انصراف دهند ,,, با این کار هم ایشان از باتلاق خارج می شوند هم شما از نگرانی رها می شوید . (3223732) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۸ ۰۹:۳۳:۳۷
خیر ایشون بایستی دوبرابر پولی هم که به عنوان پیش پرداخت واریز کرده بعنوان خسارت وارده به خط تولید که توسط خائنین هرمزالی انجام شده است خسارت بدهد. ضمناً همه میدونن این سرمایه های میلیاردی با زد و بند و رانت بدست اومده نه هوش و استعداد. (3225196) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۸:۱۸:۲۷
در باتلاق این شرکت گرفتار نشده بلکه در باتلاق رانتخواری گرفتار شده که ظاهرا این رانت ها خوب پولسازه. (3223738) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۹:۰۰:۴۳
نکنه خریذار خودتی که بهت برخورده وحتما دارای هوش هست که چنین معامله شیرینی گیرش امده فکر کنم بقیه ثروتش هم از اینگونه هوشها استفاده کرده (3223891) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۹:۲۱:۵۶
گويا شما هم از اين باتلاق خيلي نگران هستي برادر !!! والاه به خدا ما از جنس اين نابغه نيستيم شما را نمي دانم !! (3223930) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۸:۱۵:۰۸
دوست عزیز، شما حق ندارید در مورد همه کارشناسان به یک صورت قضاوت کنید.
اختلاف قیمتهای کارشناسی در این مجتمع، ناشی از اختلافات داخلی مدیران شرکت و عدم ارائه اطلاعات صحیح به کارشناسان برای ارزیابی بوده است. لطفا در مورد چیزی که اطلاع ندارید، اظهار نظر نکنید.
متاسفانه آقای توکلی هم در گزارش خود به این موضوع اشاره نکرده اند.
در ثانی، ارزشگذاری، متاسفانه در کشور ما روال یکسان نداشته و کارشناسان مجبور به انجام محاسبات به روشهای تجربی هستند.
اگر اطلاعات هم به غلط و یا ناقص در اختیار آنها قرار گیرد، که دیگر نتیجه معلوم است.
در این مورد خاص، چه تضمینی وجود دارد که روش ارزشگذاری کارشناسان اخیر درست باشد. آیا به صرف بالا تر بودن قیمت، می توان نتیجه ارزشگذاری را تایید کرد.
نکته دیگر اینکه متاسفانه در معرفی کارشناسان رسمی به ارگانها، تخصص افراد، مد نظر قرار نمی گیرد. آیا کارشناس ماشین آلات، که احتمالا مهندس مکانیک است، به تنهائی می تواند نسبت به ارزشگذاری ماشین آلات ریخته گری یا شمش سازی اطهار نظر کند؟
بهتر است کمی در این موارد مطالعه داشته باشیم و بعد اظهار نظر کنیم. (3223726) (alef-11)
 
شهرام
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۸:۰۰:۲۰
اتفاقا خیلی هم به خریدار یا خریداران ربط دارد چون این به اصطلاح شما سرمایه گذاران بی گناه ,, تهیه کننده و کارگردان و نویسندگان اصلی و واقعی این نمایش ها هستند که در طی اجرای نمایش با روش های مخصوص به خودشان , مسئولان نهادهای حکومتی را به رفتار مغایر با قانون تشویق و ترغیب و وادار می نمایند , از ان جمله روش خرید کارخانه فولاد اهواز و ...... توسط مه افرید خسروی و روش خرید شرکتهای شستا تامین اجتماعی و ...... توسط بابک زنجانی و .......... (3223665) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۴:۲۴:۵۳
آیا با این پیگیری ها به جایی می رسید.

آخه با چنان اطمینانی دارند برنامه ریزی می کنند ..... (3223059) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۴:۵۵:۳۹
با سلام خدمت آقای توکلی و تشکر از پیگیریهای ایشان انشاالله که عدالت اجرا شود. (3223151) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۵:۱۳:۱۰
احسنت اقای توکلی جنابعالی با توجه به تخصصتان با اشراف به موضوع پرداختید مجلس نیازبیشتر به این گونه نمایندها دارد جنابعالی بدون حب و بغض وکارشناسانه مسئله راطرح نمودید (3223208) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۵:۳۸:۲۱
جناب آقایان، نماینده های ملت خواهشا واقع بین باشید از زمان بهره برداری دو شرکت المهدی و هرمزال ضررو زیانی که بخش مدیریت دولتی به پیکره این صنعت زده و چندین برابر هزینه ساخت یک مجتمع تولید آلومینیوم را بدلیل مدیریت دولتی و ریخت و پاشهایی که همه آن را میدانند را حیف و میل کرده اند صدای هیچ کس در نیامد حالا چه شده بر شما چرا نمیگذارید بخش خصوصی این کشتی به گل نشسته را کل ناخدای قبلی آن دولت بود را نجات بدهد (3223300) (alef-11)
 
کارگر هرمزال
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۶:۲۸:۲۰
سلام بر مردان عدالتخواه
خریدار که سکان کارخانه را گرفته، جالب است بدانید که پول پیمانکار غذاخوری و پیمانکار نیروگاه (مبنا) و ... را نداده و مواد اولیه هم پیش خرید نکرده، و مشغول فروش شمشها و دارائیهای موجود می باشد. مواد اولیه که نرسه دیگها می خوابند و عملاً شرکت ورشکسته می شود که بعید نیست تا حداکثر سه ماه آینده صورت گیرد. خریدار که 130 میلیارد داده ضرر نمی کند چون چندین برابرش را از فروش شمش و دارائیها بدست آورده و ضمانت خرید شرکت هم فقط خود کارخانه است. به نظرتان چه کسی ضرر می کند و آیا این واگذاری به درستی صورت گرفته است. (3223413) (alef-11)
 
زورو
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۰۷:۵۹:۳۲
در آینده شاهد رشدو شکوفایی شرکت خواهیم شد (3271148) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۷:۰۸:۲۶
بدبختانه همه چی به ضرر کارگران است
مدیران نالایق دولتی و هیئت مدیرانی که چندین سال کار مدیران را تایید می کردند
شرکت را مفت می فروشند
صورتهای مالی را تایید می کنند
حالا وانمود می کنند که ناراحتند
کدام یک از اعضای هیئت مدیره و سرپرست دولتی شرکت در موقعی که قدرت داشتند به نفع شرکت تصمیم گرفتند
اقدامات اصولی از قبیل ساخت سیلوی پودر جهت جلوگیری از اتلاف مواد
سوله
آلیاژ سازی که دارای ارزش افزوده باشد
همه جوره خیانت کردند
اسناد مالی غیر واقعی را امضا و حالا کنار کشیدند
و بیت المال و سرنوشت کارگران و خانواده هایشان هیچ (3223474) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۸:۲۳:۰۴
ممنون
واقعا گل گفتی (3223756) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۸ ۱۶:۳۷:۴۹
واقعا خیانت کردند این مدیرهای نالایق دولتی
بعضی ها هم شبها با مدیران جدید یواشکی بیعت می کنند. (3227445) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۸:۲۳:۳۲
جناب دكتر توكلي عزيز قدس الله انفسكم اي شير مرد بزرگ اي كوه همت و غيرت و مردانگي افسوس كه اين مزرعه را اب گرفته و شما در اين مزرعه نعرهايت. با فدرت پول و زروزور ره به جايي نمي برد انشالله كه پيروزي با شما و ملت و كارشناسان اگاه و دلسوز باشد ولي اگر هم نشد شما به رسالت خودتان عمل كرديد و در بارگاه الهي اجركم محفوظ هستيد انشالله خرج سرطان لاعلاج بكنند (3223759) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۸:۳۲:۱۹
اي گوشهاي كر و اي چشمهاي بسته و اي زبانهاي دوخته و اي قلمهاي شكسنه اف بر شما باد كهچربي و شيريني و حلاوت. قدرت و ثروت. شما را را در اين خيانت بزرگ. به سكوت. واداشته است انسان ياد ملت كوفه مي افتد زماني كه حضرت اباعبدالله مقابل ان قوم ايستاد و گفت. ايا مرا نمي شناسيد ؟! ايا حرفها و گزارشات. دكتر توكلي را نمي فهميد يا نمي خواهيد بفهميد. ؟!! اگر نمي فهميد اشكالي ندارد ولي اگر مي فهميد و لي به نفعتان است. نفهميد خدا از شما نگذرد (3223784) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۹:۳۸:۱۸
از سازمان ایمیدرو میخواهیم به این نمایشها پایان دهد و نسبت به انتصابهای افراد ی که صلاحیت و جرعت مدیریت شرکت را ندارند جدا خوداری نماید (3223972) (alef-11)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۹:۵۸:۴۵
با تشکر از آقای توکلی این نه واگذاری بوده نه حراج بیشتر شبیه بخشش بوده (3224038) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۸ ۰۶:۰۵:۳۲
مدیر عاملی که دو سال و اندی در منسب کار بود به نظر شریک خریدار است
چون عواملش خیلی دست و پا می زنند
تو رو خدا اگه موفق شدید بیت المال را نجات دهید اول این عوامل را پاک کنید
سپس این مدیران نالایق دولتی که در رمان تصدی حتی کسر شانشان بود معاونین خود را ببیند چه رسد به کارگران را
یکی سریع جای دیگه پست گرفت دیگری هم شرکت را به حال خود رها گذاشت (3224823) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۸ ۰۷:۰۵:۰۴
مدت هاست چوب حراج به همه چیز زده اند (3224865) (alef-11)
 
کارگران
۱۳۹۴-۰۷-۰۸ ۰۷:۴۴:۴۰
باسلام امیدوارم این شرکت نجات پیدا کنه ودست خاِئنین رو شود (3224921) (alef-11)
 
اکسیر
۱۳۹۴-۰۷-۰۸ ۰۹:۴۷:۵۹
سلام.جناب آ.توکلی
اگر قصد مبارزه با فساد را دارید بجای مطر ح کردم موارد متعدد یکی از موارد راتا حصول نتیجه و اعلام بمردم پیگیری کنید.اگر چند پرونده شبیه پرونده ب.ز به سرانجام برسد هم اعتماد و سرمایه اجتماعی برمیگردد وهم فساد کاهس میابد.همه میدانیم صرف معرفی به دادگاه اصلا کافی نیست.اساسا پیگیری شماها در مرحله قضائی اصل کار است.وقتیکه یک پرونده در رسیدگی قضائی مشمول مرور زمان میشود,قطعا مفسد راههائی برای فرار از مجازات پیدا میکند بویژه اینکه سیستماتیک بودن فساد در کشور افراد بعضا ذی نفوذ را هم در گیر کرده است.من وشما خوب میدانیم اگر پرونده ای در دادگاه بدون پیگیریهای جدی رها شود دچار چه فرجامی میشود.بنابراین وظیفه نمایندگان است مصرانه پیگیر باشند.
2- عواملی که باعث ظهور مفسدان بزرگ شد نیز آنارشیسم اقتصادی که دولتهای نهم و دهم به بهانه تحریم به ان دامن زدندبعلاوه سیاست پوپولیستی لمپنیستی این مصیبتها را بدامن ملت انداخت.در این شرایط که درامد نفتی بحدی کاهش یافته که درامد مالیاتی( بدون اصلاح) از آن پیشی گرفته و شرایط اقتصادی مانده از قبل را میبینیم,گروهی لنگ لنگان تلاش میکنند شرایط بهبود یابد اما بدبختانه همان لمپنهای قبل کامیون کامیون سنگ در راه میریزند.آ.توکلی و دیگر عزیزان کی میخواهید دست از سیاسی نگری بردارید.بخدا اغلب مردم در رنج و عذابند.نفس مردم بریده.سال84 را بخاطر سیاسی نگری بر امور.... آن شد که میبینیم. (3225236) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۸ ۱۱:۴۸:۲۵
واگذاری المهدی و هرمزال داره تبدیل میشه کشمکش دولت و مجلس و من کارگر این وسط له خواهم شد (3225873) (alef-3)
 
محمود
۱۳۹۴-۰۷-۰۸ ۱۲:۵۵:۰۸
با تشکر فراوان از آقای دکتر توکلی برای پی‌گیری و احقاق حق ملت در مورد برون‌سپاری‌های غیرقانونی.

لطفاً در مورد واگذاری بهره‌برداری فازهای 4 و 5 پالایش‌گاه‌های گاز عسلویه و رویه‌ی برون‌سپاری کاملاً غیرکارشناسی که در شرکت ملی گاز توسط آقای مهندس عراقی به صورت کاملاً دستور از بالا در حال انجام است بررسی فرمایید.

به عنوان مثال شرکت قدس نیرو که هیچ‌گونه تخصصی در این حوزه ندارد به ماجرا وارد شده و در حال عقد قرارداد است. (3226270) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۰ ۱۷:۰۷:۲۲
در خبرها ني خوانيم براي. احداث و تكميل. خط ٣٦٠٠٠ تني. الومينيوم در الوميناي ايران ( جاحرم )با شركت چيني. قرارداد بسته شد. . هر چند اين كار هم تخلفي ديگر است. و به موجب قانون برنامه دولت و شركتهاي دولتي حق هيچگونه سرمايه گذاري جديد و يا توسعه سرمايه گداري. موجود را ندارد ولي سوال اينست : دولت اگر احتياج به توسعه صنعت الومينيوم دارد چرا الومينيوم المهدي و هرمزال را با بهترين موقعيت اقتصادي و با بالاترين تكنولوژي. اروپايي به ظاهرا يك سوم قيمت مي فروشد ( در واقع نمي فروشد بلكه هديه مي كند به يك عده ويژه خوار !! فروش يعني اينكه شما يك دارايي غير نقد را به تقد تبديل كني. در خاليكه. با گرفتن ١٤٠ ميليارد تومان نزديك ٤٠٠ ميليارد تومان شمش الومينيوم كه ارزشش بيشتر از پول نقد نيز هست واگذار ميشود به همراه زمين و كارخانه ؟!!!) . چند سال ديگر قرار است. اين الوميناي جاجرم هم به تني ١٨٠٠ دلار فروخته شود. در خاليكه تني بيش از ٥٠٠٠ دلار سرمايه گذاري ميشود ؟!! (3231904) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۱ ۰۷:۲۳:۳۵
آقا بقیه نظرات را ول کنید بیاد ببینیم چی نوشتند (3232926) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۳ ۰۹:۵۱:۴۶
بخش خصوصی همینکه حاکم شرکت شد یکی از بهترین خادم های خودشو از بخش احیا با هزینه خودش که پول کارگران زحمت کش است را فرستاد خارج از شرکت ...... (3238642) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۱۴:۴۰:۱۸
ساده نباشید پول خوش خدمتی بخش خصوصی بود (3242565) (alef-11)
 
كارگر
۱۳۹۴-۰۷-۱۳ ۱۳:۳۱:۴۶
در حال حاضر شركت المهدي در دست بخش خصوصي است مي خرد و مي فروشد ،اين در حاليست كه هيئت مديره و مديرعامل و مدير بازرگانيشون حكم ندارند ولي نامه امضاء مي كنند، دستور مي دهند .... و يه حساب بانكي ديگري به نام طرح هرمزآل باز شده كه پول هاي حاصل از فروش به آن حساب ها سرازير شود و خيلي چيزهاي ديگر.............. معلوم است تو اين مملكت چه خبر است اگر دستور به توقف داده شده پس يك مدير با مسئوليت از بخش دولتي بيايد عنان را بدست گرفته تا تعيين تكليف نهايي گردد و شركت از آشفتگي در بيايد نه اينكه همانند سرپرست قبلي شركت را رها كرده و معلوم نيست در كجا بسر مي برند .يادمان باشد اين شركت با كليه اموال و داراييهايش امانت است چه براي بخش خصوص و چه براي بخش دولتي باشد بيش از 2000نفر منبع درآمدشان همين كارخانه و شركت مي باشد، پس محض رضاي خدا سريعاً به وضعيت بغرنج شركت رسيدگي نماييد. (3239647) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۳ ۱۴:۱۲:۵۹
از همه بد تر سرپرست ورزشی شرکت نشسته جای مدیر عامل به همه واحد ها دستور میدهد نمیدونه که چه مسئولیت بزرگی و خطر ناکی را بعهده گرفته (3239820) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۳ ۱۶:۱۲:۵۰
عینک دودی و تیپ میزنه فکر می کنه مدیر عامل شده (3240247) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۳ ۱۴:۲۱:۲۰
آقا المهدی و هرمزال مدیر عامل ندارد و مسئول ورزشی آن آقای دکتر دکتر زاده تصمیم گیر شرکت شده و همچنین هرکس صبح زود بیاد بشینه رو میز مدیر عامل (3239853) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۳ ۱۷:۳۶:۳۸
عوامل خاص چپ و راست پیش مدیریت جدیدند
آدم های خاص که بیت المال را نابود کردند حالا فکر نقشه ها جدیدند (3240462) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۱۰:۵۷:۲۰
آقا بعضی ها با پول مفت شرکت رفتنند مدرک معادل دکترا گرفتند ولی به شرکت خیانت کردند و میکنند (3241901) (alef-11)
 
یا مولا یا عدالت
۱۳۹۴-۰۷-۱۳ ۲۲:۱۷:۳۶
سئوال من پخش نشد.
اگه مثلا فرض کنیم فروش طبق ضوابط انجام شده باشه
آقای خریدار داره از عواملی استفاده می کنه که در به وجود آمدن به بیت المال در زمان تصدی در شرکت دولتی فروگزار نبودند.
مدیر بازرگانی ،مدیر خدمات و مدیر حوزه مدیریت و چند تا دیگه
هر ضرری خواستند اعمال کردند و حالا ستون پنجم خریدار شده اند.
آیا به راستی اگه شرکت صد در صد خصوصی بشه ،با این آدما می خوان شرکت رو اداره کنند؟؟؟؟
یکی بداد شرکت برسه
اوضاع خیلی خرابه
تا کارخانه نخوابیده یکی بدادش برسه (3240982) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۰۹:۴۷:۴۱
آقا این موضوع سفر مدیر ی که رفت روسیه چیه آیا بابت خوش خدمتی و فروش اطلاعات شرکت به دیگران بوده؟ (3241727) (alef-11)
 
ارش
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۱۰:۴۶:۱۸
مورد دوم که از مسئولین دولتی (یات خصوصی ) مصرانه خواستاریم
اینکه دفتری توی مکجتمع دایر کنن که مربوط به بازنشستگی کارکنان باشه
الان تعداد بازنشسته ها داره زیاد میشه
ولی دریغ از یک دفتر مخصوص امور بازنشستگان در مجتمع
خود کارگر باید از 0 تا 100 امور بازنشستگی رو طی کنه
از مدیریت محترم خواهشمندیم دفتری مربوط به امور بازنشستگی در مجتمع دایر بکنن
ممنونم (3241868) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۱۵:۳۶:۱۳
با توجه به اوضاع اقتصادی کشور مرگ المهدی ایرالکو هرمزال حتی است . (3242672) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۱۸:۲۰:۴۲
خدایا این خائنین و عوامل دست نشانده را نابود کن
به خدا شرکت داره نابود میشه
فقط آقایون خاص دارند صفا می کنند. (3243003) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۲۰:۲۲:۲۷
خیلی جالبه المهدی هرمزال مدیر عامل نداره هرکس هر کاری دلش میخواهد انجام میدهد و آقا معادل دکتر هم فرصت را غنیمت دونسته رفته جای مدیر عامل نشسته نامه های شرکت را پاراف میکنه جناب آقای کرباسی چه به روز این صنعت اوردی (3243175) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۵ ۰۹:۳۰:۱۷
خائنین بدانند که بزودی شرکت را از دست بخش خصوصی در خواهند آورد و دیگر آنها جایی در این مجتمع نخواهند داشت .... باید بروند (3243819) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۵ ۲۱:۰۴:۴۶
جناب آقای کرباسیان خبر دارید دارند شمش آلومینیوم ها را چپاول میکنند (3245406) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۶ ۱۰:۰۷:۰۷
آقای توکلی

چه خبر ؟

اینها که دارند همه کار می کنند فروش و خرید!!!

شرکت داره به لقا االه می پیونده

اینا کین همه جا آدم دارند

دیوان عدالت هم که گفت ما صلاحیت بررسی این پرونده را نداریم. (3246273) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۶ ۲۳:۲۶:۴۲
شرکت اوضاعش خیلی خرابه
نه مواد نه قطعات
خرید صفر
فروششششششش آری
المهدی خدا بیامرزدت
شهید المهدی مظلومانه رفتی

از علی اکبر هم که باعث و بانی شد یادی کنیم. (3247619) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۷ ۱۰:۰۳:۴۰
به چه ارگانی باید شکایت کرد من کارگر در بندر عباس در کارگاه ا تولید با دمای 50 درجه محیط کار میکنیم و هر ما بابت بیمه و بیمه تکمیلی از حقوق مان جهت واریز به بیمه کسر میشود ولی در حال حاضر چند ماهی است که شرکت به بیمه شدیدا بدهکار میباشد و بیمه ما را تمدید نمیکنند و بیمهتکمیلی جوابگو نیست آقایان هئئت مدیره و مدیر عامل چند ماهه فراری چه کار کردند جیب خودشون را پر و رفتند (3247922) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۸ ۰۷:۵۲:۴۲
آقایون هیئت مدیره هفته ای دوروز هستند با حقوق بالای 10 میلیونی و پاداشهای آنچنانی و دریافت تبلت و لب تاب وغیره و لی در زمان مشکلات آقایون ناپدید میشند (3249339) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۸ ۱۴:۲۴:۳۳
مرحبا (3249992) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۸ ۰۸:۳۰:۰۸
آای المهدی دست و پا نزن کار تمام شده واگذاری انجام شد اجازه بده این طعمه در دقایق اخر راحتر و بی سرو صدا بر تو گلو (3249394) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۹ ۰۷:۴۹:۵۵
همکاران عزیز منتظر سونامی تعدیل نیرو و کاهش پاداش و اضافه کار باشید (3250531) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۱:۰۹:۵۸
با سلام و احترام به سايت وزين الف
خواهش داريم هيجان مربوط به كامنت هايي كه دوستان ميذارن رو از ما نگيريد و كه در زمان كوتاه تري قابل رويت باشند بي صبرانه در انتظار اخبار داغ شركت هستيم.. . (3257700) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۶ ۱۳:۵۱:۳۶
شرکت واگذار شد تمام شد (3267660) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۶ ۱۴:۵۲:۴۶
آخه چرا؟

مگه مملکت قانون نداره؟

همه عوامل خاص یکی یکی دارند پست می گیرن و شمش ها داره فروش میره؟

مدیر مالی اونها هم نشست رو واحد مالی المهدی؟؟؟؟ (3267787) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.