نظر منتشر شده
۱۵۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 75094
پایان دوران آقازاده‌ها + 10پي‌نوشت
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۰:۵۷
شهاب اسفندیاری





واقعه‌ی روز جمعه ١۴ خرداد ١٣٨٩ در حرم امام خمینی (ره) اهمیت فوق العاده‌ای در تاریخ انقلاب اسلامی خواهد یافت. انسان آرزو می‌کند ای‌کاش این واقعه در روز دیگری اتفاق می افتاد تا مناسبت آن در تقویم با سالروز رحلت حضرت امام (ره) تقارن پیدا نمی‌کرد. همان‌طور که انسان آرزو می‌کند که ای‌کاش مکان این واقعه نیز در حرم حضرت امام نبود تا مبادا برخی، خاصه مقدسین مبادی آداب‌ و اهل احتیاط، آنرا نقض ادب حضور در حریم حرم آن بزرگمرد تاریخ معاصر قلمداد کنند. البته واضح است که هیاهوی پوچ و «وا خمینی!» برخی سیاست‌بازان در این میان اعتباری ندارد و مورد اعتنای نویسنده نیست.



 



اما در اینکه اصل این واقعه بالاخره باید روزی و جایی اتفاق می‌افتاد هیچ تردیدی نیست. تو گویی که جبری تاریخی و تقدیری اجتماعی در کار بود. این عقده‌ی فروخورده بالاخره باید جایی باز می‌شد. همان طور که عقده‌های فروخورده‌ی دیگری نیز در سال گذشته در جاهای دیگری گشوده شد. اصولا عقده‌های متراکم اجتماعی نمی‌توانند فرجامی جز گشوده شدن، هرچند به شیوه های مختلف، داشته باشند. نه صرفا بدین جهت که التهاب جامعه آرام گیرد، بلکه بدین رو که دیده شوند و فهمیده شوند و درس شوند و عبرت. اصلا حسن نظام‌های مردمسالار این است که امکاناتی  فراهم می‌آورند که این عقده‌ها با هزینه‌های کمتری گشوده شوند.



 



 اینکه برخی با تحلیل های «ساندیسی» و «اتوبوسی» – که ماهیتی جز گوسفند انگاری انسانها ندارند – به دنبال نسبت دادن واقعه‌ی ١۴ خرداد ١٣٨٩ به این شخص یا آن شخص برآمده‌اند، جز خنده بر نمی‌انگیزد.



 



 



١۴ خرداد ١٣٨٩را در تقویم سیاسی ایران باید رسما روز پایان دوران آقازاده‌ها دانست. «آقازاده» کسی است که موقعیت و وزن اجتماعی، سیاسی یا اقتصادی او بیش از آن که مرهون شایستگی و تلاش و مجاهدت خودش باشد، مدیون نام پدرش (یا جدش) است. وجود آقازاده‌ها در محیط هر جامعه‌ای امری اجتناب ناپذیر است. مشکل زمانی است که در میدان سیاست و اقتصاد و فرهنگ آقازاده‌ها حاشیه‌ی امن یا امتیاز ویژه داشته باشند. چهره‌ی پریشان و مضطر و مستأصل حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در روز ١۴ خرداد ١٣٨٩ اگرچه تأثرآور و ترحم انگیز بود، اما نویدبخش پایان یک دوران بود. دوران جدید البته مدتها است که آغاز شده است، اما گویی پایان دوران قدیم به یک حادثه‌ی بزرگ نیاز داشت تا در کتاب های تاریخ ثبت شود.



 



 



یک وجه بزرگی این حادثه این بود که برای کسی رخ داد که او را می‌توان بزرگِ آقازادگان این ملک و دیار دانست. اما وجه دیگر این حادثه ی تاریخی به ماهیت تصویری آن بازمی‌گشت و اینکه به صورت زنده و در برابر دیدگان میلیونها ایرانی در سراسر جهان اتفاق افتاد. البته در عصر حاضر - که عصر سیطره‌ی تصویر بر همه‌ی ساحات زندگی بشر است – بسیاری از وقایع مهم تاریخی از ماهیت قوی تصویری برخوردار بوده‌اند، خصوصا آنها که نماد پایان و یا آغاز دورانی محسوب شده‌اند. فروپاشی دیوار برلین را به خاطر بیاورید، یا حمله به برج های مرکز تجارت جهانی در نیویورک.



 



١۴ خرداد ١٣٨٩ پایان یک دوره ی نامیمون در تاریخ انقلاب اسلامی بود. دورانی که در آن افرادی به صرف اینکه آقازاده بودند از یک حاشیه‌ی امن در حوزه ی سیاست و یا اقتصاد برخوردار می‌شدند. حاشیه امنی که آنها را نه تنها از تیغ قانون بلکه از تازیانه‌ی نقد مردم نیز مصون نگه می‌داشت. در یک نظام مردمسالار دینی نمی‌شود کسی تمام قد در شدیدترین صحنه‌های نبرد عرصه‌ی سیاست وارد شود، با یک طرف دعوا در عروسی و عزا عکس یادگاری بگیرد، و آنگاه انتظار داشته باشد که قبه‌ی نور بماند و از گل نازک‌تر نشود. در کارزار سیاست چنین نظامی، نمی‌توان بر تخت نرم مخلمل نشست و بر بالش پر قو تکیه زد و صرفا برای ملت مشتاق دست تکان داد. اول شرط ورود در این عالم این است که در قبال آنچه انجام می‌دهی و می‌گویی مسؤولیت بپذیری و پای عواقبش بایستی. ولو بلغ ما بلغ. چه فرزند یک آهنگر باشی و چه فرزند یک مرجع تقلید. اگر تا چندی پیش برخی آقازاده‌های عالم سیاست از این قاعده مستثناء بوده‌اند، به گمانم مردم در حوادث سالهای اخیر به همه‌ی آنها نشان دادند که «شترسواری دولا دولا نمی شود.» نتیجه‌ی طبیعی خوردن خربزه‌ی سیاست در یک نظام مردمسالار این است که پای لرز آن بنشینی. چه آقازاده باشی و چه نباشی.



 



در یک نظام مردمسالار هر آقازاده‌ای برای ورود به گود سیاست باید لخت شود و قبای آقازادگی را دم درب ورود بیاویزد. اگر چنین نکرد و خواست همچنان از حاشیه‌ی امن آقازادگی در میدان سیاست سود بجوید، آنگاه روزی ناخواسته از رخت آقازادگی بیرون کشیده خواهد شد. به گمان من بهت و حیرت حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در روز ١۴ خرداد ١٣٨٩ ناشی از این بود که ایشان ناگهان خود را، در میان خیل آن جمعیت عظیم، عریان از قبای آقازادگی یافت. اگر سخن شان را نیمه تمام گذاشتند، بدین جهت بود که نمی‌خواستند بیش از این در آن وضعیت دیده شوند. شاید در همان لحظه دریافتند که ایشان نیز در میدان سیاست مثل بقیه آدم‌ها هستند. ایشان نیز می‌بایست پیِ شعار مخالف و طعن منتقد و بدگویی و ناسزای دشمن را به تن خویش بمالد. البته اگر همچنان بخواهد آن گونه در عالم سیاست ورود کند که در یک سال گذشته کرده است.



 



از انسان باهوشی همچون ایشان انتظار می رفت که این نکته را در همان روزها و هفته‌های پس از انتخابات ١٣٨٨ دریافته باشند. حتما آن شب‌ها از پشت بام خانه‌های شمال تهران برخی شعارهای تند به گوش ایشان رسیده است. نمی‌دانیم در آن ایام ایشان چه احساسی داشتند. از سکوت‌شان که چیز زیادی نمی‌شد فهمید. اما ظاهرا درس آن ایام را خوب فرا نگرفته بودند که در روز ١۴ خرداد ١٣٨٩ چنین رنگ از رخسارشان پریده بود. شعار مخالف شنیدن در عالم سیاست که سهل است. بزرگانی همچون امام خمینی و آیت الله خامنه‌ای آن روز که قدم در عالم مبارزه گذاشتند پای تبعید و زندان هم ایستادند. اگر جناب سید حسن خمینی مرد این میدان هستند، بسم الله. اگر نیستند همان بهتر که اندازه نگه دارند و در کار تنظیم و نشر آثار امام (ره) باشند که البته در جای خود کار بسیار بسیار مهمی است.



 



 



١۴ خرداد ١٣٨٩ درسی بزرگ برای همه آقازادگان این مرز و بوم داشت. از این روز به بعد هر آقازاده‌ای، آنگاه که بخواهد در عالم سیاست و یا اقتصاد، دست از پا خطا کند، و یا پا از گلیم خویش فراتر نهد، تصویر مضطر و مبهوت حجت الاسلام سید حسن خمینی را به یاد خواهد آورد. ستون فقرات‌اش تیر خواهد کشید.  مو بر اندام‌اش سیخ خواهد شد. و این البته که دستاورد مبارکی است برای نظام مردمسالاری دینی. بی جهت نیست که حتی برخی آقازاده های «اصول‌گرا» نیز در این میان کاسه‌ی داغ تر از آش شده و جیغ بنفش می‌کشند. آن ها خوب فهمیده‌اند که دورانی که می‌شد در عالم سیاست نانِ نامِ پدر را بخوری و در هر «مجلسی» نشینی، دیگر به پایان رسیده است. و این تازه مرحله‌ای است از مراحل تکامل نظام مردمسالاری دینی.



 



 



 



-------------------------------------------------------------



 



پي نوشت:



 



١- اگر ماجرای ضرب و شتم وزیر کشور مملکت از سوی جناب حجت الاسلام سید حسن خمینی و پیشکار ایشان آقای انصاری صحت داشته باشد، که شواهد و قرائن گویا مؤید این است، آنگاه عمق فاجعه‌ی «فرهنگ آقازادگی» و ضرورت پاسداشت پایان رسمی «دوران آقازاده‌ها» دو چندان خواهد شد. شاید دانش تاریخی من کافی نباشد اما به یاد ندارم در عصر قاجار و پهلوی هم شاهزاده‌ای آن اندازه قدرت داشته باشد که وزیری را، آن هم وزیر کشور، مورد ضرب و شتم قرار داده باشد. چه رسد به اینکه پیشکارش هم چنین کرده باشد! در کشورهای عربی منطقه اگرچه گه‌گاه اخباری از ضرب و شتم رعیت و یا خدمه توسط برخی شاهزادگان و آقازاده‌ها منتشر می‌شود، اما حتی آنجا هم ضرب و شتم یک وزیر توسط یک آقازاده امری بی‌سابقه است. این که این حادثه در حریم حرم امام خمینی (ره) رخ داده است نیز بر قباحت آن می‌افزاید. ظاهرا متولیان حرم آنجا را با «رینگ بوکس» اشتباه گرفته بودند. آنگاه جالب است که عده‌ای در کامنت‌ها فرموده‌اند که جناب سید حسن خمینی اصلا آقازاده محسوب نمی‌شوند و قدرتی ندارند. اگر قدرت داشتند دیگر چه می‌کردند! بد نیست شعارهای این آقازاده‌ی «مسیح وش» را به خاطر بیاوریم در باب «چهره‌ی رحمانی» اسلام و ضرورت صلح و صفا و مدارا و مدنیت. خدا را صد هزار مرتبه شکر که حکومت موروثی در این سرزمین به دست خمینی کبیر و ملت بزرگ ایران برچیده شد و سر و کار ما با چنین آقازاده‌ای نیافتاد.



 



٢ - از دوستانی که در واکنش به این نوشته، مطالبی را چه به صورت کامنت و چه یک مطلب مستقل نوشتند، متشکرم. اما نمی‌دانم چرا پس از خواندن برخی از این مطالب احساس کردم نویسندگان محترم آنها، نوشته‌ی مرا خوب نخوانده‌اند. شاید برخی برای «کوبیدن مشت محکم بر دهان نویسنده» شتاب داشته‌اند و فرصت نکرده‌اند با دقت مطلب مرا بخوانند. به هر حال به نظرم پاسخ بسیاری از موارد در این متن هست و نیازی به اطاله‌ی کلام نیست.



 



٣- برخی دوستان در این میان بحث‌هایی درباره‌ی سرنوشت مرحوم سید احمد خمینی به میان آورده‌اند که برای من قدری عجیب بود. حتی اگر فرض کنیم که آن شبهات هم صحیح باشد، که البته برخی حتی در مورد مرحوم سید مصطفی هم آن را قبول ندارند چه رسد به سید احمد، باز هم عاقبت ماجرا به جاهایی می‌رسد که بعید می‌دانم گشوده شدن‌اش امروز به نفع مطرح کنندگان باشد. در آخرین سخنان منتشر شده از مرحوم سید احمد حملات شدید اللحنی به مرحوم نوربخش و محمد حسین عادلی - مجریان اقتصاد نئولیبرال و فصل مشترک دولت‌های سازندگی و اصلاحات به چشم می‌خورد که بسیار قابل تأمل است.



 



۴- «پایان دوران آقازاده‌ها» به معنی پایان کارِ آقازاده‌ها نیست. به قول یک شخص مشهور معاصر، پایان دوران اسب‌سواری و شتر‌سواری به این معنی نیست که دیگر کسی اسب‌سواری یا و شترسواری نمی‌کند. پایان هر دورانی اما به لحاظ تاریخی و اجتماعی بی‌شک اهمیت خاص خود را دارد.



 



۵- این که دم از اخلاق در سیاست بزنیم و جمعیتی از انسان‌های شعار دهنده را «عربده‌کش»، «قمه‌کش»، «شعبان بی‌مخ» و «دار و دسته» بنامیم هم از نکات نغز روزگار ما است. آیا آنها که بعد از خطبه‌ی مورخ ۱۰/۱۰/۱۳۶۶ در نماز جمعه علیه آیت‌الله خامنه‌ای شعار «مرگ بر ضد ولایت‌فقیه» دادند هم «عربده‌کش» و «شعبان بی‌مخ» بودند؟ آیا آنها که سخنرانی ١۶ آذر آقای خاتمی در دانشگاه تهران یا سخنرانی دکتر احمدی‌نژاد در دانشگاه امیرکبیر را بر هم زدند هم «عربده کش» و «شعبان بی مخ» و «دار و دسته» بودند؟



 



۶- تصاویر این مصاحبه با یک آقازاده‌‌ی محترم دیدنی است.



 



٧- برخورد «شبه نژادپرستانه» و «اشراف‌منشانه» یک «آقازاده» طی یک برنامه‌ی زنده‌ی رادیویی حیرت‌انگیز است. ریشه‌های‌ نفرت امثال این فرد از رییس جمهور را شاید بتوان با تحلیل گفتمان همین گفتگو دریافت. در انگلستان هم امروز یک «لرد» از طبقه‌ اشراف جرأت نمی‌کند با یک عضو مجلس عوام از طبقه‌ی کارگر این گونه سخن بگوید.



 



٨- این هم استدلال‌های پیشکار محترم جهت سیلی زدن بر گوش وزیر کشور مملکت! ظاهرا در سازمان ملل هم کسی اجازه ندارد به رییس جمهور یک کشور بگوید «وقت شما تمام است». اما این پیشکار نه تنها چنین قدرتی دارد بلکه حتی می‌تواند یادداشت یک وزیر را از جلوی یک رییس جمهور «بقاپد»! بعد هم که این کارش مفید واقع نشد سیلی بزند و از سوی آقازاده‌ی محترم مورد پشتیبانی فیزیکی و معنوی قرار گیرد.



 



٩- عباس عبدی از وقتی که از قید و بند حزبی خارج شده، گاهی حرف‌های خوب و معقولی  می‌زند. او در تحلیلی درباره‌ی وقایع ۱۴ خرداد می‌گوید به «احتمال قوی» این وقایع برنامه‌ریزی شده نبود. عبدی با کار تشکیلاتی آشنا است و خوب می‌داند که ده نفر یا  صد نفر یا هزار نفر را می‌توان برای چنین کاری «هماهنگ» کرد. اما چند صد هزار نفر را نمی‌توان «هماهنگ» کرد.







 

 ۱۰- ایده‌ی جالب «کمپین سیلی خوردن برای خمینی (ره) » را باید جدی گرفت.

 

 
 
حاج سعیدی
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۱:۴۹:۰۱
به نظر شما این یک پایان واقعی است بعید می دانم ! (324919)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۲:۳۵:۳۸
قطعا پایان قطعی این جنبش اقازاده هابا ظهور حضرت ولی عصر خواهد بود وقتی مردم به رهبری صالحان جهان از شر آنها نجات یابند شما به من بگویید به جز ایمان به خدا و قرآن چگونه می توان به جنگ باندهای قدرت و ثروت نا مشروع و آقازاده ها رفت امام رضا(ع) می فرماید اما پیشوای شما مردم آنکس است که هدایت شده و راهبر است قرآن را می شناسد و برپا می دارد (324964)
 
گمنام
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۰۱:۱۱:۵۶
من نمیدونم مخالفان این نظر بالایی با چی مخالفن؟ (325922)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۳:۵۶:۰۸
من نمیدونم مخالفان این نظر بالایی با چی مخالفن؟ با اين مخالفن كه دوره سواستفاده از قدرت آقازاده هاتا زمان ظهور ادامه داشته باشد. اگر كمي از سانسور روزنامه ها و سايتهاي خبري كم شود و مراكز قضايي بيطرفي را رعايت كنند واسم اين آقازاده هاو آقا ها وكارهايي كه انجامشده علني گردد قبل از ظهور هم ميرسد از شر سواستفاده آقازادگي خلاص شد. (326103)
 
يخي
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۳۳:۳۲
متاسفانه آقازاده گي تو ايران هيچ وقت تمومي نداره (325043)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۲۳:۱۴:۱۰
گیرم پدر تو بود فاضل، از فضل پدر تو را چه حاصل؟ فقط اینو مطمئنم اگر امام(ره) هم بودند خیلی از کارهای سید حسن رو تایید نمی کردند (همانطوری که سیدحسین را هم تایید نکردند).یعنی نوه امام بودن مصونیت نمی آورد دوستان (325903)
 
منصف
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۱:۴۰:۱۲
حداقل تلنگر خوبي بود براي آقازاده مربوطه. به نظرم فهميد كه برداشت مردم از رفتارش چيه. هر چند خودش داخل خانواده خودش جور ديگري فكر كند. حالا يا فكر ميكند برداشت مردم صحيح است يا غلط. اگر غلط است مي‌فهمد كه بايد رويه‌اش را اصلاح كند. وگرنه در جهل مركب تا ابد الدهر بماند. (325537)
 
فاطمه
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۲:۱۵:۰۵
اتفاقا من بر خلاف شما خیلی هم خوشحالم که این واقعه در حرم خود خمینی کبیر اتفاق افتاد تا همه بدونن که امر به معروف و نهی از منکر، زمان و مکان نمی‌شناسه
در ضمن دشمنان این نظام و انقلاب هم باید بدونن که راه خمینی هم زمان و مکان و خویشاوند و غیر خویشاند نمی‌شناسه
خود خمینی بود که گفت اگه منم اشتباه کنم مردم با من برخورد می‌کنن
خود همین خمینی هم بود که گفت اگه سید حسین دست به اسلحه برد، بهش شلیک کنید و وقتی خبردار شد که عین دستورش رو ابلاغ نکردند، روی خط تلفن، تأکید کرد که همین الآن چیزی که بهتون گفتم رو به گوش کسانی که دارن سید حسین رو میارن برسونین
خمینی اصرار می‌کرد برای دفاع از اعتقاداتش و بندهای دنیوی اسیرش نمی‌کرد
خمینی کبیر که بنیانگذار این انقلاب بود در وصیتنامه‌ی خودش با تأکید بر اینکه «خادم» این ملته، بعنوان یک «خدمتگزار» از مردمش خداحافظی کرد حالا چطور میشه که یه عده‌ای فقط بصرف اینکه وارث قدرت یا وارث مقام یا وارث ثروت باد آورده هستند خودشون رو تافته‌ی جدا بافته بدونن تا جاییکه حتی تاب انتقاد از خودشون رو هم نداشته باشن و سابقه‌ی خودشون رو جوازی بدونن برای انجام هر کاری و زدن هر حرفی؟
راستی یه سؤال!
این آقازاده‌ای که توی لندن داره ادامه تحصیل! میده، کی قراره دست و پا بسته تحویل قوه‌ی قضائیه بشه؟
اون آقازاده‌ای هم که توی شلوغی‌ها خط می‌داد و تحریک می‌کرد و تازه توی لندن هم نیست، چرا احضار نمی‌شه؟
نکنه توی قوه‌ی قضائیه هم آقازاده‌هایی هستند که باید امر به معروف و نهی از منکر بشن؟! (324940)
 
حاج ممد
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۱:۵۳:۴۸
برید توبه کنید. مراجع عظام نظر قطعی شون رو راجع به این قضیه ابراز داشتند. (و دیگه جای شکی نموند.)حتی مراجع و روحانیونی که در حوادث پارسال سکوت کردند، به سخن آمدند. حداقل به یک اصولی پایبند باشید. نگید قاطبه مراجع دروغ می گویند و کار ما درست بود.
کار زشتتتون رو توجیه نکنید و دنبال معادل سازی تاریخی نباشید که هر دوره ای شرایط خاص خودش رو داره. منظقی باشید و اعتبارتون رو نزد دیگران از بین نبرید.این مساله حیثیتی رو با سیاست مخلوط نکنید که اول از همه دودش به چشم بانیان این قضیه می ره.(مخصوصا تو، سایت الف) (325369)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۲۱:۲۹:۱۰
حاج ممد جان از یکی از این مراجع بپرس فرق سیدحسن با سیدحسین چیست چرا از سیدحسین دفاع نمی کنند؟؟ بنده این را از هر کسی پرسیدم جوابی نشنیدم در ضمن از این مراجع بپرسید اگر حتی گروه اندکی به سیدحسن اعتراضی داشتند باید چگونه بگویند؟؟ از این مراجع که به قول شما در حوادث سال گذشته سکوت کرده بودند بپرسید چگونه است که برای سیدحسن نگران شده اند امام برای نظامی که پدر بزرگ همین سیدحسن بنا نهاد و برای اصل ولایت فقیه هیچ نگرانی پیدا نکردند؟؟ اگر این مراجع سیاسی نیستند چرا دخالت در اعتراض سیاسی نسبت به سیدحسن سخن می گیوند اگر سیاسی هستند چرا در اهانت به نظام و حکومت سکوت کردند تا به تنزه ایشان لطمه ای وارد نشود؟؟ اگر آن گروه مردم بودند این گروه هم مردمند؟؟ من متوجه نمی شوم چرا نباید به سیدحسن انتقاد و اعتراض کرد؟؟ مرگ بر ضد ولایت فقیه و درخواست بصیرت توهین است؟؟ یا اینکه ایشان سخنرانمی نکرد توهین است؟؟ شعار دادن در مقابل سخنران توهین است چرا این روش در مقابل رئیس جمهور از دید این حضرات مراجع توهین نبود و لزومی به اتخاذ موضع نبود؟؟ راستی مگر رهبری معظم انقلاب مرجع نیست چرا نسبت به توهینهای شفافی که به ایشان می شود این حضرات ساکت و صم و بکم نشسته اند و در مورد سیدحسن موضع گیری می کنند ؟؟ بزهمتکرار می کنم شما که این قدر نظر مراجع برایتان در این یک مورد حجت است بگویید فرق سیدحسن و سیدحسین چیست؟ (325872)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۲:۲۵:۰۷
در تاييد فرمايش شما كه پرسيده ايد فرق سيد حسين با سيد حسن چيست بايد گفت اگر نوه امام بودن اينقدر ملاك است سيد حسين خميني نوه ارشد امام است و تازه فرزند شهيد هم هست. وقتي امام فوت كرد سيد حسن حداكثر پانزده شانزده سال بيشتر نداشت. در حالي كه سيد حسين خميني از قبل از انقلاب سري توي سرها داشته و سابقه انقلابي هم دارد. (326029)
 
حاج ممد
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۲:۴۴:۲۸
من یکی از دلایل اشتباه بودن این کار رو تو اون شرایط و مکان و زمان گفتم. ولی علیرغم در نظر گرفتن قوانین سایت، این سایت وزین از انتشار آن خودداری کرد. بین آن دو پسر عمو هیچ فرقی نیست. شاید در شرایط عادی ، این شعارها هم مشکلی نداشته باشد. ولی مثلا بهتر بود به صورت پلاکارد ، خواستشون رو مینوشتند. یا حداقل می گذاشتند صحبتش رو بکنه تا اگر واقعا اون طوری که اون افراد می گویند،باشد، مردم به عینه ببینند. بعد آنها هم شعار دهند. و ایشان خودش رو از این طریق، رسوا کنه. اینکه نمی گذارند صحبت کنه نشان میده که این گروه لیدر دنبال چیز دیگری بودند. صحبت من و تجربه تاریخی من این است که مراجع تحت همه اعصار ، صلاح مردم رو می خوان.وقتی قاطبه مراجع موضع گیری می کنند ، حتما یک صلاحی تو کار است و باید انسان تا حدی در قضاوت خود تجدید نظر کند. ممکن است تاثیری هم نداشته باشد.(الف چاپ کن. اینقدر هم سر این قضیه، یک طرفه قضاوت نکن) (326038)
 
حاج ممد
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۳:۰۴:۵۸
منظور از تفاوت این دو پسر عمو در کامنت قبل در حالتی است که اگر حاج حسن آقا هم مثل حسین عمل کنه، فرقی در برخورد کردن با او و حسین وجود ندارد. ولی صحبت اینه که در شرایط الان ایشان با حسین تفاوت داره و مورد احترامه. باید دید آینده چه می شود/ (326050)
 
حمزه
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۲:۵۴:۵۴
دوست عزیز توصیه می کنم نظر مراجع رو هم در رابطه با واقعه 14 خرداد مطالعه بنمایی تا شخصا اگه از عوامل اون واقعه نبودی متاسف بشی و اگر بودی پشیمان :

مثلا نظر آیت الله جوادی آملی :
http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=104043

آیت‌الله جوادی آملی حوادث ۱۴ خرداد و توهین به سید حسن خمینی را محکوم کرد.

به گزارش جماران، آیت‌الله جوادی آملی عصر شنبه ۲۲ خرداد ماه با محکوم نمودن توهین به نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی افزود: شما را به صبر و استقامت توصیه می‌کنم، من لحظه‌ای که در تلویزیون آن توهین‌هاي جمع اندک را ملاحظه کردم از صمیم قلب برای شما دعا کردم.

وی ضمن اشاره به فرازی از صحیفه سجادیه در دعای ۳۸ که حضرت می‌فرمایند: اللهم الی اعتذرالیک من مظلوم ظلم بحضرتی فلم انصره، خداوندا عذر می‌خواهم درباره مظلومی که در حضور من مورد ستم واقع شده من او را یاری نکرده باشم.

وی اضافه کرد: آنچه آن روز واقع شد ظلمی آشکار بود که به امام و بیت امام رواداشته شد.

ایشان در پایان سید حسن خمینی را به شرح صدر توصیه نموده و گفت: دل خودرا وسیع گردانید، منتظر لطف خداوند باشید و توکل خویش را جز به خداوند متعال متوجه نقطه‌ای دیگر نگردانید که خداوند متعال بهترین مددکار است. (325387)
 
فاطمه
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۰:۱۱:۳۰
آقای حمزه
آیت‌الله جوادی آملی بزرگوار که برای همه‌ی ما محترم هستند همونطور که خودشون فرمودند از تلویزیون شاهد این ماجرا بودند. ایشون اگه در مراسم حضور داشتند متوجه می‌شدند که کسی به سید حسن توهین نکرد که مایه‌ی تأسف و یا پشیمونی باشه. مردم ازشون خواستن که بصیرت داشته باشند. ایشون خودشون مردم رو تحریک به ادامه‌ی شعار دادن کردند. ایشون اگه مردم رو اندک نمی‌خوندند و اگه نمی‌گفتند که هنوز ۲۰ سال از رحلت امام نگذشته، مردم بیشتر تحریک نمی‌شدند. ایشون خودشون باید همون اول با گفتن یه جمله که مثلا حرفتون رو شنیدم و سعی می‌کنم که راجع بهش فکر کنم، می‌تونستن مردم رو آروم کنن اما اینکار رو نکردند.
میشه بفرمایید مردم چطور و کجا باید گلایه‌ی خودشون رو به گوش سید حسن می‌رسوندند؟ (325407)
 
سرخوش
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۸:۳۵:۱۹
خواهر محترمه بنده حتما خاطره آقای هاشمی رو بخونند از اونروز وحالات مقام عظمای ولایت که مراسم رو ازنهزدیک هم دیدند وناراحت شدند.کار زشت زشته وقابل توجیه نیست.اینکه ازتلوزیون دیدن واین حرفا توجیه هست وخودتون هم قطعا میدونید این حرکت در این مراسم اشتباه بود.حفظ حرمت همدیگه رو باید بکنیم ودر مقابل خارجی ها بیشتر.اینکه اون آقایی که خودش مهمان مراسم بوده بره بالای تریبون وپایین نیاد وحرفای اونجوری بزنه تحریک مردم نیست؟اینکه طبق برنامه باید بعدازسخنرانی ایشون باید سید حسن صحبت میکرده و بنده خدا انقدر حرفاشو کش داده که آقا بیان تحریک کردن مردم وگفته حالا به سخنان رهبری گوش میدهیم ومردممشتاق زیارت رهبر یکدفعه سید حسن روببینند تیزبازی وتحریک نبود؟انصاف وبصیرت لازم وملزوم همند (325455)
 
گمنام
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۴:۳۵:۳۰
خب این معلومه که رهبری تو مقام خودشون نمیتونن 1 سری رفتار رو تایید یا رد کنن.
اگر فرض کنیم ایشون موافق این رفتار باشن،
مثلا شما انتظار دارید ایشون اعتراضات به نوه ی کسی که جانشینش هستن رو تایید کنن؟!
اونوقت دشمنان چی میگفتن!؟چه تهمتهایی میزدن؟
رهبری با توجه به جایگاهشون نمیتونن در خیلی از موارد مثل مردم عادی عمل کنند.
اتفاقا اینها توهین به امام نبود.اون بگو و بخند با فتنه گران و دشمنان همه ی آرمانهای امام تو عروسی بزرگترین توهین به امام بود! کسی که چنین توهینی به پدربزرگش میکنه باید پای لرزش بشینه (325689)
 
سرخوش
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۰۸:۴۵:۵۲
اگرحرفهای اول شمارو قبول کنیم ودرخصوص قسمت دوم حرفهاتون ،عکس اونچیزی که شما فرمودید رو در نظربگیریم نتیجه چیه؟عزیزم قبول کنید که این کار زشت وبدون توجیه بود.با مثلا وشایدو این حرفها جریان رو منحرف نکنید.چرا بعضی ها دنبال این هستند که فاصله مخالف خودشون رو با رهبری که مورد وثوق اکثریت جریانات هستندزیاد نشون بدن وخودشون رو سرباز ولایت معرفی کنند در حالیکه موضع گیریشون در برخی جریانات همه ولایت مداران رو آشفته کرد.وچرا ما اینقدر بهشون بها میدیم.اصل دراین مملکت اسلام وانقلاب وولایته نه چیز دیگه (325956)
 
رهگذرم
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۵:۰۱:۲۳
کار زشت اون کاری است که سید حسن با چشم بستن روی همه خطاهای آقایون انجام داد، و نه اعتراض میلیونی مردم به آن کارهای زشت.

این مردم همانهایی بودند که در سال گذشته با ورود سید حسن یکپارچه فریاد زدند صل علی محمد بوی خمینی آمد.
چطور شد و در یکسال گذشته چه چیزی تغییر کرد که شعارهای مردم هم تغییر کرد؟؟؟؟؟؟؟
سکوت سید حسن بابت همه ظلم‌هایی که به انقلاب شد چه معنایی دارد؟
همنشینی و همپیالگی با سران فتنه چه معنایی دارد؟ (325706)
 
علی
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۹:۳۷:۳۱
دوست عزیز شما گفتید:

...کسی به سید حسن توهین نکرد که مایه‌ی تأسف و یا پشیمونی باشه. مردم ازشون خواستن که بصیرت داشته باشند...

خوب بالاخره نحوه آموزش و درخواست بصیرت را هم یاد گرفتیم (325848)
 
حامد
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۱:۰۰:۲۳
آقای جوادی آملی محترم، اما ایشان مرجع تقلید نیستند، آنطور که شما گفته اید. (325413)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۲:۴۸:۳۵
ايت الله جوادي رو سر ما وديگر علما اما شمارو بخدا يكي جواب منو بده ايا سيد حسن از امام حسين مقدس تره چرا از هتك حرمت عاشوراي حسيني بجوش نيامديد انروز كه عليه تمام مقدسات زدندو رقصيدند كجا بوديد روزي كه بي گناهان رو در تهران برهنه كرده وزدندو كشتندو... چرااخرس شديد؟ باشد براي قيامت. (325594)
 
mohammad
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۴:۰۸:۳۴
متاسفانه برخی از مراجع بزرگوار به علت کانالیزه شدن اطلاعاتشان بوسیله برخی از افراد بیتشان مواضعی میگیرند که دور از واقعیت است شما همین جمله آیه الله جوادی را مشاهده کنید که میفرماید یک عده اندکی توهین کردند این نشان دهنده این است که اطلاعاتی که به ایشان رسیده متعمدا یا سهوا غلط است چون هر کس در روز 14 خرداد در حرم امام (ره) حضور داشت تایید میکند که قاطبه مردم علیه سید حسن شعار میدادند (326123)
 
م ذاکری
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۲:۱۷:۵۱
بسمه تعالی

اتفاقا این کار نه تنها امر به معروف نبود بلکه امر به منکر بود.

آیا به صرف طرفداری یک فرد از کاندیدایی می توان او را محاکمه کرد؟ آن هم بدون هیچ حکم شرعی و قضایی؟ مگر اینکه عاملان این عمل خود را عالم دینی یا قاضی بدانند.
انتقادی نیز به نویسنده ی مطلب فوق دارم:
درست است که در جامعه ی مردم سالار دینی آقا زادگی جایگاهی در سیاست ندارد اما اقازاده ها را بی حرمت هم نمی کنند مخصوصا اگر این اقازاده نوه امامشان و در ایام و مراسم سالروز رحلت او باشد.
بنده متعجبم ایشان شعار دهندگان را اکثریت مینامند. این چه اکثریتی است که صدای آن در صدای صلوات های مردم گم می شود.
در پی نوشتها نوشته شده { اگر ماجرای ضرب و شتم وزیر کشور مملکت از سوی جناب حجت الاسلام سید حسن خمینی و پیشکار ایشان آقای انصاری صحت داشته باشد، که شواهد و قرائن گویا مؤید این است }

جای سوال دارد ک ایشان از کدام شواهد و قرائن سخن به میان می اورند؟ خوب است اشاراتی بدان ها داشته باشند تا ما نیز مطلع شویم.

در پایان نکته ای را متذکر شوم و آن اینکه نباید هتک حرمت و حرمت شکنی را مردم سالاری بدانیم و در جهت منویات خویش از آن بهره برداری سیاسی کنیم. الگوی جامعه ی مردم سالار دینی نباید جز حکومت امام علی (ع) باشد. که مولا در مواجهه با اعتراضات برخی افراد و حتی خوارج اطرافیان خود را از هرگونه برخورد تند با آنها بر حذر میداشت و تا زمانی که به سپاه مولا حمله ور نشدند دست به قبضه ی شمشیر نبرد. امیدوارم خداوند به ما دیده ی بصیرت ارزانی فرماید تا هرگز اسیر هوس نشویم و طوفان های حوادث ما را در خود نپیچاند. و در ورطه ی هلاکت و گمراهی نیافکند.

والسلام علی من اتبع الهدی (325567)
 
احمد
۱۳۸۹-۰۳-۲۶ ۰۹:۱۹:۰۹
برای دستیابی به یک هدف نمی توان از هر وسیله ای استفاده کرد. راه کثیف به هدف پاک نمی رسد.
بارها فکر کرده ام که اگر شهید بزرگوار مسلم ابن عقیل از پس پرده منزل هانی با شمشیر آخته بیرون آمده بود و مسبب قتل شهید کربلا را به درک واصل کرده بود چه می شد.
احساسم می گوید کاش کرده بود. اگر چنین شده بود شاید بسیاری اتفاقات در تاریخ روی نمی داد.
اما این مرز اصول گرایی است. این اصول گرایی درسی بوده که مسلم از مولای خود حسین (ع) و آن وجود شریف از وجود نازنین پدر برزگوارش فرا گرفته است.
اصول گرایی یعنی اخلاق گرایی.
اصول گرایی یعنی اجتناب از تعصبی که امام معصوم وجود ذره ای از آن را سبب محشور شدن با عرب جاهلی می داند.
اصول گرایی یعنی در هر عملی به مبنای شرعی و فقهی آن فکر کردن.
آیا آنچه در حرم مطهر خمینی کبیر رخ داد از اصول گرایی نشات می گیرد؟
بیایید قبل از ادعا واژگان خود را مرور کنیم. توهین، افترا، تهمت، دروغ چه ارتباطی با اصول گرایی دارد؟ تندی، نعره، خشونت چطور؟ (326570)
 
دانشجو
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۲:۲۰:۴۴
میدونید آدم از چی گریه اش میگیره

اینی که خیلی ها از اول میدونستن چه خبره ولی سکوت کردند. سکوتشون از میلیونها بار دزدی بدتر بود. از همون روزای جنگ که مردم توی خط مقدم خون میدادن اما یه سری ایران رو برا خودشون تقسیم کردند. اونم با نام اسلام.

کجاست علی (ع) که فریاد میزد و میگفت اگر حسن(ع) و حسین(ع) هم دست به بیت المال بزنند به خدای بزرگم آنها را هم با همین شمشیرم نصف خواهم کرد. (324944)
 
omid
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۲:۳۴:۱۳
عیب دبگران را میبینی و خود را فراموش کرده ای

و این همه واقعیت سالیان دراز است.

جناب توکلی (324961)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۲:۳۸:۴۹
دانه درشت ها امروز معاون اول هستند کجایی برادر؟ (324969)
 
ایران من
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۵:۵۸:۳۰
دانه درشت ها امروز معاون اول هستند کجایی برادر؟

باز هم ناشناس باز هم نظرات متناقض

آره این هم برای اینه که مطلب متوجه دولت بشه نه خوردن آقا زاده ها در طول 20 30 سال که تا نوه و نتیجه هم به اندازه کافی دارن بخورن
اینم شد نقد این همه آدم رو که خوردنو از مملکت فرار کردن و یا هستن کسی بهشون کار نداره ول کردی چسبیدی به دولت که حداقل شعارش مبارزه با مفاسده اقتصادیه


هدفت چیه مبارزه با آقازاده ها یا خراب کردن دولت

اگه شما این حرفو در مورد دولت های قبلی می زدی هیچ کس تره هم برات خورد نمی کرد (325199)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۳:۴۶:۰۹
پاسخ «ايران من»

من كه با مبارزه با رانت خواري و فساد آقازاده ها كاملا موافق

اما جواب شما
چرا به جاي پاسخ به آن نظر، ناخواسته از معاون اول دفاع ميكني؟ نكنه توي باند ايشان هستيد؟ حاشيه هاي اقتصادي كه يادتون نرفته؟ (325644)
 
ایران من
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۵:۵۰:۵۲
پاسخ «ايران من»

من كه با مبارزه با رانت خواري و فساد آقازاده ها كاملا موافق

اما جواب شما
چرا به جاي پاسخ به آن نظر، ناخواسته از معاون اول دفاع ميكني؟ نكنه توي باند ايشان هستيد؟ حاشيه هاي اقتصادي كه يادتون نرفته؟

هنوز به سوال من جواب ندادی بجاش باز توهین کردی هم به من هم به ...
من یک جواب منطقی می خوام برای سوالم، وقتی دولتی شعارش مبارزه با مفسد اقتصادیه ،شما باید حامی وی باشی. (با توجه به گفته خودت در مورد مبارزه با رانت خواری )و باید سوی انتقادتو بگیری به سمت دولت هایی که وقتی اعتراض می کردیم به نحوه سوء استفاده از بیت المال سریع عکس العمل تندی نشان میدادند ودر تریبون نماز جمعه رسما می گفتند \"می خوره که می خوره به شما چه ربطی داره ؟! \" الان اگه شما به معاون اول این دولت که شعارش مبارزه با مفاسده انتقاد کنی نتیجش میشه -حاشیه -خوراک روزنامه هایی طرف دار جریان سرمایه دار _

آیا با این کارت کمکی به مبارزه با رانت خواری کردی یا کمک به رانت خواران که منتقد این دولت هستندمنتقد الکی چون شعارش مبارزه با مفاسده اقتصادیه ،مفاسدی که همین رانت خواران سال هاست دارن اداره می کنن و هر روز گسترشش می دهند
اینها دنبال یک چنین مطالبی می گردن که سریع تخریب کنن سریع جو منفی درست کنن
انتقاد باید اصولی باشه نه اینکه یه مطلبی رو به صورت پتک به سر همدیگه بکوبیم فقط برای اینکه از سر جاش بلند نشه و بعد سراغ مطلب بعدی بریم و کاری نداشته باشیم آیا اون مشکل حل شده یا نه آیا اون مشکل اصلا اینجا به وجود اومده یا ریشه توجای دیگه داره
جناب، دانه درشت ها جایی بودند که وقتی شهرام جزایری در وزرات اطلاعات بود از اونجا هم فراریش دادن هنوز هم می تونن هرکسی رو بخوان آزاد کنن با اینکه قدرت ظاهرن تو دستشون نیست
فقط همین که به جای ریشه شاخه درختو گرفتی (325740)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۲:۴۰:۲۴
\" این عقده‌ی فروخورده بالاخره باید جایی باز می‌شد\"
متاسفم برای اینچنین تحلیل هائی!براستی اگر رئیس جمهور ما در کشوری توسط مخاطبینش به بهانه اینکه بغض فروخورده ای از ایشان به بهانه مثلا رد هلوکاست دارند اینچنین مورد لطف ومحبت مخاطبین قرار بگیرد و برخی از مخاطبین ایشان با هیاهو مانع از سخنرانی ایشان بشوند ما چه برخوردی خواهیم کرد؟آیا دستگاه رسانه ای ما برای تقبیح آن ها بکار نخواهد افتاد؟واقعا برخورد مخاطبین آمریکائی در دانشگاه کلمبیا با رئیس جمهور ما چگونه بود؟حتی وقتی در بخش مربوط به اشاره رئیس جمهور به نبود همجنس باز در ایران رسید آنها خیلی شیک اعتراضشان را به رئیس جمهور منتقل کردند.
آن عده منتقد سید حسن می توانستند خیلی محترمانه تر و با رعایت سالگرد امام و آن مکان اعتراض خودشان را به گوش سید حسن برسانند.اعتراض به سید حسن و جلوگیری از سخنرانی وی زمین تا آسمان فرق دارد. اگر قرار باشد این بی احترامی زیر توجیه بغض فروخورده پنهان بشود از فردا هر گروهی به خود اجازه می دهد زیر لباس چنین توجیه هائی سخنرانی آقایون اصولگرا را هم با هیاهو وشعار به هم بزند. (324973)
 
فاطمه
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۶:۵۱:۰۱
شما مطمئن باش که مردم باهوشتر از اون هستند که براحتی با هر شعاری همصدا بشن.
میشه بفرمایید که مردم عادی چطوری باید صدای خودشون و دلخوریشون رو به سید حسن می‌رسوندند؟
مگه مؤسسه‌ی تنظیم کارش فقط منتشر کردن سخنان امامه؟
چرا وقتی شاخص امام از تلویزیون پخش شد، سید حسن به ضرغامی شکایت کرد اما وقتی اون آقا توی مناظره‌اش گفت که ما با فلسطین چیکار داریم و بعدش برای توجیه حرفش یه خاطره از امام گفت، صدای سید حسن در نیومد که دفاع از فلسطین یکی از مهمترین آرمانهای امام بود؟
چرا شماها فکر می‌کنین مردم کم هوش هستند و در هر سخنرانی ممکنه با هر شعاری همراه بشن؟
نخیر اینطور نیست
سید حسن باید بدونه که اگه مردم دوستش نداشتند، شعارهای دیگه‌ای می‌دادند اما مردم برای ایشون احترام قائل بودند و ازش می‌خواستند که بصیرت داشته باشه.
در ضمن «مرگ بر موسوی» هم شعاری بود که از ته قلب مردم اومد بیرون و هیچ ربطی به سید حسن نداشت و صدا و سیما هم اشتباه کرد که وقتی مردم می‌گفتن «مرگ بر موسوی» صدا رو کم می‌کرد. (325247)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۱:۲۳:۱۹
یک زمانی می گویند که هیچکس نباید از تقدس و حرمت خاصی برخوردار باشد و به همین دلیل هر توهینی را به عنوان نقد به حضرت امام و رهبر انقلاب نثار می کنند. رئیس جمهور که جای خود دارد (انواع جوک و SMSو کاریکاتور و ..). اما حالا که مردم عاشق امام اعتراض مشفقانه خود را نسبت به عملکرد آقا سید حسن آقا اعلام کرده اند این دوستان فریاد وا اماما سر می دهند.
دوست عزیزم. نحوه برخورد دانشجویان اصلاح طلب با اصول گرایان را در دانشگاهها فراموش کرده اید؟ یادتان رفته که این قشر به اصطلاح فرهیخته در چندین دانشگاه لنگه کفش و بطری آب به سمت سخنرانان مراسمات پرتاب می کردند. (325361)
 
ناصر
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۱:۵۴:۰۵
شما مثل اینکه در این کشور نبوده اید راستی در دانشگاه امیرکبیر مگه چنین اتفاقی برای رئی جمهور نیفتاد؟؟ خوب شما چنین ناله و فغان راه انداختی؟؟ خوب دوست من می شود بگویی مردم چه توهینی به سیدحسن کردند آنان مرگ بر ضد ولایت فقیه گفتندو خواهان بصیرت برای سیدحسن شدند اینها توهین است؟؟ و این ندا را چگونه باید به گوش این جناب می رساندند تا ایشان بفهمد؟؟ مگر مردم در 9 دی و 22 بهمن هخمین شعارها را ندادند اما همه این آقایان گفتند مخطاب مردم با ما نبود ما بصیریم وما فهیم هستیم و الی آخر الان سیدحسن می فهمد که در این کشور بالاخره این جور نیست که ایشان در برج عاج خویش بنشیند و در کنار دوستان خویش هر رفتاری بکندو بعد هم مردم باید هوای ایاشن را داشته باشند نه اینکه ایشان پروای مردم را ؟؟ شما این را می خواهید (325370)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۲:۴۰:۲۸
واقعا جاي تاسف دارد كه با يك مرد بزرگي چون حاج سيد حسن خميني اينچنين برخورد مي كنيد . از اينكه آقازاده ها حاشيه امن نداشته باشند و مثل همه مردم زندگي كنند خواسته همه مردم است اما توهين و بازيهاي سياسي با افراد با طل است زيرا كه فعلا آقازاده هاي دهه شصت و هفتاد از حاشيه امن برخوردار نيستند اما آقازاده هاي دهه هشتاد به همان كاري مشغولند كه آنها در دهه هاي گذشته مشغول بودند. (324974)
 
ایران من
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۶:۱۰:۱۰
واقعا جاي تاسف دارد كه با يك مرد بزرگي چون حاج سيد حسن خميني اينچنين برخورد مي كنيد . از اينكه آقازاده ها حاشيه امن نداشته باشند و مثل همه مردم زندگي كنند خواسته همه مردم است اما توهين و بازيهاي سياسي با افراد با طل است زيرا كه فعلا آقازاده هاي دهه شصت و هفتاد از حاشيه امن برخوردار نيستند اما آقازاده هاي دهه هشتاد به همان كاري مشغولند كه آنها در دهه هاي گذشته مشغول بودند.



آقا زادگی حسن وامتیاز نیست مسئولیت است
اگر فردی عادی خطا کند شاید اینهمه جنجال نداشته باشد اما اگر آقازاده ای که منصوب به شخص مهمی همچون بنیان گذار جمهوری اسلامی باشد خطا کند دگر صبر مردم لبریز می شود
اگر نوه امام باشی و به توهین هایی که به امام در طول یک سال شد اعتنا نکنی و در مقابل معرفی رفتار امام به عنوان شاخص موضع بگیری وبدون اینکه مطلب را ببینی با شنیده ها آن را محکوم کنی
مردم مستند شاخص را دیدند و نامه سید حسن را به رئیس صدا و سیما خواندند و عکس العمل نشان دادند
مردم شعار \"نه غزه نه لبنان\"در روز قدس شنیدند و سکوت سید حسن را در مقابل این بی حرمتی به امام نظاره کردند و عکس العمی نشان دادند و...



می خواهم نظر شما را بدانم وقتی سیدی خود حرمت سید(ره) را نگه نمی دارد دوستداران سید (ره) می توانند حرمت سید را نگه دارند
(325211)
 
sedayemoshawer
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۲:۴۱:۲۵
با همه احترامي كه براي انسانها قائلم و افراد را بزرگ مي شمارم ؛ در خصوص مقوله آقازادگي بايد بگويم كه افراد بزرگ و خدمت گزار هم خودشان و هم فرزندانشان را بايد محترم شمرد و آقازادگي يك افتخار است و اما اينكه در كشور ما دارد مانند خيلي از كلمات بار مثبت خود را از دست مي دهد ريشه در يك رفتار ناخوشايند ما ايرانيان دارد كه قهرمان سازي و بزرگ سازي بيش از حد تا جايي كه بوي تملق و چاپلوسي مشمئز كننده مي دهد را در امور زندگي به جديت دنبال مي كنيم.
ديگر معضل هم نگاه با حب و بغض و تعارف آلود دستگاههاي نظارتي حكومت است كه تا افراد كيا و بيايي دارند در صدفي از مصونيت قرار مي گيرند و نقد ايشان توهين به نظام و مقدسات تلقي مي شود و خيلي طبيعي است كه در چنين جوي فرزندان زير سايه مصونيت پولادين پدران خود ، گاهي خواسته و گاهي ناخواسته دست بر اموال عمومي آلوده كنند.
بعضا\" ممكن است ؛ كمي تجربه و گرفتاريهاي پدر و ضعف دستگاههاي نظارت و مقدس پنداري بي وجه افراد ، عواملي باشند كه فرصت طلبان از آنها استفاده كرده و براي منافع خود از وجود اين آقازادگان سوء استفاده نمايند.
البته بخشي از اتهامات بر آقازادگان نيز واهي است كه بوي تسويه حساب جناحي مي دهد ؛ مثلا\" در خصوص فرزندان آقاي ناطق ادعايي مطرح شد كه هرگز اثبات نگرديد و مضافا\" اينكه فرزند ناطق در مصاحبه با ابرار از زندگي خود حرفهايي زد كه من به نوبه خودم اين نحو آقا زادگي را قابل ستايش مي دانم و چند هفته از مصاحبه ايشان گذشته و مدعيان فساد ايشان در پاسخ به روشنگريش جوابي نداده اند.
اگر دستگاههاي نظارتي وظيفه خود به درستي انجام دهند ؛ مي توانيم شاهد پايان دوره همه سوء استفاده چي هاي خانم و آقا و زادگان و نوادگانشان باشيم.
بايد هوشيار باشيم كه نكند كه هم اكنون آقا زادگاني باشند كه در زير چتر مصونيت پدران در آرامش باشند و فردا براي نظارت بر آنها دير باشد . پس ، پيش به سوي نظارت بر همه به ويژه آقازادگاني كه پدرانشان امروز در قدرت هستند. (324975)
 
فرهاد
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۲:۴۷:۴۹
به نظر شما این عکسی که به نظر خوتون شطرنجی کردید آقای هاشمی نیست؟
ملت رو چی فرض کردین شما؟؟
من احساس کردم من رو نفهم فرض کردین ! احتمالا خیلی های دیگه هم یه همچین حسی داشتند
منتظر نمیشه عمرا! (324989)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۱:۲۱:۱۸
نه نمی خواستند به کسی بی احترامی کنند. فقط می خواستند بد آموزی و الگو نشه برای بققیه آقازاده ها! (325360)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۰۳:۵۱
قابل توجه جناب آقای مطهری
اصولگرایی بر خلاف فرد گرایی است (325004)
 
آرپي
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۰۵:۱۲
اگر اينطور است ديگر نبايد آقازاده اي متولد شود و معناي \"پايان دوره آقازاده ها\" به اين معناست كه قانون به شكل كامل اجرا مي شود و همه در پناه عدل و قانون زندگي مي كنند.آيا براستي چنين است؟ (325005)
 
رضا
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۱۲:۲۸
بسم الله و با سلام
سوال: آيا واقعاًاين نمودي بود بر واقعيت يا نشاني بود از سياست ورزي مخالفين سخنران ؟ نيات چه بود ؟ انشاالله گذشت زمان و مباحثات و عملكردها همه را اقناع خواهد نمودهرچند كه بنده نسبت به سؤ استفاده از مطالبات معطل مانده مردم مشكوكم . (325016)
 
آرش
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۱۲:۳۱
لطفا برای عملی که ولی فقیه از آن راضی نبودند تبلیغ نکنید.آقازدگی یک دوران نیست ،یک عارضه است.عارضه ای که همه پناه گرفتگان در قدرت اطرافیان را دربرمی گیرد،چه با رابطه نسبی چه غیر آن.خوب که نگاه کنید این عارضه با اشکال دیگری نه تنها پایان نپذیرفته بلکه رونق هم دارد! (325017)
 
ایران من
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۶:۱۲:۰۵
لطفا برای عملی که ولی فقیه از آن راضی نبودند تبلیغ نکنید.آقازدگی یک دوران نیست ،یک عارضه است.عارضه ای که همه پناه گرفتگان در قدرت اطرافیان را دربرمی گیرد،چه با رابطه نسبی چه غیر آن.خوب که نگاه کنید این عارضه با اشکال دیگری نه تنها پایان نپذیرفته بلکه رونق هم دارد


بی خود نظری به وی فقیه نسبت ندهید (325212)
 
ناشناس
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۲۳:۱۹
به نظر من این یک پایان نیست.یک آغاز است آغازی بر شناختن آنهایی که به اسم امام و به برکت انقلابی که توسط امام پدید آمد امروز همه کاره مملکت شده و به خود اجازه هر جسارتی را میدهند . کسانی که در خواب هم نمیدیدند روزی اینچنین به برکت خمینی بزرگ شده و کسی شوند. اما پایان شب سیه سپید است .روزی فرا میرسد که پرده ها بر میافتد و عیان میشود هرآنچه در پس پرده بوده است . آن روز خیلی دیر نیست ........... (325029)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۳۰:۴۵
با سلام
با تحليلي كه نويسنده محترم كرده اند بايد روز عاشورا را پايان دوران آقازاده ها دانست.
اگر آقاي سيد حسن خميني انسان بدي است چرا مقام معظم رهبري اجازه سخنراني به ايشان دادند؟
اگر قرار است با هلهله كردن و سر وصدا پاسخ مخالفان را بدهيم پس تكليف منطق و قانون و آيات قرآن و سيره ائمه چه مي شود؟
درست است كه هر كسي كه در عالم سياست وارد شد بايد تحمل خيلي مسايل را داشته باشد اما كدام مسلماني است كه نداند روز جمعه روز وحدت است و كدام معتقد به انقلاب اسلامي است كه روز 14 خرداد و محضر ولايت را عرصه عقده گشايي بداند. (325041)
 
ایران من
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۷:۰۴:۴۰
با سلام
با تحليلي كه نويسنده محترم كرده اند بايد روز عاشورا را پايان دوران آقازاده ها دانست.
اگر آقاي سيد حسن خميني انسان بدي است چرا مقام معظم رهبري اجازه سخنراني به ايشان دادند؟
اگر قرار است با هلهله كردن و سر وصدا پاسخ مخالفان را بدهيم پس تكليف منطق و قانون و آيات قرآن و سيره ائمه چه مي شود؟
درست است كه هر كسي كه در عالم سياست وارد شد بايد تحمل خيلي مسايل را داشته باشد اما كدام مسلماني است كه نداند روز جمعه روز وحدت است و كدام معتقد به انقلاب اسلامي است كه روز 14 خرداد و محضر ولايت را عرصه عقده گشايي بداند.



چه تحلیل غلطی
اجازه سخنرانی دادن به معنی تایید تفکرات سید حسن از سوی رهبر انقلاب نیست بلکه اجازه دادن به افراد برا بیان نظرات است .

مقام معظم رهبری موسوی را می شناختند پس چرا اجازه حضور در انتخابات را دادند
ایشان در دور نهم معین و مهر علیزاده را می شناختند پس چرا اجازه حضور در انتخابات را دادند
جواب خیلی ساده است
برای اینکه باید از همه سلایق در بین مردم ظاهر شوند ونظرات خود را بیان کنندوبعدمردم خود انتخاب کنند نه همه را از گفتن منع کنید و رد صلاحیت کنیم بعد بگوییم مردم از بین 1 نفر 1 نفر را انتخاب کردند

احمدی نزاد آمد صحبت کرد با تایید رهبری
سید حسن هم اجازه صحبت گرفت رفت صحبت کرد
فقط باید نظرات بیان می شد و مردم هم نظر خو را بیان کردند (325256)
 
حمید توسلی
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۳۷:۰۹
ای کاش با این آقازاده برخورد محکم قضائی صورت میگرفت تا دیگر هوس چنین جسارتهایی را به نمیکرد.
برخورد شدید امت حزب الله با این فرد ادامه خواهد داشت تا ایشان مجبور به توبه شود. (325046)
 
سلام
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۴۹:۱۱

‌حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی عصر شنبه 22 خرداد ماه با محکوم نمودن توهین به یادگار امام، اظهار داشت: شما را به صبر و استقامت توصیه می کنم،من لحظه ای که در تلویزیون آن توهین های جمع اندک را ملاحظه کردم از صمیم قلب برای شما دعا کردم.

معظم له به فرازی از صحیفه سجادیه در دعای 38 اشاره کرد که حضرت می فرمایند:اللهم انی اعتذرالیک من مظلوم ظلم بحضرتی فلم انصره،خداوندا عذر می خواهم درباره مظلومی که در حضور من مورد ستم واقع شده من او را یاری نکرده باشم.

وی اضافه کرد: آنچه آن روز واقع شد ظلمی آشکار بود که به امام و بیت امام روا داشته شد.

آیت‌الله جوادی آملی در پایان حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید حسن خمینی را به شرح صدر توصیه نموده و خاطر نشان کرد: دل خودرا وسیع گردانید،منتظر لطف خداوند باشید و توکل خویش را جز به خداوند متعال متوجه نقطه ای دیگر نگردانید که خداوند متعال بهترین مدد کار است.


،آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی تاكید كرد: اهانتی که به جناب حجة‌الاسلام آقای حاج سیدحسن خمینی شد، موجب تأثر و تأسف اینجانب گردید که مسئولان محترم نظام باید آن را جبران نموده و به عاملین آن تذکر دهند که همه و همه؛ به خصوص رسانه‌ها و جراید و به ویژه صدا و سیما در این شرایط حساس باید کاری کنند که مردم به نظام اسلامی امیدوارتر از گذشته شوند و در صدد حل مشکلات کشور و مردم باشند و احترام بیت امام را بیش از گذشته رعایت نمایند.

(325002)
 
ایران من
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۷:۰۹:۳۸

‌حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی عصر شنبه 22 خرداد ماه با محکوم نمودن توهین به یادگار امام، اظهار داشت: شما را به صبر و استقامت توصیه می کنم،من لحظه ای که در تلویزیون آن توهین های جمع اندک را ملاحظه کردم از صمیم قلب برای شما دعا کردم.

معظم له ...




متاسفم که برخی که اطراف این حضرات هستند مطالب را وارونه برای ایشان توضیح می دهند و بیان می کنند
من در 14 خرداد در انتهای صحن بودم وقتی سید حسن آن افراد را عده ای قلیل خواند تمام مردم جلوی من بلند شدند و شعار دادند وگرنه چرا سید حسن به خاطر عده ای قلیل سخنرانی را قطع کرد
و اگر آن عده که مخالف وی بودند قلیل بودند چرا موافقین کثیر وی از خود عکس العملی یا شعاری برای تایید سید حسن نشان ندادند ؟ سوالی ساده است جواب دهید! (325258)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۲:۲۳:۰۶
اگر خوارج درمان شدند این ها هم می شوند! درمان اینها همان درمان مولا است برای ایشان! (325569)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۸:۳۷:۴۲
اصلا اقای جوادی هم نظری دارند.نظر مردم ان روز تو دخنی زدن به حسن خمینی بود که زدند.حالا نظر اقای جوادی چیز دیگری است.نظر است نه بیشتر از ان (325828)
 
جعفر
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۰۰:۴۶:۰۴
آن گروه اندک نسل جدید همان گروهی هستند که در دوران آقای خاتنی تجمعات را به هم می زدند، بعد یکی شون رفت مصاحبه کرد و نوار ویدیو پر کرد و از خیلی ها نام برد و کار هایی رو که کردن مورد اشاره قرار داد و غیره، آیا تاریخ تکرار خواهد شد؟ (325917)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۴۹:۴۳
اگر داد و فرياد و آشوب و بهم ريختن مراسمي كه چشم هزاران نفر به آن است به نظر شما مي تواند نشانگر آغازگر پديده اي به نام آقازاده ها باشد به نظر من اينگونه نيست . شما چند فرض در گفته تان داريد كه آن را حتمي انگاشتيد در حالي كه بايد اول فرضيات شما اثبات شود و بعد نظريه پردازي كنيد
1- به چه استنادي سيد حسن خميني را نماد آقازادگي مصطلح مي دانيد . تا جايي كه ذهن بنده ياري مي كند آقازاده بيشتر در حوزه اقتصاد و رانت مطرح بودند حال اينكه در مورد شخص ايشان حتي يك جمله هم نشنيديم
2- حضور ايشان از روزهاي اول انقلاب در كنار امام فقيد و سپس پدر مرحوم شان و بعد از آن در پست هاي مرتبط با نشر آثار امام اصولاً‌ باعث قوام شخصيت و مرام سياسي و اجتماعي ايشان بوده و جايگاه فعلي حداقلي است كه شخصي با ارتباطات خانوادگي او مي توانسته داشته باشد.
3- به ياد داشته باشيد با روش هاي غلط و غير متمدنانه و غير اصولي هيچ گاه نتايج اصولي نخواهيد گرفت . (325066)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۵۰:۱۸
مبارزه با آقازادگـــــــــان رانت خوار لازم است، اما كافي نيست

بايد با افرادي مانند هم مقابله كرد (325059)
 
ilya
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۳:۵۶:۳۴
من هم با نقد موافقم اما نقد محترمانه همراه با حفظ ادب و نزاکت
و اتفاقی که در حرم امام راحل رخ داد نقد نبود برنامه از پیش طراحی شده برای خرد کردن شخصیت یک انسان شریف بود آیا شما اسم این را نقد می گذارید ؟ این که دور از ادب و نزاکت است حتی ایت ا.. مکارم هم چنین گفتند که آنچه که اتفاق افتاد دور از ادب بود.
ضمنا اگر قرار است نقدی صورت گیرد باید همه را شامل شود حتی آنهایی که در حاشیه امن دولت ودیگر قوا هستند. چطور نقد بعضی ها مساوی با کفر و ضد اسلام و... قلمداد میشود ولی نقد مخالفین شجاعت محسوب میشود؟

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت (325073)
 
تیمور
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۴:۰۵:۳۴
سایت محترم ووزین الف
سلام لطفا متن ذیل را انعکاس دهید.
جناب آقای دکتر توکلی
نماینده محترم مردم درمجلس شورای اسلامی
سلامآیا شما بعنوان نماینده مردم وهمکارانتان در مجلس شورای اسلامی برای پیگیری حق حتی یک نفر از آحاد جامعه ملزم هستید یا خیر؟
درقانون اساسی آمده که همه آحاد مردم ومسئولین از نظر قانون یکسان هستند, آیا شما وهمکارانتان درمجلس به این اعتقاد دارید واین بند قانون اساسی را عملی می دانید وعمل می کنید؟دیگر مسئولین نظام وسران قوا چطور ؟ آیا آنها پایبند هستندوعمل میکنند؟اگر پاسختان منفی است که معلوم است آقازاده ای که هیچ بلکه رانت ومصونیت های بیخودی برای برخی وجود داردوخواهد داشت واین یعنی فاصله گرفتن با آرمانهای امام واسلام وانقلاب.لذا دراینصورت نبایدشعار بدهید چون مردم شعور دارند ومی فهمند.
اگر پاسخ مثبت و بله است , لطفا\" ذهن من را دررابطه با موارد ذیل روشن کنید:**اگر هر کس غیر از سران فتنه (که همه میشناسیم چه کسانی هستند)اقدام به صدور بیانه وفراخوان راهپیمایی وتظاهرات می کردند چه برخوردی با آنان می شد؟مثلا اگر جامعه کارگری برای احقاق حقوقش دست به فراخوان نرم بزندآیا هیچ برخوردی با آنان نمی شد؟این یک تبعیض که عیان می سازد قانون برای من ودیگر مردم است ونه بزرگان وآقازاده ها و سران فتنه
** (به گواه اخبار منتشره در صداو سیما درراستای آگاه سازی مردم)این آقایان سران فتنه از چه امکان اینترنتی برخوردارند که درسایتهای خود اقدام به فراخوان کنند ونظراتشان را منتشر می کنند؟آیا نظام به آنان مجوز خاص داده تاارتباط اینترنتی مستقیم داشته باشند واین آشوبها را هدایت کنند؟چرابه من اجازه داده نمی شود از چنین امکانی برخوردار باشم؟ این نیز تبعیض اساسی دوم.آیا آنان فیلتر شکن دارند؟ مگر در سایتهایی که فیلتر شده ومردم به آنها دسترسی ندارند ننوشته است استفاده فیلتر شکن تخلف ویاجرم است .!!!آیا سران فتنه با این همه خدشه به امنیت کشور و بازی با روان مردم آزادند اما من نه؟کجای این مورد با یکسانی افراد مقابل قانون همخوانی دارد؟ این هم تبعیضی دیگر.*تعلل قوه قضاییه را چگونه توجیه می کنید؟ چرا برای دستگیری سران فتنه این دست وآن دست می شود؟ولی اگر من یک شهروند عادی مرتکب تخلفی شوم بی درنگ با من برخورد می شود.مصداق بارز این مورد نزد بنده وجود دارد.این مورد چه ؟ این تبعیض نیست ؟آقایانی که مسئول رسیدگی و دستگیری سران فتنه هستند یکسره می گویندما براساس سیاست نظام عمل می کنیم !! با این حرف کوتاهی خودشان را دارند توجیه می کنند. نظام کیست که تا کنون نخواسته سران فتنه را دستگیر ومجازات کند؟ در کلام کدامین مسئول نظام شنیده اید یا شنیده ایم که گفته باشند سران فتنه را دستگیر نکنید؟ آیا باور دارید که مردم خواهان دستگیری سران فتنه و مجازات آنان هستند؟ پس چرا عمل نمی کنند؟ آیا مردم مصداق کامل نظام نیستند؟یا همان کسانی که علیرغم زشست اصولگرایی متاسفانه فرزندشان دراغتشاشات دستگیر شده نمی گذارند این سران فتنه دستگیر شوند.این همه تبعیض میبینید ودم برنمی آورید واگر مردم اعتراض کنند آنها را تندرو و گروه فشارمعرفی می کنید ؟مردم را بیش از این خسته نکنید.
والسلام (325080)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۴:۱۱:۴۹
عده ای از آقازاده ها پولها را که با رانتخواری و امتیاز انباشته بودند را خارج کرده و در دوبی و لندن و دیگر کشورهای اروپا و کانادا به سرمایگذاری مشغول هستند و به ریش مردم ایران میخندند چون ایران را دیگر مناسب نمیبینند در ثانی اینقدر پول به جیب زدند که تا نسلها بی نیاز هستند بعضی آقازاده ها هم فعلا صلاح میداند که ثروت های انباشته شان راکد باشد و بعضی آقازادها که هنوز خرشون میره مشغول رانتخواری هستند و پول پارو میکنند و مردم منتظرند که روزی توسط مقامات افشا شوند..... (325033)
 
یک ایرانی
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۴:۱۸:۱۸
بروز این حوادث از جهات مختلف در واکاوی فرهنگ سیاسی کشورمان قابل تامل است.
1) دخالت دادن احساسات در مسائل سیاسی باید سنجیده و در حد مکفی مورد توجه باشد . تبدیل شدن عنصر احساسات بعنوان عامل تعیین کننده روند تحولات خلاف قواعد و روندهای جاری متعارف در سایر نظامات سیاسی است. ایجاد هزینه سنگین سیاسی امنیتی ناشی از احساسات کنترل نشده در روز انتخابات و تحولات بعد از آن ضرورت بازنگری در رویه ها و بازیهای سیاسی نسبت به نظارت و کنترل اینپیدیده را ضروری می سازد.
2) بازی بازیگران در سیاست داخلی ایران باید تابع قواعد و مقرراتی باشد. درغیراینصورت اقدامات ناپخته از سوی نخبگان و سیاسیون در ایران بیش از هر چیز موجب افزایش هزینه سیاسی برای کشور و اقتصاد و مردم ایران می شود.
3) در ارتباط با حادثه مرقد> بیایید از این موضوع درس بگیریم و به پاس حفاظت از حریم ها و تقدیس ها در فرهنگ ایرانی بیش از این مراقب حد و مرزها باشیم. اینکه بعد از حادثه ای فقط دنبال یک عامل و مقصر بگردیم دردی را دوا نمی کند. لازمه پیشرفت> نشان دادن پختگی و رعایت قواعد بازی است.
با تشکر (325097)
 
محسن
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۴:۲۴:۴۰
حالا اون روز چهار نفر یه اغتشاشی کردند! شما چرا این قدر جدی می‌گیرید!
(مردی سانسور نکن ببینیم چند تا موافق و مخالف دارم!) (325103)
 
محمدحامد
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۴:۴۱:۱۸
با سلام
در مورد اين مقاله من با يک سوال شروع مي کنم
چرا هميشه ملت بايد دست به کار شوند؟اين قبا کني از اندام آقازادگان چرا به دست مردم؟نمايندگان مجلس که از طريق ملت نخبه گزيني شدنه اند چرا به وظايف خود عمل نمي کنند که هيچ بلکه خود بنگاه توليد آقازاده مي شوند!
هرچه ما ساختارهاي قدرت را دير تر مدون کنبم ودل خوش به حرکتهاي اجتماعي انقلابي شويم هزينه هاي بيشتري مي پردازيم (325116)
 
محمد طاهر
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۵:۰۶:۰۱
اصلا سید حسنو نباید اون روز برای سخنرانی می آوردن چون این کار مثل این میمونه که برای جمعیتی از حزب الله لبنان یکی مثل نتانیاهو بخاد سخنرانی کنه
حداقل شعور برگزار کنندگان مراسم باید میرسید که سخنران باید حداقل همفکری رو با مستمعین داشته باشه! چرا که اگه مستمعین در قبال او که پایمال کننده سیره پدر بزرگ بزرگوارشه سکوت میکردن و او به حرفهاش ادامه میداد یعنی مستمعین حرفهای او را تایید میکنن!

سخنرانیه سید حسن در مقابله مردم اون روز مثل سخنرانیه احمدی نژاد بین جمعیت 4 میلیونی از ضد انقلابا ست.

متاسفانه برخی شعور فهم مطلب به این سادگی که از بدیهیات عقلیست رو ندارن! (325143)
 
پاسخ به محمد طاهر
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۸:۲۳:۲۳
ظاهرا شما فراموش كرديد كه ايشون توليت آستان امام خميني (ره) رو برعهده دارند.

(مقايسه سيد حسن خميني با نتانياهو هم توهيني بزرگ به مردم ايرانه)

ايشون ميزبان مراسم بودند. اگر نالياقتي در ايشون ديده شده بود خيلي راحت قبل از اين عوض شده بودند.

مشكل از نمك خوردن و نمكدان شكستن \"عزادارنماها\" بود. (325451)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۲:۳۷:۱۰
یعنی واقعا فکر می کنی ما 4 میلیون ضد انقلاب داریم؟؟؟؟؟؟
اگه اونا واقعا یک دهم این مقدار بودند تا حالا مملکت رو زیر و رو کرده بودند! (325578)
 
میرمهدی
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۵:۰۷:۵۴
با سلام.
پرده اول: یک عده ای (کم یا زیاد) با هلهله و سر و صدا و ... اجازه سخنرانی به سید حسن را ندادند و با شعارهای مرگ بر منافق و ... او را مجبور به ترک تریبون نمودند.
پرده دوم: رهبری قبل از شروع خطبه های نماز، با بوسه بر روی سید حسن از وی تفقدی نموده و التفاتی نمودند.
به نظر شما کدام رفتار را باید سرمشق قرار دهیم؟ مردم یا رهبر؟
کدامیک کار درست را انجام دادند؟ مردم یا رهبر؟
کدامیک در رفتار خود صادق بودند؟ مردم یا رهبر؟
اگر مردم راست می گفتند و درست رفتار کردند، چرا رهبر خلاف مردم عمل نمود و چرا آنان را تشویق نکرد و سید حسن را دور نساخت؟
اگر رهبر درست رفتار کرد، چرا کسی توجهی به رفتار رهبری نکرده و نمایش را در پایان پرده اول، تمام شده فرض می کند؟
اگر رهبری رفتار درستی انجام داده بود، الان باید تمام آنها که صحنه گردان و بازیگر پرده اول بودند، شرمنده رفتار خود باشند و تیر شماتت اصولگرایان را به جان بخرند. چرا اینگونه نیست؟
اگر رفتار رهبری اشتباه بود، چگونه این برخورد را توجیه می کنید؟ عمل ایشان راست بود یا دورغ؟ ریاکارانه بود یا صادقانه؟
قدری انصاف داشته باشید! آیا اگر رفتار رهبری را (نعوذ بالله) دورغ و ریا بدانیم، آیا این دورغ و ریا باعث اسقاط عدالت ایشان نمی شود؟ آیا اسقاط عدالت، باعث اسقاط ولایت ایشان نمی شود؟ مطمئن باشید رهبری نیازی به دروغ و ریا در این مورد نداشته تا عدالت و ولایتش را خدشه دار کند. این صحنه گردانان ماجرا هستند که بی بهانه و با بهانه عالماً و عامداً قصد پیاده کردن افراد از قطار انقلاب را دارند و چیزی که برایشان اهمیت ندارد، شأن و اعتبار رهبری است که اگر اهمیت می داشت، اینگونه رفتار آشکار و قول سدید رهبری در رعایت انصاف و تقوا را به بوته فراموشی نمی سپردند.
بعید است این سخنان را کسی شنیده باشد و باز هم بر این طبل باطل بکوبد.
مهم نیست این نظر را منتشر بکنید یا نکنید که من از اساس با خط و مشی الف و همفکرانش مشکل دارم. این را گفتم که بگویم اندازه نگه دارید. بر سر شاخ نشسته و بن می برید. غافل از اینکه ادامه هتاکی به سید حسن، بعد از تفقد رهبری، چیزی جز توهین آشکار به مشی و مرام رهبری نیست. از ما گفتن بود. (325145)
 
حسن
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۰:۳۲:۱۲
با سلام
اول اينكه سيد حسن براي مصاحفه صورت خود را به ايشان نزديك كرد و آقا پيش قدم نبودند
بر فرض پيش قدم بودن رهبر نيز چيزي را ثابت نميكند مگر بگوئيم رهبر نيز با رفت و آمد ايشان و حمايت از فتنه گران و دلجوئي از زندانيان موافق بوده اند كه همه ميدانيم رهبر مخالف اين حركات است
رهبر بزرگ انقلاب مشفقانه خواهان آن هستند كه نوه امام از راهي كه انتهاي آن جز خزلان و شرمساري نيست جلوگيري كنند
و اين با اخطار مردمي به سيد حسن مخالفتي ندارد . رهبر حتي براي بازگشت سران فتنه به آغوش نظام خيلي مدارا كرده اند . پس ما به ايشان هم شعار مرگ بر سران فتنه ندهيم؟
لطفا انقدر مسائل را سطحي نكنيم . وظيفه مردم با رهبر گاهي خيلي فاصله دارد .
اگر رفتار مردم كه برخلاف گفته سيد حسن جمع محدودي نبودند با مباني اسلام مخالف بود قطعا رهبر تذكر ميدادند . (325349)
 
ناصر
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۱:۵۹:۵۶
دوست عزیز کسی این شائبه ها در وهله اول دامن گیر خود سیدحسن است ایشان اگر راست می گفت و راست عمل می کرد نمی آمد پشت رهبری نماز بخواند و آنان که خون به دل رهبری کرده اند را گرامی بدارد و با آنان گعده بگیردو بخدد ؟؟این نشان از چه دارد؟؟ در ضمن رهبری در همان خطبه می توانست بگوید چرا به سیدحسن اعتراض کردید نگفت؟؟ این برای شما یعنی چه؟؟ اما اینکه ایشان را بوسید نشان ار تایید رفتار سشیاسی وی نیست بلکه نشان از بزرگی رهبری است مگر اینکه امام بنی صدر را به حضور می پذیرفت در حالی که خود ایشان فرمودند من با ریاست جمهوری او مخالف بودم نشان از بی تقوایی امام داشت؟؟ اینکه امام (ره) منتظری را به حضور می پذیرفت و حتی برخی عزل و نصب ها را به ایشان موکول کرده بود و بهد فرمودند که من با قائم مقامی ایاشن مخالف بودم این نشان از شبهه برای امام دارد؟؟ دوست عزیز رهبری به همه فرصت می دهد اینان باید فرصت را غنیمت شمرند والا مردم یک نفر نیستند مردم جمعند و آنان جمعی به اعتراض برخاستند ونمی توانید این را کتمان کنید سیدحسن باید می فهمید که مردم رفتار سیاسی او را نمی پذیرند (325371)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۲:۴۰:۳۶
(در پاسخ به کامنت قبلی )آقای میر مهدی عزیز! مشکل همین است که باید همه بیانات رهبر را باهم نگاه کرد و سکوتشان را هم تحلیل کرد. ایشان بوسید . اما آیا یک کلمه به نفع سید حسن آقا صحبت کرد؟ نه.
ایشان مردم رابه تقوا در گفتار دعوت کرد اما آیا نشنیدیم که از سکوت در برابر فتنه ابراز نگرانی نمود؟ چه کسی ساکت بود؟ آیا سیدحسن آقا و آقای هاشمی(که قرار بود ورود ایشان با آب و تاب لازم اعلام شود) جزء ساکتها نبودند؟
رهبر آیا نفرمودند مردم رفتارها و سکوتها و صحبت ها را می فهمند و تحلیل می کنند و متوجه هستند؟ گفتن این حرف بعد از آن شعارها به نظر شما چه معنایی دارد؟
من در پاسخ شما میگویم : هم بوسه رهبر را ببینیم و نگوییم مرگ بر فلانی! و هم صحبتهای رهبر را بفهمیم و بر سر همه فریاد بزنیم: بصیرت! بصیرت! به نظر من هیچ اشکالی ندارد از این به بعد سید حسن آقا در برابر مردم صحبت کند اما اول و آخر کلامش شعارهای سید حسن بصیرت بصیرت را هم که با صدای بلند فریاد زده میشود بشنود اما اجازه صحبت هم پیدا کند به شرطی که در راستای خط امام صحبت کند. (325380)
 
neptune
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۵:۲۰:۰۹
درود برتو
بهتره هممون سری به سایت جماران بزنیم تا نظر رهبر عزیز و دیگر مراجع رو در رابطه با این بی حرمتی و افراطی گری بدونیم.www.jamaran.ir
انشاالله دوره افراطی گری به پایان خواهد رسید (325156)
 
امیر
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۵:۳۴:۳۹
خداوند همه ی ما را به راه راست هدایت کند...مسیر راه تاریک است (325172)
 
احساني - قزوين
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۵:۴۵:۱۲
آقاي محسن خان كه فرمودي چهار نفر در آن روز ... من در آن روز دقيقا در داخل حرم و در وسط جمعيت بودم و شهادت مي دهم به خداي يگانه كه سيل جمعيت حاضر كه به جرات مي توان گفت بيش از يك ميليون دوستدار امام راحل از سراسر كشور بودند بي اغراق نيست .
آفاي محسن خان باز هم شهادت مي دهم شعار همه معترضين به آقاي سيد حسن مصطفوي فقط بصيرت بود و لاغير .
شعار هاي « وصيت حاج احمد ، پيروي از ولايت »« نواده روح الله ، سيد حسن نصرالله » « مرگ بر موسوي ، مرگ بر كروبي ، مرگ بر خاتمي » آيا توهين به سيد حسن موسوي است كه در جريان فتنه سال 88 بصيريت سياسي خود را از دست داد و با منافقين دم خور شد ؟ شما را هم به داشتن بصيرت توصيه مي كنم ... (325184)
 
عادم
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۵:۵۵:۳۴
آیا بهترنیست درموردرانت خواری وقانون شکنی قوه قضائی واردعمل شودتاافرادبراساس سلایق خودعمل نکنند؟ (325196)
 
سالار
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۶:۱۸:۲۵
آقای توکلی به نظر من اصوالگرایی یعنی پایبند اصول بودن نه اینکه برای خوشامد و بدامد این یا آن چیزی بگویم. به نظر من اصوالگرا یعنی آیت الله جوادی ، وحید خراسانی و مانند این اشخاص بزرگ. آیا در قیامت از ما حساب نمی کشند در حالی که مدعی بودیم؟ اصوالگرایی یعنی رهبر و رئیس جمهور و هرکس دیگر را بر اساس آن بسنجیم. یعنی هر کسی در هر مقامی اگر هتک حرمت مومنی را نمود محکوم نماییم. انسان باید آزاده باشد . من تابحال راجع به آقای توکلی این نظر را داشتم ولی از بعد از 14 خرداد مواضع سایت الف کاملا یک طرفه بوده . اینکه شما طوری صحبت کنید که دیگران سوءاستفاده نکنند یک بحثی است اما در هر صورت باید بدی را نفی کرد و کسانی که کارهای بد انجام می دهند را طرد و یا نصیحت کرد. اما بیشتر جانبداری از این حرکت زشت را از شما دیدیم. از این مسائل که بگذریم اگر شما پایبند به همین مسائل هم باشید باز ما قبول داریم اما همه جا پایبند باشید. اگر کسی بین سخنرانی رهبر یا رئیس جمهور یا وکیل و وزیر این کار را کرد باز هم پایبند به اصول خودتان باشید. (325217)
 
رضا
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۶:۲۰:۱۲
سید حسن خمینی کی از جایگاهش استفاده کرده؟ کاش به ایشان توهین نمی‌شد

به نظر من ایشان هیچ سؤ استفاده ایی از موقعیتش نکرده نه پولی‌ بالا کشیده نه در خانه های آنچنانی‌ زندگی‌ می‌کنه. ظاهراً امثال آقایان رحیمی رو فراموش کردید. امام فرمود که عده‌ای در آینده از بستگان و دوستانم انتقام می گیرند که حقیقتاً مثل همیشه پیش بینی آن بزرگوار صحیح بود (325219)
 
ابوالفضل
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۲:۴۷:۰۷
یه مورد دیگه از پیش بینی های صحیح امام:


((من در طول مدت نهضت و انقلاب به واسطه سالوسی و اسلام نمایی بعضی افراد ذكری از آنان كرده و تمجیدی نموده ام ، كه بعد فهمیدم از دغلبازی آنان اغفال شده ام . آن تمجیدها در حالی بود كه خود را به جمهوری اسلامی متعهد و وفادار می نمایاندند، و نباید از آن مسائل سوءاستفاده شود. و میزان درهر كس حال فعلی او است . ))

شما سبزها نمی تونید امام رو به نفع خودتون مصادره کنید!

در مورد سید حسن هم بایدگفت:

وصیت حاج احمد-پیروی از ولایت

وگرنه عاقبتش میشه مثل:

پسر نوح با بدان بنشست-خاندان نبوتش گم شد (325589)
 
ebrahim.adabi
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۶:۲۷:۳۸
اعتراض مردم در روز برگزاری سالگرد امام خمینی ( س ) به نوه بینانگذار انقلاب اسلامی . حاوی نکته ارزشمندی است .
مردمی که با عشق امام خمینی برای گرامی داشت و تجدید پیمان با امام آمده بودند . با اقتدار اعتقاد خود به آرمانهای انقلاب اسلامی را فریاد زد .
آنهم در برابر نوه امام . تا دیگر یاران امام حد و حدود خود را بهتر بدانند . که این مردم با کسی عقد اخوت نبسته اند .
و در برابر همه اشتباهات و انحرافات خواهد ایستاد .
از این به بعد گویندگان و سیاسیون کارشان سخت تر و دقیق تر خواهد شد . و خواهند فهمید . اعتبار انقلاب اسلامی و حمایت مردمی چک های سفیدی نیست . که سیاسیون برای هوس های سیاسی خود هزینه کنند . و با عنوانهای یار امام . نماینده امام . استوانه انقلاب . نوه امام از زیر بار تعهدات فرار کنند . (325225)
 
علي
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۶:۳۱:۱۴
هر کس موافق است ليستي که آقاي احمدي نژاد از آقازاده ها قرار بود پنج سال پيش رو کند، فقط يک ابزار تبليغاتي بود و ايشان هرگز عزمي براي مبارزه با مفاسد اقتصادي نداشته اند که هيچ، معاونين ايشان از بزرگترين مفسدان اقتصادي مملکت هستند، موافق بزند.

الف اين يک نظرسنجي تحت سيستم سايت شماست.
اگر اصولگرايي، از انتقاد صريح فرار نکن. (325228)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۳:۴۶:۱۱
شما چی ؟از انتقاد فرار نمی کنی؟کی 16 سال مسئول فروش نفت ایران بوده؟ اقا زادگی هم نتیجه دولت سازندگی است.بابای من از جزایری 300 میلیون پول گرفته؟ (325646)
 
hajiagha
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۶:۵۷:۲۸
با سلام
امیدوارم در مورد همه اتفاق بیا فتد .
الان خبری بر سقوط حکومت و فقر و بدبختی یک کشور آفریقائی مجله پول داشت و نوشته بود همه چیز دارند اما مدیریت ندارند و بی قانون و پول شوئی دارند. یاد ایران افتادم. این آقا زاده ها می توانند کمر دولت و مردم را شکسته موجب فقر و بدبختی شما شوند. چون دلار ها را ناشیانه و در خارج به باد می دهند انگلیس و آمریکا و موسوی ها آنها را دوست دارند (325251)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۸:۰۲:۰۱
آنچه بدان هشدار داده میشد عبور از مرجعیت و روحانیت بود و امروز با دیدن پیام آیات عظام و نکوهش عمل قبیح با نوه امام از سوی ایشان و لجاجت شما بر درستی این عمل و خود را حزب الهی دانستن مطمئن شدم که گروهی آگاه به درستی این خطای راهبردی شما غافلان را دیده بودند. توبه کنید و به دامن مرجعیت بازگردید تا نظام مستدام بماند. (325289)
 
علی هـ
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۸:۱۳:۳۳
یعنی این دوستان آتشین که پایان دوران آقازاده ها رو به خیال خودشون جشن گرفتن، واقعاً نظر رهبری رو در مورد اون واقعه نمی دونن؟

یا نه؛ اتفاقاً خوب هم می دونن و ... (325294)
 
یکی ازهفتاد میلیون فرزند خمینی
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۸:۱۴:۳۶
عزیزم راه را گم کرده ای می دانی چرا ؟چون توقع خواص را از عوام داریم و عذر عوام را برای خواص قائل هستیم واین مطلب دیر زمانی است که اتفاق افتاده تنها راه ان هم این است که هر کس این موضوع را می فهمد و قبول دارد بگوید .خداوندا غلط کردم اشتباه کردم ..خوردم من را ببخشش وراه در ست را به من وبقیه از جمله .... نشان بده . فکر میکنی کسی مرد این کار است؟ (325295)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۸:۳۴:۴۲
اینکه همه آقازادگان و حتی آقایان در مقابل قانون برابرند و هیچ ارجحیت فراقانونی ندارند نیاز به بحث ندارد ولی اینگونه باید آنرا ابراز نمود؟ اگر به هر دلیلی بر این شیوه ها صحه بگذاریم مگر سنگ روی سنگ بند می شود؟ آیا دیگران نیز در مقابل سایر آقایان حق اینگونه رفتارها را دارند و اصلا به آنها چنین اجازه ای داده می شود؟
اساسا اغتشاش یعنی چه؟ متاسفانه برخی این قبیل کارها را فقط وقتی علیه خود آنهاست اغتشاش می پندارند. برادر عزیز اتهام غیر مسئولانه، اغتشاش، دروغگویی، استفاده از رانت، سوء استفاده از بیت المال، انحصار، ایجاد تک صدایی و ... در هر صورت بد است. در تعجبم از افرادی که به نحوی تلویحا یا تصریحا به دنبال توجیه چنین رفتارهایی هستند. (325305)
 
jamshid alaee
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۸:۴۰:۴۶
آقآسید حسن خمینی خودش آقا است. شما مواظب مشایی رحیمی و...باشید. ازسوی دیگر ببینید اقازادگان مسولین چه مناصبی را گرفته اند ستادیها چه جاهایی رخنه کرده اند سری به ادارات بزنید ببینید مناصب حساس دست چه کسانی است (325310)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۱۹:۲۵:۱۱
اهانتی که به جناب حجة الاسلام آقای حاج سید حسن خمینی شد موجب تأثر و تأسف اینجانب گردید که مسئولان محترم نظام باید آن را جبران نموده و به عاملین آن تذکر دهند که همه و همه؛ به خصوص رسانه‌ها و جراید و به ویژه صدا و سیما در این شرایط حساس باید کاری کنند که مردم به نظام اسلامی امیدوارتر از گذشته شوند و در صدد حل مشکلات کشور و مردم باشند و احترام بیت امام را بیش از گذشته رعایت نمایند.
این سخن مرجع عالیقدر آیت الله صافی است .
آقای عزیز تمام مراجع دارند این حرکت را محکوم میکنند .
شما چه میگویید ؟ (325327)
 
سعيد
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۰:۳۹:۵۵
با سلام البته طبعي است كه مميزي نظرات حق الف است و طبيعي است كه كمتر نظرات مخالف را درج خواهد نمودولي ما براي درج نظر نميدهيم بلكه براي رفع تكليف است و اما نظر : با توجه به استدلالات نويسنده و مطالب مطرح شده مي شود بفرماييد آنوقت تكليف بوسه رهبر بر پيشاني آقازاده در انظار عمومي چه خواهد بود ؟ و نويسنده محترم هرگز فكر كرده اند كه نكند خداي نكرده بجاي پيرو رهبر بودن پيشرو شده اند (325351)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۱:۰۲:۰۱
دیدن این مقاله برام جالبه
اصل قضیه درسته ولی مصداقش رو اشتباه کردی آقای نویسنده حرفات بوی شیطان میده
وقتی ولی فقیه حرکتی میک که عکس تصورات شماست پس .... (325358)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۱:۲۶:۵۳
به نويسنده اين مقاله توصيه ميكنم حتما در تاريخ داستان برخورد پيامبر اسلام با دختر حاتم طايي در زماني كه مسلمين وي را دستگر كردند بخواند و ببيند پيامبر با دشمن خود چگونه و با احترام رفتار كرد آن هم بدليل اينكه وي يك بزرگ زاده بود هرچند كه پدر وي كافر بود واي به حال ما كه براي توهين به نوه امام خوشحالي ميكنيم (325362)
 
میثم
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۱:۳۲:۰۵
آقای شهاب اسفندیاری: \"این راه که می روی به ترکستان است*این وعظ که می دهی زهی بطلان است \"
یزید هم آقا زاده بود- حضرت عباس هم آقا زاده بود.این کجا و آن کجا.شما همه چیز را با هم اختلاط کرده اید.به نظر می رسد موضع گیری شما بیش از آنکه منطقی باشد جانبدارانه است.
آقازادگی به تنهایی جرم نیست که مستوجب تکفیر باشد. همه را به یک چوب نمی زنند. شمابعدا خلاف آنچه فکر می کردید را در مردم مشاهده خواهید کرد که محبوبیت این آقازاده چقدر هشت. سیاهی به ذغال می ماند و دیگر هیچ.
به نظر می رسد نماد سایت وزین الف به جهت سنگینی فایل محتوایی آن خم شده و به جهت خواصی سوق پیدا کرده.همان بهتر که باز کردن صفحات آن مشکل باشد... (325365)
 
علی افضلی
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۱:۵۱:۰۱
با سلام
من می خواستم بدونم خانواده رئیس جمهور که همگی در زمان ریاست جمهوری رفتن حج واجب اقازاده نبودند یا اینکه همگی توی نوبت بودند و رفتند . پس آقازادگی تمومی نداره البته فقط جهت اطلاع بود که گفتم چون شما در معرض دید نمی زاری فقط اونهائی که به نفعتون باشه قرار می دید . (325368)
 
محسن شمسی
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۳:۰۴:۵۲
سلام، باورم نمیشه این سایت الفه که موضع شبه احمدی نژادی گرفته.
آری، برخی از آقازاده های اصولگرا هم درک کرده اند که نوبت آنها هم فرا خواهد رسید، آنها به خود می گویند وقتی بزرگترین آقازاده ها را این گونه به زمین می زنند اگر به سراغ ما بیایند که هرچه داریم \"به نام پدر\" است، دیگر وای به حال ما (325389)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۳:۲۲:۴۴
رفتار با آقای سید حسن در روز 14 خرداد نه با روح دمکراسی غربی سازگار است نا با اخلاق دینی. اگر در جلسه ای از افرادی دعوت شده و قرار بوده انها صحبت کنند باید به آنهااجازه صحبت داده شود.ولو با عقیده و مواضع انها موافق نباشیم.اعتراض و انتقاد حق افراد است ولو اقل باشند در عین حال حق اهانت و بی حرمتی ندارند حتی اگر اکثریت باشند.
اهانت به سید حسن (صرفنظر از شخصیت او و انتسابش به امام) آنقدر زشت است که اهانت به ریئس جمهور در دانشگاه کلمبیا . آمریکایی ها البته ادعای اخلاق دینی ندارند ولی ادعای دمکراسی تو خالی را در آن جلسه کذایی خوب نمایان کردند.اما عجب آن است که دوستانی نظیر نویسنده محترم چنین واقعه ای را در راستای تحقق دمکراسی دینی می دانند! وقتی میتوان مدعی وجود دمکراسی دینی بود که به افراد اجازه اظهار نظر داده شود و به شیوه های اخلاقی به او اعتراض کنیم . (325392)
 
HaMiDReZa69
۱۳۸۹-۰۳-۲۳ ۲۳:۵۶:۴۹
با عکسی که روی صفحه اصلی انداختید کسی اصلا و ابدا نمی​فهمه که کی هستش (325404)
 
سعید خلیلی
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۰:۴۷:۳۹
مطمئن باشید روزی از این تخریب هایتان به شدت پشیمان خواهید شد . میبینم روزی را که همچون مجلس ششم که با اشتباهاتش خود را از چشم مردم انداخت شما نیز از چشم مردم افتاده و انگشت حسرت به دندان خواهید گزید (325411)
 
خان داداش
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۱:۱۰:۲۷
بله کسانی هم در همین روزگار وزیر این مملکت هستند و ثروتهای میلیاردی دارند همه می دونن کی رو می گم ! و نمایندگان محترم هم به ایشون رای اعتماد می دن چون فکر می کنن درد محرومین رو می فهمه ! آیا بهتر نیست به جای تهمت زدن به کسانی که نقش اجرایی در مملکت ندارند اول مقام های ارشد این مملکت رو اصلاح کنیم بعد به جون بقیه بیوفتیم ! این دولت با آقازاده ها به اصطلاح مخالف ولی در واقع داره قدیمیارو با جدیدا عوض می کنه ! باز صد رحمت به قدیمیا که این همه ادعای کمک به فقرا رو نداشتن ! این دولت که با شعاراش گوش فلک رو کر کرده ! (325416)
 
ایرانی
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۲:۱۶:۱۱
اگر در دورهای ماقبل ریاست جمهری آقای احمدی نژاد با پدیده ظهور و گسترش فعالیتهای آقا زادها مواجه ودر پی قطع دست اینان از اقتصاد کشور هستیم متاسفانه ظرف این چند سال یک پدیده ترسناک تر و گستاخ تر و به ظاهر خدوم در حال جایگزینی وبسط قدرت خود میباشد که نمونه کوچکی از آن را دو نماینده محترم مجلس نام برده اند البته این مورد یک شخص میباشد که هنوز کسی حریف آن نشده است حالا بماند نهاد ن..... که کسی جرات گفتن بالای چشمت ابروست را ندارد . پس بهتر آقای نویسنده مطلب پایان دوره آقازادها بهتر یک عینک نزدیک بینی به چشمت بزنی و حواست رو جمع بکنی تا بفهمی از چاله در نیامده به چاه نیافتیم. (325425)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۲:۵۲:۳۷
سلام

شما آقایون اصولگرا انگار مثل رقباتون اساسا تکلیف خودتون رو در رابطه با اظهار نظر کردن در مورد حوادث سیاسی کشور نمی دانید؟!

وقتی مشخص می شود حادثه 14 خرداد از نظر رسانه ای برای این جبهه مضر است و علما و مراجع از این واقعه ابراز انزجار می کنند، اظهار می دارید اینها(شعار دهندگان) عده ای قلیل بوده یا اصلا از ما نبوده اند اما حالا که از زاویه دیگر در صدد بررسی مسئله هستید چون بهتر است این حرکت از سوی اکثریت انجام شده باشد به شکل کاملا متفاوتی از آن تصویر می سازید!

(325432)
 
ناشناس
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۶:۱۳:۲۵
نميدونم منظورتون از آقا زاده كيه!
اونهايي كه يك شبه ميلياردر شدن؟
يا اونهايي كه پدرشون زمان شاه با استناد به مدارك ساواك 40 ميليون تومان به انقلاب كمك كرده... در هر صورت فكر ميكنم اين دوتا با هم خيلي فرق دارند
راستي يه چيزه ديگه سرمايه تاسيس ايرانخودرو كه بزرگترين خودرو ساز خاورميانه است اون موقع 10 ميليون تومان بوده (جهت اطلاعتون)

چقدر خوبه آدم در مورد ديگران به سادگي قضاوت نكنه

ياحق (325441)
 
روح اله
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۰:۴۴:۵۵
نميدونم منظورتون از آقا زاده كيه!
اونهايي كه يك شبه ميلياردر شدن؟
يا اونهايي كه پدرشون زمان شاه با استناد به مدارك ساواك 40 ميليون تومان به انقلاب كمك كرده... در هر صورت فكر ميكنم اين دوتا با هم خيلي فرق دارند
راستي يه چيزه ديگه سرمايه تاسيس ايرانخودرو كه بزرگترين خودرو ساز خاورميانه است اون موقع 10 ميليون تومان بوده (جهت اطلاعتون)

چقدر خوبه آدم در مورد ديگران به سادگي قضاوت نكنه

ياحق


اولا این انقلاب با پول کسی بدست نیامده بلکه با خون هزاران شهید تانیا مرد اونه که مال و فرزنداش رو برای اسلام بده و هیچ چشم داشتی هم نداشته باشه که البته میدونیم کار خیلی سختیه (325503)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۰۶:۳۴:۳۱
من و احيانا\" شما كه جونمون در مياد تا خمس اموالمون رو بديم و هزار جور كلاه شرعي ميذاريم و اگه بخوايم بديم توجيه المسائلمون رو باز ميكنيم تا سره خدا رو هم كلاه بذاريم .....درك هزينه كردن اينهمه ثروت براي اسلام وانقلاب برامون متصور نيست در ضمن اون كسي كه منظورم بود از خون و خانوادش هم گذشته بود..........
منظوره من اينه كه چقدر خوبه كه به كسايي كه از همه چيزشون ... براي انقلاب هزينه كردند به سادگي انگ مفسده اقتصادي و از ايجور چيزها نبنديم
دوست خوبم به نظره من تنها اوستا كريم ميتونه در مورد بندگانش قضاوت كنه نه من وشما ...
شايدهم شما درست ميگي ولي در منصب قضاوت نيستي!

اميدوارم خداوند به همه ما راه راست رو نشون بده و بفهمونه آبروي بندگانش براش چقدر اهميت داره

ياحق (325944)
 
محمد نصرآبادی
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۷:۴۳:۰۲
سلام آقای میر مهدی

بسیار تحلیل زیبا و منطقی از این ماجرا بعمل آورده اید، آنچه مسلم است برخی از آقایان افراطی، حرکتی را از قبل طراحی و سازماندهی کرده بودند( http://new.parlemannews.net/index.aspx?n=11653) و آنرا در روز 14 خرداد به مرحله اجرا در اوردند که فکر نمی کردند چنین با عکس العمل منفی علما و مراجع محترم مواجه شود! اکنون نیز برای اینکه بر این خبط خود سرپوشی بگذارند ناچار از بافتن شطح و طامات شده اند.
البته این رویه ( تخریب رقبا و تمامبت خواهی ) امر جدیدی نیست، در نظامهایی که سیاست از اخلاق تهی میشود، این رویه ها در همیشه و همه جا مباح میگردد و تاسف در اینجاست که ما نظام سیاسی خود را بنا شده بر مبانی اخلاق اسلامی قلمداد میکنیم و در همان حال گوی سبقت را هم در موارد بی اخلاقی از دیگران میرباییم و دردناک تر آنکه بر این اقدام هم ردای دین و اسلامیت میپوشانیم که \" این کار عین صواب بوده است\"!
واقعا اگر این اقدام را در راستای اصولگرایی میدانند، کدامیک از افرادی که در این 10 روزه سعی در صواب جلوه دادن ماجرا دارند، در باب پرونده فساد اقتصادی-اجتماعی \" حلقه خیابان فاطمی\" اینقدر حساسیت و پیگیری بخرج داده اند؟!
در این 10 روزه بعد از آن ماجرا از سوی اکثر علما این عمل تقبیح شد - و در صدر آنها هم همان که شما از آن به پرده دوم یاد کرده اید یعنی عکس العمل رفتاری مقام معظم رهبری در برابر این حرکت سخیف - که برخی از این بزرگان را ذیلا نام میبرم:
1- آیت الله جوادی آملی
http://www.aftabnews.ir/vdcgqq9qtak9zx4.rpra.html
2- آیت الله صافی http://www.aftabnews.ir/vdce7z8zxjh87wi.b9bj.html
3- ایت الله راستی کاشانی
http://new.parlemannews.net/index.aspx?n=11784
4- آیت الله وحید خراسانی
http://new.parlemannews.net/index.aspx?n=11764
5- آیت الله مکارم شیرازی
http://new.parlemannews.net/index.aspx?n=11754
و چندین تن دیگر که ذکر نام آنها موجب اطاله بحث میشود.

آنان که این ماجرا را طراحی و اجرا کرده اند و دست بر قضا خود را هم متشرع و پیرو واقعی راه امام می انگارند، با توجه به عکس العمل مراجع عزیزسعی دارند عمل خود را یک اعتراض عمومی از طرف مردم جلوه داده و آنرا حتی در راستای منویات و مطالبات رهبری قلمداد کنند! ..... (325335)
 
مهدي
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۸:۰۴:۵۶
دوران اقا زادگي زماني به سر خواهد آمد كه مردم سالاري به معناي واقعي آن در كشور حاكم شود و قانون به عنوان فصل الخطاب بين تمام گروههاي سياسي معيار باشد تا زماني كه قانون ملعبه گروه درون قدرت باشد و تا زماني كه منافع آنان ايجاب كرد اراده اجراي ان را داشته باشند تصور اينكه اقا زادگي از بين رفته بيهوده است (325262)
 
ناشناس بالائی
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۸:۵۶:۱۳
دوست عزیز آن حرکت هم باید مذمت بشود.اصولا این حرکت که بخواهند با هیاهو مانع از سخنرانی کسی بشوند حرکت نادرستی می باشد چه اصلاح طلبان انجام بدهند وچه اصولگرایان.دوست عزیز اعتراض مشفقانه کمی با اتفاقی که آنروز افتاد فرق می کرد.
البته روایت هاشمی رفسنجانی از ناراحتی رهبری نسبت به آن اتفاق در اتاق انتظار و همچنین اقدام جالب رهبری در روبوسی با سید حسن بیشتر از آنکه نشانه رضایت رهبری از آن اتفاق باشد نشانه دلخوری ایشان می باشد. (325461)
 
دوستدار وحدت
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۸:۵۷:۴۱
بیایئد مسئله را از زاویه دیگر نگاه کنیم اگر در حین سخرانی رئیس جمهور محترم توهینی صورت میگرفت توهین کنندگان منافق . فتنه گر. غربگرا .حرمت شکنان حرم امام .و ........عنوان و سریعا میزگردهایی در رسانه مثلا ملی برگزار میشد آیا این همان عدالت اسلامی است به نظر بنده طرح برنامه ریزی شده بود و افسوس که به جای وحدت بر طبل نفاق میزنیم(امیدوارم که الف با بدونه غرض ورزی عنوان نماید) (325462)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۹:۰۲:۲۱
آقاي محترم : چند سال ديگر آقا زاده هاي اصولگرا هم لو مي روند. (325464)
 
sv,a
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۹:۰۶:۰۲
بصيرت كلمه زيبايي است ، اما واقعا\" اين بصيرت را فقط بعضي ها دارند و مراجع از اين بصيرت بي بهره اند، در ضمن واضح بود كه مقام معظم رهبري از توهين به حاج حسن خميني (خميني نه مصطفوي) ناراحتند،شما را به خدا از اين كلمه بصيرت سوء استفاده نكنيد . (325467)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۵:۵۱:۲۷
آقای میردامادی در سالهای گذشته میگفت چه عیبی دارد دوباره در مورد جمهوری اسلامی رفراندوم کنیم؟ و میگفت این مجوز را میتوان از صحبت های امام در بهشت زهرا گرفت!
الآن در مقام پاسخ به این یاوه گویی میردامادی نیستم و نمیخواهم بگویم چگونه او فرمایش امام در بهشت زهرا را تفسیر به رای کرده است. به این مطلب سابقه مشارکتی ها را در ضدیت با امام و قانون اساسی و اصل ولایت فقیه اضافه کنید.
حالا میتوانید نتیجه بگیرید بی بصیرتی یعنی چه. بی بصیرتی یعنی هم کاسه شدن با مثل میردامادی و در مجلس عروسی او رفتن.

به صراحت میگویم و ابایی ندارم: بعضی از این مراجعی که نام برده شدند، در گذشته از بنی صدر طرفداری کردند. این بصیرت است؟ این مطلب هیچ بی احترامی نیست و نباید هم بی احترامی تلقی شود.

و میپرسم :آیا اقایان مراجع معظم معتقدند اسم امام راحل مقدم بر رسم امام راحل و پیام امام است؟ فکر میکنم بعضی از تقبیح کنندگان هم که میگویند:\" مردم اندک\"، تنها به شنیده ها اکتفا کرده اند،مثل خود سید حسن آقای خمینی که در مورد برنامه شاخص به شنیده ها اکتفا کرده بود.
و فکر میکنم بعضی از این آقایان محکوم کننده، هنوز به درستی به سابقه بیت امام در تطهیر و تقدیس دشمنان سکولار امام( بله،تقدیس سکولارها!) توجه نکرده اند.
به نظر من اقدام مردم از یک جنبه ممکن است با کمی افراط توام بوده ، اما بدون شک روح این قضیه اعلام تقدم هویت خمینی بر انتساب به خمینی است و این یهنی نهی از منکر.
و باز هم می پرسم: چرا رهبر به صراحت حرکت مردم را تقبیح نفرمودند و چرا گفتند مردم تحلیل می کنند و میفهمند؟ (325741)
 
ali429
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۰۹:۰۹:۲۹
ای خدا شکرت که ما پاپتی هستیم (325468)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۰:۴۷:۱۳
برید توبه کنید. مراجع عظام نظر قطعی شون رو راجع به این قضیه ابراز داشتند. (و دیگه جای شکی نموند.)حتی مراجع و روحانیونی که در حوادث پارسال سکوت کردند، به سخن آمدند. حداقل به یک اصولی پایبند باشید. نگید قاطبه مراجع دروغ می گویند و کار ما درست بود.
کار زشتتتون رو توجیه نکنید و دنبال معادل سازی تاریخی نباشید که هر دوره ای شرایط خاص خودش رو داره. منظقی باشید و اعتبارتون رو نزد دیگران از بین نبرید.این مساله حیثیتی رو با سیاست مخلوط نکنید که اول از همه دودش به چشم بانیان این قضیه می ره.(مخصوصا تو، سایت الف)

تذکر انحراف سید حسن برای برخی سخت است چون:

از سخنان استاد شهید مرتضی مطهری (نقل به مضمون): آیا می دانید چرا تعداد مریدان ما علما بیشتر از تعداد مریدان معصومین است؟ زیرا معصومین با مشاهده اولین انحراف سریعا تذکر می دادند اما ما علما برای اینکه مریدانمان را از دست ندهیم، اینطور عمل نمی کنیم.

شاید با القائات اطرافیان خود از جمعیت معترضین به سید حسن غافلند. دنیا را هم از دست می دهند.

اگر انحرافات حسن مصطفوی را تذکر می دادند آنگاه نقد مردم عجیب به نظر نمی آمد. اشتباه مردم در ادامه دادن برخی شعارها با اشتباهات سید حسن علیه نظام قابل مقایسه است؟ (325504)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۰:۵۱:۱۴
سلام

شما آقایون اصولگرا انگار مثل رقباتون اساسا تکلیف خودتون رو در رابطه با اظهار نظر کردن در مورد حوادث سیاسی کشور نمی دانید؟!

وقتی مشخص می شود حادثه 14 خرداد از نظر رسانه ای برای این جبهه مضر است و علما و مراجع از این واقعه ابراز انزجار می کنند، اظهار می دارید اینها(شعار دهندگان) عده ای قلیل بوده یا اصلا از ما نبوده اند اما حالا که از زاویه دیگر در صدد بررسی مسئله هستید چون بهتر است این حرکت از سوی اکثریت انجام شده باشد به شکل کاملا متفاوتی از آن تصویر می سازید!



اصولگرا یک نفر که نیست طیفی از افراد با نظرات مختلف هستند که در اصول مشترکند نه در مسایلی مثل اینکه تعداد فلان افراد کم بوده یا زیاد. (325508)
 
مجتبی
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۱:۰۱:۵۲
اول از سایت الف به خاطر شجاعت و نکته سنجی اش به خاطر انتشار این مطلب تشکر می نمایم.
دوما از نویسنده که هدف آن در حقیقت موشکافی بزرگترین معضل فعلی کشور در عرصه اجتماع و سیاست و اقتصاد می باشد با تطبیق مصداقی و منصفانه آن تشکر می کنم. (325514)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۱:۰۳:۱۳
مردم حق اعتراض به عملکرد نوه امام را دارند. (325515)
 
محسن
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۱:۱۷:۴۷
اگر جناب سید حسن خمینی در خط امام است باید بدانند که حضرت امام خمینی به آقای رفیق دوست گفتند که سیلی مسئولان روسی به کنسول دوم ما در مسکو را در تهران قصاص کنند و آقای رفیق دوست با اجازه امام این سیلی را بر صورت مقام روسی در تهران خواباند.
آیا شما هم آماه قصاص هستید؟ (325522)
 
حسین
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۱:۳۰:۳۱
لطفاً لینک‌ها را از وبلاگ ایشون تصحیح کنید. چرا الف لینک‌ها رو نگذاشته؟
http://shbesf.persianblog.ir (325529)
 
علیرضا
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۱:۵۷:۱۱
مقاله شما تنها حقایق را بیان کرده است. و چون اینجا عده ای دشمن حقیقت هستند پس شروع به تخریب می کنند .
پس شما هم با قدرت به راه خود ادامه دهید ... (325548)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۲:۵۵:۰۹
احترام هر كس، بخصوص وابستگان انسان هاي تاثيرگذار، بر اساس آموزه هاي ديني واجب و مبرهن است.

اما بر اساس همين آموزه هاي ديني و آموزه هاي علمي، عقلي و منطقي، مبناي برگزيده شدن بخصوص براي مسئوليت هاي سنگين، بايد شايستگي ها، توانمندي هاو كارآمدي ها و پايبندي متعهدانه به اصول عقيدتي و آرمان هاي ملي و ديني باشد. (325603)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۲:۵۵:۴۷
نویسنده محترم به نکته ای در تعریف باصطلاح عرفی آقا زاده گی اشاره نمودند که با فرهنگ ایرانیان در تضاد است ایشان نوشتند که آقازاده کسی است که بخاطر نام پدر یا جد خویش و نه بخاطر تلاش یا مجاهدت خود دارای موقعیت اجتماعی است، طبق این تعریف صرف نظر از درست یا غلط بودن آن موقعیت اجتماعی افراد صرفا باید نتیجه ی شخصیت خود فرد باشد نه وابستگی نسبی او ، لذا مداحان محترم اهل بیت نباید از این پس در مصیبت نامه ها بگویند که: نوه پیغمبر را کشتند! یا اینکه پسر علی (ع) را کشتند! دختر پیامبر را کشتند!

نکته دیگر این است که می دانیم در مناطق مختلف ایران امام زاده هایی وجود دارد که تبدیل به اماکن مقدس برای اهالی آن مناطق شده است در حالی که مردم خود امام زاده را نمی شناسند به سبب اینکه پسر یا دختر فلان امام معصوم (ع) است محل دفن او را مقدس و او را دارای کرامات می دانند. فکر می کنم مطلب را رسانده باشم البه اگر لطف کنید و بر خلاف همیشه و همیشه نظرم را درج نمایید. (325604)
 
حميده
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۳:۱۰:۴۷
من كه از رفتار مردم نسبت به سيد حسن ناراحت نشدم.
فقط اگر رهبر اين كار رو تقبيح كنند من كوتاه ميام. نه جوادي آملي و ... . (325610)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۳:۱۵:۲۳
- نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.
اینو الف گفته برای نظرات مردم دوستان عزیز کل این مطلب شما توهین و افترا است به سیدحسن و علما و رهبر و از همه مهمتر قشر وسیعی از مردم
آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند و بالعکس (325616)
 
حقگو
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۳:۲۳:۲۵
با سلام

ظاهرا یا عمدا بویسنده محترم فراموش کردند که :

وقتی ستاره جدید (آقا زاده) طلوع میکند . بایستی ستاره های قدیمی

رو به افول و از صحنه روزگار حذف و محو شوند این رسم تاریخ است و

تاریخ همه چیز را به یادگار نگه میدارد. (325620)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۳:۳۲:۱۵
من سوای نسبت خانوادگی اقای سید حسن از خودش خوشم می اید .خوشچهره ،مودب،باهوش واگاه وبا منطق. چرا باید دوران اوتمام شود؟
در برابر اقازادهایی که از اتصال به منابع قدرت سوئ استفاده میکنند(که البته این شامل سید حسن نمی شود)بی ریشه ها قرار دارند که الان خطر انها برای نظام وکشور وانقلاب از اقازادهها بیشتر وویران کننده تر است. (325632)
 
امیر حسین
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۳:۳۳:۲۷
بسمه تعالی

۱- به نظر نویسنده نظر مقام معظم رهبری در مورد این واقعه چه می‌تواند باشد؟
۲- دو مبحث خلط شده نخست شعارهای نابجا هنگام سخنرانی آقای سید حسن خمینی، دوم نواخته شدن سیلی به گوش وزیر کشور. هر دو حادثه قبیح است و یکی توجیهی برای دیگری نیست.
۳- برنامه ریزی داشتن شعارها آن چنان بعید نیست و احتمال آن را صفر نباید دانست.
۴- بنا به گفته آقای هاشمی، مقام معظم رهبری هنگامی که به در خواست آقای سید حسن خمینی مردم صلوات می‌فرستند می‌فرمایند این صدای واقعی مردم است نه آن شعارهایی که اقلیت می‌دهند.(نقل به مضمون) دفتر رهبری هیچ تکذیبیه ای در این مورد صادر نکرد پس قریب به صحت است.
۵- بوسه مقام معظم رهبری بر گونه آقای سید حسن خمینی در انظار مردم، اگر در سالهای گذشته چنین عملی از سوی رهبر انجام نشده باشد می‌تواند به عنوان دلجویی از آقای سید حسن خمینی تلقی شود. در این صورت نظر رهبری در این مورد کاملا واضح است.
۶- دو مرجع تقلید یعنی آقایان جوادی آملی و صافی گلپایگانی نیز از نوه امام راحل دلجویی کرده‌اند. یعنی شعارها غیر اخلاقی بوده است. هر چند این دلجوییها به منزله تایید نواختن سیلی به گوش وزیر کشور نیست.
۷- لازم نیست بیانات مقام معظم رهبری در مورد شاخص‌های خط امام را یادآوری کنم. اما این نوشته نویسنده با آن شاخصها تطابق دارد؟
۸- به هر حال به جز مصداقهایی که نویسنده بیان کرده، لب مطلب ایشان که تقبیح آقازادگی است کاملا درست و منطبق با اصول اسلامی است. (325634)
 
Ali Reza
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۳:۴۷:۴۱
be afradi ke ba khandane emam dar mioftand motasefam (325648)
 
عدالت جو
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۴:۲۶:۱۴
خیلی از افرادی که در شرایط فعلی از مبارزه با پدیده آقازادگی دم می زنند خود نیز یا آقازاده دارند و یاصاحب آقازاده خواهند شد و حدودا 20 سال آینده افرادی پیدا خواهند شد که دم از مبارزه با آقازاده های همین آقایون مدعی، خواهند زد. فقط باید 20 سال منتظر بود و دید. (325685)
 
موسوي
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۴:۲۸:۰۶
از اينكه آقاي سيد حسن خميني آقا زاده هستند شكي نيست چون ايشان فرزند سيد احمد و نوه امام خميني (ره ) كه شما مدعي پيروي از ايشان هستيد است . گذشته از آن سيد حسن خميني همانند اجداد طاهر ينش مرد صبر و شكيبايي و مروت و انسانيت است . مقام معظم رهبري با در آغوش كشيدن ايشان اسراري را هويدا كردند كه فقط اهل فهم آن را درك مي كنند . خداوند همه را به راه راست هدايت كند .انشاءالله (325686)
 
arashnia
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۵:۱۱:۰۷
دوستان به جای دعوا بیایید کمی منطقی بحث کنیم. با دعوا چیزی حل نمی شود (325715)
 
طناب دولبه - محمد
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۵:۱۹:۱۴
سلام
خداقوت
یک کلیپ از کاریکاتورهای مازیار بیژنی کار کردیم. ببینید خالی از لطف نیست.
مطلبی در مورد توهم هشته هشتاد و هشت و روز 24 خرداد، روز خود خس و خاشاک بینی جلبک ها نوشته ام. به نظر قابل کار کردن می آید
http://www.mediafire.com/?zzkdyhqdnqj (325720)
 
مهدي
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۵:۳۵:۵۳
آقايون و خانومهاي باكلاس
سوال من اين است كه شما بفرماييد اين مردم غير از اين چطور مي توانستند عدم رضايتشان را از رفتار ايشان به گوش ايشان كه در حلقه سبز در فضاي جماران محاصره شده اند برسانند؟؟؟؟؟؟؟
تحليل ما دهاتي ها اين است كه آقا ايشان را بوسيدند تا كينه به دل نگيرند و از طرف ديگر در فرمايشات گرانمايه شان درخصوص ملاك حال افراد است و از فضل پدر تو را چه حاصل صحبت فرمودند
درضمن من نمي دونم چرا دوستان مدام مي گويند رهبر پيشاني سيدحسن را بوسيد در صورتي كه گونه او بوسيد (325731)
 
hasan moslehi
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۶:۴۳:۳۴
\"در یک نظام مردمسالار دینی نمی‌شود کسی تمام قد در شدیدترین صحنه‌های نبرد عرصه‌ی سیاست وارد شود، با یک طرف دعوا در عروسی و عزا عکس یادگاری بگیرد، و آنگاه انتظار داشته باشد که قبه‌ی نور بماند و از گل نازک‌تر نشود.\"

بسیار عالی موافقم.اماآیاموافقیداین نظربه به تمامی آقاهاوآقازاده هاتسری یابدوکسی را مصون از نقدواندرزندانیم با بایدبنابه اقتضای روزوملاحظات خاص گزینش کردومثل آمریکایی هااستاندارددوگانه داشت؟حال که لباس آقازادگی را بقول خودتان از تن حسن خمینی بدر آوردید آیااز تن بقیه هم بر خواهید کند.اصلا\"پدیده آقازاده وآقازادگی در چه سیستمهای سیاسی امکان رشد میابد. آیافکرنمیکنید فراهم کردن امکان نظارت آحاد مردم بر عملکردها و پاسخگوی کردن بخشهای گوناگون حکومتی علاوه برایجاد احساس مشارکت عمومی در ساختن یک کشور راه را بر هرگونه حاشیه امن خواهد بست واز متراکم شدن عقده های فروخورده نیز خواهد کاست.البته بشرطی که برای همه آحاد ملت این حق را قائل باشید
ودیگرانی که در کلیه امورباشما توافق نظر ندارندهم باانتقاد

واعتراضشان بقول شمابتوانند عقده گشایی کنند.

لطفا\"باانتشار این نظرنشان دهید به آزادی بیان احترام میگذارید . (325775)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۷:۵۴:۲۸
هرکسی ممکن است خطا کند و اگر خطائی کرد دلیل بد بودنش نیست. سید حسن نیز در یکسال اخیر دچار خطاهایی شد که بنظر من چون انسان خوبی بود خدا او را توسط مردم متوجه خطاهایش کرد . (325809)
 
محمد منفرد
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۸:۰۸:۳۰
من از هموطنان مقيم کانادا هستم. به نظر من اتفاقی که در 14 خرداد روی داد بسيار مبارک است و نشان از رشد سياسی و اجتماعی جامعه دارد. متاسفانه در هيچ جای دنيا (غير از ممالک عقب افتاده و جهان سوم) آقازادگی وجود ندارد. در هيچ کشور پيشرفته نمی توان ديد که برخی صرفا به دليل انتساب به يک شخصيت سياسی و يا اجتماعی ، از چنين حاشيه ء امنی برخوردار بشوند. در هيچ جامعه پيشرفته ای نمی بينيد که کسی بتواند صرفا از آقازادگی ارتزاق کند و غيره و غيره .... (325820)
 
changiz
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۸:۰۸:۵۳
با سلام خدمت همه ی دوستان . من هم اون روز رفتم حرم ساندیس بخورم . اما چون شلوغ بود موقع سخنرانی رهبری رسیدم . ولی با افتخار عرض می کنم که اگر من هم رسیده بودم شعار می دادم .من از دست سید حسن ناراضی هستم . من باید اعتراضم را بیان کنم. و وظیفه ی خود می دانم و شماها را که می گویید باید حرف معترض را شنید چه شده است . من نمی دونم این چه نوع فکر کردنه چرا به خودتان دلداری می دهید و می خواهید بگویید تعداد اندکی بودند. واقع بین باشید . جناب سید حسن اگر ادم واقع بین و خوبی باشند بادیدن چنین جمعی و چنین اعتراضی حتی اگر اندک هم باشد که نبود حتی اگر یک نفر باشد باید به بررسی رفتار خود بپردازد . باید تعقل کند . که چرا به ایشون اعتراض شده . نه اینکه سریع نتیجه بگیرند که این ها یک عده ی اندک هستند. این کار درستی نیست. این دستکم گرفتن طرف ناراضی اشتباه است. بعدا صداش در می یاد . مخالفان هم همین جور برای دلداری خودشان می گویند یک عده ی ساندیس خور . یعنی چی . چه معنی می دهد این گول زدن خوتان است . یعنی توی اون روز گرم با اون شلوغی 8 ساعت معطل شدن (حداقل برای منی که 11 راه افتادم)فقط به خاطر ساندیس . واقعا این جوری فکر می کنید؟؟؟؟؟؟؟ (325821)
 
داودفرهی
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۹:۰۰:۵۶
بسمه تعالی
باسلام
اقا عدالت 20 سال که هیچی 200 سال هم بگذرد دراین مملکت ( خان - خان زاده - اقا - اقازاده و نهایتا نوچه اقازاده ) دایر وبرقرار خواهد بود
چه راحت وبی صدا دارند تعریف اقازاده را عوض میکنند اگر سیدحسن ازحق خوددفاع کرد ودرمقابل یک برنامه از پیش طراخی شده اعتراض کرد وشخصی درکمال خودخواهی واز روی غرض که دربرنامه تنفیض اوحضور نیافته تلافی میکند باید چنین برحورد شود سید حسن اگر صد فامیل دیگر هم براو بگذارند با ز نوه امام است وبوی خمینی و اخلاق خمینی دارد (325838)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۹:۰۲:۴۰
ببخشيد اينجا رجانيوز است يا كيهان نيوز؛

بابا الف، من فقط بخاطر منطقي بودن و حق مداريت سراغت ميومدم نه سمت رجا ميرفتم نه جرس

ميشه بگي اين مقالات يكطرفه و بي منطق و كاملا يكطرفه چيه كه منتشر ميكني؟
(325839)
 
بید مجنون
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۹:۳۸:۲۸
چرا اینقدر کم جرات شده اید؟مساله مشکل تر از آقازادگی است.اول به مشکل عوام زدگی بعضی از خواص بپردازید. (325849)
 
خلیفه راضی
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۱۹:۵۷:۱۱
با سلام من مخلص مراجع بزرگ اما تو را بخدا چگونه میشود خدمت این عزیزان عرض نمود کاش سوز و گدازمان برای اسلام عزیز در یک سال گذشته به اندازه نگرانی برای یک فرد که حمایت از حق وحقیقت نکرده میبود ایا این تشویق اقا سید به ادامه همکاری با فتنه وفتنه گران نیست ؟ به امید خدا در قیامت.. (325857)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۲۰:۱۴:۵۲
فرزند شهید همت در وبلاگش دلخور بود که چرا همه ما را با فرزند نوح مقایسه می کنند . وقتی خدا با پیامبرش تعارف نداشت و فرزند وی را عقوبت کرد چرا قوه قضائیه ما با آقایان تعارف دارد و با اعمال نفوذ ایشان پرونده های تخلفات اقتصادی و سیاسی اقازاده هایشان را کان لم یکن می کند؟ ما به آقازاده ای که متواری شده چسبیده ایم که چرا برنمی گردد تا قوه قضائیه او را محاکمه کند . اگر قوه قضائیه واقعا شهامت دارد چرا آقازاده های دیگری را که حتی فیلم بعضی از آنها در هدایت شورش های خیابانی از صداوسیما هم پخش شد را محاکمه نمی کند؟ آنها که در ایران هستند. بازداشت هم شدند. چرا بدون محاکمه آزاد شدند. یک نفر مطلبی نوشته بود که نگوییم سران فتنه بگوییم فتنه سران . آقازاده ها هم فتنه سران هستند . (325861)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۲۲:۰۷:۱۳
از حرکت روز 14 خرداد می توان فهمید که عاشقان امام عملکرد مسئولین و منتسبین را زیر نظر دارند. هرگونه انحراف از خط امام و ولایت با عکس العمل شدید مردم مواجه خواهد شد. البته نظر مراجع عزیزمان هم محترم است. از نویسنده مقاله و سایت الف هم تشکر می کنم که وارد حوزه های ممنوعه شده است. (325885)
 
آینده
۱۳۸۹-۰۳-۲۴ ۲۲:۳۸:۱۷
اسلام واقعی بخشنده هست و تفکر بسته را نمی پذیرد. بگذاریدگذر زمان واقعیت ها را برای مردم مشخص کند. آن روز مواظب باشدکه رو سیاه نباشید .
دنبال آرامش برای مردم باشید. (325897)
 
امیرخان
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۰۶:۳۷:۴۲
با سلام :هرچند وقایع تاریخی کاملا تکرار وشبیه سازی نمیشود.اما اشتراکاتی دارد.از طرف دیگر ایران اسلامی با رهبری های پیامبرگونه مرحوم امام (ره)بعداز حدود 1400سال اولین حکومت اسلامی واقعی را پایه گذاری کرد که با رهبری عالمانه ومخلصانه مقام معظم رهبری ادامه دارد.بنظر من مدعیان هر مرام ومسلکی بخصوص اگر مسلمان وشیعه علی مرتضی هم باشد اولین وظیفه اش پیروی وعمل به دستورات واقعی اسلام ناب است نه شعار وهیاهو برای پست ومقام وخوشحالی وبدحالی قدرتمندان وصاحبان زر وزور.نظرات مردم را که میخواندم یاد گوشه ای از سریال امام علی (ع)در مسجد کوفه افتادم که چگونه به مخالفان سرسخت وخشک مغز خوارجی اجازه میداد که هر جه حرف دارند بگن وهیچکس نباید متعرض انان شود وجیره بیت المال آنها را تا زمان خروج ودست بردن به شمشیر قطع نکرد .آیا ان عمل وشعار دادنها در حرم امام (ره) مصداق عمل به سیره مولا بود ؟؟؟
از این بیم دارم که سرنوشت ایران اسلامی برآمده از ریختن خون بیش از 500هزار شهید گلکون کفن شبیه امت اسلام بعد از رحلت پیامبر اعظم(ص)شود .راستی خوانده ایم وشنیده ایم که چه برسر ابوذر عمار ابو عبیده سعد وقاص خالبن ولیدو............آوردند دستهای پیدا وپنهان خاندان بنی امیه بعضی ها را خرید بعضی را بدنام وبعضی را تبعیدوعده ای را شهید تا کسی نماند که راه و مرام وعقیده اسلام ناب وعلی مرتضی را بشناسد وتبلیغ وادامه دهد وقتی سابقون با هر روشی ازمیدان به در رفتند آنوقت فحش ولعن ونفرین به امام علی شروع واورا در محراب شهید کردن وقتی خبر پیچید عده ای گفتن مگر علی نماز میخواند !!!!! وحسنش را در منزل خودش مسموم وشهید وحسینش را به جرم خروج از دین وبیعت نکردن با خلیفه مسلمین با فجیع ترین وجه ممکن شهید وبرجنازه مطهرش اسب تاختن و وقتی اسرا به شام برده شد یزید ملعون شرابخوار تازه کینه را کنار زد وگفت دیدی چه انتقام کشته های بدر واحد را گرفتیم؟؟؟؟مخلص کلام شعاریون وظاهر بینان امروزی هم عده ای برای ثواب واجر اخروی وعده ای هم از دشمنان ایران وایرانی در لباسهای مختلف اصلاح طلبی واصولگرا یا چپ وراست دارند کینه هایی که از امام خمینی (ره) ومقام عظمای ولایت دارند با بدنام کردن واز بین بردن یاران واقعی امام ورهبری را بروز داده تا به آلاف و الوفی برسند وهدف اصلیشان که خدشه به آرمان امام ورهبری عزیز ونابودی ایران را به آرامی وبیصدا جشن بگیرند..در پایان از شما میخوام اگر راست میگید وطرفدار حق یک بررسی آماری از بسیجیان واقعی ورزمندگان اسلام ومبارزین زمان شاه و پیروزی انقلاب داشته باشید تا معلوم شود چند درصد از آنها در این دولت اصولگرا مشغول بکار یا حتی مشاورهستن وچند درصد از مسولین این دولت مصداق زندگی پیامبر (ص)وائمه و امام ورهبری هستن ودر کل شعار نویسنده مقاله آنقر روشن است که مرگ را 99درصد برای همسایه (جناح مقابل )ویک درصد برای ردگم کنی آقازاده های گروه حاکم خودش خواسته ؟؟؟؟راستی آن 400نفر آقازاده در انگلیس هستن همه شان اسمشان مهدی هاشمی است یا از جناح خودتان هم هستند ؟؟نتیجه :تا زمانی که با اصول وارزشهای راستین اسلام وانقلاب وامام ورهبری معظم گزینشی وباندی برخورد شود روزی که دور هم نیست این مردم وسربازان واقعی خمینی کبیر ورهبری معظم سیلی محکمتری برشما خواهند نواخت .اگر طرفدار تعاصی افکاری واهل منطق نوشته بلند مرا که بسیار بسیار خلاصه اش کرده ام منتشر کن .خدایا به همه ما بصیرت واقعی نه مقامی و سیاسی وباندی عطا فرما (325945)
 
مصطفي
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۰:۵۵:۱۷
اگريك مطلب واقعا زيبا و به جا و مناسب و حقيقت وار! تو الف خونده باشم همين مطلب زيباست. خدا به اين چنين تفكرات نويسنده خير عطا فرمايد. ياعلي (325987)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۲:۴۸:۱۳
Be name khoda
ba arze mazerat, Inha hame neshanehaye jahan sevomi bodane mast
dar rozegari hastim ke az a az asre etelaat gozashte roye sorate etellaate dare kar mishe. keshvarhaye tose yafte ba tamame sorat gholehaye elmi ro fath mikonad va bara melateshon refah o amniat miavarand. Omid daram dar ayandye nazdik az in havashi ke joz etlafe energy va vaght chizi be armaghan nemiare khabari nabashe va ma ham betonim az jomleye keshvarhaye jahan sevomi dar biayeem va be yeki az ghodrathaye elmi va keshvari tose yafte tabdil beshim.
khodaya komakemon kon (326042)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۳:۲۶:۴۷
زمونه عجيبي شده .اكثر منتسبين به شخصيتهاي برجسته اويل انقلاب با وضع و دولت كنوني مخالف هستند. و حاميان دولت فعلي تنها به جمله ملاك حال فعلي افراد است استناد كرده و افراد را با عقايد و آرمانهاي خودشان ميسنجند و از نظام جدا ميكنند. نظامي كه براي ايجادش به واقع كمترين هزينه را پرداخته اند و حالا صاحب و مالك آن شده اند. (326071)
 
عقده
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۳:۴۵:۳۹
جناب شهاب اسفندياري:از باز شد عقده هاي فرو خورده گفته بوديدبله اين عقده ها دير يا زود سر باز مي كنند.كما اين كه سالهاي قبل هم سر باز كردند.اما اگرمثلاهنگام سخنراني رييس جمهور عده اي عقده اي عقده گشايي كنند برخورد با انهاهمانند برخورد با عقده اي هاي 14خرداد89خواهد بود؟ (326089)
 
س
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۵:۳۳:۵۷
نظرات شما درست و رفتار سید حسن هم غیر قابل دفاع ولی واقعاً بی تقوایی و تنش زایی در آن نبود؟ آیا رهبری از تعدی به حقوق دیگر و بی انصافی نسبت به حتی دشمنان برحذر نداشتند؟ آیا مصداقی برای این تذکرشان نمیابید؟ هدف درست و احساس مردم قابل درک ولی روش چه؟ ؛آ یا هدف وسیله را توجیه میکند؟ بنظرم باید شعارها داده میشد ولی سید حسن هم صحبت میکرد و طرد نمیشد. (326183)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۸:۲۵:۲۹
نویسنده درباره ملزومات سیاسی بودن و به در آوردن جامه آقازاده بودن هنگام سیاسی شدن حرف میزند و زیرکانه نتیجه میگیرد که سید حسن خمینی انسان نالایقی است.
آقای اسفندیاری با مقدمات صحیح نتیجه نادرستی را غالب میکند. ایشان بدون اینکه درباره صحیح یا غلط بودن منش حسن خمینی استدلال کنند، محکومش میکنند.
واقعا ژورنالیست ماهری هستید (326304)
 
aria
۱۳۸۹-۰۳-۲۵ ۱۹:۰۵:۵۲
ایااقازاده هافقط دو یاسه نفری هستند که مردم بیشتر از انها صحبت میکنند. باحذف این چند نفراز بین رفتن پدیده اقازاده ها رویایی بیش نیست.رستگاری وسربلندی ایران در گرو همدلی ملت وحرکت کردن پشت سر ولایت فقیه میباشد. پاینده وپیروز باشی ایران سرفراز (326328)
 
hana
۱۳۸۹-۰۳-۲۶ ۰۰:۱۲:۲۱
مگه اقا زادگی چیز بدیه (326463)
 
رهگذر
۱۳۸۹-۰۳-۲۶ ۰۳:۵۵:۰۴
بسمه تعالي
سلام
تقصير خود ماهاست كه متاسفانه به فرزندان بزرگان كشورمان، بيش از حد ظرفيت آنها احترام مي گذاريم بطوريكه امر بر آنها مشتبه مي شود علي مطهري، سيد حسن خميني، عليرضا بهشتي و ... هم مانند يكي از مردم عادي ديگر هستند، آيا بعضي بزرگان ما كه مراحل و امتحانات سخت مبارزاتي را پشت يسر مي گذارند و به پختگي شخصيت مي رسند اين دليل بر اين است كه فرزندان آنها نيز اين مراحل را گذرانده اند؟ باز هم تاكيد مي شود تقصير ما ايراني هاست كه مانند گذشتگان قبل از اسلام رفتار مي كنيم ما بايد تابع قرآن كريم باشيم ان اكرمكم عند الله اتقيكم ملاك تقواست نه آقازادگي، اگر آقازاده اي مانند پدرش تقوا داشت احترام او مضاعف و الا فلا
(326501)
 
منتظر
۱۳۸۹-۰۳-۲۶ ۰۸:۱۳:۵۳
آقای اسفندیاری
به نظر شما در جامعهٍ مهدوی هم این سبک از مردم سالاری دینی حاکم خواهد بود؟
پس چرا حضرت علی با عایشه که خودش فتنه گر بود و نه هم مجلس فتنه گران به احترام پیامبر با احترام برخورد کرد؟
من شخص حسن آقا را انسان ویژه ای نمی بینم و بیشتر یاد آن شبی می افتم که حاج احمد آقا تا صبح فکر کرده بود تا به این نتیجه برسد که یک آدم معمولی است و نه مثل آقایان خامنه ای و هاشمی. اما فراموش نکنیداگرچه حتی چه بسا مردم شعار دهنده قصد توهین نداشتند این قضیه توهین به بیت امام تلقی شده است واین قطعا محکوم است.روی من با شعار دهندگان نیست با توجیه گران و تؤری
پردازان اهانت به محترمین است: لا ایمان لمن لا حیاء له .
بعید می دانم بتوانید این حدیث را با قرايت خود از مردم سالاری دینی جمع کنید. (326530)
 
سید رضا.ش
۱۳۸۹-۰۳-۲۶ ۱۲:۴۳:۵۱
بسم الله الرحمن الرحيم
\" اللهم فاهدني هدي المهتدين \"
باسلام آقای نویسنده شما در نوشته خود به عقده های اجتماعی اشاره کردید و به طور احساسی این عبارت را به عامه مردم واجتماع تعمیم دادید.به عنوان یک شاهد عینی یادآور می شوم که ماجرای روز جمعه ١۴ خرداد ١٣٨٩ در حرم امام خمینی (ره) برآمده از متن اجتماع نبود و اگر چنین بود دستاوردی مبارک تلقی می شد.
در ضمن تصویرسازی هتک حرمت جایی در هنجارهای اجتماعی و مدنی یک نظام مردم سالار ندارد وصد البته که دستاوردی مبارک نمی باشد و بازار بنگاه های خبر پراکنی غربی داغ تر می کند. همچنین شایان ذکر است که در کشور ما با وجود دستگاه قضایی مستقل ومجلس شورای اسلامی مطالبات حقوقی و یا پیگیری مسائل مهم مملکتی در مسیر قانونی طی می شود تا اینگونه هنجار شکنی ها به صورت عادتی منحوس در نیاید. (326720)
 
جلال
۱۳۸۹-۰۳-۲۶ ۱۳:۵۰:۱۹
نظرآقا رضا واقع بینانه ومنطقی است. انشاءالله در گروه های مختلف این نوع درک سیاسی و قانونمداری جا بیفتد تا هیچ گاه هیچ جریان سیاسی خواسته هایش را از مسیر نا متعارف وخلاف قانون در خواست نکند. من هم معتقدم نگاه احساسی به مسائل موجب میشود تا چشم عقل کور شود و جامعه در دراز مدت آبستن ماجراهای مشابه و ناگوارتر شود. خدا نکند حرمت شکنی ارزش شود چون آتش آن دامن همه را میگیرد. متاسفانه این نوع زورآزمایی های سیاسی خارج از قانون و شرع میباشد و مشابه اتفاقات دوران ستمشاهی است که همیشه از آن به کراهت یاد میشود. (326773)
 
عسگر
۱۳۸۹-۰۳-۲۶ ۱۶:۰۵:۴۰
بنده تا به حال حتي يك مورد سو استفاده از بيت المال از شما كه تشنه انتقام از امام وفرزندانش هستيد نشنيده ام لطفا تقوا داشته باشيد وهر كس كه با شما مخالفت كند تابلو كافر و منافق وفنته گر و... نچسبانيد .ضمنا صبحصادق نزديك است و آنوقت روسياهان شرمنده. (326861)
 
م.م
۱۳۸۹-۰۳-۲۷ ۰۷:۱۷:۵۷
چرا به هربهانه میخواهید حضرت آیت الله العظمی هاشمی رفسنجانی را در اذهان عموم خراب کنید؟ (327034)
 
۱۳۸۹-۰۳-۲۷ ۰۸:۳۵:۱۹
سايت محترم الف وقتي مراجع عايقدر /علما/اوصلگراها و حتي حاج اقا اقاتهراني از توهين به نوه امام اظهار تاسف مي كنن چرا شما همچنان مي تازيد اگر مي خواهيد در اينده مورد غضب مردم وخداي حمتعال كه همواره حامي امام (ره) وراه ايشان مي باشد واقع نگرديد اين روند ادامه ندهيد (327041)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.