توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 383544
از مجازت قاتلین تا بزرگترین کشتار تاریخ بشریت
بخش تعاملی الف - سجاد بخشی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۷


انتشار فایل صوتی سخنان آیت اله منتظری در روزهای گذشته درخصوص اعدام منافقین در سال ۶۷ توجهات بسیاری را به خود جلب کرده است. رسانه های بیگانه در اقدامی منسجم با تخطئه تصمیمات امام خمینی (ره) و شورای عالی قضائی با استناد به سخنان و نظرات مرحوم آقای منتظری و صوت منتشره اخیر اعدام بیگانگان را در تنافی با روح عدالت دانسته و اقدام جمهوری اسلامی را در این باره محکوم کردند. البته این کار ، پیش از این نیز مسبوق به سابقه بوده است؛ ساخت فیلم های مستند در این خصوص ، تجمعات منافقین در کشورهای مختلف در راستای زنده کردن یاد این واقعه ، پوشش گسترده رسانه ها به خوبی نشان دهنده این مسئله است که معاندین نظام جمهوری اسلامی علاقه بسیاری دارند تا از این موضوع به عنوان دستاویزی جهت فشار بیشتر به کشور استفاده نمایند. به خصوص در روزهایی که پس از خلع ید آنها درباره مسائل هسته ای روی به استفاده از حربه های حقوق بشری برای عدم رفع و تحمیل تحریم های بیشتری آورده اند.

با توجه به اتفاقات اخیر قضاوت در خصوص واقعه پیشگفت (اگرچه در این باره بسیار گفته شده و اعمال منافقین در همه سال های پس از انقلاب گواه و مستند خوبی جهت اظهار نظر دقیق تر در این خصوص است.) نیاز به بررسی همه جانبه ، آگاهی از جوانب گوناگون امر ، بررسی مقتضیات زمان و موارد دیگری دارد که از حیطه توانایی بسیاری از محققان خارج است. به خصوص آنکه ما در نظام جمهوری اسلامی داعیه دار آن هستیم که می کوشیم خون هیچ شخصی به ناحق پایمال شود.

اما آنچه که در این میان مهم است نقش رسانه ها در انعکاس این موضوع است. فایل صوتی مذکور اگرچه از منبع اصلی آن (سایت آقای منتظری) حذف شده اما به طور گسترده ای در سایت های خبری از جمله بی بی سی ، رادیو فردا ، صدای آمریکا و... در حال شنیده شدن است. تحلیل ها و تیترهای گوناگون در این باره همچنان از پر بازدیدترین اخبار این رسانه ها هستند. در مجموع پوشش رسانه ای گسترده ای برای بهره برداری یک طرفه از این موضوع شکل گرفت.

اما پس از انتشار این سند دست اول اصلاً دور از انتظار نبود که چنین رفتار از رسانه های معاند مشاهده شود ولی موضع انفعالی رسانه های داخلی که با بسنده کردن به چند گزارش مختصر در این باره صورت گرفت بسیار تعجب برانگیز است. رسانه هایی که بسیاری داعیه سردمداری جریان سازی انقلابی دارند. اما در این موضوع آنچنان منفعلانه عمل کردند که نشان دادند هنوز علیرغم همه گفته ها توانایی یک جریان سازی رسانه ای منسجم را ندارند و در موارد مشابه نیز نمی توان چندان دل به عملکرد آنها بست. جالب آن که مسئله مذکور نه یک بحث حزبی بلکه یک دغدغه ملی است. بنابراین همه رسانه ها می توانستند در این باره به اتفاق عمل نمایند.

اما نکته ای که ضعف بیش از پیش کار رسانه ها را نمایان می کند غفلت از سالگرد حادثه ای عظیم در روزهای اخیر است. ۶ ام و ۹ ام آگوست مصادف با ۱۶ ام و ۱۹ ام مرداد سالگرد بمباران شهرهای هیروشیما و ناگازاکی به وسیله بمب افکن های آمریکایی است. فاجعه ای که در چند ثانیه منجر به مرگ ده ها هزار نفر از مردم غیر نظامی این دو شهر شد. آماری که بعدها به طور رسمی اعلام شد حاکی از قتل عام بیش از ۲۰۰ هزار نفر از مردم ژاپن داشت.

اعدام های سال ۶۷ که ریشه در توطئه بزرگ منافقین در حمله مسلحانه با پشتیبانی صدام به ایران و شکستشان در عملیات مرصاد، کشتار هزاران نفر از مردم عادی تنها توسط آن ها تنها بخاطر مذهبی بودن و جنایات بی شمار ایشان در حق کشور ایران داشت به گفته منابع بیگانه مجموعاً و در بدبینانه ترین حالت منجر به مرگ بین ۲ تا ۳ هزار نفر شد. اشخاصی که حتی در صوت منتشر شده بنا به گفته مرحوم آقای منتظری به منافق بودن و مبارزه شان علیه مردم تلویحاً اشاره می شود و تنها به نحوه محاکمه و اجرای حکم اعتراضاتی بیان می شود. البته ناگفته نماند آیت اله منتظری که در قامت دفاع از منافقین ظاهر می شوند همان شخصی هستند که روزی تمام قد از باند مهدی هاشمی که چندین فقره قتل بدون هیچگونه حکم شرعی از جمله قتل مرحوم شمس آبادی عالم سرشناس اصفهان در پرونده شان داشتند ، به دفاع برخواستند. مهدی هاشمی که در کشفیات خانه تیمی او از مواد منفجره گرفته تا سلاح گرم و مدارک جعلی به دست آمد. آقای منتظری حتی پس از اعترافات هاشمی و اعدام وی نیز از او اعلام برائت نکرد و توجیهات عجیبی جهت اعمال خود و هاشمی بیان نمودند.

نتیجه آن که رسانه های بیگانه با یک پروپاگاندای منسجم از واقعه ای که مشابه آن در همه انقلاب ها مشاهده شده و در حالی که در این باره بارها سعی شده شفاف سازی لازم صورت پذیرد اما آن چنان جریان سازی کردند که منافقین که مدت زیادی است درگیر و دار کوچ چندین باره از پایگاه های مختلفشان در کشورهای گوناگون هستند و اساساً وجه خود را به طور عمومی از دست داده اند مجدداً به این احساس برسند که امکان بازیابی جایگاه خود را حداقل در گروه های اپوزیسیون را دارند. اما از این سو فاجعه تلخ کشتار عظیم مردم ژاپن حتی با یک پوشش رسانه ای مختصر نیز روبرو نمی شود. رسانه های بیگانه نیز ابداً در این خصوص حتی یک تیتر یا عکس نیز منتشر نکرده اند تا احتمالاً در چند سال آینده به راحتی شاهد فراموش شدن بزرگترین کشتار دست جمعی انسان ها در تمام تاریخ بشریت به وسیله بزرگترین مدعیان حقوق بشر در دنیا باشیم.
 
کلمات کلیدی : سجاد بخشی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.