نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 441242
خواص کاکائوی خام را بشناسید
بخش سلامت الف، 13 بهمن 95
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۱
به گزارش مهر، کاکائو خام به شکل خردشده یا پودر موجود است. در ادامه به برخی خواص این سوپرخوراکی اشاره می شود.

سلامت قلب

صدها سال قبل، مردم سرخپوست مکزیک موسوم به آزتک ها، فواید قلبی کاکائو را می دانستند و آن را «خون قلب» می نامیدند.

طبق مطالعه سال ۲۰۰۹، خوردن کاکائو با کاهش ریسک بیماری عروق کرونر و سکته مرتبط است. این ماده خوراکی سرشار از منیزیم بوده که برای سلامت قلب مهم است و به تبدیل گلوکز به انرژی کمک می کند.

کلسترول

کاکائو خام بیش از ۴۰ برابر بلوبری حاوی آنتی اکسیدان است. این آنتی اکسیدان ها ناشی از فلاونوئیدهای گیاه بوده و می تواند منجر به افزایش کلسترول خوب خون موسوم به HDL شود.

آهن

کاکائو منبع گیاهی با بالاترین میزان آهن برای انسان است. آهن برای داشتن خون سالم ضروری است و به توزیع اکسیژن در سراسر بدن کمک می کند.

کلسیم

کاکائو خام دارای مقادیر زیادی کلسیم است که حتی از شیر گاو که بهترین منبع این ماده مغذی بشمار می آید نیز بیشتر است.

تقویت کننده خلق و خو

همانطور که شکلات موجب ایجاد حس خوشحالی می شود، کاکائو هم دارای تاثیر مشابه بر مغز بدون افزودنی هاست. کاکائو دارای ترکیبی موسوم به «فنیل اتیل آمین» (PEA) است. فواید PEA شامل تقویت خلق و خو و افزایش انرژی است. این ماده گیاهی همچنین افزایش ترشح سروتونین، دوپامین و آناندامید را نیز به همراه دارد.

 
کلمات کلیدی : کاکائوی خام
 
Germany
۱۳۹۵-۱۱-۱۳ ۱۲:۲۱:۰۴
کاکائو خام دقیقا چیه؟تو بازار به چه نامی شناخته میشه؟ (4145978) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.