نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 144279
واكنش عضو موسس "جاد" به يادداشت الف؛
جامعه اسلامي دانشجويان دولت ساخته نبود
بخش سياسي الف، 6 فروردین 91
مواضع جامعه اسلامي دانشجويان در فراز و فرودهاي تاريخي دهه هاي ۷۰ و ۸۰ نشان مي دهد اين تشكل نه دولت ساخته بود و نه پياده نظام جناح راست.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۳۲
درپي انتشار تحليلي « تجربه نقش آفرينی جنبش دانشجویی در انتخابات» به قلم «محمدصادق شهبازي»، دبير اسبق جنبش عدالتخواه دانشجويي، «مهدي فضائلي» از اعضاي موسس و اولين دبير جامعه اسلامي دانشجويان جوابيه اي تنظيم و براي انتشار در الف ارسال كرده اند.

بخش سياسي الف، ضمن احترام به هردوي اين عزيزان، به اعضاي سابق و لاحق جامعه اسلامي دانشجويان اطمينان مي دهد نوشته يادشده قطعا خالي از هرگونه سوءنيتي بوده است. اميد مي رود طرح اين موضوع، به واكاوي عميق تر نقش جنبش دانشجويي در فضايي سياسي كشورمان كمك كند. ان شا الله درآينده نزديك از آقاي فضائلي دعوت مي كنيم به عنوان «مهمان ويژه الف» درباره پيشينه جامعه اسلامي دانشجويان به سوالات بينندگان اينترنت پاسخ دهند و تجربيات خود را به نسل جديد جنبش دانشجويي منتقل كنند.

متن نامه مهدي فضائلي در اعتراض به يادداشت « تجربه نقش آفرينی جنبش دانشجویی در انتخابات» به شرح زير است:

مدیرمسئول محترم سایت وزین الف

سلامٌ علیکم

با احترام، به استحضار می­رساند در تاریخ ۲۹ بهمن سال جاری، یادداشتی با عنوان "تجربه نقش­آفرینی جنبش دانشجویی در انتخابات" در آن سایت وزین منتشر شد که در خصوص آن، نکات زیر در خور توجه است. خواهشمند است دستور فرمایید این توضیحات نیز در آن سایت منتشر شود.

۱. به نظر می­رسد نویسنده محترم، اطلاعات اندکی در مورد جریان­شناسی دانشجویی کل کشور داشته باشد و اطلاعات ایشان عمدتاً درباره فعالان دانشجویی مشهد است.

۲. نویسنده محترم یادداشت، عنوان جامعه اسلامی دانشجویان را که اینجانب از اعضای مؤسس آن بوده­ام، ذیل عنوان "تشکل­های دولت­ ساخته ..." نام برده است؛ تعبیری که مرا به یاد جریان چپ و خصوصاً دفتر تحکیم وحدت آخر دهه ۶۰ می­اندازد که از فعالیت جامعه به شدت عصبانی بودند. همه کسانی که اطلاعات دقیقی از این جامعه دارند می­دانند اگر چه فعالیت این جامعه رسماً در دوران ریاست جمهوری جناب آقای هاشمی رفسنجانی آغاز شد ولی ایشان نه تنها در ایجاد این تشکل هیچ نقشی نداشتند بلکه در مواردی از جمله جریان انتخابات دوره چهارم مجلس از دست جامعه به شدت گلایه داشتند که حرف­های گفتنی باشد تا وقت دگر. همچنین در انتخابات ریاست جمهوری سال۸۰ ، جامعه اسلامی دانشجویان در برابر رئيس جمهور وقت (آقاي خاتمي)؛ از خود جنابعالی حمایت کرد که یک تشکل دولت ساخته قطعاً چنین نمی­کرد! مشکلات و موانع بر سر راه فعالیت جامعه و عدم اهتمام وزرای علوم و بهداشت و درمان وقت از دیگر نشانه­های نقض این ادعاست.

۳. در این یادداشت، همچنین از جامعه اسلامی دانشجویان به عنوان پیاده­نظام جناح راست نام برده شده است که علاوه بر لحن توهین­آمیز آن، غیرواقعی است.

جامعه اسلامی دانشجویان در سال­های فعالیت خود خصوصاً سال­هایی که بنده ارتباط نزدیک­تر داشتم و اطلاعاتم دقیق­تر است، دوران گوناگونی را طی کرده است. در مقاطعی هماهنگی بیشتری با جناح معروف به راست داشته و گاهی بسیار کمتر و حتی منتقد. اما در هیچ­کدام از این دوره­ها، پیاده­نظام نبوده است که عده­ای در مرکز فرماندهی تصمیمی بگیرند و برای اجرا به جامعه اسلامی دانشجویان ابلاغ کنند.

جامعه اسلامی دانشجویان در مقاطعی با اعتقاد به این که این جریان با معیارهای خط امام (ره) و رهبری معظم انقلاب انطباق بیشتری دارد به صورت آگاهانه، رفتاری را انتخاب کرده بود و با این جریان همکاری نزدیک داشت. گاهی نیز خصوصاً در نشست­های خصوصی از ابراز انتقادات و مواضع تند و تیز خود پرهیز نمی­کرد که یک نمونه آن به ماجرای اختلاس ۱۲۳ میلیارد تومانی برمی­گردد که اینجا مجال شرح و تفصیل آن نیست. اگر مقطع انتخابات یکی از مهمترین مقاطعی است که به اصطلاح پیاده نظام باید با مرکز فرماندهی خود هماهنگ باشد همان­طور که اشاره شد در ماجرای انتخابات مجلس چهارم و انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۰ نیز موضع جامعه با موضع جریان راست مغایر بود.

از سایت وزین الف، انتظار می­رود برای حفظ وزانت خود و نیز فعالیت مسئولانه رسانه­ای، از درج مطالب ضعیف، غیرمستند و مخدوش خودداری کند.

پایان این یادداشت را به جمله­ای از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خطاب به جامعه اسلامی دانشجویان مزیّن می­کنم :

"من تشکل شما را هم که دوست دارم، به خاطر همین است. این جهت­گیری درست که با رفت و آمد انسان­ها و سلایق مختلف عوض نمی­شود. این را مغتنم بشمارید."

مهدی فضائلی
عضو هیأت مؤسس جامعه اسلامی دانشجویان
 
ایمان
۱۳۹۱-۰۱-۰۶ ۱۲:۱۷:۳۷
بهتر بود میفرمودید اگر از طرف جناح یا شخصی حمایت نمیشد هزینه فعالیتهای ان چگونه تامین میشد؟ شاید صحیحتر این باشد که تشکلهای دانشجوئی از سوی افراد یا گروههای همفکر و همسو مورد حمایتهای مختلف قرار میگیرند من جمله جامعه اسلامی و انجمن اسلامی و .... (717231) (moderator7)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۰۹ ۱۰:۵۴:۴۹
خواهشن با بي سوادي و بي خبري خودتون باعث جو سازي نشين كه اگه لااقل دانشجو باشينو نه سيب زميني!!!! متوجه ميشين كه تمامي گروه ها،احزاب،تشكل ها،ngo ها، انجمن ها و ... كه هرنوع فعاليت سياسي،اجتماعي،فرهنگي،علمي،پژوهشي و... دارند بنا بر قانون رديف اعتباري دارند و دولت تنها مجري قانونه نه قانونگذار!!!! (719203) (moderator7)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.