نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 347472
چرا "درگیری نظامی" با ایران به نفع "هیچ کشوری" نیست؟+تصاویر
تاریخ انتشار : شنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۲۷
درگیری نظامی با ایران، در منطقه به دلایلی به نفع هیچ کشوری نخواهد بود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدتی است که "باراک اوباما" رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا وارد منطقه شده تا با مقامات کشورهای حاشیه خلیج فارس و غرب آسیا دیدار کند.

تحلیلگران معتقدند ، این دیدارها به منظور گسترش روابط فیمابین ایالات متحده و کشورهای منطقه صورت می گیرد و لذا جمهوری اسلامی ایران یکی از نقاط مشترکی است که دو طرف علاقه دارند درباره آن رایزنی کنند.

"باراک اوباما" رئیس جمهور ایالات متحده در سفر منطقه ای خود با طرح برخی ادعاها جمهوری اسلامی ایران را باز هم متهم کرد اما نقاط قابل ذکری در سخنرانی رئیس جمهور آمریکا دیده می شود.

**بازخوانی اظهارات "اوباما"

"باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا، در کنفرانس خبری در پایان نشست مشترک با سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در  "ریاض" و در پرسش و پاسخ با خبرنگاران گفت: دوستی و همکاری میان ما و عربستان در چند دهه گذشته ادامه داشته است. اوباما گفت: ایران به تعهدات خود بر اساس توافقنامه هسته ای عمل می کند. به نفع هیچ کشوری نیست با ایران درگیر شود. میان ما و کشورهای عضو شورای همکاری اختلافات تاکتیکی درباره ایران وجود دارد.

چرا درگیری نظامی با ایران به نفع هیچ کشوری نیست؟ + تصاویر

وی مدعی شد: ما تعامل ساده انگارانه ای نسبت به رفتارهای ایران در بعضی کشورهای منطقه نداریم. ما با اعضای شورای همکاری در این باره توافق نظر داریم که ایران برای تحریک و مداخله در امور کشورهای منطقه تلاش می کند. تهدیدات ایران در منطقه را درک می کنیم و برای اقدامات لازم آمادگی داریم.  وی گفت : آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای از بین بردن گروه (تروریستی) داعش متحد هستند.

وی خاطر نشان کرد: آتش بس در سوریه شکننده است و شاید شاهد فروپاشی آن باشیم. از  "ولادیمیر پوتین" خواستم  "بشار اسد" را تحت فشار قرار دهد. آمریکا و روسیه درباره گفتگوهای صلح سوریه با یکدیگر هماهنگی می کنند.  وی مدعی شد: برای برقراری صلح در سوریه "بشار اسد" باید از قدرت کنار برود. ما نمی توانیم باقی ماندن رئیس جمهور سوریه را در حکومت آینده این کشور بپذیریم، زیرا او بخشی از مشکل در این کشور است. ما از ادامه مذاکرات سوریه حمایت می کنیم. بهترین گزینه در سوریه، راهکار سیاسی است و همگان باید در آن مشارکت کنند.

 باراک اوباما  گفت: حیدر العبادی، نخست وزیر عراق، شریک خوبی برای ما در مبارزه با داعش است و با چالش های زیادی روبروست. چالش های فعلی در بغداد مذهبی نیست. عراقی ها باید درباره اوضاع کشورشان، خود تصمیم گیری کنند و اقدامات لازم را به نفع عراق انجام دهند.
 

**آمریکا پشتیبان لجستیکی و مالی داعش

تروریست های داعش چند سال است که در عراق و سوریه با  کمک های مالی و تسلیحاتی آمریکا و برخی کشورهای منطقه جنایت می کنند و همه این اقدامات داعش به دلیل پشتیبانی منطقه ای است که در 5 سال گذشته از این گروه تروریستی شده است.

نکته دومی که در سخنان  "اوباما" وجود دارد اینکه او معتقد است درگیری با ایران به نفع هیچ کشوری نیست. "اوباما" رئیس جمهور قویترین ارتش جهان در حالی این سخنان را به زبان می آورد که اخیرا جزیره کوچک بحرین ؛ ایران را به اقدام نظامی تهدید کرده است.

ایالات متحده آمریکا اگر توان اقدام نظامی علیه ایران را داشت لحظه ای درنگ نمی کرد و یکی از دلایلی که گفته می شود درگیر شدن با ایران به نفع هیچ کشوری نیست ، توان بازدارندگی بالای جمهوری اسلامی است.


**ایالات متحده آمریکا اگر بداند با گزینه نظامی می توان کار خود را پیش ببرد ، هیچگاه  وارد فاز دیپلماتیک نمی شود

در حقیقت ایالات متحده آمریکا اگر بداند با گزینه نظامی می توان کار خود را پیش ببرد ، هیچگاه  وارد فاز دیپلماتیک نمی شود ؛ و این موضوع درباره عراق و افغانستان اتفاق افتاد و ایالات متحده به این دو کشور حمله کرد.

 امیر سرتیپ "احمد رضا پوردستان" فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به این که دشمن تلاش می‌کند از طریق جنگ نیابتی به جمهوری اسلامی ضربه بزند، یاداور شد: سال 2001 میلادی امریکایی ها که با تجهیزات نظامی انبوه و 180 هزار نیرو به منطقه آمدند نیامده بودند افغانستان و یا عراق را تصرف کنند؛ بلکه هدف آنها حمله به جمهوری اسلام ایران بود.

چرا درگیری نظامی با ایران به نفع هیچ کشوری نیست؟ + تصاویر
 
و با اشاره به این که استکبار در آن زمان متوجه شد که مولفه‌های قدرت در جمهوری اسلامی بالاست و رهبری و نیروهای مسلح و مردم هوشمندانه آمده دفاع از کشور هستند، پس از 14 سال عقب نشینی مفتضحانه ای کردند و گروه‌های تکفیری را ایجاد نمودند. فرمانده نزاجا گرفت: جای هیچ گونه نگرانی نیست و اشراف اطلاعاتی کاملی بر تروریست‌ها وجود دارد و ما اعتقاد داریم این تهدیدات قبل از رسیدن به مرزها خنثی شود.


**جمهوری اسلامی قدرت موشکی بی بدیل منطقه است

دلیل دیگری که ایالات متحده آمریکا اشاره می کند درگیری با جمهوری اسلامی ایران به نفع هیچ کشوری نیست، این است  که جمهوری اسلامی قدرت موشکی بی بدیل منطقه است و انواع موشک های سطح به سطح را می سازد و ذخیره می کند.

چرا درگیری نظامی با ایران به نفع هیچ کشوری نیست؟ + تصاویر

چرا درگیری نظامی با ایران به نفع هیچ کشوری نیست؟ + تصاویر

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با دارا بودن انواع موشک های زمین پایه ، قطب بزرگ موشکی منطقه غرب آسیا به حساب می آید که می تواند در کمتر از چند ساعت چندین پایگاه نظامی آمریکا را به طور کامل ویران کند و این نه در سخن بلکه در عمل اثبات شده است.

سردار  سرتیپ "حسین سلامی"  جانشین فرمانده کل سپاه گفت: قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران تابع اراده درونی نظام بوده که توسط فرماندهی کل قوا شکل می‌گیرد. جانشین فرمانده سپاه خاطر نشان کرد: پشتوانه اصلی قدرت دفاعی کشورمان، منزلت حیات و بقای ماست.


چرا درگیری نظامی با ایران به نفع هیچ کشوری نیست؟ + تصاویر

یک دلیل بسیار مهم که باعث شده "اوباما" کشورهای منطقه را به عدم درگیری با ایران تشویق کند، این است که جمهوری اسلامی در دوران دفاع مقدس فاز تهدیدات نظامی را پشت سر گذاشته است . ایران در دوران دفاع مقدس ده ها عملیات موفق را انجام داد و هزاران کیلومتر مربع از خاک کشورمان را از ارتش رژیم بعثی که در قالب یک نیروی نظامی جهانی شکل گرفته بود ، پس گرفت.

البته "اوباما" در موضوع سوریه معتقد است که "بشار اسد" باید کنار برود و ین در حالی است که جمهوری اسلامی و روسیه معتقدند که روند سیاسی سوریه باید توسط مردم این کشور صورت بپذیرد و آمریکا نباید دخالت کند.


"علی اکبر ولایتی" رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در این زمینه عنوان داشت: آمریکا با هزاران سرباز به دنبال حضور نظامی در عراق بود و در پنج سال اخیر تلاش کرده تا "بشار اسد" را سرنگون کند و چون ایران به ستون فقرات مقاومت و بازوی آن یعنی "حزب الله"  کمک کرد و چون آمریکا شکست خورده با یک زبان نرمی می گوید ایران کمک کند تا "بشار اسد" نباشد؛ باید گفت به شما چه ارتباطی دارد که رئیس جمهور سوریه باشد یا نباشد و مردم این کشور در این زمینه تصمیم می گیرند.

در مجموع به دلیل  "توان نظامی و موشکی بالای جمهوری اسلامی ایران در منطقه" ، "نفوذ سیاسی و معنوی محور مقاومت در منطقه غرب آسیا" و "تجربیات بالای فرماندهان نیروهای مسلح ایران در دوران دفاع مقدس" ، درگیری نظامی با جمهوری اسلامی به نفع هیچ کشوری نخواهد بود.
 
کلمات کلیدی : توان موشکی ایران
 
Tajikistan
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۰۸:۰۳:۳۴
جان هر کی دوست دارین اینقدر ادعا نکنید (3661792) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.