نظر منتشر شده
۲۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 269271
چرا پزشکان از تعرفه های جدید درمان ناراضی هستند؟
تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۶
گفتگوی ویژه خبری شب گذشته درباره تعرفه های جدید پزشکی و درمانی بود. دولت ویزیت پزشکان را افزایش داده، ولی برخی پزشکان می گویند این درصد افزایش کم است و متناسب با نرخ تورم منظور نشده.

در گفتگوی ویژه ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه شبکه دو سیما در شامگاه ۱۰ اردیبهشت ماه، دکتر محمد آقاجانی معاون درمان وزیر بهداشت و دکتر علی نوبخت دبیر مجمع انجمن های علمی پزشکی کشور به صورت حضوری شرکت کردند و دکتر محمد جهانگیری، معاون سازمان نظام پزشکی نیز به صورت تلفنی در بحث مشارکت داشت.

در ابتدای برنامه، آقاجانی درباره روند تعرفه گذاری خدمات پزشکی امسال گفت: باید درباره تعرفه پزشکی یا همه خدمات، همه گفتگو گنند. دولت، کارشناسان و همه نظر می دهند. مهم این است که تعرفه به گونه ای وضع شود که هم کیفیت ارائه خدمت خوب باشد و از سویی، گیرنده نیز از لحاظ مالی محافظت شود. دولت با بررسی های کارشناسی، تصمیم مناسبی امسال گرفت. از یک سو در سال ۹۳ دو ویرایش کتاب "ارزشهای سلامت" منتشر شد و قدم بزرگی برای اصلاح تعرفه ها برای محافظت مالی از مردم و نقش بیمه ها، برداشته شد.

مجری از او پرسید آیا شما انتقادهایی که نسبت به تعرفه های پایین پزشکی از سوی فعالان این صنف می شود را قبول دارید؟
آقاجانی در جواب گفت: این تعرفه گذاری بر اساس توازن است، ادعا نیست قیمتها واقعی است. کار دولت برای سال ۹۳ برای اصلاح تعرفه ها کار بزرگی بوده. جامعه پزشکی نیز دارد همراهی می کند

گلایه از کمبود درآمد پزشکان درست نیست

در این بخش از برنامه، مجری از دکتر نوبخت، دبیر انجمن های علمی پزشکی پرسید آیا به نظر شما بهتر نبود متناسب با تورم سالانه تعرفه های پزشکی را بالا برد؟

نوبخت در پاسخ گفت: ما به تبعیت از علی(ع) دنبال عدالت در سلامت هستیم. ۲۰ سال پیش بنده معاون درمان وزارت بهداشت بودم. قانونی گذراندیم که تعرفه های واقعی شود تا سره از ناسره تشخیص داده شود. ولی چرا این کار انجام نشد؟ مسئولان باید به این سئوال پاسخ دهند. مهمترین بهانه، این بود که مقدار پول کافی نیست، در دولت یازدهم خوشبختانه به برکت حضور دولت جدید و بینش شخص رئیس جمهور و وزیر بهداشت و معاون درمان، ما دنبال این بودیم که تعرفه ها را درست اصلاح کنیم.این اتفاق افتاد. و دیگر جامعه اعم از پزشک یا بیمار حق ندارد نارضایتی داشته باشد. پول بزرگی به بخش سلامت آمده و باید درست برنامه ریزی و اطلاع رسانی درستی در این باره شود.

او در ادامه گفت: در برنامه ریزی ذره ای مشکل داریم. باید این مسایل شفاف سازی شود. دولت محترم مقدار زیادی پول در اینب خش آورده. بنده از خدمات دولتی آمدم بیرون چون در بیمارستانها پول به جز تعرفه می گرفتند الان دیگر نباید این مشکل باشد. مسایلی پیش آمده که از حوصله جلسه خارج است. پزشکان بهترین های جامعه هستند و گزینش شده اند. برای دستمزد آنها قرار بود در ابتدا تعرفه ها واقعی شود و هر سال بر مبنای تورم، بالا برود. این تعرفه ها واقعی نشده، در نتیجه هر چه روی تعرفه ها بگذاریم، مایه خراب است و تعرفه گذاری تا ثریا کج می رود.

افزایش تعرفه ها در مصوبه شورای عالی بیمه سلامت، بیشتر از میزان فعلی بود

دکتر محمد جهانگیری معاون سازمان نظام پزشکی به صورت تلفنی در این بحث شرکت کرد و نقطه نظر خود را گفت. او گفت: حرکت خوب و گرانقدری دولت داشته ولی برنامه منسجمی که دیگران داشتند، این است که عدالت را در سلامت بیاوریم و قسمتی از سلامت را در سال ۹۳ انجام شد با همکاری سازمانهای بیمه گر، این عدالت محقق شود.

او در ادامه گفت: در شورای عالی بیمه تعرفه های پیشنهادی ما تصویب شد در این شورا همه نمایندگان حضور داشتند. ما از ۱۵ درصد تا بالای ۴۰ درصد افزایش تعرفه ها را پیشنهاد کرده بود. به طور متوسط در بخش خصوصی ۱۴ درصد رشد داشتیم و این رشد در بخش دولتی کمتر بود. به طور متوسط را می شد این رشد را تنظیم کنیم تا به خدمات سرپایی که وعده داده شده بود اختصاص یابد و عدالت نسبی را در جامعه پزشکی داشته باشیم. وعده هایی به متخصصان داده شده بود، گفتیم در سال ۹۳ اتفاق می افتد، مسایلی هم در این راستا اعلام شد. ولی وعده ها محقق نشد.

آقاجانی در پاسخ گفت: شورای عالی بیمه، پیشنهاد تعرفه را به هیات وزیران می دهد و هیات وزیران، این تعرفه ها را تصویب می کند. خوشبختانه مصوبه هیات وزیران به این پیشنهاد نزدیک است. افزایش تمرکز روی خدمات سرپایی بود امسال و رشدی که اتفاق افتاده در همین حوزه است که ۱۵ درصد در تعرفه ویزیت سرپایی داشتیم و رقم حق العمل و پاراکلینیک و آزمایشگاه ثابت است. برنامه وزارت بهداشت برای رشته های داخلی که عمده برنامه و فعالیتشان از ویزیت است را ندارد. سال گذشته نیز توجه ویژه ای شد. در برنامه حمایت از ویزیت، برنامه خاصی طراحی شده بودولی همچنان جا داشت که امسال نیز افزایش داشته باشد.

از او پرسیده شد آیا افزایش تعرفه در رشته های مختلف برای شما قابل قبول است؟

جهانگیری پاسخ داد: از نظر ما این تعرفه ها تعادل نسبی داشت. درباره تعادل مطلق حرف نمی زنیم. اتفاق این بود که تعادل بین متخصصان و عمومی، مناطق برخوردار و توسعه نیافته، وجود داشته باشد. هر سال هیات وزیران جدا تصمیم می گیرد. در کتاب ارزشیابی سلامت، برخی از رشته ها که مغفول مانده بود مانند جراحی های کودکان و ... مورد توجه قرار گرفته است و این نیازمند چند سال تلاش است. در این رشته ها میانگین رشد به مراتب بالاتر از سایر رشته هاست. تمرکز ما روی ویزیتها، معاینه فیزیکی و کلینیکی است.

نوبخت در ادامه گفت: واقعیت این است که برای پزشکی نمی شود دسته ای و بر حسب رشته تصمیم گیری کرد. برخی کشورها این کار را کردند، اما به روز سیاه نشستند. در مملکت ما می گوییم باید شفافسازی باشد. افراد اگر نیاز داشته باشند به درمان، جایگاه های دولتی مراجعه کنند و رایگان استفاده کنند. در بخش خصوصی برای رقابت، آوردن تکنولوژی های جدید، استخدام نیروی مناسب، افراد باید رغبت به سرمایه گذاری کنند و دولت نمی تواند این کارها را به تنهایی انجام دهد. ما می گوییم ضمن اینکه تعرفه گذاری پزشکی دستوری نباید باشد، بی حساب و کتاب هم نباید باشد. با مشارکت سازمانهای مختلف، روال معمولی را داشتیم که ما حاضریم در این حرفه در هر حوزه ای، کمیته رعایت حقوق اعضای صنف و بیماران را تعریف کنیم.

ما می توانستیم کارشناسی کنیم. دولت وارد عمل شد و از خزانه پول برای حوزه درمان آورد. بیمه ها عادت داشتند بگویند پول نداریم و تعرفه ها را پایین حساب کن. دولت الان نباید برود دنباله روی دولتهای قبلی را کند. پول عظیمی را به سیستم درمانی آورده و این نکته مهمی است.

افزایش درآمد بیمه ها بیشتر از افزایش تعرفه هاست

در ادامه بحث مطرح شد که آیا در افزایش تعرفه های امسال جای بیمه ها کجاست؟ مردم در حال حاضر نگرانند مازاد تعرفه های تعیین شده از جیب آنها پرداخت شود؟

آقاجانی در پاسخ به این نگرانی گفت: در طراحی تعرفه ها، هیات وزیرات تعادل بین منابع بیمه و تعرفه ها را به وجود آورده. رشد منابع بیمه ۱۴ درصد و رشد تعرفه های ۹ درصد است. هماهنگی در این بخش کاملا وجود دارد. در بیمارستان دولتی ۶ درصد برای شهروندان و ۳ درصد برای روستاییان فرانشیز داریم. الباقی را بیمه ها می دهند. وزارت بهداشت نیز تقبل کرده از منابع خود فرانشیزها را پرداخت کند. این در تعهد وزارت بهداشت است و جای نگرانی نیست.

در ادامه برنامه، مجری از بدقولی برخی از مسئولان وزارت رفاه برای حضور در این برنامه انتقاد کرد و گفت: برای حضور در این نشست، اعلام شد که معاون رفاه وزیر رفاه قرار است بیاید، ولی گفتند نمی آید. آقای نوربخش مدیرعامل تامین اجتماعی هم گفت به ما ربطی ندارد. بیمه سلامت هم گفت آقای مجلسی باید جواب بدهد. ایشان هم گفت من حرفی ندارم و عذرخواهی می کنم. یک نفر را هم از بخش بیمه ها برای همراهی به صورت تلفنی نداشتیم. حتی برخی از پزشکان گفتند تعرفه ها به ما ابلاغ نشده، ما هم به این میزان افزایش اعتراض داریم و اصلا قبول نداریم.

جهانگیری، معاون سازمان نظام پزشکی در این باره گفت: بحثی این است که بار اضافه پرداخت نباید بر دوش مردم باشد و سازمانهای بیمه گر باید بپردازند. این ۱۴ درصد افزایش تعرفه های ویزیت، متناسب با رشد ۱۷ درصد منابع بیمه هاست. بحث دیگر این است که فاصله بین تعرفه بخش دولتی و خصوصی باقی مانده. آنجا (در بخش خصوصی) بیمارها از جیب خود پرداختی زیادی دارند و هنوز تعیین تکلیف برای این نشده. وزیر بهداشت اصرار داشتند که این فاصله ها کمتر شود و مردم بتوانند از خدمات سرپایی خصوصی استفاده کنند. قطعا این فاصله ها هنوز برقرار است.

دکتر آقاجانی معاون وزیر بهداشت نیز درباره بدهی بیمه ها به بیمارستانها گفت: رقم مطالبات بیمارستانها از سازمانهای بیمه گر شناور است. نمی خواهم رقمی را بدهم و معاونت توسعه وزارنتخانه باید این رقم را بگوید. در مقایسه با گذشته اوضاع امسال بد نیست. ما هنوز ۴ ماه در پرداختی عقب هستیم.

بیمه های تکمیلی از وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت تمکین نمی کنند

مجری برنامه پرسید: چرا برخی بیمارستانها به بیماران می گویند تا پول ندهی این خدمت را نمی دهیم؟

آقاجانی، معاون وزیر بهداشت پاسخ داد: در بیمارستانهای خصوصی بحث بیمه های تکمیلی و تجاری مطرح است که زیرمجموعه شورای عالی بیمه سلامت نیستند، از جمله مطالبات وزارت بهداشت، نظارت بر اینهاست. اینها تحت مجموعه بیمه مرکزی هستند. سال گذشته بیمارستانهای خصوصی ما پزشکان با این بیمه ها دچار مشکل بودند. قرار بود تفاهم نامه ای بین بیمه مرکزی و بیمه های تجاری و وزارت بهداشت اتفاق بیفتد که این کار اجرایی نشد. امیدواریم سال ۹۴ این تفاهم صورت گیرد.

لابی گری برای گران کردن خدمات

مجری برنامه از دکتر نوبخت پرسید آیا راست است که برخی رشته های پزشکی توانسته اند با لابی گری، افزایش بیشتری در تعرفه های خود داشته باشند؟

دکتر نوبخت در این باره توضیح داد: این اتهام وارد کردن است ولی توجیه شدیم برخی رشته ها درآمد بیشتری دارند. این ایرادی ندارد. پذیرایی در هتل و مهمانخانه یک قیمت نیتس. باید بین قالیچه های ابریشمی با گلیم و فرش ماشینی فرق گذاشت. صنف پزشکی در این باره حرف دارد که جایش اینجا نیست. خدمت آقای وزیر عرض کردم ما در نظام پزشکی نگران شکستن حرمت این حرفه هستیم. این صنف، جایگاه رفیعی دارد. دو سال اخیر، آمارهای وحشتناک از درآمد برخی رشته ها گفته می شود که علت دارد. در مقابل دکترهایی هم داریم که یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در ماه درآمد دارند. همه مثل هم نیستند. پزشکانی داریم با درآمدهای بسیار پایین.

او توضیح داد: برخی کلیات گفته می شود و اینجا را با کشورهای دیگر مقایسه می کنند. اینها مثالهای خاصی است و زمانی مردم بیچاره، جسدشان برای ترخیص از بیمارستانها با مشکل مواجه می شد. ما در بخش درمان الان نیازمند دولتیم و این کار عظیمی است که دولت کرده و سرمایه گذاری در درمان کرده. در این قسمت، دولت سربلند است و دلمان می خواهد این شیرینی بی خود به کام مردم تلخ نشود.

معاون وزارت بهداشت نیز گفت: سازمان نظام پرشکی همراهی خوبی با شورای عالی بیمه و وزارت بهداشت داشتند. در ۶ ماهه دوم سال گذشته ۴۶۰ جلسه با ۲۸ انجمن تخصصی پزشکی در ارتباط با موضوعات مختلف برگزار کردیم. این را عرض کنیم همراهی نظام پزشکی با طرح تحول در سلامت بسیار خوب بوده است.

مجری از دکتر جهانگیری، معاون نظارت سازمان نظام پزشکی پرسید: آیا مسئولیت نظارت بر رعایت تعرفه ها را سازمان شما بر عهده دارد؟

جهانگیری در پاسخ گفت: وقتی در شورای عالی بیمه این موضوع مصوب شد، سازمانهای بیمه گر پایه از این موضوع حمایت کردند و سال گذشته خیلی خوب همراهی کردند. ولی در حوزه بحث خصوصی پرداختها خوب انجام نشده و بحث ما در توزیع درآمدی بخش خصوصی مشکل پیدا کرده ایم.

مجری دوباره پرسید آیا نظارت بر اخذ پولهای مازاد و زیرمیزی ربطی به نظارت بر تعرفه توسط شما دارد؟

جهانگیری گفت: با همکاری وزارت بهداشت و رفاه، ستادی در این باره در کلیه استانها تشکیل شده. البته در همه صنوف تخلفاتی هست و اگر گزارشی به سازمان نظام پزشکی رسیده، به طور جدی این سازمان پیگیری کرده و با همکاری وزارت بهداشت مسایل را حل کرده ایم. این بعد نظارتی سازمان است و ما همچنان همراه جامعه پزشکی هستیم.
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۰۹:۵۷:۳۴
آقایان نمایندگان و کسانی که بدون آگاهی و فقط به خواست وزیر بهداشت تن به تایید طرح هدفمندی یارانه ها به سمت بهداشت شده اید این طرح باعث میشود که پولی باید به دست تولید کننده برسد و چرخ اقتصاد مملکت را بچرخاند و دوباره وارد جیب مردم شود به سمت عده ای از پزشکان بی مسئولت برسد تا جایی که آنها تا 100 میلیون درآمد داشته باشند.اگر این کار را برای این انجام شده که پزشکان زیر میزی نگیرند این اشتباه است چون افرادی که قبلا این کار را انجام میداده اند باز هم این کار را انجام خواهند داد پس باید ابزار قوی تری برای این کار استفاده کرد نباید از پزشکان برای تعیین تعرفه و سایر موارد مشابه استفاده کرد. (2860537) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۱۳:۱۹:۱۰
مشكل اينجاست كه پزشكان سال ها در قبال دستمزدهاي پايين و غير قابل قبول سكوت كردند و حالا كه تعرفه هايشان واقعي تر شده بايد اين همه توهين بشنوند. (2862053) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۰:۲۰:۳۸
سلام متاسفانه این اقایون سیری ناپذیرند .سال گذشته .به بهانه واقعی شدن تعرفه هایشان تا 400 درصد وبه طور متوسط 250 درصد اضافه شد امسال هم مجددا اضافه شد به نظر میرسد اگرتمام منابع بیت المال را هم به اقایان بدهند باز هم طلب کارند وملت بدهکار به طوریکه پدر خوانده اشان یعنی دکتر فاضل با کمال... می فرمایند پزشکاران 30 سال است به مردم یارانه سلامت پرداخت می نمایند وتعرفه های فعلی باید 6 برابر شود؟ (2860551) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۱۳:۱۱:۱۳
بله چون تعرفه ها واقعي نبود.
كي حاضره به خاطر 50 هزار تومان بيمار رو به اتاق عمل ببره و جراحي كنه و مسئوليت اون رو هم بپذيره؟

تعرفه ها بايد واقعي مي شد چون مردم بيشتر ضرر مي كردند.چون كسي حاضر نبود با اون تعرفه ها كار بكنه. (2862028) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۰:۲۵:۳۶
چون زیاده خواه هستند و سریال در حاشیه هم این را اثبات کرد. (2860559) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۱۳:۱۷:۲۴
بعضي دوستان متن خبر را نخوانده اند و جواب تيتر را داده اند. (2862048) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۰:۵۸:۰۷
پزشکان بهترین های جامعه هستند و گزینش شده اند!!!!!!!
و بقیه مشاغل و تخصص ها خیلی مهم نیستند و مثلا یک پزشک باید 200 برابر بنده که یک مهندس مخابرات هستم درآمد داشته باشد؟؟؟!!!
به نظر بنده مهمترین شغل معلمی است. و مهمترین وزارت خانه آموزش و پرورش است. چرا که اگر در این سیستم به افراد آموزش های صحیح و کاربردی داده شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. (2860592) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۱۳:۱۳:۳۸
اولا كه 200 برابر دروغ محض است.
شما اگر كارشناسي مخابرات داشته باشي يك پزشك عمومي با مدرك دكتراي حرفه اي حدود 2 تا 3 برابر شما حقوق مي گيرد كه اصلا غير منصفانه نيست ضمن اينكه مقتضيات رشته پزشكي با رشته شما كاملا متفاوت است. (2862034) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۱:۰۸:۵۷
چون طمع حد و مرز نداره. (2860601) (alef-13)
 
ali
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۱:۲۲:۴۷
چون وقتی عادت شد دیگر سیری ندارد و مردم هم تنها جایی که می بایست تحت هر شرایط روجوع کنند اینجاست. (2860608) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۱:۳۹:۵۶
به بهانه افزایش تعرفه ها بیمه ها با بعضی کلینیک ها !!!قرارداد را لغو یا از ادامه ان و پرداخت وجه خودداری کردند برای مثال بیمه ایران با مرکز جراحی محدود ایران در رشت قرار داد نبسته ولی با بعضی مراکز خصوصی قرار داد بستند این مسئله نوع جدیدی از زیر میزی برای بیمه ها بوجود اورده ادرس ایمیل من هست میتونید پیگیری کنید (2860621) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۱:۴۲:۴۲
انصاف هم خوب چیزی است
یک هیات علمی استادیار پایه یک حدود سه تومن می گیرد و یک پزشک عمومی (در حد فوق لیسانس) بیش از 7 تومن
قانع بودن هم خوب چیزی است (2860624) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۱۳:۲۰:۰۸
مدرك ملاك گرفتن حقوق نيست. (2862057) (alef-13)
 
قرتاسی
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۳:۳۳:۵۹
آقا اینجا اهواز بخدا هنوز زیر میزی میگیرن، آقای وزیر کجای؟؟؟؟ (2860727) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۳:۴۲:۳۸
حق دارن بنده خداها . اخه دیگه چهل هزار تومن برا سه دقیقه ویزیت شد پول ؟؟؟؟؟؟؟
متاسفم که دولت هرچند ماه یه بار تعرفه ها رو افزایش میده . داره اتفاقی میافته که اگه کسیمریض شد جرات نکنه پاشو تو مطب بذاره ... دارن از کمترین حقمون که سلامت محروممون میکنن متاسفم برای دولت تدبیر وامید (2860747) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۳:۵۰:۱۶
کلا ما ایرانیا ملت ناشکری هستیم! (2860755) (alef-13)
 
مجتبی
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۳:۵۹:۳۱
جواب این‌سوال بسیار سادست.
چون‌اقایان پزشک به چندین برابر حق خود هم راضی نیستند. (2860765) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۴:۰۲:۳۶
لطفا به اين اقاي پزشك بگوييد توهين به مردم تا كجا؟ چرا خود را تافته جدا بافته ميدانمد؟ با چ رويي ميگويد صنفشان از همه مقدس تر است؟ تا جايي كه شنيدم روايت داريم معلمي شغل انبيا ايست من خودم در صمف پوشاك هستم در چشم من ادم معمولي صنف پزشكان در عين حال محترم بودن خيلي از پزشكان بايد گفت صنفي پر ادعا و راه گم كرده است كه با پول مردم براي خود ... ضمنا به اقاي دكتر بفهمانيد پول بيمه ها و دولت از جيب عموم مردم است پس فكر نكند فقط فرانشيز از جيب مردم است (2860766) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۴:۰۶:۰۲
يكي اين قشر كم درامد را دريابد (2860773) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۴:۴۱:۰۰
پزشکان زیاده خواه!

مشکل از استانداردی است که برای زندگی فوق العاده مرفه یک پزشک تعریف شده است.
متاسفانه در گذشته های نه چندان دور وقتی جامعه با کمبود پزشک و از طرفی پایین بودن سطح بهداشت مواجه بود پزشکان با درآمدی فوق العاده مواجه شدند که این مسئله رفته رفته باعث ایجاد یک پیوند ناخواسته بین دانش پزشکی و ثروت در ایران ایجاد کرد به گونه ای که با افزایش سطح بهداشت و افزایش تعداد پزشکان ، جامعه پزشکی برای جلوگیری از لطمه به آن استاندارد کذایی سعی در افزایش هزینه های پزشکی دارند. متاسفانه امروزه هدف جامعه پزشکی نه خدمت به انسانها، بلکه ثروت اندوزی شده است این موضوع را می توان از عدم ویزیت ودرمان بیماران فقیر وآسیب پذیر به خوبی متوجه شده اید .
بنده سخنی از یک پزشک جراح شنیدم که از بینش و اعتقاد مادیگرایانه اش بسیار متعجب شدم وقتی در پاسخ به اسرار ما برای صرف نظر از پول ( زیرمیزی ) برای عمل گفت : کسی که پول نداره ضرورتی بر زنده بودنش نیست . (2860795) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۱۳:۲۴:۱۱
اين ربطي به گذشته و پايين بودن سطح بهداشت نداره.

در كشورهاي اروپايي و امريكايي هم كه سطح بهداشت و رفاه بسيار بالاست هنوز هم پزشكان بالاترين سطح درامد را در جامعه دارند.

با يك جست و جو در گوگل ميتونين به راحتي ببينيد كه بالاترين درامد در امريكا بين مشاغل، پزشكي است. (2862062) (alef-13)
 
رحمن
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۷:۱۰:۱۸
سلام
علت نارضایتی پزشکان اشتهای سیری ناپذیر آنان است.
وقتی که پرداختی به آنان از عدالت خارج شده دیگر مرزی برای این بی عدللتی نمی توان یافت وهر چه بیشتر به حلق آنان بریزند باز هم معترض خواهند بود تنها راه رسیدن به حقیقت گرفتن آن چیزی است که با رندی از مردم دزدیده اند (2860947) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۷:۵۱:۰۴
چقدر دروغ گفتن! کدوم پزشکی هست که حقوق. و دریافتی ماهانهش یک ملیون وچهارصد هست؟؟؟!!!
پزشکی به عنوان یکی از پردرامدترین شغلها حساب میشه! چرا دروغ میگین!؟
تازه هنوزم راضی نیستن و شاکی هستن که چرا قیمت تعرفه ها رو زیاد افزایش نمیدن ؟! (2861003) (alef-13)
 
رحمن
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۹:۲۵:۵۹
درتعیین تعرفه های پزشکی معادل دلاری آن در کشور هایی مثل امریکا در نظر گرفته می شود وتوجهی به متوسط درآمد جامعه نمی شود در حالی که در کشور هایی که منظور نظر آقایان است همه کارگران وکارمندان بر اساس دلار حقوق می گیرند ویک تعادل بین درآمد کلیه اقشار بر قرار است وانگهی آن پزشک به دلار حقوق می گیرد وخدماتی که می گیرد وهزینه زندگی را نیز به دلار به اقشار دیگر جامعه پرداخت می کند وچنین اختلاف در آمدی بین اقشار جامعه نیست
ما ایرانی ها در ایران زندگی می کنیم وهمه اقشار بر اساس وجه رایج کشور حقوق ودرآمد داریم ونمی شود که در این میان کسانی بخواهند برای خود درآمد به دلار یا پوند و..... درنظر بگیرند ودگر اقشار را که خود آنهو تصمیم گیرنده برای آنها هستند نا ديده بگیرند (2861077) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۲-۱۶ ۰۱:۵۶:۱۷
1-حداقل حداقل دریافتی پزشکان درماه 60میلیون تومان است ومی خواهند تعرفه ها واقعی(بخوانید100برابر)شود!!!!!!!
2-غیر ازپزشکی صدها تخصص ومهارت دیگر درجامعه هست،که همه ما ازجمله پزشکان به این خدمات احتیاج دارند،پس آنها هم حق دارند نرخ وتعرفه اشان را 100برابر کنند. (2870782) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.