نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 312777
پرکارترین دانشگاه های ایران را بشناسید
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۸
براساس اطلاعات پایگاه اسکوپوس، در آبان ماه سال جاری دانشگاه تهران با انتشار ۱۵۰عنوان مقاله،علوم پزشکی تهران با ۱۰۲عنوان مقاله و صنعتی امیرکبیر با ۸۱ مقاله پرکارترین دانشگاه های ایران بودند.

به گزارش دفترعلم سنجی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، براساس اطلاعات پایگاه اسکوپوس که در بر دارنده داده های استنادی بیش از ۲۲ هزار نشریه علمی از سراسر دنیا است، پرکارترین و برترین های تولید علم کشور در آبان ماه سال جاری را استخراج و گزارش کرده است.

براساس این گزارش محققان برتر آبان ماه که ۴ یا بیش از ۴ مقاله منتشر شده دارند، معرفی شده اند.

براین اساس مسعود صلواتی نیاسری از دانشگاه کاشان با ۶ مدرک و حسین بهاروند از پژوهشگاه رویان با ۵ مدرک بیشترین تعداد مقاله را داشتند. همچنین محمد حسین انتظاری از دانشگاه فردوسی مشهد، وطن خواه از دانشگاه تهران و علیرضا فرومدی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، مروت طاهری کلانی از دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، آرش کریمی پور از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، امیرحسین صاحب کار از دانشگاه علوم پزشکی مشهد هرکدام با انتشار ۴ مقاله از جمله نویسندگان برتر علمی در این ماه هستند.

سایه خنجانی، منیژه خان محمدی، سعید طالبی ، هاله عدالت خواه و سمیه کاظم نژاد، امیرحسین زرنانی از پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی، ایرج نیکوکار از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، علی شکوهی راد از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران و محسن شیخ الاسلامی از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نویسندگان برتری هستند که مقالاتشان ۹ استناد دریافت کرده است.

براساس مدارک علمی منتشر شده در آبان ماه که در اسکوپوس نمایه شده است ، کل مدارک علمی منتشر شده ایرانیان در این ماه ۱ هزار و ۴۵۵ عنوان بوده است که تعداد استنادات دریافتی مدارک علمی ایران در این ماه ۱۱۷ استناد بوده است که متوسط استناد به هر سند این مقالات حدود ۸ صدم (۰۸/۰) است.

در این بین، مقاله Efficient generation of functional hepatocyte-like cells from menstrual blood-derived stem cells با دریافت ۹ استناد، بیشترین تعداد استناد را در میان مدارک علمی کشور به خود اختصاص داده است .

همچنین مجلات بین المللی Arabian Journal of Geosciences با انتشار ۲۷ مقاله ، Journal of Mazandaran University of Medical Sciences با انتشار ۱۹ مقاله ، مجلاتی هستند که در آبان ماه بیشترین تعداد مدارک علمی از محققان ایرانی را منتشر کرده اند
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۳:۵۲:۲۰
کاش بالاخره ما یه روز بفهمیم مقاله زیاد دلیل بر خوبی مطلق نیست (3346205) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۵:۲۷:۴۹
کشور های پشرفته میتوانند از این مقالات برای پشرفت های تکنولوژی خود استفاده کنند.
ولی در کشورهایی مثل ما که بخش خصوصی فعالی نداریم که رقابت بین آنها باشد
و برای بقا ناچار باشند از ایده های نو استقبال کنند.
اکثر این تحقیقات و مقالات بنفع کشورهای پیشرفته خواهد بود. (3346512) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۵:۳۰:۳۴
90% با فشار اساتید بر دانشجویان بیچاره مقاله حاصل می شود که اکثرا داده های اغراق آمیزی هم دارند و حیف که تولید علم به بازیچه تبدیل شده است... (3346528) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۸:۴۸:۵۳
من که خودم مجبورم به جای دانشجویانم مقاله بنویسم!!!! باور کنید 80-90 درصد رو خودم انجام میدم وگرنه مساله سالهای سال نزد دانشجوی ما می ماند و دریغ از کمی تلاش و کوشش:-( (3347059) (alef-13)
 
پیمان
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۱۵:۵۹:۱۶
Journal of Mazandaran University of Medical Sciences

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل (3346616) (alef-13)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۲۱:۳۷:۵۳
چاپ 27 مقاله علوم زمین محققان ایرانی در یک ماه در یک ژورنال عمومی (علوم زمین) کشور عربستان قابل تامل است. اعطای امتیازی به محققان و اساتیدی که مقالات تخصصی خود را در اینگونه ژورنال های عمومی بچاپ میرسانند بایستی مورد برسی و ارزیابی وزارت علوم تحقیقات و فناوری قرار گیرد.
حمایت مادی و معنوی ژورنال های علمی تخصصی داخلی بایستی مورد توجه قرار گیرد. (3347439) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.