توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 333071
ترور نافرجام سید حسن نصرالله
تاریخ انتشار : شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۱۹
نشریه صهیونیستی هاآرتص مدعی شد محل حضور سید حسن نصرالله هدف موشک هوشمند اسرائیل قرار گرفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه صهیونیستی هآرتص مدعی شد دبیرکل حزب الله لبنان در تابستان سال ۲۰۰۶ هدف یک عملیات ترور نافرجام قرار گرفت.

بر همین اساس، عاموس هارئیل - کارشناس نظامی روزنامه هآرتص - با مطرح کردن این ادعا به نقل از منابع امنیتی صهیونیستی گفت این رژیم در سال ۲۰۰۶ محل حضور سید حسن نصرالله را به وسیله یک بمب بسیار هوشمند هدف قرار داد.

وی مدعی شد این عملیات بسیار پیچیده، به دلیل دقیق نبودن اطلاعات جمع آوری شده توسط سرویسهای جاسوسی این رژیم شکست خورد.

ماجرای جنگ سال ۲۰۰۶

ادعای جدید این کارشناس نظامی صهیونیست درباره جنگ سال ۲۰۰۶ درحالی مطرح می شود که رژیم اشغالگر در آن جنگ شکست بسیار سنگینی را از مقاومت متحمل شد.

جنگ اسرائیل و آمریکا ضد مقاومت لبنان در سال ۲۰۰۶ معروف به جنگ ژوئیه و جنگ دوم لبنان از ۱۲ ژوئیه ۲۰۰۶ (۲۲تیر ۱۳۸۵) آغاز شد که دامنه آن شمال سرزمین‌های اشغالی و سراسر لبنان را در برگرفت و با قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت در ۱۴ اوت ۲۰۰۶ (۲۴ مرداد ۱۳۸۵) به پایان رسید.

در این حملات نیروی هوایی رژیم صهیونیستی ۱۵ هزار بار مناطق مختلف لبنان را بمباران کرد، و نیروی دریایی این رژیم هم در عملیاتی بسیار گسترده نواحی ساحلی لبنان را به منظور تنگ‌تر کردن حلقه محاصره، بی وقفه گلوله باران کرد، و نیروی زمینی ارتش صهیونیستی هم دستکم ۱۶۰ هزار گلوله توپ، ۲۵۰۰ گلوله خمپاره به سوی لبنان شلیک کرد.

هر چند در نتیجه این حملات که با استفاده از سلاح‌های غیرمجاز مانند بمب‌های خوشه‌ای فسفری همراه بود حدود ۱۲۰۰ تن از شهروندان لبنانی کشته و هزاران تن دیگر زخمی و بی خانمان شدند، اما این حملات برای رژیم صهیونیستی هیچگونه ارزش و دستاورد نظامی نداشت.
در این جنگ، نخستین بار تلفات نظامیان رژیم صهیونیستی از تلفات طرف مقابل فراتر رفت و در مقابل ۷۴ شهید از اعضای جنبش مقاومت اسلامی لبنان، ۱۱۷ نظامی و افسر ارشد رژیم صهیونیستی کشته شدند.

از صحنه‌های شگفت انگیز در جنگ ۳۳ روزه، علاوه بر انهدام تانکهای بسیار پیشرفته مرکاوا، منهدم شدن دو فروند ناوچه جنگی اسرائیل بود.
 
کلمات کلیدی : سید حسن نصر الله
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.