نظر منتشر شده
۷۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 103472
عطای پوشاک را به لقای آن بخشیدم
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۳۸
بخش خبری الف

 

مهدی رهبری، مدیرعامل آرین جین و يكي از عوامل فروش شركت بنتون در ايران  در نامه خود آورده است که "عطای پوشاک را به لقای آن خواهد بخشید و زندگی آرامی را در زیر چتر سودهای سپرده های 19 درصدی بانکی و دور از این کار سخت آغاز خواهد کرد."

 

او در بخش دیگری از نامه خود خطاب به علی اکبر محرابیان، نام ارگان ها و سازمان هائی که صنعت پوشاک با آنها دست به گریبان است را قید کرده و آورده است :" فروش مواد مخدر در ایران آسان تر از فروش پوشاک است."

 

به گزارش الف، متن کامل نامه سرگشاده مدیرعامل آرین جین خطاب به وزیر صنایع ايران بدین شرح است:

 

با سلام و تقدیم احترام، لازم میدانم مشکلات بسیار خطرناکی که مقررات ناهماهنگ وضع شده برای صنعت و تجارت و صنف پوشاک بوجود آورده را بعرض برسانم.

 

چندین ماه پیش اینجانب با شرح مشکلاتی در گمرکات ورودی، تعرفه ها، ورود موقت، هزینه های داخلی و وضعیت مالی و اعتباری صنعت پوشاک به عرض رساندم که این صنعت به زودی ضعیف و ضعیف تر خواهد شد و ضمن تعطیلی صادرات واردات جای آن را خواهد گرفت، توجهی به عرایض بنده و بقیه بزرگان صنعت نشد و حاصل آن کاهش شدید صادرات و افزایش واردات شد که در رأس آنها کارخانه جامه گران که 10 سال صادرات موفق به ایتالیا را در پرونده خود داشت صادراتش تعطیل شد و خریدار کلیه سفارش خود را به کشوری که بروکراسی اداری کمتر از ما داشته باشد یعنی سریلانکا منتقل کرد. واحد تولیدی آرین جین نیز برای حفظ بقای خود تصمیم به کاهش تولید و افزایش فروش داخلی از طریق سیستم صحیح عرضه کالا یعنی گسترش فروشگاه های زنجیره ای آرین جین کرد، اما مشکلاتی روبه روی ما قرار گرفته است که واقعا می توان گفت مشکلات صادرات کمتر از این مشکلات داخلی است.

 

1- مشکلات اداره اماکن

بخشی از قوانین حاکم در اداره اماکن برای فروشگاه های پوشاک تقریبا نوعی توهین محترمانه به فروشگاه های لباس است، مثلا می گویند داخل فروشگاه باید از بیرون قابل رویت باشد یعنی اینکه اگر شما صاحب یا مدیر فروشگاه در داخل فروشگاه کاری غیر شرعی انجام دادید ما از بیرون بتوانیم ببینیم و جلوی شما را بگیریم یا می گویند سقف اتاق پروها بسته باشد چون ممکن است شما از بالای اتاق پرو داخل آن را که یک خانم در حال تعویض لباس است ببینید . آیا این توهین محترمانه نیست؟ آقایان ما تولید کنندگان و عرضه کنندگان پوشاک را با چه قشری از مردم عوضی گرفته اند، یا می گویند حضور مانکن زن داخل فروشگاه ممنوع است آیا مانکن زن که حجاب کامل دارد و از گچ و پلاستیک درست شده چه عامل تحریک آمیزی می تواند داشته باشد؟

 

2- مشکلات تعزیرات حکومتی

افراد غیر متخصص در این اداره با حمله به فروشگاه ها و ثبت چند عدد قیمت که به نظرشان گران می آید بدون در نظر گرفتن کیفیت و قیمت تمام شده فروشگاه را به دادگاه معرفی و جریمه ای سنگین می گیرند.

 

من می خواهم بگویم پس تکلیف سرمایه گذاری های سنگین در کارخانه های تولیدی برای حفظ کیفیت و رقابت با مشابه خارجی که تاثیر مستقیم به قیمت تمام شده دارد چه می شود؟ پس تکلیف هزینه های بازاریابی  طراحی چه می شود؟ پس تکلیف حقوق و عوارض گمرکات ورودی که برای ملزومات درجه یک پرداخت کرده ایم چه می شود؟

 

پس کجاست حمایت از شعار برند سازی، اشتغال زائی، حفظ کیفیت و غیره؟ پس کجاست تفاوت بین تولیدی زیر پله ای کپی ساز که با حداقل کیفیت ممکن به قول معروف گنجشک را رنگ کرده و جای قناری می فروشد با کارخانه های عظیم تولید کننده پوشاک که سرمایه گذاری های سنگین و هزینه های سنگین برای کیفیت  طراحی، نوآوری برند سازی و غیره می کنند؟ اینگونه می خواستید حمایت کنید؟

 

3- مشکلات شهرداری و زیبا سازی

ساماندهی به زیبائی شهر امری است پسندیده ولی چرا این هزینه سنگین نصب تابلوی نام فروشگاه را باید ما پرداخت کنیم؟ آیا تمام پارامترهای زیباسازی شهر درست است و فقط تابلوهای لباس فروشی اشکال دارد؟

 

4- اجاره بهای سنگین

اجاره اماکن تجاری بسیار سنگین است که طی نامه های قبلی محاسبه درصد هزینه اجاره در قیمت فروش یک محصول را تا 30 درصد قیمت مصرف کننده به عرض رسانده بودم دلیل این اجاره سنگین گران بودن عوارض احداث واحد تجاری است که شهرداری اخذ می کند و تاوان آن را مستاجر باید به صاحب ملک پرداخت کرده و در نهایت از مصرف کننده بگیرد که این هزینه در هیچ کدام از محاسبات دادگاه های تعزیراتی محاسبه نمی شود.

 

5- عوامل انتظامی

علاوه بر اماکن و تعزیرات و زیبا سازی شهر اخیرا از نیروی انتظامی نیز به عنوان طرح امنیت اجتماعی به فروشگاهی مراجعه و پس از کنترل مدارکی چون جواز کسب و تابلو که در بالا اشاره شد که متولی این دو مورد سازمان های دیگری هستند پ! موارد دیگری را نیز کنترل و در صورت مشاهده مسئله ای خارج از خوشایند ماموران موضوع را صورتجلسه و امضا و اثر انگشت می گیرند که نمی دانیم عوابق آن چیست. تجسم کنید در وسط روز 2 نفر مامور کلانتری به دفتر کار یا منزل شما مراجعه کنند چه حالی می شوید؟

 

6- عوامل دیگر نیروی انتظامی

گروه دیگری از نیروی انتظامی به فروشگاه ها مراجعه و پس از سین جین کردن می فرمایند کلیه مدارک پرسنل، بیمه ، جواز کسب را به کلانتری ببریم، چرا؟ بعدا معلوم می شود وقتی مراجعه می کنیم برگه بازجوئی جلوی ما می گذارند و ما در مقام متهم باید پاسخ دهیم.

 

سوالاتی از این قبیل که صاحب مغازه کیست ؟ پرسنل کی هستند ؟ از کی اینجا مشغول هستید ؟ صاحب فروشگاه به کدام کشور تردد دارد و الی آخر ، من نمی دانم آیا صاحبان دیگر فعالیت های اقتصادی هم اینطور سین جین می شوند ؟

 

من نمی دانم فروش لباس یا پوشش چه جرم یا ابزار ارتکاب به جرم است که این چنین عوامل مختلف در کنترل دخیل هستند؟

 

7- نمایشگاه پوشاک

اخیرا نمایشگاه پوشاک برگزار شد ، من همیشه وقتی اتوبان چمران حواشی نمایشگاه تردد می کنم و ترافیک را می بینم متوجه وجود نمایشگاه پر بیننده از جمله کامپیوتر ، کتاب ، خودرو ، لوازم خانگی ، گل و گیاه می شوم ، چون کارم پوشاک است از 3 الی 6 دی ماه که زمان برگزاری نمایشگاه پوشاک بود نیز انتظار ترافیک در حوالی نمایشگاه داشتم ، دریغ از کوچکترین ترافیک . این موضوع عدم مراجعه و تمایل به شرکت یا بازدید از نمایشگاه را نشان می دهد. چرا؟

 

چون وقتی عوامل مختلف در نحوه برگزاری نمایشگاه دخالت می کنند و در نهایت از اجراء صحیح آن از نظر دکوراسیون ، نمایش زنده ، چاپ و پخش بروشور و کاتالوگ جلوگیری می کنند چگونه این صنعت نوآوری خود را نشان داده و در نهایت منجر به توسعه شبکه فروش شود.

 

8- مشکلات مالی

چندی پیش ریاست محترم جمهور جهت مهارکردن تورم که عامل اصلی ایجاد آن خود دولت بود دستور دادند نقدینگی را از بازار جمع کنند یعنی جلوی عطای تسهیلات را بگیرند. در واقع چون در شهر چند نفر دزد بودند ایشان دستور دادند همه را به جرم دزدی بگیرند و بدین وسیله تولیدکنندگان واقعی که با همین تسهیلات ادامه بقاء می دادند نیز در این آتش گرفتار شدند و عواقب آن هم کاملا مشخص است کم کم معوقه شدن بدهی آنها سپس به حراج گذاشتن اموالشان سپس تعطیلی.

 

خلاصه چنان کلاف سردرگمی است که نمی دانیم چه کنیم . بنده که در اتحادیه تولید و صادرکنندگان شعار فروش صحیح داخلی نوعی صادرات است را قوت دادم و هیئت مدیره محترم نیز برای آن اهداف معرفی کرد ، حال متاسفانه باید بگوئیم فروش مواد مخدر آسانتر از فروش حتی صحیح داخلی پوشاک است .

 

در پایان به عنوان تولید کننده ضروری است که اگر اینگونه فشارها از روی تولید ، صادر کنندگان و فروشندگان رسمی و واقعی پوشاک برداشته نشود به زودی تولید کنندگان تماما واردکننده خواهند شد چون لااقل وقتی وارداتی فروش می کند لااقل مشکلات تولید را ندارند و به طور کل سود در واردات است و یا اینکه مثل بنده به زودی عطای پوشاک را به لقای آن خواهم بخشید و زندگی آرامی را در زیر چتر سودهای سپرده های 19 درصدی بانکی و دور از این کار سخت آغاز خواهم کرد.

 

در پایان جهت یادآوری نام ارگان ها و سازمان هائی که صنعت پوشاک با آنها دست به گریبان است را عرض می کنم تا خود قضاوت نمائید که برای تولید و فروش پوشاک با این همه دردسر و اشتغال چقدر درگیر بروکراسی هستیم.

 

در سطح تولید (به جرم کارخانه دار بودن)

شهرداری - فضای سبز - سازمان زیبا سازی شهر - سازمان حفاظت از محیط زیست - بهزیستی محل - کلانتری محل - دانشگاه محل - دبستان محل - مسجد محل - ادارات آب و برق و گاز و تلفن - گمرکات ورودی - ادارات وابسته به ورود موقت - اداره بیمه اجتماعی - وزارت دارائی - اداره آتش نشانی - اداره حفاظت کار - اداره بهداشت - وزارت بهداشت و ....

 

در سطح فروش محصولات

شهرداری - سازمان زیبا سازی شهر - کلانتری محل - تعزیرات حکومتی - اداره اماکن عمومی - اداره امنیت اجتماعی - نیروی انتظامی- ادارات برق و آب و گاز  تلفن - سازمان تامین اجتماعی - وزارت ارشاد - اداره مالیات و از همه مهمتر مالکین فروشگهای تجاری و ...

 

 
 
مجید
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۷:۳۳:۳۷
سلام
من کاملا با این آقا همعقیده هستم در حالیکه شعار دولت اشتغالزائی است متاسفانه زیر مجموعه های دولتی باهم اصلا هماهنگ نیستند . مثلا یه بار برای تعزیرات برای من اومد میگفت باید هجده درصد سود بکشید ولی بدون در نظر گرفتن هزینه های جانبی برای من جریمه نوشتند . اجاره مغازه مالیات و هزینه های برق و تلفن و .. سوای از مشکلات مالی شخصی همچو قسط و ... انصافا با 18 درصد میشه کاسبی کرد ؟ خودم مجموعا حساب کردم درست 30درصد حداقل سودیه که من باید روی اجناسم بکشم . والله من هم کم کم میخوام به جرگه بیکاران این مملکت بپیوندم . ببینم کسی که جای من میاد میتونه با 18 درصد کار کنه . هرچند بعضیا با فاکتور سازی درست طبق نظر اقایون 18 درصد سود میبره . ولی شما باور کنید که فاکتور اصلیه !! (441647)
 
siamak
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۷:۴۳:۱۳
آقا بیکاری می خواهی تولید کنی؟
خود برادر من از کشور دوست و برادر، چین وارد کن و حالشو ببر.!
اصولا گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من.... (441655)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۱ ۱۱:۳۰:۳۵
دیگر نباید به بچه هایمان بگوییم انگلیسی یاد بگیرند
دور دور زبان چینی است (442795)
 
ما هم بخشیدیم
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۷:۵۳:۱۹
ما هم عطای آ...و ع...و...خیلی از اصول دیگر را به لقایش بخشیدیم. (441666)
 
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۸:۵۰:۱۶
تعزیرات حکومتی!!!
من موندم چرا این آقایون تعزیرات حکومتی در صنعهت خودرو حضوری ندارند!اگه قراره آرین جین به دلیل هزینه های تولید بالای پوشاک نسبت به کشورهای پیشرفته جریمه بشه چرا صنعت خودروسازی ما بدون نگرانی درحال عرضه کالای بی کیفیت وگران خود به مردم است؟اگر
بزرگترین خودروساز خاورمیانه هستیم!!!
بعضی موقع ها به شوخی می گویم ترکیه شلوار لی صادر می کنه سالی 20 میلیارد دلار درحالیکه بزرگترین خودروساز خاورمیانه بودن به زور نیم میلاد دلار صادرت برای کشور دارد. (441690)
 
غریب آشنا
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۲۳:۵۸:۴۴
با این نامه گوشه ای از معمای بزرگی که در ذهن من وجود دارد حل شد. مانده بودم که در کشوری مثل ترکیه که هزینه های سوخت و حمل ونقل چند برابر ایران است چرا تولید ارزان تر تمام می شود و بهای کالاهای آنها چه در داخل ترکیه و چه در بازار جهانی مقرون به صرفه تر است؟
چرا ما نباید از چنین کشورهای موفق و دوستی الگوگیری کنیم برای خودمان؟ (442526)
 
حسام
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۸:۵۱:۱۱
به حول و قوه الهی کشور در حال پیشرفت به سوی قله های افتخار است!!!!!! (تکه کلام معروف آقای رئیس جمهور) (441691)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۹:۰۹:۱۰
سلام :
مطلب خیلی جالبه و حوصله شرح وبسط هم که نیست ولی مختصر:
شهرداری مانع است .
سازمان زیبا سازی مانع است .
اماکن مانع است .
پول هم که نداری و منتظر بودی که از سطح شهر پول جمع کنی .
تااینجاش هیچکدام ربطی به دولت نداره .
چونکه میدانیم : شهر داری از خیر وجود شورای شهر ،کارش به جائی رسیده که در مواردی میگفت دولت اصلاً حق دخالت ندارد .
خب برادر زرنگ تولید کننده ، چرا تقصیر را متوجه دولت مکنی ؟
یعنی شما میگوئی برای اینکه چهار تا تیکه لباس تولید کنی که آیا قابل عرضه باشه یا نباشه دولت بیاد سیاست هاشو عوض کنه والا شروع به اخم وترشروئی میکنی و قهر میکنی میری استراحت .
اگر من جای دولت بودم بلیت استراحت برای جنابعال را زود رزرو میکردم. (441700)
 
علی
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۹:۵۹:۲۷
برادر گرامی معلومه شما اصلاً چیزی در مورد تولید و تولید کننده و مشکلاتی که باهاش درگیره نمی دونی
اگر از دور دستی بر آتش داشتی می فهمیدی که این تنها جزء کوچکی از مشکلات تولیده
مثلا در شرکتی که خود بنده کار می کنم مشکلاتی مانند تحریم مواد اولیه که شرکت مجبور شده با روشها یی که دارای ریسک بالا و هزینه زیادی هست مواد اولیه را تامین کنه یا عدم پرداخت جایزه صادراتی به بهانه های مضحک و .... که واقعا کمر تولیدکننده را خرد می کنه دست به گریبان باشه .
بی خود نیست ایران در رده بندی راحتی کسب و کار از در عقب اوله ! (441925)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۵:۱۸:۴۹
لطفا شما جای دولت نباش .اگر کارخانه هایی امثال این کارخانهرا جمع کنند و بقول شما بلیط استراحت برای انها رزرو شود میدانی چند نفر به بیکاران این مملکت اضافه مبشود وانوقت دزدی و فساد و فاحشهگری بیداد میکند .دوست عزیز لطفا نسخه نپیچید امورات جیب مردم که مانند شما به چاه نفت بسته نیست !(از صدقه سر دولت کریمه ای که انرا مثل جانتان دوست دارید) (442205)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۲-۲۱ ۰۰:۰۰:۵۱
سلام :
آقا رضا ،خوشم میاد اصلاً نفهمیدی من چی گفتم برونظر منو آنقدر بخون تا بفهمی که من نگفتم کار خونه را تعطیل کنند بلکه منطور من اینه که مشکلاتی را که ایشون میگه ،اصلاً به دولت ربطی نداره و مهمتر از همه اینکه ایشون این کاره نیست خیلی ها هستند که با حد اقل ها شروع کردند وخودشان هم در کنار گارگراشون مشغول کار هستند و چون مدیر هستند با کمترین هزینه و قناعت در سود مشغول کسب و کار هستند. مضافاً ،خود اون بابا چند تا ارگان را که معمولاً مسقل هستند و از شورای شهر تبعیت میکنن و هم چنین ،عدم تأ مین نقدینگه را که مسئولش خودش میباشد بعنوان مشکل معرفی کرده شما حواست را پرت کردی به طرف دولت ، من میدونم درد تو درد تولید نبست درد تو وجود دولتی است که یقه شما ها را گرفته و دیگه اجازه نمیده وام بگیرید و جای دیگه خرج کنید . خوتون را هم به کوچه چه علی چپ نزنید دستتون رو شده .اگر هم واقعاً نیت خیر دارید، برید یقه شهر داری و شورای شهر را بگیرید گمان میکنم اطلاعاتتون در این رابطه ضعیف است . باید یه کلاس هم براتون در این رابطه بزارن تا جا بیافته . (442527)
 
محسن
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۶:۴۹:۴۹
دوست عزيز معلومه كه يا كارمندي يا از بازار خبر نداري. بنده به عنوان يك مهندس رايانه چند سالي است كه بصورت شركت خصوصي فعال هستم و مشكلات ذكر شده را به روشهاي ديگري شاهد بوده ام. واقعا قوانين اشتغال خصوصي در كشور بسيار كهنه و دست و پاگير است بطوريكه هر آينه تصميم ميگيري كار قانوني و شفاف را رهاكني و مانند ديگر دوستان از روشهاي ديگري فعاليت نمايي. از وقتي كه ما شركت را رسمي كرديم آنقدر قوانين مزخزف بيمه و ماليات به ما چسبانده اند و انقدر جريمه هاي آبكي بمان بسته اند كه نگو. تازه ما تلاش داريم قانوني عمل كنيم و از ابتدا سعي كرده ايم بر اساس قانون حركت كنيم. الحق كه شرايط كار خصوصي در كشور سخت است. (442273)
 
sam
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۹:۱۷:۴۱
خدا قوت و خسته نباشید.
با این همه مشکلات که با اطمینان می توان گفت تنها بخش کوچک و ملموس ان را بیان کردید.باید گفت تولید کننده جماعت باید چه دل خجسته ای داشته باشد که با همت کردن تنها و بی پشتوانه ادامه دهد.در ادامه باید گفت خداوند صبرتان دهد و غم اخرتان باشد انشاالله. (441707)
 
نادر رسولی
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۹:۳۴:۴۸
خب با درد ومشکلات پولدارها هم آشنا شدیم (441713)
 
صادق
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۰:۲۹:۴۷
شما می دونی کسی که هر قسط وامش ماهانه 70 میلیون تومن باید بپردازه برای 2 میلیارد وام چی می کشه؟ می دونی ممکنه تو از 700 -800 هزار تومن حقوق ماهانه ات مطمئن باشی ولی اون باید صبح از تو زودتر بیاد و دیرتر بره. نگران چک و دزدی مالی باشه که با چک شش ماه دیگه می فروشه.
به عنوان یک تولید کننده رادیاتور، وقتی بر مبنای هر پره رادیاتور محاسبات ما 6000 تومن را کف سودآوری تعیین می کنه. یکی با ال سی از چین وارد می کنه 5700 تومن و تمام محاسبات و کارخانه و...رو هوا می ره.
از اونطرف بانک پشت هم زنگ و نامه که آی دزد پدرسوخته چرا نمی آی بازپرداخت کنی؟!
می گیم بابا تعرفه واردات زمانی که وام دادی 70% بود الان تعرفه واردات را کردی 22%... تازه اگر قاچاقی نیاد که اونهم می آد.
قیمت آلومینیوم در بازار جهانی 2100 تومن برای هر کیلو و در بازار ایران 3500 تومان. می گیم خب اجازه بدین ما آلومینیوم وارد کنیم. اونجا چون تولید آلومینیومانحصار خودشونه مثل خودرو، مال وزارت صنایع و دولت است، تعرفه 25% است و با حمل و نقل می شه 40%...
خلاصه اشتباهاً ایران به دنیا اومدیم یا اشتباهاً حقوق بگیر دولت نشدیم که لااقل از کف حقوقمان مطمئن باشیم. (441948)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۲:۰۳:۴۴
شما یا خوابی یا خودتو به خواب زدهای....نمی دونی از قبل همت ایشان چند خانواده ایرانی نان می خورند؟روزی حلال بدست می آورند؟ اونوقت واردات دردی از تو دوا میکنه؟ شما میروی و جلوی بیکاری و فساد و فحشا رو میگیری؟ (442042)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۲:۱۳:۰۹
همین آقایی که شما به طعنه پولدارش می خوانید برای افراد زیادی مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد کرده و چه در کارگاه هایش و چه در فروشگاه هایش خانواده های زیادی ارتزاق می کنند. حالا شما بیا و از این اراجیف بگو. می دانی اگر این آقای پولدار کسب و کارش را تعطیل کند و پولش را در بانک بگذارد و راحت در خانه لم بدهد چند خانواده از نان خوردن می افتند.
خجالت آور است این سخن شما (442054)
 
یه خانوم
۱۳۹۳-۰۴-۱۷ ۰۱:۳۱:۵۰
سلام من الان 32سالمه وزمانی که 21 سال داشتم وباید درس میخوندم توی همین شرکت به عنوان اپراتورکارمیکردم وحقوق خیلی خوبی میگرفتم امابنده خوشبختانه یامتاسفانه عاشق کارپوشاک وطراحی لباس بودم و هنوزهم اون کارخانه برای من مثل یک سمبله وبهم این انگیزه رو داد که بتونم برم سراغ تحصیلات آکادمیک این رشته وفعلا تونستم کاردانی طراحی ودوخت وبگیرم ...امااون واحد تولیدی هنوزهم برای من یک سمبل برای تلاش بیشتروبیشتره حتی اگه به هدفم نرسم واینوبگم ک باهم مشکلات عزیزم من باشماموافقم که خیلی ها ازقبل همین آقای پولدار که من همیشه ازجذبش میترسیدم نون میخورن و نیازخانوادشونو تامین میکنن یکی ازنیازها پول وپول یعنی آسایش ورفاه...بهتره که آدما تامل بیشتری نسبت به هم داشته باشن... (2243571) (alef-10)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۲۱:۱۶:۳۵
این درد جامعه است که کسی نمیتونه یه کار یا کارافرینی درست داشته باشد.
پیشرفت یک جامعه ناشی از کار کردن مردمش است. (442456)
 
هموطن
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۹:۳۵:۲۵
آقای مهدی رهبری

متاسفم برای شما و افرادی نظیر شما. شما حتمآ که از وابستگان مشایی نیستید والی رانتهای میلیاردی شامل حال شما هم میشد.

سفارش بنده: سعی کنید که در اولین فرصت اتصالی به بدنه باند منحرف در دفتر ریاست جمهوری پیدا بکنید تا شاید مشگلات شما هم حل و فصل گردد.

با احترام
هموطن (441714)
 
cia
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۱۹:۴۳:۴۰
به این دوستم پیشنهاد واردات صادرات یا بساز بفروش میدم که نون تو دلالیه تولید سیری چنده؟ (441718)
 
هومن
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۰:۲۰:۵۵
مردم ما در فرهنگ خرید خود یک نکته بسیار مثبت را دارند که همان اعتماد به براندهای با کیفیت داخلی و استقبال از ان در مقابل رقیب خارجی است و دولت واقعا با حمایت از چنین تولید کننده گانی و افزایش تعداد انها می توانست رفته رفته جلوی بسیاری از واردات را می گرفت ولی افسوس که امروز نه تنها حمایتی نیست بلکه یک کارخانه دار به نوعی نگاه می شود انگار که یک مجرم اتست .
صنعت پوشاک هم در این وضعیت در حال احتظار است این داستان برای دیگر رشته ها هم صادق است و جالب عده ای مکرر از خدمات دولت دم می زنند . (441731)
 
امیرخان
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۰:۳۰:۵۳
ببینید انتقاد غیر منصافانه باعث می شود که حرکت درست اعتراضی نیز خدشه دار شود.
مشکلات صنف تولید پوشاک که خود از تلخکامیهای صنایع کشور است و تردید نیست.
مشکلات بانکی و بازپرداخت وام برای این شرایط باعث شده که بسیاری عطای تولید را ببخشند ولی از تولیدکننده محترم می پرسم که از کجا می خواهید پول اولیه سپرده گذاری در بانک را فراهم کنید؟ از فروش کارخانه؟ یعنی کسانی هستند که کارخانه پوشاک می خرند؟ در حالیکه شما می فروشی؟! یکی می خرد که کار کند؟ خریدار که کودک و کودن نیست. پس کشور پتانسیل کار دارد و می توان تولید کرد. اما جنابعالی بهتر بود بر عدم اختصاص تسهیلات تاکید می کردی که مملکت و تولید را از نفس انداخته. (441737)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۲:۱۶:۱۹
دوست عزیز کارخانه را برای تولید نمی خرند. هزار جور استفاده از آن می توان کرد. مثلا انبار برای واردات البسه چینی که ما می خریم
سیلو برای انبار کالاهای وارداتی
فکر کردید کسی پیدا می شود که کارخانه را برای تولید بخرد؟ خوابید برادر
می خرند و در زمینش یک بانک بزرگ علم می کنند تا به جای تولید پول جابجا کنند (442059)
 
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۰:۳۱:۴۸
باید قبول کرد که فروشندگان لباس در ایران خیلی می شنگند. ما و شما و آنها همه می فهمیم یعنی چی!! (441738)
 
علی
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۰:۳۳:۴۹
من به شخصه بحث تولید آرین جین که متوقف شده به شدت ناراحتم اما در فروشگاه های بنتون ما که همیشه آزادی کامل دیدیم از روزه خواری علنی در ماه رمضان تا قرار برای پارتی های بعدی تا لباس های آنچنانی

اما یک تولید کننده لباس ایرانی اسلامی برای هر لباس کلی مجوز باید بگیرد (441740)
 
عباس
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۰:۵۱:۱۶
\"در سطح فروش محصولات
شهرداری - سازمان زیبا سازی شهر - کلانتری محل - تعزیرات حکومتی - اداره اماکن عمومی - اداره امنیت اجتماعی - نیروی انتظامی- ادارات برق و آب و گاز تلفن - سازمان تامین اجتماعی - وزارت ارشاد - اداره مالیات و از همه مهمتر مالکین فروشگهای تجاری و ...\"

این سنگهای اداری, همگی چون تارهای عنکبوتی شیاطین در مقابل تولید داخلی صف آرائی نموده و به مقابله با رشد اقتصاد داخلی برخاسته اند.

در کشور ما ضعف مدیریت بیداد میکند و فریاد رسی هم نیست. تولید کننده داخلی درد خود را با کی در میان بگذارد؟ بوروکراتیزم بیمار را چه کسی درمان خواهد نمود؟ چه کسی با ساده سازی امور, زیر بغل تولید کننده داخلی را برای اینکه بتواند در مقابل تولید کننده خارجی مقاومت کرده و محصول بهتر و با کیفیتی را به بازار خودی و ختی خارجی ارئه دهد, خواهد گرفت. سیستم فاسد اداری خواهان دگر گونی در سیستم فاسد خود نمیتواند باشدو این دگر گونی از بیرون )وزارتحانه ها و اداره جات) میباید که بر او تحمیل گردد.

تا کی شعار بی عمل, و تا کی توقع رشد بدون باز کردن راههای رشد برای سرمایه گذار وطنی؟

کشور ما به چه مرضی دچار شده است که در آن غیر از بساز بفروشی, زمینه برای تولیدات دیگر مساعد نیست و مردم اکثرآ از پا به پیش گذاشتن وحشت دارند؟

چرا امور کشور را به دست متخصصین امور نمیگذاریم و اگثرآ افراد غیرمتخصص ولی رابطه دار را (با مشایی ها) به کارهائی مشغول میکنیم که برای آن کار دانش و تخصص لازم را ندارند (بعنوان مثال سازمان میراث فرهنگی!). (441744)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۰:۵۲:۵۰
آقامهدي زيادحرس نخور در شهر ما(اردبيل) بزرگترين كارخانه نساجي خاور ميانه در تاريخ 21/6/86 با سرماه هنگفتي تاسيس شد بعد از 10ما تعطيل و همه كارگران اخراج شدند.قريب به 2 سال است كه دنبال پرتقال فروش هستيم ابتدا مسئولان محلي و كشوري روي آن مانور دادند كه چقدر اشتغال زايي مكند و صادرات آن فلان ميزان است ما اينكار را كرديم و خلاصه همه ميخواستند به هر نحوي از راه اندازي اين كارخانه بهره برداري كرده باشند ولي بعلت عدم پرداخت سرمايه در گردش دو سال است كه دستگاههاي آن كه از پيشرفته ترين تكنو لوژي روز دنيا برخوردار بود داره خاك ميخور و عده اي بي مسئوليت به دنبال منافع شخصي خودشان هستند و بانك عامل كارخانه را تصرف كرده حتي مالك آن كه قبلا كار آفرين نمونه بوده و نعمتي براي استان معرفي شده بودحق ورود به كارخانه را ندارد بانك هم هيچ اقدامي براي راه اندازي ان نمي كند و مسئولان هم به دنبال اين هستند كه ايا اين طرح توجيح داشته يا نه. (441746)
 
حسین
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۱:۰۰:۰۵
قابل قابل دولت مجلس و قوه قضاییه .خوبه سند ازدواج نخواستن (441750)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۱:۰۵:۴۲
...\"در سطح تولید (به جرم کارخانه دار بودن)
شهرداری - فضای سبز - سازمان زیبا سازی شهر - سازمان حفاظت از محیط زیست - بهزیستی محل - کلانتری محل - دانشگاه محل - دبستان محل - مسجد محل - ادارات آب و برق و گاز و تلفن - گمرکات ورودی - ادارات وابسته به ورود موقت - اداره بیمه اجتماعی - وزارت دارائی - اداره آتش نشانی - اداره حفاظت کار - اداره بهداشت - وزارت بهداشت و ....

در سطح فروش محصولات
شهرداری - سازمان زیبا سازی شهر - کلانتری محل - تعزیرات حکومتی - اداره اماکن عمومی - اداره امنیت اجتماعی - نیروی انتظامی- ادارات برق و آب و گاز تلفن - سازمان تامین اجتماعی - وزارت ارشاد - اداره مالیات و از همه مهمتر مالکین فروشگهای تجاری و\" ...


تمامی این ارگانها در کشور ما برای مشگل تراسی درست شده اند و کارمندان آنها برای اخاذی از مردم آگاهانه مشگل تراشی میکنند تا که با گیر انداختن مردم, به اخاذیهای کلان خود برسند.

خداوند تمامی رشوه گیران و حمایت کنندگان و به مجازات نرسانندگان آنها را به اذاب دائمی گرفتار نماید, چرا که کار آنها نه خدمت بر مردم بلکه خیانت به مردم و این آب و خاک میباشد! (441751)
 
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۱:۰۹:۲۹
اینهایی که مرقوم فرمودید فقط شامل حال
صنف شما نیست همه تولیدیهای بزرگ این
مشکلات را دارند به نظر بنده اگر در ایران
ایده تولید دارید در حد زیر پله ای کار کنید
مشکلاتتان کمتر و اجرتان بیشتر خواهد بود (441752)
 
حسن
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۲:۰۰:۳۴
بابا تمام مشکل ما مصرف کننده ها این هست که هیچ کسی نظارتی بر کار اصناف ندارد جنس دست چندم چینی قاچاق میکنند 400و500 برابر به ملت می اندازند. ضمنا یاد آوری میکنم که اون پولی را که میخواهید ببرید 19% سود بگیرید از همین راهها و با همین مشکلات بدست آورده اید. چنانچه اقتصاد ما به معنای واقعی آزاد سازی بشود و رانت خواری حذف بشود یکی از شما هم نمیتونه فعالیتی داشته باشه و خون ما مردم را تو شیشه کنه. کانکی تعرفه های 110% و غیر برداشته میشدند تا تولید کنندگانی مثا ایران خودرو و ... حساب کار دستشون می آمد (441767)
 
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۲:۴۱:۰۱
Mar ra dar gham khod shrik bedaneed
Yeki az grftaran tolid  (441773)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۲:۴۷:۲۹
این مشکلها را همه تولبد کنندگان و مشاغل آزاد دارند.اگر دوست دارن کاری بکنند باید سریع تر انجام دهند.قبل از پاشونی سرمایه گذاران (441776)
 
حسن بيگي
۱۳۹۰-۰۲-۱۹ ۲۳:۲۲:۵۱
اگر جنایت کنید بعد از چند سال پرونده شما بسته میشود ولی اگر تولید کنید بعد از تعطیل کردن سالهای بیشتری نیاز دارید تا پرونده بیمه و دارایی و ..... بسته شود. (441788)
 
مهدی رحیم پور ثانی
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۰:۱۸:۵۸
هر کس بامش بیش : برفیش بیشتر. آفای به اصطلاح کارخانه دار همه مشکل شما رو دارند اما باید جنگید و زندگی کرد . اگه تونستی تمامی این مشکلات را حل کنی مرد این روزگاری کنار کشیدن یعنی ..... (441809)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۲:۱۹:۱۲
مگه میدون جنگه؟ بازاره برادر من
پاشو از خواب. پاشو
شعارهای فیدل کاسترو رو هم اینجا نده. اون اگه می تونس کشور خودشو درست میکرد (442063)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۲۱:۱۹:۲۵
اخه مگه ازار داریم که برای هم مشکل درست کنیم بعد بخوایم بجنگیم؟ (442459)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۰:۲۲:۳۵
سلام
به عنوان یک تولید کننده شلوار مردانه ابتدا ابراز تاسف ودر مرحله بعد می گویم که ما متاسفانه کارگرانمون رو بیرون کردیم وبرای گذران زندگی خودمون بشت چرخ نشستیم وداریم کار می کنیم وهنوز معلوم نیست که تا چند وقت دیگه آیا بتونیم همین چند تا کار رو هم گیر بیاریم یانه؟
کجاست حامی تولید کنندگان؟
واقعا کسی هست به داد ما وکارگرانی که از سر اضطرار ونه اختیار بیرون کردیم برسه؟
امااز شما جناب توکلی خیلی توقع داریم به دلیل اینکه هم اقتصاد دان هستید وهم نماینده وبالاتر ازاینها انسانی دلسوز ،چرا سکوت کرده اید به ولله همه مسولیم صدای ما را به دست اندرکاران برسانید اجرتان انشاالله با آقا امام زمان (441810)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۱:۳۲:۲۷
به عنوان مدیر یکی از واحدهای بزرگ تولیدی به شما عرض می کنم این مشکلات در تمام واحدهای تولیدی کشور وجوددارد .ولی شما خوشبختانه یا بدبختانه با واردات محصولات کمپانی بنتون توانسته اید از دست تولید ملی رهایی پیدا کنید.ولی بعضی از صنایع با سرمایه گذاریهای بسیار زیاد و نیروی انسانی زیاد و در رهن و وثیقه بودن تا (لباس زیر )مدیران وسهامداران آنها نزدبانکهای محترم نه راه پس دارند و نه راه پیش....پس خدا را شاکر باشید. (441818)
 
نیما
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۲:۱۸:۵۷
من یک تولید کننده پوشاک در مشهد هستم
واقعا متاسفم که این شغل را دارم
از سال قبل تا الان قیمت های تمام شده ی تولید دقیقا دوبرا بر شده ولی بازار به مراتب ضعیف تر و راکد تر شده واقعا دردناک است نوشته های بالا متاسفانه عین واقعیت است باتمام این مشکلات فروشندگان و تولیدکنندگان پوشاک به چشم مسولان مجرم و کلاهبردار هستند نه کاسب!
به این نتیجه رسیدم که مواد اولیه ای را که مورد استفاده ام هست بعد از خرید و چند هفته نگه داری بفروشم بسیار سود آورتر و کم دردسر تر است تا این که تولید کنم. (441825)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۳:۰۸:۴۲
در مورد جزئیات نامه قضاوتی نمیکنم. اما میدانم که اگر جلوی تولید این کشور گرفته شود، سرمایه گذاری در علم، مسکن، نخبگان، و ... و ... و ... فایده ی زیادی نخواهد داشت.
حالا خود دانند (441833)
 
SADEGH SALARI
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۷:۵۰:۵۵
بابا یکی به داد این تولید کنندگان بینوا برسدتا مباداورشکست بشوند
اخه بعدش ییکاری کارگران و کارمندان و نمایندگی هاانها در کشور بوجود میاد
عوارش بیکاری هم که معلومه
طلاق
اعتیاد
ناراحتی روان و اعصاب
مزاحمت برای نوامیس مردم
دزدی
و ......
بابا برای ایجاد هر شغل دولت کلی باید هزینه کنه انهم از جیب مردم
خب بیایید جلوی بیکار شدن را اول بگیرید بعد بفکر ایجاد شغل باشید
پس این اقای رحیمی چطوری میخواد 2میلیون شغل ایجاد کنه
بیکاری و ایجاد شغل باهم دیگه منافات داره (441848)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۷:۵۶:۲۸
خداحافظ رفیق! (441855)
 
محسن
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۷:۵۷:۳۵
خدائيش حرف دل توليد كننده ها رو زد . (441857)
 
عباس
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۸:۰۵:۱۶
قضاوت یک طرفه ممکن نیست و سازمانهای مرتبط مورد نظر ایشان هم هرکدام وظایف خود را انجام میدهند

لکن نبود ثبات در تصمیم گیری های نهادها ی حکومتی موجب سردرگمی سرمایه داران کشور شده است

کارفرما محترم است و حفظ احترام او با شعار و جایزه نمیشود

متاسفانه عده زیادی با برگزاری سمینار و اخذ بودجه نان حمایت از کار فرما را میخورند در صورتی که کارفرما یان خود بهره لازم را نمی برند (441860)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۸:۱۴:۲۴
باسلام
اینها همه که گفته اند 95% اش مربوط به واسطه گری و فروش پوشاک بود نه تولید آن!!!!
البته نه اینکه تولیدکنندگان بی مشکل باشند که مسلما مشکلات فراوانی دارند ولیکن ظاهرا دغدغه ایشان واسطه گری و فروش محصول است که البته راه های مسلما بهتری برای فروش می توانند داشته باشند همان راه هایی که چشم بادامی ها در سراسر مملکت ما به مدد خودمان در حال اجرا هستند.
از نامه ایشان به نظر می رسد مشکلات این شرکت بیشتر مدیریتی باشد اگر یک بازنگری در استراتژی بازار و نیز سگمنت های بازار داشته باشند و بعبارتی آمیخته 4P بازاریابی خویش را مورد بازنگری قرار دهند برخی مشکلاتشان حل شود. (441865)
 
فردين
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۸:۱۷:۲۱
ما كه نفهميديم شما بالاخره موافق سرمايه گذاري هستيد يا مخالف. اين سياسي بازي ها را كنار بگذاريد مردم هوشيارند. (441866)
 
حسن محراب
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۸:۳۳:۳۰
با سلام - اینجانب که کارگاهی برای تولید مواد شیمیایی در شمال کشور دارم دقیقا با گفته های آقای رهبرب موافقم و خودم هم تصمیم دارم کار تولید را رها کرده و به سود بانکی رو آورم - خدا باعث و بانی این اوضاع را لعنت کند که کارگران را از نان خوردن انداخت. (441871)
 
محمدرضا
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۸:۴۸:۵۸
اقاجان پولت رادربانك بگذاريد5ساله124%سودخالص بگيريدحالش راببريد (441650)
 
هدف
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۰:۲۱:۱۹
به نظرم اين همه مشكل رو ايجاد مي‌كنن تا مردم همين كار رو بكنن
از اون طرف با پول‌ها طلا مي‌خرن
بعد از ۵ سال با قيمت ۵ برابر مي‌فروشن
دو قسمت رو به سپرده‌گذار مي‌دن و ۳ قسمت باقي مانده در جيب مبارك (441938)
 
حمیدرضا
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۱:۴۲:۳۰
سلام. هیچ فکر کردید چرا داخل ایران این مقدار سود میدند اما در ژاپن و امریکا سود نیم درصد و بعضی وقتها صفر هستش؟ همش سر این هستش که تولید در ایران به صرفه نیست و تورم غوغا می کنه و فقط واردات مهم هستش حالا هرچی که میخواد باشه از پوشاک بی کیفیت چینی تا حتی مسواک از کشور عمان! و مرکبات از سرتاسر دنیاو...! (442025)
 
عباس
۱۳۹۰-۰۲-۲۱ ۱۰:۲۷:۱۲
موافقم.. اقتصاد مبتنی بر تولید با آن همه پیخ و خم اداری کسب مجوزها و بعدش هم کلی ریسک سرمایه گذاری و هزینه ها و.... در ایران جواب نمی دهد....
در ایران فقط اقتصاد دلالی و واسطه گری و ضدتولید جواب می دهد... خیلی ها از راه این اقتصاد یک ساله ره صد ساله رفته اند....
در ایران تولید و صنعت کیلویی چند؟ (442734)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۱ ۱۱:۲۹:۰۷
اشتباه میکنید چون پولی که در بانک خوابیده همیشه در دسترس نیست و مالیات هم میخورد ولی طلا و سکه همیشه در دسترس بوده و رشد عجیبی نیز دارد و مالیات هم ندارد فقط کمی خطرناک است (442794)
 
من
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۸:۵۳:۵۵
منطقی توی این نامه دیده نمیشه!
انگار احساسی و شاید هم سیاسی نوشته شده. (441877)
 
سيد
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۸:۵۵:۲۰
براي خواندن اين دردهاي توليد كنندگان محترم و زحمتكش، لازم است به استحضار برسانم درهاي اطاقم را بستم تا ريختن اشكم را كسي نبيند.
دوم، آقاي توليد كننده، سياست حمايت از توليد داخلي كه خواست مقام معظم رهبري و برنامه پنجم است از سوي جبهه متمردين اساسا پيگيري نمي شود، چون به نفع واردات پرسودشان نيست.
سوم، رودخانه مسير خود را طي مي كند و قرار گرفتن مانع و سنگ و سخره برايش مهم نيست! (441879)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۹:۱۷:۱۸
هم لذت بردم از نامه ایشان هم شدیدا افسوس خوردم... (441890)
 
مهدي
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۹:۱۸:۰۴
لباسايي رو كه خداييش 10 تومان تمام مي شود رو 200 هزار تومان مي فروشي حالا نازم مي كني
خيلي پرو هستي. اگه فكر برندي و فكر كيفيت خوب هستي حداقل يه مغازه پايين شهر بد نبود
خوب مي دوني اونجا واسه آدم هاي طمع كار و گدا صفتي مثل شما تره خورد نمي كنند (441891)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۹:۳۰:۲۳
اكثر گلايه هاي اين آقا غير منطقي بود. (441908)
 
آشنا
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۰۹:۳۹:۵۲
خوب شد تا اردیبهشت تموم نشده از دو و نیم میلیون شغل که پیش بینی کرده بودیم زدیم بالاتر
فقط یه مشکله کوچیک کوچیک داریم اونم اینه که
قرار بود دو و نیم میلیون شغل ایجاد کنیم ولی نمیدونیم چرا دو نیم میلیون شغل نابود کردیم .
واقعا نمیدونم چرا قدر این دولت زحمتکش را کسی نمیدونه : اصل دو و نیم شغل بوده که انجام شده
چرا برای این دولت مردمی که همش بفکر آرامش و امنیت شغلی گام بر می دارد حاشیه درست میکنید ؟ ها (441914)
 
m
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۰:۰۲:۴۰
بخدا راست می گوید ..................... (441926)
 
احمدی
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۰:۱۳:۳۱
این اقا اعتراضش در باره بند یک مشکلات اماکن حرف بی حساب می بزندچون هزاران پرونده درمحاکم وجود دارد وهر چه بگوییدبلاخره شما معصوم نیستید می ترسم بقییه حرف هایت نیز افراطی باشدلذا نمی خوانم (441932)
 
مهدی سجادی
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۰:۳۷:۱۲
متاسفانه دربیشترموارد مشکل اصلی بیسوادئ کم تجربگی تنگ نظری برخوردسلیقه ای وکج فهمی مدیران اجرائئ ومامورین نظارتی می باشدتا قوانین! (441958)
 
علیرضا قلیزاده
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۱:۱۹:۴۰
فعلاً که برای آقایان، بودن ایشان یا بودن آقای م. مسئله این است (442002)
 
کارگرتولید
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۱:۳۴:۵۴
سلام
بنده کارگرهمین تولیدی آرین جین بودم لباسی که ما تولید میکردیم در ایران از نظر کیفیت بسیار عالی بود و قابل مقایسه با اجناس چینی بی کیفتی که با حمایت دولت در تمام کشور به وفور یافت میشود نیست .شعار آقای رهبری در کارخانه در طول مدت 10 سالی که من بعنوان خیاط در خدمت ایشان بودم همیشه کیفیت ,کیفیت و کیفیت بود و خدا را شاهد میگیرم که گارگری که کاربدون کیفیت میدوخت در شرکت ایشان جائی نداشت البته ماشین آلاتی را که ایشان داشتند در نوع خود بی نظیر بود.بهرحال این شرکت هم مانند خیلی تولیدیها بسته شد ولی افسوس افسوس وافسوس (442013)
 
آشنا
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۱:۳۹:۵۸
این آقا باید میگفت با وامهای میلیاردی
کم بهره تولید کرده یا ملک و ماشین وویلا خریده
ضمناایشون که سالهاست تولید نمیکنه و با واردات و نمایندگیهای بنتون کیف میکنه بعد هم اگه سودهای 200درصدی پوشاک رو کمتر کنند فروششون بیشتر میشه (442021)
 
سونيا
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۳:۳۴:۲۵
با سلام
وقتي در خيابانها قدم ميزنم و انواع و اقسام جنسهاي بي كيفيت و ارزان چيني و تايلندي و هندي را مي بينم دلم ميگيره براي اينكه چرا مردم ما بايد به پوشيدن چنين اجناسي راضي شوند ولي متاسفانه وافعيت اين است كه كسي براي توليد كنندگان دل نمي سوزاند. در حال حاضر سود در وارد كردن آشغالهاي جهان سوم به كشور است . (442121)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۲۳:۱۵:۳۸
سلام
اولاً جنس های چینی و ...بیکیفیت نیستند.
ثانیاً مشتری دارند اگر نه وارد نمیشد.
بعدش هم این آقا میخواسته با پول مردم تولید کننده بشه و مثل قدیم تر ها وام بگیره و جای دیگه مصرف کنه حالا که نتونسته جیغ و فریاد میکنه . همه اونهائی که قصدشون این بوده بدونند فعلاً که اون ممه را لولو برده . برن استراحت . (442506)
 
رامین
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۳:۵۱:۰۲
تا با واسطه گری مبتوان پول در آورد نباید سراغ تولید رفت هرگاه دیدید این مشکلات از سر راه تولید برداشته شده و جلو راه واسطه گری قرار گرفته آن موقع وقت تولید است.این میسر نیست مگر آن زمانی که در این کشور هر کسی سر جای خودش قرار بگیرد و وظیفه خود را بدرستی انجام دهد .مثل صفحه شطرنج اگر مهره ها سر جایشان نباشند دیگر اصلا شطرنجی در کار نخواهد بود.اول بایست مهره ها را درست سر جایشان چید. تا آن روز واسطه گری را عشق است و واردات و رانت . والسلام علی من التبع الهدی (442140)
 
رامین
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۳:۵۹:۳۲
با سلام
تا زمانی که تفکر افرادی مانند آقا مهدی بر این مملکت ( که تفکر غالب است ) حاکم است در همه عرصه ها نه فقط تولید مشکلاتمان حل نخواهد شد.به امید روزی که این تفکرات احساسی و آبکی از این مملکت رخت بربندد. (442144)
 
محمد رضا باقری چالوپلی
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۴:۰۳:۰۱
کدام را باور کنیم ایشان اینگونه می گوید صدا وسیما از ایجاد 1.6 ملیون شغل در سال گذشته البته با رشد 1 درصدی ! (442147)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۷:۲۴:۴۷
پدر خدابیامرز من همیشه میگفت دوتا ش پدر شاه را درآورده و بدبختش کردند یکی شهرداری و یکی شهربانی (442298)
 
محمدی
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۷:۲۵:۲۱
دوست عزیز جناب آقای رهبری
مشکلات مطروحه در نامه شما مشکل همه اعضای صنف پوشاک اعم از تولید کننده ، وارد کننده و فروشنده می باشد واقعا\" امروز فروش پوشاک عملا\" با این قوانین جرم محسوب شده و اضظراب و نگرانی این شغل برای همه همکاران بسیار ملموش می باشد .ولی به نظر این حقیر این مشکل تنها با بالا بردن آگاهی اعضاء این صنف و اتحاد در جهت تغییر قوانین نا متناسب با مقتضیات این شغل حل خواهد شد وگرنه با نامه یکنفر به یک مقام یا انتشار نامه بدین شکل و قهر کردن این مشکل حل نخواهد شد ، البته در صورتی که مقدمه برای اقدامات بعدی باشد بسیار خوب است .
به عنوان پیشنهاد فکر می کنم وقت آن فرا رسیده که اعضاء این صنف با حضور در مراجع قانونگذاری از تصویب قوانین غیر تخصصی توسط افراد غیر متخصص جلوگیری نموده و زمینه ای جهت بررسی قوانین کشورهایی که در زمینه پوشاک موفق بوده اند فراهم نموده و در نهایت باز تکرار می کنم با اتحاد و همفکری اعضاء زمینه تغییر در قوانین غیر کارشناسی موجود فراهم شود .
از قدیم گفته اند یک دست صدا ندارد
ضمنا\" از دوستانی که در این مقوله نظر می دهند خواهشمندم از سیاسی کردن این موضوع جدا\" خودداری نموده چون این یک بحث کاملا\" کارشناسی و تخصصی بوده و نظرات غیر کارشناسی این موضوع را به بیراهه می برد . (442300)
 
علی اصغر
۱۳۹۰-۰۲-۲۰ ۱۹:۵۲:۵۶
من هم یک تولید کننده پوشاک هستم با 20سال سابقه تولید باید خدمت شما عرض کنم از ابتدای شروع طرح یارانها تا کنون پارچه پنبه ای که هر کیلو شش تا هفت هزار تومان بود هرروز افزایش قیمت داشته واکنون به هر کیلو دوازده هزار تومان رسیده و هیچ نظارت و کنترلی در این زمینه نمیشود من هم به ناچار از عید به این طرف کارگاه خودم را تعطیل کردم چون با این قیمتها چگونه میتوانیم تولیدات خودمان را بفروشیم از طرفی مسئولین محترم به مردم میگویند قیمتها افزایش نداشته است (442411)
 
رضا بیگدلی
۱۳۹۰-۰۲-۲۱ ۰۱:۲۹:۵۵
اینجانب نمایندگی یک برند پوشاک ایرانی در یک مجتمع تجاری در مرکز شهر را دارم هر ماه یکی از این ارگان ها به ما گیری می دهند جالبتر اینکه یک روز ما رفتیم و دیدیم مغازه از طرف اماکن پلمپ است رفتیم اماکن گفتند اشتباه شده یا از زیبا سازی شهر آمده اند و می گویند تابلو که البته برای برند ایرانی است مغایر با زیبا سازی شهر است آخه داخل مجتمع تجاری چه ربطی به زیبا سازی شهر دارد
البته درد همه این ها فقط پول است
وسلام (442568)
 
قفس چینی
۱۳۹۰-۰۲-۲۱ ۱۴:۵۶:۵۴
دولتمردان عطای همه تولیدات داخلی را به لقایش بخشیدند.عیالم قفسی برای فنچ ها خریده بود که ساخت چین از آب درآمد.باور نکنید که وصیت کرده ام سنگ قبرم را از چین وارد نکنند چون می دانم که منافعشان ایجاب می کند که این کار را بکنند و وصیت من بی فایده است. در یکم کلام:فاتحه..... (442986)
 
۱۳۹۰-۰۲-۲۱ ۱۷:۱۴:۱۰
مهم نیست... مهم این است که ما مهم ترین کشور دنیا هستیم. (443082)
 
لاوند
۱۳۹۳-۰۴-۲۸ ۰۰:۵۵:۳۸
منم ميخواستم يك توليدي بزنم ولي پشيمون شدم (2260953) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۲-۲۱ ۱۵:۱۹:۵۹
درد دل این تولید کننده کاملا بجا ودرست میباشد.آقایونی که از تولید و کارآفرینی انداز سر سوزن خبری ندارند لطفا ...... نزنند.نکته دیگری خواستم به تمام مسولین عرض کنم اینکه. شد روزی به کارگاهی ویا فروشگاهی سر بزنید و از مالکش بپرسد شما مشکلاتتون چیست؟ (2882853) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.