نظر منتشر شده
۹۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 271872
جمعیت ایران و جهان به چه سمتی می رود؟
درحال پیر شدنیم!
بخش اجتماعی الف، 30 اردیبهشت
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۴
جمعیتی که در جهان زندگی می کنند، هم اکنون از 7 میلیارد نفر فراتر رفته است. حجم بسیار بالایی از این مقدار، مربوط به دو صده اخیر می شود. بطوری که تنها در دویست سال گذشته، جمعیت جهان کمتر از یک میلیارد نفر بود! قرن هجدهم میلادی آغاز سرعت گیری رشد جمعیت در جهان، خصوصا در کشورهایی که توسعه اقتصادی را آغاز کرده بودند بود.

به گزارش الف، طی قرن نوزدهم میلادی سرعت رشد جمعیت در دنیا با فراگیرتر شدن بهداشت، سه برابر بیشتر از قرن هجدهم بود، بطوریکه تنها طی یکصد سال (1900 تا 2000) جمعیت جهان از 1.5 میلیارد نفر به 6.1 میلیارد نفر رسید.

نمودار عمومی نرخ رشد و مرگ و میر جمعیت جهان برای هر 1 هزار نفر طی 1 سال


اما به دلایل مختلف، هنوز بیست سال از قرن بیست و یکم نگذشته که "سرعت رشد جمعیت در جهان" روند افزایش سابق را ندارد. بطوری که کشورهای جهان می کوشند با اتخاذ سیاست های مختلف، سهم بیشتری در افزایش جمعیت جهان داشته باشند.

نرخ رشد جمعیت کشور ایران


در کشور ما با توجه به کاهش رشد جمعیت در ساله های اخیر، رهبر انقلاب سی ام اردیبهشت سال گذشته طی ابلاغیه ای به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست های کلی جمعیت را ابلاغ کردند تا طی آن برنامه ریزی های لازم صورت بگیرد.

هم اکنون کشور ما اندکی بیش از 78 میلیون نفر جمعیت دارد و هفدهمین کشور پرجمعیت جهان محسوب می شود.

آمار پرجمعیت ترین کشورهای جهان


آمارهای مربوط به جمعیت مثل: فراوانی، تراکم، پراکندگی، نرخ رشد و ... برای کشورهای جهان از نظر امنیتی و برنامه ریزی اقتصادی بسیار حائز اهمیت است. نمودارهای ذیل طبق آمارهای رسمی سازمان ملل بدست آمده و اطلاعات کاملی از وضعیت جمعیتی در دنیا ارائه می دهد:

تراکم جمعیت کشورها در هر کیلومتر مربع در سال 2015


پیش بینی تراکم جمعیت کشورها در هر کیلومتر مربع در سال ۲۱۰۰


همچنین تصویر زیر، جمعیت فعلی جهان را با کیفیت بسیار بالا نمایش می دهد بطوریکه پراکندگی جمعیت در همه جای جهان بشکل کاملا محسوس قابل مشاهده است:

آنچه مسلم است، حجم جمعیت هر کشور با سرعت توسعه یافتگی و پیشرفت آن کشور رابطه مستقیم دارد. دقیقا برعکس تصوری که از طرف رسانه های معاند هر کشور درخصوص آن کشور القا می شود. مثلا در جنگ رسانه ای غرب با ایران، پیوسته القا می شود که "هم اکنون با سطح فعلی جمعیت امکانات جوابگوی ما نیست، لذا باید برای بهتر زندگی کردن، بچه نداشت، جمعیت کمتر داشته باشیم تا بتوانیم بیشتر از امکاناتمان استفاده کنیم". حال آنکه بسیاری از  نخبگان و صاحب نظران چنین نظری ندارند. مثلا ارتباط جمعیت با اقتصاد از افراد ذیل که از قضا غربی هم هستند به شرح زیر است:



متاسفانه، تحت تاثیر سیاست های اشتباه اخیر کشورمان، و نیز تبلیغات رسانه ها، آمارها نشان دهنده پیرتر شدن جمعیت کشور در سال های پیش رو می باشد بطوری که: از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۰ سهم جمعیت جوان کشور روند نزولی داشته و در سال ۸۵، حدود ۳۵،۴ درصد جمعیت جوان ۱۵ تا ۲۹ سال در ایران داشتیم که در سال ۹۰ این رقم به ۳۱،۵ درصد کاهش یافته و می توان گفت در مجموع چهار درصد جمعیت جوان ما کم شده است.



با توجه به روندی که جمعیت جهان طی کرده است و نیز سیاست هایی که امروزه کشورهای مختلف برای جبران عقب ماندگی از رشد جمعیت کشورهایشان اتخاذ کرده اند! فکر می کنید در ما تاکنون در ایران چقدر درست عملکرده ایم؟ آیا ضرورتی برای ایجاد تغییر موثر در سیاست های جمعیتی ایران حس می کنید؟!
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۴:۵۸:۵۱
منسفانه تحلیل شما بر پایه درست دانستن تورم جمعیت دهه 60 که باعث انحراف هرم جمعیت شده هست. برای اصلاح یک اشتباه نباید همان اشتباه را تکرارکرد. (2899281) (alef-11)
 
واقع بین
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۹:۳۹:۰۹
تشویق برای بچه های دوم و سوم درست و عاقلانه و حتی کاملا علمی است ولی بزرگترین اشتباه این تشویقات برای بیش از 3-4 نفر است زیرا امروزه این فقط در پدر و مادر فاقد تحصیلات عملی میشود و نتیجه اینکه روند جامعه در اینده بسوی افراد با ای کیو و سواد کمتر تمایل خواهد داشت که قطعا باعث عقب مانده کشور خواهد شد و این عکس سیاست کشورهای پیشرفته است که افراد با سواد را جذب می کنند (2899912) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۳ ۰۸:۱۳:۱۰
هزار بارهم آسمون ریسمون ببافند تا وضع معیشت مردمخوب نشه تا رفاه نسبی حاصل نشه افزایش جمعیت ممکن نیست خود من یه فرزند دارم خیلی دوست داشتم سه تا میشد ولی به دلایل اقتصادی اجتماعی نمیتونم من خونه ندارم به افراد پر اولاد خونه اجاره نمیدن حقوق من کفاف اجاره خونه و هزینه های اساسی رو نمیکنه فرزند من حسرت خیلی از همکلاسی هاشو میخوره که فلان زندگی رودارن و من ناتوان از تامین هزینه های زندگیم بعبارت بهتر توخرج یکیش موندیم ....حالا شما بگین کدوم عاقلی با این وضعیت افزایش فرزند میکنه .... (2906917) (alef-11)
 
محمود
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۱۶:۰۴:۲۵
اشکم سرازیر شد. من تو را درک میکنم و هم آن بچه معصوم که باید حسرت دارا ها را بخورد. واقعیت اینست که آنها که دم از ازدیاد جمعیت میزنند خود مرفه بی درد هستند و هیچگاه درد دل پدر زحمت کشی که باید هر شب خجالت زن و فرزند خود را بکشد را درک نمیکنند. در این جامعه ای که بچه ها وضع خوب ها را در تلویزیون هر شب نظاره میکنند و بیشتر باعث درد کشیدن و احساس حقارت کردن آنها میشود. زمانی بود همه فقیر بودند. اینقدر تبعیض نبود با این حال مردم دلخوش بودند چون مقایسه نبود. اما آیا حالا اینطور است؟ بعضی اینقدر دارند و اینقدر می خورند که باید بالا بیاورند و خیل کثیری هم از گرسنگی شکمشان به گرده شان چسبیده. این مشکلات از سوء مدیریت اقتصاد و رانت ها به وجود آمده. (2915366) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۱:۱۸:۲۴
پیر شدن جمعیت یک مشکله ولی افزایش جمعیت برای ما فاجعه است چون:

1- آب به اندازه جمعیت فعلی نداریم چه برسه به افزایش جمعیت و ایران در حال تبدیل شدن به کویر است.

2- کیفیت جمعیت خیلی مهمتر از کمیت است. ما با همین جمعیت وضعیت آموزشی و امکانات بسیار پایینی نسبت به کشورهای پیشرفته داریم. اگه برای جمعیت
بسیاری از کشورهای با جمعیت پایین مثل نروژ و هلند و غیره خیلی از کشور ما در سطح جهان مطرح ترهستند و مردمشون خیلی بهتر زندگی میکنند و در مقایسه کشوری مثل پاکستان و اندونزی با جمعیت زیاد مردمشون در وضع بسیار بدتری زندگی میکنند.

3- آلودگی هوا و نابودی محیط زیست هم با این جمعیت داره بیداد میکنه چه برسه به افزایش جمعیت.

4- کشورهایی مثل ژاپن خیلی از ما پیرتر هستند و درسته پیری براشون یک مشکله ولی به هیچ وجه تبدیل به یک بحران نشده که مثلا با بحرانهایی مثل بحران آب که افزایش جمعیت برای ایران درست میکنه قابل مقایسه باشه.

5- ظرف 30 سال آینده بخش بزرگی از کارهایی که امروز توسط انسان انجام میشه توسط ربات انجام میشه. نمونه اولیه اش ماشینهای خود راننده هستند که هم اکنون دارن بیشتر بصورت آزمایشی دارن توی خیابونها رانندگی میکنن و ظرف چند سال آینده وارد بازار میشوند.

....
با توجه به این مسائل افزایش جمعیت برای جلوگیری از پیری یا مثلا برای افزایش قدرت کشور یک اشتباه بسیار بزرگ و مثل کور کردن شخص برای درست کردن ابروی اوست. (2900090) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۸:۴۱:۱۱
ما برای اینکه بتوانیم انقلابمان را به جهان صادر کنیم نیاز به نیروی جوان داریم پس شما هم اینقدر دلایل الکی نیاور (2900669) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۳:۴۸:۱۸
نسل جوان به این چیزها باور ندارد. (2901204) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۵۲:۰۲
پیامبر اسلام در زمانی که مبعوٍث شد یک نفر بیشتر نبود ولی پیروان دینش الان از میلیارد هم بیشتر است. برای زندگی باید برنامه داشته باشیم برای شغل مسکن غذا بهداشت
صدور انقلاب با همین جمعیت و یا کمتر از آن هم قابل انجام است کافی است با همین جمعیت یک الگوی قوی از کشورداری و منطق اسلامی را رعایت کنیم دیگران ببینند موفق هستیم تبعیت می کنند انقلاب قرار نیست با زور و شمشیر صادر شود (2901331) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۲۳:۵۷:۲۶
مطمئن باش در آینده کلیه صادرات مکانیزه خواهد شد (2903904) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۲۱:۲۴
افرین .کشور کویری ایران تحمل همین جمعیت را هم ندارد (2901278) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۰:۰۶:۲۹
شايد يكي از منطقي ترين مطالبي كه در اين رابطه خوندم همين اظهار نظر دوستمون باشه (2902301) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۲:۱۲:۰۳
جهت فرزند آوری و رشد جمعیت کافی است جهت فرزند دوم به هر خانواده مبلغ ۳۰ میلیون تومان وام ۲ درصد با اقساط بلند مدت بدهید تا زوج های تک فرزند بتوانند با این پول صاحب سرپناه شده و صاحب فرزند دوم شوند.
""" جناب آقای توکلی ارایه چنین طرحی لازم و ضروری است و در تمام کشورهای پیشرفته مشوق های اقتصادی افزاینده جمعیت وجود دارد""""""." (2900164) (alef-11)
 
ببری
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۳:۵۶:۵۳
من می خوام فرزند دوم بیارم خونه و ماشین هم دارم
فقط مال و پول نیست
کارمندم کی نگهش داره ؟؟تربیتش چی؟؟فعلا معضل الانم اینه که بچه ام که کلاس اوله کدوم مدرسه بفرستم که درست آموزش بدن
به جای انگلیسی فینگیلیش درس می دن
به جای فارسی کتابهای من درآوردی و علوم و ریاضی هم که بماند
معلم خودش نمیدونه چی میگه بچه چه جوری باید بفهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2901224) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۰:۵۶:۲۴
بابا ولش کن بره دنبال کار آزاد
آخه تهش من میشه. دکترای برق شریف. به وا... وضع تحصیلکرده ها بسیار وخیم است و اصلا انتظارات برآورده نمیشه (2902398) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۵:۰۳:۳۳
طرح بلند مدت:
برای فرزند اول 5 میلیون برای فرزند دوم 10 میلیون برای فرزند سوم 15 میلیون و برای فرزند چهارم 20 میلیون بدهند

طرح کوتاه مدت:
برای یک دوره کوتاه دوساله برای فرزند اول 10 میلیون برای فرزند دوم 20 میلیون برای فرزند سوم 30 میلیون و برای فرزند چهارم 40 میلیون بدهند قطعا موثر است (2901352) (alef-11)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۳:۴۲:۲۱
گر زیرساختها و امکانات یا حداقل روند رصدشون درست باشه مردم خودشون میفهمن که چه زمانی بچه بیارن. حتی کشور میتونه مثل خیلی از کشورهای توسعه یافته نیروی کار متخصص خارجی رو بدون هیچ گونه هزینه و حتی با ارزآوری بالا جذب کنه. تا زمانی که کشور داره نیروهای متخصصش رو از دست میده آوردن بچه فقط هزینه آموزش پرورش رو زیاد میکنه (2900319) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۰:۱۹:۳۳
سیاستهای جمعیتی نباید نه به شوری دهه 60 باشه نه به بی نمکی الان (2900825) (alef-11)
 
سها
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۳:۵۳:۴۶
بیچاره دهه شصتی ها

مدارس شلوغ

کنکور شلوغ و غلغله

ارشد غلغله

دکترا غلغله

کار لا موجود

شوهر لا موجود


کفن هم لا موجود

من خودم دهه شصتی ام اولین بار که ارشد دادم با درصدهای بالای 80 روزانه قبول نشدم.اون سال خیلی کم رشتمون میگرفت.حالا با میانگین درصد 40 راحت دانشگاه شاهد و یا خوارزمی روزانه رو قبول میشم....هنوز هم تو شککککک

اون موقع چرا هی گفتین 4 تا و 8 تا بیارین که خاک بر سر بشیم

به نظرم یه زندان درست کنن دهه شصتی ها برن توش و دیواراش رو خراب کنن هم اونا راحت شن و هم شماها (2901216) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۰۷:۱۳:۱۷
خب جمعيت ايران تا أبد كه نميتونه افزايش پيدا كنه، اگه همه تو واگنهاي زندگي هم به زور سرپا بايسيتم هم نهايتا ٢٠٠ ميليون با بدبختي جا شيم و اون وقت كه نشه ديگه جمعيت رو افزايش داد و ديگه ظرفيت پر بشه دوباره مشكل پيري رو خواهيم داشت اما اين بار با پيران بيشتر و منابع بسيار كمتر، با مشكلات بيشتر وتمهيدات قبلي كمتر، خب مثل اينه ما فقط ابعاد مشكل رو بزرگتر كنيم، ساده ترين كار لزوما بهترين كار نيست، (2902177) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۰:۰۰:۳۹
استاد نظر دانشمند آخری برعکس نیت شماست!! (2902293) (alef-11)
 
i
۱۳۹۴-۰۳-۰۲ ۰۸:۱۴:۳۸
متاسفانه در ایران کارشناسان فقط نوک دماغشون رو میبینن. (2904201) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۲۲:۳۲
الان مانع اصلي ازدواج و فرزندآوری جوانها خدمت سربازيه. سالهاست درباره ي اين مانع و مشکل سربازي و لزوم حذف اجباري بودن خدمت سربازي از قانون گفته ميشه ولي هيچ مسئولي کوچکترين اهميتي نميده. اگر خدمت اجباري برداشته بشه آمار ازدواج و بچه دار شدن به دهها برابر کنوني ميرسه. (2899329) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۶:۴۷:۵۳
عجب کارشناسی کردی واقعا یعنی همین فردا خدمت سربازی اختیاری بشه همه شروع میکنن ازدواج و بچه دار شدن...الان اینایی که معاف میشن دیگه برای ازدواج مشکل ندارن؟احتمالا شما خودت پشت خدمت سربازی گیرکردی و دوست داری کنسل بشه فکرمیکنی این تنها معضل جوانانه.درصورتیکه اشتغال با درآمد مناسب مسکن مناسب ازچمله موانع بسیار مهمتر ازسربازیه (2899538) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۶:۴۸:۰۶
اون چیزی که مانع اصلی ازدواجه دوست دختره, نه سربازی! (2900567) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۲۵:۳۸
مسبب اصلي ازدواج نکردن جوانها همين افرادي هستند که بر طبل اجباري بودن خدمت سربازي ميکوبند. (2899339) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۶:۳۲:۵۷
خوشم میاد ما ایرانیها ماهگیرهای خوبی هستیم!!!
شاید سربازی یک دست‌انداز کوچک در مسیر ازدواج باشد ولی قطعا مسئله کلیدی نیست. همانطور که ازدواج کردن و بچه‌دار شدن تضمینی برای رشد نرخ جمعیت نیست. همانطور که رشد جمعیتی تضمینی برای رشد اقتصادی نیست.

کشورهایی در این مسئله به موفقیت رسیدن که توانستن رابطه‌ای منطقی میان رشد اقتصادی و جمعیتی با کیفیت "از نظر اقتصادی و اجتمایی و فرهنگی" (جمعیتی با پشتوانه منابع حیاتی و همگام با توسعه اقتصادی که سهمی در بازتولید درآمد سالانه ملی داشته باشه) ایجاد کنند و با سرمایه‌گذاری در موضوع رفاه در خانواده (نه با بخشنامه و تنبیه) توانستند مردم خود را تشویق به بچه‌دار شدن بیشتر بکنند.

متاسفانه این مقاله، به مانند تمام سیاست‌های ما، فقط این مهم را از نظر کمی به دیده گرفته و کفیت را نادیده گرفته! از وضع الان مملکت و رابطه عقلانی بین جمعیت و توسعه اقتصادی امروز بگذریم (نسل منو بعد من و بعدی فدا) شما با چه چشم‌اندازی به توسعه اقتصادی, میخواهید از الان به فکر افزایش جمعیت در ۳۰ ساله آینده باشید؟! (2899505) (alef-11)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۲۵:۵۷
چین در حال حاضر بزرگترین رشد اقتصادی را دارد اما سرانه تولید داخلی آن کمتر از ایران و در ردیف ترکمنستان و آنگولا است. جمعیت بیشتر زمانی عامل مولد است که جنبه های اقتصادی، اجتماعی، اقلیمی و ... مناسب باشند.

جمعیت جهان تا سال ۲۰۳۰ از ۸ میلیارد نفر هم خواهد گذشت. طبق پیش بینی ها حدود ۶۰ درصد این افراد در آفریقا و آسیا خواهند بود. بسیاری از این کشورهای پرجمعیت آب کافی و غذای مناسب برای جمعیت شان نخواهند داشت. (2899340) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۰:۱۶:۱۵
پس چرا امریکا از چین می ترسد ومی گوید چین با اقتصاد وجمعیت زیاد می خواهد اقتصاد دنیا را بگیره چینیها همین حالا هم دارند سیاستهای افزایش جمعیت را دنبال می کنند (2900817) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۱:۴۱:۴۸
«مردم» چین زندگی بهتری ندارند. چین با استفاده از یک میلیارد نفر شبه برده مزیت اقتصادی به دست آورده اما این یک میلیارد نفر در وضعیت شبه بردگی زندگی می کنند. (2900960) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۱:۰۰:۵۳
دقیقا
منتظر افول چین طی ده سال آسنده باشید
همه ی مزیت چین نیروی کار ارزان است، نسل فعلی چین با نسل سخت کوش قبلی متفاوت است و من به عینه بین دوستان چینی به این نتیجه رسیده ام
منتظر افول چین باشید (2902407) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۲۷:۱۸
خوب خدا شکر نسل ما که فقط بیکاری و مشکلات برای جوانان بود ، (2899342) (alef-11)
 
امیری
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۲۹:۰۸
خدمت سربازی و نبود شغل و ... نمیذاره ازدواج کنیم و بچه دار شیم. (2899348) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۳۱:۰۹
امثال سردار کمالی که طرفدار سربازی هستند دریابند. طرفداران سربازی جلوی ازدواج جوانها را گرفته اند و طبیعتا جلوی فرزندآوری را. (2899355) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۳۸:۳۲
اینها که نوشتید درست. آیا مسؤلین به فکر هستند? چرا مسکن را از دلال بازی خارج نمی کنند? چرا از خانه های خالی مالیات قابل توجه نمی گیرند? چرا بر خانه دوم به بعد افراد مالیات نمیگذارند. (2899377) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۵۰:۲۳
آدم وقتي ميشنود كه قرار است پرايد 23 ميليون شود ، دچار پيري زود رس ميشود (2899401) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۱:۰۲:۴۱
فشار اقتصادی بر مردان جامعه عملا آنها را مقطوع النسل کرده و توانایی یه رابطه ساده رو ازشون گرفته چه برسه به اووووه فرزند آوری!! (2902418) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۹:۲۱:۵۵
خدا شاهده عینِ واقعیت را گفتی , اونقدر فکر و خیال داریم که هفت روز هفته فقط فکر و خیاله. (2903413) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۵۰:۳۹
aما آمار رشد زاد و ولد رو در ثبت احوال ببینید تا متوجه بشید که رشد زاد و ولد در ایران بیش از ۴ درصده و یه رکورد حساب میشه! (2899404) (alef-11)
 
رشد جمعیت منفی است
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۲:۱۴:۳۵
الان فعلا منفی است و با این رشد منفی سال ۱۴۲۰ جمعیت کشور به ۵۱ میلیون کاهش خواهد یافت. (2900169) (alef-11)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۱:۱۴:۱۷
ديگه شلوغش نكن رشد جمعيت منفي كه نيست ،حدود يك و نيم در صده. تازه با وجوديكه سالي سيصد هزار نفر هم مهاجرت ميكنند. (2900452) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۱:۴۹:۳۶
با این امکانات اگه جمعیت 30 میلیون بشه عالیه (2900493) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۸:۰۳:۵۵
نمی دونم الف منشر میکنه یا نه ، باید به عرض این هموطن (01:49:36) برسونم بر خلاف رشد عمومی جمعیت در کشور که پایینه رشد جمعیت در برخی از قومیت ها چنان بالا است که دیگه از این 30 میلیون ،جمعیت فارس در اقلیت خواهند بود ودیگه نمیشه به این مملکت گفت سرزمین پارسی. (2901608) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۸:۴۵:۲۵
بهتر. کو آّب (2900675) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۱:۱۵:۵۹
اینی که شما میگین نیست، ولی کاش بشه! (2900923) (alef-11)
 
ببری
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۳:۵۹:۰۲
کی گفته ما که رفتیم دکتر زنان دیدیم مطبها غلغله هست در حالی که سال 89 خیلی خلوت بود. (2901229) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۵۲:۰۷
پیشنهاد: بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان ارزش سهام عدالت است.کل آن سهام را به بهزیستی بدهندتا با سود واقعی آن که حداقل 10 هزارمیلبارد تومان در یال است

1 - به مدت معین به کسانی که فرزند دوم و سوم و چهارم می آورند کمک هزینه پوشک و شیر خشک داده شود.
2- درمان کودکان زیر 18 سال به صورت کلی رایگان شود.
۳- آموزش وپرورش حق دریافت هیچ پولی اعم از ثبت نام ، بیمه ، کتاب ، کمک ، کلاس جبرانی و ..... را از والدین دانش آموزان نداشته باشد و به کلیه خانواده های دانش آموزانی که بیش از یک نفر دانش آموز دارند مبالغی بابت تهیه لوازم تحریر و پوشاک مدرسه داده شود.
4- توقف تبلیغ فرهنگ اشرافی گری در صدا و سیما
۵-بهبود شرایط اقتصادی کشور
۶- بهبود سیاست خارجی وهزینه نکردن ازجیب و اعتبارملت برای کشورها و گروههای آزمایش شده
۷- مبارزه جدی با فساد اقتصادی ثروتهای بادآورده و توجه به ارزش کار و خانواده (2899408) (alef-11)
 
قزلسفلو
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۰:۰۴:۲۹
غیر از بند 6 با بقیه پیشنهاد های شما موافقم.
منم شخصا" چندین نظر سازنده برای افزایش رشد جمعیت در همین سایت ارائه کردم متاسفانه نمی دونم به چه دلیل عوامل سایت منتشر نکردند .
آنچه که روشنه تاثیر فرهنگ و اقتصاد بر جوانان عامل مهمی برای خودداری از ازدواج و یا نخواستن بچه است البته تاثیر فرهنگ بیشتر است .
چند مثال عینی :
1) تاثیر عمیق تبلیغات و برنامه های تلویزیونی و ماهواره ای در تغییر سبک زندگی ایرانی ها در دو جهت : یکی عدم احساس مسئولیت اجتماعی در برابر آینده کشور ( علیرغم اینکه همه از تبعات امنیتی و مذهبی و فرهنگی کم شدن جمعیت اگاهند ) . دوم اینکه یک نوع خود محوری و لذت جویی از دنیا تبدیل به آرمان جوانان و زوج های جوان شده است که بعد از گذشت چند سال از ازدواج آنها مانع فرزند آوریشان شده به خصوص در خانمها( به عینه در خانواده های متمول مثل تجار ،پزشکان ، مهندسین ، کارمندان بانکها ، مدیران رده بالا ، وکلا و همه اقشار ثروتمند جامعه قابل رصد است ) .

2) رشد سریع جمعیت در برخی از استان ها که اتفاقا" ثروتمند هم نیستند و البته ما در استان گلستان تغییر بافت جمعیت را به نفع یکی از اقوام مهاجر از همین استان ها را کاملا" احساس می کنیم نشان دهنده تعلق خاطر برخی از اقوام به آرمان ها ی قومی ومذهبی خودشان دارد که باید به عنوان یک الگو برای سایر استانها هم مد نظر قرار گیرد .

یادمه چند سال پیش در یکی از جمهوری های سابق شوروی معظل رشد منفی جمعیت داشتند( به نظرم لیتوانی بود ) که با حمایت های مالی و اقتصادی به سرعت بر این مشکل غلبه کردند .

متاسفانه مسئولین اراده ی چندانی برای رفع این مشکل ندارند وگرنه بالا بردن رشد جمعیت چندان هم پیچیده نیست . فقط کمی اراده و کمک اقتصادی به خانواده هایی که قصد فرزند آوری بیشتر دارند .

در پایان یک توصیه به مسئولین ارشد نظام : خواهشا" اون سرمایه ای رو که قراره در چند سال آینده برای غلبه بر بحرانهای امنیتی و فرهنگی ، اجتماعی ناشی از تغییر بافت جمعیت بکنید همین الان هزینه کنید . (2899956) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۶:۰۴:۵۵
نویسنده محترم اگر توانستی فقط وضعیت منابع آب ایران رو در دهه های آینده
با آنچه داری ادعا میکنی توضیح بدی من حرف شما رو میپذیرم
اشتغال و اموزش وامنیت و...........هزار مشکل دیگر به کنار
حکایت شما من رو یاد اون ضربالمثل میندازه که خیلی خوش.... لب خزینه هم میشینه (2899443) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۶:۲۲:۵۷
فرض را براین میگیریم که تمامی استدلالهای شما درست اکنون که 35 درصد جکعیت کشور جوان است واکثریت تحصیلکرده چه کاری لرای انها صورت گرفته اشتغال کجاست من 4فرزند دارم یکی فارغ التجصیل ارشد مامایی از دانشگاه شهید بهشتی یکی دیگر ارشد اکولوژی از دانشگاه تهران یکی دیگر برق خواند ورفت با یک دامپزشک مغازه ای داشت فروشنده شده اخری هم مهندس بیکار ومن هم با حقوق بازنشستگی نظاره گر اب شدنشان دیگران با رابطه واز دانشگاههای بخش وده وشهرستان سرکارند بچه های من فقط ... (2899483) (alef-11)
 
هادی ایرانی
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۶:۲۵:۲۷
شما حساب کن اصلا ما تا 20 سال آینده کاملا صنعتی شدیم!!!
اما یه سوال دارم که باید روش فکر کرد
.
.
.
20 سال دیگه آب تو این کشور برای خوردن پیدا خواهد شد؟ (2899487) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۶:۵۰:۳۹
چرا ازدواج سفید حلال را تبلیغ نمی کنند تا زاد و ولد زیاد شود. الان کلی دختر مجرد و پسر مجرد داریم که دارند پیر می شن. (2899547) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۶:۵۵:۳۴
عزیز من اخه این چه تحلیل است میکنید؟
این ایران ما یه کشور خشکه که منابع ابیش رو به پایانه باید جمعیتمون رو زیر 25 میلیون نگه داریم تا بتونیم کیفیت زندگی و منابع رو حفظ کنیم.
افزایش جمعیت باعث تهدید منابع ما و در نهایت باعث از بین رفتن همه چیز خواهد شد
کیفیت مهمه نه کمیت.
کاملا واضحه که رشد جمعیت باعث بالا رفتن تولید ناخالص داخلی و رشد اقتصادی میشه اما شما اگر اون تولید ناخالص داخلی رو به افراد تقسیم کنی سهم هر نفر یه مقدار ناچیز خواهد شد
فرض کن 25 ادم هستند و 150 واحد تولید دارند
حالا فرض کن تعاد بشود 50 و تولید بشود 250
در حالت اول سهم هر نفر 6 و در حالت دوم 5 است.
یه کم مطالعه کنیم افزایش جمعیت رشد اقتصادی رو زیاد میکنه چون افراد شاغل زیاد میشن ولی لزوما کیفیت زندگی رو بالا نمیببره و حتی کیفیت رو پایین هم خواهد اورد
محدویت اب و خاک و...داریم
شما یه سر به مترو بزن جمعیت بیداد میکنه
خیابونها پر از اتومبیل و الودگی هستند
سیاهی لشکر نیاید به کار، یکی مرد جنگی به از صد هزار (2899557) (alef-11)
 
سهیل
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۷:۴۳:۳۱
الان که هی میگین کم آبی و مشکل برق و گاز داریم آیا با افزایش جمعیت آب هم تولید میشه؟ زمین کشاورزیم تولید میشه. کشور با جمعیت کم و کیفیت بالا مثل آلمان بهتره یا بنگلادش و پاکستان و هند؟ کدوم کشور رو شما با کلاس تر و کدوم رو مسخره میکنید. کیفیت جمعیت هم مهمه. اینهمه بیکاری رو نمیبینید. هزار سال پیش نیست که تعداد قشون اهمیت داشت. (2899659) (alef-11)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۷:۴۷:۰۶
با سلام.چند نکته کوتاه:
1-تقریبا تو 80 سال گذشته سربازی اجباری بوده.بنابراین ازدواج و عدم فرزندآوری ربطی به سربازی نداره.
2-دلایل اقتصادی به شدت اثرگذاره.نبود شغل یا کمبود درآمد خیلی مهمه.
3-فرهنگ.....باید قبول کنیم که جوانان الان (حتی با داشتن درامد کافی و شغل مناسب) رغبتی به ازدواج ندارند که جامعه شناسان و روانشناسان باید کار علمی کنن.
4-عدم سیاست گذاری منسجم و صحیح برای تولید مثل.یه زمانی تبلیغ فرزند کمتر بود.الان تبلیغ فرزند بیشتر.باور کنید مردم گیج میشن.
5-در بحث افزایش جمعیت مهمتر کیفیت جمعیت هستش.با این سیستم و ساز و کاری که تو مملکت هستش همه چیز داره به سمت عدم کیفیت پیش میره(آموزش و پرورش, بهداشت,اقتصاد و ....)
6-در انتها باید بین حاکمیت و مردم اعتماد وجود داشته باشه تا سیاستها به درستی اجرا بشه.
من الله توفیق (2899665) (alef-11)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۶:۵۷:۴۸
1. تو 80 سال گذشته، هیچ دهه 60 ی (غیر از ما) نبوده که اینقدر بلا سرش اومده باشه. تو 80 سال گذشته طرف با یک دیپلم میتونسته تو سن 20 سالگی بعد سربازی ازدواج کنه....حالا بعد از چندین سال درس خوندن غیر از اینکه کار نیست باید 3 سال (2 سال + 1 سال حاشیه هایش) عمر تلف شه.. دیگه آدم 30 ساله با جیب خالی چیکار میتونه بکنه؟؟؟
2. حالا چون مشکل اقتصادی هست ، به جای رفع اون، تازه مشکلات مسخره (مثل سربازی) هم رو دوش ما بذارن؟؟
3. جهت اطلاع، من از طرف خودم میگم با همه مشکلات و سختی ها، کاملا رغبت به ازدواج دارم...مشکل سربازی خیلی از فرصت هام رو گرفت ، بعید هم هست دیگه بتونم ازدواج کنم (70 درصد به خاطر سربازی). اینقدر باهوش و با استعداد هستم که خودم بتونم کار ایجادکنم ولی الان با سن بیش از 30 سال بدون معافیت از سربازی امکان ازدواج برایم نخواهد بود.
4. من الان سیاست گذار نیستم، ولی اگر شدم هی از این ور بوم به اون ور بوم نخواهم پرید و یک عده آدم رو بیچاره (نابود) نخواهم کرد...
5. در مورد سیستم و ساز و کارش هم بهتره هیچی نگم تا لااقل این پیامم قابل نمایش بشه! فقط این رو بگم اصلا من سیستم (به معنای واقعیش) نمییبینم. هر ارگان و وزارت و سازمان و مجلسی داره ساز خودش رو میزنه...(نمونه اش تضاد کامل سربازی اجباری با ازدواج)
6. اعتماد و دوستی، بایدی نیست!وقتی مجریان و مسئولان کوچکترین احترامی در تصویب قوانین و اجرای اون برای جوانها (به خصوص تحصیل کرده ها) نمیگذارن ، انتظار بازخورد مثبت عاقلانه نخواهد بود.

إن الله لا يغير ما بقوم حتى يغيروا ما بأنفسهم... (2900568) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۰۷:۲۶
سردارکمالی جان قربونت بیا به خاطر این بابا سربازی رو حذفش کن دلم کباب شد به خدا.واقعا برای جوانانمون متاسفم.من الان 38 سالمه و با وجود اینکه پدرم جانباز بود و من تک فرزن پسر بودم رفتم سربازی 22ماه و خوشبختانه زنده موندم!!بعدازسربازی رفتم دانشگاه و تو 28سالگی ازدواج کردم و الان یک فرزند دارم.تو این فکرم چقدر جوانها سربازی رو هیولا کردن والله هرچی سخت تر بگیری بهت سخت تر میگذره فعلا باید تابع قانون باشیم تا خدمت هست زودتر بریم و تمومش کنیم.حقیقتا تنها چیزی که باعث شده دوتا بچه نداشته باشم نداشتن درآمد کافیه اگه دولتمردان این مشکل رو حل کنن بسیاری امثال ما مطمئنا بیشتر بچه خواهندداشت.توشهرما یک آپارتمان 90 متری حداقل 200 میلیون تومان قیمتشه تا نیان 80 درصدش رو وام ندن هیچ کس نمیتونه خونه داربشه. (2901243) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۷:۵۰:۳۸
افزایش گنه ها دردی رو دوا نمیکند (2899674) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۷:۵۴:۴۴
را دور نروید : نبودن کار - درآمد مناسب برای جوانان شاغل ، گرانی مسکن و اجاره خانه، بالا بدون مهره ها همه دلایل اصلی ازدواج نکردن جوانان و کم شدن جمعیت (2899686) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۸:۱۴:۳۱
آنها که میگن سربازی عامل کاهش جمعیته باید بگم جوانی که عرضه سریازی رفتن نداره فکر نکنم جرات ازدواج و پدر شدن هم داشته باشه تازه کی دخترش رو میده به کسی که از اولین مسوولیت اجتماعی فرار میکنه (2899727) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۱:۱۲:۴۱
به نظرم خودت سربازی رفتی نمیخوای این مانع از سر راه ازدواج و کار جوونا برداشته بشه. دوست عزیز منم خدمت رفتم ولی باید واقع بین باشیم و قبول کنیم که خدمت ضربه ی بزرگی به ازدواج یه پسر میزنه. هم من هم تو قبول داریم که سربازی جز ضرر واسه ماها چیزی نداشته. (2900074) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۷:۰۴:۴۰
بین شجاعت و حماقت مرض باریکی وجود داره. شجاع بودن و عرضه داشتن به تلاش به کار حلال هست نه تلف کردن عمر و زیر بار حرف زور رفتن.

دخترت رو بده به کسی که زیر بار حرف زور و ناحق نمیره و اینقدر قوی و استوار هست که به خاطر اعتقادش و شعورش تمام سختی ها رو تحمل کنه...

مشکل اصلی ما سربازی نیست، فرهنگ غلط هست که هنوز معنای عرضه، مردانگی، ایمان ، عشق و خیلی چیزهای دیگه رو یاد نگرفته ایم.... (2900573) (alef-11)
 
شش
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۰۷:۵۶
ببین مشکل اینه که تو سربازی خبر خاصی نیست
یه به خط شدن و 4 تا سان و پوتین بستن
اگه تو این دوره بهشون یه لوله کشی یاد بدین ثوابش بیشتره
حداقل هر کسی رو با توجه به رشته ای که خونده تو ادارات سرباز کنن شاید یه چیزی یاد گرفت
یه دوره کامپیوتر خوب بزارین و چیزهای دیگه
مدتش رو هم 1 سال کنید چه خبره دو سال
تو دوسال مردم یه ارشد میگیرن
مامانا یه بچه رو راه می اندازن
یه نوزاد به دنیا اضافه می کنن
یه ترفیع کار میگیرن
یه خونه 30 متری می خرن
انصاف بسی خوب است که متاسفانه نننننننننننننننننداریم (2901245) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۸:۲۰:۲۹
نمی دانم چرا همه مشکلات را گردن دیگران می اندازند
من الان چندین خانواده جوان رو می شناسم که مدت هاست منتظر فرزنددار شدن هستند و همچنان بی نتیجه
خیلی از ما ها می خواهیم به این وضعیت کمکی برسانیم
وقتی نمی شه باید چی کار کنیم
مرتب این حرفا رو بشنویم؟
ما که می خوایم بچه دار نشدیم
اونایی که به راحتی بچه دار می شن تو ژست و قیافه ی چه اشتباهی کردیم همین یکی دوتا رو آوردیم اند
...
مطمئناً سربازی هیچ ربطی به این موضوع نداره
چون خیلی ها مشکل سربازیشون حل شده ولی همچنان یا ازدواج نکردن یا بچه دار نشدن یا نمی شن یا ... (2899747) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۷:۰۵:۵۱
خیلی ها هم هستند که میخواهن ازدواج کنن ولی به خاطر سربازی دیگه نمیتوانن. (2900574) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۸:۲۴:۵۰
اگر جمعیت عامل اصلی رشد بود چین و هند باید توسعه یافته ترین کشورهای جهان باشند و کشورهای اسکاندیناوی و سایر کشورهای اروپایی عقب مانده ترین؟؟؟؟ (2899756) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۸:۳۵:۱۵
بجای وصله چسبندن به دیگران ،اگر توانش رادارید،جلو سالی سیصد هزار مهاجر جوان وعمدتا تحصیلکرده رابگیرید (2899791) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۱:۱۴:۰۹
یکی از رفقای من همین سه ماه پیش به خاطر اینکه مشکل سربازی داشت. قاچاقی رفت اندونزی. فقط به خاطر فرار از سربازی. (2900078) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۱۰:۰۱
همون بهترکه رفت کسی که حاضرنیست یک کم برای مملکتش خدمت کنه یا سختی بکشه همون بهتر بره تو کمپ پناهندگی تو گینه پاپوا باچندتا سیاه پوست گردن کلفت هم اتاق بشه تا قدر اینجاروبدونه.فکرمیکنین استرالیایی ها بیشتر از دولتمردان ما دلشون به حال ما میسوزه؟به خدا اون چهارنفر رو هم که پناهندگیشون رو قبول میکنن فقط برای سروصدای تبلیغاتشه..... (2901249) (alef-11)
 
نوری
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۳۴:۲۷
احسنت! جالبه که از این ور هر روز می گن بچه دار شید، از اون طرف سالانه هزاران جوان با بالاترین سطح علمی از بهترین دانشگاه ها که کشور هزینه زیادی برای به ثمر رساندن آنها متقبل شده از کشور خارج می شن و اونایی هم که می مونن یا شغل در شان ندارن یا به دلیل برخوردهای سلیقه ای از سیستم علمی یا مدیریتی کشور کنار گذاشته می شن!
سیاست تمام کشورهای توسعه یافته اینه که جمعیت باهوش و تحصیلکرده که هیچ هزینه ای نداره و تازه به مرحله ثمردهی رسیده رو از کشورهای در حال توسعه جذب کنن و ما دقیقا این جمعیت رو دفع می کنیم متاسفانه...! (2901300) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۸:۳۸:۱۹
گزارش شما از نظر رشد اقتصادی برای کشورهایی که درست برنامه ریزی کرده اند
به طور نسبی صحیحه هرچند که ضررهایی هم دارد.

به فرض اینکه مسئولین ما به فکر صنعتی کردن, کشاورزی کردن , توریستی کردن و نهایتا صادراتی کردن کشور بودند بازهم محدودیتهای جدی وجود داشت که بع از حل کردن آن میتوانست به فکر افزایش جمعیت فعلی بیفتد:

1- محدودیت آب: کشور ایران از لحاظ اقلیمی کشوری خشک محسوب میشود و به گفته اخیر کارشناسان و معاون وزیر نیرو از لحاظ طبیعی ظرفیت 80 میلیون جمعیت فعلی هم نداره. به همین دلیله که به علت وجود جمعیت زیاد و نیاز به تامین غذایی سطح زیادی از خاک رو زیر کشت برده که 92% کل مصرف آّبی کشور هست. و این بحران شدید آبی به وجود آورده که تازه اول راهه!

2- مدیریت : عدم توان مدیریتی صحیح باعث تمرکز جمعیت در معدودی از شهرها و اطراف آن شده که باز هم بالانس محیط زیستی و آبی کشور را به هم ریخته. تصور کنید جمعیت فعلی تهران به جای 15 میلیون 30 میلیون بشه! همینطوریش همه سرطان گرفتند , شغل, آموزش , رفاه , ترافیک و .. ..... فراموش نشه!


جالبه بدونید برای تولید 1 کیلو هندوانه 600 لیتر آب و 1 کیلو گوشت 4000 لیتر آب مصرف میشه.

به دلایل بالاست که بحرانهای خشک شدن ارومیه, زاینده رود , هورالعظیم و ریزگردها به وجود آمده و متاسفانه مسئولین به جای بررسی علمی ظرفیتهای کشور به یک باره میگن جمعیت باید زیاد تر بشه و به آیندش فکر نکردند!

ضمنا تمام کشورهای بدبخت دنیا دارای جمعیت زيادتر هستند و اینم باز آمار میگه!

امیدوارم علمی تر بررسی شه! (2899799) (alef-11)
 
abbas
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۰:۴۶:۱۵
البته منظور ایشان از تولید گوشت ، گوشت مرغ است و گرنه تولید هر کیلو گوشت گاو 15 تن آب نیاز دارد (2900411) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۹:۳۰:۲۳
مالیات بر مسکن دوم (2899889) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۱:۱۸:۲۱
و خانه های خالی. (2900456) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۱۹:۴۲:۵۲
چرا این قدر تحلیل هاتون یک طرفه است و سعی داره کسانی که مخالف جمعیت بیشتر هستند رو منکوب کنه.خواهشا با مسائل این چنینی که با زندگی مردم در ارتباطه این قدر سطحی و یک طرفه برخورد نکنید (2899915) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۰:۲۰:۱۴
ایا فکر می کنید الان امکانات به اندازه کافی هست نه شغلی وجو دارد نه امنیت شغلی و از همه مهمتر بحران اب که امنیت غذایی را نیز از بین می برد با این اوصاف ایا باید جمعیت کشور بیشتر شود؟ (2899983) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۱:۰۴:۲۰
جمغیت کمتر زندگی بهتر (2900056) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۲:۱۳:۱۳
اشتباهی که در دهه ۶۰ از سوی مسولین انجام شد دوباره سعی دارن تکرار کنن، یعنی افزایش جمعیتی که باید در طول ۳۰ سال انجام بگیره رو میخوان یک شبه و در مدت کوتاهی بهش دست پیدا کنن. (2900166) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۲:۱۹:۴۴
جالبه! به پیشرفت و توسعه که میرسین چین رو مثال میزنین، تازه اون هم درآمد سرانه اش اصلا تعریفی نداره. من نمیدونم چرا اینطور مواقع یاد آلمان و سوئیس و سوئد و دانمارک و نروژ و کانادا و کره جنوبی نمی افتین؟ جمعیت کم و توسعه یافتگی بالا (2900178) (alef-11)
 
سها
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۴:۱۱:۳۵
نه که همچیمون چینیه .الگومون هم باید از چین بیاد
به جای این کارها
در صنعت از آلمان
در مدیریت و آموزش از ژاپن
در رفاه از آمریکا
و در خانواده داری از یه الگوی مناسب اسلامی پیروی نمایید. (2901255) (alef-11)
 
Seyyed
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۲:۵۸:۳۴
از جمعیت جوان کنونی چه بهره‌ای برده‌ایم . طبیعی است که کسی و یا جامعه‌ای قدر نعمت نداند مستوجب ضرر و زیان است. (2900253) (alef-11)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۲:۵۹:۲۶
اگر افزايش جمعيت لازم است دليش را به مردم و فوايد آن را نيز بگوييم. آنچه كه در حال حاضر براى اغلب مردم قابل مشاهده و لمس ميباشد اينستكه دو سوم جمعيت فعلى نيز زياد است. پارامتر هاى اشتغال، رضايت از زندگي، رفاه اقتصادى، محيط زيست، آب و ... هيچكدام افزايش جمعيت را براى ما توصيه نميكند. (2900254) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۰ ۲۳:۵۶:۲۶
واقعا منحنی رشد جمعیت ایران که در بالا آمده پر مفهوم است. (2900340) (alef-11)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۰:۳۷:۴۱
برای زندگی بهتر توسعه لازم است نه جمعیت بیشتر. انقدر تحلیل عجیب غریب لازم نیست. کشورهایی که جمعیت زیاد را می‌توانند کنترل کنند توسعه یافته هستند. همین ۷۸ میلیون کنترلش از دست خارج شده هم ضرر دارد میدهد و از منابع طبیعی مصرف می‌کند بجای تولید. (2900399) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۷:۴۳:۴۵
در پاسخ برخی عزیزان که می گویند ایران مشکل آب دارد، خیر ایران مشکل مدیریت آب دارد.
ایران ذخایر عظیم گازی برای ۱۵۰سال با مصرف زیاد دارد ، بجای فروش گاز به یک سوم قیمت به امارات از آن برای شیرین سازی آب و تامین آب آشامیدنی (فقط آشامیدنی) استفاده سود.
بالای ۸۰ درصد آب کشاورزی به هدر میرود با مصرف درست میتوان با نصف همین آب ۲ برابر میزان کنونی محصولات تولید کرد.

مدیریت بخش آب در کشور باید علمی شود. (2900604) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۸:۵۳:۰۸
وقتی بارون نمیباره، وقتی سال به سال میانگین بارش کمتر میشه، وقتی ناسا پیش بینی کرده که 30 سال خشکسالی برای منطقه خاورمیانه در پیش است، اونوقت شما جمعیت رو افزایش بده تا 150 میلیون، بعد بشین مدیریت آب بکن ببینم جواب میده یا نه؟ نمیباره عزیزم میفهمی؟ نمیباره، نباریدن رو شما مدیریتش کن ببینم چجوریه؟ (2901665) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۱:۴۵:۲۶
مشکل عدم توازن جمعیت در ایران منجر به مشکلات و مسایل امنیتی خواهد شد.

بجای فروش گاز به یک پنجم قیمت به پاکستان از آن برای شیرین سازی آب و تامین آب آشامیدنی استفاده شود.
در صورت استفاده درست در بخش کشاورزی نصف آب کنونی مصرف و نیم دیگر آن به منابع زیر زمینی اضافه خواهد شد.
مشکل شما این است که به راه حل های علمی اعتقاد ندارید. (2902521) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۹:۲۱:۲۰
پس هر موقع مديريت آب درست شد اونوقت شعار فرزند بيشتر سر بديد . چه تضميني وجود داره كه مديريت آب و منابع طبيعي درست بشه ؟ اصلا چي تا بحال درست شده كه اين دوميش باشه ؟ (2901691) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۱:۴۷:۵۶
پس خود را آماده کنید و منتظر بمانید تا درآینده مملکتی با نصف جمعیت پاکستانی و ..... داشته باشید.

ایران برای صدها سال گاز دارد آن را مفت به دیگران نفروشند و از آن استفاده درست کنند. (2902525) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۷:۵۰:۴۶
واقعا اگر همه کشورها مثل ما فکر کنند و افزایش جمعیت را عامل برای قدرتمندی خود بدانند این کره خاکی توان چند میلیارد جمعیت را دارد؟؟؟؟؟؟؟ (2900608) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۰۹:۴۵:۲۴
ما جوانان پیر شدیم یه خونه نخریدیم
پیر شدیم و هر روز نگران فرداییم (2900772) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۱:۴۱:۲۱
با کدوم پول با کدوم امید با کدوم دلخوشی .... ما که بدرک به فنا رفتیم ... چرا باید انسانهای دیگه بیاریم که از خودمون بدبخت تر باشن.... نه عامو.... تا وقتی آینده مون تضمین نشده همینم زیاده (2900958) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۳۱ ۱۸:۰۷:۵۹
ما ازدواج نکنیم (2901613) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۷:۳۱:۵۵
...نظر معمولي وبدون توهين من را كه حقيقت محض است را سانسور كرديد.
من گفته بودم ... براي تشويق افزايس جمعيت بايد فشار اقتصادي و نگراني از اينده را از دوش مردم بردارد.و دو راه حل ارائه كرده بودم
1- تعامل با دنيا ودست برداشتن از هزينه هاي كمر شكن در عرصه سياست خارجي
2- كاهش تعداد ميليوني ...كه هيچ كار مثبت اقتصادي در كشور نمي كنند ولي از امكانات بسيار خوبي بهره مي برند. (2903182) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۱ ۱۷:۴۲:۲۱
معمولا اقشار کم سواد و کم هوش تر فرزند بیشتر دارند. این در آینده باعث کم هوش شدن جمعیت ایران خواهد شد.

بقول کاربر محترم با این کار مشکل کاهش رشد را به فاجعه افزایش جمعیت تبدیل می کنید.

کسانی که له له آب خواهند زد و دنبال یک نقطه پاک برای تنفس با ریه بیمار خود میگردند. (2903197) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۱۱ ۰۰:۲۷:۰۹
خانه سالمندان دولتی وبه تعداد زیاد وزنانه ومردانه بسازید این وظیفه شما است تا دیر نشده وکلی پیر بی سرپرست وبد سرپرست روی دستتان نمانده است خداوند هم پسران ودختران ما را یاری کند تا با ازدواج ساد کانون گرم خانواده را تشکیل دهندوشاهد میوه های زندگی شان باشند به امید خوشبختی همه (2930812) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.