نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 268650
اعتراض تند رئیس بازرسی: منابع طبیعی چه می کند؟
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۲۱
قاضی ناصر سراج باز هم درباره زمین خواری در کشور هشدار داد و از مسئولان سازمان منابع طبیعی خواست جدی تر برای مبارزه با این پدیده وارد شوند. او همچنین گفت بسیاری از ۶۰ هزار گزارش مردمی که درباره تخلفات در سال به این سازمان می رسد، درست است.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی‌کل کشور، مراسم تودیع حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی‌نژاد و معارفه حجت‌الاسلام سیدرسول محمودآبادی به‌عنوان بازرس‌کل جدید استان اصفهان صبح امروز با حضور ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی‌کل کشور، احمد خسروی وفا رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان و عباس مقتدایی رئیس مجمع نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

رئیس سازمان بازرسی‌کل کشور در این مراسم با اشاره به سابقه مدیریتی حجت‌الاسلام موسوی نژاد گفت: آقای موسوی‌نژاد نزدیک به یک دهه خدمات بسیاری در بازرسی‌کل استان اصفهان داشت و امیدواریم خدمات وی به‌نظام مستمر باشد.

او در ادامه بندهایی از قانون سازمان بازرسی‌کل کشور را قرائت کرد و گفت: طبق قانون، سازمان بازرسی بر تمام دستگاه‌ها، سازمان‌ها و مراکز دولتی و همچنین مراکز غیردولتی که به نحوی دولت بر آن‌ها نظارت دارد و یا کمک دریافت می‌کنند، می‌تواند نظارت داشته باشد.

سراج با بیان اینکه برخی در حدود اختیارات سازمان بازرسی تشکیک ایجاد می‌کنند، گفت: بانک‌ها و مؤسسات مالی خصوصی تحت نظارت شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی هستند لذا تا حدودی که دولت و بانک مرکزی بر آن‌ها نظارت می‌کنند، سازمان بازرسی نیز می‌تواند ورود کند و بر عملکرد آن‌ها نظارت داشته باشد.

رئیس سازمان بازرسی‌کل کشور گفت: دانشگاه آزاد نیز تحت نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم و شورای گسترش باید فعالیت کند و بر همین اساس، تا حدی که دولت بر عملکرد این دانشگاه نظارت دارد، سازمان بازرسی نیز با قدرت ورود کرده و وظایف خود را به‌خوبی انجام می‌دهد.

او با اشاره به رسیدگی به شکایات و گزارش‌های مردمی در سازمان بازرسی، این گزارش‌ها را تا حد زیادی مقرون به‌واقع دانست و گفت: در سال گذشته بیش از ۶۰ هزار گزارش مردمی داشتیم که نتیجه بررسی این گزارش‌ها در اصلاح امور کشور بسیار مؤثر بود.

سراج همچنین از سفر رئیس سازمان بازرسی کشور دانمارک در هفته آینده به کشورمان خبر داد و گفت: در جریان سفر به این کشور تفاهم‌نامه‌ای را امضا کردیم و امیدواریم همکاری‌های خوبی داشته باشیم.

رئیس سازمان بازرسی‌کل کشور ادامه داد: با توجه به اینکه کشور دانمارک رتبه اول مبارزه با فساد را در جهان دارد، بنا داریم همکاری‌های خود را افزایش داده و آکادمی مشترکی تعریف کنیم تا ان‌شاءالله از تجارب آن‌ها استفاده کنیم.

سراج با بیان اینکه پس از جنگ جهانی دوم آمار وقوع فساد در این کشور روند صعودی داشته و علت آن عدم وجود احساس امنیت در بین مردم بود، گفت: کشور ما نیز پس از پیروزی انقلاب درگیر ۸ سال دفاع مقدس شد و همچنین ۳۶ سال است که گرفتار جنگ نرم هستیم و تا زمانی که پسوند اسلامی داشته باشیم، دشمنان دست از سر ما بر نخواهند داشت.

او با بیان اینکه قوای سه‌گانه عزم خود را جزم کردند تا فرامین مقام معظم رهبری را اجرا کنند و با توجه به تأکیدات معظم له مبنی بر مبارزه با مفاسد اقتصادی، جلسات این ستاد به‌طور مرتب هر دو هفته یک‌بار تشکیل می‌شود، گفت: در حال حاضر قوه قضائیه در سطح عالی یعنی معاون اول، دادستان کل و رئیس سازمان بازرسی در جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی حضور دارد و با توجه حضور معاون اول رئیس‌جمهور و نایب‌رئیس مجلس در این جلسات می‌تواند گفت که حاکمیت عزم خود را برای مبارزه با مفاسد اقتصادی جزم کرده است.

سراج با اشاره به سخنان رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان مبنی بر خلع ید از ۴ هزار و ۸۵۰ هکتار از اراضی تصرف‌شده در این استان، گفت: باید فکری برای این مسئله کرد تا از زمین‌خواری‌ها جلوگیری شود؛ باید پرسید سازمان منابع طبیعی چه‌کار می‌کند؟ آیا اگر ملک شخصی خودشان هم بود اجازه می‌دادند تا این‌طور تصرف شود؟

رئیس سازمان بازرسی‌کل کشور گفت: دستگاه قضایی وظیفه دارد با مدیرانی که به وظایف خود عمل نمی‌کنند، برخورد کند و این کار را خواهد کرد؛ مدیریت که به معنای ریاست نیست، بلکه مدیر یعنی مسئول و یک مدیر باید در حوزه مسئولیتی خود پاسخگو باشد.

او با طرح این سؤال که چرا بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد معوقه بانکی بدون ضمانت و وثایق لازم در کشور وجود دارد، گفت: قوه قضائیه آمادگی دارد با مقصران برخورد کند.

سراج ادامه داد: خوشبختانه بانک مرکزی نیز کمیته‌هایی را برای رسیدگی به معوقات بانکی تشکیل داده است و ما باید تمام این معوقات را پس بگیریم. حتی اگر فردی برای پروژه‌ای از بانک وام گرفته و آن را در جایی دیگر هزینه کرده، باید با وی برخورد شود.

رئیس سازمان بازرس‌کل کشور همچنین نسبت به واردات بی‌رویه فولاد به کشور تذکر داد و از مسئولین خواست تا از صنعت فولاد کشور حمایت کنند.

سراج در پایان حجت‌الاسلام محمودآبادی را فردی ولایی و وظیفه‌شناس و مدیری موفق و قاطع دانست و وی را به‌عنوان رئیس منطقه ۶ بازرسی کشوری و بازرس‌کل استان اصفهان معرفی کرد.

حجت‌الاسلام موسوی نژاد نیز در این مراسم با برشمردن برخی از اقدامات دوران تصدی خود در بازرسی‌کل استان اصفهان گفت: از زمین‌خواری بیش از ۱۲ هزار هکتار پیشگیری کردیم و ۵۵۰ هزار میلیارد مالیات معوق قطعی و ۳۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات دولت را وصول و به خزانه واریز کردیم.
 
کلمات کلیدی : بازرسی+منابع طبیعی+زمین خواری
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۷ ۰۰:۳۳:۴۷
اگر استدلال آقای سراج را بپذیریم کارخانجات نیز تحت نظر وزارت صنایع، صنایع غذایی و دارویی زیر نظر وزارت بهداشت، کاریابیها و موسسات آموزش فنی حرفه ای زیر نظر وزارت کار و مزارع زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی هستند. پس سازمان بازرسی میتواند بر همه آنها نظارت داشته باشد!!!؟؟؟؟ (2850410) (alef-11)