توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 252756
نامه ای به وزیر بهداشت
بخش تعاملی الف - محمد سالاری
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۱۳
در پی به نتیجه نرسیدن تلاش های دانشجویان دانشگاه شاهد برای بهبود وضع این دانشگاه از جمله دانشکده ی پزشکی بنده که از دانشجویان این دانشگاه هستم نامه ای را به وزیر بهداشت از طریق سایتشان ارسال کردم که هنوز پاسخی دریافت نکردم به همین خاطر تصمیم گرفتم این نامه رو از سایت الف هم منتشر کنم تا بلکه روزنه ای برای افزایش کیفیت آموزشی این دانشگاه باز شود. و اما متن نامه:

با سلام خدمت وزیر محترم بهداشت، آقای دکتر من از دانشجویان پزشکی دانشگاه شاهد هستم متاسفانه نمی دانم آیا شما می دانید که از هیئت امنای این دانشگاه هستید یا نه؟ اگر می دانید که چه بهتر ولی اگر نمی دانید بنده می خواهم شما را از وضع این دانشگاه آگاه کنم:

۱- بیمارستان مصطفی خمینی: این بیمارستان تنها بیمارستان دانشگاه است و مشکلات متعددی دارد که برای تربیت پزشک مناسب نیست و پزشکان تربیت شده در بحث بالین بسیار ضعیف هستند. این بیمارستان با وجودی که آموزشی است نیمه خصوصی است یعنی از بیماران هزینه های بسیار بالایی دریافت می شود هزینه ی یک شب بستری در بخش اطفال این بیمارستان با بیمه ی تکمیلی ۴۰۰ هزار تومان است و بدون بیمه ی تکمیلی شبی ۲ میلیون تومان است.

بنابراین هیچ بیماری حاضر نمی شود در یک بیمارستان آموزشی این هزینه را متحمل شود بنابراین بخش اطفال این بیمارستان اصلا بیمار ندارد شاید یک یا دو بیمار اگر شما یک بار بیایید به این بیمارستان متوجه می شوید که حداکثر تعداد بیماران این بخش دو نفر است. مشکل بعدی این بیمارستان نداشتن اورژانس است یعنی اسما اورژانس دارد ولی به اورژانس تهران وصل نیست. بنابراین دانشجویانی که بخش اورژانس را در این بیمارستان میگذرانند حتی یک مورد تروما نمی بینند، به ندرت کاهش سطح هوشیاری میبینند. عملا اورژانس نیمه تعطیل است. بخش داخلی هم تقریبا همین وضعیت را دارد و نیمه تعطیل است. بخش جراحی هم هیچ مورد سوختگی تروما یا اورژانس جراحی ندارد عمل هایی که در این بیمارستان انجام می شود قریب به اتفاق الکتیو است. در بخش زنان دانشجویان آقا اجازه مشاهده زایمان طبیعی رو ندارند و کلا به مسایل ژنیکولوژی آشنا نیستند.

۲-آقای دکتر مشکل بعدی هیئت علمی های بسیار ضعیف که از آموزش به دانشجویان فرار می کنند آنها بیشتر فکر این هستند که پول بیشتری دربیاورند. یک سری از اعضای هیئت علمی حتی سوادشان در حد یک متخصص ساده هم نیست ولی نمی دانیم چطور عضو هیئت علمی شده اند. حتی این دانشگاه با کمبود اساسی هیئت علمی مواجه است ما اصلا پزشک هیئت علمی غدد در بخش داخلی نداریم در بخش های دیگر هم کمبود هیئت علمی داریم.

۳- این دانشگاه فقط با وزارت بهداشت مواجه نیست بلکه وزارت علوم و بنیاد شهید هم تصمیم گیر هستند بنابراین می شود همان حرف شما در مورد آلودگی هوا هر کسی تقصیر را گردن کس دیگری می اندازد اما وضعیت هیچ کدام از دانشکده ها به اسف باری پزشکی نیست.

۴- سرکوب های دانشجویان معترض به کیفیت آموزش: آقای دکتر من الآن از روی استیصال ولی با امید برای شما این مطالب را می نویسم ما در رابطه با وضع این دانشگاه اعتراضات فراوانی کردیم و از راه های قانونی متعدد وارد شدیم، اما هیچ کدام نتیجه مطلوب نداشت. اصلا ما معتقدیم گزارشات درستی به مقام معظم رهبری نرسیده است و گرنه اگر ایشان به وضع اینجا آگاهی داشتند حتما پیگیری را به مجددا به نهاد های زیر دست واگذار نمی کردند. چرا که رییس دانشگاه می گوید مقام معظم رهبری دستور داده اند پزشکی با سایر قسمت ها یعنی فنی ها و انسانی ها یک جا باشد در حالی که اگر مقام معظم رهبری می دانستند شرایط اینجا چگونه است این حرف را نمی زدند.

بار ها شکایت ما از کم کاری اعضای هیئت علمی به رییس دانشگاه راه به جایی نبرده است. پیشنهاد بنده به عنوان دانشجوی این دانشگاه این است که برای مدتی مجوز تربیت دانشجوی پزشکی را از این دانشگاه سلب کنید و مجبورشان کنید تا وضع آموزش پزشکی را درست نکرده اند حق تربیت دانشجوی پزشکی را ندارند.