نظر منتشر شده
۳۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 291654
حکایت تخلفات شهریه ادامه دارد؛
قانون‌گریزی مدارس غیردولتی
بخش اجتماعی الف، 8 شهریور 94
تاریخ انتشار : يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۳۵
این رشته سر دراز دارد، سرِ رشته را که بگیریم باز هم مثل همیشه به مدارس غیردولتی می‌رسیم، به شهریه‌های گزاف، دریافتی‌های ناحق و پول‌هایی که در چرخه‌ای ناصواب بیهوده می‌شود. دو ماه بیشتر نگذشته از روزی که رئیس سازمان مدارس غیردولتی با خبرنگاران نشست گذاشت و کف و سقف افزایش شهریه‌ها را اعلام کرد، پشت بندش هم توضیح داد هر مدرسه شهریه مخصوص خود را دارد و دریافت ریالی بیشتر از آن تخلف است.

حالا بعد از دو ماه که فکر می کردیم آموزش و پرورش این بار میخش را محکم به زمین کوبیده، برخی مدارس پوزخندزنان کارشان را می کنند، شهریه های مصوب را پشت سر می گذارند و اعداد و ارقام را به سلیقه خود تغییر می دهند، آنچه در این میان نیز معطل می ماند، الگوی تعیین شهریه است که سازمان مدارس غیردولتی مدت ها برای نهایی کردنش وقت گذاشته.

چه می دانیم، شاید منبع آگاهی که به ما گفت مدارس متخلف زورشان زیاد است و از توپ و تشرها نمی ترسند، درست می گوید و شاید شخص مطلع دیگری که به شرط ذکر نشدن نامش توضیح داد که برخورد با متخلفان به قدری زمانبر است و برخوردها به اندازه ای بی تاثیر که تخلف ها متوقف نمی شود.

تخلف از یک میلیون تا ۷ میلیون
سر رشته تخلفات مالی در مدارس غیردولتی را می توان با جستجویی ساده در سایت سازمان مدارس غیردولتی پیدا کرد؛ این جدول اصلا برای اطلاع اولیای دانش آموزان در سایت بارگذاری شده است.

آنجا می شود نام و نشان مدرسه موردنظر را تایپ کرد و شهریه مصوب هر مدرسه را دید. ما نام چند مدرسه غیردولتی مطرح تهران را در این سامانه نوشتیم و سیستم، شهریه ای را نشان داد که با شهریه های دریافتی این مدارس فاصله ای داشت از زمین تا آسمان.

یکی از این مدارس طبق الگوی تعیین شهریه مجاز است سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان شهریه دریافت کند، اما ما که پیگیری کردیم به شهریه پنج میلیون تومانی رسیدیم. سراغ مدرسه ای دیگر می رویم، از آن مدارس غیردولتی شمال شهری که مردم برایش سر و دست می شکنند.

شهریه قانونی این مدرسه برای دوره ابتدایی چهار میلیون تومان است، اما برای مهر ۹۴ از مردم ۹ میلیون تومان دریافت کرده، درست شبیه یکی دیگر از مدارس مشهور و پرطرفدار تهران که شهریه مجازش برای دوره متوسطه دوم شش میلیون تومان است، اما از دانش آموزان ۱۳ میلیون تومان دریافت کرده است.

ما فقط توانستیم رد چند تخلف را بگیریم، اما اگر کسی وقت بگذارد و دامنه بررسی هایش را گسترده تر کند حتما به تخلفات بیشتری می رسد، ولی با این حال دانستن تخلف یک چیز است و برخورد با تخلف چیز دیگر و البته متوقف کردن تخلف موضوعی مهم تر و ضروری تر که فعلا لنگ می زند.

آموزش و پرورش: تخلف است
برای این که بدانیم آموزش و پرورش چه برخوردی با این متخلفان خواهد داشت با دو مسئول تماس گرفتیم، اول مدیرکل مدارس غیردولتی و دوم سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران.

آقای مدیرکل البته حاضر به انجام گفت وگو نشد، ولی روابط عمومی سازمان به نقل از وی توضیح داد اگر تخلفی گزارش و محرز شود با متخلفان برخورد خواهد شد.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران نیز پاسخ را در این دو جمله خلاصه کرد که رفتار این مدارس تخلف است و اگر در شورای نظارت بر مدارس غیردولتی اثبات شود، قابل پیگیری است.

در واقع ما در ازای تخلفات آشکار و درشت برخی مدارس غیردولتی به دو پاسخ همیشگی و کلیشه ای رسیدیم که بر برخورد با متخلفان تاکید داشت، به یک زنجیره قهری که لازمه به کار افتادنش، وقوع تخلف است و بعد هم برخورد با متخلف نه برنامه ریزی برای حذف تخلفات یا به حداقل رساندن آنها.

شهریه مدارس غیردولتی به همین دلیل شباهت زیادی به تعرفه های پزشکی پیدا کرده، تعرفه هایی که سال ها با میل و خواست پزشکان تغییر می کرد و بهانه اش ناکارآمدی بیمه ها بود. اما این نابسامانی تعرفه ای بالاخره سروسامان گرفت، البته نه صددرصد بلکه در حدی امیدبخش و با تشدید نظارت ها و آگاه سازی مردم؛ اما آیا نمی شود این سامان را در شهریه های مدارس غیردولتی نیز برقرار کرد؟

مجلس: ناچاریم از تعزیرات کمک بگیریم
برخی مدارس غیردولتی صاحب یک امپراتوری اند، دارای قدرت، نفوذ و اقتدار ویژه است که رگه هایی از خودسری نیز میانشان دیده می شود. این مدارس معمولا بر کیفیت آموزشی خود مانورهای فراوانی می دهند و اگر شهریه های مازاد می گیرند نیز با اغراق درمورد کیفیت آموزشی شان توجیهش می کنند. اینها ریشه بروز تخلفات مالی در این مدارس است که البته ضعف بازرسی ها یا کم تاثیر بودن برخوردها نیز به آن دامن می زند.

بیهوده نبود که ماه قبل، سازمان تعزیرات حکومتی برای ورود به چرخه نظارت بر شهریه مدارس غیردولتی اصرار داشت و گرانفروشی خدمات آموزشی در این مدارس را مجوزی برای ورود به این مدارس می دانست.

بحث ورود تعزیرات به این مدارس البته فعلا با مذاکره مسئولان این سازمان و سازمان مدارس غیردولتی مسکوت است، ولی بعید نیست این بحث دوباره زنده شود.

قاسم جعفری، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس روز گذشته در گفت وگو با ما این گمانه را زنده کرد، این که دریافت شهریه بیش از قیمت مصوب را اگر آموزش و پرورش کنترل نکند، بناچار باید به دست تعزیرات مهار شود.

جعفری می گوید: وقتی در حق مردم اجحاف می شود و این اجحاف از جنس مالی است، باید تعزیرات وارد کار شود یا اگر تعزیرات هم نه، سایر نهادهای نظارتی وارد کار شوند؛ البته به این شرط که مردم گزارش ها و مستندات خود را به نمایندگان خانه ملت برسانند و آنها پیگیر کار شوند.

مردم گزارش دهند
تاکید جعفری بر واژه مردم، تاکید بجایی است. شکی نیست یکی از دلایل جسور شدن برخی مدارس غیردولتی در تخلفات شهریه ای سکوت مردم و تن دادن به شهریه های غیرقانونی است. با والدینی که مدارس فرزندانشان بیش از شهریه مصوب دریافت کرده اند، صحبت که کرده ایم این بی اعتنایی و سکوت را در آنها دیدیم؛ خانواده هایی که تصور می کنند اگر به دریافت های اضافه اعتراض کنند فرزندانشان به مشکل برمی خورند و از مدرسه اخراج می شوند، یا نه، برخی خانواده ها به قدری ثروت دارند که چند میلیون تومان شهریه اضافه لطمه ای به دارایی شان نمی زند. خانواده ها از هر کدام از این دو گروه که باشند با سکوت خود به تنومند شدن یک سیستم متخلف کمک می کنند، پس باید سکوت را شکست و به تخلفات واکنش نشان داد.

الگوی تعیین شهریه چه می گوید؟
شهریه مدارس غیردولتی امسال براساس الگوی تعیین شهریه مشخص شده که دربرگیرنده ۱۳ آیتم برای تعیین هزینه های یک مدرسه در طول سال است. بنابراین شهریه هر مدرسه مبلغی است دربرگیرنده هزینه هایی مثل اجاره ساختمان، حقوق پرسنل، هزینه های مربوط به انرژی و هر هزینه دیگری که در طول یک سال تحصیلی برای اداره مدرسه لازم است.

نکته مهم این که طبق این الگو، شهریه گران تر به معنی کیفیت بالاتر نیست بلکه نشانه هزینه های بیشتر یک مدرسه نسبت به سایر مدارس است، بویژه این که حداکثر تاثیر کیفیت آموزش در شهریه هر مدرسه حداکثر ۵ درصد تعیین شده است.

در این میان برخی مدارس می گویند علت تفاوت شهریه دریافتی آنها با شهریه مصوب این است که آنها همه هزینه های تحصیل در طول سال را هنگام ثبت نام محاسبه و دریافت می کنند در حالی که این نیز تخلف است.

طبق اعلام آموزش و پرورش، دریافت هزینه های مربوط به سرویس ایاب و ذهاب، تغذیه، اردوی علمی، فرهنگی و تفریحی و آزمون های پیشرفت تحصیلی قبل از شروع سال تحصیلی غیرمجاز است و دریافت این هزینه ها در طول سال به شرطی مجاز می شود که انجمن اولیا و مربیان آن را مصوب و آموزش و پرورش نیز آن را تائید کند.
*جام جم
 
کلمات کلیدی : ثبت نام+مدارس
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۰:۳۳:۱۸
دقيقن، براي ثبت نام دخترم در پايه دوم دبستان با اينكه شاگرد ممتاز هم بود وقتي به مدرسه اش براي بحث مالي مراجعه كردم و گفتم شهريه ١٠ ميليوني سنگينه و توان پرداخت ندارم، بدون هيچ مقدمه اي پرونده را تحويلم دادند و گفتند از اينجا برويد، و بعد از كلي گشتن توانستم مدرسه اي پيدا كنم كه با ٨ ميليون ثبت نام كنه، به منطقه ١ و ٣ اگر سري بزنيد متوجه ميشيد كه در مقطع دبستان شهريه حدود ١٠ ميليون ميباشد و مدارس هم طوري رفتار ميكنن كه جرءات اعتراض هم حتي نميگذارند، (3149498) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۴:۰۰:۳۸
مگه مجبوری؟ ببر دولتی ثبت نام کن. خلایق هر چه لایق. (3150001) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۰:۳۷:۳۹
خب ثبت نام نکنید ... خب گوشت نخورید ...خب شیر نخورید ... خب مرغ نخورید ... خب نان هم نخورید خب اصلا اگر به شما باشد نفس هم نباید کشید این چه جور تحلیلیست که شما دارید این چه جور مسلمانی است که شما هستید اونوقت همه دنیا رو بدهکار خودتون میدونید (3151792) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۱:۰۲:۴۲
خوب ثبت نام نکنین........اگه یه قیمت از بنگاههای محل بکنین و آمار اجاره بابت مدرسه دستتون بیاد + حقوق معلم و اداره مدرسه بکنین میفهمین که شهریه کل دانش آموزان بیشترش میره (3150900) (alef-11)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۱:۰۹:۴۰
من که تمام دوران تحصیلم مدرسه دولتی بودم تازه متولد دهه ی 60 هستم و کلاس ها 2 شیفته و 40 نفری ...دانشگاه هم تا دکترا دانشگاه دولتی بودم......حماقته بابت دبستان 10 میلیون بدی ...الان وضعیت مدارس دولتی خیلی خیلی از زمان ما بهتره و خیلی هم از نظر من خوبن...پول هایی که الان بیخود میخای شهریه بدی خرج نکن بچتو از الان بزار کلاس زبان و بعد دیپلم بفرستش یه دانشگاه خوب تو یه کشور پیشرفته...هزینه ی تحصیلش از اینکه از الان بزاریش غیر انتفاعی کمتره خیلی هم بهتره (3150917) (alef-11)
 
روح الله
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۰:۳۷:۳۲
كاشكي اين همه پول ميگيرند يكم نظام آموزش عوض ميكردند-كتاب بيست سال پيش با الان يكم فرق كرده و تجهيزات آموزشش هيچ فرقي نكرده و تمام دنيا هر سال نظام آموزش بهتر ميشه ولي اينجا.... (3149516) (alef-3)
 
علي شيرازي
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۰:۴۹:۴۵
اين حكايت هر سال مدارس و دولت است، دولت در بوق و كرنا ميكند كه هيچ كس حق مطالبه پول ندارد، مدارس هم با وقاحت هرررررر سال پول را ميگيرند، و آنچه به جايي نرسد فرياد است.. (3149552) (alef-3)
 
امیر محمد
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۱:۵۶:۴۵
لطفا این کامنت را از کسی که کاملا در جریان این مسئله هست چاپ بفرمایید.

بنده چندین سال است که به واسطه داشتن سه فرزند مدرسه ای، عضو انجمن اولیا و مربیان مدارس مختلف بوده و هستم.

دختر بزرگم امسال سال آخر دبیرستان، پیش دانشگاهی است و بنده هم با امسال، 4 سال است که عضو انجمن مدرسه غیر انتفاعی در منطقه 4 آموزش و پرورش که او درس می خواند، می باشم.

همین امروز جلسه اول مدرسه برای سال جدید بود که ما شرکت کردیم.

مدیر مدرسه خانمی بسیار متشخص و مومنه و از با سابقه های آموزش و پرورش می باشند،
مدرسه ایشان دارای قدمت 22 ساله می باشد.
ایشان اظهار فرمودند که آموزش و پرورش آنچه برای شهریه تعیین کرده در حد میانه است و خیلی از خدماتی را که ما ارائه میدهیم در آن لیستی که آن شهریه را پوشش می دهد نیست، اقلامی را بر شمرد و گفت که آموزش و پرورش به آنها گفته شما مختارید این خدمات را ارائه دهید و هزینه آن را یا جداگانه بگیرید و یا روی شهریه بیاورید.
مثلا ما 60 میلیون تومان هزینه برق سه فاز برای نصب کوارهای گازی در هر کلاس و کولرهای آبی برای قسمتهای دیگر و خرید این کولرها و نصب و نگهداری داده ایم امسال، ولی آموزش و پرورش گفته است که میخواستید نکنید! اما ما معتقدیم دانش آموز باید از لحاظ آسایش ، یک میزان مطلوبی داشته باشد.
و یا مثلا قیمت تدریس کلاسی که آموزش و پرورش برای هر دبیر و ساعت در نظر گرفته برای یک دبیر تازه کاری که این روزها حتی بعضی از آنها حاضرند سال اول را مجانی هم کار کنند، می باشد، اما ما دبیر های درجه یک ، با سابقه و خوشنام می آوریم که بابت هر کدام ماهیانه چیزی حدود 5 تا 7 میلیون پرداخت می کنیم. و..... و اینهاست که هزینه ما را بالا می برد

و در حالی که نرخ رسمی شهریه برای این مدرسه و برای پیش دانشگاهی از طرف آموزش و پرورش 5.5 میلیون می باشد ، ایشان این شهریه را 10.5 میلیون عنوان و از ما اعضای انجمن به عنوان تائید ، امضا گرفتند.

آیا آموزش و پرورش صرفا منتظر شکایت والدین است و بازرسان این وزارت خانه بدون شکایت اولیا ، هیچ نظارت و اقدامی نمی کنند؟ (3149687) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۷:۰۴:۲۸
ببخشيد برادر به كدوم معلم ماهيانه هفت ميليون حقوق مي دن ؟ براي دروس پايه حداكثر صدو پنجاه يا دويست تومان در هر جلسه كه اين معلم ها ساعات محدودي هم تدريس دارند كه هفت ميليون در ماه نمي شود ولي مديران در باره ي هزينه ي معلم اغراق مي كنند كه خودشان را توجيه كنند اين هم نظر معلمي كه در غير انتفاعيتدريس مي كنه (3151404) (alef-11)
 
امیرمحمد
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۱:۴۴:۱۰
خیلی متشکر از نظر شما معلم زحمت کش،
بنده البته فقط نقل قول مدیر این مدرسه را گفتم،
و سوالم همین بود که آیا معلمین مدارس غیر انتفاعی چنین حقوقی میگیرند؟
البته سوال اصلیم رو در آخر آوردم که : آیا آموزش و پرورش صرفا منتظر شکایت والدین است ؟ و بازرسان مناطق آموزش و پرورش هیچ اقدامی و نظارتی نمیکنند؟

جالب است که چند روز قبل، حدود 20 روز قبل فرمی را به دخترم دادند که به منزل آورد و در آن شهریه قانونی ذکر شده بود و ما امضا کردیم و بردند، اما در جلسه آنجور که عرض کردم گفتند!
احتمالا آن فرمها برای ارائه به بازرس است و طبق معمول برای دریافتی های اضافی هیچ مردکی نمی دهند!!! چه باید کرد؟

البته انصافا باید گفت که تازه این مدرسه در مقایسه با خیلی از مدارس منصفانه تر عمل میکند! (3152030) (alef-11)
 
امیرمحمد
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۱:۵۶:۱۴
البته دوست عزیز شاید هم اغراق نباشد، چون تا آنجا که من اطلاع دارم اکثر معلمین این مدرسه چندین سال است که با مدرسه همکاری مستمر و روزانه دارند،
مثلا دبیر ریاضی دخترم ، روزی 8 ساعت را در این مدرسه تدریس دارد و به گفته دانش آموزانی که ایشان را می شناسند، ایشان ساعتی 300 هزار تومان به بالا برای یک کلاس 20 نفره می گیرند. که از ضرب اعدد زیر رقم حدود 5.7 میلیون حاصل می شود. که با اضافه کردن کلاسهای فوق برنامه همان تقریبا به رقم 7 میلیون می رسیم.


24X8X300,000=5,700,000

اما حرف بنده این است که با احتساب همه این مخارج هم وقتی تقسیم بر تعداد دانش آموز هر مقطع می کنیم 10.5 میلیون نمی شود. (3152081) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۲:۲۷:۴۸
من استاد دانشگاه ماهي 2.1 مي گيرم پدر همسرم دبير بازنشسته است 1.1 حقوقشه. معلم و 7 مليون كلي خنديديم (3152183) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۲:۱۰:۳۵
مدارس غیر دولتی مثل خوره ای به جان مردم افتاده اند و متاسفانه وزارت آموزش و پرورش هم هیچ رسیدگی نمی کند مثلا در شیراز مدرسه علوی کلاس اجباری آمادگی برای دانش آموزان مقطع اول متوسطه اول به مدت یکماه در مرداد گذاشته بود و از هر دانَش اموز هم مبلغ 288000 تومان هم برای دوازده جلسه دریافت نموده است (3149732) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۲۱:۰۳:۲۴
نده باباجان........مجبورت که نکردن (3150902) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۲:۱۹:۳۰
خدا پدرتو بیامرزه بگو کدوم قسمت از بخش خصوصی بلطف و همت دولت تدبیر قانون گریز نشده یا نیست؟؟؟!!! (3149751) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۸:۰۹:۲۲
حالا شما این وسط ماهیگیری نکن چه ربطی به دولت فعلی داره ؟ نه اینکه در دولت معجزه هزاره مدارس کلی تخفیف میدادند !!!! (3150545) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۲:۲۶:۳۸
والدين شكايت كنند! خوب بعد با چه اطميناني فرزند جگرگوشه شان را به كساني كه عليهشان اقامه دعوي كرده اند بسپارند. دولت سازمان حسابرسي دارد و بسيار ساده مي تواند خود دريافتي هاي مدارس را كنترل كند نيازي به محول كردن مسؤوليت بر عهده والدين نيست. نها كافيست پرداخت شهري را از مدرسه به بانك منتقل كنيد و ثبت نام نهايي را منوط به ثبت شماره فيش پرداختي در سامانه آموزش و پرورش كنيد يا اينكه براي هر مدرسه در پورتال آموزش و پرورش صفحه اي در نظر بگيريد كه پرداخت شهريه ثبت نام در آن مدرسه در حساب مدرسه ولي ار طريق پورتال آموزش و پرورش انجام شود. لا اقل اينگونه ديگر والدين مي دانند كه هر مبلغ ديگري كه از طرف مدرسه طلب شود غير قانوني است. (3149768) (alef-11)
 
بدبخت شده
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۲:۲۹:۴۲
والا بچه که بودیم تو مغز ما کردن ....همه برابر درس بخونید
ولی الان بچم تا پول نداشته باشم باید انیشتینو نیوتنو بزاره جیب چپش تو جیب راستشم پولای من بدبخت که با زور کارگری پول در میارم باشه تا بتونه شاید بشه امیر کبیر که نه! یه ادم عادی؟
فقط موندم جیباش پرشده تو مغزشو چی پرکنم؟
منتشرکن الف داغ یه پسر نسل سوخته رو که الان پدر نسل مرده شده (3149778) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۳:۱۲:۱۱
مدارس غیر انتفاعی که جای خود دارد چند روز پیش از یکی از دوستانم شنیدم که برای ثبت نام دبیرستان دخترش در یک مدرسه نمونه دولتی مبلغ چهار میلیون پول گرفته اند . (3149865) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۳:۴۸:۰۵
بیشترین مالیات رو ما کارمندان میدیم بعدش باید برای ثبت نام مدرسه دولتی پول بدیم . پس کجاست آموزش و پرورش رایگان؟! (3149960) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۴:۱۲:۲۹
شهر هرت همینجاست (3150038) (alef-3)
 
پرواز
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۵:۱۷:۵۵
دبستان راهنمایی فجر دزفول تلفن زدند وگفتند سیستم بجه شما راقبول نمی کند
به مدرسه رفته وکمک خودرا به میل ورغبت پداخت کردیم بعد سیستم بچه مارا قبول
کرد؟؟؟؟ (3150227) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۵:۴۷:۲۸
بنده هم مثلا صاحب یک مدرسه غیر دولتی هستم ای کاش به ما هم سری می زدید و به درد دلمان گوش می کردید . شهریه مصوب ما در سال 93 ، 1200000 تومان بود که ما حداکثر توانستیم به رقم 800000 تومان در دریافت آن شویم(به طور متوسط) ظاهرا مثل بسیاری از کارو کسب های دیگر ماهم باید در مدرسه را تخته کنیم . (3150294) (alef-3)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۶:۵۴:۲۴
سلام بحث شهریه های سنگین در تهران وکلان شهرهای بزرگ است وانصافا همه را با یک چوب نزنین من خودم مدرسه غیر دولتی دارم با پانزده سال سابقه شهریه مصوب سال 95- 94 برای مدرسه من نوعی در یک شهر کوچک 705000 تومان است. (3150396) (alef-11)
 
ارش
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۶:۵۴:۵۸
متاسفانه چشم و همچشمی در بیندانش امزان والدینشانگرر مستمسکی برای اخذ شهریه های چند ده میلیونی است مانند دبیرستان سلام که از حالا والدین را برای پرداختهای سنگین تحت فشار گذاشته است (3150397) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۰:۲۷:۱۱
در مدارس غیر انتفاعی از معلم ها بیگاری می کشند.خیلی کم حقوق میدن. (3151268) (alef-11)
 
sajad
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۰:۴۰:۳۹
از یکی از فرهنگیان شنیدم میگفت معیار انتخاب مدیر یا معلم نمونه همین شکایت هاست البته نه تمجید مردم بلکه شکایت،یعنی هرچی بیشتر برن بگن فلان مدرسه دولتی پول میگیره از مردم فلان مدیر توهین کرده همون اقا میشه نمونه (3151277) (alef-11)
 
مدیر
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۰:۵۳:۳۰
البته مدارس دولتی خاص هم دستکمی از مدارس غیر دولتی ندارند...
کلا آموزش و پرورش رایگان خواب و خیالی بیش نیست....ب. (3151836) (alef-11)
 
یک معلم خسته
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۱:۰۰:۱۸
من متعجبم از کسی که بچه اش را با اختیار به مدرسه غیر دولتی میبره و میگه شهریه زیاد میگیرن.

مثل اینه که من برم رستوران برج میلاد غذا سفارش بدم و بعد که صورت حساب را برام اوردن بگم گرونه.

به نظر من همه چیز باید آزاد باشه و هرکسی حق داره انتخاب کنه.

ما وقتی به درجه ای از مدنیت رسیدیم که یک مدرسه را آزاد بگذاریم که 100 میلیون حتا، شهریه تعیین کنه، مردم با ثبت نام نکردن یا ثبت نام کردن بچه هاشون توی اون مدرسه تعیین می کنند که اون مدرسه به کارش ادامه بده یا نه.

از اون جایی که نوز خیلی ها فکر میکنند هرچی گرون تر بهتر، کلاسش بیشتر، خب این مدارس هم مثل قارچ رشد میکنن تا پول کسایی مثل شما که به کلاس و افاده مدرسه بیشتر اهمیت میدید ازتون بگیرند.

دست روی دست زیاده. (3151851) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۱۱:۴۲:۳۹
راست می گن پیش از این مدارس شهریه نداشتند و در قانون اساسی تحصیلات در مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان رایگان بوده؟ راستی قانون اساسی بغیر از شوریا نگهبان و اصل 110 ، اجرا می شود؟! (3152022) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۰ ۰۶:۳۵:۱۱
مدارس غیردولتی دونوع سند ارائه می دهند یکی به بیمه یکی به آموزش پ پرورش یعنی به راحتی بازرسان را دور می زنند اگر بازرسی بادرایت به تخلف آنان پی برد با رشوه منصرفش می کنندواگر رشوه نگیرد بازد و بند مسئله را حل می کنند..... والا وضع اسفناک است. (3154256) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۵:۰۵:۲۳
اکثر مدارس غیرانتفاعی بیشتر از شهریه مصوب دریافت میکنند وسیستم آموزشی وامکاناتشان نسبت به پولی ک میگیرند خیلی ضعیف است ؛ دبیرانشان نیز بی تجربه اند و دوره ندیده اند ودولت هم هیچ نظارتی بر آنها ندارد . (3162387) (alef-11)
 
ما دریک دانش اموز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۰۳ ۱۱:۰۲:۱۱
سلام وعرض ادب
ماایرانیهازندگی راجدی نمیگیریم وبه قول ساعر:هرچه پیش ایدحوش اید.
دراینترنت سرچ کنید:دادستانی کل.
واردصفحه دادستانی کل شوید.
ایتمی وجودداردبه عنوان شکایت عامه.
چون معضل این مدارس یک مشکل عمومی شده میتوان ازدادشتان به عنوان مدعی العموم درخواست کردوارداین قضیه شوند.
به شرطی که والدین مدارک دهند.
میتوانیدمدارک رانگاه داشته وقتی فرزندتان فارغ التحصیل شدارایه دهیدتامشکلی برای فرزندتان پیش نیاید.
به هرحال به دردفرزندان بعدیتان میخورد.
ممنون ازحوصله. تان.
اگراین شکایت به دادستان درهرموضوعی عمومی شودعالس است وکشورمان درست میشود.
مثلامردم میتوانندازمحیظ زیست ذرموردالودگی هوای کلان شهرهاشکایت تمایندومحیط زیست مجبوربه رشیدگس میشود. (4078481) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.