توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 331154
اعمال فشار بر روسیه در جلسه شورای امنیت
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۵۰
در آستانه نشست مونیخ برخی اعضای شورای امنیت در نشست غیرعلنی این شورا روسیه را برای پایان دادن هرچه سریعتر به بمباران حلب تحت فشار گذاشتند.

به گزارش ایسنا، شورای امنیت روز چهارشنبه به درخواست نیوزیلند و اسپانیا نشستی پشت درهای بسته برگزار کرد. این نشست قبل از نشست قدرت‌های بزرگ جهان در آلمان برگزار شد.

خبرگزاری رویترز به نقل از سفیر نیوزیلند در سازمان ملل مدعی شد، حملات هوایی روسیه مستقیما منجر به بحران حلب شده و این وضع فاجعه آمیز است.

قدرت‌های جهان روز چهارشنبه به روسیه تاکید کردند تا بمباران هوایی اطراف شهر حلب را که در حمایت از حملات دولت سوریه برای بازپس گیری این شهر صورت می‌گیرد، پایان دهد.

در همین حال فرانسوا دلاتر، سفیر فرانسه در سازمان ملل به خبرنگاران گفت: دولت دمشق و متحدانش نمی‌توانند تظاهر کنند که دست خود را به سمت مخالفان دراز کرده در حالی که با دست دیگر در تلاشند تا آنها را نابود کنند.

ویتالی چورکین، سفیر روسیه در سازمان ملل نیز گفت: حملات هوایی مسکو به شیوه‌ای کاملا شفاف در سوریه در حال انجام است و برخی از اعضای شورای امنیت با سوء استفاده سیاسی از مسائل بشردوستانه پای خود را از گلیم خود درازتر کرده‌اند. با توجه به منافع قابل توجه در مسائل بشردوستانه شورای امنیت باید مذاکرات مرتب درباره لیبی و یمن را نیز آغاز کند.

چورکین دستیابی به آتش‌بس انسانی در سوریه را بعید ندانست اما به خبرنگاران گفت که توافق در این باره نیازمند مذاکرات است اما آتش‌بس با تروریست‌ها و داعش هرگز با مذاکرات رخ نخواهد داد.

وی با اشاره به آمادگی عربستان برای اعزام نیرو به سوریه نسبت به اعزام نیروهای عربی به خاک سوریه هشدار داد.

چورکین گفت: هرگز درباره آنچه که در سوریه انجام می‌دهیم عذرخواهی نخواهیم کرد و حضور نیروهای روسیه در سوریه بر خلاف ائتلاف ضد داعش مشروع و بنا به درخواست دولت سوریه است.

در همین حال مخالفان تحت حمایت عربستان سعودی گفتند در نشست امروز در مونیخ شرکت خواهند کرد اما در صورتی به پای میز مذاکرات ژنو باز خواهند گشت که روسیه بمباران هوایی علیه مواضع‌شان را متوقف کرده و اجازه دهد کمک‌های بشردوستانه به دست غیرنظامیان در مناطق تحت کنترلشان برسد.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.