نظر منتشر شده
۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 377190
نتورکر های عزیز حتما بخوانند/ قسمت اول؛
«بازاریابی شبکه‌ای» و «سرمایه اجتماعی»؛ «کارد» و «پنیر»
محمد جعفری، 10 مرداد 95
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۴
بازاریابی شبکه‌ای به خصوص در سالهای اخیر که اقتصاد ایران با وضعیت رکود و بیکاری بیشتری مواجه شده طرفداران زیادی پیدا کرده است. فارغ التحصیلان دانشگاهی جویای کار که به روش های نوین کسب و کار نیز علاقه دارند و یا افرادی که در کسب و کار های فعلی خودشان موفق نبوده اند این روش درآمدی برایشان جذاب تر است. در عین حال این پدیده می تواند به اقتصاد کشور صدمات زیادی بزند و از آن بالاتر سبک زندگی را دچار لطمات جبران ناپذیری کند که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهد شد.

برای آشنایی بیشتر با «بازاریابی شبکه‌ای» می توانید مطالبی از سایت های مختلف جستجو کنید و بخوانید، اما هیچ کدام از آن ها به اندازه آشنایی از نزدیک، رفتن به محیط این شرکت‌ها، حضور در جلسات جذب نیرو و صحبت با ارائه کننده‌های قوی، به شما در شناخت کسب و کار جدیدِ «نتورک مارکتینگ» کمک نمی کند.

خودشان می گویند هدفشان رساندن جنس با کیفیت بدون واسطه و با ارزان ترین قیمت به دست مصرف‌کننده نهایی است. مدل آنها برای این کار، بازاریابی دهان به دهان بازاریابان برای مشتری های بالقوه می باشد که اغلب از میان اقوام، خویشاوندان، دوستان و همکاران انتخاب می‌شوند. به اضافه آن‌که هر بازاریاب اگر نیروی جدیدی برای فروش اجناس به شرکت معرفی کند بخشی از ارزش خرید او را هم به جیب می‌زند و به این ترتیب یک بازاریاب شبکه ای به دو صورت درآمد کسب می کند:
۱- از فروش جنس به مشتری ۲- درصدی از ارزش فروش افراد زیرمجموعه خودش.

از نظر اقتصادی ذکر ۲ نکته اصلی حائز اهمیت است:
۱- این روش برای کشور هایی که سیستم تولید رشد یافته داشته باشند به صرفه تر است که به اصطلاح مرحله تولید نیازهای اساسی و پایه جامعه در داخل آن کشور به سطح قابل قبولی رسیده باشد. چراکه این روش، یک سیستم توزیع محصول است و اگر قدرت تامین محصول در داخل وجود نداشته باشد بازاریابان شبکه ای ناچار باید محصولات خارجی را وارد سبد کالایی خودشان بکنند. در این صورت برند خارجی تقویت شده و سود کار بازاریابان ایرانی تماما به جیب شرکت های تولیدی خارجی سرازیر می شود. چه اینکه بسیاری از محصولات اصلی این شرکت ها در حال حاضر محصولات آرایشی و بهداشتی است که موید این ادعا می باشد.

۲- در خصوص کیفیت نیز که از اصلی ترین شعارهای «شبکه ای» ها است، هیچ استاندارد معینی برای آنکه ملاک و معیار کیفیت قرار بگیرد وجود ندارد و صرفا بر اساس سلیقه شرکت ها و «دبیرخانه کمیته نظارت» انتخاب می شود. به این معنا که نقصی در سیستم تعیین کیفیت وجود دارد . آن این که می توان گفت کیفیت را «اراده مشتری» تعیین می کند نه «کیفیت واقعی کالا». اشکال این روش آن جا است که اراده مشتری تحت تاثیر تبلیغات و عملیات روانی فروشنده قرار دارد و از این رو اراده شتری همان اراده فروشنده است. چرا که در بازاریابی شبکه‌ای انواع اجناس قابل فروش محدود است و بازاریابان موظفند مصرف‌کننده را از طریق تبلیغات زبانی مصرف مجاب به استفاده از کالاهای شرکت کنند. به همین سبب ادعای با کیفیت ترین محصول مورد خدشه می باشد.

جدای از مسئله اقتصادی، بحث بسیار مهمتری به نام «سرمایه اجتماعی» در خصوص بازاریابی شبکه‌ای مغفول است که به سبک زندگی اجتماعی و فرهنگ ما آسیب جدی و جبران ناپذیری وارد می سازد. حتی اگر موانع اقتصادی در این روش به نوعی حل و فصل شوند، این ضعف اساسی لاینحل باقی خواهد ماند. می توان گفت نسبت «سرمایه اجتماعی» برای «بازاریابی شبکه‌ای» نسبت «سوخت» است برای «خودرو». همانطور که خودرو برای طی مسیر نیازمند بنزین است، برای رسیدن به موفقیت در شیوه بازاریابی شبکه‌ای، نیاز به هزینه کردن از سرمایه اجتماعی است.

سرمایه اجتماعی یا «Social Capital» مجموعه ارتباطات اجتماعی هر فرد است که از دوران کودکی تا بزرگسالی شکل می گیرد و در بردارنده رابطه عاطفی، خویشاوندی و دوستی می باشد. درخت «سرمایه اجتماعی» در اولین سالهای زندگی هر انسان، در اولین برخورد با اولین کودک در حین بازی در پارک جوانه می زند، با ورود به مدرسه و سپس دانشگاه شاخ و برگ می گیرد، در جوانی و با ورود به بازار کار شکوفا می شود و بار می دهد و در نهایت در میانسالی و پیری به بالاترین حد میوه دهی می رسد و در همه عمر قابل اتکا ترین نیرو برای عبور از موانع و مشکلات زندگی است.

این ارتباطات از آن جهت «سرمایه» محسوب می شود که در خانواده و جامعه اعتماد و اعتبار به همراه دارد. تصور کنید نظر شما درباره کیفیت یک محصول آرایشی و بهداشتی مثل کرم «ضد آفتاب» برای خانواده و دوستانتان از چنان اعتباری برخوردار است که آنها را مجاب به استفاده و خرید آن می کند. به این اعتبار «سرمایه اجتماعی» می گوییم.

سرمایه اجتماعی در بازاریابی شبکه ای نقش حیاتی ایفا می کند. همانطور که در قسمت اقتصادی گفته شد، به جهت آنکه تعیین کیفیت کالا در «نتورک مارکتینگ» ساز و کار معین و مستقل از سود ندارد و کیفیت هر محصول بنا به اراده فروشنده (شرکت بازاریابی) می تواند در نظر مشتری مثبت جلوه داده شود و از طرفی مشتری ها اغلب از خویشاوندان، نزدیکان و دوستان بازاریاب‌ها می باشند، می توان گفت سرمایه اجتماعی آنها در معرض خطر است. چراکه اگر شرکت اراده کند تا محصول بی کیفیتی را به فروش برساند، بازاریاب ها مجبور خواهند شد آن محصول را در نظر مشتریان خود با کیفیت جلوه دهند.

از طرف دیگر مصرف‌کننده به دلیل رابطه خویشاوندی و عاطفی که با «بازاریاب شبکه ای» دارد به او اعتماد کرده و محصول را خریداری می کند. به این ترتیب در دفعات متعدد رابطه عاطفی-اجتماعی دوستی-خویشاوندی تبدیل به رابطه اقتصادی-اجتماعی فروشنده-خریدار می شود. نتیجه آنکه کم کم بازاریاب به مشتری های خود به چشم سکه می نگرد و مشتری نیز از هر رفتار و صحبت بازاریاب احساس بازاریابی و فروشندگی می کند.

پس از مدتی، فروش محصولات دیگر جذابیت و سود آنچنانی برای بازاریابان ندارد و بدین ترتیب وارد فاز بعدی شبکه یعنی مجموعه سازی و جذب نیرو برای شرکت متبوع می‌شوند. بنابراین تلاش اعضای شرکت های بازاریابی شبکه ای پس از مدتی به سمت جذب نیروهای جدید از مجموعه خانواده، آشنایان و دوستان و احتمالا همکاران سوق داده می شود. این کار با آموزش تکنیک های «مجموعه سازی» در کلاس های آموزشی متعدد با بروز ترین متود های روانشناسی انجام می شود.

برخی تکنیک های عملیات روانی از قبیل «تکرار»، «اصرار»، «القای ترس از فقر»، «تصویر سازی رویایی»، «القای ناامیدی از روش های کسب و کار رایج»، «القای هیجانات کاذب» و «ایجاد انگیزه توهمی» به کار گرفته می شود تا دامنه شبکه روز به روز گسترده تر شود. به دلیل آنکه سود حاصل از عضو گیری جدید و مجموعه سازی آنچنان انگیزه بخش است که افراد چشم بر روی «سرمایه اجتماعی» خود بسته و حاضر می‌شوند پس انداز دوران کودکی، نوجوانی و جوانی خود را قربانی رویاها و آرزوهایی کنند که تنها بر روی کاغذ ترسیم شده و در میتینگ ها شنیده شده اند. دریغ از آنکه بزرگترین سرمایه آنها یعنی اعتماد و اعتبار شان در حال از دست رفتن است، سرمایه ای که به چون رفت دیگر قابل بازآوری نیست زیرا عمر رفته بر نخواهد گشت.
 
کلمات کلیدی : بازاریابی شبکه‌ای
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۰:۳۳:۳۳
این حرفها رو می زنید که فقط داغ مردم رو تازه کنید.اینا همون شرکت های هرمی هستند به شکل نوین که به دلیل عدم نظارت درست و معلوم نیست تحت چه شرایطی!!!!از وزارت صنعت مجوز گرفته و به خالی کردن جیب جوانان و فریب آنها می پردازند و واقعا باید وزارت صنعت پاسخگوی مجوزهای صادره باشد و قانونی تصویب شود که وقتی ارگانی برای شرکتی مجوزات لازم را صادر می کند با اخذ ملزومات قانونی جوابگوی کسانی که با این مجوز دچار ضرر شده اند باشد. (3856692) (alef-13)
 
کاف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۲۱:۰۱:۰۹
جالبه بعضی از دوستان میفرمایند ک ضرری ندارد و پول میدی جنس میگیری ولی این دوستان نمی دانند یا نمی گویند ک شما کلی از وقت روزانتون رو صرف فروش یا جذب (مخ زنی) افراد جدید میشه. و بنظر بنده شما صرفا یک وسیله این واسه سود کلان بالا دستی ها...با ارزوی توفیق روز افزون
الف لطفا چاپ کن (3858274) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۱۰:۳۳:۳۸
باهوش.میشه بگی چند سال درس خوندی وچه قدر هزینهکردی والان بعد 20سااااااال درس خوندن چی داری؟؟؟؟؟لگفا فکر کن وبعد نظر بده (3859149) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۱:۱۶:۳۵
با توجه به شناختی که ازاین شبکه ها و نحوه مدیریتشون دارم این زیر پر از طرفداران این شبکه ها و توجیه فعالیتشون خواهد شد. اعضا از طریق سرشاخه وقتی مطلع میشن در سایتی مطلبی بر ضدشون درج شده به یکباره اونجا هجوم میارن و برای این کار آموزش دیدن. خودشونم میدونن مشکل کارشون کجاست. اون بخشی که مثلا قانونیه و آموزش بازاریابی در مراکز این شبکه ها و کاملا با ظاهر قانونی انجام میشه. برای بخش غیر قانونی کار از دفتر خارج میشن و جلساتشون معمولا در پارک هاست و شدیدا به اعضاشون تاکید میکنن به مردم عادی در مورد کارشون که ازشون سوال میکنن جواب ندن. همشون هم میدونن گیر افتادن ولی برای رهایی از این دام مجبور میشن خودشون هم باز زیر مجموعه جمع کنن تا بتونن ضررشونرو جبران کنن. نفرات جدید هم پس از جذب متوجه میشن و اونها هم باز دنبال زیر شاخه میگردن این چرخه به قیمت درگیری کلی جوون و فربه شدن شرکت مادر تموم میشه. (3856817) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۱۰:۳۶:۰۳
شما میتونی 5 دقیقه در مورد بازاریاببی شبکه ای صحبت ؟لطفا تو زمینه ای که صاحب نظر نیستی نظر ندید (3859156) (alef-11)
 
عادل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۱:۲۳:۴۶
سلام.متاسفانه وضعیت اقتصادی کشور در سال های اخیر بسیاری از جوانان جویای کار را برای پیوستن به این کار وسوسه می کند.خیلی ها نمی دانند که در این شرکت ها چه می گذرد.برای مثال عرض میکنم یکی از این شرکت های بزرگ، در اختیار تعدای از سرگروه های خود ماشین های در حد 200 میلیون به طور موقت قرار میدهد و انها طوری وانمود میکنند که از درآمد حاصل از این کار در طی فقط دو سال این ماشین ها را خریداری کرده اند و هیچ راهکار قانونی هم برای جلوگیری از این فریب ها وجود نداره.باور کنید چون من به تعدادی از این دوستان نزدیک هستم عرض میکنم.جالب این جاست هیچ کدام از این ها درامد به اصطلاح هنگفت خودشون را برای خرید خونه استفاده نمیکنند اما در عوض تا دلتان بخواهد با ماشین های گران قیمت خودشون عکس در صفحات اجتماعی میزارن تا بیشتر بقیه را وسوسه کنند.من خودم یک جوونم به بقیه عزیزان که شاید دنبال کار هستند باید بگم درسته که وضعیت فعلی مملکت ناامید کننده است،درسته که خیلی دردناکه شاید با داشتن تحصیلات بیکار موندن و صدها چیز دیگه ولی خواهشا عمیق تر نگاه کنید به مسایلی که در این شرکت ها میگذره.حرف بسیاره ولی از حوصله خارجه و گرنه خیلی مسایل دیگه هم راجع به این شرکت ها وجود داره که دوست داشتم بگم. (3856846) (alef-13)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۱:۲۸:۵۶
با سلام.
بازاریابی شبکه ای حدود 70 سال است که در امریکا و کشور های پیشرفته جهان آغاز شده و همچنان ادامه دارد.این سیستم فروش به خصوص در شرایط رکود برای یک کشور بسیار مفید است چون در شرایطی که دولت به منابع درآمدی احتیاج دارد مالیات خوبی نسیب دولت می شود که این مالیات صرف هزینه های جاری کشور خواهد شد. از طرفی بنای کار، دادن جنس اصل و بدون تقلب به مشترس است که اگر چنین نباشد فروش اجناس آن هم به نزدیکان امکان پذیر نیست. (3856863) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۴:۲۶:۴۹
این از بی سوادی مردمه.وقتی یه شامپور 100 هزار تومن فروخته میشه شما این رو چطور میبینید؟موارد دیگر هم همین هست.قیمتهای کالاهای فروخته شده چند برابر ارزش واقعی هست.پولش میره توی جیب یه عده محدود.اینو از من بپرس که توی این مجموعه ها بودم.اینکار خبیثانه توسط عده ای مجوز گرفته و با خیال راحت صاحب کارخانه اجناسش رو میفروشد و در عرض چند سال ثروتش چند برابر میشود. (3857359) (alef-2)
 
محمد س
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۸:۳۷:۵۶
نقد بنده به بازاریابی شبکه ای موجود در کشور:
1- عدم تنوع کالا
2- برای ورود حتما باید کالا خریداری شود
3- برای ادامه فعالیت در این سیستم حتما باید کالا به صورت عمده خریداری بشه و تک فروشی نیز خطایی بزرگ محسوب میشه.
4- برای ادامه کار در این سیستم حتما، دوباره تاکید می کنم حتما باید زیر مجموعه تشکیل بدهید.
و .... (3857997) (alef-11)
 
محمد حیدری رستمی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۱۰:۵۷:۰۱
دوستانی که صاحب نظران بزرگ اقتصادی هستید ومدارک بالای تحصیلی تو زمینه های سیاسی اقتصادی دارید و در بالا نظراتتونو نوشتید.کاملا با دقت پستاتونو خوندم.و بیشتر از همه واسم جالب بود که تک تک صحبتاتون بی پایه و اساس بود.ولی میاید با اعتماد به نفس بالا یه تجارتو که کل کشور های جهان سال هاست دارن ازش استفاده میکنن و اقتصاد دان های باعلم کشورمون مانند دکتر شاه حسینی و مظفر علیخوانی ومحمود محمدیان و...(مستند شبکه5 برنامه شوق)کارو کاملا مفید برا جامعه اعلام کردن و کاملا صحیح اصل فعالیت و نحوه فعالیت صحیحو توضیح دادن.اون وقت برام جای سواله شما ها اینجا چرا بی اطلاعات و با سواد بسیار کمتون نظر میدید مگه صاحب نظرید؟اگر چیزی سرتون میشه با سند یه ربع درمورد اقتصاد و بازاریابی شبکه.صحبت کنید.یه مشت حرف بی پایه و اساس.واقعا برا مردممون متاسفم که خودشونو تو هر زمینه ای صاحب نظر میدونن. (3859220) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۱:۳۴:۴۱
این نتورکر ها هم دنیایی دارن واسه خودشون . با ظاهر سازی و یه حرفای امیدبخش کاری می کنند طرف به طور کامل ذهنش از کار می افته . جنس رو به همون قیمتی که بر روی محصول زده از شرکت خرید می کنند حالا این نتورکر هست که با این جنسهایی که خرید کرده باید افراد رو جذب کنه ، در واقع در نتورک مارکتینگ شما به هیچ وجه از فروش مستقیم محصولات سود نمی کنید تنها زمانی سود می کنید که زیر شاخه های شما خرید کنند و همینطور زیر شاخه هاتون افزایش پیدا کنه. این وسط شما باید محصولی را که خریدید ارزانتر بفروشید تا بتوانید زیر شاخه جذب کنید . محصولاتی هم که می فروشید 95 درصدش محصولاتی هست که در زندگی روزانه اصلا لازم نمی شود و کیفیت و سلاممتشون هم مشخص نیست . در کلاس های اولیه trainer ها ادعا می کنند که این یک شغل نیمه وقته ولی بعدا که کم کم واردش شدید می بینید که نه تنها یک کار تمام وقت هست بلمه شب و روز باید ردگیر پیدا کردن و مخ زدن باشید. (3856887) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۱۲:۲۶:۲۲
جالبه بدانید خود بنده درباره حلال بودن بارایابی شبکه ای از دفتر مقام معظم رهبری استفتا کردم و جواب دادند این کار وجه شرعی ندارد وحلال بودن آن را منوط به تصویب قانون آن در مجلس و تایید شورای نگهبان کرده اند.
لازمه مجلس هر چه سریعتر در خصوص این کار که هر روز بیشتر در حال گسترش هست وارد بشه و یک بار برای همیشه تکلیف مردم را مشخص کنه.نمیشه که رهبر مملکت کاری را شرعی نداند ولی وزارت صنعت برای خودش آیین نامه تصویب کنه و مجوزه بده (3859458) (alef-13)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۱:۳۵:۲۵
فعالیت این شرکتها هرمی هستش و خلاف قانونه نمیدونم چرا جلوش و نمیگیرن شخصا کسی و میشناسم چند سال شبانه روز درگیره ولی دریغ از چند هزار تومان سود چنان مغز این جوانان رو شستشو میدن که حاضر نیستن از فکرشون استفاده کنن (3856890) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۰۹:۳۴:۱۳
فرق هرمی با بازاریابی شبکه ای زمین تا آسمان است (3859001) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۱:۴۱:۲۷
این سیستم شباهت زیادی با هرمی دارد. همان روش های زیر مجموعه/مخ زدن مردم/فروش به ترفند/ بایست خرید داشت تا زیر مجموعه شوی/متاسفانه این گونه بازاریابی هم شغل چندان راحتی نیست بر خلاف تبلیغات!
هر چند وعده های غواکننده بلایی است از درامد میلیونی در ما ظرف یک سال و بخور وب خواب بعد چند راحت/با شعار و رحف هایی که با روزی دو ساعت کار، ماهی چند میلیون دربیاری!
از نشان دادن سر رگو ه ها /که فلانی مثلا شش ماله پیش مفلس بوده و الان ماشین صد میلیونی سوار میشه!
چنان اغواکننده است و چنا روی مخ افارد و در شور و هیاهوی و دست زدن ها است و بمباران کلمات و حیت تحقیر و ... (3856911) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۳:۰۸:۴۸
متاسفانه یه فرهنگ غلطی که در کشور ما وجود داره و توسط به اصطلاح کارشناسان حوزه های مختلف ارائه میشه اینه که همیشه نیمه خالی لیوان دیده میشه. به عنوان مثال هیچوقت ندیدم در رسانه ای بیان بگن مثلا حوزه فناوری اطلاعات انقدر گردش مالی اش بالاست که در شرکتی مثل اپل، نقدینگیش از دولت آمریکا بیشتره. یا مثلا انقدر ارزش افزوده داره. در آگاهی مردم بینهایت موثره و... اینجا هم همینطوره. همین نتورک مارکتینگ هم مزایایی داره. نمیشه فقط بدی ها و معایبش رو گفت.
اما واقعا اگر واقع بین باشیم، متاسفانه base و اساس کار بر مبالغه و شاید دروغ استوار هست. هیچ آینده روشن شغلی برای نتورکرها وجود نداره. خبری از بیمه تامین اجتماعی نیست. بهرحال وقتی کسی تمام وقت درخدمت موسسه ای هست، بیمه جزو الزامات کاری هست.
مورد بعدی اینه که این روش اسمش روی خودشه. بازاریابی. و نه تجارت. نتورکر درنهایت قسمت اعظم سود رو به شرکت مادر تقدیم میکنه. درواقع این شرکت هست که نتورکرها رو عملا به بیگاری گرفته تا شغل. افراد سرشاخه به دلیل نزدیکی که با شرکت مادر دارند، احتمالا درآمد خوبی خواهند داشت. اما رده های دوم یا سوم به بعد عملا فقط دوندگی میکنن و پس از مدتی به بیخود بودن فعالیتشون پی خواهند برد. شرکت هم که هیچ تعهدی نداره. بی هیچ الزام قانونی این افراد از شرکت جدا میشن.
بنده بعنوان فردی که مدتی دریکی از این شرکت ها فعالیت داشتم واقعا هیچگونه سود و درآمدی که بشه بهش گفت درآمد نداشتم. سودی که این شرکت ها به نتورکر ها پرداخت میکنن در واقع تخفیفی هست که به مشتری هنگام فروش جنس میدن. در حقیقت این وسط فقط مغازه دار از جریان کاری حذف شده. وگرنه قیمت همونه.
مورد بعدی کیفیت اجناس این شرکت هاست. تقریبا 95 درصد اجناسی که این شرکت ها تهیه و توزیع میکنن فاقد کیفیت لازم هست و شاید جزو اجناس درجه 4 بازار باشه. اصلا نمیتونید اجناس برند در این محصولات ببینید که این خودش بسیار جای سوال داره.
مورد بعدی مسائل اخلاقی و عرفی هست. بسیار کار مشکلیه که لوازم بهداشتی بانوان رو بازاریابی چهره به چهره کنید. در مورد خواهر، همسر یا مادر این مسائل مشکلی به اون صورت نداره. اما تصور کنید بخواید مثلا به دخترخاله مادر یا همسرتون یکی از این لوازم رو پیشنهاد بدید. چیکار میکنید؟ شاید در مورد بازاریابان خانم این مساله چندان حاد نباشه، اما بهرحال آقایان هم فعالند.
در کل، متاسفانه سالی که نکوست، از بهارش پیداست..یه مدت یه مجوزی بهر دلیلی به یه عده افراد داد میشه، خوب که کاسبی کردن، یکباره از سوی مراجع خلاف قانون تشخیص داده میشه! دقیقا مثل گلدکوئست و ... این وسط فقط عمر این نسل جوان هست که هدر داده میشه.
حتم دارم الان افرادی میان و شاید از سر تعصب میگن ما فلانی رو میشناسیم ماهی 40 میلیون درآمد داره!! ولی واقعا شما دیدید که داره؟ فیش حقوقیش رو دیدی؟ خودتون رو گول نزنید. اگر این راه واقعا آبی ازش گرم میشد، خیلی از من و شما بزرگتراش الان قبضه اش کرده بودن. دیگه نوبت به مایی که نتونستیم یه شاگردی مغازه واسه خودمون جور کنیم نمیرسید.. (3857146) (alef-2)
 
برزو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۳:۲۴:۳۶
خواهر متاهل من الان نزدیک 8 ماهه عضو یکی از این شبکه های بازاریابیه تا حالا هیچ سودی که نکرده هیچ تازه نزدیک 2 میلیون تومان هم خرید کرده شامپوهای 80 هزار تومانی و ضد آفتاب 40 هزار تومانی و ...!
هی به بقیه ی اعضای خانواده هم پیشنهاد میده بیایید عضو شید ولی کسی گوش نمیده.
تو این جلساتی هم که براشون میذارن بهش گفتند اگه خواستی کسی رو زیرشاخه کنی بهش بگو هیچ اصراری نداریم بیای زیر مجموعه شیا! فقط اگه فردا دیدی ما وضعمون خوب شد و کارمون گرفت نیای گله کنی که چرا به من نگفتی!!!!!
ادم خنده اش میگیره از کارای اینا. تازه پسرعمه ی 20 ساله ی من با دیپلم کل افراد فامیلمون (و حتی خواهر لیسانسه ی منو) گول زده کشونده تو این کار! (3857195) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۳:۳۵:۵۳
سلام به گولد کویستی های عزیز (3857220) (alef-2)
 
اکبر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۳:۵۲:۳۳
خدا به حق فاطمه زهرا(س)سزای مسئولینی که عملکرد اینگونه شرکتها را میبینند و هیچ اقدامی نمیکنند بدهد.
حقیقتا مدیران این نتورکها با شستوشوی مغزی جوانان این مملکت به سودهای هنگفتی دست پیدا کرده اند و این در حالی است که برای جوان نگون بخت و خانواده ایشان مشکلات عدیده مادی و معنوی ایجاد میشود که به هیج وجه قابل جبران نیست.
جا داره از کلیه عزیزانی که در جهت شناساندن اهداف مخرب اینچنین شرکتها به هموطنان گرامی اطلاع رسانی مینمایند قدردانی شود. (3857271) (alef-2)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۷:۳۰:۳۴
این سیستم فروش اصلا قابل مقایسه با شرکت های هرمی نیست.در مقابل پولی که می دید جنس میگیرید.چه اشکالی داره.کاملا قانونی و شرعیه.مجوز از پلیس فتا هم داره .میتونید برید تو سایتش و ببینید. (3857837) (alef-13)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۷:۰۰:۱۶
با قیمت خیلی بالاتر از قیمت واقعی محصولات خرید کردن به نظر شما اشکالی نداره؟ (3879629) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۰۰:۰۵:۴۰
من خودم مدتی عضو یکی از این شرکتها که به اصطلاح خودش رو بهترین و بزرگترین شرکت نتورک ایران میدونه بودم. خدا رو شکر خیلی زود فهمیدم چه کلاه گشادی دارن سرم میزارن و خیلی ضرر نکردم.به طور خلاصه خدمت همه عزیزانی که وسوسه شدن برن تو این کار عرض میکنم.ماهیت نتورک فعلی ایران با شرکتهای هرمی هیچ فرقی نمیکنه.روز اول که به اصطلاح شمارو پرزنت میکنن بهتون میگن هیچ ضرری نمیکنید و تنها با خرید مایحتاج مصرفیتون میتونید پولدار بشید. اما بعذ از ورودتون بهتون میگن که اقا با ماهی 100 تومان خرید که به جایی نمیرسی .خلاصه از اول ماه دنبالتون هستن که خرید بالا بزن تا روز اخر ماه .بعد از 2ماه بهتون میگن تو بیا یکماه برو رنکینگ (یعنی چیزی در حدود 7میلیون خرید در عرض 1ماه) بعدش دیگه همون ماهی 100 تومان رو خرید بزن تا این فرهنگ تو تیمت جا بیفته .بزرگترین شعار این شرکتها حذف واسطه هاست اما باید گفت این شرکتها تنها یک واسطه بیشتر نیستند و اکثر انها به هیچ وجه هیچ تولیدی ندارند.و در واقع با این کار فلسفه وجودیشان از بین می رود. اجناس با کیفیت پایین و دو برابر قیمت به شما فروخته می شود و با کلی منت بخش بسیار ناچیزی از این گرانفروشی را تحت عنوان پورسانت به شما بر میکردانند.اگر سری به خانه تمام نتورکرها بزنید با انبوهی از اجناس انبار شده این شرکتها مواجه می شوید که تنها به امید واهی پولدار شدن انبار می شوند.خلاصه اینکه از 100 درصد افرادی که واردمیشوند در خوشبینانه ترین حالت 5درصد به درامد میرسند و 95 درصذ بقیه دچار ضرر میشوند و تنها جیب بالاسریها را پر میکنند. (3858581) (alef-2)
 
سید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۰۹:۱۵:۱۹
تعجب می کنم از نیروی انتظامی که با اینها مقابله نمی کند. یا قوه قضاییه.
حتما باید فاجعه رخ بده بعد وارد میدان بشین؟ (3858950) (alef-2)
 
رضا
United States
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۱۲:۵۳:۱۱
سلام
من خودم قبلا عضو این شرکت ها بوده ام به طوری مغز من رو شست و شو داده بودند که اصلا حرف دیگران که بهم میگفتن نکن ضرر میکنی رو متوجه نمیشدم چیزی حدود 8 میلیون ضرر کردم تمام اعتبار و ابروم از بین رفت نمیدونم چرا هیچ دستگاهی به این ها نظارت نمیکنه چرا جمع شون نمیکنن هنوز بعد گذشت یکسال نصف اتاقم از این جنس ها پر است (3859534) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۲ ۰۱:۱۰:۴۹
دولت میتونه با وصع قوانینی اینها رو مجبور به تولید و تنوع محصولات کنه تا هم جوون ها در این وضع بیکاری مشغول شن هم نیازهای خانواده ها برطرف شه، فعلا که دولت قدرت استخدام اینهمه جوون بیکار نداره میگم فقط باید شرکت ها مجبور به تولید نیازهای اصلی خانواده مثل غذایی حبوبات خشکبار بهداشتی کنن، و حتما روی قیمت ها نظارت شدیدی شه
ولی این شرکت ها دست قاجاق مواد ارایشی و بهداشتی بی کیفیت که با قیمت پایین وارد بازار میشه کوتاه میکنن
این شرکت ها چون کارخونه هاشون داخل ایرانه فرار مالیاتی ندارند
این شرکت ها اگه قسمت مواد غداییشون رو تنوع بدن واقعا به نفع خانواده های فقیر میشه
به هر شرکتی یک فرصت زمانی بدن که تنوع محصولی کامل کنن تا واقعا نیازهای اصلی برطرف شه نه اینکه فقط عطر کرم ضد چروک100هزارتومنی بفروشن (3860979) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۲ ۱۰:۰۲:۰۴
فرمول این نتورکینگ مارکتینگ توسط صنعت معدن تایید شده، مالیات هم دارن میدن، اینهمه جوون بیکارم مشغول میشن
طرف پیمانکاره پروژه به من میگه بیا از صبح تا شب توی کارگاه وایسا خاک بتن بخور ماهی 800 تومن میدم و خیلی شغل های دیگه، یادمون نره همین amway آمریک که 60سال سابقه داره ا الان باعث اشتغال میلیون ها انسان شده
این شرکت ها چیز بدی نیستن ولی باید نظارت روی تنوع زیاد محصول شه تا نیازهای اساسی مردم برطرف شه (3861382) (alef-11)
 
ایمان وکیلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۲ ۱۷:۲۵:۰۰
سلام
من خودم تو شرکتهای بازاریابی مختلفی بودم - بهترین شغل از نظر ریسک و سرمایه کم و بازدهی بالا بازاریابی شبکه ایه - حالا اگه من نتونم زیر مجموعه بیارم یا محصولمو بفروشم نباید روی کار عیب بزارم
(اگه رفتی کبابی و یه پرس چلوکباب بد مزه خوردی دلیل نداره کل چلو کبابهای شهر یا محل یا کل دنیا بد باشه ) (3862408) (alef-11)
 
رضا
United States
۱۳۹۵-۰۵-۱۶ ۰۳:۱۸:۱۵
اگر شهرداری مزاحمت ایجاد نکند وبازارهایی برای فروش تولیدات خانگی و صنعتی و کشاورزی بدون اخذ اجاره و عوارض در هر شهر ومحل در اختیار مردم قرار گیرد اجناس بی اغراق سی تا چهل در صد ارزانتر بدست مردم میرسد. (3868880) (alef-11)
 
سیدمصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۶ ۱۶:۲۳:۰۱
با سلام
تحقیقاً عرض میکنم، بازاریابی شبکه‎ای متأسفانه بستر بسیار گسترده‎ای جهت پولشویی فراهم نموده است، به نوعی که تقریبا بخش عمده‎ای از کالاهای قاچاق وارده به کشور که منشأ تولید پول کثیف است و نمی‎توانند این کالاها را در بازار بفروش برسانند، از طریق بازاریابی شبکه‎ای بفروش می‎رسد زیرا هیچگونه نظارتی از هیچ دستگاهی بر آن اعمال نمی‎شود و جالب است بدانید این کالاها در این شرایط با قیمتی گرانتر از شرایط عادی هم بفروش می‎رسند.
صد تأسف و افسوس که برخی عوامل هم که ارتباطاتی دارند کارچاق‎کن و گرم‎کننده بازار قاچاق کالا به کشور شده‎اند و بخشی از انبارهای منطقه جاده مخصوص محل دپوی این کالاها و حتی برگزاری جلسات مشتری‎یابی و... شده و براساس مشاهدات عینی این حقیر برخی از این ابنیه‎ها حتی با سیم‎خاردار به سبک اماکن نظامی حفاظت شده است.!!!
برای کمک به تولید باید جلوی فروش کالای قاچاق از طریق بازاریابی شبکه‎ای را گرفت و با عناصر و عوامل آن برخورد قانونی شدید کرد تا ضمن کمک به تولیدکنندگان داخلی بستر پولشویی از این طریق هم از بین برود.
به امید آنروز
ان‎شاءالله (3870081) (alef-11)
 
ایمان
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۲۱:۱۲:۳۸
سلام. من دو ماه میشه نتورک کار میکنم. خدایی اگه قیمتا ی مقداری پایین بیارن همه به نفعشون هست حتی فعالیت کنن. من همه چی این کارو قبول دارم شرکت ما که بیز هست خدایی هر چی جنس فروختم همه از کیفیت راضی بودم ولی جنسا گرونه البته . من که به این نتیجه رسیدم حوصله م نمیکشه بفروشم. (3907238) (alef-11)
 
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۰۹ ۱۴:۲۹:۳۵
با تشکر از مطالب خوبتون
بازاریابی شبکه ای (3994093) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.