نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 347094
چرا فقط برخی ایرانی‌ها به سامرا می‌روند؟
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۴۶
سفر زائران ایرانی به سامرا حدود دو سال پیش، پس از حملات گسترده داعش به این شهر سنی‌نشین متوقف شد اما از حدود یک ماه پیش با آزادسازی این شهر اعزام کاروان‌های ایرانی از سر گرفته شد. با این حال فقط تعداد محدودی از زائران ایرانی می‌توانند به سامرا بروند.

محسن نظافتی، مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت درباره‌ی محدودیت در اعزام زائران ایرانی به سامرا به ایسنا، گفت: سهم این سفر محدود است. روزانه ۱۰ کاروان می‌توانند به سامرا بروند. البته شرایط از پیش اعلام می‌شود و این طور نیست که زائران در عراق به ناگهان تصمیم بگیرند این بخش از سفر را هم انجام دهند.

وی افزود: کاروان‌هایی که برنامه‌ی سفر به سامرا دارند، مشخص شده‌اند و متقاضیان هنگام ثبت‌نام می‌توانند این کاروان‌ها را انتخاب کنند.

او درباره‌ی ارتباط محدودیت اعمال شده در اعزام زائران ایرانی به سامرا با اوضاع ناامن در شمال عراق گفت: اگر سامرا ناامن بود، ما حتی یک زائر را هم به این شهر نمی‌فرستادیم چه برسد به این‌ که روزانه ۱۰ کاروان را اعزام می‌کنیم، پس مساله‌ی سامرا ناامنی نیست؛ چرا که اوضاع در آن منطقه کنترل شده است.

نظافتی اضافه کرد: مساله سامرا بیشتر در بخش زیرساخت است. در حملات گسترده‌ی تروریست‌ها به این شهر طی دو سال گذشته، بسیاری از ساختارهای شهری و رفاهی از بین رفته‌اند که این وضعیت در اعزام انبوه زائران مشکل ایجاد می‌کند، بنابراین تعداد کاروان‌های اعزامی به سامرا باید متناسب با شرایط منطقه تعیین شود.

به گفته‌ مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت، در حال حاضر روزانه سه هزار تا ۳۵۰۰ زائر ایرانی از راه‌های زمینی و هوایی به عراق اعزام می‌شوند که میانگین هزینه‌ این سفر برای کاروان‌های زمینی از ۵۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و سقف آن تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای کاروان‌های هوایی است.
 
کلمات کلیدی : سامرا، داعش
 
پیراسته فر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۲ ۰۰:۴۳:۱۰
خدمت مدیرکل عتبات سازمان حج زیارت عرض کنم
که ازآبان1394تا کنون هیچ حمله "تعرضی"به سامراوحرم عسکریین نشده
جهت اطلاع
تخریب اول حرم:روز چهارشنبه ۲۳ محرم الحرام ۱۴۲۷ق (۳ اسفند ۱۳۸۴ش) حدود ساعت ۷ صبح تروریست‎های تکفیری وابسته به القاعده شاخه عراق به رهبری ابومصعب زرقاوی، با پوشیدن لباس نیروهای تکاور عراق، وارد آستان مقدس شدند و اسلحه نگهبانان را مصادره و آنها را به همراه خادمان حرم، در یکی از غرفه های صحن زندانی کردند و با کارگذاری ۲۰۰ کیلوگرم مواد منفجره "تی .ان .تی" در داخل بنای گنبد، حرم مطهر را منفجر کردند.
تخریب دوم حرم:در ۲۷ جمادی الاولی ۱۴۲۸ق (۲۳ خرداد ۱۳۸۶ ش) دومین انفجار در حرم عسکریین به وقوع پیوست. در ساعت سه بامداد، تروریست‎ها وارد حرم شده و پس از درگیری با محافظان حرم، اقدام به بمب‎گذاری در سراسر حرم نمودند. سپس در ساعت نه صبح دست به دو انفجار بزرگ زدند. در انفجار نخست، گلدسته سمت چپ حرم و در انفجار دوم، گلدسته سمت راست حرم به طور کامل تخریب شد.
اما حمله به سامرا تو سط داعش
داعش در15خرداد1394به سامراحمله کرد وچندنفطه شهررا (مسجدجامع الرزاق-دانشگاه وشهرداری-مناطق المثنی وصلاح الدین-قادسیه-الافرادوالضباط1و2 وقسمتی ازحی المعلمین)به تصرف خوددرآورد

داعش دراین حمله با250نفرنیروی مسلح زبده قصدحمله وتخریب حرم عسکریین راداشت و50خودرو زرهی باچرخ های بلدوزر دراختیارداشت "خودروهای سنگین ونیمه سنگین دیگری هم داشتند.

این تکفیری های خبیث ازبلندگوهای مسجدتقاضای کمک میکردند،امامردم سامرا،حمایت چندانی نکردند که مجموعاً توانشتند با همکاری عده ای ازشیوخ 4تا5هزارنفری یارگیری کنند
مرحله دوم حمله داعش به سامرا به فاصله5ماه

حمله دوم داعش:درهفتم آبان1393 تکفیری ها بااستفاده ازشرایط بدجوی،مجدداً قصدحمله به سامراراداشتند،اماآمادگی نیروهای مردمی(حشدالشعبی) ونظامی عراق توانستند آنهارادفع کنند، یکی از اهداف آنها اشغال شهربیجی بود،اگرچه خساراتی نیزبرجای گذاشتند
برای اطلاعات بیشتر به سایت "ستادسامر"_setadsamarra.irمراجعه شود (3658716) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.