نظر منتشر شده
۱۵۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 309195
پاسخی به نامه بانک مرکزی؛
آیا اختصاص 25 درصد از منابع قرض الحسنه مردم به کارکنان و روسای بانک ها عادلانه است؟
بخش اقتصادی الف، 20 آبان 94
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۰۵
در تاریخ ۱۰ شهریورماه سال جاری، مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در نامه ای به بانک مرکزی، خواستار انتشار آمار منابع و مصارف قرض الحسنه در نظام بانکی شد.

بانک مرکزی در نامه ای در تاریخ ۲۳ مهرماه به مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت، در خصوص نامه این مرکز توضیحاتی داد و بخش اندکی از آمار درخواست شده را ارسال کرد. {اینجا}

با این حال پاسخ های بانک مرکزی در این زمینه قانع کننده نبود و مرکز مطالعات اقتصادی در نامه ای دوباره به بانک مرکزی، موارد مهمی را مطرح کرد. محور مباحث این نامه که در ادامه است را رانت سپرده های قرض الحسنه جاری بانک ها، وام های ناعادلانه بانک ها به کارکنانشان و اجحاف در حق مردم و جوانان به ویژه در زمینه وام ازدواج تشکیل می دهد.

باسمه تعالی
جناب آقای دکتر سیف، رئیس کل محترم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم

احتراما بازگشت به نامه شماره ۲۰۴۳۲۰/۹۴ مورخ ۲۳ مهرماه ۹۴ بانک مرکزی که در پاسخ به نامه این مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ ۱۰ مهرماه ۹۴ ارسال شده بود، هنوز شبهات و موارد پاسخ داده نشده ای وجود دارد که ضروری است شفاف گردد. این موارد در ادامه آمده است:

۱. درخواست مرکز مطالعات اقتصادی از بانک مرکزی، ارائه آمارهای مربوط به مانده منابع و مصارف قرض‌الحسنه در بانک های مختلف بود که این آمار درخواست شده در پاسخ نامه‌ی این بانک نبود. با این حال با توجه اطلاعات موجود در نامه بانک مرکزی و محاسبات صورت گرفته (با در نظر گرفتن بازپرداخت بیش از سه سال بعضی موارد قرض الحسنه)، محل مصرف حدود ۱۵هزار میلیارد تومان از منابع قرض‌الحسنه در آماری که توسط بانک مرکزی ارائه شده مشخص گردیده است؛ این درحالیست که مانده تسهیلات قرض‌الحسنه طبق آمار ارائه شده توسط بانک مرکزی در پایان سال ۱۳۹۳ برابر ۳۲ هزار میلیارد است. لذا جای سوال وجود دارد که ۱۷ هزار میلیارد تومانِ باقیمانده که به صورت تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک ها پرداخت شده است، در چه ردیف هایی و توسط چه بانک هایی به مصرف رسیده است؟

۲. در بخشی از نامه بیان کرده اید که "بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر حمایت از خصوصی سازی و عدم تصدی گری دولت، ۴ بانک بزرگ تجاری (صادرات ایران، تجارت، ملت و رفاه کارگران) که در سال های اخیر عامل اجرای تکلیف فوق بوده اند خصوصی شده اند و ایجاد تکلیف به بانک های یاد شده (و همچنین منابع قرض الحسنه سایر بانکهای غیردولتی) با اصل موصوف مغایرت دارد"

در مورد پاسخ اعلام شده این سوال ایجاد می شود که در کجای دنیا، بانک ها امکان دریافت سپرده با نرخ صفر به صورت قرض الحسنه جهت استفاده در مصارف قرض الحسنه دارند اما حاکمیت نمی تواند برای مصارف آن تعیین تکلیف کند؟ وقتی بانک ها مجاز به دریافت سپرده های قرض الحسنه جهت اعطای تسهیلات قرض الحسنه به همه اقشار هستند، آیا حاکمیت و بانک مرکزی به عنوان نماینده مردم حق ندارد جهت احقاق حقوق ملت، برای نحوه مصرف این سپرده ها تعیین تکلیف کند؟ متأسفانه در حال حاضر فاصله زیادی با وضعیت مطلوب وجود دارد و نحوه آماردهی بانک مرکزی در نامه مذکور نشان می‌دهد که این نهاد حاکمیتی به عنوان سیاستگذار حوزه بانکی کشور، حتی به آمار این سپرده ها در بانک های مختلف به ویژه بانک های خصوصی هم دسترسی ندارد، چه برسد به آنکه بتواند بر آن نظارت لازم را داشته باشد.

۳. در قسمتی دیگر از نامه در پاسخ به پیشنهاد مرکز مطالعات مبنی بر اعطای تسهیلات قرض الحسنه از محل بخشی از سپرده های قرض الحسنه جاری که با نرخ صفر از مردم دریافت شده و مانده آن در نظام بانکی در پایان سال ۱۳۹۳ بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان است، بیان فرموده اید: "در خصوص درخواست اعطای تسهیلات قرض الحسنه از محل منابع قرض الحسنه جاری، از آنجا که منابع قرض الحسنه جزو منابع بانک محسوب شده (وفق ماده ۴ آیین نامه اجرایی قانون عملیات بانکی بدون ربا) و با عنایت به رسوب ناپایدار منابع قرض الحسنه جاری، امکان تکلیف و تخصیص این منابع برای مصارف قرض الحسنه امکان پذیر نیست".

در خصوص ادعای «ناپایدار بودن رسوب منابع قرض‌الحسنه جاری» باید گفت که در اینصورت از این منابع نباید برای پرداخت هیچ‌گونه تسهیلات و یا سرمایه‌گذاری توسط بانک هم استفاده شود؛ در حالی که در حال حاضر همه بانک‌ها بخش عمده این منابع را صرف پرداخت تسهیلات و یا سرمایه‌گذاری می‌کنند و از این محل سودهای کلانی برایشان حاصل می‌شود. به نظر می‌رسد رانت موجود در اخذ سپرده‌های جاری که در انحصار بانک‌ها قرارگرفته است یکی از مهم‌ترین دلایل تمایل اشخاص و نهادهای مختلف برای تاسیس بانک در کشور است که ضروری است هرچه زودتر توسط حاکمیت برای آن چاره اندیشی شود. از آنجایی که در توجیه این اقدام بانک ها به ماده ۴ آیین نامه اجرایی قانون عملیات بانکی بدون ربا اشاره کرده اید، ضروری است که این آیین نامه توسط بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار مورد بازبینی و اصلاح قرار گیرد تا حداقل بخشی از این رانت بزرگ در اختیار صاحبان آن یعنی مردم به صورت قرض الحسنه قرار گیرد. البته ضروری است که نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در اصلاح قانون عملیات بانکی بدون ربا این مسئله را در دستور کار قرار دهند.

۴. در پاسخ به سوال دیگر مرکز مطالعات مبنی بر اینکه بانک ها (طبق آمارهای بانک مرکزی و گزارش ۱۴۴۵۵ مرکز پژوهش های مجلس) بخش قابل توجهی از منابع قرض الحسنه خود را در اختیار کارکنان خود قرار می دهند، بیان کرده اید که "تسهیلات اعطایی بانک ها به کارکنان بر اساس آیین نامه استخدامی بانک ها (مصوب هیات محترم وزیران برای بانک های دولتی) و به منظور پوشش برخی از نیازهای ضروری کارکنان و طبق ضوابط خاص خود اعطا می گردد که لزوما از محل منابع سپرده های قرض الحسنه نبوده و بانک مرکزی طی مکاتبات متعدد از جمله نامه های مورخ مهر ۹۲ و دی ۹۲ لزوم عدم پرداخت تسهیلات به کارکنان خود از محل منابع سپرده قرض الحسنه (و پرداخت از منابع داخلی) را به بانک های عامل تاکید نموده است".

ضمن تشکر از این اقدام بانک مرکزی، آیا با نامه نگاری می توان به وضعیت وام های ناعادلانه ای که بانک ها به کارکنان خود اعطا می کنند پایان داد؟ آیا نباید بانک مرکزی آماری شفاف و دقیق از این مسئله داشته باشد و ارائه کند؟ این در حالی است که آقای تهرانفر در روز ۱۳ آبان سال جاری در خبر بیست و سی اعلام کرد که حداکثر ۲۵ درصد منابع قرض‌الحسنه بانک ها به کارکنانشان وام داده می شود که این خود به نوعی صحه گذاشتن بر این مسئله است که بانک ها بخش قابل توجهی از منابع قرض الحسنه مردم را به کارکنان خود در شرایطی ناعادلانه وام می دهند. طبق گزارش ۱۴۴۵۵ مرکز پژوهش های مجلس، دوره بازپرداخت این وام ها حداقل پنج برابر دوره بازپرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج و مبلغ این وام نیز بیش از هفت برابر وام قرض الحسنه ازدواجی است که برای دریافت آن در حال حاضر بیش از ۵۰۰ هزار نفر در صف هستند.

۵. این نکته نیز در پایان لازم به ذکر است که سهم مانده منابع درگیر در وام قرض الحسنه ازدواج، از حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان سپرده قرض الحسنه پس انداز و ۷۰ هزار میلیارد تومان سپرده قرض الحسنه جاری، تنها ۶.۵ هزار میلیارد تومان است که نشان می دهد ازدواج جوانان، برای بانک مرکزی اهمیت به مراتب کمتری از کارکنان بانک ها و سایر مصارف قرض‌الحسنه دارد. این درحالیست که افزایش هزینه های ازدواج جوانان و شرایط اقتصادی سبب شده است با وجود رسیدن تراکم جمعیت جوان کشور به سن ازدواج، تعداد ازدواج از سال ۸۹ از حدود ۹۰۰ هزار ازدواج در سال به ۷۲۰ هزار ازدواج در سال ۹۳ برسد که نشان دهنده وضعیت بحرانی این مسئله مهم است و هرچه زودتر باید برای آن فکری شود.

در پایان از بانک مرکزی تقاضا می شود ضمن پاسخ به سوالات مطرح شده در این نامه جهت رفع شبهات مطرح در خصوص منابع قرض الحسنه، آمار درخواست شده توسط این مرکز مطالعاتی در نامه قبلی را نیز بر اساس موارد زیر منتشر کند تا بتوان به صورت دقیق تر در این خصوص به تحلیل وضع موجود و اصلاح آن پرداخت:
• سهم هر یک از بانک ها اعم از خصوصی و دولتی از سپرده های قرض الحسنه پس انداز و جاری و تسهیلات قرض‌الحسنه

• مانده تسهیلات نظام بانکی در ردیف های مختلف(اعم از کارکنان نظام بانکی، ازدواج و...) تسهیلات قرض الحسنه به تفکیک بانک‌ها
مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران پیگیری مسئله مهم تخصیص و تجهیز منابع قرض‌الحسنه در نظام بانکی را در دستور کار خود قرار داده و با توجه به اهمیت مسئله و اجحافی که در این زمینه در حق مردم به ویژه در حق جوانان و زوج های جوان از جانب بعضی بانک ها شده است، در حال تلاش برای حل مشکلات این حوزه است. لذا پاسخ به سوالات مطرح شده و ارائه آمار این مسئله به صورت شفاف کمترین مطالبه ای است که در جهت تدقیق این موضوع وجود دارد و امید است که بانک مرکزی در این زمینه همکاری لازم را داشته باشد.

رونوشت:
آقای میرمحمدصادقی مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی
آقای فتحی پور نماینده محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
آقای مصباحی مقدم نماینده محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
آقای حسین زاده بحرینی نماینده محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
آقای احمد توکلی نماینده محترم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی
آقای ایرج عبدی نماینده محترم کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی
آقای نوروزی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون جوانان
آقای طیب نیا وزیر محترم اقتصاد
آقای جهانگیری معاون محترم رئیس جمهور
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۷:۱۶:۲۴
این که برخی ادارات از امکاناتی که در اختیار دارند برای کارکنان خود استفاده می کنند، آن هم امکاناتی که به همه مردم تعلق دارد، نوعی حاتم بخشی تلقی می شود که از زمانهای قدیم وجود داشته، یک نمونه بارز آن شرکت نفت بود که ظاهرا همچنان هم کارمندان شاغل و بازنشسته آن به بهانه های مختلف دریافتی های زیاد دارند یا در مخابرات همراه اول آشنایی بنده دارم که با مدرک کارشناسی حقوقی تقریبا دو برابر اینجانب با مدرک کارشناسی ارشد دریافت می کند. البته بنده خواستار توسعه فقر و گرفتن از آنها نیستم ولی در عین حال باید نوعی تعادل و حمایت از همه وجود داشته یا دست کم مطلب قانونمند و مشخص باشد.
در اینجا هم اگر خبر درست باشد، بانک ها برای رضایتمندی داخلی از جیب مردم خرج می کنند و به جای آن که یک چهارم مبالغ قرض الحسنه را به خود مردم برگردانند لطف فرموده و بین خودشان دست گردان می کنند. بعید می دانم حتی یک نفر از سپرده گذاران به این رانت رضایت داشته باشد. (3317241) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۰۶:۱۳
موضوع ادارات و حقوق دریافتی با این موضوع فرق داره
مسئله اینه که اعطای تسهیلات اضافی یک نوع رانت و سواستفاده از موقعیت تلقی میشه
همین مشکل رانت رو در شرکت بورس در مورد سهام مرغوب در عرضه های اولیه و یا در ردوبدل کردن اطلاعات نهانی شرکتهای عضو بورس میشه جستجو کرد (3317943) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۱۳:۲۹
من کارمند شرکت انتقال گازم. هر چی به ما بدن بازم کمه. زحمت شبانه روزی و بازی با جان (3317955) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۱۳:۲۷:۴۹
قسمت عملیانی واقعا حقشونه ولی قسمتهای اداری یک لیسانسه ماهی 5 میلیون برای پشت میز نشینی؟ (3320351) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۱۶:۵۲:۱۸
سلام
زحمت کشیدید . میخواهید چیزی را هم که به ما میدهند به شما بدهیم
انگار بقیه کسانیکه تو این مملکت کار می کنند تو تشک پر قو خوابیده اند
نگاه به امار کشته شده های حوادث ناشی از کار بیانازید دستتان می آید که سهم خطرناکی و خطر پذیری فعالیت شما چقدر است (3320682) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۹:۰۹:۱۶
از کجا می دانید که از جیب مردم هست.
1- کارکنان بانکها جز چند نوع تسهیلات محدود که از بانک خودشون می گیرن مجاز به دریافت تسهیلات از سایر بانکها نیستند
2- ضمانت از دیگران حتی زن و بچه شان ممنوع است
3- تسهیلاتی که می دهند از محل درامد خود بانکها و صندوقهای پس انداز کارکنان می باشد. (3318310) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۳ ۰۳:۱۰:۲۵
این که به نفعشون مگه ضامن شدن جز دردسر چیزی داره (3321591) (alef-11)
 
م
۱۳۹۴-۰۸-۲۳ ۱۰:۰۴:۳۲
دهنت گلاب ...هیچ وقت ضامن باباتون هم نشید .
رفتم ضامن برادرشوهرم شدم قسط هاشو نداده تازه زنش بهم میگه می خواستی ضامنش نشی(یکی نیست بهش بگی اگه ضامنش نشده بودم کابینتت الان به جای های گلس سرخابی ،فلزی بود)
..من موندم با حقوق یه تومنی و 15 میلیون وام......... (3322130) (alef-11)
 
گواه
۱۳۹۴-۰۸-۲۳ ۱۷:۰۵:۴۲
اين را بنده مطمئنم كه هر 4يا5 سال يك وام كلان بالاي 50ميليون تومان با نرخ 2يا4 درصد كاركنان همه بانكها دريافت مي نمايند .حال پيداكنيد از كدام وجوه؟ (3323791) (alef-11)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۱:۱۵:۰۴
الان يه سوال، يه سازمان بزرگ دولتي و يا غيردولتي بزرگ رو نام ببريد که شرايط خريد منزل رو براي کارکنانش فراهم نکرده باشه، ارتش، سپاه، صدا و سيما، روزنامه اطلاعات، آموزش و پرورش و . . ، همه اين سازمانها به فکر کارکنانشان هستن يعني بايد باشن؛ اونها يا خونه سازماني در اختيار کارکنانشان مي گذارند يا زمين ميخرن با وامهاي بلند مدت کمکشون ميکنن تا صاحب خونه بشن و در هر حالتي پولشو ميگيرن، از اين طرفم بانکهاي دولتي و غيردولتي هم ، وام تهيه مسکن و به خدا با سود به کارکنانشان ميدن تا اونا هم خانه دار بشن. اينکه حالا يه فردي به هر دليل نتونسته جذب اين سازمانها بشه، مقصر، اين تعداد شاغل تو سازمانهاي بزرگ نيست. به خدا قسم من با شرط معدل هم تو آزمون شرکت کردم، مصاحبه شدم، گزيش رفتم، تست هوش و ورزشي دادم تا جذب شدم.
خواهشاً کمي تحقيق بيشتري بکنيد. همينطوري يه جمله رو نشر ندين. اينکه بانکها به جاي اينکه به ازدواج و صنعت اين کشور کمک کنن، پول مردم و صرف خريد ساختمان و ساخت برج مي کنن بيشتر جاي تامل و بحث داره. (3318608) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۰۰:۱۰
بنده در پتروشیمی ن....کار میکنم بجز ۱۸ میلیون وام مسکن چیز دیگری در این خصوص نداده اند.ضمنا حاضرم کارم را با یک بانکی در تهران شعبه بازار عوض کنم.پاداشی که بابت خواب پول مردم و سودهای میلیاردی بانکها نصیبشون میشه بخشی هم سهم کارمندانش میشه.کیه که ندونه الان حدود ۲۰۰-۳۰۰میلیون وام کم بهره مسکن به بانکیها میدن.
خصوصی سازی های مزحک هم همیشه وجود داره.چرا باید اموال ملی حاتم بخشی بشه؟در شرکتهای.....پتروشیمی دو سه برابر ما حقوق می دهند و سهام حدود ۴۰۰ میلیون تومانی به کارمندانش داده اند.چرا؟؟؟بنده نه به عنوان کسی که بی نصیب مانده ام بلکه به عنوان احدی از ملت اینها را ناحصی می دانم
اینها فقط به اسم اینکه ما خصوصی شده ایم داده میشه.مگه مال پدرته.نفت از زیر زمین دراوردی داری میزنی سهامشو تو گوشت.پالایشگاه تهران...و هزاران شرکت دیگر (3318946) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۳۸:۳۹
وام شما از جیب ملته و بدون اذن اونها و شرعا حرامه چه خونه و چه ماشین حتی در اون خونه خواندن نماز هم محل اشکاله (3319019) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۰۰:۴۲:۴۳
نظر دادن خوبه ولی شما داری فتوا میدی (3319890) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۹:۲۱:۵۰
در آموزش وپرورش خوشبختانه اوضاع بسیار وفق مراد است همه معلمان و کارکنان از سوی وزارت متبوع صاحب کاخهای آنچنانی اند و حقوق ماهانه شان هم سر به فلک می ساید و آخرین مدل خودرو زیر پایشان / فقط نمی دانم چرا لباسهایشان کهنه و جیب ها خالی و رنگ رخسارشان ..... (3319441) (alef-11)
 
مستان
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۲۳:۵۲:۲۱
آموزش پرورش گورش کجابود که کفن داشته باشه؟همه ارگانهاپکه نام بردید بجز آموزش و پرورش برای کارمنداشون همه کارمیکنن ازجمله اعطای تسهیلاتدباسودکم برای تهیه مسکن (3319839) (alef-11)
 
سارا
۱۳۹۴-۰۸-۲۳ ۱۰:۰۵:۴۵
نهاد کتابخانه ها هیچ تسهیلاتی ندارد حالا ما به درک ..دلم برای مردهایی می سوزه که چاره ندارن سر این شغل باشن... (3322136) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۴۱:۲۱
نویسنده محترم طبق گزارش بانک مرکزی 90 درصد وام قرض الحسنه به مدیران و کارمندان بانک تعلق دادند و فقط10 درصد به مردم مصاحبه معاون بانک را گوش کن (3319023) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۷:۲۰:۲۹
نه تنها انصاف نيست بلكه ظلم به مردم هست
من كه راضي نيستم (3317245) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۰۰:۱۴
خب راضی نباش! (3317923) (alef-11)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۷:۲۰:۳۵
اصلا حق ندارن

باید این منابع در اختیار مردم باسه
برای وام تحصیلی و ازدواج


نمایندگان حق مارو بگیرن



ما راضی نیستیم (3317246) (alef-11)
 
هموطن
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۷:۳۷:۴۹
مگر کارکنان بانکها کارمند دولتی حساب میشوند ولی سایر کارکنان نه؟
مگر ازدواج جوانان مهم نیست و نباید بیشتر به جوانها امکانات داده شود تا تشکیلزندگی دهند؟
کجاست عدالت اجتماعی؟ (3317271) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۷:۴۱:۵۱
اینکه می گویند25درصد منابع قرض الحسنه بانکها به عنوان وام قرض الحسنه به کارکنان بانکها اختصاص می یابد یک دروغ بزرگ است ما دربانک کارمی کنیم تا اکنون که چنین چیزی را ندیده ایم وهمیشه باید التماس کنیم تا یک وام آنهم با سود نرخ بالا به ما بدهند وفرقی بین ما کارکنان ومشتریان قائل نیستند وحتی شرایط را برای ما سخت تر از مشتریان می گیرند پس لطفا مطالعه نکرده چیزی برعلیه کار کنان بانکها نگویید وننویسید (3317276) (alef-11)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۵۹:۳۶
والا پسرخاله من در بانک ورشکسته سپه در اصفهان بعد از سه چهار سال هم ماشین خرید هم خونه ... از بس که میگفت بهش وام قرض الحسنه میدن ... این گفته متن هم گفته ی معاون بانک مرکزی است (3317390) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۳۰:۵۱
ورشکسته؟؟؟؟؟؟؟؟
از کجا آوردی؟؟؟؟؟ (3317980) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۲۶:۴۷
بنده شاغل در واحد انفورماتیک هستم و در دوره آموزشی با همکاران چند وقت پیش صحبت دریافتی ها پیش آمد، 4 نفر بودیم البته آشنایی قبلی هم داشتیم و میزان دریافتیهای ماهانه (حقوق + تسهیلات) بر فرض صحت گفته هایشان اینوگونه بود:

بنده: 1800 هزار تومان + 200 هزار تومان
مخابرات: 2300 هزار تومان + 400 هزار تومان
بانک: 1500 هزار تومان + 1100 هزار تومان
نفت: 3200 هزار تومان + 2800 هزار تومان

البته این مقادیر شامل اضافه کاری و پاداش پایان سال و کارانه هم میشود ولی شامل وام و حق سهم و بودجه های تشویقی نمیشود. (3318234) (alef-11)
 
نفتی جنوبی
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۵:۳۶:۲۲
البته نفتی ها برای ۱۴روز دوری از هر لذتی و دوری از زن و بچه و روی سکو این حقوق رو میگیرند و شما برخوردار از لذایذ و در کنار زن و بچه و در تهران چهار فصل و اداره مخابرات و نیروگاه و... (3319116) (alef-11)
 
گواه
۱۳۹۴-۰۸-۲۳ ۱۷:۱۰:۵۸
همه ي نفتي ها كه روي سكو نيستند برادرمن (3323806) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۰:۰۴:۰۱
این یکی رادرست گفتی واقعا بانک سپه یک بانک ورشکسته است (3318416) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۱۱:۱۲
شوخی نکن بابا.......ما خودمون کارمند بانک داریم میدونیم چه خبره (3317411) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۱:۰۷:۴۴
قطعا صحت دارد و علاوه بر وام های مختلف و متعدد، در فروش سهام بانک ها نیز اولویت رو به کارکنان بانک مرکزی و سایر بانک ها می دن بگذریم از اینکه کل پایه حقوقشن هم چند برابر کارمندای عادی هست!!! (3318024) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۲۵:۵۱
یکی از دوستان نزدیک من کارمند بانک است.طبق گفته ایشان کارمندان بانک بعد از بازنشستگی از بازپرداخت وامهای بلندمدتی که گرفته اند معاف میگردند. (3317447) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۰:۲۶:۲۴
دروغه (3317565) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۲۷:۵۴
اینجانب کارمن دولت هستم
در سازمان ما وام مسکن 5 میلیون تومان است
در حالی که در سایر بانک ها این وام از 90 میلیون تا 150 میلیون می باشد
تازه این یک نمونه بسیار کوچک از وام های اعطایی به این عزیزان است
در ضمن ما نمی گوییم به این عزیزان وام ندهید بلکه خواستار اجرای عدالت در این زمینه هستیم. (3318241) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۱۴:۴۳
کدوم بانکه، بگو بریم اونجا (3317956) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۹:۱۱:۳۱
از محل صندوقی که ماهانه از حقوقشون کسر میشه تسویه میشه.
مبالغ صندوق سرمایه گذاری میشه و با سودش تسویش می کنن (3318311) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۰:۱۳:۰۳
این که گفته اند بعد از باز نشستگی ازپرداخت از باز پردخت اقساط وامها معاف می شوند به حضرت عباس قسم وخداوکیلی یک دروغ بزرگ است من خودم باز نشسته بانک هستم وحاضرم فیش حقوقی ام را که درآن رقم کسر اقساط وامها که ازحقوف ماهیانه ام کسر می گردد به همه نشان دهم که دروغ می گویند که بازپرداخت وامها ی بازنشستگان بانکها معاف می شود وچنین چیزی وجود ندارد (3318434) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۴۴:۱۲
اگه راست می گی عکس بگیر در همین کامنت بزار (3319032) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۵۸:۲۳
آره تو راست میگی! آخی دلم برات سوخت (3317523) (alef-11)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۰:۲۴:۴۸
پدر من و خواهر زن من و یکی از بهترین دوستام بانکی هستند. میدونم چه خبره... (3317564) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۹:۱۲:۴۲
من کارمند بانک هستم بعد از چند سال تازه پارسال ماشین خریدم خونه هم یه اپارتمان با کلی قرض و قوله خریدم شاید اون همکار ما از جای دیگه اورده باشه؟ (3318312) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۱:۱۱:۳۶
آواز دهل شنیدن از دور خوش است ! (3318597) (alef-11)
 
گواه صادق
۱۳۹۴-۰۸-۲۳ ۱۷:۰۸:۵۴
چرا دروغ برادر ،توجه ي شمارا به بانك هاي قوامين وانصار و...جلب مي نمايم (3323801) (alef-11)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۰۲:۴۵
آقای بسیج دانشجویی علم وصنعت بیا فقط یک روز بشین پشت باجه بانک کارکن بعد بگو وامها ناعادلانه است مرد مومن کارمند بانک 8ساعت مداوم پشت باجه میشینه نه وقت ناهارداره نه وقت اضافه دیگه . (3317300) (alef-11)
 
علی رضا
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۰۰:۲۸
راست میگید ... نمیدونستیم که بقیه کارمندان و شاغلان از صبح تا شب خودشون رو باد میزنن ... فقط کارمندای بانک کار میکنن!! (3317394) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۲۴:۴۴
برو آمارها را بخون ببین کی کار میکنه، کارمندان بانکها دست کم یکی از این امراض را دارند، زخم معده، سنگ کلیه، سنگ مثانه، دیسک کمر، تیک عصبی،ارتروز،کاهش یا نقصان بینایی. ... .ضمنا وامی که کارکنان بانک میگیرند ، قرض الحسنه نیست ، چون سود بالایی داره، این سود فقط مقدار ناچیزی از مشتری کمتره. (3317969) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۳۳:۲۶
لا اقل مشتری روی سرشون نیست کارشون با پول نیست که آخر از جیب بگذارند (3317985) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۷:۵۰:۴۰
عزیزان معترض بیایید فقط 2روز پشت گیشه های بانک بنشینید بعد قضاوت کنید . استرس و فشار کاری مداوم حتی 365روز سال و حتی ایام تعطیل هم بانک برای کار کردن دست از سر ما نمیکشه . حتی ایام عید که تمام دوستان معترض دنبال گردش و تفریح هستند ما فقط روز اول عید تعطیلی داریم . مگر ما اعتراض میکنیم که چرا عزیزان معلم 6ماه سال تعطیلند و دنبال کاسبی های دیگر میروند و فقط 6ماه برای دولت کار میکنند . ضمن اینکه عزیزان توجه کنند که در تمام دنیا الا کشور ما کار مالی از جمله کارهای سخت و طاقت فرسا حساب میشه . (3318170) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۴۸:۰۲
اگه ناراحتی چرا استعفا نمی دی من بدون حقوق وفقط با نصف وام شما و دیگر پاداشها حاضرم شبو روز کار کنم فامیل بانکی دارم و از همه چی خبر دارم (3319042) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۴۹:۳۷
پشت گیشه شمارا هم دیدیم 30 دقیقه یک شماره می خوانی ودر روز جمعا 20 نفر را هم راه نمی اندازین (3319046) (alef-11)
 
رضا کیش
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۸:۲۱:۳۱
اولا همین معلمان خواندن ونوشتن روه تو یاد دادن که امروز به انها بتتازی.
دوما کار پشت فرمان وبیابان .کار درمعدن .کتار کشاورزی و.... سخت نمیست فقفط شمارش اسکناس طاقت فرسا است . مگر همان معلم به تو یبتاد نداد که اول فکر کن بعد دست به قلم شو (3319352) (alef-11)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۰۳:۳۵:۲۰
باز هم جمله كليشه اي: خواندن و نوشتن را ياد داديم.
به نظر شما اين سخت ترين كار دنياست؟ (3319957) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۱۵:۳۸
حقوق میگیری براش چه ربطی داره که وام 80 میلیونی با کار مزد 2 درصد و 10 ساله به بقیه مردم میدن که شما طلب کاری (3317417) (alef-11)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۱:۲۵:۴۳
فرقش اینه که 90درصد ادارات و سازمان های دیگه کار نمیکنند و حقوق میگیرند (3317663) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۲۰:۰۶
من حاضرم جام رو با کارمند بانک عوض کنم. (3318221) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۴۵:۴۸
من حاضرم جای خودمو با شما عوض کنم. من کارمند دادگستری هستم با مدرک فوق لیسانس مهندسی فن آوری اطلاعات. شما پشت باجه از همه طلبکارید و ما اینجا با شاکی و متهم ها بدهکار (3318264) (alef-11)
 
بسیجی
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۱۸:۱۸
خوب باشه.از سود بانک حقوقتون رو بالا ببرن.قرض الحسنه برای این کار نیست. (3317425) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۲:۱۷:۰۷
بانکها سهام دار دارند و سود اگر داشته باشند مال سهامداران است
ضمنا اگر حقوق رو اضافه کنند مخالف قانون تساوی حقوق کارکنان است که چند سال پیش با فشار تصویب شد همان قانونی که میگه حقوق باید بر اساس سنوات خدمت و مدرک شغلی و ... در تمام ادارات مساوی باشه و چیزی به اسم بهره وری و سختی شرایط کارو ساعات کاری و... ملاک نیست.
مشکل این است که در مملکت ما همه به خودشان حق می دهند در مورد مسائل تخصصی که کمترین اطلاعاتی در مورد آن دارند نظر بدهند و خودشان رو پشت شعارهای قشنگ قایم کنند و مسئولین هم که یا غیر مرتبط و بدون آنکه مستحق نشستن بر کرسی مسئولیت باشند اونجا رو اشغال کرده اند و نمی توانند از زیر مجموعه خود دفاع کنند و یا کار بلدند اما از ترس از دست دادن جایگاه خود حقایق رو نمی گویند (3317751) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۵۲:۰۵
برادر یک خود پرداز و خود دریافت به اندازه 10 کارمند بانک کار می کنه و بهتر از اونها وبدون غرولند کردن (3319050) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۸-۲۳ ۱۰:۴۷:۵۱
برادر فکر کردی پول مستقیم از خزانه بانک مرکزی میره داخل خودپرداز . متاسفانه نمیدونی که شب و نصف شب و در طول روز باید توسط چند کارمند پشتیبانی بشه .اعم از تفکیک پولهای کثیف.کاغذ و رول گذاری و رفع عیب . (3322324) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۹:۱۴:۳۴
موافقیم ولی اگر این کار رو کنن که شما باز بهانه حقوق بالا رو میگیرید (3318314) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۱:۲۳:۵۶
شما به صورت آزمایش بیا بشو مدیر بانک ، ببنیم می تونی بدون ضابطه و در نظر گرفتن محدودیت های قانونی ، یا بدون نظر گرفتن سود و زیان بانک ؛ هزینه های پرسنل را بالا ببری؟ .
آخه حرف بی اساس و بی مطالعه و تحقیق تا کی؟
مردم ما همیشه ثابت کرده اند که خیلی زود دچار موج میشن ، جو زده میشن !در خیلی از موارد مردم ما که شرایط زندگی راضی نیستند و اغلب هم حق دارند ، دستاویز افکار جهت دار عده ای قرار می گیرند که قصد دارند از سادگی و احساسات پاک مردم استقاده کنند . این افراد موج سواری را خوب بلد هستند . با فرافکنی یه سوژه درست می کنند ، قشری از جامعه را علیه گروه دیگری تحریک و تهییج می کنند . و افسوس که مردم ما هر طرف جبهه که باشند متضرر می شن.
واقعا جای تاسف داره .
یه موضوع دیگه هم هست . وقتی در خیابان تصادفی رخ میده همهه کارشناس میشن . این روحیه کارشناسی بسایر در ما ایرانی ها فعاله ، طوری که همیشه به خودمون اجازه اظهار نظر در همه موارد را میدیم از جمله در مورد موضوعاتی که هیچ گونه سررشته ای در اونها نداریم. (3318637) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۵۳:۲۴
همین بانک ملت که امسال سهامو افزایش داد چه قدر به کارمندانش سهام جایزه داد ؟ (3319052) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۲۷:۵۶
لابد ما کارگران و کارمندان بخش خصوصی هشت ساعت خودمون رو باد میزنیم.ضمن اینکه نه تنها از چنین وامها و مزایایی محرومیم که حقوق خود رو با تاخیرهای دو تا چهار ماهه دریافت میکنیم. (3317457) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۲۵:۲۲
مشکل از سازمان خودتونه (3317971) (alef-11)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۵۶:۲۱
اقا بنده ۲۰ سال گردش مالیمو تو حساب قرض الحسنه نگه میداشتم اخرش یکی از ریسان شعبه گفت چرا خودتو گول میزنی تو توی حساب قرض الحسنه میزاری بانک همون پولو برمیداره میده به شخص دیگه بهره میگیره نوش جان میکنه دیدم بیست سال کلاه سرم رفته ولی در کل این جماعت بانکی از بن با قرض الحسنه مخالقه (3317516) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۲:۱۸:۲۹
خوب شما که موافقی همچنان پولت رو در حساب قرض الحسنه نگهدار (3317753) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۵۸:۰۳
من 20 میلیون وام از بانک قرض الحسنه مهر با سود 9 درصد گرفتم و6 ماه هم 20 میلیون بدون سود خواباندم واما 10 میلیون من را تا اخرین قسط بدون سود گرفته اند و نامه گرفتن که من با رضایت دادم در صورتیکه راضی نبوده و نیستم و مجبور بودم (3319056) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۲۲:۴۴:۴۳
حق با شماست برادر (3321314) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۱:۰۱:۲۴
کارکنان دفاتر روستایی مخابرات که باید خدمات بانکی پست بانک را انجام دهند اینقدر وام و مزایا بهشون میدن که نمیدونند کجا خرج کنند .!!!!! (3317614) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۳:۱۶:۳۲
جالبه که اغلب بانکها اگه 8 تا باجه پاسخگویی داشته باشن معمولا دو یا سه تاش کار می کنه، من بارها بانک رفتم و دیدم حتی وقتی هم که شلوغ میشه و مردم زیاد معطل هستن، بازم همون آش و همون کاسه برقراره، حالا هم که خیلی از کارهای مردم کارتی و الکترونیکی شده و گرنه وای به حال ما! (3317841) (alef-11)
 
سید
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۵۹:۵۷
اولا 7 صبح تا 2 بعدازظهر میشه 7 ساعت نه 8 ساعت !
ثانیا تایم اداریه دیگه بقیه کارمندا هم همینه وضعشون . به اونا چرا نمیدن !؟
ثالثا کی میگه مداومه!؟ والا انقدر سر هر کوچه یه شعبه زدن که الان خیلی از بانکها خلوتن. وقت صبحونه هم که دارن! (3318016) (alef-11)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۰:۲۶:۲۸
دوست عزیز شما در قبال کاری که انجام می دهید حقوق می گیرید حتی بیشتر از خیلی از کارگران و کارمندان شریف پس انجام وظیفه دلیلی بر سوء استفاده نیست/. با این توضیح شما پس کسی که در بخش تولید شمش طلا کار می کنه باید بخشی از شمش ها رو متعلق به خودش بدونه... واقعا جای تاسف داره ... (3318464) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۰۹:۱۷
همه ادارات و سازمان ها برای خود رانت درست کرده اند.
آموزش و پرورش برای استخدام.....، صدا و سیما که خانوادگی اداره می شود و... ما هم که مشغول حلال خوری در بخشی از شغل آزاد هستیم درحال فقیرتر شدن هستیم. (3317310) (alef-11)
 
بازنشسته نامین اجنماعی
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۳:۴۴:۲۳
تامین اجتماعی هم همین.طوریه.یک ازمون میذاره از مردم پول می گیره بعد از ازمون اشنا ها و فامیل های خودشان را استخدام می کنه چند ساله که این جوریه.جدید نیست. (3317903) (alef-11)
 
معلم
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۷:۳۶:۲۰
چه ساده ای فکر کردی اموزش و پروش میاد بچه من معلم رو استخدام می کنه؟نخیر این استخدامی ها برای از ما بهتران در نظر گرفته شده. یه فراخوان میدن تا مردم بدبخت جویای کار بیان ثبت نام و با این کار درآمد میلیاردی کسب میکنن. بعد هم سفارش شده ها میرن معلم میشن. من که معلمم و هر دو بچه ام بیکارن (3318161) (alef-11)
 
تبریزی
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۸:۲۸:۰۶
حلال ترین پول رو در این کشور معلما می گیرن و همه می دونن که شغل های آزاد بیشتر با گرون فروشی و حرام خواری ارتباط دارن. (3319359) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۱۰:۱۹
عزیزان دانشجو
این اقتصاد ایران لانه ی زنبوری است که اگر دست به درون آن بکنید، مار بیرون میاید!
شما فکر می کنید فقط این بانکها هستند که از رانتهای اعتباری و وام و ... سواستفاده می کنند؟
در گمرکات ایران آیا خودی و غیرخودی در زمان ترخیص یا صدور کالا نداریم؟
در صنعت ما آیا در زمان اعطای مجوزها خودی و غیرخودی نداریم؟
در شرکت بورس آیا رانت اطلاعات برای خودی و غیر خودی نداریم؟
در وزارت علوم ما آیا رانت سهمیه دکتری خودی و غیر خودی نداریم؟
و
...
عزیزان، ایراد بر نظارت ضعیف است که سالهاست نهادینه شده است. (3317312) (alef-11)
 
سید جواد
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۲:۴۶:۰۳
جاهای زیادی دارای مشکل هستند. اما همیشه باید از جایی شروع کرد. این کاری که دوستان بسیج دانشجویی انجام می دهند بخشی از همین نظارتی است که می فرمایید. (3317797) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۱:۱۰:۲۰
حالا کی می خواد نظارت بکنه؟؟؟؟ هر کسی بلند تر شعار مبارزه با فساد سر داده بعد معلوم شده که خودش فاسد تر بوده!!!!!!!!!!!!!!!! (3318027) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۳۹:۵۴
پزشکان بسیااار محترم و کادر بهداشت و آموزش پرورش و مخابرات و دخانیات و معدن و کشتی رانی و ... رو فراموش کردین (3318256) (alef-11)
 
جواد اقدسی
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۲۷:۰۲
کاش تشکل های دانشجویی و نمایندگان ضد فساد این موضوع را بررسی دقیق تری داشته باشند
25 در صد خیلی ناعادلانه است و متاسفانه به نظر می رسد سهم کارکنان و روسای بانکها از تسهیلات قرض الحسنه خیلی بیشتر از این باشد (3317336) (alef-11)
 
صمد
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۴۴:۴۳
25 درصد خیلی زیاد است
5 درصد عادلانه و عاقلانه است (3317358) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۴۸:۳۷
این کارا خوبه ها ولی چطوره که اون 8 سال قبل این نامه ها رو نمیزدین؟ (3317368) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۵۸:۳۹
پاسخ: چون اون موقع جناح خودشون سرکار بوده و خودی هم به خودی حمله نمیکنه الان هم باید به جناح مقابل با تمام توان حمله کرد. به عبارت دیگه درد دوستان وضع اقتصاد و...نیست درد درد جناحیه (3317388) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۱:۵۵:۱۰
پاسخ به دروغ بالائی: چون احمدی‌نژاد با فشار بر بانک‌ها نرخ سود را به زیر 10 درصد رساند، مانع از عرضه سپرده‌های قرض الحسنه مردم به صورت ربوی شد (که سال‌های سال تبدیل به رویه شده بود)، و با ایجاد بانک قرض الحسنه تلاش کرد تا کل سپرده‌های قرض الحسنه مردم را در بانک قرض الحسنه تجمیع کند که البته با تلاش عزیزان بانکدار محقق نشد.

بنابراین، متأسفانه درد شما، درد عدالت و مردم و ... نیست و تنها به دنبال راهی برای حمله به رقیبتان هستید.

به نظرم بهترین راه برای ایستادن جلوی اقدامات ناعادلانه بانک‌ها، استفاده از بانک قرض الحسنه به جای باز کردن حساب قرض الحسنه در بانک های دیگر است: (3317708) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۴۲:۲۳
البته راهکار شما خوبه اما وقتی گردش مالی بانکها رو ببینی متوجه میشی خیلیش مربوط ب شرکتها یا افراد نور چشمی خودشونه ک با هم همکاسه هستن. مردم عادی نهایتا 40-50درصد امور بانک بازی رو تشکیل میدن. (3318259) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۱:۲۷:۰۱
محمود خان اگه دو ریال اقتصاد سرش می شد از این کارا نمی کرد ! با هر روشی که در هر عرصه ای بکار برد ، مملکت ما را 50 سال رو عقب برد . (3318643) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۲۲:۳۵:۳۹
خیلی ضعیف و پراشتباه صحبت کردی
رو منابع اطلاعاتی خودت تجدید نظر کن و چشمت و باز کن (3319758) (alef-11)
 
صلاحی
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۲۳:۱۹:۵۹
به عنوان یه کارمند ستادی بانک ملی استان فارس که با حوصله مطالب و خوندم اعلام می کنم که اکثر صحبت ها و اظهار نظر ها اشتباه بود و نشان دهنده بی اطلاعی و بعضا حب و بغض در این خصوص هست

1- حقوق کارکنان بانک در قیاس با عملکرد بسیار کم است و چیزی که مبلغ پرداختی را زیاد می کند مزایای متفرقه هست . مشخص است که با شروع دوران بازنشستگی همگی این موارد قطع خواهد شد و مشکلات زیادی را در آن مقطع ایجاد می کند بارها کارکنان از دولت خواسته اند که همه این موارد قطع و حقوق ترمیم شود
2- اکثر کارکنان سازمانهای دولتی از مزایای مشابه همانند زمین و .... برخوردار بوده و هستند
3- سختی زیاد . و ساعت کار مفید یک کارمند بانک به هیچ عنوان قابل قیاس با معدل جامعه نیست . طبق آمار رسمی زمان مفید سایر ارگانها نیم ساعت و بانکی ها 7 ساعت هست
4- میزان ریسک فعالیت کارکنان بانک فوق العاده بالا است بعضا 10 سال پس از بازنشستگی هم برای جوابگویی فرا خوانده می شوند . همین الان مشغول بررسی پرونده ای در اداره هستیم که همکار مربوطه بدلیل اختلال در سامانه محاسبه سود موظف به پرداخت صد ملیون تومان به بانک است بدون اینکه کوچکترین اشتباهی را انجام داده باشد
5- آبرو و حیثیت یک کارمند بانک هر لحظه در خطر بوده و هست و در بسیاری از مواقع قربانی مسایلی می شود که هیچ نقش و کوتاهی در آن نداشته است
6- غالبا و خصوصا در زمان بازنشسگی در گیر بیماری های فراوانی همانند گوارشی و عصبی و قلبی و .... هستند که این موضوع نشان دهنده استرس ها و حساسیت زیاد موضوع می باشد
7- تراکم و یکنواختی زیاد در طول 30 سال آنها را از بسیاری از کارهای که افراد معمولی انجام می دهند از جمله رسیدگی به خانواده دور می کند
8 - تمام درآمدهای دریافتی توسط بانک ها به حساب خزانه کشوری وارد می شود و بانک همانند سایر سازمانها هر گونه دربافتی را طبق مقررات و مصوبات قانون گذار انجام می دهد

8- ودر نهایت موضوع خیلی مهم این است که تصمیم گیری در سطح کلان کشوری در خصوص تمام مسایل بانک ( از جمله شرایط اعطا ی وام )توسط شورای عالی پول و اعتبار صورت گرفته می شود که متشکل از وزرای دولت هست و تنها کارمند بانک در این جلسه ریس بانک ملی می باشد (3319810) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۵۶:۵۸
با سلام به دوستان عزیز
از انجائیکه به بانک مرکزی نامه نوشته اید و سوال مطرح فرموده اید بنده هم از شما سوال دارم:
چه دلیلی وجود دارد که در اون 8 سالی که نقدینگی از 70 هزار میلیارد تومن به نزدیک 500 تا 600 هزار میلیارد تومن رسید و ریال بی ارزش شد و ارزشش به یک چهارم هم رسید(دلار 41600 ریال) و تورم از 36 هم فراتر رفته بود شما دوستان بزرگوار چیزی نمیفرمودید و کلا سکوت پیشه کرده بودید و ما هیچ گونه نامه ای از شما عزیزان نمیدیدم؟
وضع به گونه ای بود که 50 اقتصاددان از سال 85 شروع به نگارش نامه کرده و تا سال 91 حدود 6 نامه نوشتند ولی از شما عزیزان هیچ خبری نبود؟ ایا این حرکت کنونی دوستان جناحی است یا خیر و اگر پاسخ خیر است چرا در 8 سال دولت قبل با اون وضعیت بسیار بد اقتصادی عزیزان چنین نامه نگاری هایی نکردند؟
ممنون میشوم دوستان پاسخگو باشند (3317384) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۰:۳۱:۲۸
اولا چون ضرر بی اعتباری ریال برای همه بود اما سود قرض الحسنه برای یه عده هست و از پول مردم می باشد ، ثانیا این چه ربطی به اون داره ؟ تو اینو به من جواب بده ! (3317573) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۰۶:۱۱
بی اعتبار شدن ریال ضرر نداره؟
بعد چه ربطی داره ربطش اینه که هر کسی برا خودش برمیداره نامه می نویسه سوال میکنه منم سوال کردم سوال کردن اشکال داره؟ سوال ساده ای است اون 8 سال چرا با اون وضعیتی که داشتیم نامه ننوشتید؟بالاخره یه جوابی داره ممکنه بگه الان تاسیس شدیم یا اون موقع منابع قرض الحسنه رو به کارمندا نمیدادن الان دارن میدن و... سوال الان من اینه که در این دو سال و سه ماهی که از عمر این دولت میگذره این عمل دادن منابع به کارمندان اتفاق افتاده یا قبلا باب شده اگر الان اتفاق افتاده چه کسی بابش کرده اگر قبلا بوده چرا قبلا نامه نگاری نمیکردن؟
سواله دیگه نه تهمتی زدم نه بی احترامی کردم یه سوال پرسیدم (3317942) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۱:۳۰:۰۶
فرض مسئله کلا اشتباهه . صورت مسئله اشکال داره . (3318650) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۱:۲۸:۱۷
عزیزم اینا نامه هاشون برای کشف حقیقت نیست ، وسیله ای برای فرافکنی است . (3318647) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۸:۵۷:۵۱
عدالت اقتصادي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! (3317387) (alef-11)
 
دوست
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۱۱:۱۸
اگر این مسئله رسانه ای بشه خیلی بهتره چون داریم میبینیم کارمندان بانک ره صد ساله رو یک شبه با پول مردم میرن (3317412) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۲:۲۱:۴۷
خوب تو هم برو کارمند بانک شو (3317760) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۲۴:۱۶
اگه اجازه بدن چرا که نه. (3318229) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۵:۰۴:۵۶
استخدام در بانک پارتی می خواد و شفارش مخصوص که ما نداریم (3319073) (alef-11)
 
امید
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۳۱:۲۳
واقعا بی انصافیست این بانکها مرتب به کارمندان خود وامهای بدون بهره میدهند تازه یکی از کارمندان یکی از بانکهای دولتی می گفت اگر کارمند بانک وام از بانک گرفته باشد و بازنشسته شود بانک وام او را بلاعوض میکند (3317465) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۰:۳۳:۵۴
وام هاشون بدون بهره نیست مثل بقیه هست
حالا همه دارن میخورن اینم یکی شون (3317579) (alef-11)
 
مطلع بانکی
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۳۶:۱۱
بنده با اطمینان و مستند میگویم(منابع و مصارف قرض الحسنه بانکها را بررسی کنید) همان 25درصد وشاید بیشتر ازمنابع قرض الحسنه بانکها صرف کارکنان میشود انهم بماخذ 40 برابرحقوق و مزایا یعنی اگرحقوق و مزایای کارمند مثلا 20میلیون ریال باشد وامش میشود 80 میلیون تومان با 1درصد کارمزد و اقسا 180ماهه هردوسال یکبارهم با اخرین حقوق و مزایا تجدید میشود و مابه التفاوت پرداخت میکنند.این وامها فقط مال شاغلین است. وام مسکن نیز تا سقف 1میلیارریال.اخیرا نیزوام کالا تا 200میلیون ریال پرداخت کرده اند. اینها همه مستند و غیر قابل انکار است/ج (3317476) (alef-11)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۱:۰۰:۲۷
40 برابر حقوق، کارمزد 1٪، سقف 1 ميليارد، وام کالا تا 200 ميليون ريال، حالا يه تريبوني پيدا شده، هر کي هر چي دست داره ميگه. بابا به خدا من کارمند بانکم، از همه بانکها بابت وامهايي که به کارمنداشون ميدن سود ميگيرن.
سامانهايي ديگه، خونه سازماني و زمين و شرايط خونه دار شدن و اسه کارمنداشون مهيا ميکنن، بانکها هم وام با سود ميدن. چرا اينقدر جو ميدين. (3318569) (alef-11)
 
وحیدم
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۱۹:۳۷:۵۷
اون بابایی که گفت دروغه من خودم کارمند بانک هستم
مگه بشما وام 60 میلیونی خرید مسکن بیست ساله نمیدن
مگه وام خرید خودرو قرض الحسنه ای نمیدن
مگه وام بلا عوض نمیدن
یه وام 8شتاد میلیونی که تا زمان باز نشستگی نصفش باز پرداخت میشه و نصف دیگه هم بعد باز نشستگی بخشیده میشه نمیدن
... (3317479) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۱:۱۲:۰۲
رفتارکارمندان بانک هابامردم رفتارارب رعیتی است.علتش هم همین وام ها ی کلان و مفت است که می گیرند.آنقدرمشتری رامعطل می کنندتاساعات کاری شان تمام شود مثل اینکه آمدندخانه خاله خونسردوبی خیال .بیچاره معلم که یک لحظه درکلاس فراغت نداردحقوقش راببینیدبابانکهاچقدر تفاوت دارد. (3317633) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۲:۲۵:۱۵
بیچاره معلم که در سال 4 ماه هم کار نمی کند و حقوق یک سال رو کامل می گیره. من کارمند بانک هستم و حاضرم جام رو با شما عوض کنم
معلم دوره ابتدایی من بعد از 25 سال هیچ فرقی نکرده ولی من که بچه او حساب می شوم انواع مریضی ها رو دارم از ضعف اعصاب و تیک عصبی بگیر تا قوز کمر و زخم معده و.... (3317764) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۵:۰۷:۴۴
چون مال حرام مثل همین وام که صاحبش راضی نیست می خوری (3319079) (alef-11)
 
تبریزی
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۸:۳۵:۵۶
بیچاره معلم که از شش هفت ساعتی که سر کاره هفت ساعتش هم کار مفیده و باچاره شما که در روز نیم ساعت کار مفید هم نانجام نمی دین و چند برابر یک معلم می گیرید. بیچاره معلم که باید با به خطر انداختن جونش و صرف وقت و هزینه بسیار زیاد باید بره دورترین روستاها تو بالای کوه و ته دره تدریس کنه و باچاره شما که محل کارت بغل خونه اته. بیچاره معلم که با مدرک فوق لیسانس حقوق یه کارگر ساده رو می گیره و باچاره شما که با مدرک فوق دیپلم چندبرابر یک معلم می گیری. بیچاره معلم که بعد از کلاس باید تو خونه ورقه تصحیح کنه و باچاره شما که بعد از اتمام ساعات کار تو خونه پای تلویزیون لم می دی. بیچاره معلم که هم باید تدریس کنه هم در هر کلاس سی و چند بچه رو که از سر و کولش بالا می رن و ساکت کنه. بیچاره معلم که این همه زحمت کشید و حاصل دست رنجش تو شدی......... (3319363) (alef-13)
 
فلاح
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۱:۱۷:۱۳
مرکز پژوهش های مجلس 70درصد قرض‌الحسنه را اعلام کرد در تفحص از بانک ها که صرف وام به مديران و کارکنان بانک ها می شود نه 25درصد (3317649) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۱:۱۸:۰۸
با سلام . بنده خودم کارمند ارشد یکی از بانکهای دولتی می باشم .اولاً در رابطه با رقم 25% خیلی اغراق شده است . فقط کافیه میزان دریافتی قرض الحسنه کارمندان بانک را در تعداد پرسنل ان بانک ضرب کرد وبارقم کلی سپرده پس انداز تناسب بست رقمی که بدست خواهد امد حتی به 5 درصد هم نمیرسد . این درصد رو من برای بانک خودم محاسبه نمودم خیال تون راحت باشه زیر 5 درصد هست. اما وام قرض الحسنه بخشی از وامهای کارکنان می باشد که بقیه وامها با سود کامل به کارمندان پرداخت میشود دوماً نباید از شرایط سخت کاری کارمندان بانکها نیز به راحتی گذشت . سوماً قرار نیست برای آباد کردن یک خانه خانه ای دیگر رو ویران کرد کارمندان و کارکنان دیگر موسسات و ادارات بهتر است به جای اینکه فقط به کارمندان بانکها نگاه کنند از مدیران خود درخواست ایجاد مزایای مشابه رو داشته باشن . و در آخر شما هم میتوانستید کارمند بانک شوید یا شرکت نفت و یا حتی جراح قلب و یا ....و سلام. (3317652) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۳:۲۱:۵۵
سلام به شما دوست عزیز. لطفافرافکنی نکنین. این عدالت نیست که فقط بایدکارمندبانک یانفت باشید که به شما برسن ومزایابدن. خودشمابانکیاموقع حساب کردن دیرکرد ومیزان سود چنان فرمولهای من درآوردی ازخودتون اختراع میکنین که انیشتین ودکترحسابی هم نمیتونن ازش سردربیارن.حرف شمامفهومش اینه که بله میتونیم. (3317849) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۳:۲۲:۴۳
بله خوب نیست که نگاه ما فقیر کردن همه باشد و بگوییم همه در کمبود و عسرت باشند تا راضی باشیم ولی موضوع اینجاست که اولا کارمند بانک شدن به علت نخبگی و هوش فوق العاده و تلاش فراوان نیست، کسی پیش آمده یا از طریق روند عادی و روزنامه و آگهی یا آشنا و روشنا داشتن شده کارمند بانک، قیاس کردن این مورد با جراح قلب شدن قیاس مع الفارق و بی ربط است. ثانیا در اینجا بانک از سود خود به کارمندان نمی دهد بلکه منابعی که مردم یا به جهت اجبار به داشتن حساب فرض الحسنه (مثلا برخی سازمان ها و ادارات حساب های متمرکز یا عادی دارند که از کارمندان می خواهند حتما در شکل خاصی حساب باز کنند) یا به هر علت دیگر، پول خود را به این شکل نگه می دارند و اسم آن هم قرض الحسنه است، قرار نیست چون بانک بر این منابع تسلط دارد آن را برای خودش به مصرف برساند. (3317851) (alef-11)
 
نينا
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۳:۲۴:۳۹
لابد نتونستند ديگه ، پدر بنده با مدرك ديپلم چهل و پنج سال پيش خيلي راحت به استخدام بانك در آمد اما من با ليسانس و رتبه ٨٥ در آزمون استخدامي پذيرفته نشدم. (3318096) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۷:۳۳:۵۷
حتما دوروغ هم که بلد نیستی (3318159) (alef-11)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۲۵:۱۷
بانک ها خیلی بی جا میکنن از جیب مردم همچین تسهیلاتی بدن

مگهچکارمندان بانک چه توانمندیردارن؟پرونده اموزشی اونها موجوده که دانشگاه قبول نشدن با دیپلم کارمند شدن
از طرفی کارشون در پایین ترین رده ممکنه
جابجا کردن پول که در همه جای دنیا با گوشی انجام میدن (3318232) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۳۱:۴۷
حرفی بزن که مردم بهت نخندن، با کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی با بهترین معدل از یکی از بهترین دانشگاه های کشور هزارتا بانک آزمون و مصاحبه دادم، واسه تمام آزمونها آمادگی کامل داشتم، افسوس واسه پولی که واسه ثبت نام دور ریختم، همچین حرف می زنه انگار با شایسته سالاری مردم می رن سر کار. (3318247) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۱:۲۸:۱۵
در حالی که بانکها به سختی و با بهره حدود 30% وام میدهند حسابهای قرض الحسنه چه ضرورتی دارد. حقوق باز نشستگی کارمندان دولت نیز اجبارا" به حسابهای قرض الحسنه ریخته میشود که رانتی است به بانکها و به ضرر بازنشستگان کم در آمد (3317668) (alef-11)
 
منصور
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۲:۱۳:۱۸
آفرین بر بسیج دانشجویی (3317748) (alef-11)
 
ناصری
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۱۸:۰۲
حق ما را بگیرید (3318211) (alef-11)
 
فرهاد
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۳:۱۶:۲۹
متاسفانه در ایران بانکها و بیمه ها برای خودشان بنگاه اقتصادی راه انداخته اند و از هدف اصلی خود یعنی ارایه تسهیلات به مردم دور مانده و منحرف شده اند.طبق اظهار منابع آگاه بانکها یکی از عوامل و گلوگاههای فساد هستند.در تمام پرونده های فساد اختلاس و ....پای یکی یا چندتا از بانکها در میان هست (3317840) (alef-11)
 
بینام
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۳:۲۵:۰۷
بابا این طفلیها باید 90درصد را خودشون بر دارن و 10درصد هم مال دورو بریها .پس مردم چی . ا مردم باشد برای بعد (3317856) (alef-11)
 
ح-پندی
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۳:۳۰:۲۱
بنام خدا و با سلام
متاسفانه بانکها بسیار خودسر اقدام می کنند و درموارد مختلفی حتی برای مصوبات بانک مرکزی و یا شورای پول و اعتبار نیز ارزشی قائل نبودند و می بینیم که روز بروز تعداد بانکها و موسسات مالی و شعبات آنها در بهترین و گرانترین نقاط شهرها افزایش می یابد. بدترین اقدام بانکها سوء استفاده از اعتماد مردم و فریب آنان با تبلیغات کذب برای حسابهای قرض الحسنه است اما بدتر از آن اینکه اقدامات آنان ....را تداعی می کند و هیچ مقامی نتوانسته و یا نخواسته جلوی این همه بی قانونی را بگیره. البته تنها بانکها نیستند، خودروسازان هم نمونه ای دیگره.معلوم میشه منافع سرشاری به جیب از ما بهتران میره که روز بروز هم وضع بدتر میشه اما معروفه که پایان شب سیه سقید است. انشااله.جای تاسفه که عده بسیاری از بهترین فرزندان ما با بالاترین ایثارگری های خود ثمره مادیش را عده ای محدود به یغما میبرند! (3317867) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۳:۴۹:۲۵
کارمند بانکی که ادعا میکنی کارت سخته،مگه حقوق کار سختتو نمیگیری؟بعدشم چه سختی!یه ربع طول میکشه تا یه مشتری رو راه بندازین.ولی از ساعت یک و نیم به بعد که در بانک ها بسته میشه همچی با سرعت کار میکنن که...خودتون میدونین چقدر پول مفت میخورین.فکر نمیکنم ملت راضی باشن.خدایا خودت عدالت رو در این سرزمین بگستران.این همه هم بی عدالتی.آخه تا به کی؟ (3317911) (alef-11)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۸-۲۰ ۲۳:۵۸:۴۰
سلام دوستان همیشه میگن آوای دهل شنیدن از دور خوش است حالا میخواین باور کنین یا نه. من همیشه دعا میکنم یکی از نزدیکان دوستانی که به وام بانکیها اعتراض داره به همین بلا دچار بشه و توی یکی از بانکها مشغول به کار بشه.وام که بلا عوض نمیشه پس ندانسته سخن نگید ضمن اینکه تمام ادارات وام مسکن و وام قرض الحسنه و مزایای مشابه بانکها رو دارن ولی بی سر و صدا میدن آب از آب تکون نمیخوره . ساعت شش تا هفت عازم محل کارت بشی البته بستگی به شهر محل سکونتت داره و تا ساعت دو نیم باید باشی اونم هر روز کدوم اداره ای ساعت کاریش به این شکله . آیا آموزش و پرورش سهمیه مدارس شاهد و تیز هوشان به همکارانشون میدن کسب اعتراض میکنه حالا اگه اعتراض بکنی میگن ما خودمون فرهنگی باشیم بچه ما بره تو مدارس معمولی درس. بخونه اون وقت بانک اینقدر اجازه نداره به کارمنداش وام بده .بازم امیدوارم به این درد گرفتار بشین
و من الله التوفیق (3317921) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۵:۱۹:۴۴
اقا حسین من اموزگارم و صبح ساعت 6 با ماشین شخصی باید به روستایی برم که 56 کیلومتر از شهر فاصله داره و 6 کیلومتر اون راه هم خاکیه و هر دو ماه جلوبندی را باید عوض کرد و چند پایه هم باید تدریس کرد ساعت 1 را می افتم و ساعت 2/5 خانه می رسم 27 سال سابقه دارم اما هرگز 1 ریا وام خودرو و مسکن و حتی 1متر زمین و خانه هم به ما نداده اند و با کمترین حقوق وشکر گزار خدا هستم که نان حلال حلال به خانه بردم و بچه هایم هم شکر خدا موفقند (3319096) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۱۸:۳۶:۳۲
آره دایی من هم معلم است همین چند سال پیش از طرف اداره بهشان یک زمین 220 متری بابت حق مسکن دادند و الان هم در خانه ای که در همین زمین ساخته اند زندگی می کنند (3320872) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۰۲:۱۰
نرخ بهره بانک ها بایستی کم شود تا وام های کم بهره به افراد خاص (نه فقط کارمندان بانک )بیشتر پرداخت شود.بقیه مردم هم مگر طلبکارند مثل افراد خاص جان بکنند تا زندگی بهتری داشته باشند. تحث تاثیر حرف کمونیست ها قرار نگیرید (3317924) (alef-11)
 
جواذ
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۰۶:۵۲
اهای بانکی محترم توی خونه ات نمیتونی از پس دو تا بچه ات بر آیی ولی معلم چهل تا ازاین بچه ها رو تو مدرسه نگه میداره وهم درس میده وشبها هم مجبوره برایشان سوال طرح کنه و ورقه هایش رو اصلاح کنه وبرای تدریس اش طرح درس بنویسه ومطالعه هم داشته باشه که بتونه خوب تدریس کنه واکثر معلمان دارای تحیصلات بالای دانشگاهی هستند نه مثل بانکیها که اکثرا با لطف معلمان زورکی دیپلم گرفتن در ضمن تو بانکها فقط تحویلدارها کارشون سخته بقیه اکثرا خودشان رو باد میزنن ویا بعضیها بفکر اختلاس میلیاردی هستن مثل خاوریهای معلون ولی تاریخ نشون نداده یه معلم اختلاس داشته باشه در ضمن معلمان برای اعتلای ایران اسلامی در تمامی صحنه ها حضور فعال وتاثیر گزار دارن (3317944) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۱۷:۴۲:۰۳
بله گاهی وقتها هم بصورت فضاحت باری از خجالت بچه های مردم در میاد یا کتکشون میزنه و یا مثل بعضیها تشت رسواییشون به زمین میفته! اون ناظم مدرسه ملعون رو که یادتون نرفته.......! (3320756) (alef-11)
 
كيانوش
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۰:۱۰:۵۹
با سلام و عرض ادب دوستان باور كنيد اينطور هم كه فكر مي كنيد نيست صداي دهل از دور خوشه من خودم كارمند بانك هستم و حقوق كاركنان خيلي از إدارات را پرداخت ميكنم به جرات قسم ميخورم كه دريافتي بنده كه حدود ٢٥ سال سابقه خدمت دارم اون هم با مدرك ارشد نصف حقوق و مزاياي يك كارشناس أداره راه ويا كارشناس شركت گاز ويا مخابراته اينو حاضرم با مستندات براي شما ثابت كنم در ضمن خدمت شما عرض كنم بانك داري جز مشاغل سخته در رابطه با بخشودگي وأمها هم اصلا صحت نداره (3317951) (alef-11)
 
شهروند
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۷:۳۷:۱۸
سلام
درسته! همینه ! خودشه؛ اگر کارکنان بانکها این وام ها را نگیرند مشکل جوانان در تحصیل،استغال،ازدواج و تامین معاش حل شده و رفع تنگناهای اقتصادی و حرکت به سوی توسعه و شکوفایی پایدار محقق خواهد شد و عدالت به کمال در جامعه پیاده می شود .آفرین بر شما بالاخره پس از سالها یکی پیداشد درد و درمان را با هم کشف کرد احسنت! من نمیدونم این همه کارشناس اقتصادی و مالی واسه چی اینهمه بیخودی درس خوندن؟! (3318163) (alef-11)
 
سپیده امیدوار
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۷:۳۷:۳۹
متاسفانه عملکرد بانک های اسلامی ! ایران باعث تاسف و سرافکنده گیست .

ایجاد تغییر و تحول دراین سیستم بانکی معیوب ، ضزوری است . (3318164) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۱۸:۳۳
آفرین به سایت الف (3318213) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۲۷:۲۴
الکى نيست که با ديپلم تجربى وارد بانک شدن حالا همشون ثروت بابک زنجانى دارند. بگو چه خبره. ولى خوب حتما با خودشون ميگن مال خودمونه به کسى ربطى نداره (3318237) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۸:۴۵:۴۴
من تو فامیلم کارمند بانک زیاد داریم، همه آنها ملک و خانه و ماشین و ویلا و مغازه و ... دارند (3318263) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۰۹:۳۸:۴۶
درود و سپاس از همه حق طلبان بخصوص دانشجویان (3318361) (alef-11)
 
علی فر هادی
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۰:۰۹:۱۳
این کار بانک ها خلاف شرع و عرف هست و علت اصلی تبعیض بین کارمندان و سایر اقشار شده (3318428) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۲:۲۳:۱۴
پیش به سوی تحریم وامهای بانکی (3318755) (alef-11)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۲:۲۸:۰۸
اولا بانک مرکزی اشتباه کرده به نامه بسیج دانشجویی پاسخ داده زیرا بسیاری تشکل دیگر هم هستند که میتوانند درین صورت درخواست اطلاعاتی را بکنند وجنجال به پا بکنند .امام درمورد وام قرض الحسنه به کارمندان بانکها این مطلب دروغ است بانکها هرچند سال یکبار به کارمندان خود وامی پرداخت میکنند بنام وام ضروری که قرضالحسنه نیست اما نرخ سود ترجیحی دارد که حداقل آن هفت درصد بوده است .نکته دیگر اینکه بانکها خود منابعی دارند که ازمحل آن منابع میتوانند به صلاحدید خود تسهیلاتی را پرداخت کنندکه ربطی به پرداخت های قرض الحسنه ندارد .مطلب دیگر اینکه تافته جدا بافته بانک مرکزی با سایر بانکها متفاوت است وکارکنان این بانک ازامکانات خوبی بهره مندهستند که مربوط به دیگر بانکها نیست .نکته بعدی اینکه بانک صادرات قبل از انقلا سهامش بطور عمده متلق به کارکنان این بانک بود که باوقوع انقلاب این سهام تقریبا ازبین رفت وکل بانک درید دولت قرارگرفت ودرزمانی که سهام شرکتها را بعنوان سهام عدالت بین افراد تقسیم میکردند به کارکنان بانک صادرات که ماننددیگران کارمند بودند یگ برگ هم ازسهام بانک راندادند .درضمن کارکنان سیستم بانکی ازجمله پرکارترین کارکنان هستند ومیزان بهره وری آنان صدها برابر اکثر کارکنان سایر سازمانها نظیر بسیجیان دانشجویان ووواست البته کارکنان سازمانهای وابسته بووزارت بهداشت مانند کارکنان بخش های درمانی وکارکنان سازمانهایی که با مراجعین دررابطه هستند هم ازکارکنان بابهره وری بالاهستند .برخی نمایندگان مجلس هم درباره وام قرضالحسنه کارکنان بانکها گفته اند اما حضرات فراموش کرده اند که صدها میلیون هزینه میکنند تا در4سال نمایندگی 20 درصدآنرا بصورت حقوق وغیره دریافت کنند راستی آدم های به این خوبی درکجای دنیا گیرمیایند؟درضمن وامی که به کارکنان بانکها داده میشود دریافت اقساط آن بدون یکروز تاخیر ممکن است وهمچنین بیمه هم هست . (3318766) (alef-11)
 
محمد طاهر
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۳:۰۵:۲۲
من خودم كارمند بانك هستم حقوق دريافتيم ماهانه 000/000/60 ريال است از بسكي مزاياي مختلف ديگر مانند بليط هواپيماي رايگان سال 2بار هتل در كيش - مشهد - شيراز - شمال - قشم براي سال 2 بار يك خودرو سانتفه يك ويلا در شمال و ... انقدر از پول زده شده ام كه نگو هركي احتياج داره شماره بده براش بريزم به حساب . (3318870) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۵:۲۲:۱۱
مال مردم خوردن پیشکش خودتون (3319099) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۱۲:۰۰:۳۳
متوجه نشدی چی گفت (3320247) (alef-11)
 
سورانی
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۲۲:۲۷
با سلام
بانکها به پرسنل و مدیران خود وام نمیدهند بلکه بلاعوض میدهند بدین صورت که صدمیلیون وام به کارمندان جزء میدهند و 20 میلیون آن را سپرده بلند مدت قرار میدهند و از این مسیر اقساط وام را پرداخت مینمایند و بعد از پایان پرداخت اقساط 20میلیون را به کارمند میدهند. این مسئله را از 3نفر از کارمندان بانک شنیدم.
خود بنده یک وام پنج میلیونی از بانک ملت برای خودروهای فرسوده گرفتم پانصد هزار تومان آنرا ندادند دلیل را پرسیدم گفتند ایران سایپا به خاطر خرید نقدی شما پانصد هزار تومان تخفیف داده و آن تخفیف سهم ماست و اعتراض ما از تمام راه های ممکن به جایی نرسید حلالشان نباشد و بنده تمام حسبهای قرض الحسنه را بستم. (3318991) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۱ ۱۷:۵۲:۱۷
گیر دادید به کارکنان بانک ها چرا گیر نمی دهید به عمده بازاریهای زالو صفت که جنس نامرغوب چنینی وارد بازار ایران می کنن هم چند برابر می فروشن هم تولید را از بین بردن به هیچ جا حساب پس نمی دن (3319325) (alef-11)
 
فرهنگی بازنشسته
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۰۱:۴۴:۲۳
معلمی هنر می خواهد کارهرکس نیست معلم دردورنج ِ دانش آموز و اولیاء آنها رایک جابه دوش می کشد درد ورنج بردوش کشیدن بارسنگینی است که هرکس توان کشیدن آن راندارد معلم قلبش آمیخته به مهراست توچه دانی دردبچه ای راکه صبح ازرنج اجحاف پدرکه کوفت می کشد به آغوش معلم پناه می بردالباقی دردهارانتوان گفت.شماوام تان رابستانید ما مهردرقلب هامی نشانیم.وخدابرهمه آفریده هایش ناظراست وروزی رسان ِ مهربان است.مهم نیست دیگران چه بگویندمهم آن است که باوجدان آسوده سربربالش می گذاریم. (3319928) (alef-11)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۰۹:۴۲:۵۷
بانک ها ما اکثرا دولتی هستند. دولت نیز موظف است بین کارکنان خودعدالت را رعایت کند.
خدا شاهد من به عنوان دبیر از خیلی از همکلاسی های خودم که حتی نتوستند دانشگاه برن و با دیپلم وارد بانک شدن وضع زندگیشون می بینم به خودم حق می دم که اعتصاب کنم. نه برای پول فقط برای این بی عدالتی آشکار (3320073) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۳ ۱۹:۰۸:۰۳
شعار نده لطفا اعتصاب شما فقط برای همون پولشه (3324118) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۱۱:۴۹:۰۷
نه تنها عادلانه نیست بلکه حرام هم هست چون بدون اجازه سپرد ه گذاران به کارکنانشا ن پول پرداخت کرد ه ا ند و حق مردم را تضییع کرده اند (3320233) (alef-11)
 
عبدالجبار
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۱۷:۰۰:۱۱
بانکها مبالغ کلانی به کارکنان خود با سود پایین وام می دهند و بخش از آن وام را سپرده کرده و از سود آن اقساط وام را کسر می کنند.پس از چند سال اقساط از سود همان وام پرداخت شده و سپرده نیز برای کارمند می ماند.بدون اینکه کارمند بانک ربالی پرداخت کرده باشد.......این عین عدالت است. حال اگر کارگر یا کارمندی خواست وام بگیرد.................................................................................................................................................... (3320690) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۸-۲۲ ۲۲:۵۹:۳۸
همه این حرف ها درست بنده 20 سال است در یک شرکت کار می کنم الان با حقوق 1/5 میلیون تومان می گیرم لیسانه هستم هنوز تو خرج زندگی مانده ام وهنوز مستاجر هستم.
دوست بنده با این سابقه در بانک کار میکند در همین تهران 2 دستگاه ساختمان 100متری خریده است و بهترین ماشینزیر پاشه وجدیداً هم صحبت از خرید مغازه می کند مگر حقو ق ایشان چقدر است؟؟؟؟؟؟؟
چرا این امکانات واز این وام ها به ما نمی دهند برای گرفتن یک وام 2 میلیونی هزار تا ادا در می آورند.
به این می گند عدالت (3321339) (alef-11)
 
داود
۱۳۹۴-۰۸-۲۴ ۲۲:۳۳:۲۳
نه صددرصد باید همه چیزو داد به کارمندای دولت مخصوصا بانک خونه هایی که میخرن چندتا چندتا مهم نیست اصلاااااااااااااااااااااااااااا نبینیدشون (3327141) (alef-11)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۸-۳۰ ۱۲:۲۰:۵۸
همیشه برام سوال بود که چرا وقتی من پولمو تو بانک قرض الحسنه میزارم، موقع وام گرفتن باید سود بدم؟؟؟
پس این منابع قرض الحسنه چی میشه؟؟
چرا تو تبلیغاتشون بانکها از کمک به بیمار و گرفتار و ... برای جذب منابع قرض الحسنه استفاده میکنند در حالیکه برای خودشون هزینه میشه؟
بد تر اینکه تو تبلیغات آیه قران میارن که کیست که مرا وام نیکو دهد تا...!!!! (3337242) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.