نظر منتشر شده
۶۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 323793
«زنده باد مخالف من» از منظر رهبر انقلاب
کشور برای همه است؛ حتی مخالفین رهبری و نظام‎
احسان رستگار، ۲۱ دی ۹۴
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۸
پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲، برخی بر این باور بودند که مسئولان نظام، چندان اصراری به مشارکت حداکثری مردم ندارند. آن ها این طور استدلال می کردند که از آن جا که اتفاقات بعد از انتخابات ۸۸، پیرو یک مشارکت ۸۵ درصدی رخ داده بود، پس صرف مشارکت بالا چندان امتیازی هم محسوب نمی شود و بلکه می تواند خسارت بار نیز باشد! به این ترتیب تحلیل می کردند که نظام به دنبال برگزاری یک انتخابات آرام و کم حاشیه است ولو اگر به موجب برخی رد صلاحیت ها، باعث شود که طیفی از مردم کم تر ترغیب به رای دادن شوند.

اما تمامی این تحلیل ها آن جا نقش بر آب شدند که رهبری در سخنرانی ۲۲ خرداد ۹۲ یعنی دو روز پیش از انتخابات، در دیدار با اقشار مختلف مردم، فرمودند:
«من توصیه‪‌ی اوّل و اهمّم حضور در پای صندوق‌های رأی است؛ این از همه چیز مهم‪‌تر است برای کشور. ممکن است بعضی‌ها - حالا به هر دلیلی - نخواهند از نظام جمهوری اسلامی حمایت بکنند امّا از کشورشان که میخواهند حمایت کنند، آنها هم باید بیایند پای صندوق رأی. همه باید بیایند پای صندوقهای رأی، حضور خودشان را اثبات کنند.»

یعنی از منظر رهبر انقلاب حضور مردم ولو حضور کمی و نه حضور کیفی،‌ بسیار حیاتی ارزیابی می شود؛ به این معنا که در این نگاه، حضوری حتی بدون اعتقاد و باور به جمهوری اسلامی ایران و صرفا با عشق به کشور، مهم و مفید به نظر می رسد. این جا بسیاری از شاخک های تحلیل گران حساس شد و متوجه شدند که رهبری، اتفاقا به دنبال مشارکت حداکثری مردم هستند حتی با خاطرات آزاردهنده ی فتنه ی ۸۸. چرا که در واقع امر، فتنه ی ۸۸ به میزان مشارکت مردم مرتبط نمی شد.

دو روز بعد آن تاریخ،‌ رهبری در مصاحبه با خبرنگاران صدا و سیما پس از شرکت در انتخابات، فرمودند:

‫«من به این حضرات محترمی که مسئولان صندوق‌ها و مسئولان بازشماری و قرائت آراء و اینها هستند، یک توصیه به این عزیزان دارم و آن این است که بدانند رأی مردم امانتی است دست آنها و حقّ‌النّاس است؛ یعنی حفظ امانت در این مسئله، حقّ‌النّاس است. همان‌طور که میدانید حقّ‌النّاس را انسان بیشتر بایستی رعایت کند و خروج از عهده‌ی حقّ‌النّاس سخت‌تر است از خروج از عهده‌ی حقّ‌الله. لذا است که خیلی باید در این زمینه توجّه کنند.»

تاکید رهبری بر مفهوم حق الناس بودن رای مردم در امتداد همان مواضع سال ۸۸ ایشان بود که آن گونه محکم پای رای مردم ایستاد و حاضر به عقب نشینی از نتیجه ی انتخابات نشد، و می تواند اینگونه تاویل شود که اولا همواره رای مردم از منظر رهبری حق الناس بوده است (صرف نظر از اینکه مردم به چه کسی رأی داده باشند) و ثانیا این بار با توجه به القای حساسیت های مضاعف بر روی سلامت انتخابات، ایشان در راستای ایجاد آرامش در اذهان ملتهب، بستری که به واسطه ی شک و شبهه ی پس از انتخابات ۸۸، ایجاد شده را واکسینه و برطرف کنند.

برخی گمان می کردند که این جملات رهبری، از آن جهت بیان شده که انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، مهم ترین و فراگیرترین انتخابات پس از انتخابات ۸۸ بوده است، اما تکرار دوباره ی آن توسط رهبری پیش از انتخابات مجلس دهم، ثابت کرد که این جملات صرفا جهت تهییج و اقناع در سال ۹۲ بیان نشده، بلکه بخشی از اندیشه ی رهبر انقلاب و بیانگر جنس نگاه ایشان به کم و کیف کنش گری مردم در عرصه ی سیاسی کشور است؛ حتی مردمی که نه تنها ممکن است منتقد باشند، بلکه حتی آنان که شخص رهبری و یا بالاتر از آن، نظام جمهوری اسلامی ایران را باور ندارند، به خاطر کشور هم که شده، مشارکت خود را از انتخابات دریغ نکنند.

حتی تحلیل گرانی که منظر طرح موضوع مشارکت مخالفان نظام در انتخابات و بیان آن توسط رهبر انقلاب در سال ۹۲ را صرفا متناسب با انتخابات ۹۲ و فقط جهت گذار از مقطع حساس پس از فتنه ی ۸۸ یعنی انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ارزیابی می کردند، دیگر نمی توانند جنس این موضع گیری را، مناسبتی ارزیابی کنند و تاکید صریح تر رهبری بر این موضوع، نشان دهنده ی زاویه ای از اندیشه ی ایشان و نوع نگاهشان به کنش گری و حق مشارکت مخالفان و منتقدان جدی نظام است.

ایشان در دیدار دو روز پیش با مردم قم به مناسبت قیام ۱۹ دی می فرمایند:
«حضور مردم یکی از آن عناصری است که دشمن را ناکام می‌کند. اینکه ما تکیه می‌کنیم، تأکید می‌کنیم، اصرار می‌ورزیم بر اینکه مردم همه شرکت کنند در انتخابات و من بارها این را قبلاً گفته‌ام که حتّی آن کسانی که نظام را قبول ندارند، برای حفظ کشور، برای اعتبار کشور بیایند در انتخابات شرکت کنند. ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، عیبی ندارد امّا انتخابات مال رهبری نیست، مال ایران اسلامی است، مال نظام جمهوری اسلامی است. همه باید بیایند در انتخابات شرکت کنند؛ این موجب میشود که نظام جمهوری اسلامی تقویت بشود، پایداری آن و ماندگاری آن تأمین بشود، کشور در حصار امنیّت کامل باقی بماند -که خب بحمدالله امروز هست- این موجب میشود که ملّت ایران در چشم ملّتهای دیگر آبرو پیدا کند و اعتبارش بالا برود؛ در چشم دشمنانش ابّهت پیدا کند ملّت ایران؛ انتخابات این است. بنابراین اصل انتخابات حضور مردم در پای صندوقهای رأی و رأی دادن آنها است. همه باید شرکت کنند؛ شرکت در انتخابات آبروی نظام جمهوری اسلامی است، آبروی اسلام است، آبروی ملّت ایران است، آبروی کشور است.»

آن چه مکمل موضع رهبری در این دیدار بود، پرداخت مجدد به بحث فتنه ی ۸۸ بود. شاید اگر بحث انقلاب های رنگی در ادامه ی همان مباحث مشارکت همه ی اقشار و افکار در انتخابات مطرح نمی شد، موضع گیری رهبری امکان مصادره به مطلوب و سوء استفاده توسط برخی فرصت طلبان را پیدا می کرد، اما وقتی ایشان برای اولین بار، تطابق آن چه در فتنه ی ۸۸ رخ داد را با انقلاب های رنگی مطرح می کنند، یعنی نه عقب نشینی ای رخ داده و نه بناست فتنه ی ۸۸ فراموش شود، بلکه خط قرمز براندازی هم چنان به قوت خود باقی است، اما انتقاد و بلکه مخالفت با نظام از منظر رهبری، الزاما به معنای برانداز بودن تلقی نمی شود.

ایشان می فرمایند:
«البتّه دوستان ما آن اوقاتی که این قضایا اتّفاق افتاد، به بنده مرتّب توصیه کردند که اسم انقلاب رنگی را نیاورم؛ من هم چون معتقد به مشورتم -بالاخره مشاورین نظر دارند و اهل فکرند- اسم انقلاب رنگی نیاوردم امّا خب انقلاب رنگی بود؛ درواقع کودتای رنگی، یک کودتای رنگی ناموفّق. خب این خیلی مهم است؛ این اتّفاقی که در کشورهای دیگر -در چهار پنج کشور- آمریکایی‌ها با پول، با امکانات انجام دادند و موفّق شدند؛ در جمهوری اسلامی موفّق نشد؛ بااینکه پشتیبانی کردند.»

آن ها که ۸۸ شعار زنده باد مخالف من را سر دادند و با ادامه دادن اردوکشی های خیابانی شان پس از روشن شدن موضع نظام و رهبری مبنی بر عدم پیگری اعتراضات در قالب اغتشاشات و تظاهرات خیابانی، کماکان مخالفتشان را با خشونت ادامه دادند، بد نیست که مرام و مسلک واقعی و عینی زنده باد مخالف من را از منظر رهبری دریابند؛ نگاهی که ذیل آن، کسی که با شخص ولی فقیه و یا حتی خود نظام جمهوری اسلامی ایران مخالف است، باز هم یک شهروند با تمام حقوق شهروندی محسوب می شود و رهبر انقلاب، هیچ ابایی از فراخواندن آنان با علم به مخالفتشان با نظام، به پای صندوق های رای ندارند. در منظر زنده باد مخالف من رهبری، کلان ترین کل واحد، کشور است که برای حفظ امنیت آن، همه، از ولایتی ترین شخص تا یک شهروند مخالف نظام، باید مشارکت کند. جذب حداکثری با روایت رهبر انقلاب، چنین جذبی است؛ در این حد حداکثری که شاید از تصور برخی از ما هم خارج باشد.
 
کلمات کلیدی : سخنان رهبری
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۲:۴۵:۲۴
این سخنرانی آقای خامنه ای نشون داد نگاه ایشون به مردم با خیلی از مدعیان ولایت فرق میکنه.ایشون معتقدن همه محترمن و کشور مال همه هست و به همه احترام میگذارند.آفرین به ایشون اگرچه من منتقد ایشون هستم (3459760) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۲:۵۹:۰۶
من هم منتقد ایشان هستم و از سخنان ایشان استقبال میکنم (3459809) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۵:۰۶:۰۰
اعلام نظر هیئت اجرائی در تایید صلاحیت برخی از افراد تکیه‌گاه منطقی نداشته است. چرا که برخی افراد تائید صلاحیت شده به طور آشکار مهر‌ه‌های شوم فتنه 88 بوده‌اند مسئول هیئت اجرائی هم در برابر این سوال که از سیمای جمهوری اسلامی مطرح شد اظهار داشت هیئت‌های اجرائی جزء معتمدین محل هستند و ارتباطی با وزارت کشور و دولت ندارند! اینک مردم چشم امیدشان به رعایت حق‌الناس توسط شورای محترم نگهبان است که از نفوذ دنباله‌های فتنه و افراد ناصالح جلوگیری نماید. (3460265) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۵:۰۷:۴۲
از شورای محترم نگهبان می‌خواهیم که رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در جمع ائمه جمعه سراسر کشور را ملاک صلاحیت‌ها قرار داده و هم مانع از نفوذ موریانه‌های در صف انتظار برای نفوذ به مجلس و خبرگان رهبری شوند و هم از اقدامات برخی موریانه‌های موذی که با افکار انحرافی و رفتار منافقانه و اظهارات التهاب‌آفرین خود آب به آسیاب دشمن می‌ریزند جلوگیری کنند. همچنین با تاکید مجدد معظم‌له برای همه روشن شد که فتنه همچنان خط قرمز نظام است و رفع محدودیت از سران فتنه که آسیب اقدامات آنها به کشور همچنان مشهود است محلی از اعراب ندارد. (3460276) (alef-13)
 
آزاده دفاع مقدس
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۷:۰۹:۰۸
این حقیر نیز با اینکه نسبت به رفتارها و سخنان دوگانه بعضی ، که گاها نیز ایجاد دو دستگی در جامعه ، علی الخصوص در میان نسل انقلاب نموده انتقاد جدی دارم اما بقول مؤلا امیرالمؤمنین(ع) خار در چشم و استخوان در گلو و به کوری چشم خناسان حجتیه نوین ، فرقه.... و برای نشان دادن وحدت در مقابل استکبار جهانی با همه اهل و عیال و فامیل و دوستان ، آشنایان و اهل محل اگر خدا مقدر نماید در این انتخابات حضور پر رنگ و پر شوری خواهم داشت . (3460672) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۸:۳۸:۵۱
اعلام نظر هیئت اجرائی در تایید صلاحیت برخی از افراد تکیه‌گاه منطقی نداشته است. چرا که برخی افراد تائید صلاحیت شده به طور آشکار مهر‌ه‌های شوم فتنه 88 بوده‌اند مسئول هیئت اجرائی هم در برابر این سوال که از سیمای جمهوری اسلامی مطرح شد اظهار داشت هیئت‌های اجرائی جزء معتمدین محل هستند و ارتباطی با وزارت کشور و دولت ندارند! اینک مردم چشم امیدشان به رعایت حق‌الناس توسط شورای محترم نگهبان است که از نفوذ دنباله‌های فتنه و افراد ناصالح جلوگیری نماید. (3460957) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۹:۳۳:۰۵
به نظر من، حتی مردم مخالف یا منتقد هم باید از رهبر انقلاب الگو بگیرند که منافع ملی باید در اولویت باشه. (3461130) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۲۰:۴۰:۴۷
ثبت‌نام فله‌ای ولی حساب شده برای خبرگان رهبری و مجلس شاهد جدیدی بر هشدار رهبر معظم انقلاب درباره راه‌های نفوذ در دستگاه‌های تصمیم‌ساز است. شورای نگهبان از این‌گونه نقشه‌هایی که طراحی و اجرا می‌شود هیچ‌گونه نگرانی به خود راه ندهد. حق‌الناس این است که بیشترین دقت برای رد صلاحیت افراد معلوم‌الحال صورت گیرد. در غیر این صورت مردم متضرر اصلی مشکلات پساانتخابات خواهند بود. (3461311) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۰۱:۴۰
فقط جمله آخرت را قبول دارم (3459820) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۵:۰۶:۱۳
حرف‌های کسانی که فتنه براندازانه 88 را در حد یک سوءتفاهم معرفی می‌کنند به منزله همان موریانه‌ای است که با نفوذ در بدنه نظام به اصل نظام لطمه می‌زند. این آقایان در موضوع حق‌الناس بودن انتخابات به بخش نفوذ آن توجه ندارند و به عمد و یا به سهو شیپور انتخابات را از سرگشاد آن می‌زنند! شورای محترم نگهبان موظف است که اجازه نفوذ به هیچ یک از اهل فتنه 88 را ندهد. این یعنی رعایت حق‌الناس تا مردم در پای صندوق رای سرنوشت خود را به خوبی به سرانجام رسانند. (3460267) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۵:۰۷:۵۴
هیئت اجرایی وزارت کشور، برخی از عوامل فتنه را تائید صلاحیت کرده است. البته مطمئن هستیم که شورای محترم نگهبان صلاحیت آنها را رد می‌کند ولی سؤال این است که چرا وزارت اطلاعات به استعلام این افراد نظر مثبت داده است؟! شناخت هویت این افراد وظیفه وزارت اطلاعات است و با کمال تأسف باید گفت پاسخ مثبت به استعلام صلاحیت فتنه‌گران، پاسخ منفی به جایگاه وزارت اطلاعات است. (3460278) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۴۶:۰۶
از اون طرف هم میگن که کسی که صلاحیت نداشته باشد، نباید در مجلس حضور داشته باشد..
بیاییم درک کنیم که تنها همین نگاه جامع است که کشور را به پیش می برد..
نه اینکه هر کداممان، هم شمای منتقد و هم من به قول شما مدعی ولایت، گزینشی حرف های رهبر را نقل نکنیم... (3459964) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۲۰:۲۷:۲۹
ما نمیگیم همه تایید صلاحیت بشن ولی در رد صلاحیت هم زیاده روی نشه. لااقل افرادی که تندرو نیستند رد صلاحیت نشوند. (3461282) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۵:۵۶:۰۰
من به عنوان یک مخالف در صورتی که بخواهم در انتخابات شرکت کنم ایا حق انتخاب کاندیدای مد نظر خودم را دارم؟؟ ایا کاندیدای مورد نظر من از صافی شورای نگهبان رد میشود؟!!؟؟ (3460434) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۷:۴۷:۵۶
اگر کشور از آن همه ایرانیان است. جرا من نمی توانم نماینده خودم در مجلس و خبرگان را داشته باشم؟ (3460818) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۲۰:۳۹:۵۴
یک کشور تنها زمانی روی آرامش و پیشرفت رو میبینه که همه گروههای مردم از هر رنگ و زبان و مذهب و قومیت و گرایش و عقیده، در مدیریت کشور سهیم باشند و هیچ گروهی از وضع اداره کشور نارضایتی شدید نداشته باشه.

یعنی این که ما فکر کنیم تنها میشه جامعه رو با رای اکثریت اداره کرد فکر نادرستیه. درسته که همیشه نمیشه همه رو راضی کرد ولی تا جای ممکن نباید بگذاریم در جامعه شکافی درست بشه یا بخشی از مردم همواره از تصمیمگیری ها نارضایتی شدید داشته باشن.

الان حتی گروههای تندرو هم نباید کاملا خودشون رو بیرون از قدرت حس کنند و در تصمیم گیریها هیچ نقشی نداشته باشن. یعنی باید تا جای ممکن ملاحظه گروههای مختلف رو کرد که راه آن میانه روی در همه چیزه که هیچ بخشی از جامعه بیش از اندازه از حکومت و دیگران فاصله نگیره.

این فرمایشات رهبر گرامی هم در همین جهته که تا حد ممکن همدلی در جامعه افزایش پیداکنه تا همه با هم برای بهتر شدن اوضاع تلاش کنیم و رای و نظر همه هم محترم باشه. (3461305) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۰۰:۳۳
چطور است شورای نگهبان رد صلاحیت‌ها را کم کند تا همه بتوانند کاندید مورد علاقه خود را پیدا کنند. ما دیگر مجلسی مثل هفتم و هشتم نمیخواهیم. (3459814) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۵۰:۴۵
نامزدها سعی کنند شان خود را رعایت کنند، در راستای خلاف عزت و مصلحت نظام وبرای براندازی نظام کاری نکنند، کسی صلاحیت شان را رد نخواهد کرد. (3459978) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۷:۴۹:۱۶
قرار شد آنهای که نظام را هم قبول ندارند بیاییند و رای بدهند! خوب به کی رای بدهند؟ (3460822) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۲۰:۴۴:۳۸
به نظر من آنهایی که واقعا قصد براندازی یا آشوب دارند قطعا نباید تایید صلاحیت بشوند. امنیت و آرامش کشور از همه چیز مهمتره. درسته که مخالفان حق دارند رای بدهند ولی آنهایی که به دنبال آشوب هستند نباید صلاحیتشون تایید بشه. یادمون نره که دمکراسی و آزادی بیش از حد میتونه کشور رو به چیزی مثل عراق و افغانستان تبدیل کنه. (3461322) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۲۰:۵۱:۲۱
شما که حرف خودت رو میزنی. رهبری میگه همه تو میگی یه گروه خاص؟؟؟ (3461339) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۲ ۲۰:۱۵:۰۸
اين يعني همه مثل شما فكر و عمل كنند (3463656) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۴ ۱۵:۵۱:۴۷
من نمیدانم که شما چند سالته اما از جمله < برای براندازی نظام کاری نکنند > که لغلغه دهان امثال شما است متوجه می شوم شما ها درک درست و یا بهتر است عرض کنم درک ملموسی از واقعیت انقلاب ، و خونبازی ها و ایثارهای جوانان این مرز و بوم در دفاع مقدس ندارید.
عزیز برادر انقلاب یک شبه شکل نگرفت . نظام یک شبه پا نگرفت . هشت سال پای آن دفاع کردند پدران شما . تنها عامل شکست انقلاب تفرقه است اخوی « ت ف ر ق ه » . (3467751) (alef-13)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۴:۰۱:۱۴
و البته همینطور مثل مجلس نهم!!! - به فرموده امام خمینی رضان الله تعالی علیه مجلس فراهم آمده الله اکبرهای مردم است. از اینرو شایسته است فضایی فراهم آید تا نمایندگان طیف های مختلف فکری و سیاسی که در ایران زندگی می کنند و کشورشان را دوست دارند و شاید مهمتر از همه اینکه اکثرا در جریان شکل گیری و سرانجام پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز الله اکبر گویان حضور شایسته ای داشته اند ، بتوانند به مجلس دهم راه یابند تا بلکه جبران مجالس دوره های هفتم ، هشتم و نهم گردد ، ان شاء الله. (3460011) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۴:۱۹:۱۱
ما هم مجلس مثل مجلس ششم نمیخوایم (3460073) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۷:۱۶:۲۰
میران رای ملت نه حرف شما (3460712) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۷:۵۰:۵۶
خوب ایرادی ندارد! همه سلایق سیاسی نامزد معرفی کنند و مردم رای بدهند و نمایندگان مطابق نظر مردم به مجلس بروند و نه مظابق نظر ناظران بر انتخابات (3460834) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۸:۳۰:۱۷
رأى رأى ملت است (3460931) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۱۲:۳۱
پس با این حساب باید منتظر حضور تنوع در انتخابات باشیم (3459854) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۳۰:۴۹
من به ایشان انتقادات جدی دارم ولی در انتخابات شرکت می کنم . (3459914) (alef-18)
 
محمدامین
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۴۳:۲۴
قابل توجه دوستانی که هیچ انتقادی را بر نمی تابند و هر کامنت مخالفی را در سایتشان سانسور می کنند و فقط کامنتهای موافق را می گذارند. (3459954) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۴۶:۱۸
من هم با اینکه دولت یارانه مان را قطع کرده و جواب ما را نمی دهد و با من غیر مرفه قهر است در انتخابات شرکت می کنم. (3459965) (alef-18)
 
علی
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۴۷:۰۲
این صجبت آقا فقط برای زمان انتخابات نیست (3459971) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۴۹:۳۹
کاش همه حرف های رهبری، نظیر مبارزه با آمریکا و دشمنی او، اقتصاد مقاومتی، ویژگی های نامزدهای صالح و ... که در همین سخنرانی هم به بعضی اشاره شد را همینقدر بولد کنید و نشر دهید...

به جای نشر اخبار و تحلیل های آبکی و بی مورد و تنش آفرین.

انصافا از این گزارش، ولو با هر نیتی هم نوشته شده باشد لذت بردم؛ چرا که نشر حرف حق رهبر انقلاب به خودی خود خوب و مهم است و باعث می شود در دلهای پاک و حق طلب اثر گذارد. (3459974) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۴:۱۹:۱۹
اون قسمت های مد نظر شما تو صدا سیما به اندازه کافی مورد توجه قرار می گره (3460074) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۲ ۱۲:۰۲:۵۲
شما خودت گوش می کنی صحبت های رهبری رو تو صدا و سیما که این حرفو میزنی؟ رهبر ایران همه صحبتاشون عاقلانه و مدبرانه هست حالا قرار نیست که ما قسمت هایی رو که نشنیدیم برای خودمون تعبیر و تفسیر کنیم. (3462688) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۵۴:۵۱
لازمه عملیاتی شدن فرمایشات معظم له دست برداشتن شورای نگهبان از تنگ نظریهای جناحی است " باید با دید منافع ملی که همان منافع نظام است به کاندیداها نگاه نمود هرکس که این مقوله را نادیده گرفته است رد صلاحیت شود و آنکه در مسیر تقویت منافع ملی ونظام گام برداشته است نبایست رد صلاحیت گردد " که متاسفانه ومتاسفانه تا کنون شورای محترم نگهبان اینگونه نبوده است وانشاالله که تحت تاثیر فرمایشات مقام معظم رهبری در آینده دید گاه خود را از جناحی بودن برداشته وبه سمت منافع ملی ونظام برگرداند انشالله / بیاد داشته باشیم بودند بعداز انقلاب افرادی که صورتشان را دو تیغه اصلاح میکردند وریش نداشتند " مرحوم ظهیرنژاد " اما کاملا انقلابی بودند و از آنسو بودند وهستند افرادیکه علاوه بر داشتن محاسن ! در کسوت شریف روحانیت نیز بودند اما تمام گفتار وکردارشان آب ریختن به آسیاب دشمن است و بر خلاف مصالح ومنافع ملی (3459993) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۴:۲۳:۰۲
منصف باشيم، شوراي نگهبان از حرف هيچكس به جز رهبري حساب نمي بره! پس تا تذكري نباشه بعيد مي دونم اين رويه شوراي نگهبان عوض بشه. (3460088) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۴:۰۳:۴۰
اونایی که خودشون رو منتقد می دونن محترمن ولی به نظرم کمی بیش از حد اعتماد به نفس دارن. (3460024) (alef-18)
 
طارمی
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۶:۲۵:۱۶
من هم منتقد رهبرم هم مقلد رهبرم وهم مطیع رهبرم (3460536) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۷:۰۱:۴۵
من به ایشان انتقادات جدی دارم ولی در انتخابات شرکت می کنم (3460645) (alef-18)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۷:۱۱:۵۵
سلام
اونهایی که مخالف هستند باید به چه کسی رای بدهند ونماینده رای ایشان چه کسی است؟
متشکرم،دوستان راهنمایی کنند. (3460692) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۷:۳۹:۱۴
بنده ضمن احترام ، با خیلی از نظرات رهبری نظام موافق نیستم و اختلاف عقیده دارم . اما از صحبت ایشون استقبال میکنم و در انتخابات شرکت میکنم. (3460790) (alef-13)
 
امین
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۸:۲۵:۴۲
امیدوارم طبق سخنان ایشان بعد از انتخابات هم مسوولین حضور گسترده مردم را به پای علاقه به کشور بگذارند و نه صرف تایید نظام (3460919) (alef-13)
 
سرباز انقلاب
۱۳۹۴-۱۰-۲۴ ۱۴:۰۲:۴۶
امین عزیز ما نباید اشتباهات حاکمیتی در هر مقطع را به پای نظام بنویسیم . عرض میکنم:
--------------
در قانون اساسی ، نظارت استصوابی شورای نگهبان فقط به فقط و تنها برای احراز یا رد صلاحیت نامزد ریاست جمهوری در نظر گرفته شده که صد البته نیز لازم هم هست چرا که اگر این شورا با بصیرت « و نه از روی سلیقه » عمل نماید قطعا افرادی چون بنی صدر و احمدی نژاد هرگز نخواهند توانست بر این جایگاه تکیه زنند اما:
اما در باب مجلسین شورای اسلامی و خبرگان ، قاون اساسی هیچ حقی برای شورای نگهبان جهت نظارت استصوابی نسبت به احراز یا رد صلاحیت نامزدها قائل نشده است ، تا نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی بتوانند با استقلال کامل در صورت لزوم عدم کفایت رئیس جمهور را تصویب ، و خبرگان رهبری نیز در صورت ضرورت بتوانند رهبر را عزل نمایند .
نظارت استصوابی بر نمایندگان مجلسین شورا و خبرگان در واقع تضییع حقوق حقه ملت بود که مجلس چهارم پس از رحلت امام(ره) به شورای نگهبان محول نمود که این مصوبه در واقع ایجاد یک تسلسل باطلی فراهم میکند که توضیح آن هم شرایط خاص و هم وقت دیگری طلب مینماید .
از سایت محترم الف خواهشمند است که دلنوشته از روی اخلاص این حقیر را منتشر نماید . (3467594) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۴ ۱۶:۱۱:۳۸
هموطن عزیز من
گرچه به عقیده شخص خود بنده نامزدهای خوبی ، هم در میان اصوبگرایان و هم در میان اصلاح طلبان وجود دارند اما شما شرکت خود را بگذار به حساب انتخاب میان بد و بدتر .
حضرتعالی با رأی دادن به بد ها علاوه بر « سد نمودن رخنه بدتر ها را به مجلسین » ، در جهان نیز « وحدت خود را به نمایش خواهی گذاشت .» .اشکالی دارد؟ نه اشکالی دارد؟ ما باید دلمان برای ایران بسوزد .
تازه این وحدت نظر در داخل نیز کاربرد دارد . مطمئن باش با این کار اقتدارگرایان آنچه باید بفهمند را خواهند فهمید بگذار بعدش برای دلخوشی طرفداران خود هرچی دلشان خواست بگویند ! (3467780) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۸:۴۰:۳۰
شاید همیشه منتقد بوده ام اما در همه انتخابات رای داده ام و از رای دادنم راضی هستم در ضمن متوجه هستم که در این دنیای پر آشوب حفظ وحدت ایران بیشترین اهمیت را دارد به همین دلیل باز هم رای خواهم داد و امیدوارم نهادهای نظارتی همچون شورای نگهبان نیز به سمت بی طرفی واقعی حرکت کنند (3460969) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۸:۴۴:۲۰
امیدوارم که اگر کشور به من هم تعلق دارد حداقل اجازه یک حضور حداقلی در ساخت قدرت هم به نمایندگان مخالفان داده شود. در غیر این صورت من در انتخابات شرکت کنم که چه بشود امید من برای حضور در انتخابات رای دادن به کسی است که من را نمایندگی می کند نه اینکه صرفا بیام شناسنامه ام مهر بخورد. (3460982) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۲ ۱۲:۰۴:۳۵
نمایندگان از هر حزبی الان هم در مجلس هستند. مگه اینطور نیست؟ (3462694) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۹:۲۰:۵۶
جمله ی مهم رهبری عزیز این جمله است:
اگر پیشنهاد دهندگانِ لیستها، مؤمن و انقلابی هستند و خط امام را واقعاً قبول دارند می توان به لیست آنها درباره مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اعتماد کرد اما اگر به انقلاب و دین و استقلال، چندان اهمیتی نمی دهند و دلشان دنبال حرفهای امریکا و دیگر بیگانگان است، قابل اعتماد نیستند. (3461096) (alef-13)
 
کامران
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۹:۳۰:۵۷
لازمه عمل به حرف های ایشان فضای باز سیاسی است. اگر میخواهیم همه حتی مخالفین هم رای بدهند نباید همه منتقدان را حذف نمود. (3461123) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۲ ۱۲:۰۶:۲۹
منتقدان به چی؟ (3462697) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۲۰:۳۷:۵۴
پس شعار ايران براي همه ايرانيان كه توسط يكي از احزاب اصلاح طلب چند سال پيش مطرح مي شد و از طرف اصولگرايان مورد انتقاد بود صحيح بود.... (3461300) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۲۱:۵۰:۳۲
نگاه رهبري يك نگاه انساني و جهان شمول است نامه اي كه به جوانان اروپا نوشت اوج رقت قلب و انسانيت اين راد مرد را نشان داد و در حوزه داخلي با اين سخنراني زيبا يش همه را ديده است. اينكه ايران مال ايراني است و بايد جهت تقدير ازاين امنيت، با حضورچشمگيرمان چشم شياطين عالم را كور كنيم و كشوررابيمه كنيم يك پيام انساني است كه فراتر از مذهب و سياست به آن پرداخته شده است. براي پاسداشت امنيت وطنمان پاي صندوق هاي رأي مي رويم (3461460) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۲۲:۲۱:۱۴
اینکه کسی بیاید رای بدهد می شود گفت کشور مال اوست؟
نه
وقتی می توانیم بگوییم کشور مال همه است که همه ایرانی ها با هر طرز تفکری بتوانند کاندید شوند و فکرشان و روششان برای اداره کشور را به مردم ارائه دهند و هرکس که توانست در یک انتخابات رقابتی رای اکثریت مردم را جلب کند بتواند برای آبادی و پیشرفت کشور تلاش کند تا انتخابات بعدی
وگرنه اینکه فقط در ایام انتخابات بگوییم که کشور مال همه است و تا انتخابات بعدی فقط کسانی که ما را قبول دارند دارای حق باشند به وحدت و پیشرفت نمی انجامد (3461533) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۲ ۰۰:۰۴:۱۱
فرمایشات رهبر عزیز بسیار عالی و زیباست
ولی مردمی که به نظام انتقاد دارند بیایند در انتخابات و به کی رای بدهند؟
شورای نگهبان حتی خودی ها و کسانی که سالها در این نظام و حتی در پیروزی انقلاب نقش داشته اندرا با برچسب نفوذی و فتنه گر و غیره رد میکند (3461734) (alef-13)
 
عباس
۱۳۹۴-۱۰-۲۲ ۰۳:۴۸:۱۷
از يكً طرف همه مردم بيان و براي كشور راي بدهند. ولي تمام كانديد ها بايد از خودي هاي نظام باشند و از فيلتر شوراي نگهبان با نوع ديدگاه جناهي مشخص و شفاف رد بشوند.؟!! بعد از انتخابات هم بگيد كه مردم فقط براي تاييد نظام رأي دادند!!!؟
خوب تمام اين صحبت هاي زيبا تناقض بسيار زيادي وجود دارد. اگر براي كشور بايد رأي بدهيم كانديدها هم بايد از اقشار و لايه هاي تمام جامعه باشند نه فقط از يك جريان و ديدگاه خاص نميشه كه فقط شعار ازادي بديم و از مردم استفاده كنيم!!!! (3461916) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۲ ۰۹:۲۷:۴۷
افرادی هستند که حق ندارند انتخاب شوند و اگر کسی هم همفکرشان باشد حق ندارد انتخاب شود. اما این افراد می توانند به کسانی که حق دارند انتخاب شوند رای دهند و این امر یعنی مشارکت حد اکثری (3462266) (alef-13)
 
علی کریمی
۱۳۹۴-۱۰-۲۲ ۰۹:۲۷:۵۹
اعضای محترم شورای نگهبان
ریاست محترم رسانه ملی


نقش شما در تحقق دیدگاه های انتخاباتی رهبری با حرکت در چارچوب قانون و حفظ بی طرفی مطلق و واضح بسیار تعیین کننده است . امیدوارم در این آزمون اللهی موفق باشید . (3462268) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۳ ۱۶:۳۰:۰۳
من درهمه ی انتخابات ها ؛شرکت کرده ام ؛وباز هم چه جناب رهبری تاکید کنند؛ وتاکید نکنند ؛شرکت خواهم کرد؛ وکرده ام ؛ومی کنم؛ با صداقت این بند از فرمایش جناب رهبری که در داخل کروشه از بالا کپی کرده ام:
{من بارها این را قبلاً گفته‌ام که حتّی آن کسانی که نظام را قبول ندارند، برای حفظ کشور، برای اعتبار کشور بیایند در انتخابات شرکت کنند. ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، عیبی ندارد امّا انتخابات مال رهبری نیست، مال ایران اسلامی است، مال نظام جمهوری اسلامی است. همه باید بیایند در انتخابات شرکت کنند؛ این موجب میشود که نظام جمهوری اسلامی تقویت بشود}
تناقض آشکاری دارد؛ چرا؟ برای این که اگر کسی بااساس وجودی ی نظام جمهوری اسلامی موافق نبوده ومخالف است؛ چگونه ممکن است که برای حفظ اعتبار و تقویت آن (اگر بخواهیم سنگ اندازی نکند؛ معقول تر؛ از دعوت کردن به رای دادن ؛ برای تقویت!!! و اعتبار؛نظامی که با آن مخالف است می باشد) رای دهد؛ و پرسش هم این است که ؛چرا باید رای دهد؟ و؛رای دادن برای تقویت نظامی که به آن اعتقاد ندارد؛ تناقض رفتاری ی خود فرد نیست؟ وفردی که بهر دلیل عقلی ومنطقی ؛«صد البته ار دیدگاه خود» با نظام جمهوری اسلامی مخالف است؛ وارون ودرتناقض وضدیت با باور های خودرفتار کرده و رای دهد؟ مگر این که ما خلق الله وی عیب وایرادی داشته باشد ؛که هم مخالف باشد؛ وهم برای استحکام وتداوم وپایداری ی " آنِ" نا خواسته ی خود؛با رای دادن استحکام و اعتبار بخواهد. (3465762) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
کشور برای همه است؛ حتی مخالفین رهبری و نظام‎