نظر منتشر شده
۱۱۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 249561
سهم اصلاح طلبان از بلاتکلیفی وزارت علوم!
محسن مقدسی، 28 آبان 93
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۷
مجلس به وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت علوم اعتماد نکرد. این وزارتخانه همچنان باید با سرپرست اداره شود البته تا رئیس جمهور محترم گزینه پیشنهادی دیگری را به مجلس معرفی کند، برای ادامه سرپرستی محتاج موافقت رهبری است؛ چون در قانون اساسی تنها سه ماه حق سرپرستی برای رئیس جمهور مجاز شناخته شده است. کشمکش دولت و مجلس بر سر وزارت علوم از چند زاویه قابل بررسی است. تحلیل اول مربوط به ظواهر و انچیزی است که در رسانه ها منتشر می شود. اینکه مجلس نسبت به موضوع فتنه حساس است و اینکه روحانی وزارت علوم را سهم اصلاح طلبان می داند و ناگزیر از این گزینه ها است.
اما به نظر می رسد ماجرا کمی فراتر از این ظواهر است؛ ظاهرا به چند دلیل دولت از این بلاتکلیفی وزارت علوم نفع و اصلاح طلبان سهم می برند.

یکم. بسیاری معتقدند عدم موفقیت احتمالی دولت در مذاکرات هسته ای و تحولات محسوس اقتصادی، همچنین پایگاه رای شکننده جناب روحانی در انتخابات گذشته، باعث می شود این دولت در ایستگاه یازدهم متوقف شود و قدرت را به دولت آینده واگذارد. تا آنجا که حتا همراهان این دولت مثل موسوی خوئینی ها معتقدند عمر این دولت، ۴ سال است. با این تفسیر تنها راه رسیدن به دولت آینده استفاده از مدل تکراری و مرسوم دولت های گذشته در ایجاد دو قطبی داخلی و دشمن سازی فرضی و سیاسی است. این مدل بارها و بارها آزموده شده و اتفاقا موثر هم افتاده است.

از سوی دیگر تنها می توان از درون یک مجلس اصلاح طلب انتظار داشت این دولت تداوم یابد. بنابراین تداوم قدرت در گروی دشمن سازی و دو قطبی گرایی و تلقین کارشکنی و ایجاد ریل گذاری در مجلس آینده است.

دوم. زمانی محمد خاتمی در اوج گرفتاری های سیاسی اش مدعی بود که هر ۹ روز با یک بحران سیاسی مواجه است. همین یک جمله باعث شد توجه خیلی ها از گرفتاری های مدیریتی آن دوران به کارشکنی های ۹ روزه منحرف شود. دولت احمدی نژاد نیز از عواید این روش بی بهره نبود. دولت فعلی نیز همان مسیر را می رود. بنابراین تلقی اینکه مجلس اجازه کار کردن به این دولت را نمی دهد می تواند قدری از مشکلات دست به گریبان این دولت را کم کند. مجلس باید نهاد مقاوم در مقابل دولت معرفی شود.

سوم. دولت افراد جنجالی تر خود را از سد همین مجلس گذرانده است. برخی از کسانی که در حال حاضر در مسند وزارتخانه هستند وضعیت بهتری نسبت به وزرای پیشنهادی ندارند، اما رای اوردند. چرا؟ علت را باید در نحوه تعامل دولت با مجلس دید. جناب روحانی از افراد باسابقه در کسوت مجلس نشینی است. روحانی فارغ از اینکه دیپلمات باهوشی است از زیر و زبر تعامل با مجلس نیز آشنایی دارد. همین جناب روحانی و تیم مشاوره امنیتی-رسانه ای وی که دارای توانمندی قابل ملاحظه ای در جنگ روانی داخلی هستند توانستند به سهولت افراد جنجالی تر خود را از سد همین مجلس عبور دهند. اما این بار نمی توانند.چرا؟ نمی خواهند. برخورد سرد دولت با مجلس و عدم تلاش موثر برای رای آوردن وزیر پیشنهادی و دفاع ضعیف در روز رای اعتماد و سخنان تحریک کننده در روزهای منتهی به روز رای اعتماد، همگی دلالت بر این دارد که دولت تمایلی به خروج از این بلاتکلیفی در وزارت علوم ندارد.

چهارم. نمایندگان مخالف وزاری پیشنهادی، اطلاعات خود را از کجا می اورند؟ غیر از این است که نهادهای اطلاعاتی کشور به این سوابق اشراف دارند؟ آیا می توان پذیرفت که جناب روحانی از این سوابق بی اطلاع بوده است؟ آیا جناب روحانی از فیلم حضور وزیر پیشنهادی در تحصن و فتنه های گذشته بی اطلاع بوده است؟ آیا خبر نداشته که وزیر پیشنهادی پای چند بیانیه مساله دار را امضا کرده است؟ آیا از تاکید رهبر انقلاب بر اینکه فتنه خط قرمز است بی اطلاع بوده است؟ پس چرا این افراد را معرفی می کند؟ پاسخ روشن است. کارکرد این افراد ماندن پشت سد مجلس است. باید بیایند تا رای اعتماد نگیرند.

پنجم. سیاسی ترین وزارتخانه دولت کدام وزارت است؟ وزارت علوم. چرا؟ چون رای سازترین وزارتخانه است. هر فردی در این وزارتخانه حداقل ۱۰ رای دارد. کارکرد جامعه نخبگانی و موثر نیز همین است. دانشجو و استاد دانشگاه مرجع هستند. سازماندهی رای یعنی هم جهت کردن آرای موثر. آرای موثر آرای پرقدرتی هستند که در صورت همراهی موج سازند. وزارت علوم چنین خاصیتی دارد. پس انتخاب درستی نیز صورت گرفته است.

نتیجه: دولت به دنبال تداوم بلاتکلیفی در وزارت علوم است. اصلاح طلبان به وزارت علوم نرسیده به مجلس آینده می رسند. تداوم این دولت نیز به مجلس اصلاحات وابسته است. کهنه حساب اصلاح طلبان از این دولت با مجلس تسویه می شود نه وزارت علوم. وزارت علوم را با مجلس تاخت زدند. دولت با معرفی چهره خشن و ضددولتی از اصولگرایان، تلاش می کند مردم را نسبت به جریان اصولگرائی بدبین کند. جریان اصولگرائی که بی توجه به مشکلات اقتصادی امروز مردم مشغول گروکشی سیاسی و مانع تراشی است و اجازه نمی دهد دولت در بستر علم توفیق کسب کند. روغن از خاک کشیدن یعنی همین. این پروژه با هدف تاثیر بر ترکیب سیاسی مجلس آینده طراحی شده است و اصولگرایان نیز هوشمندانه بازی نکردند.
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۰۳:۴۸
زمان خاتمی چه بحران مدیریتی بود با نفت بشکه ای ۱۰ دلار وضع کشور بهتر بود و طبق برنامه پیشرفت می کردیم و تا وقتی شما ها قدرت را گرفتید و با نفت ۱۳۵ دلاری عقب رفت کردیم (2497811) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۳:۱۵:۱۲
بحث نفت نيست دوست گرامي. فردي كه كانديد وزارت علوم در اين شرايط شود بايد دو تضمين بدهد تا بتواند راي بگيرد:
١. عدم دخالت در موضوع بورسيه هاي دولت قبل (اجازه ادامه تحصيل و استخدام آنها در هيات علمي و سازمان ها)
٢. قول ارزشيابي دكتري هايي كه در طي ساليان اخير از دانشگاه هايي مثل هاوايي يا مانتد اين توسط بعضي ها اخذ شده و تابحال وزارت علوم از ارزشيابي آن ها خود داري كرده.
تا اين دو قول را ندهد، هركه باشد راي نخواهد آورد.
بنظرم گزينه جديد معرفي شده اخير كه سالها وزير آقاي هاشمي بوده با توجه به توان لابي گري و معامله گري بالاي دوستان اطراف آقاي هاشمي! توانايي بالايي براي دادن اين دو تضمين و وزير شدن دارد!
همين الان هم بسياري از اين افراد با عنوان دكتر در پست هاي بالا درحال استفاده از مزاياي مدرك دكتري اشان هستند. مانده يك مهر بخش ارزشيابي وزارت علوم كه به اميد خدا زودتر پاي مدركشان خواهد خورد. (2498147) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۲۱:۲۷:۳۳
اگر دانشگاه‌ها اصلاح شوند کشور اصلاح می‌شود این خواسته امام راحل(ره) بود. انتظار می‌رود وزیری بر سر کار بیاید که این دغدغه اصلی او باشد نه حمایت و همراهی با فتنه‌گران. (2498954) (alef-10)
 
موسوی میرسین
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۲۱:۳۲:۰۶
جناب بی نام با این 2 مورد ««« 1- موضوع بورسیه ها 2- ارزشیابی مدرک دانشگاه هاوایی »»» کاملاً موافقم
اما جناب محسن مقدسی شما یه طرفه میرید قاضی و هر چه دل تنگتان میخواهد اصلاح طلبان را بار میکنید و این انصاف نیست و با معیار عدالت که از شاخصهای دین اسلام است سازگار نیست کمی آزاده باشید و یکطرفه نه تازید اگر به فرض آنچه شما در پنجم مورد نوشته اید صحیح باشد که هیچکدامشان صحیح نیستند این نمایندگان اصولگرا هستند که رای عدم اعتماد میدهند اگه به فرض آنچه که شما در نتیجه گیری نوشته اید که صحیح باشد که آنهم صحیح نیست این نمایندگان اصولگرای مجلسند که رای عدم اعتماد میدهند و به گفته شما چهره خشن و ضد دولتی از خود نشان میدهند و بنا بنوشته شما اگه نمایندگان اصولگرای مجلس این درک را نداشته و دولتیها و اصلاح طلبان آنان را در این مخمصه رای عدم اعتماد برای بدست گرفتن مجلس آینده انداخته اند وای بر این نمایندگان که اکثریت را هم دارند ولی نظر بنده این است که نمایندگان اصولگرا مجلس با انگیزه مخالفت با دولت و حفظ منافع خودشان رای عدم اعتماد میدهند بلا تکلیفی وزارت علوم هم برایشان معنا ندارد (2498959) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۲۳:۳۴:۰۶
دولت محترم با معرفی وزیر پیشنهادی(دانش آشتیانی) که از نظر نمایندگان مجلس کاستی‌هایش از وزیر پیشنهادی قبلی بیشتر و رعایت برائت از فتنه‌گران نشده بوداین تصور را پیش آورد که انگار معیار اعتدال هماهنگ بودن با رفتارهای دولت است خواه صحیح باشد خواه غلط. یکی دیگر از نشانه‌های اعتدال طرفداران دولت، اقلیت نامیدن نمایندگان محترم ملت است که بار اول 165 رای و بار دوم 171 رای منفی به وزرای پیشنهادی دولت دادند. (2499142) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۴۴:۳۸
یعنی هنوز بعضی ها نفهمیدند که بحث وزارت علوم، شرکت تو براندازی نظام و فریب مردم به اسم اینکه تقلب شده (درحالی که خود می دانستند نشده) است. (2499549) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۵:۳۶:۳۰
موافقم. و این امر نشان میدهد که اصولگرایان مدیران شایسته و برنامه های درستی برای اداره کشور ندارند. (2498451) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۰۷:۳۴:۴۹
برنامه درست چیه اصلا برنامه ای ندارند و اگر هم دارند نه برای کشور که برای خودشان دارندچه چقدر زراندوزی کنند (2499323) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۲۱:۴۶:۴۳
همان بهتر که ندارند (2505613) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۳۹:۴۵
حالا که دوباره شما قدرت گرفتید. تا حالا که کار چندانی نکردید ببینیم بعد 4 و شاید 8 سال چه می کنید؟ (2499541) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۰۷:۳۴
دیگه به همه ثابت شده که تندرو ها از همان روش زمان خاتمی که برای دولت بحران درست کنند قصد نگه داشتن قدرت در مجلس اینده را دارند و تنها چیزی که در نظر نمی گیرند مردم و منافع ملی است (2497816) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۱۱:۲۹
بد بود. به خصوص قسمت 4 ساله بودن دولت روحانی (2497822) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۱۱:۳۸
مردم نسبت به جریان اصول گرایی بدبین هستند نیازی به تلاش کسی نیست (2497823) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۶:۵۴:۲۸
این که گفته شد رای این وزارت خانه مربوط به وزیر است یک سوال را در ذهن من ایجاد کرد:
مگر در زمان آقای دانشجو دانشجویان و کارمندان وزارت علوم به اصولگرایان رای بیشتری دادند؟ (2498593) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۱۴:۱۷
اگر تحلیل نویسنده محترم را درست فرض کنیم ، پس مجلس اصول گرا میتوانست با رای دادن به وزرای پشنهادی دولت برای وزارت علوم که طبق نظر نویسنده محترم قبلا توسط مجلس برای سایر وزراء انجام شده بود دولت را در رسیدن به موارد ذکر شده ناکام می گذاشت !!!!! (2497830) (alef-1)
 
محمدرضا
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۶:۱۶:۱۹
کاملا موافقم . می خواستم همین نکته شما را به عوان کامنت بفرستم که دیدم شما دقیقا به همین نکته مهم اشاره کرده اید . (2498520) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۰۲:۴۸:۱۷
نویسنده فکر کنم فیلم تخیلی زیاد می بینه.
عمر 4 ساله؟مرد مومن خواهی دید که اگه دوستانتان اجازه بدن اکثریت مجلس بعدی با چه کسانی هست. (2499264) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۱۶:۴۹
عالی بود (2497838) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۰۵:۵۱:۵۱
اشتباه + زدم (2499296) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۱۹:۳۲
خوب نمایندگان چرا گولش رو می خورند به همین دانش رای میدادند تا رودست بخوره!! (2497845) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۲۰:۳۶
حتمن دولت باید لابی گری کنه که مجلس رأی بده؟؟؟؟؟؟ بدون زیاده خواهی مجلس نمی تونه رأی بده؟؟؟؟
دوست عزیز ما به روحانی رای دادیم به جلیلی رای ندادیم!
چرا نمیفهمین؟!!!
تو که همه رو سانسور کردی اینم روش (2497846) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۳:۳۲:۳۴
اصلا همه ي اين حرفا كذب ، يك بار بدون جو سازي و جوگير شدن ، خودمون ما مردم ببينيم چه قدر درگير اين حزب بازي ها شديم . اخرش ما ضرر ميكنيم ، اونها فايده . كي اينا رو متوجه ميشيم ؟ (2498180) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۶:۱۲:۲۲
عبور مهره های دیگر(جنجالی تر) روحانی از سد مجلس به دلیل شوک ناشی از شکست اصولگرایان بود و نه همدلی آنان با دولت. چرا که به محض خروج از شوک، وزیر علوم رو که از دید اونها ( ونگارنده متن بالا) وزارتخانه رای ساز هست رو به امید آوردن فرد مورد نظرشان استیضاح کردند. (2498513) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۲۱:۳۴
لطفا منبع این خبر که آقای حجاریان گفته عمر این دولت 4 ساله است، را ارائه نمایید (2497850) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۳۹:۳۳
الف اگر راست میگه نتیجه ی نظر سنجی را نشون بده که 84درصد دانشگاهیان موافق دولت بودند (2497908) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۴:۳۲
مگه اینجور ادمها منبع می گن و اصلا براشون مهم نیست وگرنه تو یه مقاله ایهمه تناقض و دوریی وجود نداشت (2497963) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۱:۵۰
یکی از مدرسان دوره پدافند: به دلایلی، مجبور هستیم دولت بعدی را متفاوت ببینیم، اما حداکثر ۴سال دیگر‌خودمان بر سر کار هستیم، نگران نباشید!

جمله در فروردین ۹۲ مطرح شده‌بود.
من سند از حجاریان ندارم، اما در یک کلاس آموزشی گفتند. (2497982) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۴:۳۰
اشتباها بجای نام موسوی خوئینی ها نام حجاریان خورده بود. الان درستش کردند

http://www.dana.ir/News/4786.html (2497989) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۲۰:۱۸
1_ آن دولت که بود، همین سهم خواهی ها وجود داشت و از دلش به اندازه ثروت 100ها سال دارایی کشور، فساد و رانت سازمانهای اقتصادی بیرون زد.
در این دولت هم که می بینیم جناح ها بدنبال سهم خود هستند.

آقایان کی فرصت می کنند دردهای کشور را درمان کنند؟

1_ نبود وزیر در وزارتخانه، آنچنان که تصور میشه، فاجعه نیست. مدیران میانی وزارتخانه، سالهاست که ثابت مانده اند و مانند یک شبکه غیرقابل نفوذ، مدیریت اصلی وزارت علوم را در دست دارند. (تجربه شخصی بنده)

2_ سهم طلبی جناح ها و باندها از دولت باید منصفانه باشد. محاسبه کنید چند دستگاه مهم در دست جناح موسوم به طرفداران دولت قبل است( الی الخصوص سازمانهای اقتصادی بانکها و بورس و بیمه ها و مالیات) (2498032) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۶:۳۶:۵۳
موسوی خوئینی ها همراه دولته جدیدا؟ (2498568) (alef-13)
 
دانشور
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۲۶:۴۴
خدا همه را به راه راست هدایت کند امروز با این ترفندها پیروز شویم بار خود را سنگین کرده ایم از خدا میخواهیم اگر صلاح میداند کشور را از شر بد خواهان محافظت فرماید (2497865) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۲۶:۴۷
چرا از سهم خواهی اصولگرایان چیزی نمی گویی؟ اصولگرایانی که مردم را ترغیب میکردند به روحانی رای ندهند! (2497866) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۲۶:۵۹
چه رویی دارین والا (2497871) (alef-1)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۲۸:۰۲
خود گویی و خود خندی ، عجب مرد هنرمندی.
حداقل یک "احتمالا "یا "به نظر می رسد" چیزی.... (2497872) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۳۱:۱۳
تلویحا تایید کردید که مردم در دوره بعد به افرادی رای میدهند که مجلس فعلی به آنها روی خوشی نشان ندهد یعنی هر چه رای مجلسیان پایین تر باشد آن افراد محبوبیت بیشتری نزد مردم پیدا میکنند! (2497881) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۳۵:۰۵
مشکل اصولگراها با اصلاح طلبان اینه که اصلاح طلب ها مدیران بهتری برای اداره کشور هستند و اصولگرایان این رو نمی خواهند بپذیرند. از طرفی محبوبیت آنها در بین مردم روز به روز بیشتر میشه. (2497892) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۳:۲۷
مجلس باید جواب گوی رد صلاحیت های انجام شده باشه
این حرفا بهانه و فرر به جلوی دوستان نماینده هست!! (2497917) (alef-1)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۳:۳۰
بعد از انتخاب روحانی اگر ترس از ملت نبود این مجلس به هیچیک از وزرا رای نمیدادند. (2497919) (alef-1)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۳:۳۵
تفسیر بسیار عالی و منطبق با واقعبات (2497920) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۳:۱۹:۴۸
دوست عزیز اگر منطبق با واقعیت هست که دیگر اسمش تفسیر نیست می شود شرح ماوقع. البته همانطور که گفتید این تفسیر شخص ایشان است که می تواند صددرصد اشتباه باشد که به نظر من هم چنین است لذا بهتر است فرق بین تفسیر و واقعیت را بدانید بعد مطلب را بخوانید آقای اصولگرا (2498155) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۳:۵۳
دولت اگر در پی فضای دو قطبی ئ تشنج محور باشد راه های بسیار بهتری از این دارد.
چقدر طلبکارانه قلدری مجلس را به پای شیطنت دولت تمام کردید. (2497921) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۴:۳۲
این ها بیشتر تهمت است و مردم به این راحتی رییس جمهور را چهار ساله نمی کنند (2497926) (alef-1)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۵:۵۱
خوب اگر همه این سناریوها درسته پس چرا مجلس با هم مخالفت می کند؟چرا یک نگاهی به مجلسیان نمی اندازید؟ (2497932) (alef-1)
 
mehran
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۸:۱۴
مجلس در برابر خواست مردم ایستاده است. خواست مردم در برنامه های آقای روحانی نمود پیدا کرده است و ایشان نباید عقب نشینی کند. (2497939) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۸:۲۷
نویسنده می فرماید:"سیاسی ترین وزارتخانه دولت کدام وزارت است؟ وزارت علوم. چرا؟ چون رای سازترین وزارتخانه است. هر فردی در این وزارتخانه حداقل ۱۰ رای دارد. کارکرد جامعه نخبگانی و موثر نیز همین است. دانشجو و استاد دانشگاه، مرجع هستند. سازماندهی رای یعنی هم جهت کردن آرای موثر. آرای موثر آرای پرقدرتی هستند که در صورت همراهی موج سازند. وزارت علوم چنین خاصیتی دارد. پس انتخاب درستی نیز صورت گرفته است"
احسنت به نگارنده!
در انتخابات 88همین اتفاق افتاد و قشر دانشگاهی با میرحسین موسوی بود،موج هم ایجاد شد (2497940) (alef-1)
 
بهروز
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۸:۵۴
مردم طي هشت سال طعم مديريت اصول گرايان را چشيدند. در اين تحليل آن چيزي كه ديده نمي شود شعور مردم است و گمان مي گردد فقط با سياسي كاري و جنگ رواني توده مردم فريب خورده و به راهي مي روند كه از قبل طراحي شده است. اين عين واقعيت است كه وضعيت معيشتي مردم در دوران اصلاح طلبان بسيار بهتر از دوران اصول گرايان بود. همچنين ميزان فساد در دستگاههاي دولتي نيز در زمان تصدي اصول گرايان سر به فلك برداشت. پس مردم همينك هم اگر همسو با سياست هاي اين دولت نباشند قطعاً خواهان برگشت به دوران اصول گرايان نيستند. (2497944) (alef-1)
 
معلم
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۱:۰۵
اصولا برخی اصولگرایان هوشمند نیستند!بیشتر زورگو هستند!اگر هوشمند بودن حیثیت سیاسی شان را با احمدی نژاد گره نمی زدند! (2497952) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۳:۳۶:۵۰
هزاران هزار آفرین به این یادداشت آفرین به شما (2498191) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۴:۱۹:۲۷
من با "برخی" مخالفم (2498270) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۴:۰۱
دشمن سازی فرضی چیه برادر من
دشمن از این افراطیون واقعی تر؟ (2497962) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۵:۲۸
اقاي مقدسي عزيز شما هم رندانه مينويسي برادر (2497967) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۵:۵۱
خوب به وزیر پیشنهادی رای بدید. (2497968) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۷:۴۴
فرجی دانا را مجلس با دلیل بسیار ضعیفی استیضاح کرد. یعنی که مجلس این پروسه را آغاز کرده و طرح دولت نیست! پس این تحلیل که این یک برنامه دولت برای تسخیر مجلس است کاملا نادرست هست. (2497972) (alef-1)
 
کاوه کیانی
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۹:۲۷
از حالا نمیخواهد برای باخت در انتخابات اینده بهانه تراشی کنید اصولگرایان کارنامه ضعیفی در چند سال اخیر داشته اند اینکه مجلس در دست انهاست ناشی از مشارکت پایین مردم در انتخابات بوده است علت شکست احتمالی اصولگرایان در انتخابات سال بعد نه این چیزهایی که جنابعالی نوشتید بلکه مشارکت بالای مردم در انتخابات خواهد بود (2497975) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۹:۵۹
آقایان اکثریت اصولگرا. چرا اینقدر وزن خواست مردم در نظر شما کم است. مساله مشارکت یا حزب دیگری نیست مساله خواست مردمی است که به روحانی رای دادن. به جای ادامه این استراتژی اشتباه سعی کنید جایگاهتان را در نزد صاحبان اصلی کشور یعنی مردم بالا ببرید ... (2497978) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۵:۳۴:۲۲
لطفا مجلسی های نهم زیاد به خودشون نبالند
دلیل رفتن انها به مجلس شرکت نکردن مردم تو انتخابات 90 بود که سرخورده شده بودند.
ولی در انتخابات بعد همه شرکت میکنیم و نشان میدیم که نمایندگان واقعی مردم کیا هستند البته اگر شورای نگهبان رد صلاحیت گسترده نکند (2498444) (alef-13)
 
یک هیات علمی دانشگاه
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۰:۱۳
واقعیت این است که مجلسیان در برخورد با دانشگاهیان خوب عمل نکردند.
بله بنده در رای گیری آینده به چهره های اصلاح طلب معتدل رای خواهم داد. (2497979) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۲:۰۶
مجلسیان بازی دو سر باخت را برای خود رقم زده اند زیرا اوج باخت این بازی در بیانات آقای دانش آشتیانی در افکار عمومی رسوب کرد زمانی که می گوید من خود بسیجی ام و دست همه بسیجیان را می بوسم و ... در اذهان این باور را ایجاد می کند که این همان درخواست توبه بود که میگفتند اگر توبه کنید به آغوش نظام و ملت باز می گردید پس چرا در این آغوش دشنه و پنجه بوکس دیدیم ، حال اگر رای اعتماد هم به وی می دادید هیچ اتفاقی نمی افتاد زیرا پتانسیلی برای شلوغی در دانشگاهها وجود ندارد و ملت پخته تر از آن است که جوانانشان را اجازه بدهند درگیر انسان هایی بکنند که فقط به فکر منافع جیبی خود هستند ( هر دو طرف ) دولت هوشمندانه تظاهر به کشیدن طناب می کرد و یکباره آن را رها کرد حال نمایندگان هستند که باید از زمین باید بلندشوند و تظاهر کنند دردی احساس نمی کنند و لباسشان رابتکانند و یه جوری میدان را واگذار کنند (مجلس بعدی ) . (2497984) (alef-1)
 
پارسا
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۴:۴۸
چه تحلیل نپخته و ابکی.از الف انتظار بیش از این ها داشتم. (2497990) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۷:۲۴:۲۰
شاید انتظار نابجائی دارید. (2498640) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۶:۳۶
بند آخر نویسنده نامحترم بسیار درست است خوب تو که لایی بلدی چرا نمی خوابی؟
اگر هدف دولت مظلوم نمایی و تخریب مجلس و کشب مجلس بعدی است تو و امثال توی نفهم در جناح تندرو چرا کوتاه نمی آیید تا روحانی و اصلاح طلبان به هدف مقدس شان نرسند؟
چقدر نفهمید شما و دارو دسته تان (2497995) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۳:۱۵:۲۰
هرچند با روح پیامت موافقم ولی، خیلی بی ادبی! (2498150) (alef-10)
 
س
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۸:۲۹:۳۲
قبول دارم ولی کمی مودبانه تر..... (2498737) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۷:۴۴
پس باید گفت هزاران افرین به این دولت باهوش ! (2497998) (alef-1)
 
صبا
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۷:۵۶
سلام متاسفم برا مردمی که گول کلمه اعتدال رو خوردند؟ نه در سیاست خارجه ونه در اقتصادهیچ موفقیتی از این دولت ندیدیم!!!!!!!111 (2498001) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۵۱:۱۹
با چشم بسته از خشم که نمیشه دید. چشم رو باز کنید تا ببینید. (2498107) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۳:۱۵:۱۵
منفی (2498149) (alef-10)
 
saeid
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۷:۳۱:۳۹
خو با چشمان بسته که نمیشه دید چشمانتو باز کن و ببین آرامش مردم رو. شما فقط خودتونو می بینین (2498658) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۱۲:۰۱
بدبینانه ترین شکل نگاه به دولت ومظلوم جلوه دادن مجلس بیمنطق!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگر خدمات دولت ازطریق رسانه ها پوشش داده میشد وزحماتش در روابط خارجی وهسته ای مورد تقدیر قرارمیگرفت کمک به بهبود جو کشور ودید بهتر دنیا به ما میشد.نه طرفداران دولت دست بازی برای بیان خدمات دارند ،نه منتقدان با توجه به ارث دولت قبل که مخروبه ای بزک کرده به مارسیده،در نقد خود منصفند.

رسانه ملی!!!!!چنان اقدامات بی اساس دولت قبل را مثبت جلوه میداد ودرمنابر ونمازهای جمعه ازدولت تمجید میشد وبی تدبیریها مورد غفلت بود که گویی تمام مشکلات حل شده ودولت کریمه درراه است.کمی فضای قبل را مرور کنید ومانند قوم موسی نباشید که وقتی از نیل رد شدند همه چیز را فراموش کرده وبنای ناسپاسی گذاشتند.اگر لجبازی با دولتیها نشود آنها هم به این مسیر کشیده نمیشوند.کشور مهم است نه جناحها. (2498007) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۱۲:۵۰
فکر میکنم تحلیل شما بیشتر بیان آرزوهاتونه تا یک تحلیل واقع بینانه. (2498009) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۱۴:۴۲
اینها به هر قیمت زیان اوری برای کشور نمی خواهند روحانی نه در موضوع هسته ای و نه در تحقق شعارهایش موفق شود.مجلس بر خلاف مصالح مردم و در جهت منافع سیاسی خود میخ پشت سر میخ بر تابوت خود میکوبد. (2498013) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۱۴:۵۱
نه تنها روحانی بلکه ما دانشجویان خواهان وزیر اصلاح طلب هستیم (2498015) (alef-1)
 
مخالف
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۱۶:۰۷
همین جملات رو اگر یک سایت اصلاح طلب علیه دولت قبلی مینوشت صد بار تهدید و تعطیلش میکردن.
سایت الف شما درست گفتی که گفتی مجلس سد هست. پس دیگه بقیه استدلالات الکیه.
شما چرا اینقدر میسوزید که عامه مردم به اصلاح طلبان اقبال دارند تا به شما؟ روحانی که نصف رای آورد ولی 6 تا کاندید شما روی هم نصف هم رای نیاوردند بعد هی کنایه میزنید به رای روحانی؟
واقعا چه رویی دارید شما!
هر چه بیشتر از این مقاله ها بنویسید هویتتون بیشتر روشن میشه واسه مردم. اینقدر بنویسید تا خسته بشید. (2498020) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۲۲:۰۷
به فرض صحت این مطالب، سوال این است که این بازی را که شروع کرد؟ مجلس یا دولت؟ (2498037) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۲۵:۴۶
انگار آقاي روحاني اصولگرايان را مجبور كرده به جاي دلسوزي براي كشور مشغول سياست بازي باشند. عجب... (2498045) (alef-13)
 
محسوبی
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۲۶:۳۸
مقالتون خیلی جالب انگیزناک بود فقط در پاراگراف سوم اگر به جای اطلاح "تکراری و مرسوم" از واژه زیبای "نخ نما" استفاده میکردین دیگه چیزی کم نداشت. (2498047) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۲۷:۰۴
بسیار جالب بود (2498048) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۳۶:۵۸
مورد پنجم تنها دلیل رای ندادن مجلس به گزینه های پیشنهادی می باشد.چون نمایندگان مجلس می دانند در دوره بعد جایی ندارند و شاید بتوانند از طریق دانشجویان تاثیر بر رای مردم داشته باشند ولی مطمئن باشند مردم تصمیم خود را برای دوره بعد گرفته اند و این اتفاقات را فراموش نخواهند کرد. (2498072) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۴۰:۱۰
به هر حال موافق و مخالف دارن مشاهده میکنن روحانی داره هوشمندانه بازی میکنه. (2498077) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۴۴:۱۲
این رای ندادن بهترین راه برای اصلاح طلبان است و از این برگ دارد استفاده میشود که به مردم القا شود این مجلسیان به درد دور بعد نمیخورد و این بازی به خوبی دارد پیش میرود و متاسفانه اصول گرایان افتاده اند در دام ان ها که این همان چیزی است که اصلاح طلبان میخواهند و متاسفانه اصول گرا ها دارند بدنام میشوند بخاطر سطحی نگری و لجبازی با منافع ملت و مقایسه عملکرد اینان با دوران احمدی نژاد و اکنون و این شده چماقی بر سر انان و هنوز هم فکر میکنند دارند درست عمل میکنند واقعیت ان است دارند بازی میخورند و نزد مردم دارند کمرنگ میشوند و در بینشان انگاری کسی نیست که این ها را راهنمایی کند و کمی عقلانی فکر کنند. (2498089) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۲:۴۷:۴۵
با معرفی فرد جدید برای وزارت مشخص شد تحلیل نویسنده صد در صد غلط است. (2498096) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۳:۱۸:۵۲
آفرین بر شما نویسنده ان شاللله در آینده یکی از تئورسینهای جریان اصولگرا باشید (2498153) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۳:۳۳:۳۴
اگر به سابقه ی اصولگرایان توجه شود، در هر دوره ی انتخاباتی با اسمی جدید و پرچمی متفاوت به میدان آمدند و این به دلیل عدم کارآیی سیاستهای آنها به نفع مردم بوده است و مردم دل خوشی از آنها ندارند و هربار بیشتر از آنها متنفر میشوند. پس نیازی به خراب کردن آنها در پیشگاه مردم نیست بلکه فقط باید دست آنها را در هنگام انتخابات برای مردم رو شود و ماسک جدید انتخاباتی آنها را از چهره ی شان برداشت. (2498185) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۳:۳۹:۲۸
مقالتون نخوندم. ..ولی جواب این سوال اینستکه.....هیچکس دلش به حال مردم و مملکت نسوخته.....حزب گرایی و جناح بازی بر خدمت صادقانه اولویت داره.......فقط جناح خاصی از اینکه دستش از راتت ا دور مانده سنگ اندازی میکند.....کاش محمدعلیرشاه زنده بود و تکلیف این مجلس را یکسره میکرد (2498196) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۴:۳۷:۵۶
تمام این حرف ها از سر ناچاری است، اگر عدم رای اعتماد به نفع دولته خوب رای اعتماد بدین دیگه (2498308) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۴:۴۹:۱۹
ضعیف ترین تحلیلی بود که تا حالا شنیدم ......... (2498330) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۵:۲۲:۱۲
نویسنده محترم فراموش کرده که آقای روحانی به تنهایی نزدیک به 51٪ آرا را کسب نمود و اختلاف آراي نفر دوم با ایشان فاحش بود. بنابراین نباید پیروزی آقای روحانی را شکننده توصیف کنند. یادتان باشد رییس جمهور محبوب شما(آقای احمدی نژاد) در مرحله اول دوره اول ریاست خود چند رای داشت!!! (2498419) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۵:۲۳:۰۳
تگارنده این مطلب علارغم این نگاه موشکافانه و عالمانه ای که تصور کرده در این متن بیان میکند.
به دو نکته توجه نکرده:

1- اگر معادلات به این سادگی بود که شما میفرمایید آیا واقعا در میان اصول گرایان هیچ عاقلی پیدا نشده که این سیاست دولت را برای آنها افشا کند و آنها را از بازی خوردن در بازی ای که دولت فراهم کرده باز دارد؟؟ در واقع شما به یکباره چنین کشف بزرگی کرده اید؟

2- نگارنده توجه نکرده که مردم به چه دولتی رای داده اند! هنوز باور ندارد که اصول گرایان همان ابتدا در زمان انتخابات ریاست جمهوری شکست خوردند و مردم به یک اصلاح طلب میانه رو رای دادند. بنابراین خواهی نخواهی اصلاح طلبان وزنه بزرگی در این دولت هستند و اصول گرایان شکست خورده این رقابت (2498420) (alef-13)
 
یک ایرانی
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۵:۳۲:۳۵
جناب مقدسی ،
فرمودید و فرمودید ، اما در این میان :
به مردم توهین سنگینی کردید . در حالی که همین مردمی که شما فکر میکنی با همین سادگی گول میخورند در سخت ترین شرایط سیاسی خوب فهمیدند که به چه کسانی رأی بدهند .
از هوش و زکاوت روحانی گفتید که باید گفت همینطور است . دست این مرد را به این سادگی هم نمیتوانید بخوانید .
روحانی را در بست تحویل اصلاح طلبان دادید ، در حالی که تا همین دیروز اصولگرایان برجسته به دنبال ادله میگشتند که روحانی را اصولگرا بخوانند .
واقعا تحلیلی بود .... (2498439) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۵:۵۷:۴۴
"مجلس باید نهاد مقاوم در مقابل دولت معرفی شود."
مجلس باید مکمل دولت در راه توسعه کشور ورفع مشکلات مردم باشد یا "نهاد مقاوم" ؟ البته ازدیگاه ومنظر منافع شخصی وگروهی "نهاد مقاوم" است اما از منظر منافع ملی "نهاد مکمل" آنهم با توجه به رآیی که مردم در انتخابات 92 دادند ومشکلات کمر شکنی که دولت فبل برای مردم ایجاد کرد وبرای این دولت به جای گذاشت.گویا نگارنده مجلس را در جنگ وتقابل دولت می داند. که البته چنین نیست (2498487) (alef-10)
 
میرمحسن
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۶:۱۷:۰۲
روحانی مظلومتر از خاتمی شده است. (2498524) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۶:۲۴:۰۳
احسنت به جناب توکلی که اجازه می دهند این نظرات بیان گردد.
ایشان هم پذیرفته اند که اصلاح طلبان از اصولگراها پایگاه مردمی بالاتری دارند و بر این اساس و آگاهنه و بدرستی از این جامعه کوچک استفاده می کنند.
ایشان بعنوان فردی مستقل و واقع بین بسیار قابل احترام هستند هر چند دیدگاهی مقابل ما دارند امل آن چیزی که برایشان مهم است سربلندی ایران است و نه باند و جناح خود.
احسنت برادر (2498537) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۶:۴۱:۲۸
با سالام
واقعاً منظور از "عدم تعامل با مجلس" و یا "عدم تلاش موثر برای رای آوردن وزیر پیشنهادی" و عباراتی مشابه اینها که در این مقاله و مقاله های دیگه زیاد به چشم میخورن چیه؟؟؟
آیا یعنی "بده - بستان" و یا به عبارتی همون"باج دادن"؟؟؟!!!
آیا نماینگان مردم در مجلس منتظرن تا کی جناب رییس جمهور باهاشون به اصطلاح تعامل می نمایند؟؟؟
یعنی مجلس کاری به خود فرد پیشنهاد شده ندارد و تنها و تنها منتظر همان تلاش و یا تعامل از سوی رییس جمهور است؟؟؟!!!
شگفتا!!!
هرچند احتمال میدم که نظر منو رو سایتتون نزارید، اما براتون آرزوی موفقیت دارم. (2498575) (alef-13)
 
سینا
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۸:۱۰:۱۸
وزارت علوم اگر وزیر هم نداشته باشد بهتر از این است که امثال کامران دانشجو را داشته باشد ! (2498718) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۸:۲۸:۰۷
الف لطفا یه نطر سنجی انجام بده که ایا کاربران شما کارهای مجلس رومیپسندند (اره یا نه) اگه نمیترسی (2498733) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۹:۳۶:۵۷
مجلس نماینده اکثریت مردم نیست آقای توکلی. شما هم بهتر از ما میدانی. (2498818) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۲۲:۵۲:۱۳
چطور دولت با 250 هزار رای اختلاف و چند صدم درصد بیشتر نماینده اکثریت مردم است!!!!!! اونوقت این مجلس که همین مردم انتخابش کردن نماینده اکثریت مردم نیست؟؟؟

مشکل شما اینه که گرچه شعار مردمسالاری می دید ولی هر وقت به ضررتون بوده به این مردم توهین کردید و به این شعارتون در عمل پایبند نبودید (2499071) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۰۰:۰۱
رییس جمهور رای بالای 50 درصد مردم را دارد نمایندگان تهران با 300 هزار رای ببین 10 الی 15 درصد حایزین رای را دارند عزیز دل برادر!!!!!رییس جمهور در بین 6 نفر بالای 50 درصد در ضمن آقای جلیلی شما 4 میلیون در مقابل 18 میلیون این یعنی 1 در مقابل 4و نیم (2499454) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۲۰:۰۱:۵۶
اگر روحانی رامردم انتخاب کرده مجلس باید به وزیر پیشنهادی اورای اعتمادبدهد وبه رای مردم احترام بگذارد. (2498859) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۲۰:۳۶:۵۲
به نظر من اگر تلقی نگارنده رای آوری دانشگاهیان است بهتر است یک اصولگرا وزیر باشد تا با تنگ نظری و امنیتی کردن جو دانشگاه ها دانشگاهیان را برای رای دادن به عقلانیت مصمم تر کند. (2498891) (alef-10)
 
امین
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۲۰:۵۰:۲۶
سلام اگر نویسنده بزرگوار که قطعا از خوانندگان این سایت است به نظرها توجه می کرد متئجه می شد که دولت نیازی به شگردهای تهریفی شما ندارد وهروز بر طرفدارانش افزوده می شود مطئن باشید روحانی در 4سال آینده به لطف خداحداقل 70درصد ارا را به خود اختصاص خواهد داد . (2498899) (alef-10)
 
صادق
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۲۳:۰۰:۲۷
اقا ی رییس جمهور نمایند گان محترم مجلس بیا یید دست از این لجبازی های بردازید ملت را در یایید روزی از این کارهایتان ‍‍پشیمان می شوید که دیر است (2499091) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۲۳:۰۰:۴۲
با تحلیلت مخاف هستم. اما یک جا رو خوب اومدی. مجلس توی بد بازی ای افتاد و بازی را باخت. اما نه به دولت بلکه به ملت.
10 سال، به اسم عدالت، چشم بر هرچه ظلم و تاراج بر بیت المال بود بستند، امروز هم بی آنکه متوجه کم حافظگی تاریخی ملت باشند، همان سیاسی بازی ها را ادامه میدهند. پس بازی خواهند خورد. نه از دولت بلکه از ملت (2499093) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۰۱:۳۴:۴۹
دادش حالا يكي هم رديف كامران دانشجو اومد ( دكتر !!! فرهادي ) اگه اشتباه نكنم
جزء همان دارو دسته است . (2499236) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۰۱:۴۱:۴۶
واقعا فقط روحانی قادر به مقابله با اصولگرایان سیاست زده است .فرض اینکه تحلیل نویسنده محترم صحیح باشد طبق تحلیل نویسنده دکتر روحانی بهترین برخورد را با تنروها میکند و اصولگرایان ناخواسته بهترین خدمت را به روحانی خواهند کرد و باعث میشوند مجلس بعدی مجلس اعتدال باشد وهمچنین بر خلاف تحلیل نویسنده روحانی در انتخابات بعدی از رای بالاتری نسبت به دوره قبل از ان برخوردار باشد. (2499243) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۰۱:۴۴:۲۳
برخلاف نمایندگان که اینقدر روی مساله فتنه حساسند احاد مردم به این مسائل اعتقادی ندارند. (2499244) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۰۱:۵۳:۴۴
خوشم میاد روحانی داره خوب زیرکانه با مجلسیها بازی میکنه ! واقعا که سیاست باز قهاری است. انوقت ساده لوحان در مجلس کیف کرده اند که به وزیر رای ندادیم ولی باید منتظر عواقب ان در انتخابات مجلس بعدی باشند.روحانی با سیاست مجلس بعدی را از مخالفان خود خالی خواهد کرد. و مطمئن باشید این امر به نفع منافع ملی خواهد بود. (2499252) (alef-10)
 
ذکیه افسریان
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۰۷:۳۶:۲۳
به هر حال آقای روحانی بازی را دارد خوب پیش می برد. و از یک رییس جمهور دانا چنین بازی انتظار می رود. (2499324) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۰۷:۵۴:۱۳
وزیر چوپان نیست دانشجو و استاد هم گله گوسفندان نیستند. (2499341) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۰۰:۰۷
ما به اين مجلس اعتماد نداريم. (2499455) (alef-10)
 
يك ايراني
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۱۹:۴۹
اگر اين نظريه ها درست باشد چرا نمايندگان مجلس اين همه بدولت كمك و اهداف دولت را دنبال ميكنند چرا به وزير معرفي شده راي نميدهند كه دولت قويترشود و چرا اينقدر افراد موثر وخوب در بقول شما جريان فتنه هستند لطفا اين تفسيرها وبحثهاي بيجا را جمع كنيد (2499484) (alef-10)
 
ایمان
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۳:۵۷:۳۰
جناب آقای مقدسی توصیه میکنم چند بار نظرات کاربران محترم رو بخونی . حقا خیلی موشکافانه همه جوانب رو سنجیدن . جناب مقدسی اگر اهل معرفت باشی سرتو از زیر برف میاری بیرون و خودتو گول نمیزنی !!! (2499986) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.